• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen proefslapen op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Slow Motion 7 Reviews

Gemiddelde uit 193 Reviews
8,4
8,7
8,8
8,6
Terug naar Slow Motion 7
Thea van Wezel 24-08-2020
10
10
10
10

Geweldig!!! Slaapt fantastisch. Goede ondersteuning. Ben grote fan van M line.

Priscilla de Konink 13-07-2020
10
9
9
9,3

Ja, ik merkte gelijk vanaf de eerste nacht, dat heel mijn lichaam goed ondersteund werd en ik werd uitgerust wakker.

Martin & Lianne van Staveren-Donkers 06-07-2020
10
10
10
10

Zeer comfortabel en perfecte ondersteuning. De matras is daarbij veel makkelijker te draaien dan onze voorgaande matras.

André Dam 05-07-2020
10
10
10
10

Ik ben tot nu toe ZEER tevreden met dit matras aangezien ik een versleten rug heb en s’ morgens veel soepeler uit bed kom

Anonymous
10
10
10
10

Super kwaliteit en ligt heerlijk

Ineke Besamusca 15-06-2020
9
9
9
9

Heerlijk hoog en slaapt uitstekend

A.D.A Scholtes 05-03-2020
10
10
10
10

Het is een heerlijke matras hij ligt wel zachter als van mijn man, die heeft de 8 en ik heb de Slow Motion 7. Ik lig nu op die van mijn man om te kijken hoe die ligt even vergelijken wat ik fijner vind.

A.R. van Werven 22-02-2020
8
10
10
9,3

Ligt heerlijk en mijn rug klachten zijn verminderd, ik wordt uitgeruster wakker. Hier staat wel tegen over dat de matras best zwaar is tijdens het opmaken, wat ook weer een voordeel heeft dat hij niet verschuift.

Henk Iking 25-07-2021
10
10
10
10

Het is een heerlijk matras. We hadden niets anders verwacht, hiervoor hadden wij een m-line

Peter Van Yperen 23-07-2021
10
10
10
10

Prima

Anonymous
10
10
10
10

De beste matras die wij ooit hebben gehad; fitter kun je niet wakker worden!

Anonymous
8
9
9
8,7

Zeer goed ondersteuning

A. Gubbels 19-07-2021
10
10
10
10

Voor mij het ideale matras. Het geeft mij het comfort en steun die ik nodig had.

Dick Zoon 14-07-2021
8
10
8
8,7

Anonymous
8
8
8
8

Anonymous
8
8
8
8

Goed stevig matras, dat goede ondersteuning geeft maar toch ook zacht is.

Anonymous
8
8
8
8

In het begin even wennen maar daarna ligt het prima. Goede ondersteuning lekker stevig

Anonymous
7
8
8
7,7

Geen bijzonderheden. Matras (en kussen) is prima.

Fransje Muijsken 18-06-2021
9
8
9
8,7

De matras ondersteunt het lichaam er goed.

Anonymous
9
10
10
9,7

Camiel Willekes 15-06-2021
8
7
8
7,7

jan-willem dienske 15-06-2021
6
5
6
5,7

Uiteindelijk koos ik voor dit matras. Maar of dat nou de juiste keuze is, dat weet ik nog niet zeker. Het matras is zacht, je wordt er door opgenomen en ligt er niet op maar meer in.. Dat is prettig omdat alles goed ondersteund wordt maar soms wellicht ook iets te zacht.. Ik ben er nog niet uit en gun mijzelf de wentijd. En gelukkig heeft de vrouwelijke partner de slow motion 8 gekozen en kan ik straks op haar matras het verschil echt voelen en ervaren. En wellicht wissel ik dan nog.

Anonymous
8
9
8
8,3

Bevalt ook prima!

Anonymous
9
9
9
9

Prettig matras. Erg tevreden over.

Christelle Cnudde 31-05-2021
9
9
9
9

Een nieuwe matras kiezen als fybromyalgiepatiënt is geen makkelijke taak. Uiteindelijk koos ik voor Slow Motion 7 matras, eerst wat sceptisch, maar later bleek dit voor mij de juiste keuze. Ik voelde echt de ondersteuning daar waar nodig. de toplaag in traagschuim biedt eveneens veel ondersteuning. ik ben heel tevreden gezien ik weer rustige nachten heb.

Anonymous
8
8
9
8,3

Anonymous
5
10
10
8,3

't was even wennen, maar nu geniet ik elke nacht van mijn matras.

Toine van Aard 16-05-2021
6
7
5
6

Relatief te zacht en krijg rug klachten.

Anonymous
10
10
10
10

Goed matras, ligt goed, sluit mooi aan en geeft een goede ondersteuning al blijft het moeilijk beoordelen na een paar weken.

E Mooiweer 05-05-2021
8
7
8
7,7

Bij twee matrassen van 90x200 blijft er een Te grote opening tussen bijde. Matrassen, dit is niet volgens de uitleg van de verkoper.(Beter Bet Apeldoorn) ook de gekregen anti slip mat kan dit niet voorkomen. Vr.gr.E. Mooiweer.

Anonymous
8
7
8
7,7

Geld hetzelfde als

Anonymous
9
9
9
9

Het was even wennen toch nu een super goed matras

Anonymous
7
5
4
5,3

Slaap ondertussen al maanden lijkt wel op een ingezakt matras ondanks elke 2 wk keren

Danny Verslype 26-04-2021
9
9
9
9

Ik geef een negen, maar het product is nog nagelnieuw. Benieuwd hoe het na een aantal jaren zal aanvoelen.

Ank van van Rijn - van Mastwijk 23-04-2021
9
9
9
9

Henk Hoefman 21-04-2021
8
8
9
8,3

Geweldig

Hans Stevens 20-04-2021
9
9
9
9

Carla Stohr-Schipper 08-04-2021
10
10
10
10

Anonymous
7
8
8
7,7

Anonymous
9
9
9
9

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras

Anonymous
8
8
9
8,3

Stevig matras , geeft goede ondersteuning.

remon Kerkhof 15-03-2021
9
9
9
9

super matras

Robert Anröchte 11-03-2021
10
10
10
10

Perfect matras, niet te hard en niet te zacht, past zich perfect aan het lichaam aan en sta voor het eerst sinds jaren vrijwel zonder pijn s’ochtends op

Anonymous
8
8
9
8,3

Anonymous
9
9
9
9

Pierre Van Vliet 22-02-2021
9
9
9
9

Lekker zacht en toch stevig Slaapt heel goed, geen last van heupen

G. Thijssen 18-02-2021
10
10
10
10

Ondersteund het hele lichaam meteen.

Anonymous
10
10
10
10

Fantastisch!! Voelt goed en geeft fijne ondersteuning.

Nathalie Klijmeij 10-02-2021
5
5
6
5,3

Moet nog steeds erg wennen aan mijn matras. Ik had hiervoor het Cloud matras van Tempur. Maar het Mline matras is toch te hard voor mij. In begin had ik erg veel spierpijn maar dat is gelukkig over. En verder draai ik veel in mijn slaap en word daar wakker van. terwijl ik dat hiervoor in de ochtend waker werd en niet wakker werd.

Math Dolmans 10-02-2021
10
10
10
10

Voldoet ruim aan de verwachtingen.

Raymond Willems 10-02-2021
9
9
9
9

past zich volledig aanuw lichaam aan

Anonymous
8
10
10
9,3

Slaapt heerlijk en geen last meer van slapende handen. Wel merkbaar dat het matras 2 delig is. Het vorige matras was een groot 2 persoons.

Raf 01-02-2021
7
1
1
3

Gaf na een week al kuilvorming, nu wachten tot er iemand langs komt

Elles Baltus 27-01-2021
8
8
8
8

Elles Baltus 27-01-2021
8
8
8
8

Anonymous
10
10
10
10

De Slow Motion 7 is een zeer comfortabel matras met een prima ondersteuning. Ook de afwerking is super mooi. Ben uitermate tevreden en slaap er heerlijk op.

Wilma Jacobs-Janssen 18-01-2021
7
9
10
8,7

Het matras is vrij zwaar en het verschonen van het hoeslaken vind ik vrij lastig

John van de Geer 18-01-2021
9
9
9
9

Fantastische matras. Slaap er stukken beter op dat op mijn oude matras. En door de dikte van de matras, lijkt mijn bed nu wel een senioren bed, dus stap ik er makkelijker in en uit.

Anonymous
9
9
10
9,3

De perfecte ondersteuning vanuit het matras. Vanuit medisch oogpunt echt een heel fijn matras. Eindelijk zonder klachten én uitgerust opstaan. Zijn geld dubbel en dwars waard.

H.M. Groen 16-01-2021
8
9
10
9

Zie mede bij de omschrijving van de coolmotion

MARIANNE DE CLEENE 16-01-2021
10
10
10
10

SUPERTEVREDEN GEEN RUGPIJN MEER EN SLAAPCOMFORT IS SUPER!!!

T Meijerink 11-01-2021
8
7
8
7,7

Jammer van de brede gleuf tussen de matrassen. Onze vorige M line had deze niet. Als deze gleuf weg zou zijn zou de score een 10 zijn

Frans ten Bookum 08-01-2021
8
10
10
9,3

"gebruikersgemak".. uhh... ligt uitstekend. is niet helemaal licht. daarom een 8.

Sabrina Hetem 22-12-2020
10
10
10
10

Wij slapen weer als een Roosje.

Simone 20-12-2020
10
10
10
10

Optimale ondersteuning en comfort

Anonymous
6
9
9
8

prima matras, erg zwaar bij bed opmaken! Moeilijk om hoeslaken goed over te krijgen.

Marion van Teeffelen 16-12-2020
8
10
10
9,3

Het matras is zwaar met het oppakken om het hoeslaken erom te doen.

F Geertsma 16-12-2020
8
9
8
8,3

De honorering zegt voldoende.

Kommer Groenewoud 10-12-2020
9
9
9
9

Een geweldig fijne matras. We slapen heerlijk en worden lekker uitgerust wakker.Kortom een hele goede keus.

Anonymous
8
9
9
8,7

Zeer goede ondersteuning.

arie Lanser 06-12-2020
6
6
6
6

Cor de Bruijn 06-12-2020
7
6
7
6,7

Gezien mijn rug probleem vind ik dat ik het matras langer moet gebruiken om een beter oordeel te geven maar het ziet er hoopvol uit.

RIchard Lagerweij 06-12-2020
9
9
9
9

Anonymous
9
9
9
9

Slapen volgens verwachting verruķkelijk!

Jos Vangeel 02-12-2020
1
10
10
7

er werd ons aangeraden een dubbele hoes te gebruiken voor de matrassen : gemakkelijker het bed te maken maar nu kunnen deze niet meer om de 4 weken gedraaid worden zoals voorgeschreven omdat wij een verschillende hardheid hebben genomen

Gerald van Kessel 01-12-2020
10
10
10
10

Anonymous
10
10
10
10

Gemma Warmerdam 30-11-2020
5
8
9
7,3

Het slaapt heerlijk. De pijn in mn rug, schouders en heupen was na 2 weken op dit matras verleden tijd. Het gewicht van het matras maakt t minder goed handelbaar. Ik vraag me af of het feit dat het matras niet keerbaar is, ten koste gaat van de levensduur en daaraan gekoppeld de duur van de ondersteuning op de juiste plekken.

Evelyn Douw 30-11-2020
8
8
8
8

Heerlijke matrassen, Enige nadeel is dat ze snel uit elkaar schuiven waardoor er een spleet ontstaat.

Ghilaine Hofmans 25-11-2020
10
10
10
10

Anonymous
10
10
10
10

Bed ligt heerlijk

Anonymous
9
9
9
9

Had hiervoor een Auping matras, maar met dit matras slaap ik veel beter en wordt in de nacht minder vaak wakker.

K.L Bötger 19-11-2020
8
8
8
8

Anonymous
10
10
10
10

Nog nooit zo lekker gelegen.

Anonymous
9
9
9
9

Bevalt prima.

Anonymous
9
9
9
9

Sonja Loman 29-10-2020
8
8
10
8,7

W Neuschwanger 25-10-2020
8
9
10
9

Vanaf het 1e moment was het super. Vanwege mn reuma heb ik dit type matras gekozen. Zeker een aanrader.

Anonymous
9
9
9
9

super tevreden

Andrea Meyer 20-10-2020
8
9
9
8,7

Het matras geeft een zeer goede ondersteuning. Wij slapen er prima op.

Aad Zwinkels 19-10-2020
9
5
7
7

Kochten onze eerste mlines ongeveer 3 jaar geleden. Maar dat bleken matrassen te zijn met fouten in de productie/design. Zakten in. Kregen rugklachten. Terug naar de winkel waar we de matrassen kochten. Bleek dat ze kosteloos omgewisseld werden. Maar alleen blijkbaar als klant zelf ging klagen. Kregen kort daarop onze nieuwe matrassen. Lagen prima. Echter midden in de nacht gingen de matrassen stinken. Waarschijnlijk kwamen er productiegassen vrij door verwarming tot lichaamstemperatuur. In onze kampeervakantie de tijk eraf gehaald en de matrassen zo neergelegd dat ze extra konden luchten. Zowel aan boven als onderzijde. En ramen op een kier voor extra ventilatie. Helaas bij thuiskomst was het probleem niet over. Dus weer terug naar de leverancier. Die was direct bereid om de matrassen weer om te wisselen. Op zich prima. Maar het leek er veel op dat dit stankprobleem ook al bekend was. Nu 2 weken weer nieuwe matrassen. Helaas stinken die ook na op lichaamstemperatuur te zijn gekomen. We hopen dat dat over een maand minder wordt. Anders weer terug naar de leverancier. N

Heidi Nieuwenhuis 19-10-2020
8
8
1
5,7

het matras biedt geen ondersteuning zoals verwacht. Tijdens de aanschaf vertelde de verkoopster dat ik goed in het matras lag, echter nu een maandje in huis te hebben heb ik steeds meer klachten in de onderrug en tussen de schouderbladen. Ook heb ik vaak last van slapende ledematen. Ik denk dat het matras te zacht is voor mij.

John Kolle 17-10-2020
6
8
9
7,7

Het matras is veel warmer dan mijn oude Auping matras, jammer dat de cool versie niet bij Beter bed verkocht wordt, die had ik achteraf beter kunnen kopen. Het matras legt wel lekker. Een paar handvatten zou handig zijn voor het omdraaien want het matras is best zwaar.

Anonymous
8
8
8
8

Jorin 13-10-2020
10
10
10
10

Jef Volders 13-10-2020
9
9
9
9

Hanny van Dusschoten 09-10-2020
10
10
10
10

Anonymous
10
9
10
9,7

Matras ligt heerlijk, biedt goede ondersteuning en is uiterst vriendelijk te onderhouden!

Anonymous
10
10
10
10

voldoet aan de verwachting

Henk Janssen 01-10-2020
9
9
9
9

Prima produkt

Suzan van der Velde 30-09-2020
8
8
8
8

Anonymous
10
10
10
10

Ik slaap goed en sta uitgerust op!

Hans De Vries 28-09-2020
10
10
10
10

IK slaap goed en wordt uitgerust wakker

Eddy Hendrickx 28-09-2020
9
9
9
9

Anonymous
7
9
9
8,3

jammer dat er geen handvatten aan het matras zitten, het matras is best wel zwaar om te draaien.

danny rens 09-09-2020
9
9
9
9

LN Trappel 08-09-2020
7
4
7
6

naar mijn inziens te hard voor mij. ik ga binnenkort terug naar de winkel

Anonymous
9
9
9
9

Geesje Schomper 30-08-2020
10
10
10
10

A-tje S. 24-08-2020
10
10
10
10

Heerlijke matrassen! Wat een verschil. Eindelijk weer lekker slapen

Dirk van der Wal 21-08-2020
7
9
9
8,3

Matras is erg zwaar, dus wat lastig met de hoezen

J Pypers-de Vries 21-08-2020
10
10
10
10

Leendert Van Westbroek 17-08-2020
10
10
10
10

Fijn matras, is de 2e m-line, weer gekocht uit tevredenheid.

Anonymous
9
10
9
9,3

Bij de door ons aangeschafte matrassen hebben wij beiden het gevoel dat we niet op de matrassen liggen. Deze matrassen sluiten aan op je lichaam waardoor er geen hinderlijke drukpunten ontstaan. Je ligt ontspannen.

Anonymous
8
8
9
8,3

Het ligt heerlijk ik slaap in iedere geval beter dan voorheen

John Cornelissen 03-08-2020
8
8
8
8

In verhouding tot gelijkwaardig geteste producten van o.a. Lidl veel te duur.

Anonymous
10
10
10
10

de ondersteuning voelt weldadig aan

Anonymous
9
9
9
9

Hele fijne matrassen, minder rugklachten. Goed uitgerust wakker !

Anonymous
9
9
9
9

Rien du Pré 26-07-2020
8
9
9
8,7

Anonymous
10
10
10
10

Ella Westveer 23-07-2020
9
10
9
9,3

Was wennen na 15 jaar de M line 3. Voelde echt anders in begin harder en warmer. Nu na 1 maand voelt het steeds beter, goede ondersteuning en is het heerlijk slapen. Blij mee.

C.L. Clarisse 18-07-2020
5
5
5
5

Matras is te zacht voor mij

Monique Italiaander 18-07-2020
10
10
10
10

Al na een paar dagen heerlijk slapen en meer uitgerust wakker worden.

Anonymous
7
7
10
8

Erg stevig product. Iets te stevig voor mijn vriendin. Ze weegt 60kg en kreeg dit matras aanbevolen in de winkel. Eenmaal thuis bleek het wel erg stevig. Misschien is het even wennen, maar tot nu toe niet tevreden.

Anonymous
8
9
9
8,7

J Aries 15-07-2020
8
8
8
8

Karin Koster 15-07-2020
9
9
10
9,3

E. van Daalen 14-07-2020
9
8
8
8,3

mijn rug pijn is nog niet over, misschien duurt dit nog even...service is top

Anonymous
7
8
9
8

Leonie Krebbers 10-07-2020
7
9
9
8,3

Moest wel even wennen de eerste twee weken, maar het matras ligt heerlijk. Ik heb de morgens geen last van mijn heup of schouder meer. Dit had ik op mijn oude matras wel.

Mirjam Costongs 10-07-2020
10
10
8
9,3

Matrassen bevallen nu sinds 4 weken na uw le vering perfect.

Peter Monden 09-07-2020
9
9
9
9

voldoet aan de verwachting

Maud Smets 06-07-2020
10
10
10
10

Top matras!

Martin & Lianne van Staveren-Donkers 06-07-2020
10
10
10
10

Zeer comfortabel en perfecte ondersteuning. De matras is daarbij veel makkelijker te draaien dan onze voorgaande matras.

Daniel Rios Loogman 05-07-2020
8
8
8
8

Carla Sluiter 03-07-2020
10
10
10
10

Anonymous
5
5
5
5

Mijn vrouw heeft meer last van haar rug dan voorheen

M Chalvatzis 21-06-2020
9
10
9
9,3

Gerjan Dorman 21-06-2020
9
9
9
9

Anonymous
9
9
9
9

Mijn vrouw slaapt er prima op en is erg tevreden.

ann vermeersch 17-06-2020
10
10
10
10

mijn rugklachten verminderen... na enkele weken reeds !!!

J De Louw 13-06-2020
8
9
8
8,3

A.F. de Jong 12-06-2020
6
9
9
8

De matras is veel dikker dan mijn vorige M line slow motion. had van mij niet gehoeven.

Petra Verbeek 12-06-2020
7
7
7
7

Jens Versteegt 12-06-2020
8
8
9
8,3

Suzanne Beckers 10-06-2020
4
3
3
3,3

In de winkel voelde de Mline zacht aan. De matrassen die we binnen hebben gekregen, zijn echt hard. Sindsdien last van m'n nek en rug. Had meer verwacht voor 1700 euro.

Kasper de Vos 09-06-2020
7
9
9
8,3

Wanneer met er met gebruikersgemak wordt bedoeld of het matras eenvoudig om te draaien of te verplaatsen is, is dat niet het geval....uiteraard.

henricus wels 09-06-2020
7
7
8
7,3

Hannah 09-06-2020
8
6
8
7,3

Ik heb 10 jaar op de M-Line 4 geslapen. Heerlijk bed, ik zakte er in weg en elke avond was ik blij op het matras te gaan liggen. Toen mijn matras aan vervanging toe was wilde ik weer de M-Line. Inmiddels was er t'm m-line 8 op de markt. Heb de matras test gedaan en kwam uit bij M-line 7. Die uitgeprobeerd bij Beter Bed. Lag wel lekker, maar met een hygiene matje ivm corona en door de corona tijd wilde ik zsm weer naar buiten. Toen de matras werd geleverd vond ik hem tegenvallen. harder dan de vorige en ik zakte er niet echt in weg opa de plekken waar die hippe nieuwe bollen zitten. Ik heb hem nu 25 dagen en twijfel of ik hem ga omruilen. Echter, ik word wel heel fit wakker. minder last van stijfheid en pijn in schouder. Dus het voelt wel als een goeie matras. Alleen hij slaapt minder lekker in. Dus ik twijfel nog. Misschien toch een M-Line 5 ook 6. Moet ik weer gaan liggen bij Beter Bed.... tja

David Baron 04-06-2020
10
10
10
10

heerlijk

Irma Scholten 03-06-2020
6
7
6
6,3

ik heb erg moeten wennen, het gaat nu ietsjes beter....... je denkt het ligt te hard voor me.... het blijft lastig wat is goed voor me

mathieu deltour 03-06-2020
9
9
9
9

we zijn heel tevreden, een goede matras

Sonja Wissink 03-06-2020
10
10
10
10

Nooit meer iets anders... slaapt perfect!

Jakobien Warnaar 02-06-2020
10
10
10
10

Kees Korsmit 30-05-2020
9
9
9
9

Slaapt heerlijk

gerrit Timmer 30-05-2020
7
8
9
8

adri satter 22-05-2020
9
9
8
8,7

Huub Vink 21-05-2020
8
10
8
8,7

Arjan Hogendoorn 19-05-2020
8
9
9
8,7

Heerlijk goed stevig matras

Maikel van de Waarsenburg 30-04-2020
9
9
10
9,3

Harrie Lavreysen 29-04-2020
7
9
9
8,3

Mijn vrouw ligt op dit matras, ze is er erg blij mee. Vanaf de eerste nacht.

Gosse Laverman 15-04-2020
6
8
8
7,3

Ik slaap hier nu een maand op, moest erg wennen aan het matras, de bobbeltjes. Ondersteunt wel. Vind het wel zwaar en lastig op te maken.

Maria Bontekoe 11-04-2020
4
10
10
8

2x70 cm geven een grote kier. Dat was bij de vorige een stuk minder

A Rijbroek 08-04-2020
8
10
10
9,3

Het opmaken met een laken is wel lastig door de dikte van het matras.

A.A.J. Sieben 07-04-2020
8
8
7
7,7

Desirée de Munnik- Lekkerkerker 06-04-2020
6
8
8
7,3

We hebben twee enkele matrassen in een hoes liggen en worden geadviseerd elke maand te draaien. Maar dat is nogal zwaar en moeilijk. Uiteindelijk besloten het Bed in zijn geheel te draaien en van kant te wisselen. Want open ritsen en opnieuw er in doen is te zwaar voor mij

Sabina Greijmans 02-04-2020
7
7
8
7,3

Ellen Van den Berg 31-03-2020
7
7
7
7

Vindt hem iets te hard

Anna Sanderse 28-03-2020
7
9
9
8,3

B.G Van As 26-03-2020
7
9
9
8,3

Door de vele componenten in de matrassen wordt het wisselen van de matrashoezen best een pittig klusje.Het comfort van de matrassen maakt alles goed. !

Teus Van Tamelen 20-03-2020
9
8
8
8,3

Kab Kan alleen bijna zittend slapen en dat voelt goed bij dit ook goed.

Ben Siedow 18-03-2020
9
9
8
8,7

johnny van Gussem 16-03-2020
9
9
9
9

Ben tevreden , is in begin wat wennen.

Hannie Jansen 15-03-2020
7
9
9
8,3

Alleen opmaken aan t middenstuk boven is lastig om alleen te doen moet ik hulp bij hebben dat is te zwaar.

Jan Willem Kooij 15-03-2020
10
10
10
10

Jan Temmink 14-03-2020
9
9
9
9

Ab Lausberg 11-03-2020
8
8
8
8

Matras is prima.

Maartje Melchers 11-03-2020
9
10
10
9,7

Tot nu toe heerlijke matras, goed comfort. Ik heb sindsdien geen rugklachten meer.

L Klomp 10-03-2020
8
8
8
8

Mline 6 voor 7 omgeruild Meer comfort.

Kurt Raeymaekers 06-03-2020
9
9
9
9

Anita Coensen 27-02-2020
8
8
8
8

Wendy Orth 20-02-2020
8
7
7
7,3

De eerste paar weken lag het matras nog niet lekker had nog steeds last van mijn heupen en rug maar nu ligt het matras al een stuk beter.

Hans Schrauwen 20-02-2020
10
10
10
10

C Bloks 14-02-2020
8
8
7
7,7

W.C.G. van den Dungen 12-02-2020
6
6
6
6

is te hard ga waarschijnlijk ruilen

Marianne Mooijman 11-02-2020
10
10
10
10

Niets toe te voegen aan mijn goede beoordeling. Ik kom nu zonder rugklachten en zonder stijfheid mijn bed uit

René Tips 09-02-2020
10
10
10
10

Fijne matras, snel gewend en slaapt uitstekend.

Jimmy Koendan 08-02-2020
8
8
8
8

F.R. Polak 07-02-2020
10
10
10
10

johnny Van Gussem 04-02-2020
10
10
10
10

Nog niets ontvangen

Miriam van den Nieuwenhof 03-02-2020
7
6
6
6,3

Voorheen met veel genoegen op een Mline geslapen en daarom wilden we vergelijkbare matrassen. Dit type zou het meest overeenkomen maar het is absoluut anders. Het voelt echt anders dan ons vorige heerlijke matras en het slaapt niet slecht maar echt beduidend minder fijn! Ons vorige kreeg alleen maar tienen!!

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?