Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

M line topmatras 140 x 200 cm 

Slaapt u niet optimaal op uw huidige bed? Is uw matras eigenlijk te stevig voor u om een goede nachtrust te ervaren? In dat geval kunt u eenvoudig het comfort van uw matras verhogen met een M line topmatras. Een topper is een zeer dun matras die u kunt plaatsen op een bestaand matras. Daarom wordt het ook wel een topmatras genoemd. Heeft u bijvoorbeeld een matras van 140 bij 200 centimeter? Dan kunt u een M line topmatras 140 x 200 erop leggen voor extra comfort. U kunt een keuze maken uit verschillende toppers in de collectie van M line. Zo vindt u eenvoudig het beste type en het juiste formaat topmatras. Hierdoor sluit de topper perfect aan op uw huidige matras. Is uw bed net iets groter dan een twijfelaar? Dan is een  topmatras 140 x 200 waarschijnlijk de beste keuze.

Specificaties van topmatras 140 x 200

Een topmatras 140 x 200 heeft een formaat van 140 centimeter breed bij 200 centimeter lang. De afmetingen worden expliciet vermeld, omdat u dan direct weet voor welk matras de topper in kwestie geschikt is. Een topmatras 140 x 200 past bijvoorbeeld niet op een matras van 160 bij 200. Om ervoor te zorgen dat u extra comfort ervaart, heeft M line alle toppers speciaal ontworpen met een kern van visco-elastisch schuim. Dit materiaal staat ook wel bekend als traagschuim. Dankzij het schuim creëert u met een topmatras 140 x 200 eenvoudig een extra laag comfort op ieder bestaand, stevig matras. Bovendien bevat een M line topper innovatieve slaaptechnieken. Dit resulteert in een goede ventilatie, een optimale drukverdeling en een uitstekende ondersteuning in uw M line topmatras 140 x 200. Verdere specificaties zijn afhankelijk van uw keuze tussen de twee beschikbare collecties. Er zijn namelijk twee M line collecties: de Start Intense en de Luxe Intense.

Topmatras 140 x 200 en de voordelen

Staat u op het punt te investeren in een uitstekende M line topper? Dan wilt u uiteraard weten wat de voordelen zijn van een topmatras 140 x 200. Zo functioneert een topper ten eerste als een extra beschermende laag. Elk matras vangt zweet op. Daar komen de constante bewegingen die u maakt in uw slaap ook nog eens bij. Dit heeft invloed op de levensduur van uw matras. Door een topmatras 140 x 200 te plaatsen op uw huidige matras verlengt u vrij eenvoudig de levensduur. Hierdoor geniet u dus ook langer van uw matras. Bovendien vormt de topper 140 x 200 een extra hygiënische laag. U kunt namelijk de hoes van de M line topmatras eenvoudig afritsen en wassen. Dus bent u geïnteresseerd in zo’n praktische en comfortabele topmatras 140 x 200? Bestel dan direct online uw ideale topper of bezoek een van de M line verkooppunten.

 

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers