Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

M line boxspring 140x200 cm

Aangezien geen mens hetzelfde is, zijn de boxsprings van M line verkrijgbaar in diverse formaten en uitvoeringen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een tweepersoonsbed, maar heeft u niet veel ruimte in de slaapkamer? Dan is een M line boxspring 140 x 200 zeker een aanrader. Een bed van dit formaat is net iets groter dan een twijfelaar. Hierdoor is er genoeg ruimte voor twee personen om een goede nachtrust te ervaren op een boxspring 140 x 200. Naast het formaat van uw toekomstige boxspring bepaalt u bij M line tevens welke uitvoering het beste aansluit bij uw voorkeuren en eisen. M line heeft twee varianten wat betreft een boxspring, namelijk de Intense en de Superior. Geniet voortaan van optimale ondersteuning en voortreffelijk comfort in zelfs de kleinste slaapkamers met een M line boxspring 140 x 200!

Specificaties van een 140 x 200 boxspring

Een M line boxspring 140 x 200 is, zoals de naam suggereert, 140 centimeter breed en 200 centimeter lang. Iedere boxspring van M line bevat stuk voor stuk vernieuwende technieken om ervoor te zorgen dat u een goede nachtrust ervaart. Deze specificaties dragen onder andere bij aan voortreffelijke ventilatie, optimale ondersteuning en uitstekende drukverdeling. Daarnaast is een M line boxspring ontworpen om de bijzondere eigenschappen van de Slow Motion en Cool Motion matrassen te versterken. Wanneer u een Slow Motion matras combineert met een M line boxspring, dan ervaart u nog meer comfort en haalt u het beste uit iedere nacht. Bovendien bevatten de M line boxsprings in tegenstelling tot gewone boxsprings een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. De overige specificaties van een boxspring 140 x 200 variëren enigszins afhankelijk van welke M line collectie u kiest. Zo wordt de M line Superior boxspring 140 x 200 regelmatig omschreven als een luxe boxspring waarmee u ultiem comfort ervaart.

Voordelen van een boxspring 140 x 200

De eerder genoemde specificaties van een M line boxspring brengen een hoop voordelen met zich mee waardoor u zeker een goede nachtrust ervaart. Dit zorgt ervoor dat een boxspring van M line een interessante optie is wanneer u een nieuw bed gaat kopen. Bovendien heeft een boxspring 140 x 200 nog een ander voordeel. Dankzij het compacte formaat van de boxspring kunt u dit bed in vrijwel iedere slaapkamer kwijt. U hoeft overigens niet bang te zijn dat uw nachtrust benadeeld wordt op een tweepersoonsbed van dit formaat. Een M line boxspring 140 x 200 bevat alle innovatieve technieken van M line én het bed is ruim genoeg voor twee personen. Ontdek zelf de voordelen van een M line boxspring 140 x 200! Bestel direct online uw M line droombed of kom langs bij een van onze verkooppunten.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers