Slow Motion 2 Reviews

Gemiddelde uit 117 Reviews
8,5
8,3
8,5
8,4
Terug naar Slow Motion 2
Anonymous
10
9
9
9,3

Moest wel wennen aan de matras. Je zakt er iets in weg omdat het traagschuim zich vormt naar je lichaam. Dat was in het begin wennen. Slaapt nu heerlijk!

Lidy Visscher 06-07-2023
10
10
10
10

Prima matras ,ik slaap goed en minder rugklachten

Sabina Bakker-Janszen 17-05-2022
10
3
10
7,7

Eindeloos fijne matrassen. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een comfortabel en goed ondersteunend matras!

Anonymous
10
10
10
10

Een heerlijk stevig en toch comfortabel matras. Het ondersteunt heel goed en ik lig lekker stabiel op m'n zij. Veel te lang gewacht om mijn oude pocketvering matras te vervangen. PS ik ben een zijslaper v 1.88m / 95 kg.

Jaap Faber 10-01-2022
9
9
10
9,3

Fantastisch!

Anonymous
9
9
10
9,3

Slaapt prima.moesten eerst wennen, maar na een paar dagen ligt het goed voor ons

Anonymous
10
10
10
10

Zeer goed matras! Uitstekende ondersteuning. Geen rug en schouder klachten meer!!

Lindy Schieman 24-07-2020
9
9
9
9

Voor mij, als buikslaper, echt een perfect matras. Hard genoeg, maar fijn comfort vanwege traagschuim. Omdat het matras zo stevig is, geeft het mij een zeer goede ondersteuning voor mijn rug en bekken. Je zakt er als buikslaper niet in weg.

L. Duijvestijn 06-07-2020
9
9
9
9

Bevalt prima. Hoop weer net zo lang van dit matras te doen,als de vorige: 10 jaar!!

Robert 17-06-2020
8
8
9
8,3

Fijn stevig matras en sluit goed aan bij de contouren van het lichaam.

Marja Van Dieren 31-05-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras. Zeker voor het slapen op de buik.

M.D. Verkerk 16-04-2020
10
10
10
10

Lang geleden dat ik zo goed sliep

J.C. Spiekhout 25-02-2020
7
8
10
8,3

ik moest wel wennen in het begin. Omdat deze matras wel stevig is dan mijn vorige M-Line matras. Maar nu valt het mee na paar weken op de matras hebt geslapen. Het matras vormt naar je lichaamswarmte. Geen tegendruk. Wat ik prettig vind,(ivm mijn spierklachten reuma). Maar ik ben wel blij ermee.

wj snel 28-02-2024
10
10
10
10

bevalt prima en doet aan de verwachting hiervoor hadden we ook mline

Anonymous
10
10
10
10

Slaapt prima

Anonymous
9
7
6
7,3

Het Matras is wel een verbetering dan mijn oude matras, maar geeft helaas nog niet de oplossing waar ik naar op zoek was. Ik heb ook het idee dat het showmodel matras bij Beter Bed zachter was.

Helga Held 28-01-2024
9
9
10
9,3

In het begin vond ik de matrassen te hard. Maar nu enkele maanden na aankoop gaan ze steeds lekkerder slapen en ervaar ik het effect van traagschuim steeds beter. Goede ondersteuning voor het hele lichaam.

Anonymous
8
9
9
8,7

Het matras ligt zeer comfortabel. Goed stevig. Het zou een paar dagen wennen zijn vertelde de verkoopster maar dat viel ontzettend mee. Ik had er meteen profijt van!

Verena Scheilen 19-01-2024
10
10
10
10

Matrassen liggen na een maand nog steeds goed.

Anonymous
9
9
9
9

Ligt heel comfortabel met veel ondersteuning.

Karin Mulder 14-11-2023
10
10
9
9,7

Tot nu toe goed product, stevig en geeft goede steun, ben tevreden

Henk Bos 26-04-2023
9
8
9
8,7

Matras wat harder dan ik dacht na uitproberen in de winkel. Eigenlijk moet je daarvoor ruim (ruimer dan ik deed) de tijd nemen en dan nog blijft dat lastig omdat je meerdere verschillende achter elkaar probeert.

Henk Bos 26-04-2023
9
9
9
9

Na een wat langer dan gedachte en verwachtte gewenningsperiode is het nu goed. De matras is uiteindelijk toch wat harder dan we na het "testen" in de winkel hadden gedacht. Doordat je meerdere matrassen achter elkaar uitprobeert is een juiste keuze maken best lastig. Uiteindelijk is het toch de juiste keuze gebleken.

Leon van de Port 20-04-2023
10
10
10
10

Slaap nog beter dan voorheen

Anonymous
9
8
9
8,7

Ik had voor de aankoop al enige last van mijn rug. De verkoopster had mij en mijn vrouw dit matras aangeraden. De 1e maanden was mijn rugpijn nog niet verdwenen maar op een gegeven moment was het matras ongelegen en was mijn rugpijn weg.

Anonymous
6
7
8
7

Het matras is minder dik dan mijn vorige matras en zit bij in en uitstappen op de zijkant van mijn bedplank, dit vind ik minder comfortabel. Wel wennen aan dit soort matras omdat je er echt in ligt.

Liana van der Sluijs-Gerschau 14-03-2023
7
6
6
6,3

Matras ligt harder dan in de winkel maar "we moesten aan het nieuwe matras wennen" werd ons gezegd. Uiteindelijk binnen de 100 dagen in de winkel nog andere M-lines geprobeerd. Hierbij werd gezegd dat we niet naar de prijs moesten kijken omdat er nog korting vanaf ging maar we zouden dan uiteindelijk toch bijna het dubbele kwijt zijn. Aangezien we al lange tijd op zoek waren naar een ander matras en ook andere matrassen hebben gehad, waren we er klaar mee. We hebben de M-line matrassen gehouden en onze oude topper erop gelegd. Ligt nu weliswaar iets te hoog maar wel goed. Misschien dat de M-line over een tijdje wat zachter ligt en we ze zonder topper kunnen gebruiken. Jammer dat de Slow Motion 2 en 4 verschillen in hoogte anders was het een optie geweest om de Slow Motion 2 te ruilen voor de Slow Motion 4 (of toch de 3 ervan uitgaande dat de matrassen in de winkel harder liggen).

Mat Janssen 18-02-2023
8
8
9
8,3

Niet te hard en niet te zacht.

Anonymous
9
9
9
9

Het matras ligt super waardoor ik weer lekker slaap.

P.J.M. Coenen 23-01-2023
10
10
10
10

ik moet zeggen dat ik blij verast ben met het matras vanaf dag 1 geslapen als een roos ik ben er heel blij mee en het verdient voor mij een dikke 10

Gerrit M. Renooij 31-10-2022
10
9
9
9,3

Ik heb ernstige rugproblemen. Met deze matras sta ik uitgerust en soepel (zonder rugpijn) op.

Anonymous
10
10
9
9,7

Heerlijke stevige matras

Jan van Dijk 10-09-2022
9
9
9
9

Heerlijk matras

Winnie Doornik 08-09-2022
8
8
8
8

Slaapt heerlijk

rob Merrelaar 03-07-2022
9
9
9
9

Prima product. Mijn rugpijn was 's morgens direct verdwenen.

P.H. Tuin 29-06-2022
8
7
7
7,3

Hoop dat er niet al te gauw een kuil in komt.

Anonymous
10
10
10
10

Precies de kussen die we nodig hadden

Johann van Ormondt 05-05-2022
8
9
9
8,7

Het liggen is precies wat we hadden gedacht. En klopt voor 100% zoals we zijn voorgelicht. Het advies was dus prima op zijn plaats.

Anonymous
10
10
10
10

Slaapt lekker in het begin even wennen maar nu lekker.

Joost van Groeningen 23-04-2022
9
9
9
9

Als buikslaper lang op slecht matras gelegen. Ik had mijn bedenkingen bij de M-line en dacht misschien nog wel te moeten ruilen. Echter, vrijwel meteen een super gevoel...mijn bed ligt weer lekker.

Anonymous
10
10
10
10

lang rugklachten gehad. totaal opgelost. Hoop dat het zo blijft.

Johan Elsinga 04-04-2022
9
9
10
9,3

Matras voldoet aan de verwachtingen

Anonymous
8
8
10
8,7

het matras ondersteunt goed en is ook goed voor de rug

Anonymous
9
8
10
9

Prima lekker harde matrassen !

Jelle Bleyenbergh 06-03-2022
8
9
9
8,7

Heel aangename matras, ondersteunt de rug goed. Nog geen enkele keer slecht geslapen. Je moet wel van stevige matrassen houden.

Anonymous
1
1
1
1

Veel te hard, na 1 nacht van bedbodem gewisseld en topmatras gekocht. Nog steeds niet tevreden

Jules Alberts 06-01-2022
9
9
9
9

Matras ligt prima en ondersteunt mijn rug prima

Anonymous
10
1
1
4

Het matras dat geen drukpunten zou moeten veroorzaken doet precies dat. Heb tien jaar op een eerdere versie van dit matras geslapen die was perfect, de opvolger helaas een inferieur product.

Gert-Jan van Meerten 27-12-2021
8
8
8
8

Ben een reumapatient en een hele slechte slaper. Gaat nu stukken beter met mijn nieuwe mline matras!

Anonymous
10
9
9
9,3

Goede kwaliteit

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras, geeft goede ondersteuning

Anonymous
10
10
10
10

Wij slapen veel beter sinds we een matras en kussens van M-line hebben. Ook staan we veel minder vaak op met nek en rug klachten! Ik zou het iedereen aan raden!

Henk 18-11-2021
9
9
9
9

Gekozen matras voldoet aan onze verwachtingen.

Anonymous
5
5
6
5,3

tot nog toe zijn we erg tevreden

Anonymous
9
9
9
9

Erg fijn matras!!

Anonymous
9
8
8
8,3

Stevig matras.

Marina De giorgi 04-06-2021
1
1
1
1

Unfortunately this has not been a great choice, memory foam is not really what fits our backs, also now after a month. We tried to exchange the item with one that is more suitable via Better Bed but they have not been particularly responsive with our request. Thanks for asking us our opinion on this. I'd appreciate if I can get in touch directly with MLINE about this issue. Look forward to hearing from you. Kind Regards

Anonymous
9
9
9
9

heerlijk matras,wel stevig maar daar moet je van houden

Anonymous
5
5
5
5

De matras is voor mij te hard, ik ruil hem om voor de Slowmotion 1

Nico Campsteyn 17-05-2021
10
9
10
9,7

Sinds we hem hebben, zijn vele pijnen ( onder in de rug en schouders ) bijna zo goed als verdwenen......ligt ook zeer goed, heb dan ook de goede keuze gemaakt......heel tevreden !!!

Meindert Wijnia 16-05-2021
10
10
10
10

Is inmiddels mijn 2de matras. Ook over dit matras zeer tevreden.

Anonymous
9
9
9
9

De matrassen liggen prima: niet te hard en ook niet te zacht. Ondanks dat mijn man veel zwaarder is dan ik, zijn we beiden tevreden en slapen er heerlijk op.

Anja van Velzen 27-03-2021
10
10
10
10

Ik moest eerst wennen aan het matras, maar het slaapt nu heerlijk.

Anonymous
7
8
5
6,7

Na 1 maand geslapen te hebben op het matras van Mline kan ik zeggen dat het een prettig matras is. Wel zijn er wat zaken om aan te wennen. Door van een pocketvering naar een koudschuim matras te gaan voelt het matras wel warmer aan. Daarnaast is het belangrijk je lattenbodem goed in te stellen, dit naar de positie waarin je het meeste slaapt. Het instellen maakt dat je de juiste ondersteuning krijgt en dat is wel even zoeken. Wanneer het matras net uit de verpakking is gehaald ruikt het sterk, naar mijn mening te sterk en niet aangenaam.

Anonymous
9
8
9
8,7

Het was , net als bij mijn vorige Mline matras, even wennen, het heeft ongeveer 5 weken geduurd maar nu slaap ik erg goed en wordt uitgeruster wakker, het matras is overigens steviger dan ruim 10 jaar geleden, ik hoop dat dit matras net zo lang kan meegaan

Stien Pool 05-02-2021
10
10
10
10

Vanaf dag 1 heerlijk geslapen

Anonymous
5
5
5
5

Vind het instappen in bed koud

E In't Veld 28-12-2020
8
8
8
8

Fijn matras geeft goede ondersteuning aan het lichaam.

Arie Verbeek 23-12-2020
8
8
9
8,3

Slaap goed. Geeft voldoende steun aan je lichaam. Makkelijk de draaien na een maand slapen.

Angela Konings 05-12-2020
4
4
4
4

Twijfel om dit matras toch om te ruilen voor een cool motion 3 Vind het matras best warm en misschien toch iets te hard.

Ger Schmitz 04-12-2020
7
8
9
8

Het matras is dat wat ik wilde; hard en toch comfortabel.

Corina Ravensbergen 20-11-2020
10
10
10
10

ligt heerlijk, goede ondersteuning

Anonymous
9
9
9
9

Gewoon TOP.

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras waar je uitgerust van opstaat in de ochtend.

Anonymous
10
10
10
10

kom mijn bed haast niet meer uit

Bianca Brussen 05-10-2020
8
8
8
8

Het matras ligt lekker stevig

Anonymous
8
8
8
8

Goed matras . Goede ondersteuning. Geen last meer van pijn 8n rug

JHL Wichgers 01-09-2020
9
9
8
8,7

Eerst even wennen aan de matras,slaapt erg lekker en vormd heerlijk naar het lichaam

Anonymous
9
9
9
9

Prettig dat je het matrasniet hoeft om te draaien. Je schuift het nu gewoon.

Anonymous
10
10
10
10

Deze matras ligt super. Eerder ook een Mline matras gehad. Dat was niet zo,n succes. Maar deze zijn liggen echt super lekker. Heb fibromyalgie en artrose. S,morgens sta ik dan ook weer fitter op. Echt een aanrader.

D. A. Tump 14-07-2020
9
9
8
8,7

Lekkere matras.

Anonymous
9
9
8
8,7

Heerlijk comfortabel matras.

P Hoekstra 22-06-2020
10
10
10
10

Slapen prima op de nieuwe matrassen. Ook de nieuwe lattenbodems helpen.

JJW van den Brink 11-04-2020
8
9
10
9

Comfort prima, gemak goed, ondersteuning uitstekend.

V Hewitt 05-04-2020
4
5
3
4

Ik had deze matrassen gekocht omdat beter zou zijn als je fybromaligie heb. Blijkt dus van niet. Het is te zacht en elke dag last van onderrug in wervel.

Desiree Groen 02-03-2020
3
3
2
2,7

Ik zal nooit van mijn leven weer M-line matrassen aanschaffen. Nog nooit ergens zo spijt van gehad.

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.