• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
M line
 

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Topper Luxe soft Reviews

Gemiddelde uit 11 Reviews
9,1
9,1
Terug naar Topper Luxe soft
Nicky Broos 22-07-2020
10
10

Top product, geen rugpijn meer en wij slapen veel beter. Worden niet meer wakker voor de wekker. Als onze matrassen versleten zijn kopen wij zeker één Mline matras.

Benjamin van Vianen 09-06-2020
8
8

Het product is prima, wel kleiner dan de opgegeven afmeting. Mijn matras is 210 en heb het gevoel dat de topper 205 is. Dit sluit niet mooi aan.

Anouk 25-05-2020
9
9

De topper ligt heerlijk zacht en geeft goede ondersteuning bij de gewrichten. Hierdoor minder last van heup en rug. Blij met de aankoop!

Sandra Koenen 27-02-2020
9
9

Topper ligt heerlijk comfortabel, neemt de vorm van je lichaam aan.

Anonymous
10
10

In 1 x goed slaapt heerlijk, echte aanrader

R Post 28-08-2021
9
9

Ik doe uit principe geen aanbevelingen van bedrijven, producten of diensten

Anonymous
5
5

Ik krijg een goede nachtrust, maar als ik ziek ben en voor een langere periode in bed moet liggen, wordt het erg ongemakkelijk, pijnlijk en moeilijk om van links naar rechts te draaien.

Anonymous
10
10

Zeer comfortabel TOPdek

Marjolein Verhulst 28-05-2021
10
10

Elske Schilder 03-03-2021
10
10

Een geweldig comfortabele topper gevonden! Jarenlang last van rugklachten, slecht slapen en nu uitgerust wakker worden. Wat een verademing.

Erik Neggers 19-11-2020
10
10

Hij is aan de prijs maar iedere euro waard tot nu toe

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?