Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

M line topmatras 80x 200 cm 

Een goed matras vinden dat perfect aansluit bij uw slaaphouding kan een uitdaging zijn. Daarom heeft M line de matrassenwijzer ontwikkeld. Heeft u echter al een uitstekend matras, maar is uw matras te stevig voor u? Dan is er een alternatief, namelijk een topper. Door middel van een topmatras kunt u een extra laag comfort toevoegen aan uw huidige matras. Een topper is namelijk een zeer dun matras dat u op uw bestaande matras legt. M line heeft voor elk formaat matras een bijpassende topper in het assortiment. Heeft u bijvoorbeeld twee eenpersoonsbedden van 80 bij 200 naast elkaar? Dan raden wij een M line topmatras 80 x 200 aan. Uiteraard bent u bij M line vrij om zelf het formaat en de uitvoering van uw perfecte topper te selecteren. Ontdek zelf het verhoogde comfort en bestel vandaag online uw topmatras 80 x 200 bij M line.

Specificaties van topmatras 80 x 200

De maat van een topper is erg belangrijk, omdat deze perfect op uw huidige matras moet passen. Een topmatras 80 x 200 is vanzelfsprekend 80 centimeter breed en 200 centimeter lang. Met deze afmetingen past deze M line topper perfect op een matras met hetzelfde formaat. Daarnaast bevat elk topmatras van M line een kern van visco-elastisch schuim. Dit materiaal wordt ook wel traagschuim genoemd. Het traagschuim van een topmatras 80 x 200 zorgt ervoor dat u meer comfort ervaart tijdens het slapen. Daarnaast bevat een M line topper innovatieve slaaptechnieken die bijdragen aan een betere nachtrust. Denk hierbij aan voortreffelijke drukverdeling, goede ventilatie en uitstekende ondersteuning. De verdere eigenschappen van een M line topmatras 80 x 200 verschillen lichtelijk per collectie. M line heeft namelijk twee collecties: de Start Intense en de Luxe Intense. U kunt op de link klikken voor meer informatie over de betreffende uitvoering.

Topmatras 80 x 200 en de voordelen

Wanneer u kiest om een M line topper 80 x 200 te plaatsen op uw huidige matras, dan profiteert u van een aantal voordelen. Zo verlengt een topmatras 80 x 200 ten eerste de levensduur van uw matras. Een matras krijgt gedurende de nacht een hoop te verduren. Hierdoor slijt uw matras. Door een topmatras 80 x 200 te plaatsen, beschermt u uw huidige matras. Zo slijt uw matras minder snel dankzij een topmatras en geniet u langer van uw investering. Bovendien is elke topper van M line uitgerust met een afritsbare hoes. Dat geldt dus ook voor een topmatras 80 x 200. De hoes kunt u ook eenvoudig wassen. Hierdoor is een topmatras 80 x 200 van M line tevens een hygiënische keuze. Dus als u kiest voor een M line topper 80 x 200, dan verhoogt u het comfort van uw huidige matras, gaat het matras langer mee én verbetert u de hygiëne. Wacht daarom niet langer en koop direct uw topmatras 80 x 200 van M line online of bij een van onze verkooppunten!

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers