Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Duurzaamheid

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Slow Motion 8 Reviews

Gemiddelde uit 152 Reviews
8,7
8,9
9,0
8,9
Terug naar Slow Motion 8
Anonymous
10
10
10
10

Al eerder M-line matrassen gehad. Die bevielen heel goed dus nu voor de 2e maal dezelfde matrassen aangeschaft, waarvan de kwaliteit nog weer is verbeterd.

Hanneke Innemee 22-08-2020
9
9
9
9

Het matras is een verademing om op te slapen, geen last meer van stijve spieren!

Anonymous
10
10
10
10

slaapcomfort en ondersteuning zeer goed, een weldadige nachtrust

Joop Zwirs 24-07-2020
8
9
8
8,3

Geweldig heerlijk matras.

J.N. van der Wind 11-07-2020
10
10
10
10

Een fantastisch matras! Als ik s'morgens opsta kan ik direct soepel bewegen! Gewoon HEERLIJK!

Anonymous
8
9
10
9

Geweldige matras, heerlijk slaapcomfort.

Cor van Tricht 02-07-2020
9
9
9
9

Tot heden zeer tevreden met het matras. Goede nachtrust.

Anonymous
9
9
9
9

Matras ligt heerlijk en ik slaap als een blok.

Anonymous
9
9
10
9,3

We slapen als baby’s. Gewoon heerlijk.

Anonymous
10
10
10
10

Veel slaapplezier op mijn nieuwe matras.

Anonymous
9
9
9
9

De matras slaapt prima.

Peter Faber 19-10-2020
9
9
9
9

Peter Faber 19-10-2020
9
9
9
9

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijke matrassen, ze liggen zo lekker dat je bijna niet meer wilt opstaan.

Aad Zwinkels 19-10-2020
9
5
7
7

Zelfde verhaal als bij de SM 7

Heidi Nieuwenhuis 19-10-2020
10
10
10
10

mijn man is zeer tevreden over het matras en slaapt sindsdien ook beter.

Anonymous
9
9
9
9

Goede kwaliteit en wat je verwacht van een kwaliteits product. Even wennen en daarn awil je niet anders.

Alphons Verbaarendse 15-10-2020
9
9
10
9,3

Fantastisch product, wij hebben weer een M-line matras gekocht, daarvoor was de oude matras ook gezond om op te slapen.

Anonymous
9
9
9
9

Deze matrassen zijn niet te vergelijken met wat we hadden.. Wat een wereld van verschil. Het was de eerste week even wennen om volledige ondersteuning te hebben op alle punten van je lichaam. Maar sindsdien worden we lichamelijk helemaal uitgerust wakker. Het valt ook op dat na intensief sporten waarbij ik normaal een aantal dagen spierpijn had, dit vele malen sneller hersteld.

Jorin 13-10-2020
7
5
7
6,3

Ligt te hard voor mij, gelukkig kan ik hem nog ruilen voor de 7

Anonymous
9
9
10
9,3

kom na de nachtrust uitgerust mijn bed uit

Arie Smaling 03-10-2020
8
8
8
8

Anonymous
9
9
9
9

de slow motion 8 is een matras voorzien van alle gemakken

A.H. Luijkx 01-10-2020
10
10
10
10

A van Dongen 28-09-2020
8
8
8
8

Matras prima boxspring valt tegen in gebruik

Eddy Hendrickx 28-09-2020
9
9
9
9

Sinds ik deze matras heb, slaap ik terug heel de nacht door en met minder pijn in de rug smorgens.

Joke van der Endt 27-09-2020
10
10
8
9,3

Prima mtras. De hardheid is nog even wennen.

Anonymous
7
9
9
8,3

jammer dat er geen handvatten aan het matras zitten, het matras is best wel zwaar om te draaien.

Anonymous
8
8
8
8

Een heerlijke matras Lekker relaxed wakker worden

Hennie de Croon 23-09-2020
8
10
10
9,3

vormt zich naar jou lichaam waardoor je heerlijk slaapt

Nancy Dhondt 23-09-2020
10
10
10
10

Zeer goed!

Anonymous
9
8
8
8,3

Anonymous
9
8
8
8,3

Matras bevalt goed; heup- en rugpijn veel vermindert.

saskia van Zanten 17-09-2020
2
1
1
1,3

Anonymous
10
10
10
10

Ik slaap als een roosje, zeker met het aangepaste hoofdkussen van Mline.

Anonymous
10
10
10
10

Absoluut aan iedereen aan te bevelen.

Bianca Van Van kuilenburg 12-09-2020
10
10
10
10

Eindelijk weer de hele nacht doorslapen,en niet meer wakker worden van pijn in mijn rug,ik word nu hoogstens wakker omdat ik moet plassen! Ik heb best getwijfeld vanwege de aanschafprijs, maar de twijfel na 1 maand is weg!

LN Trappel 08-09-2020
8
9
9
8,7

Maria Steelink 01-09-2020
10
10
10
10

Goed en stevig bed. Slaapt meteen prima

M Pouwels 28-08-2020
8
8
8
8

fantastisch product vanaf de eerste da

Arnold van Wezel 24-08-2020
10
10
10
10

Geweldig matras, slaapt geweldig, goede ondersteuning, Neemt veel vocht op,en geeft veel beluchting. Echt een aanrader voor iedereen. Eenmaal een M line, altijd een M line. Ik bedank M line voor de mooie bos bloemen voor de Reclame die ik voor M line maak.

Dirk van der Wal 21-08-2020
7
7
9
7,7

Eugeen Tassaert 20-08-2020
9
9
9
9

Anonymous
8
9
9
8,7

goede lighouding. comfortabel.

Anonymous
9
9
9
9

Matras voelt heerlijk aan en op specifieke plaatsen (rug en schouders ) is ondersteuning duidelijk merkbaar en daardoor zeker ontspannend slapen! Voor iedereen met klachten zeker aan te raden.

J Berk 14-08-2020
9
9
9
9

Een zeer comfortabel matras, je voelt een goede ondersteuning, waardoor je uitgerust en fit wakker wordt

L Rutten 07-08-2020
9
9
10
9,3

J.W. Kuivenhoven 06-08-2020
10
10
10
10

Dit matras slaapt heerlijk zeker als je div lichamelijke klachten heb.

Anonymous
9
7
7
7,7

John Cornelissen 03-08-2020
8
8
8
8

In verhouding tot gelijkwaardig geteste producten van o.a. Lidl veel te duur.

Jeroen Schreuder 01-08-2020
10
10
10
10

Heerlijk comfortabel matras

Anonymous
9
9
9
9

monique Bos 29-07-2020
9
9
9
9

Moest even wennen, slaapt inmiddels beter. Lost helaas niet alle rug klachten op, maar zeker wel tevreden

Simon Zwier 28-07-2020
10
10
10
10

Vanaf de eerste nacht prima gelegen

Anonymous
10
10
10
10

Goede ondersteuning op alle zones

R Oosting 27-07-2020
8
10
10
9,3

Anonymous
9
9
9
9

Rien du Pré 26-07-2020
10
10
10
10

wim korevaar 23-07-2020
10
10
10
10

Jammer dat er geen handvaten aan zitten. Matras is behoorlijk zwaar.

m. de haan-satter 22-07-2020
8
10
10
9,3

Matras ligt heel fijn.

Simon Jonker 22-07-2020
10
10
10
10

Luke Laferte 20-07-2020
10
10
10
10

Beste aankoop ooit. Slaapt heerlijk en we komen lekker tot rust.

P. Peeters 20-07-2020
9
9
9
9

Het was flink wennen van een hangmat (M Line van bijna 17 jaar oud) naar stevig en ondersteund. Maar na 2 weken wennen is het weer super lekker slapen

J Haitsma 19-07-2020
6
7
7
6,7

Moet nog erg wennen. Gevoel dat het een slap matras is, dat ik weg zak. Ben een hard matras gewend. Wel veel minder rugpijn.

C.L. Clarisse 18-07-2020
8
8
8
8

Anton Burm 18-07-2020
9
9
9
9

Het is ondertussen al het 3e mline product, dus dat is wel duidelijk dat de mline matrassen goed zijn.

Monique Italiaander 18-07-2020
9
10
9
9,3

Heerlijk uitgerust wakker worden. Minder rugpijn????

Anonymous
1
1
10
4

Dit matras is net een steen waar je op ligt. Zo keihard. Misschien is het even wennen, maar tot nu toe word ik elke dag met pijn in m’n schouders en rug wakker. Ikzelf weeg 90kg, waardoor dit matras werd aanbevolen in de winkel. Ik zou er nog even 2 keer over nadenken. (Zeker voor het bedrag wat je er voor betaald)

Silma 17-07-2020
10
10
10
10

Ligt heerlijk en comfortabel

J Aries 15-07-2020
9
9
9
9

Ben Marchal 14-07-2020
10
10
10
10

Is een super matras

Monique Smulders 14-07-2020
8
10
10
9,3

Super blij met matras. Wel zwaar tillen met verwisselen hoeslaken

Anonymous
9
9
9
9

Anonymous
10
10
10
10

Slaap nu als een roos!

Simone Bruin 11-07-2020
8
8
10
8,7

Leonie Krebbers 10-07-2020
7
9
9
8,3

Mijn slaaphouding is verbeterd door het matras. Op mijn oude matras was ik een buik slaper. Dit nieuwe matras ligt zo lekker als ik op mijn zij lig, dat ik nu meer op mijn zij slaap. Ik slaap goed op dit matras en sta ‘s morgens uitgerust op.

Raymond Nigg 10-07-2020
8
9
9
8,7

Zeer fijn matras, we komen uitgerust uit bed sinds we op M Line slapen.

Peter Monden 09-07-2020
9
9
9
9

voldoet aan de verwachting

Bert Kervezee 08-07-2020
10
10
10
10

Ik had al voor de 2e keer een M-line hoofdkussen en nu 2 nieuwe matrssen. Ik had geen betere keus kunnen maken....

CJWM Bloemers-Koch Koch 07-07-2020
8
10
10
9,3

De matrs voldoet aan eisen/wensen die wij aan de matras hebben.

Arjan Rovers 07-07-2020
8
9
9
8,7

Anonymous
9
8
8
8,3

Maud Smets 06-07-2020
10
10
10
10

Anonymous
8
6
6
6,7

Ik heb nog steeds rugklachten bij dit matras. Helaas . Hij ligt op zich wel lekker. Blijft een misterie

Anonymous
8
10
9
9

Fijn matras. Het matras is wat zwaar om te draaien, maar dit wisten we van tevoren. Een goede nachtrust is belangrijk en daar draagt dit matras zeer zeker aan bij.

Carla Sluiter 03-07-2020
10
10
10
10

Marita Gorissen-Deelen 02-07-2020
9
9
9
9

Prima matrassen. We hadden al ervaring met Slow Motion 4.

Anonymous
9
9
9
9

Prima matras en goede nachtrust

mary pirovano rong 27-06-2020
9
9
9
9

ook een goede matras moest wel wennen

Anonymous
9
10
9
9,3

Anonymous
7
7
7
7

Ik heb geen last , maar voel ook geen verbetering

Anonymous
10
9
9
9,3

FD Heemskerk 23-06-2020
10
8
9
9

Anonymous
9
10
9
9,3

was even wennen met het in bed gaan omdat deze matras dikker is als mijn vorige. Vanaf de eerste dag er goed op geslapen.

Romke Kolthof 17-06-2020
10
10
10
10

Super goed matras

Anonymous
10
10
10
10

Wij slapen heel erg goed op onze nieuwe mattrassen.

A.F. de Jong 12-06-2020
6
9
9
8

Heel dik matras zodat ook het beddengoed vervangen moet worden. ons vorige matras was ook een M-line slow motion. deze was ook goed en dunner dus toen was het makkelijker om de matras hoes te wisselen/verschonen.

Jens Versteegt 12-06-2020
8
8
9
8,3

henricus wels 09-06-2020
7
7
7
7

Jose Van der Zwan 09-06-2020
10
10
10
10

Dit zijn onze 2e m line matrassen Liggen heerlijk. Kom uitgerust uit bed Zal het ook een ander aanbevelen. Alleen zijn de bijgeleverde hoeslakens niet geschikt voor de matrassen. Veel te ruim. Is wel de juiste maat ☹️

wiecher de vos 08-06-2020
7
6
7
6,7

erg hard,en mijn vrouw heeft wat last van druk plek op heup

piet tax 08-06-2020
10
10
10
10

ik slaap er van de eerste nacht perfect op

Jack Karregat 06-06-2020
8
8
8
8

ligt gewoon erg lekker

G Theodore 05-06-2020
10
10
10
10

Voordien hadden wij de Slow Motion 6, maar de Slow Motion is de allerbeste .

H.C. Hoogerwerf 04-06-2020
8
7
7
7,3

In het begin vond ik het bed erg hard. Gelukkig was dat na een week al een stuk beter. Voor mij is het bed als ik op mijn rug slaap nog net iets te hard ter hoogte van mijn billen. Tot nu toe los ik dat op door mijn hoofdeinde iets omhoog te zetten. Ik hoop echter dat dit over een poosje niet meer nodig is.

Sonja Wissink 03-06-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras, nooit meer anders. Hebben we wel geprobeerd, maar toch weer terug naar Mline.

Tolga Çakmak 02-06-2020
10
10
10
10

Jakobien Warnaar 02-06-2020
10
10
10
10

Tim Hooijer 01-06-2020
9
9
9
9

Kees 01-06-2020
9
10
10
9,7

Perfecte matrassen, heb er 2 van 1m bij 2.1m, goede ondersteuning , goede ventilatie, doet precies wat er omschreven wordt

Kees Korsmit 30-05-2020
9
9
9
9

Slaapt perfect

gerrit Timmer 30-05-2020
7
8
8
7,7

C De Zeeuw 28-05-2020
7
7
9
7,7

Jean Beiten 24-05-2020
5
6
5
5,3

Ik heb met opzet de duurste uitvoering gekocht van M-line. Dit vanwege het feit dat ik behoorlijk last van mijn rug kreeg en mijn huisarts een nieuwe matras adviseerde. Nadat ik mij op internet had verdiept in de matrassenwereld kwam ik bij M-line uit en nadat ook de verkoper bij Groter in wonen (Maastricht) mij positief had geadviseerd voor deze matras besloot ik om dan maar een hoop geld neer te tellen voor iets goeds. Dacht ik. Na enkele maanden ben ik er nog steeds niet aan gewend. Ik sta elke dag opnieuw met pijn in de rug op, maar gelukkig verdwijnt die wel in de loop van de dag. Hierdoor weet ik (vrijwel) zeker dat er niets verkeerds zit in de rug, want anders had ik daar wel de hele dag last van. Het zal óók niet aan de matras liggen, maar feit is wél dat de matras ook niets toevoegt aan mijn fysieke welbevinden!

J.J. Waldschmit 21-05-2020
10
10
10
10

J.A.M. Steur 21-05-2020
8
8
8
8

Matras ligt heel goed, vooral ook fijn dat je de een aantal latten op de lattenbodem op stevigheid kunt stellen zodat je het ideale comfort zelf kunt bepalen.

Zoë de Haze 20-05-2020
7
8
8
7,7

Top matras! Alleen het draaien van de matras kun je bijna niet alleen, laat staan met de duo cover er rond. Verder een absoluut top matras!

Arjan Hogendoorn 19-05-2020
9
4
10
7,7

Lekker hard matras slaapt heerlijk

Maikel van de Waarsenburg 30-04-2020
9
10
9
9,3

Harrie Lavreysen 29-04-2020
7
9
9
8,3

Had een kleine week nodig om te wennen, maar voelt nu heel vertrouwd. Matras vormt helemaal naar mijn rug en geeft goede comfort.

Karin Volgers 23-04-2020
10
10
10
10

Ik slaap veel vaster en als ik wakker wordt dan ben ik fit.

w koenderink 17-04-2020
10
10
10
10

bevalt goed ,ligt lekker

Gosse Laverman 15-04-2020
7
8
8
7,7

Hier ligt mijn man op en hij vindt het prima liggen. Vindt het ook lastig op te maken, omdat het zo dik en zwaar is.

Wim Hoekzema 13-04-2020
7
10
10
9

matrassen zijn nogal zwaar bijvoorbeeld met omdraaien (boven naar beneden)

Barbara Simons 12-04-2020
9
9
9
9

ik slaap als een Ross!!!

A Rijbroek 08-04-2020
8
10
10
9,3

Het opmaken met een laken is wel lastig door de dikte van het matras.

A.A.J. Sieben 07-04-2020
8
8
8
8

sophie manders hartkamp 07-04-2020
10
10
10
10

zeer tevreden , liggen heerlijk dit is de 2 de matras van m line na 10 jaar , waren we aan nieuwe toe ,

Desirée de Munnik- Lekkerkerker 06-04-2020
6
8
9
7,7

Zie toelichting op zeven

Mark van der Lee 05-04-2020
10
10
10
10

Henri Reurink 05-04-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras, geeft de ondersteuning die mijn zwakke onderrug nodig heeft in combinatie met mijn mline kussen slaap ik nachten door.

Ellen Van den Berg 31-03-2020
8
8
8
8

B.A.T. Egberts 28-03-2020
8
8
8
8

Heerlijke matras. Voor mij de lekkerste ondersteuning als het fris is in de slaapkamer en de matras ‘een tikje harder’ is.

B.G Van As 26-03-2020
7
9
9
8,3

Ben Siedow 18-03-2020
9
9
8
8,7

johnny van Gussem 16-03-2020
8
8
8
8

Heel goed ligcomfort , sta s,morgens uitgerust op

Jan Willem Kooij 15-03-2020
10
10
10
10

Tijs Vanderlinden 10-03-2020
9
9
9
9

Ik ben een woeler maar meestal wordt ik op mijn buik wakker. Doordat dit matras wat harder is en veel ondersteuning biedt heb ik geen spierpijn meer bij het opstaan. Mijn rug voelt ook veel beter aan.

Anna 08-03-2020
6
8
8
7,3

Goede fijne matras. De matras zweet niet. Wel zwaar om ieder maand te keren.

Kurt Raeymaekers 06-03-2020
9
9
9
9

erik te winkel 05-03-2020
8
9
9
8,7

Frans Van der Heijden 05-03-2020
8
8
8
8

Gernanda Van der Schuur 23-02-2020
9
9
9
9

Hans Schrauwen 20-02-2020
10
10
10
10

Marianne Mooijman 11-02-2020
10
10
10
10

Zie boven

Wilfried de Bree 09-02-2020
8
8
7
7,7

Ondanks het goede comfort zijn onze matrassen helaas al na drie jaar niet meer zoals het hoort. Gelukkig valt dit onder de garantie en krijgen we nieuwe kernen. Maar een beetje een tegenvaller is het wel. Hopelijk gaan de nieuwe straks langer mee.

René Tips 09-02-2020
10
10
10
10

Heerlijke matras.

Henk Verhoeven 08-02-2020
8
8
8
8

Goede stevige matrassen. Liggen goed, worden zonder pijn in de rug wakker????????????????????????

F.R. Polak 07-02-2020
10
10
10
10

johnny Van Gussem 04-02-2020
10
10
10
10

Nog niets ontvangen

Jacko Van den Broek 03-02-2020
9
9
9
9

Jose van der Leije 31-01-2020
9
9
9
9

een goed product wat aan alle eisen voldoet

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers