Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

M line topmatras 180 x 200 

Ligt uw matras niet optimaal? Dan kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een topmatras, oftewel een topper. Een topmatras is een zeer dun matras dat u eenvoudig op een bestaand matras legt om het comfort te verhogen. Heeft u bijvoorbeeld een matras 180 x 200? Dan is een topmatras 180 x 200 een uitkomst. M line heeft een aantal uitstekende toppers in het assortiment. U selecteert simpelweg welke uitvoering het beste aansluit bij uw slaaphouding. Vervolgens bepaalt u het formaat. Wanneer u een ruim tweepersoonsbed heeft, dan is een M line topmatras 180 x 200 aan te raden. Ontdek zelf de uitstekende ondersteuning en toename van comfort. Bestel daarom direct uw ideale topper 180 x 200 van M line!

Specificaties van topmatras 180 x 200

Zoals de naam suggereert is een topmatras van dit formaat 180 centimeter breed bij 200 centimeter lang. De afmetingen zijn erg belangrijk wanneer u een topper gaat kopen. Een topmatras moet namelijk hetzelfde formaat hebben als uw bestaande matras. Een topmatras 180 x 200 past met andere woorden perfect op een matras van 180 bij 200. Andere specificaties zijn het materiaal. Elke M line topper bestaat uit een kern van traagschuim. Hierdoor creëert u met een topmatras 180 x 200 eenvoudig een extra laag comfort op uw bestaande, te stevige matras. Daarnaast ervaart u met een M line topmatras 180 x 200 voortreffelijke ondersteuning, goede drukverdeling en uitstekende ventilatie. Verdere specificaties van een M line topper 180 x 200 verschillen per collectie. Zo kunt u bij M line kiezen voor een Start Intense topper of een Luxe Intense topmatras.

Voordelen van topmatras 180 x 200

Naast de indrukwekkende specificaties van een M line topper 180 x 200 zijn er tevens interessante voordelen van een topmatras te noemen. Zo fungeert een topmatras 180 x 200 als extra beschermende laag voor uw bestaande matras. Met een M line topper kunt u dus de levensduur van uw matras moeiteloos verlengen. Bovendien houdt een topper 180 x 200 uw matras schoner. Normaal gesproken heeft een matras veel te verduren. Zo zweet u tijdens het slapen. Dat komt vervolgens allemaal terecht in uw matras. Een topmatras 180 x 200 bevindt zich tussen u en uw matras. Hierdoor wordt dus een deel opgevangen en uw matras beschermt. Aangezien de hoes van de M line toppers eenvoudig te wassen zijn, is een topmatras 180 x 200 tevens een zeer hygiënische optie. Elke topper heeft namelijk een speciale hoes die u eenvoudig kunt afritsen en wassen. Kortom, wilt u het comfort van uw matras verhogen voor een betere nachtrust? Koop dan een M line topmatras 180 x 200!

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers