M line
 

Advies nodig?
Bel met M line of maak een afspraak met een verdeler.

Maak een afspraak

100 dagen omruilgarantie
In alle rust je matras uitproberen!

M line Elite Reviews

Gemiddelde uit 31 Reviews
8,8
9,0
8,7
8,8
Terug naar M line Elite
Anonymous
10
8
8
8,7

mooi product voor een correcte prijs

Ab Barneveld 06-06-2020
9
9
10
9,3

Heel mooi ontworpen bed en mooi ruimtelijk design voor een boxspring bed

Jean Roozen 21-10-2019
10
10
10

Slaapt heerlijk

J. Heinink-van Beuningen 07-10-2019
8
8
8
8

Heel fijn bed!!!!

A van der Ende 31-07-2019
10
9
10
9,7

Het zijn prima matrassen in vergelijkint tot waar we de laatste jaren op hebben geslapen. De stijfheid die in het begin aanwezig was is veranderd in een goede ondersteung waar deze nodig is. Een fysiek ongemak waar ik tot voor kort mee zat is zo goed als verdwenen.

Anonymous
9
10
10
9,7

Mooi ontwerp.

Anonymous
8
7
8
7,7

Snoer voor aansluiting lichtnet mag wat langer. Verlichting onder bed mag wat feller Mist een ‘pouch’ aan bed voor bewaren remote. Mag in ge-designed worden. Let op -> Voor een complete matras beoordeling : Verstelbare functie is nog niet optimaal in gebruik genomen. Winter periode moet nog ervaren en vervolgens geëvalueerd worden.

Arnaud Meijer 22-05-2022
9
7
9
8,3

Helaas blijkt dat het gekozen matrastype voor mij te hard is en de tijk te warm. Wij zullen contact opnemen met ons verkooppunt over deze problemen.

Anonymous
3
9
9
7

Een fantastisch bed. Waar je heerlijk op Uit rust, ontzettend kj mee!

Henk Den Boer 11-04-2022
8
8
8
8

Licht perfect .voldoet in alle opzichten.

J.M. v Doorn 10-03-2022
10
10
10
10

Helemaal super het slaapt perfect.

hans Plas 13-02-2022
9
9
9
9

2e set matrassen nu ook met boxspring gekocht

Anonymous
10
10
10
10

Een mooi slank design en veel keuze uit diverse kleuren. Fijne dunne bodem die ook nog eens goed stevig aanvoelt

amj van den beemt 24-07-2021
8
8
9
8,3

mijn man had ongeveer een week last van zijn rug. maar nu gaat het goed.

Peter Jansen 12-01-2021
10
10
10
10

Prima bed en matrassen. Moeilijk uit bed komen door voortreffelijk comfort.

John de Nooijer 21-12-2020
8
10
10
9,3

Vanwege dikte matras soms probleem om hoeslaken goed te bevestigen

Jolanda van der Vlugt 16-11-2020
9
10
9
9,3

Ben super blij met het m-line matras. Kom uitgerust uit bed, top matras

Lia Hublart 12-08-2020
9
9
9
9

Ik ben chronisch ziek en heb veel ontstekingen dus een goed matras is een must ik ben heel tevreden over onze matrassen ook in deze warmte????????

Arja Mackor 03-08-2020
10
10
10
10

prima matras, daardoor heerlijke nachtrust!

Henk Stam 12-03-2020
10
10
10
10

We slapen beter!

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?