Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

Stap 1 Welke maat matras wenst u?

Hoe breder een eenpersoonsmatras is, hoe comfortabeler u ligt. Dit heeft er mee te maken dat bij een breder en langer matras het draagvermogen en de bewegingsruimte groter is. Voor een tweepersoonsbed geldt dat u het beste slaapcomfort krijgt als iedere persoon een eigen matras heeft gebaseerd op persoonlijke kenmerken.

Matrassenwijzer van M line

Een goede nachtrust begint met de juiste techniek, maar hoe weet u nou zeker dat het matras perfect aansluit bij uw slaaphouding? Bij M line begrijpen we dat het een lastige taak kan zijn om een goed matras te vinden. Om de keuze voor u wat makkelijker te maken, is de matrassenwijzer van M line ontwikkeld. Met deze matrassenwijzer kunt u er snel en eenvoudig achter komen welk matras de beste optie is voor u en uw optimale slaapklimaat. Het enige wat u nog hoeft te doen is deze test te doorlopen. Na het beantwoorden van 8 vragen weet u direct welk matras de ideale match is voor u. Doe de test en ontdek het!

Duidelijke en simpele test

Staat u op het punt de matrassenwijzer te doorlopen, maar weet u niet zo goed wat u moet verwachten? Wij van M line lichten maar al te graag onze test even kort toe. De matrassenwijzer is een test waarbij u in totaal 8 vragen moet beantwoorden. Elke vraag is verwerkt in een stap. Daar staat bovenaan de centrale vraag van de desbetreffende stap en tevens wat uitleg. De vraag wordt dus per stap even kort toegelicht. Vervolgens hoeft u alleen een antwoord te selecteren dat bij u van toepassing is. Zo eenvoudig is de test van M line. Binnen een paar minuten krijgt u al praktisch advies van de matrassenwijzer en kunt u gerichter verder gaan met uw zoektocht naar een perfect matras.

Het advies van de matrassenwijzer

Nadat u de 8 stappen heeft doorlopen, verschijnt er een tekst met advies op het scherm. Dit advies is het resultaat van al uw antwoorden op de test en geeft een algemene indruk welk matras het beste bij u zal passen. Er zijn echter altijd variabelen die de uitkomst kunnen beïnvloeden. Daarom raadt M line u aan om altijd nog aanvullend advies te vragen bij een geautoriseerde M line dealer. Het advies van de matrassenwijzer is een indicatie. een indicatie. Voor persoonlijk slaapadvies kunt u het beste in gesprek gaan met een dichtstbijzijnde M line dealer, waarin uw voorkeuren en ervaringen besproken worden. Kijk bij onze verdelers waar u terecht kunt voor het juiste advies.

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers