Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

M line topmatras 160 x 200 

Omdat ieder mens andere voorkeuren heeft, kan het lastig zijn om een matras te vinden die compleet aansluit bij uw slaaphouding. Zo kan uw huidige matras te stevig zijn. M line heeft dan de oplossing voor u, namelijk een topmatras. Een topper plaatst u op een bestaand matras. Op die manier verhoogt u namelijk eenvoudig het comfort. Is uw huidige matras 160 bij 200 centimeter? Dan is een M line topmatras 160 x 200 de oplossing! Uiteraard kunt u bij ons een keuze maken uit verschillende uitvoeringen van een topper. Zo is er de Start intense topmatras en de Luxe intense topper. Bij M line kunt u altijd eenvoudig het formaat en de uitvoering selecteren. Een normaal tweepersoonsbed is meestal 160 bij 200. In dat geval is een topper 160 x 200 de beste keuze. Wilt u zelf het extra comfort ontdekken? Koop dan vandaag nog uw ideale M line topmatras 160 x 200!

Specificaties van topmatras 160 x 200

Een topper 160 x 200 is vanzelfsprekend 160 centimeter breed en 200 centimeter lang. Het formaat wordt expliciet vermeld, omdat de grootte van een topmatras belangrijk is. Een topper moet namelijk perfect passen op een bestaand matras. De afmetingen moeten met andere woorden overeenkomen. Daarom is een topmatras 160 x 200 geschikt voor een matras van 160 centimeter breed bij 200 centimeter lang. Naast het formaat is het materiaal belangrijk. Alle M line toppers bevatten een kern van visco-elastisch schuim, ook wel traagschuim genoemd. Dankzij dit uitstekende materiaal realiseert u met een topmatras 160 x 200 geheel moeiteloos een extra laag comfort. Dat is wel zo prettig wanneer uw huidige matras bijvoorbeeld te stevig is. Daarnaast bevat een M line topmatras 160 x 200 slaaptechnieken die bijdragen aan goede ventilatie, voortreffelijke drukverdeling en uitstekende ondersteuning.

Topmatras 160 x 200 en de voordelen

Wanneer u een M line topper overweegt, dan wilt u natuurlijk weten wat de voordelen zijn waar u dan van profiteert. Ten eerste werkt een topmatras 160 x 200 als een extra beschermende laag voor uw matras. Een topper is een dun matras van 5 tot 10 centimeter dik. Hierdoor verlengt u eenvoudig de levensduur van uw huidige matras met een M line topmatras 160 x 200. Daarnaast draagt de extra laag in de vorm van de topper bij aan de hygiëne. Elke nacht krijgt uw matras een hoop te verduren. U beweegt bijvoorbeeld veel in uw slaap en natuurlijk zweet u gedurende de nacht. Omdat de topmatras 160 x 200 tussen u en uw matras ligt, vangt het topmatras slijtage en zweet op. M line heeft daarom elke topper uitgerust met een speciale hoes die u moeiteloos kunt afritsen. Vervolgens gooit u de hoes in de was. Daarna is uw topmatras 160 x 200 weer schoon en zo goed als nieuw. Dus wilt u ook het comfort van uw huidige matras verhogen? Ontdek zelf de voordelen van een uitstekend topmatras 160 x 200 van M line!

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers