• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen proefslapen op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Slow Motion 6 Reviews

Gemiddelde uit 283 Reviews
8,3
8,7
8,7
8,6
Terug naar Slow Motion 6
Anonymous
9
9
9
9

Heb deze m.line matras aangeschaft. Omdat mijn oude matras niet meer ondersteunde. Het is een wereld van verschil. Zeer goede ondersteuning. Past Zich goed aan het lichaam aan. Je voelt als of je zweeft. Dus een topmatras. Een echte aanrader. Ook geschikt voor mensen met medice beperking.

Raymond Nigg 10-07-2020
8
9
9
8,7

Zeer fijn matras met een perfecte ondersteuning, we komen uitgerust uit bed sinds we op M Line slapen.

Margriet de wit 06-07-2020
10
10
10
10

Geweldig matras. Sliep meteen goed.

Anonymous
9
9
9
9

Dit is pas slapen, en uitgerust uit bed komen, we wisten dit al, we hadden hiervoor al 15 jaar Mline

Anonymous
10
10
10
10

Sinds een maand nu slapen we op de M-Line Slow Motion 6. Heerlijke matras met uitstekende ondersteuning en dito comfort.

Alfons Verbiest 12-06-2020
10
10
10
10

Ben uitermate tevreden met dit uitstekende matras!

Angela Maas 05-03-2020
9
8
9
8,7

Heel erg moeten wennen. Maar na enkele weken slaapt het prima.

G Been 24-02-2020
10
10
10
10

Ik ben erg blij met mijn Slow Motion 6. Als ik wakker word dan kom ik uitgerust van bed. Zou ook een ieder aan raden om als ze een nieuw matras nodig hebben om toch even een M Line te proberen.

Theo Platerink 24-02-2020
10
10
10
10

Wat een fijne matras om op te slapen. Had wat rugklachten en 'snachts toch te vaak wakker. In de morgen was ik erg moe bij het opstaan. Dit is sinds de nieuwe matrassen in bed helemaal over . Ik stap 's morgens lekker fit uit bed na een heerlijke nachtrust . Deze M Line is een echte aanrader met gewrichtsklachten. Super!!!

H Postma 11-02-2020
10
10
10
10

De matrassen geven een perfecte steun aan het lichaam. De periode tijdens mijn hernia heb ik op deze matras goed kunnen slapen. Je komt echt uitgerust van bed.

Wendy Koedoot 25-10-2021
10
10
10
10

Je voelt dat je meeveert

Aliet de Wit 23-10-2021
8
8
8
8

We zijn tevreden , we slapen nu weer een heel stuk beter dan op onze oude matrassen.

Marquita De Craemer 23-10-2021
8
8
8
8

Anonymous
8
9
9
8,7

Heerlijk ontspannen en perfect voor niet alleen rugslapers, maar ook zij en buik.

Fred Mulder 17-10-2021
9
9
9
9

Zo als verwacht Top ,slapen gaat veel beter en goede ondersteuning

Anonymous
10
10
10
10

Tot nu toe heerlijk matras. Was even wennen maar slaapt nu heerlijk.

luk woestenborghs 09-10-2021
9
9
9
9

prima produkt

Karen van Zwieten 09-10-2021
9
9
9
9

Karen van Zwieten 09-10-2021
9
9
9
9

Jasmijn Mater 08-10-2021
6
8
7
7

Ik heb heel erg moeten wennen aan mijn M Line matras. Mijn oude matras was zo hard als een plank. Lag heerlijk, maar altijd milde rugpijn bij het opstaan. De eerste week slapen op het nieuwe matras was voor mij echt een verschikking. Alles deed pijn. Nu een maand verder ligt het matras lekker. Persoonlijk vind ik het matras wel wat zacht en heb ik nog 6 extra ondersteuningslatten aanschaft om mijn toch al stevige 42 latsbodem nog steviger te maken. Hierdoor ligt het matras stukken beter. De rugpijn is in ieder geval verleden tijd en dat is een grote plus voor mij. Of er na dit M Line matras nog een nieuw M Line matras volgt is iets waar ik nog lang over kan slapen. Tevens mis ik een paar goede handvatten om het matras te keren. Het matras is erg zwaar en daarnaast ook redelijk warm.

HJ Hovius 04-10-2021
4
8
7
6,3

Matrassen liggen goed, en voelen stevig aan. Ze zijn alleen een beetje zwaar de hoeslakens verschoond worden.

Anonymous
8
8
9
8,3

Jan Brinksma 27-09-2021
10
10
10
10

Prima matras. De matras is aangepast aan het lichaamsgewicht. We worden uitgerust wakker.

Anonymous
4
4
4
4

Geeft te weinig ondersteuning (persoonlijke indruk) Zakt iets te veel door. We zullen deze hoogstwaarschijnlijk omruilen.

Fokke Fennema 23-09-2021
9
9
9
9

Goede keus

Cornelis Visser 23-09-2021
10
10
10
10

Fantastisch ga heel graag naar bed!!!!! 100 procent tevreden

Paul van Tongeren 21-09-2021
8
8
8
8

Sergio Herman 19-09-2021
8
7
9
8

In de winkel voelde het matras zachter dan mijn ervaring op het moment. Gaat dat veranderen in de toekomst? Ik hou de matrassen toch aan.

Hans de Laat 19-09-2021
9
9
9
9

prima matras. Ons vorige matras was ook een M line Slow Motion 6. Daarom was de keuze nu niet zo moeilijk.

Mw Nieuwenhuizen 10-09-2021
8
8
8
8

Anonymous
9
8
8
8,3

Wel even wennen aan het nieuwe matras, ligt toch anders en vorige M line (sm3; 17! jaar oud). Nu gewend, ligt het prima.

M. Meijboom 08-09-2021
9
9
9
9

De matras voldoet aan de wens. Ondersteuning rug is goed.

theo de Brouwer 07-09-2021
9
9
9
9

Het matras bevalt ons uitstekend

Wiel Heykhaus 06-09-2021
9
9
9
9

Jeroen Vink 05-09-2021
8
10
10
9,3

Wij hadden hiervoor de slow motion 4 en die gaf meer stevigheid aan de randen van het matras. Nu ervaren we meer dat we in de “naad” van de matrassen liggen en met uitstappen hebben wij het gevoel dat je eruit rolt. Dit komt waarschijnlijk ook dat de 5 en 6 dikker zijn, maar wij zouden niet meer terug willen naar de 4.

Anonymous
4
4
4
4

Slaap nog steeds niet lekker

M Schelfhout 26-08-2021
9
10
9
9,3

Iwan de Visser 24-08-2021
10
10
10
10

Anonymous
9
9
9
9

Anonymous
9
9
9
9

Anonymous
8
8
8
8

L. van der Put 12-08-2021
5
9
9
7,7

Matras ligt heerlijk. Ik mis alleen handvaten om matras om te draaien!

Anonymous
9
10
10
9,7

Heerlijk matras, goede ondersteuning. Niet te hard en niet te zacht.

J. Meulink 08-08-2021
9
9
9
9

Anonymous
8
9
9
8,7

zeer comfortabel

ellen jansen 05-08-2021
7
8
8
7,7

Was even wennen. Ligt heerlijk. Neem het ook zeker mee als ik op vakantie ga

Hans ten Dam 04-08-2021
10
10
10
10

Heerlijk matras, vanaf dag 1 slaap ik als een roos. Hier hadden we eerder voor moeten kiezen!

Anonymous
10
10
10
10

slaapt prima

F.A. Korse 02-08-2021
8
9
8
8,3

Comfortabel matras, niets op aan te merken

Sjoerd Van der Veen 01-08-2021
6
5
6
5,7

Mijn vrouw slaap slecht op het matras vaak wakker

Richard Korbee 01-08-2021
9
10
9
9,3

Bij comfort niks te klagen. Bij gebruikersgemak is het zaak om het matras te draaien 1 maal in de maand. Er zitten geen hendels aan het matras, die best wel zwaar is en dik (26 cm). Lastig! Ondersteuning, in het begin is het wennen. Maar dan ligt je lekker. Draai je het matras om, moet je weer wennen. Maar dit is wel comfortabel hoor. Denk ook geen andere merk matras te kopen in de toekomst.

Carla Theusink 30-07-2021
9
9
9
9

Aan het matras moest ik wennen. Eerst dacht ik dat het te hard was, maar nu ben ik zeer tevreden

Anonymous
8
10
10
9,3

Heerlijk matras maar erg zwaar

Anonymous
8
8
8
8

Ligt heel relax en past zich aan naar het lichaam.

T van Dijk 26-07-2021
9
9
9
9

Zeer comfortabele matrassen waarop we prima slapen.

Anonymous
8
9
9
8,7

Zelfde probleem al hierboven voor de rest bevalt die prima

Anonymous
9
9
9
9

Wederom Top matras!! Zou geen andere meer kiezen. Het liefst gaat de matras nog mee voor een paar nachten vakantie ????????

Anonymous
8
8
8
8

Ligt heerlijk. De rugpijn is gelijk verdwenen!

Eylem Toygar 13-07-2021
7
7
7
7

Anonymous
7
10
10
9

Het matras (én kussen) is geweldig, het ligt fantastisch! Het enige minpuntje is dat ik het matras niet gedraaid krijg in mijn eentje (afmeting 120 x 200) het is te zwaar en er zitten geen handvatten aan de zijkant van het matras. Gelukkig hoeft het niet al te vaak gedraaid te worden.

Wim van Tilburg 04-07-2021
9
8
6
7,7

Lage rugklachten

Anonymous
6
7
7
6,7

Anonymous
9
8
8
8,3

Gebruik deze matras sinds 2 dagen, dus kan deze nog niet echt beoordelen.

R.J Bot 03-07-2021
9
8
8
8,3

H.C.J. Plagge 30-06-2021
9
9
9
9

Anonymous
10
10
10
10

Anonymous
8
6
8
7,3

Ik ben voornamelijk een zij-slaper. Bij het op mijn zij liggen ervaar ik een stug gevoel op mijn heupen / bovenste deel dijbeen. Bij rugligging treedt dit gevoel niet op. Ik denk dat ik niet het juiste matras heb.

natasja Leenheers 22-06-2021
10
10
10
10

Zelf het bij behorende kussen is fantastisch, goede ondersteuning van nek en hoofd.

Anonymous
8
9
8
8,3

Bevalt prima!

Daantje Derks 08-06-2021
8
8
8
8

Ik heb wel nog een andere opmerking. We hebben naast 2 slow motion matrassen ook 2 M line Pillow You kussen gekocht. Mijn man kan helaas niet overweg met het kussen en heeft er letterlijk slapeloze nachten en nekklachten van. Nu begreep ik al dat omruilen niet mogelijk is. Wel zuur voor een kussen van ruim 100 euro. Is daar helemaal niks meer aan te doen?

Anonymous
3
3
3
3

Ik heb in 9 jaar tijd mijn tweede matras gehad deze is ook weer in de midden gescheurd, en word naar mijn mening slecht geholpen.

Leontien van der Bent 02-06-2021
10
10
10
10

Je zou bijna elke avond vroeg naar bed gaan, omdat we zo lekker liggen op onze nieuwe M-line matrassen ;-)

Ton Simonis 01-06-2021
9
8
8
8,3

Anonymous
10
10
10
10

Onze tweede M-Line aankoop, dat zegt eigenlijk al genoeg!

Hans Sombezki 28-05-2021
10
10
10
10

Vanaf de eerste nacht goed geslapen en uitgerust en fit wakker geworden. Echt een verademing t.o.v. vorig bed.

Anonymous
8
9
9
8,7

Was al bekend met MLine(slowmotion 6) Heel tevreden en slaap prima. Het omdraaien van het matras vind ik lastig. (1.20×2.00)

Peter Meijering 25-05-2021
10
10
10
10

Sinds dit matras heerlijk geslapen. Stabiel en heel goed ondersteunend

Hans Wessels 22-05-2021
4
5
3
4

Dit zijn de 2de set mline matrassen. Wil beslist niet op een ander slapen

Anonymous
10
10
10
10

grandioos!!

Leo Vromen 15-05-2021
7
7
7
7

Kwaliteitsmatras Ik ga nog wel een zachter matras proberen

Tim Kerkhoven 13-05-2021
10
10
10
10

Nooit geen andere matrassen meer.

Anonymous
6
8
8
7,3

Tim Kerkhoven 11-05-2021
10
10
10
10

Jaren last van me rug gehad nu sinds een aantal weken slapen of de M-line matrassen nergens geen last meer van. Voor mij nooit geen andere meer.

Anonymous
8
8
8
8

hebben dit matras weer aangeschaft omdat wij 13 jaar geleden een zelfde matras hebben gekocht en dus ervaring met slapen op een M LINE matras!

Anonymous
8
8
9
8,3

Eerste twee nacht slecht geslapen, mijn lichaam moest echt wennen. Maar nu geen klachten en slaap prima.

Egbert Schipper 03-05-2021
10
10
10
10

Zeer te vreden, slaapt heerlijk

Anonymous
8
8
8
8

Anonymous
9
9
9
9

goed product. Merk nu dat vorige matras (>10 jaar oud) toch wat zachter was geworden

Leendert-Jan Breur 18-04-2021
8
10
5
7,7

Op de randen laat de ondersteuning veel te wensen over ons eerste set matrassen na 7 jaar slap na 9 jaar vervangen voor nieuwe m- line hopelijk doen we hier langer mee

J Elders 17-04-2021
8
8
8
8

Waren al bekend met M line. na een ander matras toch weer M line en zijn zeer tevreden hij ondersteunt goed.

JHPM de Lange 16-04-2021
10
10
10
10

M.J. Ruben 16-04-2021
8
8
9
8,3

Ben er tevreden over . Alleen is het zo dat ik ze moet wisselen van links naar rechts. Doe ik dat niet komt er toch hoogte verschil. Ik slaap alleen in een 2 persoons bed. Heb wel eens gehoord dat er een soort van T is die er tussen kan.

Anonymous
9
9
9
9

S. Eggink 13-04-2021
6
9
9
8

Het matras is dik en zwaar waardoor het lastig te draaien is, maar het ligcomfort is super. Lekker stevig, maar niet hard.

Anonymous
8
9
9
8,7

Bij nader inzien had mijn vrouw ook liever de 5 gehad, maar dat is persoonlijke voorkeur en doet niets af aan de kwaliteit van de matras.

Eef Driehuis 09-04-2021
9
9
9
9

Anonymous
9
9
9
9

Anonymous
9
9
9
9

Goed product ligt erg lekker

Anonymous
8
8
8
8

Anonymous
8
8
8
8

Lekker bed om in te slapen je wordt uitgerust wakker

Carolien Van der Velde 29-03-2021
10
10
10
10

Goede ondersteuning en heerlijk ligcomfort. Totaal niet hoeven wennen.

C.B. Rietvoort 26-03-2021
6
9
9
8

Het gebruikersgemak kan worden verbeterd door het plaatsen van handgrepen aan de zijkanten van het matras

Anonymous
8
8
8
8

Frank Smit 22-03-2021
7
9
10
8,7

Prima matras met perfecte ondersteuning. Geen last meer van mijn rug. Matras wel wat zwaar bij het draaien ervan.

Anonymous
8
8
8
8

Stevig en heerlijk om te slapen

Anonymous
7
8
8
7,7

Prima product. Mis alleen bij het keren van de zware matrassen lussen aan de zijkant. Vorig jaar twee Cool motion matrassen gekocht en die hadden die faculteiten wel . Deze bedden met ons huis mee verkocht aan de nieuwe eigenaren.

Liesbeth Suijkerbuijk 11-03-2021
8
9
9
8,7

Het matras ligt prima en geeft veel steun aan het lichaam.

P Manders 06-03-2021
10
10
10
10

Zeer fijn matras, rust gevend

Johan Van Wieringen 06-03-2021
10
10
10
10

Tevreden

Anonymous
7
9
9
8,3

Super prettig goed liggend matras. Het is een zwaar matras als min punt.

Karel Roth 27-02-2021
10
9
9
9,3

Ga volgende keer weer voor M-Line

Anonymous
8
8
8
8

Th. den Hollander 26-02-2021
10
10
10
10

Lijkt me duidelijk. De huidige is een vervanger van de eerste. Het is jammer dat ik in mijn vorige na 5 jaar gaten ontdekte. Met garantie en bijbetaling (?) een nieuwe ontvangen.

Johan Zuidema 21-02-2021
8
9
8
8,3

We zijn er blij mee

Anonymous
9
8
10
9

Idem

Dirk De Tavernier 16-02-2021
9
9
9
9

Wilma Verhoeff 13-02-2021
9
10
10
9,7

Anonymous
10
10
10
10

Direct profijt in de vorm van warmte nu je het hard nodig hebt.

C.A.J Koehler 02-02-2021
8
8
8
8

Het is ons 2e mline matras en we moesten er wel even aan wennen. maar inmiddels slaapt het weer heerlijk

Raf 01-02-2021
6
4
6
5,3

Anonymous
6
7
7
6,7

Jan Rijke 21-01-2021
6
9
9
8

Fijn matras, echter nog te kort in gebruik om een compleet oordeel te geven. Gebruikersgemak minder i.v.m. het gewicht van het matras (met het keren)

Jan Rijke 21-01-2021
6
9
9
8

Fijn matras, echter nog te kort in gebruik om een compleet oordeel te geven. Gebruikersgemak minder i.v.m. het gewicht van het matras (met het keren)

Emiel P 20-01-2021
3
1
7
3,7

Lekker liggend en stevig matras.

Anonymous
7
8
8
7,7

Slaapt lekker Draaien van matras valt tegen

J.M. Meeder 15-01-2021
10
10
10
10

Zie commentaar bij Cool Motion 6. Ben uiterst tevreden.

Anonymous
5
8
8
7

De 5 bij gebruikersgemak heeft te maken met het hanteren van het matras bij het omkeren (van hoofd-naar voeteneind). Door het ontbreken van handvaten en het gewicht van de matras is het best lastig deze te keren.

Anonymous
9
9
9
9

Het is echt een top matras.We slapen heerlijk en worden uitgerust wakker.

Anonymous
2
2
2
2

Vergeleken in de winkel ligt het matras super hard. Ben er niet blij mee.

Anonymous
8
7
9
8

Wil Lathouwers 29-12-2020
10
10
10
10

Heel erg goed tevreden. Nog nooit zo'n goed matras gehad.

Anonymous
7
9
8
8

Karin Daniëls 02-12-2020
7
5
5
5,7

Wij vinden deze matras te hard, gaan gebruik maken van de omruil garantie

Koos Van der Ven 01-12-2020
10
10
10
10

Anonymous
8
8
8
8

Y Huizinga 30-11-2020
8
9
9
8,7

Degelijk en goed matras. Wel zwaar elke maand wisselen van voeteneind en hofdeind. We hebben het er voor ovre

Erik Haman 30-11-2020
5
9
9
7,7

Zeer comfortabel matras. Helaas niet keerbaar, dus ben benieuwd hoe het matras zich houdt als je jaar in, jaar uit op dezelfde plek ligt.

Anonymous
7
9
10
8,7

Een fijne matras, geeft steun, je zak niet weg en je ligt toch zacht. Handvaten zouden fijn zijn bij het opmaken van het bed om het hoeslaken strak te kunnen bevestigen.

Menno Glissenaar 27-11-2020
7
9
8
8

G Oskam 27-11-2020
9
9
9
9

Prima matras.

Dennis Megens 26-11-2020
9
10
10
9,7

Matras ligt heerlijk, erg goede ondersteuning aangezien ik zonder spierpijn uit bed stap. Ik had erg veel last van mijn rug/nek en dit is enorm verbeterd! Goede service en opvolging dooe M Line na aankoop van het product.

Hennie Van Buuren 25-11-2020
10
10
10
10

Wat een geweldig matras had ik veel eerder moeten kopen, echt zo een topmatras slaap nu zo lekker. Kan het iedereen aanraden. Zo super blij mee.

Gerrie Weeren 24-11-2020
9
9
9
9

Super raad ik iedereen aan.

Henk ter Wee 23-11-2020
10
10
10
10

Helemaal perfect, voel geen veren en matras wiebelt niet. Jezelf omdraaien gaat soepel en n mijn schouder zakt er voldoende in weg.

Ronald Witteman 20-11-2020
8
10
10
9,3

Slaap en ligt prima. Zwaar bij het verschonen.

Anonymous
8
9
9
8,7

Heerlijk matras

Anonymous
9
7
9
8,3

Als ik op mijn zij lig, vind ik Slow motion 6 iets te hard. wellicht is slow motion 5 toch beter

Jack Vijverberg 15-11-2020
10
10
10
10

Ria Krosse 14-11-2020
9
9
9
9

Ligt perfect. Zwaar om op te maken

R. Lange 13-11-2020
7
9
9
8,3

Ik had eerst voor de Slow Motion 6 gekozen, omdat ik van een wat harder matras hou. Maar ik heb geleerd dat hardheid niet hetzelfde is als ondersteuning, de 6 bleek te hard voor mijn gewicht. De verkoper raadde de 6 ook eigenlijk vanaf 80 kilo aan, ik weeg slechts 60 kilo en kon bijna letterlijk geen deuk in het matras liggen. Ik heb omgeruild voor de Slow Motion 5 en deze ligt voor mij heerlijk. Geen lage rugpijn meer, ik slaap diep en wordt uitgerust wakker. Ik neem aan dat dit ook voor de 6 geldt wanneer je binnen de gewichtsgroep valt, daarom geef ik toch de hoge scores die ik ook aan de 5 heb gegeven.

Trijnie Johannes 10-11-2020
8
9
8
8,3

Anonymous
9
10
10
9,7

Matrassen slapen heerlijk vanaf dag 1

Jolanda Vermunt 09-11-2020
8
8
8
8

Anonymous
9
9
9
9

G Snijders 06-11-2020
10
10
10
10

Mega tevreden, we kunnen het niet anders vermelden! We slapen vanaf de eerste minuut heerlijk....

Anonymous
10
10
10
10

Een heerlijk matras, goede slaapcomfort, uitgerust wakker worden zonder pijnlijke rug, schouders of benen. Blij met dit heerlijke matras

Anonymous
9
9
9
9

Jacomien de Jonge 31-10-2020
9
9
9
9

Prima matras, voldoet aan verwachting. ,

Anonymous
8
8
8
8

Anonymous
10
8
8
8,7

Wij gebruiken al jaren M line .deze hebben we voor onze vakantiewoning gekocht omdat we onszelf een stuk comfort gunde. We hebben er geen spijt van en zijn zeer tevreden en kunnen het iedereen aanbevelen.

niels wiersma 28-10-2020
10
10
10
10

ligt heel lekker zeker een aanrader

Anonymous
10
10
10
10

het is heerlijk slapen vorige week had ik een grieperige dag waar ik veel geslapen heb ,normaal kan ik de vlg nacht niet slapen en niet lekker liggen zodat ik op een ander bed ga liggen nu heb ik de nacht gewoon weer heerlijk gelegen en geslapen alleen heb ik mline lakens gekocht waarover ik niet tevreden ben er zitten gaatjes in

W Neuschwanger 25-10-2020
9
8
7
8

Het duurde even een weekje om aan het matras te wennen, maar ik vind het prettig dat ik het gevoel krijg dat ik omsloten, comfort en ondersteuning krijg zonder dat ik in het matras zeg zak.

Peter Berman 25-10-2020
10
10
10
10

Een uitstekend matras. Ben er blij mee.

John Impens 23-10-2020
10
10
10
10

Meer dan tevreden

Marnix Janssens 22-10-2020
3
6
4
4,3

Prijs - kwaliteit voldoet deze matras niet. Mocht ik geweten hebben dat het beter is twee matrassen te kopen voor twee mensen die in hetzelfde bed slapen had ik dat waarschijnlijk beter gevonden. De matras voldoet aan de eisen van mijn echtgenote maar niet aan mijn eisen. Een foutje van mij natuurlijk! Ik zou gezien de prijs de MLine niet aanbevelen en zal dat dus ook niet doen.

ad Visser 21-10-2020
8
8
8
8

Jammer dat er geen handgrepen aan de zijkant van het matras zitten ivm het regelmatig draaien! (advies gekregen in de winkel om dat te doen)

Christian T.C. Augustijn 10-10-2020
10
10
10
10

Lekker stevig en toch zeer comfortabel matras.

Anonymous
7
9
9
8,3

John 08-10-2020
8
9
9
8,7

Slaap werkelijk sinds de eerste nacht als een roosje. Mijn rugklachten zijn zo goed als weg. Heerlijk matras!

Wendy Eijkens 08-10-2020
7
10
10
9

Matras ligt fantastisch, sinds jaren een uitgeslapen gevoel ‘s ochtends en geen pijn meer in rug en nek. Mijn man heeft 2 weken moeten wennen aan het matras maar vind het nu ook goed liggen alleen vind hij het matras koud aanvoelen, dit ervaar ik niet zo.

Anonymous
8
9
10
9

Eddy Neijs 01-10-2020
9
9
9
9

Geweldig matras

Anonymous
10
10
10
10

Prima Agra’s.

Martin Janssen 28-09-2020
8
8
8
8

Prima matras, voorheen altijd last van mijn rug in de morgen. Na een week m-line matras geen last meer van.

B.M. Van Oers 27-09-2020
10
8
7
8,3

Het was even wennen, ik vond hem in het begin vooral warm (was ook gedurende de hittegolf;)). En in het begin wat meer last van mijn rug. Maar na een maand slaap ik als een roosje. Lekker stevig maar niet te!

Anonymous
9
9
9
9

Nancy Dhondt 23-09-2020
10
10
10
10

Anonymous
8
8
8
8

Anonymous
9
9
9
9

After 2 weeks I was getting used to the metrass comfort

N Zonneveld 18-09-2020
8
8
9
8,3

Anonymous
10
10
10
10

Anonymous
9
8
8
8,3

Anonymous
9
9
9
9

saskia van Zanten 17-09-2020
2
1
1
1,3

na 18 jaar heerlijk op een mline 3 te hebben geslapen nu een 6 en 8. Vreselijk! Wij konden er niet op slapen. Na veel rugpijn wilden wij, het gold ook voor mijn man met zijn 8, na een week al omruilen. Mag dus niet! pas na 30 dagen! terwijl wij echt niet konden slapen. Toen maar op de matrassen van de caravan gaan slapen. Na meerdere bezoeken aan de winkel en het lenen voor een weekend van een Mline 4 bleek het aan onze spiraalbodem te liggen. Nu slapen wij op een leenbodem van de winkel op de 6 en 8 en het gaat beter. Jammer dat het omruilen van onze 6 en 8, naar een 4 met nieuwe bodems 7 weken moet duren, maar gelukkig dankzij de winkel in Culemborg weten wij zeker dat wij een 4 willen en dat wij andere bodems nodig hebben.

Hans de Laat 13-09-2020
9
9
10
9,3

Goede ondersteuning

Anonymous
10
9
9
9,3

schot in de roos, heerlijk geslapen vanaf de eerste dag! Lekker handig "hanteerbaar" matras (niet te zwaar bij verplaatsen/ opmaken)

Heleen van de Weerdhof- Verduijn 08-09-2020
9
9
9
9

Het matras ligt erg comfortabel.

Anonymous
9
9
9
9

zeer fijn matras

Anonymous
9
10
9
9,3

Heerlijk matras, wordt er uitgerust op wakker.

Patrick van Ruijven 24-08-2020
7
7
7
7

de matrassen slapen lekker

Anonymous
8
8
9
8,3

Op advies van mijn ergotherapeut dit type matras aangeschaft. Ik lig comfortabel op de matras, wat de bedoeling was van de therapeut.

Anonymous
10
10
10
10

Jan Hissink 05-08-2020
8
9
9
8,7

Arthur de Koning 04-08-2020
8
10
10
9,3

Prima product in tegenstelling tot het MLine hoofdkussen. Jammer dat de matras hoes geen mogelijkheid biedt om makkelijk te draaien. Zeker voor mensen die deze matrassen o.a. kopen vanwege lig comfort en ondersteunende gezondheid functie voor het lichaam, b.v. rug

Martin van den Berg 30-07-2020
9
9
9
9

Lekker stevig matras. Goede keuze geweest

Anonymous
6
10
10
8,7

Heerlijk matras. Enige nadeel is dat het erg zwaar is om het hoeslaken er om te doen. Maar ik slaap prima

R Kerkhoven 27-07-2020
9
1
1
3,7

is niet het juiste matras. heb een andere besteld nummer 8 maar dat gaat even duren , zie toelichting Beter Bed Delft.

Anonymous
10
10
7
9

Ligt heerlijk. Voor pure buikslaper raad ik het niet aan. Ben ik niet (meer), maar soms toch langere tijd op buik. Dat voel je in je onderrug.

Lida Rabelink-Ultee 25-07-2020
9
9
9
9

Voor deze M line matras sliep ik op een Tempur matras. Dit matras werd bij warm weer zacht, geen ondersteuning meer! Mijn M line matras heeft dit gelukkig niet en geeft mij een geweldige ondersteuning op de juiste plaats, Dit maakt mij een blij mens!

H.M.G. Lemmens 23-07-2020
6
9
9
8

Het matras is een beetje lomp vanwege het gewicht. Niet zo praktisch bij bed opmaken en omdraaien van matras. Ligt goed vanaf dag 1. Geen gewenning nodig.

Anonymous
10
10
9
9,7

de Goede 21-07-2020
10
10
10
10

Erg fijn matras

Patrick Scheilen 20-07-2020
10
10
10
10

René van der Vliet 18-07-2020
10
10
10
10

Anonymous
9
9
9
9

Aan de warme kant.

Rene Janssen 15-07-2020
10
10
10
10

Gewoon een hele goede matras

Anonymous
9
10
10
9,7

Ligt heerlijk, slaap meestal niet lekker op een ander matras dan gewend. Echter vanaf de eerste nacht slaap ik goed en heb geen last meer van m'n rug als ik op sta.

Dirk Van de Kaa 14-07-2020
10
10
10
10

We slapen er heerlijk ontspannen op

Anonymous
8
10
10
9,3

Anonymous
6
8
8
7,3

Anonymous
10
10
9
9,7

Peter J. Beij 10-07-2020
6
8
8
7,3

Deze matras wordt gebruikt door mijn vrouw, zij is zeer tevreden. Nadeel is de matras is lastig te keren in verband met het gewicht.

Henry Soetekouw 09-07-2020
7
8
10
8,3

zie boven

Cecil Bergacker 08-07-2020
8
10
10
9,3

we hebben 2 matrassen die heerlijk liggen en een goede ondersteuning bieden. het enige minpuntje is dat ze zo zwaar zijn met bed opmaken en het keren van de matrassen. maar daar lig ik niet van wakker ;]

M.P de Bok 08-07-2020
8
8
8
8

Goed matras,slaap lekker.

Anonymous
5
5
4
4,7

Anonymous
9
10
10
9,7

Heerlijke matras!!

Anonymous
7
10
10
9

Matrassen liggen prima. Enige nadeel is dat ze toch uit elkaar schuiven. Iets om ze aan elkaar te bevestigen zou handig zijn

Mario Daems 01-07-2020
9
8
10
9

Hele goeie matras met stevige ondersteuning. De matras wordt daarentegen soms toch warmer dan verwacht. In het algemeen zeer tevreden!

J. Bos 30-06-2020
7
8
9
8

vanaf de eerste nacht prima op de matrassen geslapen.

S de Jong 24-06-2020
9
9
9
9

Guido le Grand 21-06-2020
10
10
10
10

Prima matrassen

Fenna Bouwman 14-06-2020
9
9
9
9

Jan Linders 13-06-2020
7
9
9
8,3

Prima matras, slaapt heerlijk.en prima ondersteuningheel

Petra Visser 11-06-2020
10
10
10
10

Super fijn matras. Mijn tweede Mline matras, vorige was goed, maar deze.....echt nooit meer een andere matras.

Nancy Sangers 11-06-2020
9
9
9
9

Super fijne matrassen. Het matras vormt direct naar je licmaam. Hoge matrassen en heerlijk zacht.

A Faber 09-06-2020
8
8
8
8

Prima matras. Goed ondersteunend

Ron Slopsma 09-06-2020
8
8
9
8,3

de top dek is erg warm. maar het is erg comfortabel

J Pietersma 05-06-2020
9
10
10
9,7

Petra Veldkamp 05-06-2020
10
9
10
9,7

Slaapt heerlijk !!

Yuri Postema 05-06-2020
10
10
10
10

Rene Nahon 04-06-2020
10
10
10
10

Jos Mulders 31-05-2020
6
8
8
7,3

Alois Kowalczyk 30-05-2020
7
7
7
7

Slaapt goed.

S Van Klink 29-05-2020
8
9
10
9

Voor we een nieuw bed kregen, werd ik regelmatig wakker met pijn in m'n hoofd en nek, zo erg dat die hoofdpijn echt uitgroeide tot een stevige spanningshoofdpijn. Sinds we het nieuwe bed hebben in combinatie met de Mline Slow Motion 6 matrassen en Mline kussens, heb ik daar geen last meer van. In het begin was het wel even wennen aangezien het bed wel wat harder is dan we gewent waren, maar vanaf nacht 1 is de slaap kwaliteit enorm vooruit gegaan.

A.J Vosseberg 29-05-2020
10
10
10
10

Super

Eduard Knops 29-05-2020
10
8
8
8,7

Een lekkere stevige matras. Moest even aan de hardheid wennen, maar nu is het prima

Frans Gabriëls 28-05-2020
8
9
9
8,7

Goede nachtrust. Zeer tevreden.

Erik van den Heuvel 28-05-2020
10
10
10
10

bevalt tot dusver uitstekend!

FD Heemskerk 22-05-2020
7
7
7
7

Monique van Mourik 22-05-2020
10
10
10
10

Het is even wennen aan het matras, maar als je eenmaal gewend bent dan wil je niet meer anders. Ik slaap er heerlijk op en word iedere ochtend veel uitgeruster wakker dan hiervoor.

J.A.M. Steur 21-05-2020
8
8
8
8

Matras ligt heel goed, vooral ook fijn dat je de een aantal latten op de lattenbodem op stevigheid kunt stellen zodat je het ideale comfort zelf kunt bepalen.

Danny De Roo 18-05-2020
8
8
8
8

Ligt heerlijk en ik slaap ook beter. Ook minder last van me rug zo lijk het.

Anton Wijdeveld 17-05-2020
7
9
9
8,3

Slaapt heerlijk, alleen zwaar om op te dekken. Ook best warm toch nog.

Aljen Ludwig 04-05-2020
9
9
3
7

Ik word iedere ochtend wakker met een ontzettend zere onderrug. Daar had ik op mijn oude matras veel minder last van en valt me ook nogal tegen van dit dure matras. Ik val wel prima in slaap op het matras. Ligt ver comfortabel (stevig maar dat vind ik fijn),

Yolande Faas 04-05-2020
1
1
1
1

Beter Bed heeft de verkeerde matras geleverd. De tijk geeft echter wel SlowMotion 6 aan, maar de matras is veel te hard. Veel harder als mijn vorige 6 en harder als in de winkel. Mijn man slaapt op 5, en vind deze zelfs nog aan de harde kant. Op 14 april hiervan melding gedaan (na een maand verplicht inliggen), kan de matras pas 9 juni vervangen worden! De servicedienst zou te maken hebben met de Coronamaatregelen, wat ik niet begrijp. De matras hoeft alleen maar vervangen te worden, en de matras kan ik zelf wel in plastic verpakken.U begrijpt dus wel dat ik al die tijd, en ook nog de komende tijd geen goede c.q.slechte nachtrust heb.

D.S. Otto 03-05-2020
8
8
9
8,3

Fijn matras met de juiste stevigheid. Mocht je het snel warm hebben ‘s nachts dan kan je beter kiezen voor de Cool Motion. In combinatie met het M-Line hoofdkussen is ook het snurken flink afgenomen.

Bas Kolenberg 03-05-2020
9
10
10
9,7

J.F. Meiners 01-05-2020
10
10
10
10

Fantastisch bed

J. van der Voort 24-04-2020
5
6
7
6

Ben te vrede over het bed. Opmaken erg zwaar.

Christina Ammerlaan 24-04-2020
10
10
10
10

De matras is prima en we zijn zeer tevreden over de M line matrassen. Nadat onze oude M line matrassen na 11,5 jaar slecht werden konden we niet anders dan opnieuw voor M line gaan.

m korporaal 22-04-2020
4
7
7
6

Heerlijk matras .alleenzwaarder als ik dacht

Sonja van Breukelen 15-04-2020
8
9
9
8,7

fijn matras wel zwaar voor verschonen

Marianne van Tuijl 15-04-2020
8
8
8
8

Bart Kruijenaar 14-04-2020
8
8
8
8

Ligt heerlijk

Suzanne Den Hertog 13-04-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras! Voldoen volkomen aan de verwachtingen! 2 matrassen in 1 tijk en geen gleuf in het midden!

Sander Verbeek 11-04-2020
8
9
9
8,7

Heerlijke matras dat luxe uitstraalt en bovendien het aller belangrijkste voor een prima nachtrust verzorgd.

Henry van Oosten 03-04-2020
8
7
8
7,7

Goed matras doet dat wat ik ervan verwachtte

Joost de Witt 03-04-2020
8
8
8
8

Na 6 jaar zijn er 1 of meerdere veren losgekomen. Hierdoor is er een kleine kuil in het matras ontstaan. Heb al gecontact gehad over garantie en service. Maar dit verwacht je toch niet van zo'n kwaliteits matras.

Jan Leysen 30-03-2020
5
5
4
4,7

na 4 weken gebruik voel ik al een put in de matras, is dat normaal? veel te duur product voor de geboden kwaliteit

Tjerk Brouwer 29-03-2020
8
9
9
8,7

Zwaar matras. Als je het bed opgemaakt hebt, ben je wel toe aan een uurtje liggen. Maar dat gaat dan weer geweldig ????????

Susan Abels 26-03-2020
9
9
9
9

Zeer tevreden

R Harkema 24-03-2020
8
8
8
8

esther van der loos 24-03-2020
8
3
1
4

Dit matras bevalt me totaal niet. Lig er meer op, zodat ik ondersteuning mis. Word met pijn in schouders en onderrug wakker. Door handicap kan ik alleen op rug liggen en krijg zo zere enkels en heupen. Creeer hierdoor doorligplekken. Inmiddels deze ingeruild voor de slowmotion 5. Deze wordt 6 april geleverd.

Mjg Elders 17-03-2020
9
9
9
9

Even Wennen, maar gaat nu prima.

Josephus van der Looij 14-03-2020
8
10
10
9,3

Vrij zwaar,moeite met bed opmaken

John Blinkhof 12-03-2020
8
10
10
9,3

Stevig, dik en goed ondersteunend matras. Zwaar om op te maken

Antonie van Pul 11-03-2020
9
10
9
9,3

Fijn matras. Ligt erg prettig. Is het geld absoluut waard

Wim Desmet 11-03-2020
10
10
10
10

We slapen heel goed nooit gedacht dat we een hele nacht door kunnen slapen

Paul Van Reepingen 10-03-2020
9
9
9
9

e.b.m Salle’-mansvelt 09-03-2020
9
9
10
9,3

Was even wennen maar goed voor de rug.

C.L. de Groot 08-03-2020
7
8
8
7,7

Hans van Schayk 07-03-2020
8
9
10
9

De aankoop voldoet geheel aan onze verwachtingen.

Rob Smits 24-02-2020
9
9
9
9

Annemarie Struijk 22-02-2020
8
8
8
8

Het natras is prima! Ik heb alleen nog wel vaak pujn in mijn rug als ik wakker word en dat vind ik jammer; ik had gehoopt dat dat weg zou zijn

Ab van elk 18-02-2020
10
10
10
10

Mirthe Verhagen 11-02-2020
10
9
9
9,3

Na veel te lang op een oud matras gelegen te hebben is het echt een verademing om eindelijk op een goed matras te liggen met de juiste ondersteuning. We zijn dan ook heel blij met onze aankoop. Eindelijk echt ontspannen tijdens het slapen. Op mijn oude matras had ik het ook snel te warm, maar dat is bij dit matras niet het geval. Heerlijk dus!

Siepie Sijtsema 06-02-2020
7
8
9
8

zwaar, een paar handgrepen aan de zijkant zou makkelijk zijn

JH de WAAL 04-02-2020
10
10
10
10

zeer tevreden

Riet Geerinckx 30-01-2020
8
8
8
8

H. Knol 28-01-2020
10
10
10
10

jakob Hut 27-01-2020
6
9
9
8

Matras is nogal zwaar als je het wil draaien (hoofd naar voeten end)

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?