Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt
Cool Motion 2
Cool Motion 2

De Slow Motion 2 biedt drukverlagende eigenschappen.

  • Soft Visco-elastisch schuim
  • Geprofileerd HR-schuim

M line hanteert één prijs voor alle maten* * Op basis van 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons maten. Vraag naar de voorwaarden
Vraag naar de voorwaarden

Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €649,-

M line Slow Motion 2

Elk M line matras is opgebouwd uit verschillende lagen. Elke laag beschikt over bijzondere eigenschappen. Dankzij de combinatie van al die verschillende lagen creëert M line diverse matrassen met indrukwekkende ondersteuning en voortreffelijke drukverdeling. Aangezien ieder mens een andere slaaphouding heeft, wisselen de exacte eisen voor een goed matras per persoon. Daarom heeft M line een groot aanbod matrassen die elk voor een goede nachtrust zorgen. De Slow Motion 2 is daar een voorbeeld van. Met een Slow Motion 2 matras ervaart u een uitstekend slaapklimaat gedurende de nacht.

Specificaties van de Slow Motion 2

De exacte specificaties zijn per M line matras verschillend. Zo bestaat de Slow Motion 8 uit meer lagen dan de Slow Motion 2. Hierdoor staat de Slow Motion 8 matras ook wel bekend als de meest luxe matras van het aanbod M line matrassen. De Slow Motion 2 is wat eenvoudiger. Zo heeft dit matras een geprofileerd HR-schuim als basis. Bovenop die laag schuim ligt een toplaag. Deze toplaag bestaat uit een opencellig visco-elastisch schuim, oftewel traagschuim. Dit bijzondere schuim is in de gehele toplaag verwerkt. Hierdoor ervaart u voortreffelijk comfort. Bovendien geniet u met deze toplaag van indrukwekkende drukverlagende eigenschappen. Verder is een M line Slow Motion 2 matras 18 centimeter hoog.

Harde toplaag

M line heeft de toplagen van de matrassen compleet vernieuwd. Zo wordt er alleen hoogwaardig visco-elastisch schuim gebruikt. Dankzij de indrukwekkende toplaag kunt u zich tevens eenvoudiger draaien op dit matras. De matras is namelijk zo ontworpen dat het uw bewegingen optimaal kan ondersteunen. Hierdoor helpt dit matras u optimaal tijdens het draaien in uw slaap. Door deze indrukwekkende eigenschappen van het opencellig visco-elastisch schuim worden de negatieve aspecten van normaal, traditioneel traagschuim opgeheven. Daarnaast is het mogelijk om een toplaag te maken die zacht of hard aanvoelt. Zo voelt een Slow Motion 2 matras wat harder aan dan een Slow Motion 1 matras. Wanneer u op zoek bent naar een uitstekend matras met een hardere toplaag, dan is de Slow Motion 2 zeker een aanrader.

Eco-friendly tijk

Verder wordt elk Slow Motion 2 matras gemaakt van een bijzonder vezel dat op milieuvriendelijk wijze gewonnen kan worden. Dit matras wordt gemaakt van revolutionair Lyocell tijk dat afkomstig is van eucalyptusbomen. Aangezien Lyocell tijk veel minder water verbruikt tijdens het productieproces, kan deze tijk op milieuvriendelijke wijze gewonnen worden. Door dit eco-friendly tijk is een M line Slow Motion 2 matras tevens een milieuvriendelijk matras. Wanneer uitstekend wenst te slapen en bij wil dragen aan het milieu, dan is dit matras zeker een aanrader. Profiteer ook van een voortreffelijke nachtrust met de indrukwekkende M line matrassen.

HR-schuim basislaag

De geprofileerde basislaag van HR-schuim is gezoneerd zodat uw gehele lichaam uitstekend wordt ondersteund. Zo geniet u iedere nacht van een optimaal slaapcomfort.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers