• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Advies nodig?
Bel met M line of maak een afspraak met een verdeler.

Maak een afspraak

100 dagen omruilgarantie
In alle rust je matras uitproberen!

Slow Motion 1 Reviews

Gemiddelde uit 76 Reviews
8,2
8,2
8,2
8,2
Terug naar Slow Motion 1
Anonymous
9
9
9
9

Slaapt heerlijk, alhoewel ik nu slecht mijn bed uitkom doordat het zo lakker ligt!!

Erna Winters 23-11-2021
9
9
9
9

Prettig en stevig matras

Luc M Leys 02-08-2020
10
10
10
10

Had dit al veel vroeger moeten aanschaffen. Dit is uitgerust wakker worden 

Anonymous
10
10
10
10

In 1 woord "SUPER" matras. vanaf nacht 1 heerlijk uitgerust wakker!

Ron Kortekaas 21-03-2020
9
8
8
8,3

Heerlijk geslapen afgelopen maand. Geeft een goede ondersteuning aan het lichaam.

Iris Bergwerff 21-11-2019
10
10
10
10

Is al snel zacht genoeg om lekker in weg te zakken. Ligt heerlijk!

Marja Hamminga 08-11-2019
8
8
8
8

Prima matrassen, wel even wennen

Marian Buster 18-10-2019
10
10
10
10

Super matras

J Meekel 14-07-2019
8
8
8
8

Vanaf nacht 1 lig ik weer heerlijk in mijn bed

Leen van Dongen 21-04-2022
8
8
9
8,3

Geen rugklachten meer bij opstaan.

Dick 09-04-2022
9
8
7
8

De matras is eigenlijk toch iets te hard wat het wisselen van de lighouding bemoeilijkt.

Anonymous
1
1
1
1

matras valt erg tegen, veel harder dan in de winkel

Jules Alberts 06-01-2022
9
9
9
9

Matras ligt prima en mijn vrouw wordt uitgerust wakker

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras, geeft goede ondersteuning.

Wilma 09-11-2021
8
7
8
7,7

Het matras ligt heerlijk en ondersteunt goed. Wat voor mij wel een nadeel is, is dat het matras te warm is voor mij. Ik ga daardoor snel liggen zweten en zoeken naar een plekje op het matras wat nog koel is. Volgende keer voor mij dus geen bovenlaag met traagschuim.

Anonymous
10
10
10
10

Prima matras. Voldoet aan mijn voorwaarden

Johan Nijp 20-07-2021
8
8
8
8

Het is even wennen maar het matras begint nu heerlijk te liggen en dat komt natuurlijk ook door de lattenbodem

ton miltenburg 10-07-2021
9
9
9
9

heerlijk matras`

Marc Hulselmans 01-05-2021
7
8
8
7,7

Liefst matras uit 1 geheel

Anonymous
9
9
9
9

goed matras, geeft voldoende steun, en is zacht genoeg

Anneke Kuhlmann 14-01-2021
10
10
10
10

Sinds we deze nieuwe matrassen hebben slapen we echt fantastisch. Geen pijn meer aan heupen en schouders en we staan uitgerust op elke ochtend.

Anonymous
8
9
9
8,7

Comfortabele matras, behoorlijk stug

Anonymous
9
9
9
9

Bij het proefliggen bij Beter Bed viel mij ogenblikkelijk op dat het Mline matras me waarschijnlijk heel goed zou bevallen. Prima omvattend en goede steun. De praktijk bevestigde mijn ervaring in de winkel.

Arnold de Leeuw 04-11-2020
9
9
9
9

Onze oude mline matrassen waren 12 jaar oud. De nieuwe mline matrassen zijn weer fabelachtig goed en slapen zeer ontspannen

Fred Zegers 09-07-2020
10
10
9
9,7

Gewoon een heel fijn matras. Zacht en toch stevig en geweldige ondersteuning

Julia Kaliaeva 13-03-2020
8
1
1
3,3

Enorme spijt gekregen van deze dure aankoop. Het matras is al een maand in gebruik. Sindsdien sta ik elke ochtend op met pijn in mijn rug.

Marlies Muller 11-11-2019
6
6
6
6

Dit matras is veel te hard

F.G. Boersma 05-11-2019
8
8
8
8

Prima matras, ik slaap er goed op.

Ale Kooitje 02-10-2019
8
8
9
8,3

Na redelijk kort gebruik gaat de tijk al wat verschuiven.

L den Boef 09-09-2019
10
10
10
10

Wij slapen momenteel goed op de gekochte matrassen

Cor Rullens 31-08-2019
8
6
6
6,7

de matras is vrij dun

A Meijerink 30-08-2019
8
8
8
8

Eerste weken was het even wennen, ik sliep altijd op een pocketvering matras.

f vh wout 01-08-2019
8
9
9
8,7

Mijnvrouw vindt het bed wel warm

Kristel Van de Ven 01-08-2019
7
5
9
7

De motion 1 is toch zachter als dat ik dacht waardoor hij met mijn rugklachten niet genoeg ondersteuning biedt.

T van der Horst 29-07-2019
10
10
10
10

Heerlijke matrassen mis ze als ik op vakantie ga

Sasja Schaareman 28-07-2019
8
4
5
5,7

Wij slapen nu zo’n 5 weken op onze nieuwe matrassen. Slaap slecht door en wordt iedere ochtend met pijnlijke heupen/benen wakker. Ga er van uit dat dat niets meer met gewenning te maken kan hebben, maar dat de matras niet voor mij geschikt is.

Nelly Aksu 22-07-2019
1
1
1
1

Matras levert alleen maar pijn in schouders, nek en rug op. Als het mogelijk is zou ik graag het matras willen ruilen

Marja Meijer 21-07-2019
10
10
10
10

Heerlijk matras. Slaap nu de hele nacht door

Jac Daamen 05-07-2019
5
5
5
5

Aangezien bed in een vakantie woning staat is onze eerste indruk dat deze iets aan de harde kant is. Is het mogelijk deze om te ruilen, zoals aangegeven bij `beter bed`

Hannie de Nooijer 14-04-2019
9
9
10
9,3

Heel erg jammer dat het hoofdbord niet in 180 breed geleverd kan worden. Er is wel 180 breed geleverd, maar dit is een hoofdbord voor bed van 140. Het staat nu los tegen de muur omdat de beugels niet passen. Dit hadden ze moeten zien bij de bestelling die binnenkwam. En moeten reageren dat dit niet kon. Er is nog contact geweest vanuit de zaak maar toen was de M line al geplaatst.

Coen Hamm 06-02-2019
8
8
8
8

Jammer dat de topper zo slap is dat hij verschuift en kreukelt.

MARCEL DE HAES 06-02-2019
8
8
8
8

De vele kabeltjes voor de bediening misschien iets beter wegwerken. Nu hebben we dit zelf gedaan. Anders zou het moeilijk poetsen zijn onder het bed. en dit was zeker een van mijn vragen.

G Driessen 25-12-2018
9
9
9
9

slaapt geweldig

C de Regt 05-12-2018
10
10
10
10

Super matras ik heb veel last van mijn rug maar ik lig er heerlijk op. Het M line kussen is het beste kussen ooit ,eindelijk na heel veel kussens gehad te hebben super gewoon, een aanrader voor nek en schouders.

Frank Van Tuijl 13-04-2018
9
9
9
9

Mooi slank model

H Everling 10-11-2017
8
8
8
8

heel goed product

Marinus Muije 31-08-2017
9
9
9
9

Ofschoon e.e.a. slechts korte tijd in ons bezit is zijn wij tot dusverre zeer tevreden.

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?