Direct naar tekst

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees Bekijk dit overzicht voor alle cookieinstellingen en lees hier onze privacy policy. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Slow Motion 8 Reviews

Gemiddelde uit 668 Reviews
8,7
9,0
9,1
8,9
Terug naar Slow Motion 8
B-J van der Linde 17-05-2024
10
10
10
10

Prima matras, zacht en stevig.

Federico Silva 22-04-2024
10
10
10
10

Zonder pijn en stijfheid en uitgeruster wakker!

A. van den Hoek 05-04-2024
10
10
10
10

Een comfortabel matras dat mijn nachtrust ten goede komt.

Anonymous
10
10
10
10

geweldige matrassen. En nee, ik heb geen aandelen van Mline

Anjo Simonse 03-03-2024
9
10
9
9,3

Na een zoektocht naar nieuw matras toch weer bij M-line uitgekomen. Het matras is wat harder, maar voelt niet zo als je er op ligt. Ik slaap er rustig op. Blij mee

Joshua Cornielje 23-02-2024
10
10
10
10

Mijn partner had met het vorige matras snel lichamelijke klachten. Met dit matras lijken de klachten als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Absoluut een aanrader. Met de tweepersoons cover van Mline merken amper de overgang van het ene naar het andere matras. Zo hebben we praktisch 1 matras welke afgestemd is op ons lichaam.

Anonymous
10
10
10
10

Jaren geleden had ik M-line matrassen, maar na mijn scheiding werd het een goedkoper matras... En dus slecht slapen. Nu ik het financieel weer doen kan, weer een M-line matras gekocht. Het is het elke euro waard! Ik slaap weer goed en wordt uitgerust wakker! Erg blij mee!

Anonymous
9
9
9
9

Goede keuze! Ligt fantastisch!!!!

Anonymous
10
10
10
10

Na even zoeken tussen slow Motion 7 of 8 uiteindelijk voor de laatste gekozen en geen spijt. Perfekt op alle vlakken maar ook de service en menselijkheid van Beter Bed Merksem was opmerkelijk. Deze mensen staan voor hun produkt en doen er echt alles aan om u in uw prijsklasse het beste slaapcomfort te geven. Voor mij (rug/bekken en reuma problematiek) enkel nog M line zowel de matras als het vlinderkussen. Bedankt voor alles team Merksem

Hilde Leenders 19-09-2023
10
10
10
10

Super matrassen!

Jan Huffmeijer 15-08-2023
10
10
10
10

We zijn echt enorm te vreden over onze keuze. Matrassen sluiten mooi tegen elkaar aan zodat je geen last heb van de spleet. Matrassen zijn wel zwaar. Maar geven een heerlijke nachtrust.

Conny Kweekel 14-08-2023
9
9
9
9

Geen last van rugpijn meer met dit comfortabele matras. Een echte aanrader.

Henk Rutten 14-08-2023
10
10
10
10

Het ligt heerlijk en kunnen beter slapen en goed uitgerust opstaan

Hans Molders 07-08-2023
9
9
9
9

Aan te bevelen

J.h Van Veen 03-08-2023
9
9
9
9

Wennen aan de stevigheid van het matras, maar na een aantal dagen, merk je niet meer dat je op een matras ligt. Zeer comfortabel

OSCAR LALMAN 21-07-2023
10
10
10
10

prima comfort . laat je genieten van een goede nachtrust

Jackie 01-07-2023
10
10
10
10

Na een eerdere m-line matras te hebben gehad en dat deze bijna 10 jaar is hebben we besloten voor ons slaapcomfort te kiezen voor minimaal 10 jaar, en een nieuwe gekocht. Het is een heel bedrag maar je merkt het verschil.

Anonymous
9
10
10
9,7

Heel tevreden over de matras die een perfecte ondersteuning biedt voor comfortabele nachten.

Arnold Klok 12-02-2023
9
9
9
9

Heerlijk matras dat op de juiste plaatsen steun geeft of juist ruimte biedt. Heerlijk!

Anonymous
10
10
10
10

Geen (lage) rugpijn meer na het slapen. Ligt heerlijk en comfortabel. Aanrader als je van slapen houdt op een wat harder matras.

Anonymous
10
10
10
10

Vanaf het eerste moment slapen mijn man en ik heerlijk op deze matrassen. Geen gewoel en gedraai meer, geen slapeloze nachten meer. We worden uitgerust wakker.

Anonymous
9
9
9
9

Ligt vanaf dag 1 erg prettig.

Cor 01-07-2022
9
10
10
9,7

Een enorm fijn matras, ik slaap er erg goed op wat voorheen weleens anders was. De reclames over M-Line matrassen zijn geen sprookjes maar werkelijk waar!

Charlie van der Veer 30-05-2022
9
9
9
9

De vierde matrassenset binnen twee jaar en eindelijk denken we de juiste matrassen te hebben gevonden. Ze slapen in ieder geval heerlijk en geven goede steun. Ze werden gelukkig ook niet geleverd in een vacuum gezogen plastic zak en in een kartonnen doos en ze geven ook geen chemische dampen af. Het advies van BeterBed voor deze matras was gedegen en gestoeld op persoonlijke ervaring van de verkoper. Alle andere bedden in de zaak hebben we ook geprobeerd, maar de gekozen matras steeg er ver boven uit qua comfort en steun en niet te vergeten ... de prijs! Maar eerlijk is eerlijk, tot nu toe is de matras waar naar zijn geld.

Ludi van Even 10-02-2022
10
10
10
10

Perfect product. een heerlijk stevige matras met prima comfort: precies zoals gewenst. Ik was vlot aan de matras gewend. Sindsdien slaap ik beter; meer dan voorheen aan één stuk door.

Richard Tom 03-02-2022
9
9
10
9,3

In het begin even wennen, maar slaap nu heerlijk op dit matras en sta zonder spierpijn op.

Luise Klümper 30-01-2022
10
10
10
10

Het is de beste matras die ik tot nu toe ooit heb gehad! Zo zalig om er ‘s avonds op de gaan liggen. Ze is zacht maar gelijkertijd geeft ze ontzettend veel ondersteuning.

Anonymous
8
10
10
9,3

Advies was om de 4 weken het matras draaien, echter het matras is behoorlijk zwaar en daarbij niet makkelijk goed vast te houden. Als verbeterpunt is het gebruiksvriendelijker om handvatten b.v. in de vorm van lussen aan beiden lange zijdes te bevestigen.

Michiel Slockers 11-12-2021
9
9
9
9

Vanaf de eerste dag weer lekker geslapen. Ons oude matras was ook een M-line, maar na 13 jaar aan veravnging toe.

Saskia Logtenberg 09-12-2021
10
10
10
10

Na een weekje wennen slapen we heerlijk en staan uitgerust op

Jan Smit 13-10-2021
10
10
10
10

Het voelt letterlijk en figuurlijk als een soort rijkdom. Blij ook dat wij deze matrassen konden kopen met 25% korting. Als je op de matrassen gaat liggen voel je vanaf de eerste seconde dat dit de juiste, de enige en de beste keuze is. Je slaapt er echt goed op en je wordt echt uitgerust wakker. Dit kun je echt gerust doen. Ik ben van mijn rugpijn af. Ik snap wel waarom de grootste en de beste sporters kiezen voor dit matras........SLEEP well

Anonymous
10
10
10
10

Al eerder M-line matrassen gehad. Die bevielen heel goed dus nu voor de 2e maal dezelfde matrassen aangeschaft, waarvan de kwaliteit nog weer is verbeterd.

Hanneke Innemee 22-08-2020
9
9
9
9

Het matras is een verademing om op te slapen, geen last meer van stijve spieren!

Anonymous
10
10
10
10

slaapcomfort en ondersteuning zeer goed, een weldadige nachtrust

Joop Zwirs 24-07-2020
8
9
8
8,3

Geweldig heerlijk matras.

J.N. van der Wind 11-07-2020
10
10
10
10

Een fantastisch matras! Als ik s'morgens opsta kan ik direct soepel bewegen! Gewoon HEERLIJK!

Anonymous
8
9
10
9

Geweldige matras, heerlijk slaapcomfort.

Cor van Tricht 02-07-2020
9
9
9
9

Tot heden zeer tevreden met het matras. Goede nachtrust.

Anonymous
9
9
9
9

Matras ligt heerlijk en ik slaap als een blok.

Anonymous
9
9
10
9,3

We slapen als baby’s. Gewoon heerlijk.

Anonymous
8
9
9
8,7

In tegenstelling tot mijzelf is mijn vrouw super blij met het nieuwe matras. Ze slaapt veel beter dan voorheen. Kon ze vroeger niet uitslapen, nu wel!

Ag van Tol 23-06-2024
7
4
6
5,7

Ik heb nog steeds - na 6 weken gebruik - dat ik bij het opstaan pijn/ last in mijn onderrug heb. Zodra ik opsta is deze pijn meestal na een 5-tal minuten weer weg. Ik had gehoopt dat het gebruik van het nieuwe matras dit rugprobleem zou verhelpen. Ik had dit namelijk met mijn oude matras ook.

W Andrea 22-06-2024
7
10
10
9

Het matras is vrij zwaar. Bij het wisselen moet er wel wat kracht gezet worden. Zo ook om de hoeslakens om het matras te krijgen.

Anonymous
7
6
7
6,7

Mijn vrouw had de slow motion 8. Ook zij vond 'em te hard. Ze slaapt nu op de 7 van mij, dat ligt al wel wat beter maar ze is nog niet volledig overtuigd. Misschien gaat ze ook nog switchen. Voor ons beide geldt dus nog niet 'sleep well, move better'.

Roland Van Van Schijndel 17-06-2024
8
9
8
8,3

Zoals verwacht prima

Rob Van Polanen 16-06-2024
10
10
10
10

Slaapt van het begin af heerlijk, niet aan hoeven wennen. Geeft goede ondersteuning waardoor je minder gaat draaien in bed. Kortom een top matras.

Anonymous
9
9
9
9

Fijn matras die zowel ondersteuning geeft als zacht aanvoelt.

Koos de Natris 12-06-2024
8
8
8
8

We merken dat we aan een nieuw matras toe waren

Annie van Dalen-Schreuders 08-06-2024
8
10
9
9

Prima matras.

Leen van Dalen 08-06-2024
9
10
10
9,7

Voor mij is het een fijne matras en vooral de ondersteuning.

Anonymous
9
10
10
9,7

Fantastische matrassen!

Geert Meis 03-06-2024
10
10
10
10

Voor mij een goede keus slaap er goed op. lekker bed. G.m

Willem van der Meulen 30-05-2024
10
10
10
10

In vergelijking met de oude matrassen is de nachtrust aanmerkelijk beter.

J Kolstee 29-05-2024
7
8
7
7,3

matrassen zijn wel erg zwaar

Eric Voogt 25-05-2024
10
10
10
10

Zie bovenstaande toelichting

M. Schurink 22-05-2024
9
9
9
9

Perfecte ondersteuning. Zeer goede keus

Monique Linnenbank 19-05-2024
9
9
9
9

Het matras voldoet perfect aan de verwachtingen.

Dominique Schilderman 17-05-2024
10
10
10
10

Wij hebben Slow Motion 8. Initieel had ik nr. 7, deze was mij aanbevolen voor mijn gewicht ( 70kg). Maar deze vond ik toch wat aan de zachte kant. Gelukkig mocht ik deze ruilen voor een nr. 8, fantastische service! en dit bed slaapt heerlijk. Stevig, maar met een zacht bovenlaagje. Zeer comfortabel. Geen last meer van mijn heupen bij het zijliggen.

Anonymous
8
8
8
8

prima ervaringen tot nu toe. (30 nachten in gebruik)

Tonnie van Tilburg 12-05-2024
10
9
10
9,7

Eerste nachten even wennen omdat het behoorlijk hard is als je gaat liggen daarna lig je vrijwel meteen goed. De eerste keren ruik je ook het matras. Sta weer uitgerust op

ivo naninck 26-04-2024
9
9
9
9

Fijnste matras ooit. Geen zere rug en heup meer 's ochtends. Geen transpiratie meer.

Anonymous
6
6
5
5,7

Zoals hierboven al beschreven, heb ik in eerste instantie gekozen voor Slow Motion 8 en daar ongeveer 3 weken op geslapen. Vanaf het begin had ik bij het opstaan pijn in mijn onderrug. Daarna geruild met het matras Slow Motion 6 van mijn vrouw. Bij dit matras heb ik geen rugpijn.

Anonymous
10
10
10
10

Top slapen met een m-line matras. We willen geen andere matrassen meer

Fernand Geukens 20-04-2024
10
10
10
10

zeer tevreden

Peter van es 05-04-2024
6
9
9
8

Een heerlijkheid om op te slapen. Hij is iets aan de zware kand maar hij geeft mij een goede ondersteuning.

Rob Beumer 01-04-2024
9
9
9
9

Heerlijke matras, ligt comfortabel en ik heb geen rugklachten meer

Anonymous
10
10
10
10

top matras.

Anonymous
8
10
10
9,3

Het matras ligt heerlijk. Het geeft ondersteuning en ontspanning tegelijk. Handvatten aan zijkant zouden handig zijn bij vastpakken van matras om ze te draaien.

Eric Markes 23-03-2024
8
10
10
9,3

Ligt geweldig, heb het idee vaster te slapen en minder te draaien. Matras is wel aan de zware kant, periodiek draaien is een uitdaging

Arend keur 15-03-2024
9
9
9
9

heerlijk en comfortabel

Rudi Braam 11-03-2024
9
9
9
9

een geweldig matras

Thalita De Jong 01-03-2024
9
10
9
9,3

Ideale matras voor mij, slaap hier al meerdere jaren op dus vandaar ook de nieuwe aankoop van hetzelfde matras. Biedt de juiste ondersteuning.

Ronald van den Berg 15-02-2024
10
10
10
10

Pretig matras,Even wennen maar nu willen we niet meer anders

Anonymous
9
9
9
9

Het matras van M line bevalt goed rust gevend. ben er zeer tevreden over de Slow Motion 8 matras

Anonymous
9
9
9
9

wij zijn zeer tevreden over het M Line matras slow Motion 8.

Anonymous
9
9
9
9

Ik ben heel tevreden over het matras. Het duurde heel lang voordat ik eraan gewend was (langer dan de omruilgarantie) maar ik zou niet meer anders willen.

J Bongers 08-02-2024
8
8
6
7,3

ligt niet slecht maar de rug en zij klachten zij niet minder geworden ik heb nog proefslapen weet niet of ik het matras wel wil houden

Fedde Trinks 06-02-2024
10
10
10
10

Het is waar ik ook van gedroomd had.

Annemarie Heerschop-Uitentuis 06-02-2024
6
9
9
8

Zwaar matras

Marloes Bruggeman 02-02-2024
8
9
9
8,7

De eerste paar nachten was het enorm wennen en had stiekem spijt. Van een heel zacht (onze oude matras) naar een harde matras. Maar elke nacht ging ik met veel meer plezier naar bed. Ik zou de matras voor geen goud meer willen missen!!

Anonymous
10
10
10
10

Het matras is hard maar als buik slaper is het wel fijn.

Ilona Schiks 19-01-2024
10
10
10
10

Super matras, slaapt heerlijk. Voelt enorm comfortabel aan. Nog maar pas in ons bezit maar wil nooit een ander matras meer…

Anonymous
8
9
10
9

De matrassen liggen op een boxspring en verschuiven gedurende de nacht. Gelukkig op kunnen lossen door een onderlegger

Dolf Dijkmeijer 10-01-2024
10
10
10
10

Prima matras die optimaal slaapcomfort levert.

J.G. Majoor 08-01-2024
9
9
9
9

Heerlijk slapen

Anonymous
7
7
7
7

Comfortabel

Lennart Hartog 29-12-2023
10
9
9
9,3

We waren met de kerst even weg van huis, DAN voel je pas hoe heerlijk je 'm,line is, ik voelde thuis m'n bed en sliep.

Anonymous
9
9
9
9

Heel fijn matras, ben er beter door gaan slapen, geen pijnklachten meer

Anonymous
9
9
10
9,3

Ik had eerst de slow motion 7. Die bleek toch te zacht. Nu slaap ik op de slow motion 8 en ik ben super tevreden. Fijn dat ik kon omruilen!!

Anonymous
8
9
8
8,3

Ik moest er echt even aan wennen maar wat een fijne matras. Ligt heerlijk, geeft me perfecte ondersteuning. Ik heb weer goede nachten. Zou anderen deze matras aanbevelen

Esther Drabbe 24-12-2023
8
6
7
7

Nog beetje twijfel over.

Anonymous
3
9
8
6,7

Zeer zware matras!

Bas Klip 21-12-2023
8
9
8
8,3

Zeer tevreden

EMJ Mostermman 20-12-2023
10
10
10
10

Heerlijk zacht slapen, op dit matras. Vanaf de eerst nacht, voelt het comfortabel en warm

Arie Bruin 13-12-2023
8
8
8
8

Met opmaken wel zwaar matras maar slaapt heerlijk

Anonymous
8
10
10
9,3

Goed matras ligt heerlijk

Anonymous
5
9
8
7,3

Fijne matras, alleen wel moeilijk om te hanteren wanneer je het bed op maakt

Anonymous
5
8
9
7,3

Het zijn heerlijke matrassen om op te slapen Alleen wel erg lastig om op te maken, doordat ze hoog zijn en er geen handvatten aanzitten

Anonymous
7
7
8
7,3

Erg moeten wennen aan het slapen op dit matras, twijfelde of deze niet te hard was, maar ook een nacht geslapen op slow motion 7, maar voelde dat die toch wat te zacht was. Het is echt even wennen en zoek een nieuwe slaaphouding op dit matras

Anonymous
1
8
8
5,7

Mijn man houdt van stevige matrassen. Is tevreden. Daarintegen is het verschonen van het beddengoed / opmaken van het matras voor mij zwaar, daar deze zo stug is.

Anonymous
9
9
9
9

zeer tevreden over de nieuwe matras

Piet Goeseije 05-12-2023
10
10
10
10

Fijne matras en prima service en advies verkoop gesprek ( zie dealer)

Anonymous
8
10
10
9,3

Het verschonen van het bed is vanwege de dikte van het matras een hele klus. Verder zijn we erg tevreden. Het bed voelt snel behaaglijk aan en houdt de lichaamswarmte goed vast

Anonymous
9
9
9
9

Fijn matras

Carolien Van den Burg 01-12-2023
8
8
8
8

Zeer tevreden. Ligt goed.

Anonymous
10
10
10
10

Fantastisch matras. Goede ondersteuning. Niet te warm en niet te koud. Mooi stevig en keurig gemaakt. Echt een kwalitatief hoogwaardig product.

F.W. Teunissen 01-12-2023
8
7
8
7,7

MATRAS IS AAN DE HARDE KANT

Anonymous
9
9
10
9,3

Hij slaapt goed. Lekker stevig en goede ondersteuning

Anonymous
10
10
10
10

Een fijn en stevig matras

Aart Hazendonk 28-11-2023
10
10
4
8

Matras vind ik te stug

J. Van der Feen 28-11-2023
9
9
9
9

In het begin was het wel even wennen, maar lijkt dat het steeds meer comfortabeler wordt.

Gert van Asselt 28-11-2023
9
9
10
9,3

Prima ondersteuning, vrijwel geen last meer van mijn rug.

Anonymous
10
10
10
10

Ben erg blij met dit matras. Sta smorgens uitgerust en zonder rugpijn weer op. Top.

Henk en Mieke de Vries 27-11-2023
4
7
8
6,3

Lijkt mij erg voorbarig om hier een oordeel over te geven. Aangegeven is dat er na ongeveer 3 maand iets zinvols over valt te zeggen.

Anonymous
10
10
10
10

Gewoon helemaal top!

Anonymous
10
10
10
10

Een perfecte aankoop was dit matras.

Anonymous
10
10
10
10

Dit is mijn tweede Mline matras en het blijft voortreffelijk slapen. Ik moet altijd een paar dagen wennen, maar daarna ligt het heerlijk. Goede ondersteuning voor mijn rug

Walda Hoogenboom 26-11-2023
9
9
9
9

Slaap heerlijk op mijn nieuwe matras.

Eric van Riet 19-11-2023
10
10
10
10

Een heel groot punt bij de eerste levering was de hele penetrante chemische lucht uit de matrassen die na ruim 3 weken nog niet weg was. Bij matrassen in dit prijssegment mag dit niet voorkomen! Haast bij productie en meteen zak er om is not-done, jullie klanten hebben recht op een geurloze matras. De omgeruilde versie was zoals verwacht.

Anonymous
10
10
10
10

Nog nooit zo een fijn matras gehad. Nu doorsparen om er nog 1 aan te schaffen voor vrouw en kind.

Anonymous
9
10
10
9,7

werkelijk een topmatras waarop je heerlijk slaapt en uitgerust wakker wordt. kleine min puntje; ;) ik lig er zo heerlijk op dat ik maar moeilijk uit mijn bed kan komen

Anonymous
3
7
7
5,7

Ik had verwacht dat de slow motion 8 steviger/ harder zou zijn. ( slow motion 7 eerst uitgeprobeerd, te zacht) Ik vind hem, na verschillende weken op geslapen te hebben, al best zacht. Ben benieuwd hoe lang dit matras comfortabel ligt. Matrassen zijn lastig te draaien omdat er geen handgrepen/lussen aan zitten.

Anonymous
10
10
10
10

Zeer fijn matras

narani van der Vlugt 31-10-2023
8
10
10
9,3

Het matras is wel zwaar om alleen goed op te maken en om te draaien.

Joep van IERSEL 19-08-2023
10
10
9
9,7

Heerlijk liggen

P.G.F. van Wijk 10-08-2023
9
9
9
9

Ikzelf heb de Slowmotion 8 de hardste uitvoering mijn vrouw de Slowmotion 7, ik twijfel nog of ik de over ga naar de 7, zou dit eerst een paar dagen moeten uitproberen of dit een groot verschil is, kortstondig erop liggen merk je weinig verschil. De eerste nacht was verschrikkelijk, gewenning, daarna tot nu toe een stuk beter. We hebben ook kussens van M-Line hier moeten we ook aan wennen, vond het zelf nogal hard.

Jenny Schellingerhout 09-08-2023
7
8
9
8

Super fijn matras

Anonymous
9
9
9
9

Even wennen na een latex matras, je zakt namelijk wat weg in het m-line matras, maar ondersteuningbis prima, ik wordt zonder rugpijn rtc. wakker. Fijn matras.

Peter Minkenberg 15-07-2023
9
9
10
9,3

Prima matras waar je lekker op slaapt, schuift wel een beetje waardoor ik matras 's ochtends wel steeds moet recht schuiven.

Ellen - Mous - Westerweel 12-07-2023
9
9
9
9

Een comfortabele matras, waarop je heerlijk slaapt.

Frans Mous 12-07-2023
9
9
9
9

Een comfortabele matras, waarop je heerlijk slaapt.

Anonymous
8
10
10
9,3

Allerbest matras waar ik ooit op lag. Ongeëvenaard.

Ton van Reenen 20-06-2023
9
10
9
9,3

Wij gebruiken al lang M-Line matrassen, dus toen we aan nieuwe toe waren was dit de eerste keus. En, zo blijkt na ingebruikname van de nieuwe matrassen, volkomen terecht.

Anonymous
8
8
7
7,7

matras lijkt na een maand al kuilvorming te vertonen....nog niet veel , maar als dat nu al begint. Dat had mijn oude mline niet zo snel.

Anonymous
8
9
9
8,7

Matrassen liggen goed. Bij keuze goed op letten welke zachtheid je kiest. Is persoonlijk maar wel belangrijk.

Anonymous
3
7
6
5,3

De matrassen lijken aan de zijkant aanzienlijk zachter aan te voelen!

Anonymous
10
10
10
10

Fijne matras! Past zich mooi aan, aan de contouren van je lijf!

Rob Nijland 07-06-2023
8
8
9
8,3

Heel fijne matras

Feico Uijthoven 30-05-2023
8
8
10
8,7

Fijne matrassen, bieden goede steun, comfortabel en merk niet dat er al doorzak plekken onstaan.

Anonymous
9
10
10
9,7

Goede ondersteuning van mijn rug slaapt heerlijk

J Leijenaar 24-05-2023
7
9
9
8,3

Slaapt prima. (Onze vorige matrassen waren ook M line). Goede ondersteuning. Wel erg zwaar. Handvaten om matras te verplaatsen zou handig zijn. En boven- en onderkant kunnen niet omgekeerd.

Ivo Diels 23-05-2023
9
9
9
9

Dit is een goed product, het enige nadeel dat ik heb ondervonden , was de geur de eerste veertien dagen, voor de rest alles ok.

Ivo Diels 23-05-2023
9
9
9
9

Dit is een goed product, het enige nadeel dat ik heb ondervonden , was de geur de eerste veertien dagen, voor de rest alles ok.

Debby Tielemans 30-04-2023
10
9
10
9,7

Even wennen in het begin, maar ligt nu prima

Anonymous
9
9
9
9

het ligt echt heel goed wij zijn zeer tevreden ik geef een 9 omdat ik geen verbetering kan bedenken met een 10 wordt er misschien niet meet gezocht naar nog meer comfort vandaar een 9

Frank van Aken 31-03-2023
9
9
10
9,3

Matras voelt confortabel aan, ondersteunt erg goed. Ik wordt ontspannen wakker.

Dirk Eschbach 29-03-2023
8
8
8
8

geen opmerking

Yvonne Hetebrij 23-03-2023
10
9
10
9,7

Goed niets mis mee erg fijne kussen alleen jammer dat. De kussenslopen in twee kleuren zijn maar goed kussens zijn goed

Yvonne Hetebrij 23-03-2023
10
10
10
10

Goed niets mis mee

Ronny Oris 17-03-2023
10
10
10
10

Heb Mline een 3 tal jaar geleden leren kennen. Had vroeger veel last van rug en heuppijn. Sinds ik op de Mline slow motion 8 matras slaap zijn de meeste klachten verdwenen. Topproduct.????

hedwig de bruyn 14-03-2023
8
8
8
8

reuze matras

JaapH 09-03-2023
8
9
9
8,7

Sinds we nu 3-4 weken op de Mline matrassen slapen hebben zowel mijn vrouw als ik geen last meer van onze schouders en onderrug. Het is een hele bijzondere ervaring dat deze klachten na enkele nachten slapen volledig verdwenen zijn. Wel is het matras even wennen om op te slapen. De matrassen zijn erg zwaar het draaien en opmaken van de matrassen is best wel een klus. Lussen aan de matrassen zouden kunnen helpen om in elk geval het draaien van de matrassen makkelijker te maken.

Anonymous
6
10
10
8,7

Gebruiksgemak zou verbeterd kunnen worden dmv degelijke handgrepen aan de zijkanten van het matras te maken. Als er geadviseerd wordt om je matras om de zoveel tijd te roteren. Zou het fijn zijn dat je hem makkelijk kan pakken. Dat vind ik nu minder.

Anonymous
9
10
10
9,7

Uitstekende matras. Ligt en voelt uitstekend. Door de dikte is het wel wat hoger in en uitstappen. Rug en heupklachten waren na een paar nachten op de nieuwe matras al verdwenen. Wij zijn meer dan tevreden gebruikers dus.

Anonymous
10
10
10
10

Top matras Slapen heerlijj

H.D. van der van der Zee 01-03-2023
10
10
10
10

Top matras Slapen heerlijk

Anonymous
10
10
10
10

Het matras ligt fantastisch. Het geeft steun op alle plaatsen en maakt dat mijn lichaam tot rust komt. Ik kom dus lekker uitgerust uit bed.

Rudy Battajon 01-02-2023
10
10
10
10

Deze matras is perfect qua hardheid en slaapt heerlijk.

Anonymous
10
10
10
10

Perfect matras, ligt en slaapt lekker. Vormt naar je lichaam

Karin Pel 26-01-2023
10
10
10
10

Perfect matras, slaapt zalif en vormt zich naar je lichaam

Anonymous
5
8
8
7

Prima matras met een goede ondersteuning

Anonymous
8
10
10
9,3

Even wennen vanwege de hardheid, maar na 3 nachten was dit volledig verdwenen. Waanzinning matras!

L,J. Vroegop 09-01-2023
9
10
10
9,7

Wij hebben al zeer vele jaren ervaring met M line maar dit matras is toch wel "top of the bill"

L,J. Vroegop 09-01-2023
9
10
10
9,7

Wij hebben al zeer vele jaren ervaring met M line maar dit matras is toch wel "top of the bill"

jelle Meijer 08-01-2023
9
9
8
8,7

Hopelijk blijft de score zo goed. De service is tot nu prima

Koen Andeweg 08-01-2023
10
10
9
9,7

's ochtends lig ik beter dan 's avonds. Zal deels wennen zijn en deels zal de traagschuim wel op temperatuur moeten komen.

M Pronk 07-01-2023
10
10
10
10

Matras ligt heerlijk, juiste ondersteuning

Anonymous
7
9
9
8,3

Goed matras. Het is door zijn flinke gewicht best lastig te hanteren. Het matras was in verhouding tot anderen behoorlijk duur. Het comfort maakt wel dat we geen spijt hebben van onze aankoop.

Anonymous
10
10
10
10

fijn product

Anonymous
9
9
10
9,3

Heerlijk matras

M.E.M. de Groot -Verbeek 14-12-2022
8
8
8
8

Prima matras. ik hoop er weer jaren mee te doen.

William Breukelman 13-12-2022
9
9
9
9

Zeer goed matras zeker bij nek en rugklachten geeft het veel ondersteuning

Anonymous
9
9
9
9

Even wennen aan de matras daarna ligt hij goed. Rugklachten zijn erg verminderd. Dure matras maar goede kwaliteit

Anonymous
10
10
10
10

Prima matras, vanaf de eerste nacht hier prima op geslapen en 's morgens goed uitgerust opgestaan en zonder rugklachten.

Marlies de Wolf 08-12-2022
9
9
9
9

Fantastisch matras, wel aan de warme kant. Dat is hetgeen wat naast het super comfort echt opvalt.

Mark Verhagen 11-11-2022
7
10
10
9

Zeer tevreden. We slapen goed. Echter het matras is best zwaar wat het opmaken van het bed lastiger maakt.

Adriaan Saman 09-11-2022
8
8
8
8

Slaapt lekker

Anonymous
1
6
7
4,7

Product zwaar, niet alleen om te keren. Gevoel dat je naar de zijkanten rolt.

Henri Raaijmakers 24-10-2022
8
8
8
8

Het slaapt maar niet zoals ik had verwacht

Arjan Abbink 22-10-2022
10
10
10
10

Gewoon goed

Peter Dekkers 13-10-2022
10
10
10
10

Geweldige ervaring. eindelijk een matras die mijn lichaam laat rusten en goed ondersteunt. Na jaren slaap ik eindelijk weer rustig en wordt uitgerust wakker. Lig veel minder te draaien en te woelen door een perfect ondersteuning.

Maurice Maas 03-10-2022
7
9
8
8

Beetje zwaar om op te maken.

Ko de Visser 29-09-2022
7
8
8
7,7

Prima matras , je voelt je gedragen door de matras

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk matras

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk matras.

Anonymous
4
8
7
6,3

Erg dik matras slaapt wel lekker

Bart de Bruijn 13-09-2022
9
4
8
7

Ondanks het advies voor een (Slowmotion)-8 past de -7 (van mijn vrouw) mij beter. Op de -8 zakt mijn schouder onvoldoende weg met stevige schouderpijn als gevolg. Omruil initiatief voor een -7 via retail-kanaal is inmiddels ingezet, even afwachten hoe dat zich ontwikkeld. Betwijfel echter wel of de -7 daadwerkelijk een '1500,- euro slaapervaring' gaat worden? Voor een van de duurdere matrassen op de markt verwachte ik eigelijke een nieuwe slaap dimensie qua comfort. Dit is het voor mij, vooralsnog, niet.

Anonymous
10
10
10
10

even wennen na gebruik van de nieuwe matras, maar nadien zeer comfortabel. Geen rugpijn meer bij het opstaan.

Anonymous
10
10
10
10

Goede ondersteuning, en wordt niet te warm.

Miranda Rietberg 06-09-2022
8
6
7
7

Matrassen zijn hard maar bieden goed ondersteuning voor mensen met artrose

Anonymous
8
9
9
8,7

Heerlijke matras!

Anonymous
10
10
10
10

Goed product

J Meijerink 18-08-2022
8
8
8
8

Matras is uitermate geschikt voor die mensen die gewend zijn aan zeer harde matrassen. De drukverdeling is perfect. Alleen is de topper voor mij net nog iets te hard, ook na de aanbevolen maand liggen, en ruil hem om voor de Slow Motion 7 Om de juist passende matras te kopen is niet altijd makkelijk en ben daarom zeer blij met de 100 dagen omruilgarantie.

Christianne Van Dooijewaard 16-08-2022
10
10
10
10

Ik sliep slecht omdat ik het te warm had in ons oude bed. Mijn nieuwe matras ventileert zo goed dat ik het , zelfs bij deze zomerse temperaturen, niet meer te warm heb gehad. Ook mijn nekklachten zijn verleden tijd

Dorieke Hulst-Hofstra 16-08-2022
9
8
8
8,3

Heerlijk matras met goede ondersteuning.

Anonymous
10
10
10
10

voldoet aan onze eisen

Gaston Van Nedervelde 09-08-2022
10
10
10
10

Voordien had ik een Slow Motion 4, alles was perfect maar na meer dan 15 jaar gebruik vond ik dat die aan vervanging toe was. Nu met de Slow Motion 8 slaap ik nog veel vaster en word ik wakker met een uitgerust gevoel.

Andre Postma 03-08-2022
10
10
10
10

Dit is pas slapen heerlijk matras met goede ondersteuning en vochtregulerend

Cees Laarhoven 18-07-2022
7
9
9
8,3

Voldoet volledig aan onze wensen. Vraag me wel af, of de kwaliteit op de langere termijn stabiel zijn/blijven! Voor nu: "dik tevreden".

Liesbeth van der Schaar 01-07-2022
8
8
8
8

De matrassen bevallen ons erg goed.

Anonymous
10
8
8
8,7

Prettig matras om op te liggen. Je hele lichaam wordt goed ondersteunt. Was in het begin even wennen maar is nu top.

Anonymous
9
9
9
9

geen problemen meer met rugpijn, na het slapen.

Anonymous
10
10
10
10

Een heerlijk matras, lag meteen goed. Perfecte ondersteuning voor hele lichaam.

Anonymous
10
10
10
10

Eerste 3 weken even wennen, maar slaapt nu heerlijk veel eerder moeten doen

Anonymous
8
8
9
8,3

Matras ligt lekker, maar het vorige Slow Motion 8 matras was wel te snel op. We hopen dat deze langer mee gaat, wanneer dit niet is verwacht ik ook niet meer voor M-Line te kiezen.

Anonymous
8
8
9
8,3

Matras ligt lekker, maar het vorige Slow Motion 8 matras was wel te snel op. We hopen dat deze langer mee gaat, wanneer dit niet is verwacht ik ook niet meer voor M-Line te kiezen.

Marika Hoedemaeker 29-04-2022
9
9
9
9

Heerlijk matras! Wel vrij stevig. Ik moest daar de eerste week echt aan wennen. Maar na een week voelde het alsof ie wat zachter was geworden. Het matras biedt een mooie combinatie tussen stevige ondersteuning , maar toch zacht aanvoelen.

Anonymous
10
10
10
10

Mijn apple watch registreert mijn slaap en vanaf het moment dat ik mijn nieuwe matras heb slaap ik veel beter. Een kwalitatief betere slaap past bij dit matras.

M Bechthold 23-04-2022
8
8
8
8

Voelt stevig aan maar geeft toch de juiste ondersteuning.

Anonymous
9
9
9
9

erge goede ondersteuning , onze 2e m- line matras. en wederom weer tevreden

SwollCity 14-04-2022
7
8
9
8

2 nieuwe matrassen gekocht waarvan 1 sruks vanaf begin niet goed was, geen goede ondereuning bood en doorlag. Deze is na 6 weken slecht liggen omgeruild en voldoed nu aan de verwachting

Anonymous
8
10
10
9,3

Goede ondersteuning en comfort

Anonymous
8
10
10
9,3

Een nieuw matras is altijd even wennen maar na 2 nachten er op gelegen te hebben bevalt het prima. Het is weliswaar een zwaar matras waar ik persoonlijk wat moeite mee heb tijdens het opmaken van het bed. Verder ben ik zeer te vreden.

Anonymous
8
9
9
8,7

Handvatten aan de zijkanten zouden het regelmatig keren van de matrassen, zoals wordt aanbevolen, sterk vergemakkelijken.

Annemarie De Bruin 05-04-2022
5
10
10
8,3

Erg zware matras om te draaien. Jammer dat er geen lussen aan zitten om hem goed op te pakken. Verder erg tevreden

Leo Kunkels 31-03-2022
10
10
10
10

MLINE 8 matrassen gekocht, beter dan we ooit verwacht hadden. Uitstekende ondersteuning, past zich perfect aan je lichaamshouding aan, goede ventilatie het voelt altijd fris aan ook na een nacht slapen, ziet er ook mooi uit. Heel erg tevreden.

Martin Koning 28-03-2022
8
8
8
8

Fijn matras

Anonymous
7
10
10
9

Bevalt Prima! Matras is erg zwaar bij het verschonen van het bed. Nadeel is ook dat de geur van het schuimrubber nog steeds blijft hangen in de slaapkamer en het beddengoed. Tips om dit te voorkomen zijn welkom!

Anonymous
7
10
10
9

Bevalt prima. Matras is wel erg zwaar bij het verschonen van het bed. Nadeel is ook dat nog steeds de geur van het schuimrubber erg aanwezig is. Slaapkamer en beddengoed ruiken er naar. Tips om dit te laten verdwijnen zijn welkom!

Marja Vreeman 22-03-2022
8
8
7
7,7

De matras ligt comfortabel, ik heb veel minder last van drukpunten op dij, heup en schouder. Wel moet ik veel draaien, ook vanwege mijn nekklachten. Daarnaast vind ik de matras vrij warm ivm de vorige mlines slowmotion 2 en 3. T.a.v. de ondersteuning v.d. onderrug valt hij mij wat tegen. Ik sta nog regelmatig op met klachten. Ik heb atrose in de nek en het juiste kussen in relatie met de matras heb ik ook nog niet. Pillow blauw ligt een paar uur goed en dan wissel ik weer met een lager en harder kussen. Misschien hebben jullie nog goed advies voor mij als je dit leest.

Anonymous
10
10
10
10

Mocht je twijfelen of een 8 serie het geld waard is.... Niet twijfelen. Voelt de eerste paar dagen wat hard aan maar slaapt daarna heerlijk weg!

Anonymous
8
10
10
9,3

Matras ligt heerlijk, geeft voldoende ondersteuning. Wel is de matras zwaar bij het overtrekken van het hoeslaken.

Anonymous
7
7
6
6,7

Ik heb deze dure matras gekocht vanwege rugklachten. De matras ligt in het begin heel erg fijn maar maakt echter kuilen als je er wat langer op ligt en hierdoor sta ik helaas nog vaak op met rugklachten. Heel jammer en de matras is naar mijn mening veel te duur hierdoor

Jacob Kisjes 24-02-2022
1
1
1
1

Matras is niet goed

J. C. Harwig-Driebergen 18-02-2022
10
10
10
10

Goed stevig matras!

Gerard Twickler 18-02-2022
8
8
8
8

Matras is lekker stevig en past zich naar je lichaam aan. Het is het hardste matras maar ik vind het meevallen. Ben erg benieuwd hoe dit matras over een jaar zal zijn!

Marinus van Wier 16-02-2022
7
5
7
6,3

Bij nader inzien te harde matras.

Johanna van Zetten 12-02-2022
9
10
10
9,7

het is een zeer goed matras meestal moet je even wennen aan een nieuw matras maar na 2 nachten heeft mijn man goed geslapen. wordt smorgens echt uitgerust wakker en kan niet wachten om weer lekker vroeg naar bed te gaan.zijn rugklachten zijn aan zienlijk vermindert en het stijve gevoel smorgens met opstaan zijn verdwenen omdat het matras naar je lichaam vormt zonder dat je er helemaal in weg zakt.ook is het fijn dat de matrassen hoog zijn dus lekker om in en uit bed te stappen.het was een aanschaf maar als je goed slaapt......dat is zoveel waard.hetenige nadeel wat we eraan kan vinden is als je het matras moet voorzien van een hoeslaken,ze zijn best zwaar/degelijk,maar dat is ook echt het enigste.

Nel Mooij-Buis 08-02-2022
6
8
7
7

Zie toelichting bij matras nr 7. Voor dit matras geldt hetzelfde.

Anonymous
10
10
10
10

Zoals verwacht een prima matras.

Anonymous
6
7
9
7,3

Helaas is de 8 een stuk harder dan de 4 die we al meer dan 12 jaar hebben gehad. Je zakt er minder in dan de 4. Tot nu dus nog wennen, terwijl dit bij de vorige niet zo was. Matrassen zijn zwaar. Mooi afgewerkt. Ik hoop dat deze net zo lang mee gaat als de vorige.

P.G Koning 03-02-2022
8
8
8
8

De bedden liggen lekker, en we slapen er goed op. Het enige is dat ze vrij prijzig zijn in de aankoop.

Anonymous
9
9
9
9

Zie bovenstaande tekst bij slow motion 7

Anonymous
10
10
10
10

super fijn matras

Michiel Pannebakker 13-01-2022
8
8
3
6,3

matras geeft slechte ondersteuning in onderrug, zeker voor buikslapers, matras retour gestuurd, erg veel last van de rug

Anonymous
9
9
9
9

Matras moet eerst even “warm” worden. Daarna super matras.

Anonymous
8
9
9
8,7

Top matras, ligt uitstekend, aangeschaft bij Beter Bed met hulp van een goede verkoopster. We slapen veel lekkerder nu. Wel wat zwaar om het maandelijks te draaien van van hoofdeinde naar voeteneind. Om de as draaien moet niet meer bij deze matrassen.

Anonymous
8
8
8
8

Matrassen slapen heerlijk. Meer aan het kussen moeten wennen dan aan het matras.

Jeroen van den Berg 11-01-2022
10
10
10
10

Mijn rugklachten zijn met 90% afgenomen.. Hadden we jaren eerder moeten doen..

Anonymous
8
9
9
8,7

Wíj zijn zeer tevreden over de matrassen. Voldoende ondersteuning en een goed slaapcomfort.

Luit Kuipers 08-01-2022
9
9
9
9

Heerlijke matras, welke zorgt dat je goed uitgerust de nieuwe dag weer kan starten.

Heleen van den Hof 06-01-2022
8
9
9
8,7

Vanaf het begin ben ik uitgeruster was ook erg aan een nieuw matras toe. Heb goede ondersteuning vooral in mijn rug draai ook veel minder en als ik op de buik slaap zakt de rug niet zo ver in.

Anonymous
7
8
8
7,7

Goede stevige ondersteuning, - aanpassing aan lichaamshouding met drukpunten. Goede vocht en temperatuur regulering.

Rob Peters 01-01-2022
7
7
7
7

Wel jammer dat na nog geen twee jaar het matras al doorgezakte plekken heeft moet eigenlijk niet kunnen Volgens beterbed is dit normaal en zou dit meestal binnen de tolerantie vallen maar moeten nog komen meten Als dit zo is zou dat een rede zijn om geen mline matras meer aan te schaffen vorige matras was na 10jaar nog prima maar wilde toen een betere kwaliteit

Anonymous
3
5
6
4,7

Matras is erg zwaar

Annelies Sprimont 23-12-2021
10
10
10
10

.....ZALIG gewoon !! Mijn bed is heilig geworden. Ik slaap goed ,pijnvrij opstaan. De beste matras,hoofdkussen, bed , gewoonweg een topproduct!

Patricia 22-12-2021
10
10
10
10

Ik heb zelden zo'n fijne matras gehad. Het klinkt misschien overdreven maar m'n rugpijn, die ik met veel regelmaat had, is zo goed als verdwenen. Ik ben echt heel blij met deze keuze!

René Meester 21-12-2021
10
10
10
10

Supermatras. Geen pijn meer tijdens het liggen. En ook veel minder pijn na het opstaan.

Hjmw Faber 18-12-2021
10
10
10
10

We waren echt toe aan nieuwe matrassen dat merk je dat merk je pas echt als je uitgerust en zonder pijntjes wakker wordt. 's Nachts eindelijk niet meer te warm maar heerlijk aangenaam.

Chris de Vries 17-12-2021
9
9
10
9,3

het leegt heel goed.

Anonymous
6
10
9
8,3

Goed matras, stevig Wel zwaar om te draaien 1x per mnd. Perfecte matras , aanrader

Anonymous
10
10
10
10

Was direct een voltreffer voor rugpatient.

Anne Datema 07-12-2021
6
9
9
8

In verhouding met de 7 ervaar ik hier veel betere ondersteuning, op de 8. Ik mis eigenlijk alleen een paar handvatten om het matras makkelijker te kunnen tillen/draaien. Heerlijk op geslapen in de afgelopen maand!

Hennie Kouwenberg 30-11-2021
7
8
8
7,7

zwaar bij het draaien, maar verder een fijn matras

Anonymous
10
10
10
10

een goed matras

Anonymous
10
10
10
10

sochtends geen rugklachten meer dat is een verademing.

Els Opschoor 18-11-2021
8
8
8
8

Matras oké. Ombouw niet. We zijn ervan overtuigd dat we de kleur gekozen uit de showroom (taupe) We hebben zwart (onyx) geleverd gekregen. Nu na maanden vinden we dat nog steeds heel lelijk en somber. Op de bestelbon staat onyx, dus kunnen we niet anders concluderen dat de verkoopster de boel belazerd heeft.

Anonymous
10
8
8
8,7

Voor mij persoonlijk is dit matras iets te stevig.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk matras, echt een aanrader als je van een wat steviger matras houdt.

Jan van de Beek 02-11-2021
10
9
9
9,3

wederom weer een erg fijn M line matras. Na omruilen met een 7 is de 8 de juiste ondersteuning en is rugpijn verledentijd

annedee jaeger 02-11-2021
8
9
9
8,7

Heerlijk matras en heb het idee dat ik uitgeruster en minder stijf wakker wordt. Mijn bed was al hoog, maar matras log en groot waardoor ik er nu bijna in moet klimmen. Heeft dus meer met m'n bed te maken dan matras maar daarom 2 punten aftrek voor gebruikersgemak

Anonymous
8
9
9
8,7

Zodra je neerligt op de SM8 voel ik de ondersteuning waar het nodig is. Na een niet zo goede Beka-ervaring kon ik een wissel uitvoeren naar deze matrijs. Voor mij een heel goede zet geweest.

Pieter abbink 29-10-2021
9
10
10
9,7

Prettige matras ik lig er goed op

Anonymous
5
5
5
5

We weten nog niet of t ons brengt wat we hadden verwacht. Maar nu is de garantie al afgelopen. Daar betaal je dan 5 ruggen voor.

Anonymous
9
9
9
9

Prima matrassen, we slapen vanaf dag 1 prima.

G.J van der Voort 26-10-2021
9
9
9
9

wij hadden eerst de 3 , toen de 4 maar nu de 8 . Betere ondersteuning en ons advies is dat bij het ouder worden de 8 wellicht ook de beste keuze is.

Arie Beekhuis 21-10-2021
9
9
9
9

Was wel even 'bang' om te moeten wennen aan een nieuw matras, ben nogal gevoelig voor rugklachten. Vanaf de eerste nacht: heerlijk geslapen, kan nu zelfs uitslapen, iets wat op m'n oude matras niet ging.

Hilda Nellissen 21-10-2021
7
9
9
8,3

Stevig best zwaar matras. Helaas voor mijn rugklachten geen verbetering.

Georges RA Bulckaert 19-10-2021
10
10
10
10

Idem als slow motion 6

Edwin van Alst 17-10-2021
8
9
9
8,7

Heerlijk matras wat goed ondersteund.

Anonymous
10
10
10
10

Prima matras.

Gerard van der Wel 10-10-2021
9
8
8
8,3

Dit matras is erg goed. Het biedt heel gericht steun op diue plekken die zwaarder zijn en uitsteken zoals je heupen. Als je last hebt van je schouders zak je wat minder weg en dan is de versie nummer 6 met de traagschuim laag wellicht beter.

Ferdinand en de Beus 06-10-2021
3
8
8
6,3

De matras is zwaar Bij het verschonen is het moeilijk om het hoeslaken om de binnenste hoek te krijgen

Anonymous
10
10
10
10

slaapt en ligt geweldig.

Marga Riekwel 05-10-2021
8
7
5
6,7

Ivm rugklachten (had ik ook al) is het voor mij nu nog te vroeg om nu te oordelen. Wel zou ik een tussenstuk willen aanschaffen tussen de 2 matrassen, indien dit mogelijk is.

Anonymous
7
7
8
7,3

nu 4 weken in huis en begin nu te wennen en gaat steeds beter slapen geen rugpijn meer als ik er uitkom

Chris Hoogerwaard 27-09-2021
9
8
7
8

Ik heb de matrassen aangeschaft ivm rugproblemen. Helaas tot op heden zit er nog niet erg veel verbetering in. Ik moet dus nog even volhouden en waarschijnlijk wennen aan het nieuwe matras en de ondersteuning??

Anonymous
10
10
10
10

Een beter matras bestaat er niet.

Jan Hamersma 23-09-2021
3
4
4
3,7

Op dit matras slaap ik erg slecht, ondersteuning is zacht, kom gebroken van het bed af. Nee dit is niet mijn matras.

Paul Canoy 13-09-2021
7
6
7
6,7

Ondanks dat het matras lekker ligt is het veel te warm. Zodra ik er een tijdje op lig krijg ik het veel te warm en slaap ik niet meer. Dus hetzelfde geldt ook voor mijn matras

A.F.G.M. van Herten 11-09-2021
10
10
10
10

Uitstekende matras met een prima comfort en heel goede ondersteuning.

W. J. Nuijten 09-09-2021
9
9
9
9

zitten nog maar op de helft van de test periode van 100 dagen maar tot nu bevallen ze goed.

patrick faes 07-09-2021
10
10
10
10

Super produkt!!!

M Veldhuizen 01-09-2021
9
9
9
9

Heerlijk matras. Tevreden. Over het product geen aanmerkingen.

Sivia Nugteren 31-08-2021
9
9
10
9,3

Matrassen bevallen uitstekend

Anonymous
10
10
10
10

Fijn matras

Anonymous
9
9
9
9

Zowel voor Slow Motion 7 en 8 geldt: behaaglijke matras. Ontspannen slapen. Warmer dan vorige (latex) matras

Anonymous
8
9
9
8,7

Slaapt heerlijk

Anonymous
10
10
10
10

Heel blij mee, het matras ligt goed, net te dik, niet te dun, precies goed! Goede ondersteuning ook.

Bas Nieboer 15-07-2021
10
10
10
10

top matras! Slapen heerlijk, temperatuur is goed.

Anonymous
10
10
10
10

Wat een heerlijke matrassen. Helaas slaapt nu niks anders meer lekker.

Anonymous
9
7
7
7,7

Deze 1 maand gebruikt. Had er meer van verwacht. Had gehoopt door deze aan te schaffen dat mijn onderrug problemen zouden afnemen...misschien omruilen in 7?

Piet Derks 01-07-2021
10
10
10
10

Zeer comfortabele matras met een zeer goede ondersteuning daar waar het nodig is. Slaap er zeer goed op.

Anonymous
8
8
8
8

Prima matras doet wat t beloofd

jan-willem dienske 15-06-2021
8
8
8
8

Tevreden met de keuze. Of het de investering helemaal waard is weet ik niet. Het is een duur matras en of het nou echt zo heel veel anders slaapt dan een goedkoper matras is de grote vraag waar een antwoord waarschijnlijk niet op gegeven kan worden...

L Feikes 13-06-2021
7
8
8
7,7

Heerlijke matrassen

Peter Zuman 07-06-2021
9
10
10
9,7

erg fijn matras, ligt comfortabel je komt weer fit uit bed . wat ons betreft een aanrader!!.

Anonymous
7
7
8
7,3

We moeten er nog echt aan wennen hardheid en dergelijke. Ik ben wel benieuwd hoe het matras over enkele jaren is of het nog 26 cm dik is of dat het dan al wat in elkaar gezakt is??

Anonymous
10
10
10
10

Een heerlijk matras waar we niet eens aan hoefden te wennen; we sliepen direct goed al na de eerste nacht

Anonymous
8
9
9
8,7

Heel goed dat er gezegd werd dat er tijd genomen moest worden om aan het matras te wennen. Nu, na 30 dagen veel comfortabeler dan in het begin. Matras is nogal zwaar om te keren.

Anonymous
8
10
10
9,3

matras ligt goed, slaap er lekker op.

Peter Lipman 20-05-2021
7
9
10
8,7

Na enkele dagen wennen steeds beter. Ben in de tussentijd ook 2 weekenden weg geweest, dus ook een ander matras nou dan weet je het wel.

Toine van Aard 16-05-2021
2
2
1
1,7

Matras zakt veel te ver in, waardoor je in een kuil komt liggen, kan daardoor niet normaal omdraaien en wordt elke keer wakker daarom. Zeer teleurgesteld in deze matras, ga het ook terug geven. Maakt op geen enkele wijze de verwachting waar.

Anonymous
9
9
9
9

Fijn matras. Erg comfortabel. Voelt heerlijk aan als je in bed stapt. Het matras vormt zich om je lijf maar zakt niet in.

Anonymous
10
10
10
10

Dankzij dit matras wordt ik elke dag weer uitgerust en zonder pijn in mijn gewrichten wakker. Ik kan dan ook iedereen dit matras aanbevelen.

Susanne jong 11-05-2021
10
10
10
10

Heerlijke matrassen, eindelijk geen rug en nek klachten meer.

Anonymous
10
10
10
10

Voor ons een geweldige matras, kan er geen minpuntje bij bedenken. Slapen eerder ook al 15 jaar op een M-line. Voor ons geen andere meer.

Wim Tunnissen 19-04-2021
10
10
10
10

Het brengt mijn hele lichaam tot rust, top matras, matrassen sluiten goed tegen elkaar aan je voelt nauwelijks de naad.

Anonymous
9
9
9
9

geen gewoon goed

Esther de Jong 14-04-2021
10
10
10
10

Zeer fijn matras met steun op de juiste plekken!

Carolien Van der Velde 29-03-2021
10
10
10
10

Voelt gelijk vertrouwd, niet hoeven wennen. Geen rugpijn meer!

Hilco de Weerd 29-03-2021
10
10
10
10

We slapen goed

Stefan Koster 25-03-2021
8
10
10
9,3

Perfecte matras, biedt goede ondersteuning terwijl je er toch op de juiste manier in weg zakt. Al eerder gehad en na de levensduur even een overstap naar een andere matras geprobeerd, maar toch weer teruggekomen bij dit product. Enige minpuntje is dat de matrassen zwaar zijn en het draaien wat kracht kost.

Anonymous
7
9
9
8,3

Zeer goede matrassen voor ons. We slapen beter en geen rugklachten meer.

remon Kerkhof 15-03-2021
9
9
9
9

super matras

Anonymous
8
9
9
8,7

Het matras draagt je als het ware en voegt zich naar je lichaam. Hierdoor kom t je lichaam helemaal tot rust en wordt je fit wakker

Liesbeth Suijkerbuijk 11-03-2021
8
9
9
8,7

Fijn stevig matras. Mooi vormgegeven.

Robert Anröchte 11-03-2021
10
10
10
10

Iets harder matras dan de slow Notion 7 maar desalniettemin ook deze ligt perfect! Deze matrassen hadden we jaren eerder moeten ontdekken ze zijn echt top!

Herma Eggengoor 02-03-2021
7
9
9
8,3

Het matras ligt heerlijk en we kunnen er goed op slapen. Doordat het martas dik is is het draaien van het matras voor 1 persoon wat lastig. Maar de hoofdzaak is een goed ligcomfort en uitgerust wakker worden.

Pierre Van Vliet 22-02-2021
9
9
9
9

Stevig en toch zacht matras Goede ondersteuning voor schouders

Anonymous
7
7
6
6,7

Tempur matrassen ingeruild na 30 dagen voor Mline matrassen. Misschien toch een beetje spijt..

Anonymous
10
10
10
10

Het matras licht geweldig, worden uitgeslapen wakker.

I.H.F. Franssen 17-02-2021
7
7
6
6,7

Bij Beter Bed in Roermond in eerste instantie Tempur Original Elite CT matras gekozen omdat dit geadviseerd werd i.v.m. onze rugproblemen. Omdat we hierin niet het comfort konden vinden die we zochten zijn we na 30 dagen overgestapt naar de Mline. Inmiddels zijn weten we niet of we de overstap hadden moeten maken omdat het comfort wel beter is, maar dat de ondersteuning niet zo goed aanvoelt dan bij de Tempur. We voelen ons niet zo uitgerust als bij de vorige matrassen. Dit komt omdat we veel draaien gedurende de nacht omdat we niet de juiste ondersteuning voelen. M.n. de ondersteuning bij de schouders en heupen vinden we te aanwezig. Doordat de heupen niet goed kunnen wegzakken ervaren we een verhoogde spierspanning in de de onderrug.

Nathalie Klijmeij 10-02-2021
9
9
9
9

Mijn man slaapt een stuk beter en heeft veel minder last van zijn rug. Hij is heel tevreden met zijn matras

Math Dolmans 10-02-2021
10
10
10
10

Voldoet ruim aan de verwachtingen.

Tom de Jong 05-02-2021
10
10
10
10

Matras voor een man 1.85m; 80kg is hem helemaal naar het zin, voor de zomer nog wel op zoek naar een iconic of cool motion 8

Anonymous
10
10
10
10

Veel matrassen versleten de afgelopen 10 jaar omdat ze net niet de juiste ondersteuning boden. M-Line geeft de juiste ondersteuning. Stevige matrassen (Slowmotion 8), maar door de traagschuim niet hard en dus goede ondersteuning. Plus de beste service. Na 2 jaar bleek het traagschuim kapot te zijn. De matrassen zijn binnen een maand vervangen. Top product en top klasse!

J De Jong 04-02-2021
8
8
8
8

Wel wennen dat het om op te tillen een zwaar matras is.

Anonymous
7
8
8
7,7

Perfecte matras, zitten nog in de proefperiode. Wisselen waarschijnlijk niet

Willem Larink 17-01-2021
8
8
7
7,7

de tijd is nog vrij kort om een volledige eindconclusie te hebben. Voor mijn gevoel is de matras wat aan de zachte kant, hoewel dit jullie meest harde matras is. Mijn man vindt de matras wel goed van hardheid.

Anonymous
9
9
9
9

Het is echt een top matras.We slapen heerlijk en worden uitgerust wakker.

Frans ten Bookum 08-01-2021
8
10
10
9,3

"gebruikersgemak".. uhh... ligt uitstekend. is niet helemaal licht. daarom een 8.

Anonymous
8
10
10
9,3

Het was een hele stap van binnenveringmatrassen naar de Mline. De matrassen voelen in het begin wat massief, maar na een paar weken lagen ze al uitstekend. We zijn allebei wat zwaarder, voor lichtere mensen kan het matras wat te hard aanvoelen. We zijn nu meer dan een maand verder en liggen allebei prima. Ik heb zeker minder tot geen pijn meer in mijn rug bij het opstaan.

Marlies Bruggemans 22-12-2020
9
9
9
9

Heerlijk matras, geeft precies de ondersteuning die ik nodig heb. Het wordt niet te warm en/of benauwd (al weet ik nog niet wat er gebeurt als het buiten bijna tropisch is.)

Simone 20-12-2020
10
10
10
10

Optimale ondersteuning en comfort

Anonymous
6
9
9
8

idem. Matrassen schuiven wat uit elkaar.

Marion van Teeffelen 16-12-2020
10
10
10
10

Het matras is zwaar met het oppakken om het hoeslaken erom te doen .

F Geertsma 16-12-2020
8
9
8
8,3

Zie bovenstaande. T

P.J. Zevenbergen 12-12-2020
10
10
10
10

duidelijke toelichting.

Jos Vangeel 02-12-2020
1
10
10
7

er werd ons aangeraden een dubbele hoes te gebruiken voor de matrassen : gemakkelijker het bed te maken maar nu kunnen deze niet meer om de 4 weken gedraaid worden zoals voorgeschreven omdat wij een verschillende hardheid hebben genomen

Anonymous
10
10
10
10

Een superheerlijke matras waarop ik vanaf dag 1 met veel plezier op slaap! Ik raad echt iedereen aan om dit type matras aan te schaffen! Het bevordert zeker een goede nachtrust!

Y Huizinga 30-11-2020
8
9
9
8,7

Degelijk. Ondersteunend matras. Zwaar is een voordeel en een nadeel. Veel kwaliteit. elke maand omwisselen moet met twee personen. We hebben het er voor over

Marian Verheij 24-11-2020
8
10
10
9,3

Door gewicht is bed moeilijk op te maken

Anonymous
10
8
8
8,7

Je zult even moeten wennen want hij is wat harder, maar vormt goed naar je lichaam en ligt niet te diep. Slapen op je zij/schouder is minder prettig in langdurige houding.

Anonymous
8
9
9
8,7

Slaapt super goed wordt uitgerust wakker, heb fibromyalgie maar stuk minder last doordat ik beter slaap.

Anonymous
10
7
6
7,7

Mijn man ligt op dit matras. Hij heeft steeds het idee scheef te liggen.

Anonymous
9
9
9
9

Had hiervoor een Auping matras, maar met dit matras slaap ik veel beter en wordt in de nacht minder vaak wakker.

Anonymous
8
8
8
8

Gaat goed allemaal

Anonymous
10
10
10
10

Lig heerlijk, word eindelijk weer uitgerust wakker.

P Ackens 15-11-2020
9
9
9
9

Nu na 30 nachten slaap soms nog wat aan de harde kant, maar slaap zoveel beter dan voorheen!

Anonymous
10
10
10
10

Geweldig matras. Kan het iedereen aanbevelen.

De Heer G Brouwers 13-11-2020
9
8
10
9

waarom word het niet gezegd van CZ wij zijn bij CZ verzekerd hadden wel mogen vragen dat is niet leuk

cees klerk 11-11-2020
8
8
8
8

Slaapt lekker

Maarten Mensink 11-11-2020
10
8
8
8,7

1 van de matrassen wordt omgeruild naar een Slow Motion 7. Te hard matras elke ochtend rugpijn.

G Snijders 06-11-2020
10
10
10
10

We zijn erg blij met deze matrassen, we hadden flinke rugklachten en zijn zo goed als verdwenen!

Anonymous
3
8
8
6,3

fijne matras, maar erg zwaar bij het opmaken van het bed.

niels wiersma 28-10-2020
10
10
10
10

slaapt zoveel beter en ligt zo lekker en lekker ondersteund in je rug, is zeker aan te raden met mensen met rug klachten! e

Anonymous
10
10
10
10

Veel slaapplezier op mijn nieuwe matras.

Anonymous
9
9
9
9

De matras slaapt prima.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijke matrassen, ze liggen zo lekker dat je bijna niet meer wilt opstaan.

Aad Zwinkels 19-10-2020
9
5
7
7

Zelfde verhaal als bij de SM 7

Heidi Nieuwenhuis 19-10-2020
10
10
10
10

mijn man is zeer tevreden over het matras en slaapt sindsdien ook beter.

Anonymous
9
9
9
9

Goede kwaliteit en wat je verwacht van een kwaliteits product. Even wennen en daarn awil je niet anders.

Alphons Verbaarendse 15-10-2020
9
9
10
9,3

Fantastisch product, wij hebben weer een M-line matras gekocht, daarvoor was de oude matras ook gezond om op te slapen.

Anonymous
9
9
9
9

Deze matrassen zijn niet te vergelijken met wat we hadden.. Wat een wereld van verschil. Het was de eerste week even wennen om volledige ondersteuning te hebben op alle punten van je lichaam. Maar sindsdien worden we lichamelijk helemaal uitgerust wakker. Het valt ook op dat na intensief sporten waarbij ik normaal een aantal dagen spierpijn had, dit vele malen sneller hersteld.

Jorin 13-10-2020
7
5
7
6,3

Ligt te hard voor mij, gelukkig kan ik hem nog ruilen voor de 7

Anonymous
9
9
10
9,3

kom na de nachtrust uitgerust mijn bed uit

Anonymous
9
9
9
9

de slow motion 8 is een matras voorzien van alle gemakken

A van Dongen 28-09-2020
8
8
8
8

Matras prima boxspring valt tegen in gebruik

Eddy Hendrickx 28-09-2020
9
9
9
9

Sinds ik deze matras heb, slaap ik terug heel de nacht door en met minder pijn in de rug smorgens.

Joke van der Endt 27-09-2020
10
10
8
9,3

Prima mtras. De hardheid is nog even wennen.

Anonymous
7
9
9
8,3

jammer dat er geen handvatten aan het matras zitten, het matras is best wel zwaar om te draaien.

Anonymous
8
8
8
8

Een heerlijke matras Lekker relaxed wakker worden

Hennie de Croon 23-09-2020
8
10
10
9,3

vormt zich naar jou lichaam waardoor je heerlijk slaapt

Anonymous
9
8
8
8,3

Matras bevalt goed; heup- en rugpijn veel vermindert.

Anonymous
10
10
10
10

Ik slaap als een roosje, zeker met het aangepaste hoofdkussen van Mline.

Anonymous
10
10
10
10

Absoluut aan iedereen aan te bevelen.

Bianca Van Van kuilenburg 12-09-2020
10
10
10
10

Eindelijk weer de hele nacht doorslapen,en niet meer wakker worden van pijn in mijn rug,ik word nu hoogstens wakker omdat ik moet plassen! Ik heb best getwijfeld vanwege de aanschafprijs, maar de twijfel na 1 maand is weg!

Maria Steelink 01-09-2020
10
10
10
10

Goed en stevig bed. Slaapt meteen prima

M Pouwels 28-08-2020
8
8
8
8

fantastisch product vanaf de eerste da

Arnold van Wezel 24-08-2020
10
10
10
10

Geweldig matras, slaapt geweldig, goede ondersteuning, Neemt veel vocht op,en geeft veel beluchting. Echt een aanrader voor iedereen. Eenmaal een M line, altijd een M line. Ik bedank M line voor de mooie bos bloemen voor de Reclame die ik voor M line maak.

Anonymous
8
9
9
8,7

goede lighouding. comfortabel.

Anonymous
9
9
9
9

Matras voelt heerlijk aan en op specifieke plaatsen (rug en schouders ) is ondersteuning duidelijk merkbaar en daardoor zeker ontspannend slapen! Voor iedereen met klachten zeker aan te raden.

J Berk 14-08-2020
9
9
9
9

Een zeer comfortabel matras, je voelt een goede ondersteuning, waardoor je uitgerust en fit wakker wordt

J.W. Kuivenhoven 06-08-2020
10
10
10
10

Dit matras slaapt heerlijk zeker als je div lichamelijke klachten heb.

John Cornelissen 03-08-2020
8
8
8
8

In verhouding tot gelijkwaardig geteste producten van o.a. Lidl veel te duur.

Jeroen Schreuder 01-08-2020
10
10
10
10

Heerlijk comfortabel matras

monique Bos 29-07-2020
9
9
9
9

Moest even wennen, slaapt inmiddels beter. Lost helaas niet alle rug klachten op, maar zeker wel tevreden

Simon Zwier 28-07-2020
10
10
10
10

Vanaf de eerste nacht prima gelegen

Anonymous
10
10
10
10

Goede ondersteuning op alle zones

wim korevaar 23-07-2020
10
10
10
10

Jammer dat er geen handvaten aan zitten. Matras is behoorlijk zwaar.

m. de haan-satter 22-07-2020
8
10
10
9,3

Matras ligt heel fijn.

Luke Laferte 20-07-2020
10
10
10
10

Beste aankoop ooit. Slaapt heerlijk en we komen lekker tot rust.

P. Peeters 20-07-2020
9
9
9
9

Het was flink wennen van een hangmat (M Line van bijna 17 jaar oud) naar stevig en ondersteund. Maar na 2 weken wennen is het weer super lekker slapen

J Haitsma 19-07-2020
6
7
7
6,7

Moet nog erg wennen. Gevoel dat het een slap matras is, dat ik weg zak. Ben een hard matras gewend. Wel veel minder rugpijn.

Anton Burm 18-07-2020
9
9
9
9

Het is ondertussen al het 3e mline product, dus dat is wel duidelijk dat de mline matrassen goed zijn.

Monique Italiaander 18-07-2020
9
10
9
9,3

Heerlijk uitgerust wakker worden. Minder rugpijn????

Anonymous
1
1
10
4

Dit matras is net een steen waar je op ligt. Zo keihard. Misschien is het even wennen, maar tot nu toe word ik elke dag met pijn in m’n schouders en rug wakker. Ikzelf weeg 90kg, waardoor dit matras werd aanbevolen in de winkel. Ik zou er nog even 2 keer over nadenken. (Zeker voor het bedrag wat je er voor betaald)

Silma 17-07-2020
10
10
10
10

Ligt heerlijk en comfortabel

Ben Marchal 14-07-2020
10
10
10
10

Is een super matras

Monique Smulders 14-07-2020
8
10
10
9,3

Super blij met matras. Wel zwaar tillen met verwisselen hoeslaken

Anonymous
10
10
10
10

Slaap nu als een roos!

Leonie Krebbers 10-07-2020
7
9
9
8,3

Mijn slaaphouding is verbeterd door het matras. Op mijn oude matras was ik een buik slaper. Dit nieuwe matras ligt zo lekker als ik op mijn zij lig, dat ik nu meer op mijn zij slaap. Ik slaap goed op dit matras en sta ‘s morgens uitgerust op.

Raymond Nigg 10-07-2020
8
9
9
8,7

Zeer fijn matras, we komen uitgerust uit bed sinds we op M Line slapen.

Peter Monden 09-07-2020
9
9
9
9

voldoet aan de verwachting

Bert Kervezee 08-07-2020
10
10
10
10

Ik had al voor de 2e keer een M-line hoofdkussen en nu 2 nieuwe matrssen. Ik had geen betere keus kunnen maken....

CJWM Bloemers-Koch Koch 07-07-2020
8
10
10
9,3

De matrs voldoet aan eisen/wensen die wij aan de matras hebben.

Anonymous
8
6
6
6,7

Ik heb nog steeds rugklachten bij dit matras. Helaas . Hij ligt op zich wel lekker. Blijft een misterie

Anonymous
8
10
9
9

Fijn matras. Het matras is wat zwaar om te draaien, maar dit wisten we van tevoren. Een goede nachtrust is belangrijk en daar draagt dit matras zeer zeker aan bij.

Marita Gorissen-Deelen 02-07-2020
9
9
9
9

Prima matrassen. We hadden al ervaring met Slow Motion 4.

Anonymous
9
9
9
9

Prima matras en goede nachtrust

mary pirovano rong 27-06-2020
9
9
9
9

ook een goede matras moest wel wennen

Anonymous
7
7
7
7

Ik heb geen last , maar voel ook geen verbetering

Anonymous
9
10
9
9,3

was even wennen met het in bed gaan omdat deze matras dikker is als mijn vorige. Vanaf de eerste dag er goed op geslapen.

Romke Kolthof 17-06-2020
10
10
10
10

Super goed matras

Anonymous
10
10
10
10

Wij slapen heel erg goed op onze nieuwe mattrassen.

A.F. de Jong 12-06-2020
6
9
9
8

Heel dik matras zodat ook het beddengoed vervangen moet worden. ons vorige matras was ook een M-line slow motion. deze was ook goed en dunner dus toen was het makkelijker om de matras hoes te wisselen/verschonen.

Jose Van der Zwan 09-06-2020
10
10
10
10

Dit zijn onze 2e m line matrassen Liggen heerlijk. Kom uitgerust uit bed Zal het ook een ander aanbevelen. Alleen zijn de bijgeleverde hoeslakens niet geschikt voor de matrassen. Veel te ruim. Is wel de juiste maat ☹️

wiecher de vos 08-06-2020
7
6
7
6,7

erg hard,en mijn vrouw heeft wat last van druk plek op heup

piet tax 08-06-2020
10
10
10
10

ik slaap er van de eerste nacht perfect op

Jack Karregat 06-06-2020
8
8
8
8

ligt gewoon erg lekker

G Theodore 05-06-2020
10
10
10
10

Voordien hadden wij de Slow Motion 6, maar de Slow Motion is de allerbeste .

H.C. Hoogerwerf 04-06-2020
8
7
7
7,3

In het begin vond ik het bed erg hard. Gelukkig was dat na een week al een stuk beter. Voor mij is het bed als ik op mijn rug slaap nog net iets te hard ter hoogte van mijn billen. Tot nu toe los ik dat op door mijn hoofdeinde iets omhoog te zetten. Ik hoop echter dat dit over een poosje niet meer nodig is.

Sonja Wissink 03-06-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras, nooit meer anders. Hebben we wel geprobeerd, maar toch weer terug naar Mline.

Kees 01-06-2020
9
10
10
9,7

Perfecte matrassen, heb er 2 van 1m bij 2.1m, goede ondersteuning , goede ventilatie, doet precies wat er omschreven wordt

Kees Korsmit 30-05-2020
9
9
9
9

Slaapt perfect

Jean Beiten 24-05-2020
5
6
5
5,3

Ik heb met opzet de duurste uitvoering gekocht van M-line. Dit vanwege het feit dat ik behoorlijk last van mijn rug kreeg en mijn huisarts een nieuwe matras adviseerde. Nadat ik mij op internet had verdiept in de matrassenwereld kwam ik bij M-line uit en nadat ook de verkoper bij Groter in wonen (Maastricht) mij positief had geadviseerd voor deze matras besloot ik om dan maar een hoop geld neer te tellen voor iets goeds. Dacht ik. Na enkele maanden ben ik er nog steeds niet aan gewend. Ik sta elke dag opnieuw met pijn in de rug op, maar gelukkig verdwijnt die wel in de loop van de dag. Hierdoor weet ik (vrijwel) zeker dat er niets verkeerds zit in de rug, want anders had ik daar wel de hele dag last van. Het zal óók niet aan de matras liggen, maar feit is wél dat de matras ook niets toevoegt aan mijn fysieke welbevinden!

J.A.M. Steur 21-05-2020
8
8
8
8

Matras ligt heel goed, vooral ook fijn dat je de een aantal latten op de lattenbodem op stevigheid kunt stellen zodat je het ideale comfort zelf kunt bepalen.

Zoë de Haze 20-05-2020
7
8
8
7,7

Top matras! Alleen het draaien van de matras kun je bijna niet alleen, laat staan met de duo cover er rond. Verder een absoluut top matras!

Arjan Hogendoorn 19-05-2020
9
4
10
7,7

Lekker hard matras slaapt heerlijk

Harrie Lavreysen 29-04-2020
7
9
9
8,3

Had een kleine week nodig om te wennen, maar voelt nu heel vertrouwd. Matras vormt helemaal naar mijn rug en geeft goede comfort.

Karin Volgers 23-04-2020
10
10
10
10

Ik slaap veel vaster en als ik wakker wordt dan ben ik fit.

w koenderink 17-04-2020
10
10
10
10

bevalt goed ,ligt lekker

Gosse Laverman 15-04-2020
7
8
8
7,7

Hier ligt mijn man op en hij vindt het prima liggen. Vindt het ook lastig op te maken, omdat het zo dik en zwaar is.

Wim Hoekzema 13-04-2020
7
10
10
9

matrassen zijn nogal zwaar bijvoorbeeld met omdraaien (boven naar beneden)

Barbara Simons 12-04-2020
9
9
9
9

ik slaap als een Ross!!!

A Rijbroek 08-04-2020
8
10
10
9,3

Het opmaken met een laken is wel lastig door de dikte van het matras.

sophie manders hartkamp 07-04-2020
10
10
10
10

zeer tevreden , liggen heerlijk dit is de 2 de matras van m line na 10 jaar , waren we aan nieuwe toe ,

Desirée de Munnik- Lekkerkerker 06-04-2020
6
8
9
7,7

Zie toelichting op zeven

Henri Reurink 05-04-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras, geeft de ondersteuning die mijn zwakke onderrug nodig heeft in combinatie met mijn mline kussen slaap ik nachten door.

B.A.T. Egberts 28-03-2020
8
8
8
8

Heerlijke matras. Voor mij de lekkerste ondersteuning als het fris is in de slaapkamer en de matras ‘een tikje harder’ is.

johnny van Gussem 16-03-2020
8
8
8
8

Heel goed ligcomfort , sta s,morgens uitgerust op

Tijs Vanderlinden 10-03-2020
9
9
9
9

Ik ben een woeler maar meestal wordt ik op mijn buik wakker. Doordat dit matras wat harder is en veel ondersteuning biedt heb ik geen spierpijn meer bij het opstaan. Mijn rug voelt ook veel beter aan.

Anna 08-03-2020
6
8
8
7,3

Goede fijne matras. De matras zweet niet. Wel zwaar om ieder maand te keren.

Wilfried de Bree 09-02-2020
8
8
7
7,7

Ondanks het goede comfort zijn onze matrassen helaas al na drie jaar niet meer zoals het hoort. Gelukkig valt dit onder de garantie en krijgen we nieuwe kernen. Maar een beetje een tegenvaller is het wel. Hopelijk gaan de nieuwe straks langer mee.

René Tips 09-02-2020
10
10
10
10

Heerlijke matras.

Henk Verhoeven 08-02-2020
8
8
8
8

Goede stevige matrassen. Liggen goed, worden zonder pijn in de rug wakker????????????????????????

johnny Van Gussem 04-02-2020
10
10
10
10

Nog niets ontvangen

Jose van der Leije 31-01-2020
9
9
9
9

een goed product wat aan alle eisen voldoet

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?

Vragen? Wij zijn bereikbaar!

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag. Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar: