Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

Marlou van Rhijn

M line TV-commercial met Marlou van Rhijn

Paralympisch kampioene Marlou van Rhijn

“Voor mij als individueel atlete telt iedere honderdste van een seconde, daarom sta ik dagelijks op de atletiekbaan om het onderste uit de kan te halen. Slaap is misschien wel het meest onderschatte aspect van de ideale training. Vandaar dat ik blij ben in M Line mijn vaste trainingsmaatje te hebben gevonden.”

Slaap is de meest onderschatte training

M Line slaapsystemen kenmerken zich door de ultieme drukverlagende eigenschappen, waardoor het zich exact naar de contouren van het lichaam vormt. Het lichaam neemt een ontspannen houding aan, spieren en zenuwen worden minder belast en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Hierdoor slaap je rustiger en heb je meer energie voor de dag.

Marlou van Rhijn zal deze zomer voor het eerst in de reclamecampagnes van M Line te zien zijn. In het verleden gingen de Olympisch kampioenen Mark Tuitert en Epke Zonderland haar voor. Marlou van Rhijn, ook wel bekend als de ‘Blade Babe’, maakt deel uit van het Dutch Parathletics Team. Marlou veroverde op de Olympische spelen 2012 in London een zilveren medaille op de 100 meter in 13,32 seconde, om vervolgens enkele dagen later de kroon op haar deelname te zetten met een gouden medaille op de 200 meter in 26,18 seconde. Met deze tijd heeft ze inmiddels 3 wereldrecords op haar naam staan. Voor de komende Olympische spelen in Rio de Janeiro wordt Marlou weer gezien als één van de grootste kanshebbers op een medaille!

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers