Direct naar tekst

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Slow Motion 3 Reviews

Gemiddelde uit 291 Reviews
8,5
8,5
8,5
8,5
Terug naar Slow Motion 3
Maarten Louw 03-04-2024
8
8
8
8

Prima matras. Ligt perfect met een goede ondersteuning tot aan de voeten. Moest alleen wennen dat het matras een stuk lichter was dan onze oude matrassen.

E Michielsen 17-03-2024
9
9
9
9

Met artrose in beide heupen is dit voor mij een topper

Anonymous
9
9
9
9

Je voelt als je gaat liggen het traagschuim zich om je heen sluiten, dit voelt prettig en geeft ondersteuning. Ik zou de matras echter niet omschrijven als zacht, uiteindelijk geeft hij stevige ondersteuning zonder drukpunten en je ligt met een ''zacht gevoel''. Als ik op mijn zij slaap , zijn er geen pijnlijke drukpunten op de schouders. Op de rug en op de buik slaap, ligt het ook heerlijk. Ik heb er wel een traagschuim kussen bij gekocht. Uiteindelijk werkte de combinatie traagschuim matras en traagschuim kussen het beste voor mij. Geen spijt van deze aankoop, rug/nek/schouderklachten en hoofdpijn zijn flink verminderd sinds ik deze matras heb.

Anonymous
10
10
10
10

ligt lekker zacht, maar biedt toch ondersteuning aan je lichaam.

Anonymous
9
9
8
8,7

We kennen dit product al ruim 15 jaar. Het is de opvolger van ons waterbed en bevalt uitstekend.

Petra den Bleker 29-12-2022
10
10
10
10

Geweldige matras, die precies de juiste ondersteuning en zachtheid biedt die ik nodig heb.

hendrik wiedemeijer 28-12-2022
10
10
10
10

Slaapt perfect.

Anonymous
10
10
10
10

Mijn nachtrust is zeer goed op deze matras. Ze geeft voldoende steun ook het bijhorend MLine kussen is een meerwaarde.

Ralph de Visser 26-07-2022
10
10
10
10

Gewoon helemaal top

Kirsten Heshusius 20-02-2022
10
9
10
9,7

Ik zocht een zacht matras met ondersteuning, ik heb een aantal jaren terug een hernia gehad, en deze voldoet aan wat ik zocht. Investeer in een een iets duurder matras, het maakt je uiteindelijk happy!

fred pelster 04-02-2022
8
8
9
8,3

Wij zijn 18 jaar heel tevreden geweest over M line 2 en hebben nu gekozen voor M line 3.

Remmy Hartsuiker 02-02-2022
8
9
9
8,7

In combinatie met ook nieuw onderstel(schotels) ligt het matras wat harder dan ik bij mn vorige m line gewent was. Even wennen dus. Verder fantastiche ervaring op m line 3. Het ligt heerlijk. Jammer dat oude matras niet mee genomen kon worden. En geen proef slapen mogelijk.

Elles Kellner 30-01-2022
10
10
10
10

Ik slaap nu 3 maanden op mijn slow motion 3 matras en ik slaap heerlijk. Ik lig niet op mijn matras maar erin.

Johan Smit 04-01-2022
10
10
10
10

In één woord "perfect"

Anonymous
9
9
9
9

Het was even wennen, maar na een paar weken was ik zeer enthousiast en dat ben ik nu, maanden later, nog steeds. Geen pijn meer in schouder, rug of armen. Ondersteunt het hele lichaam op comfortabele wijze, waardoor je makkelijk ontspant en heerlijk kan slapen. Enig minpuntje is dat het wel even duurt voordat ik het warm heb, want de matras is nogal koel.

Cynthia Van Osch 11-10-2021
10
10
10
10

Sinds tijden worden we niet meer gebroken wakker. Na eerst nieuwe koudschuimmatrassen te hebben gehad, snel ingerolen voor Mline. Heerlijk en echt een aanrader. Voor onze zoon willen we er ook 1 aanschaffen.

Anonymous
7
10
10
9

Het matras is zowel stevig als zacht. Voor mijn lichaamsgewicht (54 kilo) perfect. Meteen aangenaam warm.

Tamara Vonk 08-06-2020
8
8
9
8,3

Super matras, heel blij mee. Had eerder kunnen aanschaffen, waardoor een betere nachtrust had gehad.

Lya van der Kolk 08-05-2020
8
8
8
8

Heerlijke matras

N Moonen 03-04-2020
10
10
10
10

Super matras. Ondersteund het hele lichaam.Slaapt perfect

W.R. Postma 17-03-2020
8
8
9
8,3

Het bed ligt goed en je geeft je rustig over. Je slaapt kalm. Wordt uitgerust wakker.

Wilmer 12-06-2024
8
8
8
8

Slaapt heerlijk, maar dat mag ook wel voor de prijs! Zonder korting zou het echt te duur zijn!

Anna Prins 12-06-2024
10
10
10
10

Ligt echt heerlijk. Wel prijzig..

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk matras! We hebben 17 jaar op de voorganger geslapen en zijn nu minstens zo tevreden over de Slot Motion 3!

Anonymous
1
1
1
1

Ik kan er na 4 weken nog niet aan wennen, met de winkel gebeld en afgesproken het nog even aan te kijken. In lijf last van heel veel puntjes rond bekken en schouders. Misschien toch een té stevig matras ondanks slaap ID test.

Leo Hajema 22-04-2024
8
9
10
9

Het matras voldoet heel goed geeft goede ondersteuning. Het voelt heel prettig om er op te liggen. Mijn vrouw en ik hebben sinds januari de matrassen slow motion 3 en 4 ingebruik. Nu zijn we nog heel tevreden over de matrassen maar zijn benieuwd hoe het in de zomer zal zijn. De matrassen zijn snel warm. Nu is dat nog lekker maar hoe is dat in de zomer?

Nancy Hennekens 03-04-2024
8
8
7
7,7

Matras voelt wat harder aan dan in de winkel getest. Geeft je eigenlijk geen juist beeld van de matras. Heeft enkele dagen geduurd voordat mijn lichaam eraan gewend was. Vind het op dit moment nog wat aan de harde kant, ook vanwege mijn heupprothese. Verder is het een prima matras en geeft duidelijk steun aan je lichaam.

Debby van Eldert 28-03-2024
10
10
10
10

Het ligt heerlijk

Anonymous
9
10
10
9,7

Ik heb al heel lang een M-line matras gehad en deze nieuwe stelt niet teleur

Sylvia Van Dopperen 16-03-2024
9
9
9
9

Fijn matras ik slaap goed.

Anonymous
8
9
10
9

Ben zeer tevreden. Geeft goede nachtrust en heb het gevoel ook uitgeslapen te zijn. (moet weer een wekker zetten)

Anonymous
10
10
10
10

Het matras ligt heerlijk, goede ondersteuning! Ik word ‘s nachts niet wakker en slaap dieper, ‘s morgens dus echt goed uitgerust.

Anonymous
8
8
8
8

Een heerlijk bed

Jeanne van Baggem 13-02-2024
10
9
9
9,3

Ligt zeer comfortabel en wordt uitgerust wakker

Anonymous
9
10
10
9,7

Heerlijk fijn matras. Dit is goed slapen

Anonymous
10
6
6
7,3

Ben nog niet gewend aan het nieuwe matras. Ervaar het stugger dan dat ik in de winkel heb ervaren. Sta regelmatig op met rugklachten. Beschouw het nog als een periode van wennen aan het nieuwe matras.

C M Ruijter Schavemaker 17-01-2024
5
4
5
4,7

vind het bed te hard, ik lig op bed in plaats van erin. ik had het zachter verwacht.

Anouk De Leeuw 11-01-2024
9
9
9
9

Heel fijn matras met de juiste ligging niet te hard niet te zacht voor een heerlijke nachtrust

Anonymous
7
9
9
8,3

De matrassen zijn glad waardoor deze niet goed blijven liggen op en boxspring.

Anonymous
9
9
9
9

Ik had na het advies vest wel een hoge verwachting van het matras. En ik ben niet teleurgesteld! In tegendeel: heerlijk matras, goede ondersteuning en je draait ook makkelijk om.

Jasper Hofstede 03-01-2024
8
8
5
7

blijf lasthouden van mijn rug

Lucien Helstone 30-12-2023
8
8
9
8,3

De eerste nacht was echt een openbaring, daarna iets teleurstellend, mijn ribbenkast deed pijn. Heb overwogen om gebruik te maken van de 100 dagen deal. Gelukkig ermee gewacht. Slaap nu heerlijk, ook langer dan ik altijd gewend was.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk bed, goed advies gehad , het kussen moest even wennen maar is nu heerlijk na een maand

Wil Versluis 19-12-2023
8
8
8
8

Matras ligt heerlijk en voldoet aan mijn verwachtingen, ben wel benieuwd hoelang deze matras mee gaat

Anonymous
10
10
10
10

Een prima matras, zeer tevreden! Als we soms met rugpijn in bed stappen, is die de volgende ochtend weg, geweldig. De ondersteuning voor het lichaam is uitstekend met een prima drukverdeling. het matras is ook niet te heet of te koud. Een echte aanrader dus.

Anonymous
6
6
6
6

Gevoel steeds naar de kant gerold te worden, geeft onrustige slaap. Valt tegen of moet het nog langer wennen.

Leo Schonhage 27-11-2023
9
9
9
9

PRIMA Mattas !!

J Koorevaar 22-11-2023
10
10
10
10

Fijn matras, pijn in mijn heup vermindert

Eugenie Van Dijk 15-11-2023
8
8
8
8

T slaapt prima .

Cees van Eden 13-11-2023
9
10
1
6,7

Ligt heerlijk. Sta uitgeruster en meer ontspannen 's-ochtends op!!

Anonymous
10
10
10
10

zeer goed matras. Het is zacht, maar biedt toch ondersteuning aan je lichaam

Hans Gilsing 20-08-2023
9
9
9
9

slaapt prima, uitgerust wakker worden

Pieter Bode 16-08-2023
8
7
6
7

Na een paar dagen gebruik was ik fitter bij het wakker worden en had geen rugpijn meer. Nu (ruim één maand verder) is dat beeld wat gewijzigd: ik heb weer -zij het minder- wat lage rugpijn. Ook mijn partner is er nog niet over uit of de matras een verbetering is...

Jan Erkamp 04-08-2023
8
9
9
8,7

Gebruikers gemak is een cijfer lager omdat bij het verschonen van onderlaken het matras , deze iets te zwaar is. Maar het lukt wel.

Anonymous
8
8
8
8

nog maar een paar nachten op geslapen in vakantiewoning.

Christien Wartenberg 12-06-2023
10
10
10
10

De matras voldoet prima, de geur in de eerste periode is niet fijn.

Harry van Hulten 12-06-2023
9
9
9
9

Slaapt heerlijk!

Kenneth Gerritsen 28-05-2023
9
9
9
9

Na een lange zoektocht zijn wij uitgekomen op dit model van MLine. De MLine Slow Motion 3 is een echt traagschuim-matras gemaakt voor comfort. Wij hebben gekozen voor twee losse matrassen van 90x200 voor het beste ligcomfort. Bovendien maakt dit het makkelijker om de matrassen te roteren. Het matras heeft 7 zones, maar in tegenstelling tot sommige matrassen, wordt je niet geforceerd om in één bepaalde houding te gaan liggen om het beste effect van de zones te bereiken. Kortom, ook als je niet kaarsrecht in bed slaapt, hou je het volste profijt van de zonering. Traagschuim vormt pas echt als het een beetje opgewarmd is en daarom duurt het soms een paar minuten voordat je goed wordt ondersteund. Dan voel je de druk op schouders en heupen volledig verdwijnen. Dat doet dit matras uitstekend. Onze matrassen liggen op lattenbodems. Hierbij hebben we de heupzones neutraal ingesteld; net iets stugger dan de rest van de latten dus de schuifjes een centimeter of tien uit het midden. Maar geen V-vorm of O-vorm. Gewoon recht. Voor de rest: het matras slaapt erg comfortabel, als een soort omhelzing al kan dit soms wat warm aanvoelen. Toch merken we dat het in de zomerdagen eigenlijk best meevalt. En s-winters ben je daar dan weer blij mee. Ik en mijn vrouw slapen er prima op. We worden niet meer tijdens de nacht wakker en staan uitgerust op. Een aanrader!

Kenneth Gerritsen 20-05-2023
9
8
9
8,7

In het begin was het heel even wennen maar al gauw wil je niet meer zonder. Deze matras past zich aan aan je contouren en verdeelt de druk waardoor je gewoon veel beter ligt. Aanrader! Eindelijk elke ochtend uitgerust wakker worden.

Jan Pater 24-04-2023
9
9
9
9

Hele goede ondersteuning, lig lekker zacht! Alleen is nog wel aanwennen i.v.m. dat je voor, een aantal weken eerst nog moet inliggen.

H Corbee rowaan 22-04-2023
8
8
8
8

Heeft dezelfde ligging als mijn oude matras waar ik 15 jaar heerlijk op geslapen heb, weet alleen niet meer welk merk dat was!!

Adriana Stafleu 14-04-2023
9
9
9
9

het is een geweldig matras. ik lig heerlijk te slapen en ben goed uitgerust.

Carl Verkest 18-03-2023
9
9
9
9

Top matras , de mline slow motion 3 , na een maand uit proberen van de slow motion 4 hadden we besloten om over te schakelen naar de matras 3 , top service van mline en beter bed om dit gratis na 1 maand om te ruilen , onder tussen ook nu 2 active pillow kussen bij gekocht en echt zalig om naar je bed te gaan en een goeie aangename nacht door te slapen , echt een topper en een aanrader , hadden we dit gew, hadden we al veel eerder gedaan slaapzacht !!!!!!!

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk matras! Echt super comfortabel en qua ondersteuning helemaal top.

Ingrid Larik 12-03-2023
9
9
10
9,3

Zeer fijn matras precies wat ik zocht

Jos Faessen 04-03-2023
9
9
9
9

Matras heeft een onaangename geur.

J Moenis 04-03-2023
7
9
9
8,3

prima matras, niet te hard en niet te zacht. nadeel is alleen dat het matras erg zwaar is, het opmaken is best een zware klus maar verder prima

Anonymous
9
9
9
9

Bevalt uitstekend!

Carla van riel 21-02-2023
9
9
9
9

Het matras bevalt prima

jan van riel 21-02-2023
9
6
5
6,7

Ik vind het matras te zacht waardoor ik rug-, schouder- en heuppijn heb 's morgens

Anonymous
7
8
8
7,7

zware matrassen, onhandig is dat bij het keren.

Teun De Jong 02-02-2023
8
8
10
8,7

Geweldig geholpen!!!

H Strockmeijer 29-12-2022
8
7
8
7,7

Matras zakt naar de zijkant door

H Strockmeijer 29-12-2022
8
7
8
7,7

Het is net of je naar de zijkanten zakt

Esther Aalderink 22-12-2022
8
7
8
7,7

We vinden het matras nog wel hard.

Nicky 17-12-2022
10
10
10
10

Na een paar weken wennen liggen de matrassen heerlijk en geven perfecte ondersteuning.

JP de Lange 29-11-2022
2
9
9
6,7

Matras nu ruim een maand in huis. Bevalt prima.

Anonymous
10
10
10
10

Even moeten wennen, maar ik slaap ne heerlijk

Anonymous
8
8
8
8

Al 15 jaar voor deze nieuwe matras op de M-line slow motion geslapen. (de oude matras was dus na 15 jaar een keer aan vervanging ging toe)

Anonymous
10
8
9
9

Degelijk matras, stevige tijk en zachte toplaag

Carmen Molina 09-08-2022
8
5
6
6,3

Ik heb sinds 11 juli mijn matras en ja,heel erg blij mee. Toch.... moet ik nog steeds wennen en heb het gevoel, dat dit matras voor mij te hard is????. En weet niet zo goed wat ik moet doen, nog steeds pijn in m'n rug en baal zo ontzettend

Fred Xxx Strikker 29-07-2022
8
8
10
8,7

Heel fijn matras

J Lupker 28-05-2022
8
8
8
8

Na een ongelukje is matras,d.m.v.ritssluiting ,goed schoon gekregen.

Anonymous
8
7
8
7,7

De matras bevalt wel goed,maar we hebben het vaak te warm

Anonymous
9
9
9
9

De matras ligt heerlijk en ondersteund waar nodig is. Mijn ervaring is wel dat de matras warm is.

Anonymous
10
10
7
9

Een compleet nieuw bed gekocht vanwege rugklachten. Het is een heerlijk matras. Helaas houden mijn rugklachten wel aan...

K Van de Sanden 05-05-2022
8
8
7
7,7

Heb bij het opstaan nog wel een vermoeid gevoel.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk liggend en van zeer goede kwaliteit matras!

A van Ingen-Spanenburg 24-04-2022
10
10
10
10

Heerlijk matras. In alle opzichten.

Yvonne Schaap 24-04-2022
9
9
9
9

Licht heel goed. Goede ondersteuning voor mijn lichaam.

Eduard Bongers 20-04-2022
10
10
10
10

Zeer prettig matras, ligt super goed

Anonymous
10
10
10
10

Fantastisch

Geert Verhoeven 01-04-2022
9
9
9
9

Heel fijn matras.

Anonymous
10
10
10
10

Ligt vanaf de eerste dag goed.

Anonymous
10
10
10
10

Iklijf bij dit merk

M de Boer 18-03-2022
8
9
9
8,7

Goede voorlichting in winkel gehad. Documentatie ook goed. Is onze 2e Mline matras, dus we slapen er al vele jaren op.

Bianca 15-03-2022
9
10
9
9,3

Prima matras. Ligt heerlijk.

J Van Diepen 09-03-2022
8
4
5
5,7

Ik had toch meer comfort verwacht, iets zachter. Ik merk dat ik toch nog vaak draai en denk dat dat niet de bedoeling. Want volgens mij is het zo als je minder draait wordt je uitgeruste wakker.

Volly van Tongeren 01-03-2022
9
8
8
8,3

Een prettige matras, ook makkelijk met bed opmaken/verschonen. Matras is makkelijk te handteren.

Jerry Buijs 18-02-2022
8
8
7
7,7

De eerste 3 weken nachten lang wakker gelegen. Daarna ging het goed. iets meer traagschuim had denk ik wel gemogen. Verder een prima matras

Anonymous
8
8
9
8,3

Matras slaapt fijn geeft goede ondersteuning Voelt warm aan als je er even op ligt fijn voor de spieren

M den Brok 03-02-2022
9
9
9
9

Gewoon prima

Menno Jonker 21-01-2022
10
10
10
10

Prima matras

Annie Van Hulle 19-01-2022
10
10
10
10

Zeer tevreden over geleverde beddengoed en matras.

Jörgen Bloemhard 19-01-2022
8
8
8
8

Had reeds een slowmotion 3, maar die was meer dan 10 jaar oud. Nu ik op het nieuwe matras slaap, merk ik dat het oude matras inderdaad aan vervanging toe was

Anonymous
1
1
1
1

Nvt deze matras kochten wij niet!

Anonymous
10
9
7
8,7

Slaapt vrij goed, maar de ondersteuning is niet 100 %. Ik heb nog steeds last in mijn onderrug.

Rob de Koning 24-12-2021
10
10
10
10

Uitstekende matras, nu voor het eerst weer lekker slapen. Vormt zich goed naar je lichaam,

W.J.A. Lucas 22-12-2021
7
9
9
8,3

De matras is erg zwaar en zonder handvatten voor ouderen moeilijk te keren.verder alleen lof. Het is mijn tweede mline.

Ria Klerkx 14-12-2021
10
10
10
10

Vanaf dag 1 heerlijk op geslapen.

Anonymous
8
8
8
8

prima comfort

Anonymous
8
9
9
8,7

Fijne matras met prima ondersteuning, slaap weer lekker!!!

Anonymous
8
8
8
8

Een heel prettig bed, vooral dat het gewicht handzaam is.

Anonymous
8
8
8
8

Voor mij te zacht, geruild, heb nu motion 4

Ronald Honkoop 12-11-2021
8
8
8
8

Ligt heel goed.

Anonymous
5
8
8
7

Begint nu wel in het midden al wat kuilvorming te geven helaas.

Manon Zernitz 04-11-2021
10
9
9
9,3

Heerlijk matras en zakt niet in aan de zijkanten. Echt een toppet!

Anonymous
8
9
9
8,7

Erg tevreden met deze aankoop. We stappen uitgeruster het bed uit!

Jos Mentink 21-10-2021
8
8
8
8

Ik slaap lekker maar kan niet beoordelen of het nog beter kan.

Anonymous
10
8
10
9,3

Het was voor ons even wennen maar nu slapen we prima op deze matrassen. In het begin voelden ze wat aan de harde kant maar dat komt misschien omdat we eerst op nogal oude latex matrassen sliepen. Prima ondersteuning en goed hanteerbaar.

Patrick Hellstern 23-09-2021
10
10
10
10

Een fijn matras We slapen als een roos

Lilian Jans-Beken 20-09-2021
9
9
9
9

De eerste nachten was het erg warm in bed. Toen ontdekte ik dat het niet mogelijk is om een matrasbeschermer op een spiraal te leggen, onder het matras. Toen de matrasbeschermer weg was, werkte het klimaatsysteem van het matras prima en nu lig ik heerlijk. Sinds het nieuwe matras wordt ik niet langer wakker omdat ik spierpijn krijg.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk zacht matras waarbij je gehele lichaam ondersteund wordt. Matras wordt gevormd naar je lichaam waardoor je volledig ontspant en je fit wakker wordt.

Anonymous
5
8
8
7

Fijne matras voor een zijslaper alleen het matras is wel erg warm om op te liggen

Anonymous
10
10
10
10

Na vele jaren van lekker slapen op mijn oude m line slowmotion 3 matras was deze aan vervanging toe. Super blij dat ze deze nog in t assortiment hadden. Heb ik direct weer dezelfde aangeschaft. Voorlopig kan ik weer lekker slapen. Hoog comfort, goede drukverdeling. Echt een top matras. Kan t iedereen warm aanbevelen!

Anonymous
9
9
9
9

Top matras.

Stèphanie 06-09-2021
10
10
10
10

Heerlijk matras. Iedere nacht weer! Zoveel meer uitgerust wakker worden en vooral... beter slapen!

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras

M.C. Entius 23-08-2021
10
10
10
10

Ik slaap heerlijk op dit matras.

Anonymous
10
10
10
10

Dit is inmiddels mijn tweede m-line matras. Gekocht vanwege mijn chronische rugklachten. Het matras ligt heerlijk. Ondersteuning perfect. Zeer tevreden, zal altijd voor m-line kiezen

Lisette 16-08-2021
9
9
9
9

Ik slaap weer heerlijk!

L.R. de Rover 10-08-2021
8
10
9
9

Ik mis eventuele handvaten aan de zijkant om het matras makkelijker te draaien. Omdraaien moet je weliswaar niet doen, maar wel in horizontale stand af en toe draaien, en dan is een handvat net iets handiger.

M.J.T. Smits 10-08-2021
7
9
9
8,3

ik vind het alleen jammer dat de matras niet omkeerbaar is en handvaten mist. Overigens een prima product.

M Vroomans 04-08-2021
10
10
10
10

Ligt lekker.

W.L. van de Hoef 24-07-2021
7
5
8
6,7

Erg wennen na 30 jaar waterbed, redelijk hard matras o.i.

Anonymous
7
7
7
7

Ontspannen liggen. Prima ligcomfort.

Angelique Knaup 22-07-2021
10
10
10
10

Ik slaap nu veel rustiger

Corien Baars 12-07-2021
10
10
10
10

Iedere nacht slaap ik helemaal door om vervolgens fit s’morgens op te staan.

Anonymous
9
9
9
9

perfecte matras

Jo Bens 04-07-2021
7
7
7
7

Niet veel verschil met ons oude matras van een ander merk, maar verder goed.

Tineke Spraakman-Visscher 01-07-2021
9
9
9
9

Na jaren was het tijd om onze oude m-line matrassen te vervangen . De nieuwe zij minstens zo goed als de oude, voor ons nooit meer anders,

Immie Hoekstra 30-06-2021
8
5
5
6

Ik heb ivm rug-heup en nek- klachten een M line matras gekocht: Slow Motion 3, mijn man een Slow Motion 4. Mijn man ligt er prima op, maar het valt mij tegen. Ik heb ook nog een M line kussen gekocht maar daarmee heb ik meer nekklachten en hoofdpijn bij het opstaan. Ik heb inmiddels de 4 ook uitgeprobeerd maar dan lig ik nog weer beter op de 3 Ik beveel bij klachten niet direct M line aan, want misschien valt dat ook tegen

Anonymous
9
9
8
8,7

Fijn matras, blijft goed in vorm, ook bij gebruik verstelbare lattenbodem goede ondersteuning

Anonymous
6
8
7
7

Sinds 4 weken mijn nieuwe matras; merk dat ik uitgeruster wakker wordt en vind het matras lekker zacht. Wel heb ik soms het gevoel dat ik 'scheef' lig wanneer ik op mijn rug lig, en twijfel ik soms of er een kuil ontstaat in het midden. Enige minpunt is dat er geen handvatten aan het matras zitten voor het omdraaien; het matras is net zo breed als ik lang ben, moeilijk te hanteren dus...

Anonymous
9
9
9
9

Een heerlijk matras. We slapen er superlekker op. Goede ondersteuning. We zijn er erg blij mee.

Anonymous
10
7
10
9

Voor mij had de laag traagschuim nog dikker gemogen. Op dit matras is het 6cm.

Marjolein Kolster 26-05-2021
8
6
8
7,3

Matras zorgt dat ik heerlijk slaap. Ondersteund goed. Ventileert en maakt dat ik weer doorslaap.

Peter Schouten 17-05-2021
8
8
8
8

prima product

Anonymous
10
10
10
10

Fijn matras, zijn geld dubbel en dwars waard!

Jan Smit 11-05-2021
10
7
5
7,3

Hij is te zacht voor mijn rug en schouderbladen.

Anonymous
8
7
7
7,3

erg warme matras. Je zakt er ver in weg, maar dan wel voldoende ondersteuning.

Kristof LARNOUT 28-04-2021
9
8
9
8,7

Slaapt lekker!

Anonymous
8
9
9
8,7

Ik slaap heerlijk. Beter als daarvoor. En sta zonder rugklachten op.

loes Nijman 12-03-2021
9
9
9
9

Heerlijk matras. Veel eerder moeten kopen.sta uitgerust en fit op.

G Visser 03-03-2021
8
8
9
8,3

Prima matras

Ben Cornelissen 02-03-2021
8
8
8
8

de dagen die ik er nu op geslapen heb zijn goed bevallen

Anonymous
8
8
8
8

Heerlijke steun. Warm.

Barbara Grishaver 22-02-2021
7
7
1
5

Na 5 jaar was hij zo zacht geworden dat ie geen ondersteuning biedt.

Laura De Vos 21-02-2021
1
1
1
1

Wij hebben vanaf het begin al hele erge rugklachten door de matrassen. Helaas doet Beter Bed hier helemaal niks aan en kunnen wij het eigenlijk uit zoeken. Jullie kunnen hier verder niks aan doen maar het is toch op z'n zachts gezegd erg vervelend als je allebei elke nacht wakker wordt met pijn in je rug.

Anonymous
8
8
10
8,7

IK heb veel last van mijn rug en koos daarom voor een M-Line matras. In de winkel leek ie wel zachter dan toen ik 'm thuis had en dat komt dus doordat de bedbodem daar vermoedelijk nog zachter was. Moet er nog steeds wel wat aan wennen maar door het traagschuim lig je wel iets meer in je matras waardoor de ondersteuning zeker wel beter is. Nadeel is dat je merkt dat als je je wilt omdraaien dat dat ietsje meer moeite kost. Voor mijn gevoel is het best een stevig matras, maar omdat je er wel ietsje in wegzakt door het traagschuim compenseert dat dus weer. Ik heb 'm nu twee en een halve maand en heb dus nog de mogelijkheid om 'm te ruilen als ik dat wil, maar zal dat denk ik niet gaan doen, ook al houd ik een klein beetje twijfels of dit wel het beste matras is voor mij. Dit is niet de duurste M-Line en ook niet de goedkoopste en mogelijk zijn er dus betere maar ik denk wel dat deze voor mij goed is. Als je een matras zonder dat traagschuim hebt, lig je er iets meer op en minder in en dan is de ondersteuning dus weer minder, terwijl ik dat wel nodig heb.

Joke Folkerts 07-02-2021
8
9
10
9

Zwaar om te tllen. Warm, met dit weer heel lekker. Ben benieuwd hoe het in de zomer bevalt

Anonymous
8
8
9
8,3

heel prettig matras. Voldoet helemaal aan de wensen. goede ondersteuning en uitgerust wakker worden.

José Bakx 05-02-2021
8
8
8
8

Goed matras

Anonymous
9
9
9
9

Dit matras bevalt prima direct vanaf de eerste nacht.

Anonymous
6
8
9
7,7

matras is erg zwaar om alleen om te draaien omdat er geen handvaten aan zitten

Ronald Vreeman 12-01-2021
10
10
10
10

Geweldig had ik veel eerder moeten doen.... Heel lang al last van heup en been... Nu over na 3 dagen... Op jullie matras.. oude matrassen waren overigens 12 jaar oud

Meinard Wolters 02-01-2021
10
10
10
10

uitgerust wakker worden en zonder rugklachten opstaan is heerlijk

Monique Kouwenberg 24-12-2020
8
7
6
7

In de winkel lag het Mline matras op een boxspring en dat lag perfect. Mij is verteld dat het matras ook heel goed kan op een spiraalbodem. Helaas merk ik toch een verschil nu het bij mij thuis ligt op mijn spiraalbodem. Het lag te hard. We hadden nog een topper en ik heb dat erop gelegd maar dat vond ik zo jammer van mijne nieuwe matras. Nu ligt het onder het matras zodat ik een beetje het gevoel heb van een boxspring... ik heb eraan moeten wennen maar uiteindelijk heb ik geen rugpijn als ik smorgens op sta en dat is waar het omdraait.

Anonymous
8
8
8
8

Moest eraan wennen. Bevalt nu goed.

Anonymous
8
8
8
8

Ligt goed, geeft goede ondersteuning

Anonymous
10
10
10
10

Het is gewoon een zeer fijn matras.

David Smit 02-12-2020
10
10
10
10

Wij slaap op een bed met verstelbare latte bodem. En voor zo een systeem vind mijn vriendin het een super matras (ik slaap op een Slow Motion 4). Geen zeer tijdens of na het slapen en altijd uitgerust wakker worden. Enkel in het begin een beetje de bodem moeten aanpassen tov hoe het voor de vorige matras moest zijn. De negatieve comments zijn meestal mensen met een boxspring. Wat mogelijk moet zijn, maar een verstelbare latte bodem lijkt me idealer voor dit type matras.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijke matrassen!

Jaap Wildeboer 27-11-2020
10
10
10
10

Gewoon heerlijk.

Machiel Jonker 23-11-2020
9
9
9
9

In alle opzichten een geweldig comfortabel matras.

Anonymous
1
1
1
1

geen gebruik kunnen maken zonder hoes.

Alfred Koppenberg 19-11-2020
9
9
9
9

Prima matras ik slaap er goed op. Mag je voor de prijs ook wel verwachten.

Tiny van de Belt 16-11-2020
10
9
9
9,3

Heerlijk slapen en goed voor de gewrichten! Geen zere schouder en hoofdpijn meer.

MCJ Vanlaerhoven 15-11-2020
8
7
8
7,7

In begin wat rugklachten. Na 2 maanden niet meer.

D Visch 13-11-2020
9
9
9
9

Had niet verwacht dat ik op de matras lekker zou slapen, omdat ik meer dan 20 jaar op een waterbed heb geslapen.

Anonymous
8
8
8
8

Goede matras

Joke 06-11-2020
9
9
9
9

- voelt steviger, dikker - Je blijft op dezelfde plaats, glijd niet weg als de hoofdsteun om hoog gaat - Dekbed blijft beter liggen - Ik heb nog geen kramp meer gehad in mijn kuiten

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras, maar dan vooral voor een wat lichter persoon. We hebben bewust voor een slow-motion 3 en slow-motion 4 matras gekozen op basis van de aanbevelingen bij Beter bed. Inmiddels hebben we de matrassen twee maal gewisseld en inderdaad geconcludeerd dat de slow motion 3 beter is voor een wat lichter persoon. Indien je wat zwaarder bent zak je net iets te ver door.

Anonymous
8
9
9
8,7

Heerlijk matras dat de verwachtingen waarmaakt.

Anonymous
10
10
10
10

Ik ben heel tevreden over mijn M line matras. Kan het iedereen aanraden.

Anonymous
10
10
9
9,7

Ligt goed Goede ondersteuning

Anonymous
9
9
9
9

In het begin was het even wennen, omdat dit een totaal andere matras was dan dat we hiervoor hadden, maar het slaap prima.

Anonymous
10
10
10
10

Ik heb ik geen jaren zo heerlijk gelegen en zo goed geslapen. Mijn rug en schouders doen geen pijn meer en ik slaap dieper. Dit matras is ideaal voor mij, zeker in combinatie met het hoofdkussen Pillow You blauw, ook van Mline. Ik ben er ontzettend blij mee.

Anonymous
10
9
9
9,3

Was al gewend aan M-line matras, dus eenzelfde nieuw matras kopen zegt genoeg!!

H van den Broek 16-07-2020
1
10
9
6,7

Moeilijk te keren door de 2persoonshoes. Moeten de matrassen eruit halen om te keren, dat is erg lastig! Hadden achteraf liever 2 hoezen gehad.

Mignon vander Leij 06-07-2020
8
9
9
8,7

Zie hier boven

Henny Michel 29-06-2020
10
10
10
10

Ben in alle opzichten een tevreden klant. Inmiddels al een poosje in gebruik maar heb geen op- of aanmerkingen.

Anonymous
7
6
4
5,7

Deze matras is veel te zacht. 's ochtends lig je in een kuil en wordt met rugpijn wakker. Deze gaat omgeruild worden voor een andere matras.

Nanda 07-06-2020
8
9
9
8,7

Als je gaat liggen is dit matras iets zachter dan het oude slow motion 2. Ook kun je dit matras niet vastritsen aan onze huidige boxspring. Het ligt wel erg comfortabel en is goed vochtregulerend.

Rachel Mudde 06-06-2020
9
8
9
8,7

wordt echt uitgerust wakker

H.C. Bakker 04-06-2020
10
10
10
10

We waren op zoek naar nieuwe matrassen waar we ook op onze leeftijd 78 en 77 heel comfortabel op zouden kunnen slapen. Na bij Beter Bed in Veenendaal diverse matrassen geprobeerd te hebben, is onze keuze op M line Slow Motion 3 gevallen. We hebben daar beslist geen spijt van na ca. 6 weken gebruik.

RIEN EEGDEMAN 03-06-2020
6
7
8
7

Kan niet zeggen dat het een verbetering is t.o.v. de matrassen die we hiervoor hadden.

A.R.M. van der Zwaan 28-05-2020
3
3
4
3,3

Dit type matras biedt ons helaas niet het comfort dat we gehoopt hadden

chantal 12-05-2020
2
1
1
1,3

Helaas, ik heb geen schik met mijn matras die ik 4 weken geleden heb ontvangen. De eerste dagen veel te hard, oncomfortabel gevoel. Daarna lag t wat beter, maar helaas t bed wordt zo zacht op de plek waar je ligt dat mijn rug niet genoeg wordt ondersteunt. Resultaat erge pijn in de onderrug . Daarnaast is t moeilijk om te draaien op t matras.

Gerdine Gerdine 28-04-2020
8
6
6
6,7

Ben er nog niet over uit of het matras wel geschikt is voor mij. Ik ben een buikslaper en lig als een banaan in mijn bed. Af en toe wakker met last van mijn rug. Ik kan het matras nog 1,5 maand uitproberen. Maar ben bang voor het ergste...

Nanda van der Waal 27-04-2020
8
8
8
8

ik heb de matrassenwijzer test gedaan die geven aan dat ik de motion matras 7 of 8 moet uit proberen. maar ik zelf heb de slow motion 3 gekocht. die vond ik het beste slapen nou begin ik te twijfelen of daar aan goed heb gedaan qua prijs kies ik toch voor slow motion 3 is voor mij het beste.... ( maar ik zou graag nog een keer willen testen of daar aan goed heb gedaan want ik heb nooit de motion matras 7 of 8 getest ik kwam niet veder dan slow motion 3.)

Henk van Limpt 21-04-2020
8
8
8
8

We hebben alleen een opmerking , dit is het 2e matras en heeft ook een geur. Het eerste matras stonk verschrikkelijk en heb na week gebeld en Is omgeruild. Wij weten niet wat we hier mee aan moeten wil niet weer dat ze omgeruild worden. Het is een aparte geur maar niet zo erg als de eerste matrassen. Hoop dat de geur nog verdwijnt. Vind vreemd dat dit nergens vermeld staat. Het bedrijft alle 2 de matrassen. Met vriendelijke groet.

Kimberley Renting 23-03-2020
9
9
9
9

Slaap echt lekker je zakt er goed in .!! Super

Ingeborg Van Liempt 17-03-2020
8
8
8
8

Mijn rug heeft de eerste dagen totaal geen pijn meer gegeven maar na 2 weken werd dat anders. Het leek wel of mijn rug opeens moest wennen aan het nieuwe matras. Gelukkig is de pijn nu bijna verdwenen en is het een heerlijk matras. Ik vind het wel erg warm

Judith Goudswaard 08-03-2020
5
3
3
3,7

Ben niet tevreden over dit matras. De ondersteuning laat erg te wensen over. De matras is veel zachter dan in de winkel.

Hein Vinken 30-01-2020
5
8
3
5,3

Heb bed ligt heerlijk in het begin, alleen na ongeveer 4/5jaar al een flinke kuil. Omdat het toch een duur matras was zijn we er toch maar op blijven slapen met alle rugklachten tot gevolg. We vonden de garantievoorwaarden niet duidelijk en hebben het er maar bij gelaten. Na 8jaar het matras weggedaan en een andere gekocht.

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?