Iconic Hero 6 Reviews

Gemiddelde uit 84 Reviews
8,5
8,8
8,9
8,7
Terug naar Iconic Hero 6
Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk in slaap komen

Anonymous
10
10
10
10

Is prima in orde, zowel in de gebruikershandleiding via de e-mail als door de bezorgers.

Rinus van Amersfoort 12-05-2022
10
10
9
9,7

voldoet helemaal aan de verwachting die we hadden gesteld aan dit product. Zijn prijs zeker waard.

Jan Meijs 16-01-2022
9
9
9
9

Even wennen maar na enige tijd fijn slaapcomfort

Eric Nijkamp 02-04-2024
8
6
5
6,3

Mijn vrouw vind hem toch te zacht

Miranda Van der Haijden 19-03-2024
7
8
8
7,7

Weet niet wat ik moet doen, heb naar alle waarschijnlijkheid jeuk bultjes op mijn rug door de matras.

Rita De Wispelaere 12-03-2024
9
9
7
8,3

Voor mijn echtgenoot is de Iconic Hero 6 super Voor mij iets te hard en er werd reeds een omruiling naar Hero 5 ingediend via Beter Bed in Waregem.

Anonymous
8
8
9
8,3

Ik ben een Buikslaper. Dit matras geeft hierbij voldoende stevigheid. Kom met minder rugpijn van bed.

T.A Blom 07-03-2024
9
9
9
9

ik slaap hier heel erg lekker op , ik ben dan heel erg goed uitgerust

Amanda Post 03-03-2024
10
10
10
10

Wauw!! Wat een super matras!!

Jeroen Meijers 29-02-2024
10
10
10
10

Heerlijke zachte maar stevige matras. Goede ondersteuning

J van der Linden 27-02-2024
8
9
8
8,3

Prima matras. Wel wat zwaar om te draaien.

Koen Drouen 26-02-2024
8
8
8
8

Ligt vanaf de eerste nacht heerlijk

MP Sundermann 25-02-2024
6
10
10
8,7

Vreselijk zwaar bij omkeren, het is ons verteld iedere maand moet en omdraaien,jammer dat je het matras niet kan omkeren

Anonymous
7
7
7
7

nu ik twee matrassen heb (geen topper er meer over heb) zit er wel een opening tussen de twee matrassen dat vind ik wel vervelend. Het sluit niet goed tegen elkaar aan.

Rick Den Hartog 07-01-2024
9
10
10
9,7

Na goed advies bij deze matras uitgekomen en hij ligt heerlijk.

Anonymous
8
8
8
8

Heerlijk matras. Iets zachter dan gewend, maar dat is prima.

P.A. Steijaart 01-01-2024
10
10
10
10

Geweldig product vanaf de eerste dag tot en met de oud/nieuwjaars nacht heel fijn geslapen. Dus totaal geen spijt van onze aankoop.

T Bonen 21-12-2023
9
9
9
9

Het duurt even voordat je je nieuwe matras gaat waarderen.

Anonymous
9
9
9
9

Prima matras

Anonymous
9
9
9
9

Een heerlijk matras !

Bianca 14-12-2023
10
10
10
10

Wat een fijn matras, slaap er heerlijk op en geen zere rug meer als ik s’ochtends wakker word!

Theo Lamers 12-12-2023
9
8
9
8,7

Hele goede matras.

Piet Gerritse 09-12-2023
6
8
8
7,3

erg dikke en zware matras, ligt prima maar wel lastig met verschonen

Anonymous
10
9
10
9,7

Fijne matras met goede ondersteuning

Anonymous
10
10
10
10

Fantastisch matrassen liggen zeer comfortabel en hebben goede ondersteuning.

Anonymous
9
10
10
9,7

Een voor mij heerlijk matras waar ik vooral op lig en niet in weg zak.

Anonymous
8
7
7
7,3

Uiteindelijk te hard; gaan dit dus omruilen voor no 5

Chris Krijger 13-11-2023
6
9
9
8

Het opmaken is wat lastig vanwege de dikte van de matras. Het liggen is prima

Anonymous
6
8
9
7,7

Voelde in eerste instantie hard aan, maar geeft goed ondersteuning en lijkt nu soepeler. Buigt niet mee met beweegbare bedbodem.

Anonymous
10
10
10
10

perfecte matras ben zeer tevreden

Freek Edeling 23-05-2023
6
9
5
6,7

M-line matras is prima, maar minder geschikt op Box-spring onderstel zonder borging tegen verschuiving. Borging tegen verschuiving is verwijdert om het aan voeteneind omslaan van dekbed makkelijk te maken. Een antie-slip matje onder het matras is niet afdoende.

JC van der Hof 03-05-2023
8
8
9
8,3

Hero 6 bevalt ons beter dan hero 5

Arnout J Pons 13-04-2023
10
10
10
10

een prima keuze geweest en geen spijt van deze aanschaf.

Herman Smit 26-03-2023
9
9
9
9

Prima matras, is een goede keuze geweest. Vanaf de eerste nacht slaap ik hier goed op. Heb geen gewenning periode nodig gehad. Sta elke morgen uitgerust op.

Anonymous
10
10
10
10

ik heb een heerlij MLine matras gekocht waarna mijn rugklachten zijn verdwenen. echte aanrader dus. wel even goed proefliggen zodat je de juiste matras koopt. Van Mline heb ik toen ook nog een kussen gewonnen en dat maakt het helemaal geweldig. kopen dus!

piet Bus 08-03-2023
8
8
9
8,3

In het begin moeten wennen maar na 3weken slaapt het fantastisch

Anonymous
8
9
9
8,7

Wanneer het matras geleverd wordt, is deze echt nog wel heel stevig. Nadat we de matras op de vloer hebben gelegd en daar een flink aantal keer overheen zijn gelopen, was het al meer comfortabel. Nu we de matras een maand hebben, slapen we heerlijk!

Anonymous
7
9
9
8,3

M-Line matras besteld n.a.v. een M-line matras die al 20 jaren meegaat, en vervangen moest worden. Deze Iconic Hero vodoet uitstekend, en zorgt voor meer comfort dan de oude.

Anonymous
7
7
8
7,3

Geen toelichting

Roland Jonker 31-01-2023
9
9
9
9

Heerlijk matras!

Eugene Beverloo 26-01-2023
8
8
8
8

geen toelichting nodig, slaapt lekker!

Astrid Beukeboom 13-01-2023
9
9
9
9

Nu een paar weken in gebruik en erg blij mee.

Anonymous
10
10
10
10

Prima matras, eerst even wennen, nu ligt het goed.

Dick Seinen 21-12-2022
9
9
9
9

tevreden over de matras

GCRL 02-11-2022
10
6
8
8

Voor mijn was de Hero 6 te hard, voor mijn man ook. Wij wegen allebei circa 75 kg. Mijn man heeft de Hero 5. Ik ga over naar de M-line Slow Motion 3, waar ik mijn heup minder voel dan bij de Iconic 5 en 6. Ruilen gaat prima bij beter Bed.

Anonymous
10
9
9
9,3

Goede prijs kwaliteit verhouding

benny janssen 24-09-2022
9
9
9
9

Slaap prima op mij matras!!

Anonymous
10
10
10
10

Fijn stevig matras

Arie Holleman 17-08-2022
10
10
10
10

Wat een beleving,we komen nu uit bed,zonder ergens last van te hebben….iedere dag uitgerust opstaan,is geweldig!jammer dit hadden we jaaaaaren eerder moeten weten en doen,een échte aanrader..TOP

Hans Smits 28-07-2022
9
9
9
9

Prima matras, ligt heerlijk, geen knelpunten meer.

Hans Smits 28-07-2022
9
9
8
8,7

Prima matras, voel overal steun en comfort.

Erwin Joosten 20-05-2022
8
8
9
8,3

Ligt prima. Goede ondersteuning.

Anonymous
5
7
7
6,3

Is redelijk comfortabel en geeft redelijke ondersteuning. Matras is te hoog.

Fokke Fennema 23-09-2021
7
8
8
7,7

Perfecte ondersteuning

Ton van Velzen 27-06-2021
9
9
9
9

na omruil geeft nieuwe matras meer ondersteuning

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.