Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

M line boxspring 160 x 200 cm

Is uw huidige bed aan vervanging toe? Wilt u graag een goed tweepersoonsbed aanschaffen? Dan raden wij een boxspring aan. Omdat geen enkele slaapkamer even groot is, kunt u een M line boxspring bestellen in diverse formaten. Hierdoor vindt u bij ons zeker een geschikt bed waarmee u een uitstekende nachtrust ervaart. Zo is onze boxspring 160 x 200 een populaire keuze voor een tweepersoonsbed. Uiteraard kunt u bij M line niet alleen het formaat van uw toekomstige bed beslissen. Daarnaast kunt u een keuze maken wat betreft de uitvoering van uw M line boxspring 160 x 200. U vindt twee collecties boxsprings in ons assortiment: de Intense en de Superior. Dus wilt u genieten van een optimale nachtrust met een uitstekend tweepersoons boxspring? Dan is de M line boxspring 160 x 200 zeker een aanrader.

Specificaties van een boxspring 160 x 200

Overweegt u een M line boxspring? Dan is het handig om te weten wat de specificaties zijn. Zo is een boxspring 160 x 200 logischerwijs 160 centimeter breed en 200 centimeter lang. Elke M line boxspring is ontworpen om het beste resultaat te leveren, namelijk een goede nachtrust. Zo zal een M line boxspring 160 x 200 de indrukwekkende eigenschappen van een Slow Motion of Cool Motion matras versterken. Hierdoor ervaart u nog meer comfort. Daar komt nog eens bij dat een boxspring van M line standaard uitgerust is met innovatieve slaaptechnieken. In tegenstelling tot andere boxsprings zijn de M line boxsprings uitgerust met een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Bovendien bevat een boxspring 160 x 200 tevens belangrijke eigenschappen die bijdragen aan een goede ventilatie, uitstekende drukverdeling en ultieme ondersteuning. Afhankelijk van de collectie die u kiest, kunnen verdere specificaties verschillen. Wilt u een boxspring 160 x 200 waarbij modern en klassiek perfect gecombineerd is? Dan raden wij de M line Intense collectie aan.

De voordelen van een 160 x 200 boxspring

Alle M line boxsprings bevatten indrukwekkende technieken die bijdragen aan een gezonde nachtrust. Dat zijn interessante voordelen. Hierdoor is een boxspring van M line eigenlijk altijd een voortreffelijke keuze, ongeacht welk formaat u neemt. Een ander groot voordeel van een boxspring 160 x 200 is dat u een uitstekend tweepersoonsbed heeft. Voor een tweepersoonsbed is dit formaat namelijk erg gebruikelijk. Zo hebben u en uw partner genoeg ruimte op een bed van 160 x 200. Daar komt nog eens bij dat u ultiem comfort en optimale ondersteuning ervaart dankzij de innovatieve technieken van M line. Bent u geïnteresseerd in een uitstekende boxspring 160 x 200? Bestel dan direct uw perfecte exemplaar of bezoek een van onze verkooppunten om het zelf te testen.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers