M line
 

Advies nodig?
Bel met M line of maak een afspraak met een verdeler.

Maak een afspraak

100 dagen omruilgarantie
In alle rust je matras uitproberen!

Pillow You Oranje Reviews

Gemiddelde uit 94 Reviews
8,1
8,1
Terug naar Pillow You Oranje
Philip Stes 13-02-2022
10
10

Eindelijk het perfecte hoofdkussen gevonden! Toch eerst een beetje sceptisch omdat we altijd een veel voller hoofdkussen hadden , maar de Pillow You oranje past gewoon perfect en hoeft geen tig keer opgeschud te worden het ligt altijd perfect!

Anonymous
8
8

Erg moeten wennen, alle spieren in nek en hals heb ik gevoeld, maar na een week of 3 was het over.

Anonymous
9
9

Zeer goede steun bij nek en schouders.

Joke Westrik 22-12-2021
9
9

Ik had twijfels want ik ben kritisch met een kussen, tot mijn verbazing lag het kussen meteen lekker dus de oude is nu weg..

annedee jaeger 02-11-2021
10
10

Voelt heel goed voor de nek en heb het idee dat ik nauwelijks meer draai tijdens het slapen.

Anonymous
9
9

Prima. Ligt heerlijk.

Anonymous
9
9

Precies goed voor een zijslaper als ik

Til 01-06-2020
10
10

Fijn kussen met de juiste ondersteuning

Marjoleine La Grouw 26-05-2020
8
8

Het kussen ligt erg comfortabel

Nico van Leeuwen 09-02-2020
8
8

Voorheen altijd last van mijn schouder als ik op mijn zij wilde slapen; na verloop van tijd door de pijn weer op mijn rug slapen. Nu wordt mijn hoofd goed ondersteund en mijn schouders minder belast. Perfecte keuze (ook ik had deze keuze eerder moeten maken..)

Anonymous
10
10

Heerlijk kussen.

Jeroen Tuinenga 03-09-2022
9
9

Ik slaap super goed, door dit kussen. Ik ben een zijslaper en heb geen pijnlijke schouders meer.

Jeroen Pietersma 14-08-2022
10
10

Geen klachten, wakker worden en uitgerust zijn

Anonymous
9
9

goede nek ondersteuning

Reiny van den Elzen 17-07-2022
5
5

Waarschijnlijk een te hoog kussen gekocht, de nekklachten blijven aanhouden. Bovendien had ik gehoopt dat het iets zachter zou liggen, dat je met je hoofd meer in het kussen ligt in plaats van op het kussen.

Anonymous
8
8

Kussen goed voor nek problemen en je hoofd past zich goed aan met dit kussen.

Anonymous
8
8

Fijn kussen, geeft goede ondersteuning. Erg prettig dat je het kussen kan draaien zodat het fijn ligt met zowel buik, zij en rug slapen

Anonymous
9
9

getwijfeld of dit een goede keus was , maar overtreft echt onze verwachtingen . Goede ondersteuning , minder klachten van mijn nek

Peter van 't Hof 17-03-2022
9
9

Goede ondersteuning van hoofd en schouders

Anonymous
3
3

Verkeerde advies gekregen bij beter bed , deze is te hoog dus al een week nekpijn. Jammer dat je de kussen niet kan omruilen

Jules Alberts 06-01-2022
9
9

Hoofd krijgt goede ondersteuning

Bert Wiltink 30-12-2021
9
9

Een ander kussen naar bevalt vanaf het begin

Anonymous
8
8

prima en neemt minder ruimte in beslag waardoor het bed in de lengte beter te benutten is

Will Bakker 13-12-2021
8
8

prima maat, licht goed vast en neemt minder ruimte in, dit komt de ruimte in lengte te goede

Saskia Logtenberg 09-12-2021
5
5

Kussen ligt fijn maar is wel klein

Anonymous
9
9

Direct positief effect, ook al was het vorige product ook top van Tempur.

M Boer 20-11-2021
8
8

Heerlijk kussen, goede hoogte maximaal comfort.

Anonymous
8
8

Echt wel even moeten wennen aan dit kussen maar inmiddels slaapt het heerlijk!

M.A. van Wijk 06-10-2021
5
5

Raak er niet aan gewend. Ligt niet echt lekker

Anonymous
10
10

slaapt en ligt geweldig.

Hans van 't Hart 01-10-2021
8
8

Ik heb al heel veel hoofdkussen gehad en tot nu toe bevalt deze Mline Pillow You erg goed. Hiervoor had ik een Sissel ergonomisch hoofdkussen (plat met neksteun) dus het duurt wel 14 dagen voordat je aan dit hogere kussen bent gewent. Omdat je bij een zijligging de juiste hoogte van je hoofd tov je schouders hebt ligt het erg prettig maar neem wel de tijd om de juiste (maat) te kiezen.

Paul van Tongeren 21-09-2021
8
8

Als je er eenmaal op slaapt, wil je niet anders meer

Anonymous
9
9

Fijn kussen

Tineke Spraakman-Visscher 01-07-2021
8
8

Heerlijk kussen, precies de juiste stevigheid

Anonymous
8
8

Fijn kussen ligt heerlijk bij zowel rug als zijligging

L Feikes 13-06-2021
8
8

Ben erg tevreden

Anonymous
1
1

Ik kan niet wennen aan het kussen. In de winkel leek het prettig te liggen maar eenmaal thuis niet.

Anonymous
8
8

Bevalt goed

Anonymous
8
8

Bevalt prima

Marjolein Kolster 26-05-2021
9
9

Heerlijk zacht kussen met goede ondersteuning

henriette keizer 23-05-2021
8
8

Nek klachten zijn over. lig heerlijk te slapen

Anonymous
2
2

valt me toch tegen , ik vroeg om mijn vorige kussen maar dat was veel harder dus toen deze geadviseerd , ik zou zo weer op mijn oude kussen gaan slapen maar dat vind ik zonde van mijn geld , bij de vorige zat een grote bobbel en een kleine en dat was heerlijk voor de nek.

Anonymous
10
10

Heerlijk kussen, ondersteund de nek goed

siebe Glastra 24-04-2021
8
8

ligt gewoon goed

Esther de Jong 14-04-2021
10
10

Door dit fijne kussen geen nekklachten meer

Anonymous
10
10

Heerlijk kussen wat fijn overloopt naar de nek. Eerder last van pijn in schouders - tinteling in handen, nu met dit kussen nagenoeg geen last meer. Gelijk bijpassende kussenslopen besteld vanwege de vorm van het kussen. Deze zitten strak om het kussen, geen plooien. Aan te raden.

Ruud Rijkse 29-03-2021
10
10

ligt fijn en voelt zacht behaaglijk

Anonymous
5
5

Prima product, maar uiteindelijk toch met tevreden over mijn oude slappe kussen( zit als een oud paar schoenen)

Peter van der Horst 11-02-2021
8
8

Gewoon tevreden

Sabrina Hetem 22-12-2020
10
10

Tevreden. Wel plat maar we denken dat het een kwestie van wennen is.

Anonymous
8
8

heerlijke kussens,

Marian Verheij 24-11-2020
10
10

Slaapt heerlijk

Anonymous
10
10

Gewoon een heel lekker goed ondersteunend hoofdkussen

Peter 17-09-2020
10
10

Een heerlijk kussen dat in combinatie met mij M Line Slowmotion 5 heerlijk slaapt

Dick Korthuis 12-09-2020
6
6

Het is even wennen aan dit type kussen. Nu nog wel een zere nek s’morgens.

LN Trappel 08-09-2020
2
2

gebruik dit kussen niet meer. bijna 2 weken pijn onder nek. Nu weer oude Mline kussen

Marc Ramaekers 31-08-2020
7
7

Prima kussen op de juiste hoogte voor een zijslaper.

Anonymous
9
9

Mijn vrouw is er erg tevreden over en slaapt goed.

Nancy Sangers 11-06-2020
2
2

Zeer fijn kussen, je komt helemaal tot rust als je hoofd het kussen raakt. Neemt direct de vorm aan.

Kees Korsmit 30-05-2020
8
8

Even wennen maar nu slaapt het heel goed

Joke Hoegen 25-05-2020
8
8

slaapt goed

Jos van de Ven 20-05-2020
9
9

Na wat aanpassingen aan mijn kussen een Mline Energy pillow 2 Heb ik mijn oude kussen weg gedaan ik slaap weer als een roos.

Sandra van Orsouw 02-05-2020
7
7

Twijfel of het kussen voor mij iets dikker had gemogen om fijner te kunnen slapen. Maar zeker geen ellendig kussen, hij ligt verder fijn.

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?