Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

M line topmatras 90x 200 cm 

Heeft u een uitstekend bed, maar is het matras te stevig voor uw slaaphouding? Dan is een topmatras een goed idee. Door middel van een topper kunt u moeiteloos het comfort van uw huidige matras verhogen. Een topmatras is namelijk een dun matras van 5 tot 10 centimeter. U plaatst de topper op een bestaand matras om bijvoorbeeld het comfort daarvan te verhogen. Heeft u een eenpersoonsbed of twee losse matrassen naast elkaar? Dan kunt u een M line topmatras 90 x 200 overwegen. Zoals u gewend bent bepaalt u bij M line welke uitvoering en welk formaat uw ideale topper heeft. Hierdoor vindt u altijd een topmatras die perfect past op uw huidige matras. Wilt u zelf het comfort van zo’n extra toplaag ervaren? Wacht dan niet langer en bestel direct een  topmatras 90 x 200 van M line!

Specificaties van topmatras 90 x 200

Het formaat is voor het uitzoeken van een topper erg belangrijk. De topmatras moet goed aansluiten op uw bestaande matras. Een topmatras 90 x 200 is 90 centimeter breed en 200 centimeter lang. Hierdoor past deze M line topper perfect op een normaal eenpersoonsbed. Bovendien ontwerpt M line elk topmatras met een kern van traagschuim om ervoor te zorgen dat u meer comfort ervaart gedurende de nacht. Het schuim van een topmatras 90 x 200 neemt namelijk de vorm aan van uw contouren. Verder bevat een M line topper 90 x 200 vernieuwende technieken. Dankzij deze technieken van de topmatras ervaart u een goede drukverdeling, uitstekende ventilatie en optimale ondersteuning. De overige specificaties van een M line topmatras 90 x 200 wisselen lichtelijk per collectie. Bij M line kunt u kiezen tussen een Start Intense topper en een Luxe Intense topmatras. Ga naar de collecties voor meer informatie over aanvullende eigenschappen.

Topmatras 90 x 200 en de voordelen

Naast de specificaties zijn uiteraard de voordelen van een M line topmatras 90 x 200 belangrijk om te vermelden. U wilt natuurlijk weten waar u van profiteert indien u investeert in een topper. Ten eerste draagt een topmatras 90 x 200 bij aan de levensduur van uw huidige matras. Elke nacht krijgt uw matras behoorlijk wat te verduren. Zo zweet u tijdens het slapen. Normaal gesproken komt dat terecht in uw matras. Wanneer u een topmatras 90 x 200 plaatst op uw bestaande matras, dan dient de topper als een beschermende laag. Hierdoor slijt onder andere uw matras minder snel. Bovendien verbetert een topper 90 x 200 de hygiëne van uw eenpersoonsmatras. Elk M line topmatras is namelijk uitgerust met een speciale hoes die gemakkelijk af te ritsen is. Vervolgens kunt u de hoes wassen en alles is weer heerlijk schoon. Kortom, met een topmatras 90 x 200 verhoogt u niet enkel het comfort van uw huidige matras!

 

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers