Topper Luxe soft Reviews

Gemiddelde uit 25 Reviews
8,0
8
Terug naar Topper Luxe soft
Frits van Hout 18-12-2022
9
9

Wij hadden voorheen een veel hardere topper van 1.80x2.00 m, overgestapt naar 2 x 0.90x2.00 zachtere toppers. Slapen nu veel langer, zonder midden in de nacht wakker te worden.

Sander Maat 17-02-2022
8
8

Prima topper, vormt prima naar je lichaam, en schuift nauwelijks weg doordat ie zwaar is. Een dure maar zeker z'n geld waard goede aankoop!

Margreet de Vries 06-02-2022
10
10

Wat een fantastische topper, goede ondersteuning, slaapt heerlijk.

Nicky Broos 22-07-2020
10
10

Top product, geen rugpijn meer en wij slapen veel beter. Worden niet meer wakker voor de wekker. Als onze matrassen versleten zijn kopen wij zeker één Mline matras.

Benjamin van Vianen 09-06-2020
8
8

Het product is prima, wel kleiner dan de opgegeven afmeting. Mijn matras is 210 en heb het gevoel dat de topper 205 is. Dit sluit niet mooi aan.

Anouk 25-05-2020
9
9

De topper ligt heerlijk zacht en geeft goede ondersteuning bij de gewrichten. Hierdoor minder last van heup en rug. Blij met de aankoop!

Sandra Koenen 27-02-2020
9
9

Topper ligt heerlijk comfortabel, neemt de vorm van je lichaam aan.

B Plevier 13-02-2024
4
4

Het lijkt wel of de topper steeds zachter wordt. Dus ben nog niet zo tevreden!! En het nadeel is dat je een topper van zoveel geld niet mag omruilen voor een ander binnenwerk! Wat bij een matras wel kan!!

Anonymous
1
1

Zie toelichting Bram Wielemaker

Anonymous
1
1

Klacht reeds ingediend bij Mline. Toppers verschuiven en de hoes over het matras verschuift zodat de rand helemaal aan de bovenkant van de topper zit.

Anonymous
7
7

Voelt koud aan als je gaat liggen. Is 6 cm korter dan de maat die erop staat. De breedtemaat klopt wel. Ruikt vochtig bij uitpakken. Na een week is de vieze geur weg.

Bart van der Veer 19-05-2023
10
10

Het pas perfect bij mijn slaapcomfort

Anonymous
8
8

2 jaar geleden nieuw matras gekocht maar is toch te stevig ,krijg last van m’n heupen, met de topper erop is dit over. De randen van de topper verschuiven wel en moet dit regelmatig terug duwen, dit zou niet mogen vind ik van zo’n dure topper.

L Beverdam 27-03-2023
5
5

De topper voor een 2-persoonsbed die ik heb gekocht (1300 euro) bij Beter Bed in Deventer, voelt stevig en fijn aan. Helaas ben ik na 2 weken niet meer echt enthousiast. Zoals ik al zei, gaat het om een 2-persoonsbed, waar ik samen met mijn partner in lig. De topper past zich prima naar ons lichaam aan, maar daardoor ontstaat er in het midden van de topper een behoorlijke verdikking, die ook niet meer weggaat. Ik heb de topper regelmatig opgeschud en zelfs een poging gedaan om op de verdikking te gaan liggen (lijkt op een duin) maar helaas , de verdikking blijft erin zitten. Veel geld kwijt, voor een teleurstellend resultaat.

Anonymous
8
8

Heerlijk zacht en comfortabel. Geen last meer van onze rug sinds het gebruik

Antoinette Bodenstaff 10-12-2021
10
10

Zeer fijn topmatras! Doet wat het beloofd!! Ik heb versleten nek,schouders rug en knieën, mijn klachten zijn beduidend minder met dit comfortabele matras!!!

Anonymous
10
10

In 1 x goed slaapt heerlijk, echte aanrader

R Post 28-08-2021
9
9

Ik doe uit principe geen aanbevelingen van bedrijven, producten of diensten

Anonymous
5
5

Ik krijg een goede nachtrust, maar als ik ziek ben en voor een langere periode in bed moet liggen, wordt het erg ongemakkelijk, pijnlijk en moeilijk om van links naar rechts te draaien.

Anonymous
10
10

Zeer comfortabel TOPdek

Elske Schilder 03-03-2021
10
10

Een geweldig comfortabele topper gevonden! Jarenlang last van rugklachten, slecht slapen en nu uitgerust wakker worden. Wat een verademing.

Erik Neggers 19-11-2020
10
10

Hij is aan de prijs maar iedere euro waard tot nu toe

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?

Advies nodig? Bel ons op +32 380 835 09
x

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.