Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Duurzaamheid

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Slow Motion 5 Reviews

Gemiddelde uit 96 Reviews
8,1
8,4
8,4
8,3
Terug naar Slow Motion 5
Peter Groen 24-07-2020
10
10
10
10

En ze slapen heerlijk. Geen rugklachten en geen zere heup meer wanneer we s-morgens opstaan.

Marjo Smits 06-06-2020
8
9
9
8,7

De matrassen liggen zeer fijn en geven goede ondersteuning. We hebben hiervoor ook reeds op een M-line matras geslapen

Petra Veldkamp 05-06-2020
9
9
10
9,3

Lage rugpijn is verdwenen !!! Heerlijk matras. Dacht dat het wennen zou zijn maar dat is niet het geval.

Joske Galiart 01-06-2020
10
10
10
10

Geen hoofdpijn meer bij het wakker worden.

D.S. Otto 03-05-2020
8
9
9
8,7

Heerlijk matras die voor mij m’n nachtrust weer heeft teruggegeven. Ik slaap weer door en voel me goed uitgerust de volgende ochtend. Extra fijn in combinatie met een M-Line hoofdkussen.

G Van Melis 05-03-2020
8
8
8
8

Slapen er goed op, we staan uitgerust op geen rugpijn meer

Vera Dekerf 28-02-2020
9
9
9
9

gewoonweg zàlig, lekker zacht, een weldaad voor mijn rug

I van Wel 25-02-2020
9
9
9
9

Prima matras. Ligt heerlijk.

B De Roock 19-02-2020
10
9
9
9,3

Fijn matras

Janine Kuliha 18-02-2020
6
8
8
7,3

De eerste keer kreeg ik het advies om de Slowmotion 4 te nemen. Ik had elke morgen het idee dat ik overal blauwe plekken had. Na 6 weken ben ik terug gegaan naar Beter Bed. Volgens deze verkoopster was dit matras absoluut geen goede keuze bij fibromyalgie. Dit keer kreeg ik het advies om de Slowmotion 5 te nemen. Gelukkig kon ik het matras ruilen maar helaas was ook een stuk duurder uit. Ik heb dit matras nu 6 weken en slaap er heerlijk op. Dit matras geeft goede steun en door de pocketvering erin kun je je gemakkelijk omdraaien en makkelijk uit bed komen. Ik word er zowat uitgeduwd. Ik ben superblij met dit matras. Het was alleen nog fijner geweest als de eerste verkoopster iets meer verstand van matrassen had gehad dan had ik de eerste keer al meteen het goede matras gehad.

Marianne Dragstra 18-02-2020
9
9
9
9

Anne van Oosten 21-10-2020
10
10
10
10

Na een uitgebreide testronde bij Beter Bed dit matras uitgekozen. Voldoet aan al mijn verwachtingen! Precies waar ik naar op zoek was, een matras dat goed ondersteunt maar lekker zacht is. Heel blij mee.

Anonymous
10
10
10
10

ondersteunt en vult mijn holtes van me lichaam op

Marianne Berman 20-10-2020
10
10
10
10

We zijn erg blij dat we deze keuze hebben gemaakt De combinatie van matras en kussen bevalt ons uitstekend en slaapcomfort is aanzienlijk verbeterd We raden het iedereen aan

Rik de Heij 15-10-2020
7
8
9
8

Ik heb wel moeten wennen aan het matras. Rug- en heupen deden zeer, maar dat wordt langzaam beter. Ik begin “lekker te liggen”. Ik denk dat deze matras in tegenstelling tot het oude mijn lijf veel beter tegendruk geeft en dat mijn spieren daar flink aan moeten wennen.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk zacht, stabiel en warm matras voor mijn echtgenote. Vergelijkbaar met het hiervoor door haar gebruikte tempur matras. Heel tevreden

A van der Doelen 29-09-2020
8
8
9
8,3

Anonymous
8
8
8
8

Slaapt stukken beter als de vorige matras die veel te hard was.

Anonymous
8
8
8
8

Anonymous
10
10
10
10

Super matras!

Peter 17-09-2020
10
10
10
10

Een fantastisch matras. Jarenlang had ik drukpijn met uitstraling naar de benen vanwege versleten onderrug. Nu sta ik 's morgens weer op zonder pijn. De matras geeft mij de juiste ondersteuning en ligt heerlijk comfortabel. Ik weet nu al dat de volgende weer een M-Line matras wordt.

A J Harmsen 15-09-2020
9
10
9
9,3

Licht en slaapt uitstekend.

Hans de Laat 13-09-2020
9
9
10
9,3

Ligt erg goed en niet te hard

Anonymous
10
9
9
9,3

schot in de roos, heerlijk geslapen vanaf de eerste dag! Lekker handig "hanteerbaar" matras (niet te zwaar bij verplaatsen/ opmaken)

Anonymous
9
9
9
9

Bevalt zeer goed.

Anonymous
10
10
10
10

Mijn vorige matras was ook een Mline. Nu gekozen voor Mline 5. Een goede keuze blijkt! We zijn weer voor vele jaren gegarandeerd van een goede nachtrust.

Els van Rhee 27-08-2020
8
8
8
8

Heerlijk matras

Wil Lamballais 15-08-2020
8
7
6
7

Nieuwe MLine 5 geeft minder ondersteuning dan de oude versie (2010). Helaas geldt voor matrasmaat 140x200 geen omruilgarantie, terwijl matras als eenpersoons in gebruik is.

Janneke Van Kester 14-08-2020
10
10
10
10

Eef Kuster 14-08-2020
10
10
10
10

Slaapt geweldig en ligt lekker.

René De Vree 08-08-2020
8
8
9
8,3

Geen

Anonymous
10
10
10
10

MJM de Ruijsscher 02-08-2020
8
7
9
8

Matras vereist eigenlijk een bijbehorend kussen omdat je slaaphouding veranderd

Anonymous
9
9
9
9

monique Bos 29-07-2020
10
10
10
10

Matras doet wat het beloofd

R Kerkhoven 27-07-2020
9
9
9
9

Top matras voor mij.

Herwin Stronks 26-07-2020
9
9
9
9

Jiska Huizing-Weijermans 21-07-2020
9
9
9
9

Ik vind het een heerlijk matras. Mijn echtgenoot heeft hetzelfde matras geadviseerd gekregen. Dit bevalt helaas niet. Sinds het gebruik heeft hij rugklachten. Het matras lijkt veel te zacht voor hem. We hebben hierover contact opgenomen met Beter Bed.

de Goede 21-07-2020
10
10
10
10

Erg fijn matras

J Haitsma 19-07-2020
6
8
8
7,3

Dik matras, lastig met opmaken.

Anonymous
9
9
9
9

Was een beetje bang dat het matras te zacht zou zijn maar hij is prima!

Rene Janssen 15-07-2020
10
10
10
10

Mijn vrouw had nek en rugklachten, op advies van Beter Bed deze matras gekocht, Alle klachten na in gebruikname weg! Heel blij en tevreden

Anonymous
6
8
8
7,3

Anonymous
8
8
8
8

Matras slaapt heerlijk en geeft heel dynamische steun!

Peter J. Beij 10-07-2020
6
8
8
7,3

Heerlijke matras, nadeel erg zwaar om te keren

Henry Soetekouw 09-07-2020
7
8
10
8,3

In begin wennen aan nieuw bed eenmaal gewend helemaal top, wat betreft gebruiktsgemak het is wat zwaarder om het bed op te maken omdat we een topmatras gewend waren

M.P de Bok 08-07-2020
8
8
8
8

Goed matras,slaap lekker

Anonymous
8
8
9
8,3

Anonymous
8
8
8
8

Fijn matras

Peter jansen 04-07-2020
9
10
9
9,3

mary pirovano rong 27-06-2020
9
9
9
9

goede matras vormt naar je lichaam

Laura Kesting 22-06-2020
6
6
6
6

Het is een prima matras... maar ik durf te zweren dat het een andere is dan in de winkel. We zijn al 3 keer terug geweest om t verschil te merken en het lijkt helaas een totaal ander matras.

Carel Dicke 20-06-2020
8
10
10
9,3

Zachter dan ons vorige matras, maar goede ondersteuning van het lichaam.

Hans van den Elsen 18-06-2020
10
10
10
10

het ondersteunt maar je voelt het niet. heerlijk.

Anonymous
7
6
5
6

Mijn vrouw en ik slapen regelmatig tijdens onze slaap op de buik. Alleen zijn de Slow motion 5 matrassen erg zacht. Het buikslapen is niet erg prettig en Ik heb wat meer last mijn onderrug. We hebben nu een maand erop geslapen. Het ligt niet slecht op je zij, maar helemaal tevreden zijn we beiden nog niet. Misschien dat we er nog wat aan moeten wennen? Wie weet?

Arzu Bayram 17-06-2020
6
5
4
5

Matras is te zacht voor ons.

Arzu Bayram 17-06-2020
7
5
4
5,3

Matras is te zacht

Anonymous
8
8
9
8,3

Prima matras, ligt goed. Een flinke verbetering ten opzichte van onze vorige matras.

Ron Slopsma 09-06-2020
8
8
9
8,3

Het matras past zich snel aan je lichaam, alleen het draaien is daardoor moeilijker.

i de Lange 08-06-2020
8
7
7
7,3

ik vind hem harder aanvoelen dan in de winkel. heb á morgens last van de zere heupen en rugpijn

Yuri Postema 05-06-2020
10
10
10
10

Menno 03-06-2020
7
8
9
8

We kochten twee éénspersoonsmatrassen naast elkaar. De overgang tussen de twee matrassen is duidelijk te voelen. Bij het uitpakken trokken we van één matras het label stuk. We missen handvatten aan de zijkant die de hanteerbaarheid verhogen bij het draaien van de matras.

R Smaak 02-06-2020
10
7
5
7,3

Ik voel dat ik op het matras lig, die weinig ondersteuning bied

Tolga Çakmak 02-06-2020
8
9
9
8,7

Nicolette Dicke 01-06-2020
9
9
8
8,7

Ik moet nog steeds wel wat wennen aan het matras. In de winkel voelde het nog wat zachter, of je er nog meer in lag. Maar heb hiervoor ook M-line matrassen gehad met grote tevredenheid. Ze zijn wel erg duur maar het is wel een kwaliteitsproduct.

Jos Mulders 31-05-2020
6
8
8
7,3

Marianne Heck 31-05-2020
9
10
10
9,7

Na 30 jaar slapen op ons waterbed was de overgang naar matrassen voor ons een enorme stap. We waren nogal sceptisch of matrassen wel iets voor ons zouden zijn, maar Beter Bed heeft ons van goed advies voorzien en verzekerden ons dat we hier geen spijt van zouden krijgen . Uiteindelijk zijn we overstag gegaan voor twee Slow Motion 5-matrassen. Omdat wij jaren lang op één watermatras hadden gelegen waren we niet heel erg zeker of we de naad tussen deze twee matrassen zouden voelen. De matrassen konden ondanks de Corona-periode snel geleverd worden. De eerst nacht slapen op dit matras was spannend. Eerlijk is eerlijk, het was wennen. We vonden het bed koud in vergelijking met ons verwarmd waterbed van 300 Watt) en voelde volgens mijn man net aan als een “hunebed”. Maar Beter Bed had ons al aangegeven dat we 30 dagen moesten “proefslapen” om een eerlijk oordeel te kunnen vormen. De tweede nacht sliep al beter en na een week, wonder boven wonder, had mijn man veel minder rugklachten. Wij zijn beiden zij-/buikslapers. Ik draai veel minder vaak in mijn slaap, slaap dieper en langer door en voel me ‘s ochtends echt uitgerust. Kortom, voor mij niet anders meer dan dit heerlijk en luxe matras.

Johan de vries 31-05-2020
9
9
10
9,3

Alois Kowalczyk 30-05-2020
5
5
5
5

ik kan geen goed oordeel vormen omdat ik heupklachten heb en geopereerd moet worden.het toeval wil dat op t moment dat ik het matras in gebruik nam mijn operatie niet door kon gaan ivm de coronacrisis..conclusie is dat ik het niet kan beoordelen op dit moment omdat ik nog steeds niet ben geopereerd..ik vind de matras wel duur

Frans Gabriëls 28-05-2020
8
10
9
9

Zeer tevreden. Goede nachtrust.

Peter Otterspeer 18-05-2020
10
10
8
9,3

Gino De Bruyne 16-05-2020
5
5
5
5

Te harde matras.

J. van der Voort 24-04-2020
5
6
7
6

De ribbels in het schuim voel je bij het liggen. In de winkel was het niet opgevallen. Moet daar erg aan wennen. Heb er een topper op gedaan. Is dan wat zachter. Het opmaken gaat niet zo makkelijk. Is erg zwaar.

Rob van Hoek 22-04-2020
7
9
9
8,3

Pascal Rinket 18-04-2020
8
2
8
6

We hebben 2x een slowmotion 5 besteld omdat die zo super soft en comfortabel voelt terwijl die een hele.goede ondersteuning biedt. Maar nu we ze thuis hebben voelen ze veel harder aan. We zijn terug gegaan naar de winkel en daar voelen we echt een groot verschil met thuis. Als het aan de temperatuur op de slaapkamer ligt dan is proefritten in de winkel misleidend. Zelf hebben we het idee dat we op een 6 liggen ipv een 5.

Bart Kruijenaar 14-04-2020
8
8
8
8

Ligt heerlijk!

Roelof Joon 10-04-2020
7
9
8
8

Arie Veldhuis 06-04-2020
7
7
7
7

Bevalt goed

H Stoffer 06-04-2020
10
10
10
10

Wij zijn in het filiaal Zoetermeer prima geadviseerd welk matras te kiezen. Op zijn advies hebben wij na goed samen overlegd te hebben een besluit kunnen nemen voor dit matras. Het comfort is dik in orde het matras volgt je lichaamslijn perfect en biedt hierdoor prima ondersteuning

Jan Leysen 30-03-2020
5
6
4
5

toplaag is erg hard scheiding tussen de 2 matrassen is voelbaar te duur voor de geboden kwaliteit

J.G.M. van der Voort 28-03-2020
5
7
8
6,7

De ondersteuningen

Cindy van Polen 24-03-2020
7
8
8
7,7

matras is vrij zwaar om te keren en beschikt niet over lussen aan de zijkant

Bouke Hartman 24-03-2020
3
3
3
3

We zochten een 2 persoonsmatras, de verkoper vertelde ons 2 kernen in een hoes te kunnen doen, dat zou je niet merken. Maar wij worden toch steeds wakker in de geul tussen de 2 matrassen

Maikel 23-03-2020
8
10
9
9

Superfijne matrassen. Wat ik wel jammer vindt, als je 2 matrassen met elkaar verbindt dmv de twincover, zak je toch al gauw naar het midden van beide matrassen. Je moet dan beide matrassen omdraaien wat een eetje lastig is met maar 1 rits aan de twincover.

Bart Meijer 11-03-2020
8
8
8
8

Tijs Vanderlinden 10-03-2020
9
9
9
9

Ligt heel comfortabel, geen rugpijn meer!

Alice Gorissen 06-03-2020
10
10
10
10

Heerlijk, vooral als de matras is opgewarmd. Ik slaap heerlijk.

erik te winkel 05-03-2020
8
7
5
6,7

Judith van Adrichem 26-02-2020
6
6
6
6

Na jaren in een waterbed te hebben geslapen hebben we nu een m line. We vinden het nog erg wennen, het lijkt toch harder aan te voelen dan in de winkel.

S.K. Reijne 26-02-2020
8
9
9
8,7

F Teunisse 15-02-2020
6
6
6
6

Ik ben er nog niet uit of dit de matras is voor mij. In de winkel vond ik hem zachter. Na 6 weken slapen en wakker liggen weet ik het nog niet.

W.C.G. van den Dungen 12-02-2020
8
8
9
8,3

Een heerlijk matras

Tanja De Vries 05-02-2020
5
10
10
8,3

Ik moest erg wennen aan t matras . Het is erg zacht en ik had het gevoel in een kuil te liggen . Echter vormt de "kuil "zich naar je lichaam en ondersteunt je lichaam op elk vlak . Een weldaad voor je lijf. Voorheen sliep ik op een harder matras en werd ik elke nacht wakker van mijn gewrichts pijnen en stond ik stijf en gebroken op . Nu slaap ik langer door en ben bij het opstaan niet meer zo stijf . Ik blijf tegenwoordig graag nog wat langer liggen. Een fijn en goed ondersteunend matras. Een nadeel is dat het matras moeilijk te draaien is . Het matras is behoorlijk zwaar. Een paar handvatten aan de zijkanten zou een uitkomst zijn Ik ben ongelooflijk blij met mijn m line slow motion 5 matras

Atid Spaan 31-01-2020
8
7
8
7,7

Ligt goed en ik slaap beter, helaas zijn de rugklachten nog vreselijk

Mischa Groenewegen 30-01-2020
9
9
9
9

jakob Hut 27-01-2020
6
9
9
8

Matras is nogal zwaar als je het gaat draaien .

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers