Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Duurzaamheid

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Slow Motion 2 Reviews

Gemiddelde uit 35 Reviews
8,3
8,5
8,4
8,4
Terug naar Slow Motion 2
Anonymous
10
10
10
10

Zeer goed matras! Uitstekende ondersteuning. Geen rug en schouder klachten meer!!

Lindy Schieman 24-07-2020
9
9
9
9

Voor mij, als buikslaper, echt een perfect matras. Hard genoeg, maar fijn comfort vanwege traagschuim. Omdat het matras zo stevig is, geeft het mij een zeer goede ondersteuning voor mijn rug en bekken. Je zakt er als buikslaper niet in weg.

L. Duijvestijn 06-07-2020
9
9
9
9

Bevalt prima. Hoop weer net zo lang van dit matras te doen,als de vorige: 10 jaar!!

Robert 17-06-2020
8
8
9
8,3

Fijn stevig matras en sluit goed aan bij de contouren van het lichaam.

Marja Van Dieren 31-05-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras. Zeker voor het slapen op de buik.

M.D. Verkerk 16-04-2020
10
10
10
10

Lang geleden dat ik zo goed sliep

J.C. Spiekhout 25-02-2020
7
8
10
8,3

ik moest wel wennen in het begin. Omdat deze matras wel stevig is dan mijn vorige M-Line matras. Maar nu valt het mee na paar weken op de matras hebt geslapen. Het matras vormt naar je lichaamswarmte. Geen tegendruk. Wat ik prettig vind,(ivm mijn spierklachten reuma). Maar ik ben wel blij ermee.

Eric Tonneijck 13-02-2020
8
8
8
8

Anonymous
8
8
8
8

E In't Veld 28-12-2020
8
8
8
8

Fijn matras geeft goede ondersteuning aan het lichaam.

Arie Verbeek 23-12-2020
8
8
9
8,3

Slaap goed. Geeft voldoende steun aan je lichaam. Makkelijk de draaien na een maand slapen.

Theo Teunissen 14-12-2020
10
10
9
9,7

klasse

Angela Konings 05-12-2020
4
4
4
4

Twijfel om dit matras toch om te ruilen voor een cool motion 3 Vind het matras best warm en misschien toch iets te hard.

Ger Schmitz 04-12-2020
7
8
9
8

Het matras is dat wat ik wilde; hard en toch comfortabel.

Corina Ravensbergen 20-11-2020
10
10
10
10

ligt heerlijk, goede ondersteuning

Anonymous
9
9
9
9

Zie boven

Anonymous
7
7
7
7

Anonymous
9
9
9
9

Gewoon TOP.

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras waar je uitgerust van opstaat in de ochtend.

Anonymous
10
10
10
10

kom mijn bed haast niet meer uit

Bianca Brussen 05-10-2020
8
8
8
8

Het matras ligt lekker stevig

Anonymous
8
8
8
8

Goed matras . Goede ondersteuning. Geen last meer van pijn 8n rug

JHL Wichgers 01-09-2020
9
9
8
8,7

Eerst even wennen aan de matras,slaapt erg lekker en vormd heerlijk naar het lichaam

Anonymous
9
9
9
9

Prettig dat je het matrasniet hoeft om te draaien. Je schuift het nu gewoon.

Anonymous
10
10
10
10

Deze matras ligt super. Eerder ook een Mline matras gehad. Dat was niet zo,n succes. Maar deze zijn liggen echt super lekker. Heb fibromyalgie en artrose. S,morgens sta ik dan ook weer fitter op. Echt een aanrader.

D. A. Tump 14-07-2020
9
9
8
8,7

Lekkere matras.

Anonymous
9
9
8
8,7

Heerlijk comfortabel matras.

P Hoekstra 22-06-2020
10
10
10
10

Slapen prima op de nieuwe matrassen. Ook de nieuwe lattenbodems helpen.

D. Schot 22-05-2020
9
9
9
9

Rianne Bakker 21-05-2020
10
10
10
10

Cora waal-Leeuwestein 17-04-2020
7
7
7
7

JJW van den Brink 11-04-2020
8
9
10
9

Comfort prima, gemak goed, ondersteuning uitstekend.

V Hewitt 05-04-2020
4
5
3
4

Ik had deze matrassen gekocht omdat beter zou zijn als je fybromaligie heb. Blijkt dus van niet. Het is te zacht en elke dag last van onderrug in wervel.

Gerard van der Zon 15-03-2020
9
9
9
9

Desiree Groen 02-03-2020
3
3
2
2,7

Ik zal nooit van mijn leven weer M-line matrassen aanschaffen. Nog nooit ergens zo spijt van gehad.

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers