Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Duurzaamheid

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Slow Motion 7 Reviews

Gemiddelde uit 112 Reviews
8,5
8,8
8,8
8,7
Terug naar Slow Motion 7
Thea van Wezel 24-08-2020
10
10
10
10

Geweldig!!! Slaapt fantastisch. Goede ondersteuning. Ben grote fan van M line.

Priscilla de Konink 13-07-2020
10
9
9
9,3

Ja, ik merkte gelijk vanaf de eerste nacht, dat heel mijn lichaam goed ondersteund werd en ik werd uitgerust wakker.

Martin & Lianne van Staveren-Donkers 06-07-2020
10
10
10
10

Zeer comfortabel en perfecte ondersteuning. De matras is daarbij veel makkelijker te draaien dan onze voorgaande matras.

André Dam 05-07-2020
10
10
10
10

Ik ben tot nu toe ZEER tevreden met dit matras aangezien ik een versleten rug heb en s’ morgens veel soepeler uit bed kom

Anonymous
10
10
10
10

Super kwaliteit en ligt heerlijk

Ineke Besamusca 15-06-2020
9
9
9
9

Heerlijk hoog en slaapt uitstekend

A.D.A Scholtes 05-03-2020
10
10
10
10

Het is een heerlijke matras hij ligt wel zachter als van mijn man, die heeft de 8 en ik heb de Slow Motion 7. Ik lig nu op die van mijn man om te kijken hoe die ligt even vergelijken wat ik fijner vind.

A.R. van Werven 22-02-2020
8
10
10
9,3

Ligt heerlijk en mijn rug klachten zijn verminderd, ik wordt uitgeruster wakker. Hier staat wel tegen over dat de matras best zwaar is tijdens het opmaken, wat ook weer een voordeel heeft dat hij niet verschuift.

Anonymous
9
9
9
9

super tevreden

Andrea Meyer 20-10-2020
8
9
9
8,7

Het matras geeft een zeer goede ondersteuning. Wij slapen er prima op.

Aad Zwinkels 19-10-2020
9
5
7
7

Kochten onze eerste mlines ongeveer 3 jaar geleden. Maar dat bleken matrassen te zijn met fouten in de productie/design. Zakten in. Kregen rugklachten. Terug naar de winkel waar we de matrassen kochten. Bleek dat ze kosteloos omgewisseld werden. Maar alleen blijkbaar als klant zelf ging klagen. Kregen kort daarop onze nieuwe matrassen. Lagen prima. Echter midden in de nacht gingen de matrassen stinken. Waarschijnlijk kwamen er productiegassen vrij door verwarming tot lichaamstemperatuur. In onze kampeervakantie de tijk eraf gehaald en de matrassen zo neergelegd dat ze extra konden luchten. Zowel aan boven als onderzijde. En ramen op een kier voor extra ventilatie. Helaas bij thuiskomst was het probleem niet over. Dus weer terug naar de leverancier. Die was direct bereid om de matrassen weer om te wisselen. Op zich prima. Maar het leek er veel op dat dit stankprobleem ook al bekend was. Nu 2 weken weer nieuwe matrassen. Helaas stinken die ook na op lichaamstemperatuur te zijn gekomen. We hopen dat dat over een maand minder wordt. Anders weer terug naar de leverancier. N

Heidi Nieuwenhuis 19-10-2020
8
8
1
5,7

het matras biedt geen ondersteuning zoals verwacht. Tijdens de aanschaf vertelde de verkoopster dat ik goed in het matras lag, echter nu een maandje in huis te hebben heb ik steeds meer klachten in de onderrug en tussen de schouderbladen. Ook heb ik vaak last van slapende ledematen. Ik denk dat het matras te zacht is voor mij.

John Kolle 17-10-2020
6
8
9
7,7

Het matras is veel warmer dan mijn oude Auping matras, jammer dat de cool versie niet bij Beter bed verkocht wordt, die had ik achteraf beter kunnen kopen. Het matras legt wel lekker. Een paar handvatten zou handig zijn voor het omdraaien want het matras is best zwaar.

Anonymous
8
8
8
8

Jorin 13-10-2020
10
10
10
10

Jef Volders 13-10-2020
9
9
9
9

Hanny van Dusschoten 09-10-2020
10
10
10
10

Anonymous
10
9
10
9,7

Matras ligt heerlijk, biedt goede ondersteuning en is uiterst vriendelijk te onderhouden!

Anonymous
10
10
10
10

voldoet aan de verwachting

Henk Janssen 01-10-2020
9
9
9
9

Prima produkt

Suzan van der Velde 30-09-2020
8
8
8
8

Anonymous
10
10
10
10

Ik slaap goed en sta uitgerust op!

Hans De Vries 28-09-2020
10
10
10
10

IK slaap goed en wordt uitgerust wakker

Eddy Hendrickx 28-09-2020
9
9
9
9

Anonymous
7
9
9
8,3

jammer dat er geen handvatten aan het matras zitten, het matras is best wel zwaar om te draaien.

danny rens 09-09-2020
9
9
9
9

LN Trappel 08-09-2020
7
4
7
6

naar mijn inziens te hard voor mij. ik ga binnenkort terug naar de winkel

Anonymous
9
9
9
9

Geesje Schomper 30-08-2020
10
10
10
10

A-tje S. 24-08-2020
10
10
10
10

Heerlijke matrassen! Wat een verschil. Eindelijk weer lekker slapen

Dirk van der Wal 21-08-2020
7
9
9
8,3

Matras is erg zwaar, dus wat lastig met de hoezen

J Pypers-de Vries 21-08-2020
10
10
10
10

Leendert Van Westbroek 17-08-2020
10
10
10
10

Fijn matras, is de 2e m-line, weer gekocht uit tevredenheid.

Anonymous
9
10
9
9,3

Bij de door ons aangeschafte matrassen hebben wij beiden het gevoel dat we niet op de matrassen liggen. Deze matrassen sluiten aan op je lichaam waardoor er geen hinderlijke drukpunten ontstaan. Je ligt ontspannen.

Anonymous
8
8
9
8,3

Het ligt heerlijk ik slaap in iedere geval beter dan voorheen

John Cornelissen 03-08-2020
8
8
8
8

In verhouding tot gelijkwaardig geteste producten van o.a. Lidl veel te duur.

Anonymous
10
10
10
10

de ondersteuning voelt weldadig aan

Anonymous
9
9
9
9

Hele fijne matrassen, minder rugklachten. Goed uitgerust wakker !

Anonymous
9
9
9
9

Rien du Pré 26-07-2020
8
9
9
8,7

Anonymous
10
10
10
10

Ella Westveer 23-07-2020
9
10
9
9,3

Was wennen na 15 jaar de M line 3. Voelde echt anders in begin harder en warmer. Nu na 1 maand voelt het steeds beter, goede ondersteuning en is het heerlijk slapen. Blij mee.

C.L. Clarisse 18-07-2020
5
5
5
5

Matras is te zacht voor mij

Monique Italiaander 18-07-2020
10
10
10
10

Al na een paar dagen heerlijk slapen en meer uitgerust wakker worden.

Anonymous
7
7
10
8

Erg stevig product. Iets te stevig voor mijn vriendin. Ze weegt 60kg en kreeg dit matras aanbevolen in de winkel. Eenmaal thuis bleek het wel erg stevig. Misschien is het even wennen, maar tot nu toe niet tevreden.

Anonymous
8
9
9
8,7

J Aries 15-07-2020
8
8
8
8

Karin Koster 15-07-2020
9
9
10
9,3

E. van Daalen 14-07-2020
9
8
8
8,3

mijn rug pijn is nog niet over, misschien duurt dit nog even...service is top

Anonymous
7
8
9
8

Leonie Krebbers 10-07-2020
7
9
9
8,3

Moest wel even wennen de eerste twee weken, maar het matras ligt heerlijk. Ik heb de morgens geen last van mijn heup of schouder meer. Dit had ik op mijn oude matras wel.

Mirjam Costongs 10-07-2020
10
10
8
9,3

Matrassen bevallen nu sinds 4 weken na uw le vering perfect.

Peter Monden 09-07-2020
9
9
9
9

voldoet aan de verwachting

Maud Smets 06-07-2020
10
10
10
10

Top matras!

Martin & Lianne van Staveren-Donkers 06-07-2020
10
10
10
10

Zeer comfortabel en perfecte ondersteuning. De matras is daarbij veel makkelijker te draaien dan onze voorgaande matras.

Daniel Rios Loogman 05-07-2020
8
8
8
8

Carla Sluiter 03-07-2020
10
10
10
10

Anonymous
5
5
5
5

Mijn vrouw heeft meer last van haar rug dan voorheen

M Chalvatzis 21-06-2020
9
10
9
9,3

Gerjan Dorman 21-06-2020
9
9
9
9

Anonymous
9
9
9
9

Mijn vrouw slaapt er prima op en is erg tevreden.

ann vermeersch 17-06-2020
10
10
10
10

mijn rugklachten verminderen... na enkele weken reeds !!!

J De Louw 13-06-2020
8
9
8
8,3

A.F. de Jong 12-06-2020
6
9
9
8

De matras is veel dikker dan mijn vorige M line slow motion. had van mij niet gehoeven.

Petra Verbeek 12-06-2020
7
7
7
7

Jens Versteegt 12-06-2020
8
8
9
8,3

Suzanne Beckers 10-06-2020
4
3
3
3,3

In de winkel voelde de Mline zacht aan. De matrassen die we binnen hebben gekregen, zijn echt hard. Sindsdien last van m'n nek en rug. Had meer verwacht voor 1700 euro.

Kasper de Vos 09-06-2020
7
9
9
8,3

Wanneer met er met gebruikersgemak wordt bedoeld of het matras eenvoudig om te draaien of te verplaatsen is, is dat niet het geval....uiteraard.

henricus wels 09-06-2020
7
7
8
7,3

Hannah 09-06-2020
8
6
8
7,3

Ik heb 10 jaar op de M-Line 4 geslapen. Heerlijk bed, ik zakte er in weg en elke avond was ik blij op het matras te gaan liggen. Toen mijn matras aan vervanging toe was wilde ik weer de M-Line. Inmiddels was er t'm m-line 8 op de markt. Heb de matras test gedaan en kwam uit bij M-line 7. Die uitgeprobeerd bij Beter Bed. Lag wel lekker, maar met een hygiene matje ivm corona en door de corona tijd wilde ik zsm weer naar buiten. Toen de matras werd geleverd vond ik hem tegenvallen. harder dan de vorige en ik zakte er niet echt in weg opa de plekken waar die hippe nieuwe bollen zitten. Ik heb hem nu 25 dagen en twijfel of ik hem ga omruilen. Echter, ik word wel heel fit wakker. minder last van stijfheid en pijn in schouder. Dus het voelt wel als een goeie matras. Alleen hij slaapt minder lekker in. Dus ik twijfel nog. Misschien toch een M-Line 5 ook 6. Moet ik weer gaan liggen bij Beter Bed.... tja

David Baron 04-06-2020
10
10
10
10

heerlijk

Irma Scholten 03-06-2020
6
7
6
6,3

ik heb erg moeten wennen, het gaat nu ietsjes beter....... je denkt het ligt te hard voor me.... het blijft lastig wat is goed voor me

mathieu deltour 03-06-2020
9
9
9
9

we zijn heel tevreden, een goede matras

Sonja Wissink 03-06-2020
10
10
10
10

Nooit meer iets anders... slaapt perfect!

Jakobien Warnaar 02-06-2020
10
10
10
10

Kees Korsmit 30-05-2020
9
9
9
9

Slaapt heerlijk

gerrit Timmer 30-05-2020
7
8
9
8

adri satter 22-05-2020
9
9
8
8,7

Huub Vink 21-05-2020
8
10
8
8,7

Arjan Hogendoorn 19-05-2020
8
9
9
8,7

Heerlijk goed stevig matras

Maikel van de Waarsenburg 30-04-2020
9
9
10
9,3

Harrie Lavreysen 29-04-2020
7
9
9
8,3

Mijn vrouw ligt op dit matras, ze is er erg blij mee. Vanaf de eerste nacht.

Gosse Laverman 15-04-2020
6
8
8
7,3

Ik slaap hier nu een maand op, moest erg wennen aan het matras, de bobbeltjes. Ondersteunt wel. Vind het wel zwaar en lastig op te maken.

Maria Bontekoe 11-04-2020
4
10
10
8

2x70 cm geven een grote kier. Dat was bij de vorige een stuk minder

A Rijbroek 08-04-2020
8
10
10
9,3

Het opmaken met een laken is wel lastig door de dikte van het matras.

A.A.J. Sieben 07-04-2020
8
8
7
7,7

Desirée de Munnik- Lekkerkerker 06-04-2020
6
8
8
7,3

We hebben twee enkele matrassen in een hoes liggen en worden geadviseerd elke maand te draaien. Maar dat is nogal zwaar en moeilijk. Uiteindelijk besloten het Bed in zijn geheel te draaien en van kant te wisselen. Want open ritsen en opnieuw er in doen is te zwaar voor mij

Sabina Greijmans 02-04-2020
7
7
8
7,3

Ellen Van den Berg 31-03-2020
7
7
7
7

Vindt hem iets te hard

Anna Sanderse 28-03-2020
7
9
9
8,3

B.G Van As 26-03-2020
7
9
9
8,3

Door de vele componenten in de matrassen wordt het wisselen van de matrashoezen best een pittig klusje.Het comfort van de matrassen maakt alles goed. !

Teus Van Tamelen 20-03-2020
9
8
8
8,3

Kab Kan alleen bijna zittend slapen en dat voelt goed bij dit ook goed.

Ben Siedow 18-03-2020
9
9
8
8,7

johnny van Gussem 16-03-2020
9
9
9
9

Ben tevreden , is in begin wat wennen.

Hannie Jansen 15-03-2020
7
9
9
8,3

Alleen opmaken aan t middenstuk boven is lastig om alleen te doen moet ik hulp bij hebben dat is te zwaar.

Jan Willem Kooij 15-03-2020
10
10
10
10

Jan Temmink 14-03-2020
9
9
9
9

Ab Lausberg 11-03-2020
8
8
8
8

Matras is prima.

Maartje Melchers 11-03-2020
9
10
10
9,7

Tot nu toe heerlijke matras, goed comfort. Ik heb sindsdien geen rugklachten meer.

L Klomp 10-03-2020
8
8
8
8

Mline 6 voor 7 omgeruild Meer comfort.

Kurt Raeymaekers 06-03-2020
9
9
9
9

Anita Coensen 27-02-2020
8
8
8
8

Wendy Orth 20-02-2020
8
7
7
7,3

De eerste paar weken lag het matras nog niet lekker had nog steeds last van mijn heupen en rug maar nu ligt het matras al een stuk beter.

Hans Schrauwen 20-02-2020
10
10
10
10

C Bloks 14-02-2020
8
8
7
7,7

W.C.G. van den Dungen 12-02-2020
6
6
6
6

is te hard ga waarschijnlijk ruilen

Marianne Mooijman 11-02-2020
10
10
10
10

Niets toe te voegen aan mijn goede beoordeling. Ik kom nu zonder rugklachten en zonder stijfheid mijn bed uit

René Tips 09-02-2020
10
10
10
10

Fijne matras, snel gewend en slaapt uitstekend.

Jimmy Koendan 08-02-2020
8
8
8
8

F.R. Polak 07-02-2020
10
10
10
10

johnny Van Gussem 04-02-2020
10
10
10
10

Nog niets ontvangen

Miriam van den Nieuwenhof 03-02-2020
7
6
6
6,3

Voorheen met veel genoegen op een Mline geslapen en daarom wilden we vergelijkbare matrassen. Dit type zou het meest overeenkomen maar het is absoluut anders. Het voelt echt anders dan ons vorige heerlijke matras en het slaapt niet slecht maar echt beduidend minder fijn! Ons vorige kreeg alleen maar tienen!!

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers