M line
 

Topper Luxe soft Reviews

Gemiddelde uit 17 Reviews
9,1
9,1
Terug naar Topper Luxe soft
Frits van Hout 18-12-2022
9
9

Wij hadden voorheen een veel hardere topper van 1.80x2.00 m, overgestapt naar 2 x 0.90x2.00 zachtere toppers. Slapen nu veel langer, zonder midden in de nacht wakker te worden.

Sander Maat 17-02-2022
8
8

Prima topper, vormt prima naar je lichaam, en schuift nauwelijks weg doordat ie zwaar is. Een dure maar zeker z'n geld waard goede aankoop!

Margreet de Vries 06-02-2022
10
10

Wat een fantastische topper, goede ondersteuning, slaapt heerlijk.

Nicky Broos 22-07-2020
10
10

Top product, geen rugpijn meer en wij slapen veel beter. Worden niet meer wakker voor de wekker. Als onze matrassen versleten zijn kopen wij zeker één Mline matras.

Benjamin van Vianen 09-06-2020
8
8

Het product is prima, wel kleiner dan de opgegeven afmeting. Mijn matras is 210 en heb het gevoel dat de topper 205 is. Dit sluit niet mooi aan.

Anouk 25-05-2020
9
9

De topper ligt heerlijk zacht en geeft goede ondersteuning bij de gewrichten. Hierdoor minder last van heup en rug. Blij met de aankoop!

Sandra Koenen 27-02-2020
9
9

Topper ligt heerlijk comfortabel, neemt de vorm van je lichaam aan.

Anonymous
8
8

Heerlijk zacht en comfortabel. Geen last meer van onze rug sinds het gebruik

Antoinette Bodenstaff 10-12-2021
10
10

Zeer fijn topmatras! Doet wat het beloofd!! Ik heb versleten nek,schouders rug en knieën, mijn klachten zijn beduidend minder met dit comfortabele matras!!!

Anonymous
10
10

In 1 x goed slaapt heerlijk, echte aanrader

R Post 28-08-2021
9
9

Ik doe uit principe geen aanbevelingen van bedrijven, producten of diensten

Anonymous
5
5

Ik krijg een goede nachtrust, maar als ik ziek ben en voor een langere periode in bed moet liggen, wordt het erg ongemakkelijk, pijnlijk en moeilijk om van links naar rechts te draaien.

Anonymous
10
10

Zeer comfortabel TOPdek

Elske Schilder 03-03-2021
10
10

Een geweldig comfortabele topper gevonden! Jarenlang last van rugklachten, slecht slapen en nu uitgerust wakker worden. Wat een verademing.

Erik Neggers 19-11-2020
10
10

Hij is aan de prijs maar iedere euro waard tot nu toe

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verdeler bij jou in de buurt?

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?