Iconic Star 4 Reviews

Gemiddelde uit 66 Reviews
8,2
8,3
8,3
8,3
Terug naar Iconic Star 4
Anonymous
10
10
10
10

Door rug en knieklachten is een goed matras een pre, na een paar testliggen was de keuze snel gemaakt en hij ligt helemaal top, voor mij niks anders meer als MLine hij ligt nog beter als onze vorige MLine.

Fred Hooijmans 02-12-2023
10
10
10
10

Na jaren op ons vorige MLine matras te hebben geslapen waren wij toe aan iets nieuws, de keuze was snel gemaakt en bevalt uitstekend helemaal top.

Mark van den Munckhof 18-08-2023
10
10
10
10

Wanneer je van een stevig/harder matras houdt, is dit het perfecte matras voor je! Jarenlang rugklachten gehad door een combinatie van een zwakke rug en een matras dat minimaal ondersteuning bood. Nu met de Iconic Star 4 is in een tijdsbestek van 1 week mijn rugpijn bijna helemaal weg. Doordat het matras zeer goed ondersteunt en in combinatie met een Pillow You kussen mijn houding als zijslaper enorm verbeterd is, geniet ik eindelijk weer van volledige nachten doorslapen. Ik wil nooit meer anders!

Anonymous
9
9
9
9

Prima matras, goede ondersteuning met name bij rug en heupen.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk matras en slaapt goed. Uitgerust wakker worden is voor iedereen een must.

Anonymous
9
9
9
9

Bijna geen rugpijn meer/

Anonymous
8
10
10
9,3

Vrij zwaar om het matras op te tillen.

Anonymous
10
10
10
10

Voor mijn vriendin was het 2 nachten wennen maar nu willen we niet meer anders

Anonymous
9
9
9
9

Eindelijk weer een hele nacht doorslapen. Het matras verzakt niet, waardoor je geen kuil meer hebt in het midden ons matras. Uitgerust wakker worden, wat een zegen.

Rob de Koning 24-12-2021
10
10
10
10

Duidelijk merkbaar om weer op een goed matras te liggen. Slaap weer veel beter, prima kwaliteit.

Joke Westrik 22-12-2021
9
9
9
9

De topping en het matras maken het samen goed, de combinatie is top

Jan.B Rooze 09-12-2021
9
9
9
9

ZEER COMFORTABEL EN ZEER TEVREDEN MET DE ICONIC STAR 4. Heb het idee dat met het instappen in bed in het begin kouder is dan mijn vorig matras, Beveel hem iedereen aan, TOP MATRAS.

Anonymous
10
8
10
9,3

Matras voelt hard aan als je erop gaat zitten, maar slaap comfort is goed, waardoor ik uitgerust wakker wordt.

Léon Klaassen 26-01-2024
10
10
10
10

Goed matras, goede ondersteuning, blij mee.

Anonymous
10
10
10
10

Ligt lekker ik voel elke dag mijn spieren uitschreeuwen eindelijk lekker liggen

Ria van Oosterbosch 13-01-2024
8
8
10
8,7

dit is het enigste matras wat niet doorzakt

Ned 10-01-2024
10
10
10
10

Geveldige matras. Slaapt zo lekker.

Wil Pelger 02-01-2024
9
9
9
9

Prima matras we zijn er zeer tevreden over.en hebben er niet aan hoeven te wennen

Peter Sprakel 31-12-2023
8
8
7
7,7

Goede Matras advies is redelijk goed!!! na proef te hebben gelegen was het advies van de computer deze matras , maar de matras mag van mij nog iets harder!!!

Gerrit Leeuwenstein 29-12-2023
5
5
5
5

ik heb het idee dat hy te slap is op iets harder lig ik waarschijnlijk beter. ben niet helemaal te vreden

Andries Boots 25-12-2023
6
6
5
5,7

Niet goed voor mij kom in de morgen met rugpijn van het bed

Huub Lemmens 23-12-2023
6
7
7
6,7

Erg recht, niet verkeerd maar ook niet super

Math Slechten 16-12-2023
8
8
8
8

Slaapt uitstekend zeer

Popke Berend de Jong 05-12-2023
6
6
8
6,7

Ik heb de matras niet kunnen testen, wel de 3. In de praktijk valt het comfort tegen, te hard. Jammer.

A Vos 13-11-2023
10
10
10
10

In het begin lijkt het een heel ander matras dan dat we uitgekozen hadden want hij was echt hard. Na een aantal daven wennen merk je dat je het matras tevens moet inliggen en steeds lekker gaat liggen en ondersteunen. Dikke AAA+ voor ons

Anonymous
8
6
7
7

Helaas tijdens bezoek en aankoopgesprek verkeerde informatie ontvangen. In de winkel ligt het matras op een spiraalbodem. Wij hebben aangekocht een elektrisch verstelbare lattenbodem. Op de spiraalbodem voelt het matras aanmerkelijk zachter aan dan op de lattenbodem. Na gesprek en advies ander filiaal de instelling van de lattenbodem aangepast. Dit zou tot verbetering moeten leiden. Indien dit niet geval zal zijn zullen we in gesprek gaan met het verkoopfiliaal om tot een oplossing te komen.

Anonymous
8
9
9
8,7

Ik moet wennen dat je het matras niet kunt omdraaien. En ik ben zeer benieuwd hoe het zich na een jaar of twee jaar houdt. Ik heb een zeer slechte ervaring met een aping matras dat je ook niet kon omdraaien.

Truus van Maaren Stigter 11-05-2023
10
10
10
10

Dit matras is nog niet in gebruik, misschien later, ik ben eerst voor de Star 3 gegaan.

E.R. Mijnsbergen 11-04-2023
7
8
7
7,3

De matras stonk ontzettend. Een rare chemische lucht die in het beddengoed en zelfs mijn nachtkleding doordrong, ik ben er ook erg van gaan hoesten. 14 dagen lang elke dag zonder beddengoed voor het open raam gelucht maar de stank bleef! Misschien is dat een fabrieksfout maar hij wordt deze week omgeruild. Heel benieuwd of het met de volgende beter zal gaan.

kees van duijn 28-03-2023
10
10
10
10

heerlijke matrassen

P Rond 24-03-2023
8
8
7
7,7

Een prima matras je wordt uitgeslapen wakker.

Anonymous
5
9
9
7,7

We hadden eerst de 3 maar vonden deze te zacht en te warm door het inzakken. De 4 bevalt heel goed. Is goed handelbaar bij draaien (van voeten naar hoofd). We hebben een 2 x 200 x 90 op boxsprings. Zowel bij de 3 als de 4 verschuiven de matrassen wat niet hoort. Op de site van Beterbed geven ze aan dat er dan een antislip op moet. Weer 2x 19,95. hierover ga ik nog reclameren. Vandaar een 5 voor gebruiksgemak. Elke dag de matrassen terug op de boxspring duwen. In de winkel bij aankoop speciaal nog gevraagd omdat de matrassen niet omsloten worden door het bed. Was geen probleem werd er verteld, helaas. niet onoverkomelijk maar standaard de antislip er dan bij leveren zonder kosten.

Anonymous
5
9
9
7,7

We hadden eerst de 3 maar vonden deze te zacht en te warm door het inzakken. De 4 bevalt heel goed. Is goed handelbaar bij draaien (van voeten naar hoofd). We hebben een 2 x 200 x 90 op boxsprings. Zowel bij de 3 als de 4 verschuiven de matrassen wat niet hoort. Op de site van Beterbed geven ze aan dat er dan een antislip op moet. Weer 2x 19,95. hierover ga ik nog reclameren. Vandaar een 5 voor gebruiksgemak. Elke dag de matrassen terug op de boxspring duwen. In de winkel bij aankoop speciaal nog gevraagd omdat de matrassen niet omsloten worden door het bed. Was geen probleem werd er verteld, helaas. niet onoverkomelijk maar standaard de antislip er dan bij leveren zonder kosten.

Anonymous
9
9
9
9

Fijn matras.

Rob Hanekamp 08-03-2023
8
8
8
8

Goede ligging, bij echtgenote was enige gewenning nodig

Anonymous
8
8
9
8,3

Zeer fijne matras

Anonymous
9
9
9
9

Fijne matras: stevig doch niet te hard. Sta elke ochtend verfrist op.

Anonymous
9
9
9
9

Prima matras met goede steun op de juiste plekken. Waar ik voorheen vaak met een lichte lage rugpijn opstond is dat verdwenen.

Marcel Lieve 26-12-2022
2
3
1
2

Hard en pijn in de rug

Anonymous
8
8
9
8,3

fijn matras. het heeft wel enige tijd gekost om gewend te raken. maar uiteindelijk slaapt het prima.

D Lamme 06-12-2022
8
8
8
8

Net een gradatie te stijf matras, maar waarschijnlijk na inslaap-periode toereikend genoeg

Anonymous
10
10
10
10

Vanaf dag 1 heerlijk matras

Anneke Westerhof 26-09-2022
1
1
1
1

Ik heb veel last van mijn rug sinds ik dit matras gebruik. En het bed kraakt maar dat hebben wij al aan beter bed doorgegeven

Raa Mathijssen 23-09-2022
10
10
10
10

heel goed matras ik had eerst altijd last van mijn rug met mijn ouden matras en nu ik did matras heb heb ik geen last meer van mijn rug en slaap ook beter ook

Anonymous
8
9
9
8,7

Matras is zwaar bij opmaken bed

Anonymous
4
4
4
4

Naar omruiling Van iconic star 4 naar 3 Geen verschil

Jan Willem Kliphuis 20-12-2021
4
4
4
4

Ik ben niet tevreden over dit matras. Veel te hard en gaat ook niet beter worden. Hou klachten en pijn in schouders en heupen. Als ik op de rug ligt voel ik een pijnlijke rug. Slaap door matras slecht en niet uitgerust. Verzocht om matras om te ruilen cool motion 4. Ben zwaarder als 90 kg

Heleen Reijnoudt 14-12-2021
8
8
8
8

Ik slaap heerlijk op dit matras maar wel met de topper

Anonymous
8
9
9
8,7

top matras! het wisselen van een hoes is wat lastiger omdat het matras vrij zwaar is maar dat heb ik er graag voor over

Roy 05-05-2021
7
2
1
3,3

Geen goede ondersteuning en werd iedere ochtend met rugpijn wakker. Voelt als een erg (te) hard matras. Lag niet comfortabel. Ingeruild voor een Cool Motion 4, welke veel comfortabeler is.

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.