Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

M line boxspring 180 x 220 cm

Naast smaken verschillen ook vaak onze voorkeuren. Wanneer u bijvoorbeeld een goede nachtrust wilt ervaren, dan kunt u andere eisen aan een bed stellen dan uw buurman. Bij M line kunt u voor een boxspring een keuze maken uit verschillende modellen en maten. Elke boxspring van M line is ontworpen om u optimaal te ondersteunen tijdens de nachtrust. De boxsprings zijn onder te verdelen in twee collecties: de Intense en de Superior. Naast de uitvoering kunt u bij M line tevens aangeven wat het gewenste formaat is. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een groot bed waar u als lang persoon heerlijk op kunt slapen? Dan is een M line boxspring 180 x 220 een aanrader! Een boxspring 180 x 220 is een zeer luxe tweepersoonsbed. Met dit bed heeft u namelijk zowel in de lengte als in de breedte alle ruimte die nodig heeft. Ontdek zelf het uitstekende comfort van een M line boxspring 180 x 220.

Specificaties van een 180 x 220 boxspring

Ten eerste het formaat. Dit is eigenlijk al aangegeven in de naam “boxspring 180 x 220”. Een boxspring van dit formaat is vanzelfsprekend 180 centimeter breed en maar liefst 220 centimeter lang. Dit bed is hierdoor langer dan een gewoon tweepersoonsbed. Iedere M line boxspring 180 x 220 is ontworpen om u een goede nachtrust te bezorgen. Zo versterkt deze boxspring de unieke eigenschappen van de M line Slow Motion en Cool Motion matrassen. Daarnaast is de M line boxspring 180 x 220 uitgerust met een unieke combinatie van visco-elastisch schuim en stevige pocketveren. Dit komt u niet tegen in gewone boxsprings van andere merken. Deze indrukwekkende specificaties zijn maar een paar voorbeelden van de indrukwekkende slaaptechnieken die een boxspring 180 x 220 bevat. Stuk voor stuk dragen de eigenschappen van dit bed bij aan een betere nachtrust. De exacte eigenschappen van een 180 x 220 boxspring van M line verschillen lichtelijk per collectie. Zo is de M line Intense eenvoudig aan te passen aan uw smaak.

Voordelen van boxspring 180 x 220

Wanneer u potentiële boxsprings aan het vergelijk bent met elkaar, dan let u natuurlijk op de specificaties en de bijbehorende voordelen. In dat geval is het goed om te weten dat een M line boxspring altijd uitstekend is, welk formaat u ook kiest. Elke boxspring van M line bevat namelijk innovatieve slaaptechnieken. Hierdoor ervaart u een voortreffelijke nachtrust. Dat is echter nog niet alles. Daarnaast profiteert u met een boxspring 180 x 220 van het aanzienlijk ruime formaat. Het bed is breed genoeg voor u en uw partner. Bovendien is een boxspring 180 x 220 wat langer dan gemiddeld. Hierdoor is dit bed tevens een goede optie als u erg lang bent. Wilt u de voordelen van een M line boxspring 180 x 220 zelf ervaren? Bestel dan direct uw heerlijke M line boxspring via onze webshop of bezoek een van onze verkooppunten.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers