• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen proefslapen op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

M line nieuws

Nachtangst - Pavor Nocturnus

Een verkoudheid kan jouw nachtrust flink verstoren. Val gemakkelijker in slaap met behulp van onze handige tips.

Lees verder

Hoe kom je weer in je slaapritme na de vakantie? (Kopie)

Een goed slaapritme is essentieel als je de dag met een uitgerust gevoel wil beginnen. Maar hoe kom je weer in je slaapritme na bijvoorbeeld een lange vakantie?

Lees verder

5 Slaaptips bij verkoudheid

Een verkoudheid kan jouw nachtrust flink verstoren. Val gemakkelijker in slaap met behulp van onze handige tips.

Lees verder

Tips voor het kopen van een nieuw bed

Wil je een nieuw bed kopen? Profiteer van deze drie tips die helpen om het juiste bed aan te schaffen.

Lees verder

Hoe belangrijk is slaap voor sporters om tot topprestaties te komen.

Slaap is zeer belangrijk voor topsporters om tot goede prestaties te komen. Maar wat doet slaap precies voor topsporters en hoe kunnen ze het verbeteren?

Lees verder

Als volwassene slapen met een knuffel, gek of gezond?

Schaam je je ervoor dat je nog slaapt met een knuffel? Dat is helemaal nergens voor nodig, want het biedt meer voordelen dan je denkt.

Lees verder

Hoe verbetert sporten je slaap?

Sporten en slaap gaan hand in hand. Hoe bevorderen ze elkaar en wat zijn tips voor een betere nachtrust na het sporten?

Lees verder

Is samen slapen voor kind en ouders verstandig?

Net wanneer zoon of dochter eindelijk in bed ligt staat hij of zij opeens aan het voeteneind van de ouders, ‘’Ik kan niet slapen’’. Is het wel of niet slim om je kind bij je te laten slapen? 

Lees verder

Slaaptips voor kids

Kinderen hebben slaap nodig voor hun groei en ontwikkeling. Maar als ouder weet je dat het een uitdaging is om je kind aan het slapen te krijgen. Lees onze handige tips!

Lees verder

Tips om slaapgewoonten te verbeteren

Te weinig slaap kan vermoeidheid veroorzaken waardoor je overdag minder productief bent, lees hier tips hoe je weinig slaap kan bestrijden door je slaapgewoonten te verbeteren.

Lees verder

Oordoppen tegen snurken: goed of slecht idee?

Oordoppen onderdrukken hinderlijke geluiden, zoals snurken, wat kan zorgen voor een betere nachtrust. Maar kan het ook schadelijk zijn om met oordoppen te slapen? 

Lees verder

M line wordt Official Supplier van AFC Ajax

AFC Ajax en M line hebben vandaag een partnership-overeenkomst ondertekend. Met het tekenen van de overeenkomst is M line vanaf komend seizoen voor vier jaar Official Supplier van de club.

Lees verder

Beter slapen als (jonge) ouder

Het ouderschap brengt een hoop geluk, maar brengt ook lastige momenten. Vooral het slaaptekort kan na een langere periode voor een uitdaging zorgen. Hoe kan je daar het beste mee omgaan?

Lees verder

Dagelijkse oefeningen om pijn na slapen te verhelpen.

Wakker worden met pijn is geen prettige ervaring. Gelukkig zijn er een aantal eenvoudige praktische oefeningen om deze pijnklachten te verminderen. 

Lees verder

Lezen voor het slapen gaan

Voor velen is het een gebruikelijk ritueel om in bed nog even te lezen voor het slapen gaan. Sommigen zweren erbij dat het het beste slaapmiddel is. Hoe kan het dat dit zo goed werkt?

Lees verder

M line verlengt samenwerking met Fonds Gehandicaptensport

De komende jaren hebben beide partijen de missie om het sportaanbod voor mensen met een beperking dichtbij huis te vergroten.

Lees verder

Slapend je goede voornemens waarmaken

Het geheim om je goede voornemens te behalen is eenvoudiger dan je denkt. Je kunt zelfs slapend je goede voornemens waarmaken. Hoe? Dat ontdek je hier!

Lees verder

FC Utrecht kiest M line als Official Sleep Supplier

FC Utrecht heeft vanaf nu een Official Sleep Supplier: matrassenleverancier: M line. De spelers van de Utrechtse club gaan slapen op M line. 

Lees verder

Ontspanningsoefeningen voor het slapen gaan

Ga uitgerust het nieuwe jaar in met behulp van de M line ontspanningsoefeningen.

Lees verder

Ga voor een uitgerust jaar als ouders

Een goede nachtrust voor je baby is ook gezond voor jou als ouder. Daarom geeft M line in deze blog 3 tips die je helpen om jouw goede voornemen te behalen!

Lees verder

Beter slapen in het nieuwe jaar!

Voldoende slapen is de basis van een gezond leven. Lees hoe jij in het nieuwe jaar gezonder kan gaan leven én beter uitgerust raakt.

Lees verder

Welk M line matras past bij mij?

Ben jij op zoek naar een nieuw (M line) matras? Lees dan hier de kernpunten van onze matrassen.

Lees verder

Is sporten voor het slapen gaan een goed idee?

Dankzij wetenschappelijke onderzoeken weten we dat sporten effect heeft op de kwaliteit van je slaap. Maar is sporten voor het slapen gaan een goed idee?

Lees verder

Al je vragen over boxsprings beantwoord

De boxspring is erg populair geworden. Maar hoe is een boxspring nou precies anders dan een ledikant? enen is het beter dan een ledikant? M line geeft antwoord op al je vragen!

Lees verder

Het effect van slapen met het licht aan of in het donker

Door licht en constante prikkels is het steeds lastiger om te gaan slapen wanneer het buiten donker wordt. Slaap je slecht? Hier ontdek je wat de oorzaak is!

Lees verder

Sporten in de ochtend of avond?

Zowel voor in de ochtend als in de avond sporten zijn voor- en nadelen te benoemen. Ontdek hier wat het effect is van sporten met betrekking tot slapen.

Lees verder

Welke betekenis hebben dromen?

Een groot deel van onze dromen zijn terugkerend. Deze droomsymbolen kennen verschillende betekenissen. Welke betekenis hebben jouw dromen? Lees het hier!

Lees verder

Goed avondritueel: zo maak jij je klaar voor de nacht

Door de overdaad aan prikkels kun je eerder onrust ervaren in plaats van ontspanning. Dan wordt slapen lastig. Een goed avondritueel kan dan het verschil maken!

Lees verder

Dé ochtendrituelen voor een goed begin van je dag

Over de jaren heen ontwikkel je een eigen ochtendritueel, een eigen ritme hoe je jouw dag het liefste start. Maar welke rituelen zorgen daadwerkelijk ook voor een goede start? 

Lees verder

Trends voor in de slaapkamer

Een stijlvolle slaapkamer die helemaal in jouw persoonlijkheid past slaapt simpelweg beter. Wil je jouw slaapkamer van een nieuwe stijl voorzien? Lees dan hier meer over de huidige slaapkamertrends.

Lees verder

Wat is slaapapneu?

Slaapapneu is het tijdelijk stoppen van ademhaling gedurende het slapen. Dit resulteert in onder andere vermoeidheid en snurken. Gelukkig zijn er oplossingen om slaapapneu te verminderen.

Lees verder

Wel of geen huisdieren in de slaapkamer?

Het antwoord op de vraag of huisdieren zijn toegestaan in de slaapkamer hangt helemaal van de baasje(s). Maar wat zeggen de experts? 

Lees verder

M line tour game - Speel en win

Zelf de Tour de France rijden is natuurlijk een droom, maar met onze Tour Game maken we het nu voor iedereen mogelijk! Speel de game via Instagram en maak onder meer kans op een éénpersoons M line matras.

Lees verder

Het effect van blauw licht op je slaapritme

Het blauwe licht van schermen kan een negatief effect hebben op je nachtrust, terwijl we toch volop gebruik maken van bijvoorbeeld onze mobieltjes voordat we gaan slapen. Wat kan je het beste doen? 

Lees verder

Hoeveel slaap heb ik nodig?

Je benodigde slaap is mede afhankelijk van je genen en leeftijd. Per individu kan dit daardoor sterk verschillen. Lees hier hoeveel slaap jij nodig hebt. 

Lees verder

5 tips om te slapen met hooikoorts

Hooikoorts is voor ruim 4,5 miljoen Nederlanders een vervelende allergie. In dit artikel vertellen we wat je kan doen om je klachten te verlichten.

Lees verder

Tips om te slapen in de warmte

De Nederlandse zomers worden steeds heter, wat ook een negatief effect kan hebben op je nachtrust. Lees onze tips om toch lekker de nacht in te gaan.

Lees verder

M line column: Topprestaties komen niet vanzelf!

Topprestaties. Slapen is net zo belangrijk als gezond eten en genoeg bewegen. Door in de nacht goed te herstellen, haal je overdag meer uit je inspanningen.

Lees verder

Alles wat je moet weten over: je bed verschonen

Niets is lekkerder dan jezelf na een lange werkdag neerleggen op een vers opgemaakt bed! M line geeft je een inkijkje hoe je dit het beste aanpakt. 

Lees verder

Wat is een goed kussen bij nekklachten?

Niets is zo vervelend als ‘s ochtends wakker worden met een nare pijn in je nek. Een goed kussen kan hierbij de oplossing bieden. Lees hier ons advies. 

Lees verder

M line column: Sportloze zomer..

Sportloze zomer. Het coronavirus heeft de wereld stilgezet. Ook al wordt het misschien een sportloze zomer, godzijdank is beweging niet synoniem aan sportschool, zwembad of voetbalveld.

Lees verder

Blijf ook thuis fit, samen met #FitmetTeamNL

Zit jij thuis en wil je fit blijven? De sporters van TeamNL gaan je helpen! Op het platform Fit met TeamNL staan sportspecifieke workouts die je gemakkelijk thuis kan uitvoeren!

Lees verder

10 leuke wist je datjes over M line

Al sinds 2001 is M line een aanbieder van slaapsystemen in Nederland. Wat weet je eigenlijk nog meer over ons? We behandelen hier 10 leuke wist je datjes!

Lees verder

Slapen in een vliegtuig doe je zo

We vliegen allemaal steeds meer en over steeds grotere afstanden. Dan is het wel zo fijn als je kunt slapen in een vliegtuig. M line geeft je advies hierover!

Lees verder

Thee voor het slapen: goed of slecht idee?

Ervaart u slapeloze nachten en drinkt u thee voor het slapen om dit op te lossen? Misschien maakt u het probleem alleen maar groter. M line legt het uit!

Lees verder

Hoe maak ik een matras schoon?

Het juiste onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw matras. Maar hoe maakt je een matras schoon? M line legt het uit in deze blog.

Lees verder

Zo kun je mediteren voor het slapen gaan

Kun je door stress of gepieker niet in slaap vallen? Probeer slaapmeditatie. M line geeft voorbeelden hoe jij kunt mediteren voor het slapen gaan.

Lees verder

Rustgevende muziek om in slaap te vallen

Moeite om in slaap te komen? M line geeft u een oplossing in onverwachte vorm: slaapmuziek! Lees onze tips hoe u muziek kunt gebruiken om toch uitgerust wakker te worden.

Lees verder

Dit zijn de verschillen tussen een boxspring en ledikant

Bent u toe aan een nieuw bed, maar twijfelt u tussen een boxspring en ledikant? Om het makkelijker te maken zet M line hier alle verschillen op een rij!

Lees verder

Snurken voorkomen? Dat doet u zo!

Ligt u ‘s nachts wakker door uw partner? Of bent u zelf een snurker? M line vertelt in deze blog precies wat snurken is en wat u ertegen kunt doen!

Lees verder

Alles wat je moet weten over koudschuim en traagschuim

Matrassen zijn opgebouwd uit diverse lagen. Zo kan een matras koudschuim of traagschuim bevatten. M line vertelt alles wat je hierover moet weten in dit blog!

Lees verder

Hoe lang gaat een boxspring mee?

Overweegt u een M line boxspring? Dan vraagt u zich vast af wat de levensduur ervan is. In deze blog legt M line duidelijk uit hoe lang een boxspring meegaat.

Lees verder

5 tips om slapeloosheid te voorkomen

Kunt u slecht in slaap komen en ervaart u vaak een slechte nachtrust? Wij geven 5 tips om slapeloosheid te voorkomen. Onze tips kunt u gelijk toepassen!

Lees verder

Goede nachtrust draagt bij aan wereldrecord

Topatleet Eliud Kipchoge heeft op 12 oktober in Wenen een succesvolle poging gewaagd om het onmogelijke mogelijk te maken. Eliud laat niets aan het toeval over en slaapt o.a. op M line om het wereldrecord te vestigen. Lees verder

M line column: Gezonde droom!

Gezondheid. Als je jezelf als merk ergens mee wilt associëren, is het wel hiermee. En hoe zit het met de factor geluk? Lachende mensen en trotse gezichten. Euforie en teamwork.

Lees verder

M line column: Slapend succes!

Joop Zoetemelk sprak ooit de legendarische woorden: ‘De Tour win je in bed’. Als je iedere nacht optimaal kunt herstellen van een helse rit, is succes weer een stap dichterbij. 

Lees verder

M line column: Het hol van de leeuw!

Goed slapen is belangrijk, daar hoeven we de meeste mensen anno 2019 niet meer van te overtuigen. Een goede nachtrust zorgt voor optimale prestaties, dat hebben onze Oranje Leeuwinnen laten zien tijdens het EK 2017.

Lees verder

Ook Oranje slaapt op M line

Voor zowel het Nederlands mannenelftal als de Oranje Leeuwinnen is juni een speciale voetbalmaand. De mannen speelden de finale van de Nationals League in Portugal en de vrouwen doen hun uiterste best voor de WK-titel. 

Lees verder

M line boxsprings thuis met Augmented Reality

M line biedt consumenten nu de mogelijkheid boxsprings via een augmented reality app te stijlen en binnen no-time in hun eigen slaapkamer te plaatsen.

Lees verder

Qmusic en M line bedenken het verjaardagsrad!

Jarig zijn is al een feest op zich. M line en Qmusic kunnen een verjaardag nóg mooier maken. Spin the wheel en kijk of het rad op jouw verjaardag valt!

Lees verder

M line TV commercial met Joop Zoetemelk

Bekijk hier de TV commercial van M line in samenwerking met één van Nederland beste renners aller tijden: Joop Zoetemelk

Lees verder

M line en Team LottoNL-Jumbo keren terug uit Italie

De strijd om de roze trui was tot de laatste koers spannend. Vandaag keerde de M line bus met slaapartikelen terug na een prachtige route langs de diverse Italiaanse hotels. 

Lees verder

M line ondersteunt Bart Brentjens mountainbiketeam

M line en mountainbiketeam CST Sandd American Eagle werken samen naar #GoTokyo2020 toe

Lees verder

Team LottoNL-Jumbo start het wielerseizoen voortvarend

In Parijs-Nice sprintte Dylan Groenewegen maandag 05 maart naar de eerste World Tour-zege van het seizoen. Het is voor de sprinter van Team LottoNL-Jumbo alweer de vijfde overwinning dit jaar. 

Lees verder

TeamNL slaapt in PyeongChang op M line!

Na alle kampioenschappen in Thialf kunnen we niet meer wachten op Winterspelen in PyeongChang. M line werkt samen met TeamNL in de voorbereiding op dit event.

Lees verder

Samenwerking Fonds Gehandicaptensport en M line verlengd!

M line en Fonds Gehandicaptensport zijn beiden te spreken over de succcesvolle samenwerking die zij momenteel hebben.

Lees verder

EK vrouwenvoetbal 2017 ook goed voor M line

Official sleep supplier van het vrouwenteam van Nederland M line verzorgtde de nachtrust van de Oranje leeuwinnen tijdens WEURO 2017, lees hier meer over dat event. 

Lees verder

Koninklijke Nederlandse Roeibond kiest M line als sleep supplier

De Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB) heeft met DBC Nederland (Dutch Bedding Company) voor de komende twee jaar een overeenkomst getekend voor de levering van M line toppers en kussens voor het Aegon Nationaal RoeiTeam.

Lees verder

M line brengt one-size-fits-all matras Wave op de markt

Matrassenproduct M line is het eerste A-merk, dat een one-size-fits-all matras op de markt brengt, te bestellen op www.wavebymline.nl.

Lees verder

Heeft een topsporter baat bij een powernap?

M line, NOC*NSF en de Radboud Universiteit starten vierjarig onderzoek naar de effecten van ‘powernapping’ op het leveren van topprestaties, bekijk de video voor de resultaten. 

Lees verder

Bed staat gespreid voor Nederlandse sporters in Rio!

Toilet doorspoelen? Helaas, de waterleiding blijkt nog niet aangesloten. Even internetten? Jammer, maar ook dat blijkt niet te werken. In het Nederlandse flatgebouw van het Olympische Dorp Barra di Tijuca was sprake van een bar slechte oplevering.

Lees verder

M line steunt Jong Oranje!

In samenwerking met Talentboek steunt M line sporters met een officiële talentstatus van NOC*NSF. Wekelijks biedt TELESPORT een talent de kans om zichzelf te presenteren. Deze wee

Lees verder

M line verbindt zich aan Record 4 Rio

Rolstoeltennisster Jiske Griffioen, nummer 1 van de wereld bij de dames: “Het is super dat ook M line partner is geworden van Record 4 Rio. M line ondersteunt al veel topsporters. Dat daar nu twee rolstoeltennissers aan zijn toegevoegd, is g

Lees verder

M line aanwezig op de najaarseditie van Hollandsch Slapen

Op 6-7-8 september a.s. wordt de 2e editie van Hollandsch Slapen gehouden in Utrecht. Het succesvolle evenement krijgt dit jaar een extra editie. M line is tijdens deze najaarseditie voor het eerst aanwezig op dit mooie relatie evenement.

Lees verder

Schaatsteam Jac Orie in voetsporen wielerploeg

Het LottoNL-Jumbo schaatsteam gaat een samenwerking aan met M line. Tijdens het komende schaatsseizoen maakt de formatie van Jac Orie gebruik van de materialen van de Nederlandse beddenfabrikant.

Lees verder

M line en Fonds Gehandicaptensport verlengen partnership tot 2018

1% FairShare® partner M line zet zich in samenwerking met Fonds Gehandicaptensport al jaren in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken. Ook dit jaat blijft de samenwerking intens. 

Lees verder

Epke Zonderland zweert bij een M line matras

"Een goede voorbereiding betekent het verschil tussen winnen of verliezen. Goed slapen is voor mij heel erg belangrijk." Aldus Epke Zonderland, vandaar gaat zijn voorkeur uit naar M line. 

Lees verder

Medailles win je in bed

NOC*NSF is vandaag een samenwerking aangegaan met M Line. De sportkoepel onderschrijft hiermee het belang van goede nachtrust tijdens de jacht op nieuw Olympisch succes in 2016 en 2018. Lees hier meer over deze samenwerking. 

Lees verder
Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?