Slow Motion 1 Reviews

Gemiddelde uit 104 Reviews
8,5
8,4
8,4
8,4
Terug naar Slow Motion 1
Anonymous
10
10
10
10

Prima, zeer tevreden.

Tineke van Buul 03-02-2023
9
9
8
8,7

Minder stug dan mijn oude Tempur, dus handzamer met opmaken. En ook niet zo koud in de winter als mijn oude Tempur. Voldoet aan de verwachtingen.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk zacht en toch stevig matras. Geen seconde spijt van mijn aankoop.

Marc Abeel 29-09-2022
10
10
10
10

Heb een goede nachtrust door de goede ( stevige) ondersteuning.

Anonymous
9
9
9
9

Slaapt heerlijk, alhoewel ik nu slecht mijn bed uitkom doordat het zo lakker ligt!!

Erna Winters 23-11-2021
9
9
9
9

Prettig en stevig matras

Luc M Leys 02-08-2020
10
10
10
10

Had dit al veel vroeger moeten aanschaffen. Dit is uitgerust wakker worden 

Anonymous
10
10
10
10

In 1 woord "SUPER" matras. vanaf nacht 1 heerlijk uitgerust wakker!

Ron Kortekaas 21-03-2020
9
8
8
8,3

Heerlijk geslapen afgelopen maand. Geeft een goede ondersteuning aan het lichaam.

Iris Bergwerff 21-11-2019
10
10
10
10

Is al snel zacht genoeg om lekker in weg te zakken. Ligt heerlijk!

Marja Hamminga 08-11-2019
8
8
8
8

Prima matrassen, wel even wennen

Marian Buster 18-10-2019
10
10
10
10

Super matras

J Meekel 14-07-2019
8
8
8
8

Vanaf nacht 1 lig ik weer heerlijk in mijn bed

Anonymous
8
8
8
8

Ben beter uitgerust

Anonymous
9
9
9
9

Matras ligt prettig. Goede ondersteuning.

M.M. Berkhoudt 28-12-2023
9
9
9
9

We zijn zeer tevreden met de aankoop van deze matras

Diana van der Sluijs 14-12-2023
10
9
10
9,7

Onze dochter slaapt heerlijk!

Anonymous
9
9
9
9

Superfijn matras! Stabiele basis; comfortabele toplaag.

Anita de Jong 21-08-2023
10
10
10
10

Heerlijk matras

Diana Lucarelli 08-07-2023
8
8
8
8

De matras ligt lekker en ondersteund de drukplekken. De matras hoeft niet gedraaid te worden.

Anonymous
10
10
10
10

Ligt heerlijk en zegt wat het doet: MLine sleep wel, move better!

Anonymous
10
10
10
10

Na 1 nacht wennen, voelde even hard en koud, daarna heerlijk slapen elke avond, met moeite uit bed `s morgens omdat het zo lekker ligt!

Liana van der Sluijs-Gerschau 14-03-2023
7
6
6
6,3

Matras ligt harder dan in de winkel maar "we moesten aan het nieuwe matras wennen" werd ons gezegd. Uiteindelijk binnen de 100 dagen in de winkel nog andere M-lines geprobeerd. Hierbij werd gezegd dat we niet naar de prijs moesten kijken omdat er nog korting vanaf ging maar we zouden dan uiteindelijk toch bijna het dubbele kwijt zijn. Aangezien we al lange tijd op zoek waren naar een ander matras en ook andere matrassen hebben gehad, waren we er klaar mee. We hebben de M-line matrassen gehouden en onze oude topper erop gelegd. Ligt nu weliswaar iets te hoog maar wel goed. Misschien dat de M-line over een tijdje wat zachter ligt en we ze zonder topper kunnen gebruiken. Jammer dat de Slow Motion 2 en 4 verschillen in hoogte anders was het een optie geweest om de Slow Motion 2 te ruilen voor de Slow Motion 4 (of toch de 3 ervan uitgaande dat de matrassen in de winkel harder liggen).

Joke Lagewaard 20-02-2023
9
10
10
9,7

Heerlijke matras, die goede ondersteuning geeft, maar niet te hard is. Voor het eerst in jaren ben ik bij het opstaan niet meer stijf. Het matras voelt niet koud aan, maar is ook niet te warm.

Jess Janssen 19-02-2023
10
10
10
10

Zeer aangename matras. Veel minder rugpijn

C. van den Hil 13-01-2023
10
10
10
10

Ik slaap heerlijk op mijn nieuwe matras. Het vormt zich naar je lichaam., of ik nu op mijn rug lig of op mij zijde.

Lianne Mol 23-12-2022
7
7
7
7

De eerste dagen dat je op het matras ligt, lig je op een plank. Het is een heel stijf matras. Je lichaam moet er enorm aan wennen.

Ivan De Wilde 21-12-2022
10
8
8
8,7

Prima matras die zich direct aanpast aan je lichaam en houding.

Ivan De Wilde 21-12-2022
10
8
8
8,7

Prima matras die zich direct aanpast aan je lichaam en houding.

Anneke van de Schraaf 15-11-2022
9
9
9
9

slaap heerlijk en ontspannen en wakker worden zonder rugpijn

Anonymous
10
10
10
10

Fantastische matrassen. Een super waardige vervanging van de oude matrassen! Heel comfortabel passen de matrassen zich aan aan je lichaam.

Leen van Dongen 21-04-2022
8
8
9
8,3

Geen rugklachten meer bij opstaan.

Dick 09-04-2022
9
8
7
8

De matras is eigenlijk toch iets te hard wat het wisselen van de lighouding bemoeilijkt.

Anonymous
1
1
1
1

matras valt erg tegen, veel harder dan in de winkel

Jules Alberts 06-01-2022
9
9
9
9

Matras ligt prima en mijn vrouw wordt uitgerust wakker

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras, geeft goede ondersteuning.

Wilma 09-11-2021
8
7
8
7,7

Het matras ligt heerlijk en ondersteunt goed. Wat voor mij wel een nadeel is, is dat het matras te warm is voor mij. Ik ga daardoor snel liggen zweten en zoeken naar een plekje op het matras wat nog koel is. Volgende keer voor mij dus geen bovenlaag met traagschuim.

Anonymous
10
10
10
10

Prima matras. Voldoet aan mijn voorwaarden

Johan Nijp 20-07-2021
8
8
8
8

Het is even wennen maar het matras begint nu heerlijk te liggen en dat komt natuurlijk ook door de lattenbodem

ton miltenburg 10-07-2021
9
9
9
9

heerlijk matras`

Marc Hulselmans 01-05-2021
7
8
8
7,7

Liefst matras uit 1 geheel

Anonymous
9
9
9
9

goed matras, geeft voldoende steun, en is zacht genoeg

Anneke Kuhlmann 14-01-2021
10
10
10
10

Sinds we deze nieuwe matrassen hebben slapen we echt fantastisch. Geen pijn meer aan heupen en schouders en we staan uitgerust op elke ochtend.

Anonymous
8
9
9
8,7

Comfortabele matras, behoorlijk stug

Anonymous
9
9
9
9

Bij het proefliggen bij Beter Bed viel mij ogenblikkelijk op dat het Mline matras me waarschijnlijk heel goed zou bevallen. Prima omvattend en goede steun. De praktijk bevestigde mijn ervaring in de winkel.

Arnold de Leeuw 04-11-2020
9
9
9
9

Onze oude mline matrassen waren 12 jaar oud. De nieuwe mline matrassen zijn weer fabelachtig goed en slapen zeer ontspannen

Fred Zegers 09-07-2020
10
10
9
9,7

Gewoon een heel fijn matras. Zacht en toch stevig en geweldige ondersteuning

Julia Kaliaeva 13-03-2020
8
1
1
3,3

Enorme spijt gekregen van deze dure aankoop. Het matras is al een maand in gebruik. Sindsdien sta ik elke ochtend op met pijn in mijn rug.

Marlies Muller 11-11-2019
6
6
6
6

Dit matras is veel te hard

F.G. Boersma 05-11-2019
8
8
8
8

Prima matras, ik slaap er goed op.

Ale Kooitje 02-10-2019
8
8
9
8,3

Na redelijk kort gebruik gaat de tijk al wat verschuiven.

L den Boef 09-09-2019
10
10
10
10

Wij slapen momenteel goed op de gekochte matrassen

Cor Rullens 31-08-2019
8
6
6
6,7

de matras is vrij dun

A Meijerink 30-08-2019
8
8
8
8

Eerste weken was het even wennen, ik sliep altijd op een pocketvering matras.

f vh wout 01-08-2019
8
9
9
8,7

Mijnvrouw vindt het bed wel warm

Kristel Van de Ven 01-08-2019
7
5
9
7

De motion 1 is toch zachter als dat ik dacht waardoor hij met mijn rugklachten niet genoeg ondersteuning biedt.

T van der Horst 29-07-2019
10
10
10
10

Heerlijke matrassen mis ze als ik op vakantie ga

Sasja Schaareman 28-07-2019
8
4
5
5,7

Wij slapen nu zo’n 5 weken op onze nieuwe matrassen. Slaap slecht door en wordt iedere ochtend met pijnlijke heupen/benen wakker. Ga er van uit dat dat niets meer met gewenning te maken kan hebben, maar dat de matras niet voor mij geschikt is.

Nelly Aksu 22-07-2019
1
1
1
1

Matras levert alleen maar pijn in schouders, nek en rug op. Als het mogelijk is zou ik graag het matras willen ruilen

Marja Meijer 21-07-2019
10
10
10
10

Heerlijk matras. Slaap nu de hele nacht door

Jac Daamen 05-07-2019
5
5
5
5

Aangezien bed in een vakantie woning staat is onze eerste indruk dat deze iets aan de harde kant is. Is het mogelijk deze om te ruilen, zoals aangegeven bij `beter bed`

Hannie de Nooijer 14-04-2019
9
9
10
9,3

Heel erg jammer dat het hoofdbord niet in 180 breed geleverd kan worden. Er is wel 180 breed geleverd, maar dit is een hoofdbord voor bed van 140. Het staat nu los tegen de muur omdat de beugels niet passen. Dit hadden ze moeten zien bij de bestelling die binnenkwam. En moeten reageren dat dit niet kon. Er is nog contact geweest vanuit de zaak maar toen was de M line al geplaatst.

Coen Hamm 06-02-2019
8
8
8
8

Jammer dat de topper zo slap is dat hij verschuift en kreukelt.

MARCEL DE HAES 06-02-2019
8
8
8
8

De vele kabeltjes voor de bediening misschien iets beter wegwerken. Nu hebben we dit zelf gedaan. Anders zou het moeilijk poetsen zijn onder het bed. en dit was zeker een van mijn vragen.

G Driessen 25-12-2018
9
9
9
9

slaapt geweldig

C de Regt 05-12-2018
10
10
10
10

Super matras ik heb veel last van mijn rug maar ik lig er heerlijk op. Het M line kussen is het beste kussen ooit ,eindelijk na heel veel kussens gehad te hebben super gewoon, een aanrader voor nek en schouders.

Frank Van Tuijl 13-04-2018
9
9
9
9

Mooi slank model

H Everling 10-11-2017
8
8
8
8

heel goed product

Marinus Muije 31-08-2017
9
9
9
9

Ofschoon e.e.a. slechts korte tijd in ons bezit is zijn wij tot dusverre zeer tevreden.

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?

Advies nodig? Bel ons op +32 380 835 09
x

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.