• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Advies nodig?
Bel met M line of maak een afspraak met een verdeler.

Maak een afspraak

100 dagen omruilgarantie
In alle rust je matras uitproberen!

Slow Motion 4 Reviews

Gemiddelde uit 266 Reviews
8,4
8,5
8,5
8,5
Terug naar Slow Motion 4
Ronald Koops 01-02-2022
9
9
9
9

Het matras vormt goed naar je lichaam en 's morgens goed uitgerust wakker.

Anonymous
7
8
8
7,7

Het goede aan deze matras is dat het bovenste laagje traagschuim heel snel vervormt wanneer je uw positie aanpast in bed. Binnen de 5-10 seconden is de oude vorm verdwenen en de nieuwe vorm aangenomen.

Marcel 31-01-2022
9
9
9
9

Top matras, volledige ondersteuning, geen gewoel meer, prima nachtrust.

Marry Groenevelt - Oppelaar 26-01-2022
9
9
8
8,7

Zijkanten aan de zachte kant bij het zitten op de matras. Middenin in rugligging perfecte ondersteuning

Anonymous
9
10
10
9,7

Prima matras!

Anonymous
10
10
10
10

Vanaf het moment dat je gaat liggen vormt het matras zich en geeft overal de juiste steun.

Anonymous
10
10
10
10

Heb in mijn leven al een aantal matrassen ‘versleten’. Nooit eerder had ik een matras met zo’n goede ondersteuning voor mijn slechte rug. Sta ‘s-ochtends veel gemakkelijker op. Ben blij en zeer tevreden.

Chris Gerritse 24-06-2020
9
10
10
9,7

Matras geeft zeer goede ondersteuning aan het hele lichaam, zowel voor rugslaper als zijslaper. Ventileert prima en voelt heel gerieflijk aan. De matras is heel geschikt op een verstelbare lattenbodem.

W.A. Bakker 28-05-2020
8
8
9
8,3

Voor het eerst een m- line matras gekocht. En het bevalt prima. Daar voor stond ik elke morgen op met een stijve rug. Dat is nu gelukkig verleden tijd. Wij zijn er heel blij mee.

Paul Dijkman 16-04-2020
9
9
9
9

Zeer fijne matras,je ligt er heel erg fijn op

H Moonen 03-04-2020
10
10
10
10

Het is een super matras. Ondersteund je hele lichaam

Aaldert Engberts 04-03-2020
10
10
10
10

De beoordeling op de 3 factoren zegt meer dan genoeg.

Tanja Holman 01-03-2020
9
9
9
9

Het matras vormt zich goed naar je lichaam en neemt ook de oorspronkelijk vorm weer aan gedurende tijd dat je er niet op ligt. Ik vind het een fijn matras dat erg lekker ligt.

Theo 22-02-2020
10
10
10
10

Voorheen vaak wakker worden met rugpijn. Sinds ons nieuwe matras is dit verleden tijd. Heerlijk!

Lourens van der Meij 20-02-2020
8
9
9
8,7

Wij hadden al ervaring met M-Line matrassen. Na 10 jaar op zoek gegaan naar vervangende matrassen en wederom kwamen we bij M-Line terecht. Dit maal voor de Slow Motion 4 gekozen met een lengte van 210 cm. Deze is iets zachter dan de vorige wat fijn is voor mijn schouders na 2 operaties.

Anonymous
7
8
8
7,7

Warm matras

Anonymous
8
8
7
7,7

Iets aan de harde kant

Paul Brummelkamp 17-05-2022
7
8
8
7,7

In het begin is traagschuim even wennen

Ingrid Broeders 14-05-2022
7
4
7
6

De Mline 4 zou vergelijkbaar zijn met de oude Mline 3. Dit klopt niet! De 4 is veel steviger en heeft mij fysieke klachten en slecht slapen opgeleverd. Helaas kan het product niet geruild worden of retour gestuurd en zit ik nu met een forse schadepost en een onbruikbaar matras.

Marika Kok 13-05-2022
9
9
9
9

Ff wennen, maar dan heb je ook wat! Erg tevreden

Freddy Varenbrink 06-05-2022
10
8
8
8,7

Iets te hard in begin. Maar naderhand goed.

Sophie Moison 06-05-2022
10
10
10
10

Bevalt uitstekend.

Eric van Rooij 04-05-2022
9
9
9
9

WAt een comfort! We slapen heerlijk.

Anonymous
6
8
8
7,3

Erg comfortabel, maar gauw te warm.

Anonymous
9
9
9
9

Precies wat ik wou

Anonymous
9
9
9
9

Voldoet tot nu toe prima

leen Dubbeldam 27-04-2022
10
10
10
10

Prima matras

A van Ingen-Spanenburg 24-04-2022
10
10
10
10

Super goed matras. Komen helamaal uitgerust uit bed S'ochtends

Pieter van der Valk 03-04-2022
7
9
9
8,3

Fijn matras. Jammer dat er geen handgrepen aan zitten.

Christ van de Ven 23-03-2022
8
10
9
9

Prima matrassen. Voldoen helemaal aan de verwachtingen. Er is één ding wat ik niet begrijp: waarom zitten er geen handvatten aan. Zo moeilijk te verplaatsen.

Anonymous
7
8
8
7,7

Zeer tevreden.

H.J.F. lablans 20-03-2022
5
8
8
7

gebruikersgemak? Het matras ligt heerlijk.

H.J.F. lablans 20-03-2022
5
8
8
7

gebruikersgemak? Het matras ligt heerlijk.

Anonymous
10
10
10
10

Geweldig product!

Marcel 15-03-2022
10
10
9
9,7

Prima matras. Hoefde er helemaal niet aan te wennen. Lag meteen uitstekend.

Ad Hoogerhuis 13-03-2022
9
9
9
9

De matrassen bevallen prima.

Lindsey Wijnberg 10-03-2022
8
8
7
7,7

Ik vindt dat hij nog iets te ver inzakt. Maar moet er ook nog wel aan wennen

Anonymous
9
9
9
9

gewoon- tevreden

Jörgen Bloemhard 19-01-2022
8
8
8
8

Ik sliep eerder op een slowmotion 3, maar wilde graag een iets harder matras. De slowmotion 4 is inderdaad iets harder dan de slowmotion 3, maar het verschil is niet zo heel erg groot. Voor mij precies genoeg om weer lekker te slapen

marian assink 15-01-2022
10
10
10
10

hele fijne matras, word nu niet meer wakker van een zere rug

Anonymous
10
9
7
8,7

Slaapt vrij goed, maar de ondersteuning is niet 100 %. Ik heb nog steeds last in mijn onderrug.

harry millekamp 28-12-2021
8
8
8
8

Tot nu toe prima. Geen bijzonderheden.

Anonymous
8
8
9
8,3

Het matras ligt erg comfortabel. Je wordt uitgerust wakker.

Anonymous
8
8
8
8

Gebruikersgemak kunnen wij niet over oordelen omdat de bedden door onze hulp worden opgemaakt.

Anonymous
8
9
9
8,7

Ik slaap perfect op de nieuwe matras, ik lig zo lekker op deze matras, dat ik er 's morgens bijna niet af wil. in één woord GEWELDIG!!

Hans De Ruiter 06-12-2021
9
9
9
9

Beter uitgerust opstaan

N Geitenbeek 02-12-2021
10
10
10
10

Geweldige matrassen

D Barends 29-11-2021
9
9
9
9

Prima product

Jan Overeem 26-11-2021
8
9
9
8,7

Matras geeft de gewenste ondersteunig. Zijn er te vreden over.

Tessa 18-11-2021
9
10
10
9,7

Ondersteunt mijn lijf volledig. Bij mijn vorige bed (boxspring) werd ik vaak wakker met pijn in mijn lijf, nu heb ik dat niet meer gehad. Het ligt heel comfortabel, zacht en ondersteunend tegelijkertijd! Ook vind ik de matrassen luchtig aanvoelen. Wel wat onhandig en zwaarder als ik ze wil wisselen (ik heb 2 eenpersoons). Maar niet storend!

Anonymous
8
8
8
8

Zeer tevreden. Van de omruilgarantie gebruik gemaakt vanwege slechte ervaring met de extra-fit matras. Deze matras slaapt stukken beter

Ronald Honkoop 12-11-2021
8
8
2
6

Heerlijk matras. Ligt heerlijk.

rudolf lambrechts 10-11-2021
9
9
9
9

comfort is zeer goed, wij hopen dat deze matrassen waar ons zitvlak is niet zullen doorzakken, zodat we met de tijd niet in een put liggen. wij hebben dit altijd al gehad met onze vorige matrassen van andere merken ( deze waren ook in de duurdere prijsklasse), het probleem begon zich na ongeveer 6 maanden te vertonen. dus wij wachten af of dit met deze matrassen ook zal gebeuren. de dealer heeft ons verzekerd dat dit niet het geval zal zijn, maar ja dat zij hij ook met onze vorige matrassen, dus wij wachten af !!

Ina van de Nes 03-11-2021
10
10
10
10

Het matras ligt comfortabel en past goed bij mijn slaaphouding en lichamelijke ongemakken

Ilona Paschedag 02-11-2021
9
9
9
9

Heerlijk slapen zonder last van mijn rug.

André van der Beek 25-10-2021
8
8
9
8,3

in combinatie met de juiste lattenbodem een geweldig product waardoor je geheel uitgerust op staat na het slapen.

Anonymous
7
8
8
7,7

Zwaar bij het opmaken, slaapt wel lekker.

Maria Mentink 14-10-2021
9
9
10
9,3

Het is een heerlijk matras, we zijn heel tevreden.

Bart Hoogendoorn 11-10-2021
10
10
10
10

Prima matras. Werkt waarvoor we hem gekocht hebben.

Theo Engels 08-10-2021
9
9
9
9

slaapt heerlijk precies zoals we verwacht hadden

Anonymous
8
8
8
8

Fijne matras vanaf nacht 1

Anonymous
8
9
8
8,3

Heb het idee dat hij iets doorzakt in het midden maar wellicht heeft dit te maken met de bedbodems. Voor de rest ligt het matras heerlijk

Anonymous
10
10
10
10

Een prima matras. Veel minder stijfheid bij het wakker worden.

Anonymous
10
10
10
10

We gebruiken de matrassen nu enkele weken en ze bevallen goed.

Patrick Hellstern 23-09-2021
10
10
10
10

Een fijn matras

Anonymous
8
8
8
8

Zeer goede matras Ik slaap veel beter sinds ik op deze matras slaap

sjirk de haan 19-09-2021
9
6
8
7,7

De matrassen geven goede ondersteuning Toch wil je er s.ochtends wel uit . De matras is erg stevig

B van Dijk 17-09-2021
8
8
8
8

Hadden wel wat harder mogen zijn

Anonymous
5
7
5
5,7

Als buikslaper heb ik het idee dat hij nog te ver doorzakt. Heb nog regelmatig last van mijn onderrug als ik uit bed kom, tevens vindt ik dat de matras erg warm is om op te liggen

Stèphanie 06-09-2021
10
10
10
10

M'n vriend heeft het model '4'. Je merkt het verschil in liggen, de een is meer geschikt voor vrouwen en dit model meer voor mannen. Hij slaapt een stuk beter!

Anonymous
8
8
8
8

Prima matras

Anonymous
6
1
6
4,3

Ik slaap er nog niet heel lekker op

Anonymous
9
9
10
9,3

het is een zeer fijn matras om op te liggen, met een uitstekende ondersteuning.

Richard Van den Bogaart 24-07-2021
9
9
9
9

De matrassen slapen goed Zijn goed tevreden

Angelique Knaup 22-07-2021
10
10
10
10

Geen rug klachten

Anonymous
7
10
10
9

gebruiksgemak vind ik iets minder omdat ik handvaten mis om het matras te draaien

Anonymous
7
7
6
6,7

Prima matras, maar het doel waarvoor ik deze matras heb aangeschaft heeft tot nu toe niet geholpen. ik heb n.l. last van lage rugpijn en had gehoopt dat de pijn zou verminderen, helaas heeft dat niet zo mogen zijn. Maar het blijft een prima matras.

I I Fonkert 29-06-2021
7
7
6
6,7

heb wat last van rug maar kan zijn dat het wennen is. laten we hopen dat het zo is

Ronald Kant 28-06-2021
9
10
10
9,7

2e Mline matras, wil nooit niet anders meer!

Anonymous
8
9
9
8,7

Echt super! Weg rugpijn

Anonymous
10
10
10
10

Ideaal matras. Ben zeer tevreden.

G.J van der Voort 19-06-2021
9
9
9
9

super goede matras. ervaring van al 15 jaar ; nu aan 'n nieuwe toe , dus ....wederom gekozen voor de M-line. hopen er van harte net zo lang goed op te liggen en te slapen.

Anonymous
7
8
9
8

Superfijn matras. Blijft lastig opdekken.

Jac. Seegers 15-06-2021
10
10
10
10

Ik dacht eerst dat de matras voor mij te zacht zou zijn (mijn vrouw was al direct zeer tevreden), maar na zo'n dertig dagen slapen moet ik zeggen: Uitstekend, goede keuze EN goed advies!

Koos Heskes 10-06-2021
4
4
4
4

Ik moet heel erg wennen aan het matras. Erg veel pijn in mijn heupen. Ik ben al in overleg met de verkoper

Annemarie van Dijke 09-06-2021
8
9
9
8,7

Heerlijk matras. Ontspant alle spieren zodra je gaat liggen. Stevig en ondersteund het gehele lichaam. Ook geen last van de ander die draait zelf blijf je stil liggen.

Sandra Jansen 03-06-2021
7
9
9
8,3

Vanwege erge rugklachten, dit matroos gekocht. En vanaf de eerste nacht (wat wel even wennen was) was ik gelijk al erg tevreden! Ook mede door dit matras gaat het al een stuk beter met mijn rug en ben ik er erg blij mee!

Anonymous
8
8
8
8

Aanvankelijk vond ik het iets aan de harde kant, maar nu slaap ik er prima op.

Anonymous
8
8
8
8

voldoet aan gestelde eisen

wim ten pas 19-05-2021
8
8
8
8

heerlijke matrassen ,rug klachten zijn stuk minder

A.C. Knoppert 15-05-2021
2
2
1
1,7

Heerlijk matras. Het vormt zich heerlijk naar je lichaam. Zeer blij met de aankoop

Anonymous
8
8
9
8,3

Dit is een prima matras

Jan Smit 11-05-2021
7
5
4
5,3

Dit matras hoort harder te zijn dan de 3, maar bij ons is dit andersom.

J.F. Speel-Webbers 10-05-2021
10
10
10
10

Ik had al een M line matras maar die was aan vervanging toe. Weer naar de winkel gegaan maar toch weer voor hetzelfde matras gekozen. Slaapt weer heerlijk

Anonymous
8
7
7
7,3

erg warme matras. Je zakt er ver in weg, maar dan wel voldoende ondersteuning.

Gerrit Nijland 27-04-2021
2
2
2
2

Eerst de m line 6 geprobeerd, beviel niet. Hierna de m line4, bevalt ook niet, veel te hard voor ons. Dus nu extra kosten kwijt aan een goede Topmatras!!!! Voor ons is de prijs/kwaliteit dus zeer onder de maat!!!

Anonymous
8
9
10
9

Zeer fijn en vooral ondersteunend matras. Het geeft mee en toch lig je heerlijk recht. Met het matras hiervoor stond ik 's morgens vaak op met rugklachten, nu helemaal niet. Blij met deze keuze. Combinatie Pillow You kussen en Slow Motion matras aan te raden!

Rufus van den Berg 23-03-2021
9
9
9
9

Het is een heerlijk matras! Perfecte ondersteuning bij zowel op de rug slapen als op de zij slapen. Voorheen elke ochtend wakker met een zere rug, nu niet meer.

Anonymous
8
7
6
7

Matras nu bijna 2 maanden op geslapen. Er vormt zich best wel snel een kuiltje waardoor ik lastig kan omdraaien. Matras had toch iets steviger gekund.

Lara Schipper 11-03-2021
10
10
10
10

Nooit gedacht dat een matras zo lekker kon liggen

Anonymous
10
10
10
10

Super matras wij slapen weer goed

Mark Wammes 06-03-2021
10
10
10
10

Een heerlijke matras. We merken gelijk het verschil met onze oude m line matras. We slapen weer de hele nacht door en staan weer fit op!

Bert van Hedel 03-03-2021
10
10
10
10

Had de matras veel eerder moeten kopen. Slaap een stuk beter en wakker zonder pijn in mijn benen en rug.

Anonymous
10
10
10
10

Ligt heerlijk en voldoende ondersteuning. Dus erg tevreden mee.

Anonymous
9
9
9
9

Hele fijne matras

Anonymous
8
8
9
8,3

Goede stevige en vlakke matras, met ondersteuning waar nodig.

Gerard Veenhuis 04-02-2021
8
8
8
8

Voor mijn lengte en gewicht een prima matras die de juiste ondersteuning geeft.

Nedim Mehmedbegovic 28-01-2021
7
4
3
4,7

Helaas is M-line matras (traagschuim) een drama geweest voor ons. In de winkel hadden we gevoel dat die erg lekker lag, maar eenmaal geleverd en na eerste nacht op te hebben geslapen hadden we door dat we grootste fout hebben gemaakt. Dit matras bleek voor onze rug erg slecht. Al eerste nacht werden we wakken met rug- en nekpijn. Bovendien ventileert matras erg slecht waardoor we constant te warm hadden. Al met al een gigantisch miskoop. Na een weekje te hebben geprobeerd en 7 zeer slechte nachten hebben we het opgegeven en naar onze logeerkamer verhuisd. We konden matrassen omruilen voor gewone boxspring, maar pas nadat we minimaal 30 dagen hadden "geprobeerd". Uiteindelijk heeft de omruiling erg lang op zicht laten wachten en uiteindelijk hebben we 4 maanden op logeerbed moeten slapen voordat we andere matrassen hebben ontvangen. Voor ons is één ding zeker: nooit meer een traagschuim matras!

Anonymous
9
10
10
9,7

Het matras bevalt ons super goed. Ik heb geen lichamelijke klachten meer ondervonden

Kenny Ongena 27-01-2021
10
10
10
10

Onze dochter slaapt nu zonder te woelen

Anonymous
7
3
4
4,7

Helaas een erg dure miskoop geweest. Er werd gezegd dat het erg goed voor gewrichten en spieren zou zijn en heb daarom (na lang overwegen door de hoge kosten) het matras aangeschaft. Maar het matras bied helaas niet de juiste ondersteuning voor mij (te hard, maar heb het idee dat mijn heup ver weg zakt. IK ben 1.87 lang 76kg). Ik slaap er heel slecht/onrustig op (zijslaper) en heb ik sinds dit nieuwe matras last van mijn rug sochtends. ik mag hem ook niet ruilen omdat het een afwijkende maat is (180x210) (tip: let daarop bij je aankoop). Ik heb het matras nu ruim een maand, en hoop dat het slaapcomfort op dit matras nog gaat verbeteren..

Anonymous
9
9
9
9

Prima ondersteuning, ligt heerlijk

Anonymous
8
8
8
8

Bevalt prima. We gaan nu zeker ook over naar M -Line kussens

Aart van der Kooij 15-01-2021
10
10
10
10

Heerlijk matras, waarop je ijkt te zweven!

Annemie Audenaert 07-01-2021
10
10
10
10

goede matras,lag van de eerste nacht goed

Jan Brinkhaus 02-01-2021
10
10
10
10

Jammer dat de martas makkelijk verschuift tijdens het slapen , en er zodoende er een spleet tussen de matrassen ontstaat. Hebben jullie er een oplossig voor. (geen topper als tip van mij en van jullie.) Verder slaapt je er prima op . groet Jan

Meinard Wolters 02-01-2021
10
10
10
10

na jaren te kort aan slaap is deze matras een weldaad. Uirgerust wakker worden is nu de norm

m de jongh 31-12-2020
9
9
9
9

het is wel een hard matras, mijn man was er gelijk aan gewend, ik begin er nu aan te wennen

Anonymous
8
8
8
8

Ben tevreden. Minder last van de rug!

A.M.j van Adrichem 19-12-2020
8
8
8
8

Gewoon goed

Herm Gommans 15-12-2020
8
9
10
9

Matras moet een keer in de drie maanden omgekeerd worden. Dat wil zeggen hoofd gedeelte draaien naar voet gedeelte. Dit is best wel zwaar werk.

Anonymous
8
8
8
8

Het product voldoet volledig aan m'n verwachtingen.

Anonymous
1
1
1
1

Matras net 4 jaar en elke dag pijn in de rug, nek en heupen . Word elke dag wakker in een kuil. Voor ons nooit meer een mline.

Anonymous
8
8
8
8

Goed product ,voldoet aan de verwachting

David Smit 02-12-2020
10
10
10
10

Ik slaap op een bed met verstelbare latte bodem. En voor zo een systeem is het een super matras (vriendin slaapt op een Slow Motion 3). Geen zeer tijdens of na het slapen en altijd uitgerust wakker worden. Enkel in het begin een beetje de bodem moeten aanpassen tov hoe het voor de vorige matras moest zijn. De negatieve comments zijn meestal mensen met een boxspring. Wat mogelijk moet zijn, maar een verstelbare latte bodem lijkt me idealer voor dit type matras.

Niels Van Lieshout 29-11-2020
8
7
8
7,7

Ik moest er in het begin wel aan wennen. Maar sta tegenwoordig op met minder rugklachten.

Jaap Wildeboer 27-11-2020
10
10
10
10

Fantastisch.

HMS Van Zanten 23-11-2020
9
9
9
9

na eerst een mline 6 gekocht te hebben, maar niet lekker sliep, deze omgeruild voor een 4 en dit blijkt een toppertje.

Erwin Hogendorf 23-11-2020
7
8
8
7,7

We moesten erg wennen aan de matrassen. Maar nu een aantal weken zijn we er aan gewend en ligt het heerlijk.

Corina Ravensbergen 20-11-2020
10
10
10
10

fijn matras, wordt uitgerust wakker

Don Scheers 19-11-2020
10
10
10
10

Wat een feest. Wij hebben in Almere ook een M line maar deze is veeeeeeeeeeeeeeeel lekkerder!!! Kunnen wij Almere M Line ook inruilen tegen deze variant?? Ik betaal graag bij als ik mag omruilen!!

Anonymous
5
5
5
5

goed matras.

Kim Janssen 12-11-2020
10
9
10
9,7

Na meerdere matrassen te hebben geprobeerd nu eindelijk een m-Line. Ik val veel sneller in slaap En mijn rugklachten zijn verminderd.

Cor Versteeg 11-11-2020
5
7
8
6,7

ligt los op spiraal en verschuift

Theo Snijders 11-11-2020
9
10
10
9,7

Ben zeer tevreden

Joke 06-11-2020
9
8
9
8,7

- voelt steviger - Je blijft op dezelfde plaats, glijd niet weg als de hoofdsteun om hoog gaat - Dekbed blijft beter liggen

Martijn Rutten 06-11-2020
8
7
8
7,7

Ik heb het redelijk snel warm op dit matras, ook nu we de koudere periode ingaan.

Anonymous
9
9
9
9

Ik slaap zoveel rustiger sinds ik ben overgestapt. Had ik veel eerder moeten doen.

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras, maar te hard voor een wat lichter persoon. We hebben bewust voor een slow-motion 3 en slow-motion 4 matras gekozen op basis van de aanbevelingen bij Beter bed. Inmiddels hebben we de matrassen twee maal gewisseld en inderdaad geconcludeerd dat de slow motion 4 beter is voor een persoon met "normaal" lichaamsgewicht. Indien je wat lichter bent kan het matras net wat aan de harde kant zijn.

Anonymous
8
8
8
8

Het is een ligt en comfortabel matras dat goede ondersteuning geeft.

Paula de Groot 04-10-2020
4
3
3
3,3

Helaas heb ik na de aankoop van een m-line matras nog steeds erge rugpijn. Zou fijn zijn als ik 'm terug kon geven en mijn geld terug zou krijgen. Mijn rugpijn is niet verminderd.

Jan Grit 01-10-2020
10
5
6
7

Ik slaap er nu een maand op, maar ik vind het matras veel te hard. Blijkbaar een verkeerde keus.

Timmo Bergmans 28-09-2020
9
9
9
9

Heerlijk matras, geen last meer van de rug en slapen lekker.

Anonymous
9
10
10
9,7

Dit is de tweede maal dat wij M-line gebruiken, waarbij de ervaringen met de vorige de doorslag gaven.

Anonymous
10
10
10
10

Super fijn matras

Simon Christoffels 12-09-2020
9
10
9
9,3

heerlijk matras dat lekker ligt en goed past bij de elektrische verstelling

M.E.M. Berkelouw 04-09-2020
8
8
9
8,3

Weer even wennen maar na een paar dagen slaapt dit matras heerlijk!

Anonymous
10
10
10
10

Goed uitgerust wakker geen rug pijn meer

Anonymous
10
10
10
10

Is inmiddels 2e Mline matras

Anonymous
9
9
10
9,3

Het gaat over 2 nieuwe hoofdkussens. Wij zijn zeer tevreden staan 's Morgens op zonder pijn in ons nek.

Anonymous
9
9
9
9

prima matras ligt heerlijk

Anonymous
10
10
10
10

Ligcomfort is zoals verwacht, goeie ondersteuning.

J. Boekhout 24-07-2020
8
9
8
8,3

Prima matras.

Trieneke Scholten-Buist 18-07-2020
10
10
10
10

Ben zeer tevreden met mijn aankoop!!!

Hans Nijland 17-07-2020
6
7
8
7

Ik had 1 matras met handgreep en 1 matras zonder handgrepen. Graag ontvang ik van u 1 matras hoes met handgrepen.

H van den Broek 16-07-2020
1
10
9
6,7

Gebruiksgemak slaat eigenlijk nergens op, je kunt er alleen op liggen. Doordat wij een 2persoonshoes hebben is het keren erg bewerkelijk.

A Blonk 12-07-2020
6
5
3
4,7

Het matras ligt zwaar en maakt het best lastig om te draaien en uit bed te stappen. Het is ook een warm matras. Hiervoor hebben we ook 10 jaar precies eenzelfde type matras gehad van M Line en waren zeer tevreden. Nu moet ik erg wennen en heb weer pijn in mijn onderrug. Ik hoop dat ik over een paar weken gewend ben. We slapen er nu ruim 3 weken op.

Lex Biessels 05-07-2020
8
9
10
9

prima ook qua prijs/kwaliteit

Anonymous
7
7
5
6,3

Mijn mline is te zacht denk dat ik hem om moet ruilen ,slaap niet zo goed.

Krista Santman 03-07-2020
6
8
8
7,3

De matras is wel erg zwaar (alleen het bed verschonen lukt bijna niet), maar de kwaliteit is perfect!

Anonymous
7
6
4
5,7

Deze matras is veel te zacht. 's ochtends lig je in een kuil en wordt met rugpijn wakker. Deze gaat omgeruild worden voor een andere matras.

Nanda 07-06-2020
8
9
8
8,3

Als je gaat liggen is dit matras iets zachter dan het oude slow motion 3. Dit matras kan niet vast geritst worden aan onze huidige boxspring Het ligt wel erg comfortabel en is goed vochtregulerend.

Rachel Mudde 06-06-2020
9
8
8
8,3

genoeg stevigheid

D Versteeg 30-05-2020
10
10
10
10

eindelijk geen pijn meer in mijn rug de volgende ochtend!! had ik dit maar eerder gekocht

Sabrina Boomgaard-Wolsleger 22-05-2020
10
10
10
10

Hiervoor ook een Mline matras gehad 14 jaar meegedaan. Vind wel dat deze warmer ligt.

Karen 12-05-2020
9
6
6
7

We gaan allebei de matrassen omruilen, de 1 voor een zachtere en de andere voor een stevigere, koelere.

Sandra van Orsouw 02-05-2020
7
7
7
7

Ligt redelijk hard, maar wel volledig gesteund. Geen pijn aan schouders oid, maar hoop dat ie na verloop van tijd nog iets zachter wordt.

Christina Ammerlaan 24-04-2020
10
10
10
10

De matras is prima en we zijn zeer tevreden over de M line matrassen. Nadat onze oude M line matrassen na 11,5 jaar slecht werden konden we niet anders dan opnieuw voor M line gaan.

Theo Snijders 22-04-2020
9
9
9
9

De matrassen liggen goed,worden uitgerust wakker.

Jan Blikman 21-04-2020
8
8
9
8,3

Zit nog in de proefperiode en moet nog enigzins wennen, maar lijkt goed

Andre van Spanning 10-04-2020
10
10
10
10

Slaapt erg goed. Geeft goede steun. Bij het zitten om op bed te gaan zakt het matras wel erg door. Maar het ligt fantastisch.

Ferdinand Sparreboom 10-04-2020
3
5
2
3,3

Had er meer van verwacht, matras na tijdje toch te zacht voor mij.

Henri van Oorschot 27-03-2020
9
9
9
9

Minder klachten van spierpijn

Martine Laureys 26-03-2020
9
9
9
9

Ligt zalig echt een luxe!

C.P. Stoel 21-03-2020
8
8
9
8,3

Heerlijk, gelijk geen rug klachten meer

H Janssen 10-02-2020
10
9
10
9,7

Heb eindelijk na jaren weer fatsoenlijke nachtrust. Door me reuma was dat al lang niet meer het geval. Het is gewoon heerlijk om weer uitgeruste uit bed te komen zonder stramheid en/of pijn.

Aart van der Roest 09-02-2020
10
10
10
10

Voorheen kwam ik met rugpijn uit bed, nu is daar geen last meer van. Nu slapen we heerlijk op de M Line matras.

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers
Advies nodig? Bel ons op +32 380 835 09
x

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?