M line
 

Iconic Star 4 Reviews

Gemiddelde uit 26 Reviews
7,8
7,9
7,8
7,8
Terug naar Iconic Star 4
Anonymous
9
9
9
9

Prima matras, goede ondersteuning met name bij rug en heupen.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk matras en slaapt goed. Uitgerust wakker worden is voor iedereen een must.

Anonymous
9
9
9
9

Bijna geen rugpijn meer/

Anonymous
8
10
10
9,3

Vrij zwaar om het matras op te tillen.

Anonymous
10
10
10
10

Voor mijn vriendin was het 2 nachten wennen maar nu willen we niet meer anders

Anonymous
9
9
9
9

Eindelijk weer een hele nacht doorslapen. Het matras verzakt niet, waardoor je geen kuil meer hebt in het midden ons matras. Uitgerust wakker worden, wat een zegen.

Rob de Koning 24-12-2021
10
10
10
10

Duidelijk merkbaar om weer op een goed matras te liggen. Slaap weer veel beter, prima kwaliteit.

Joke Westrik 22-12-2021
9
9
9
9

De topping en het matras maken het samen goed, de combinatie is top

Jan.B Rooze 09-12-2021
9
9
9
9

ZEER COMFORTABEL EN ZEER TEVREDEN MET DE ICONIC STAR 4. Heb het idee dat met het instappen in bed in het begin kouder is dan mijn vorig matras, Beveel hem iedereen aan, TOP MATRAS.

Marcel Lieve 26-12-2022
2
3
1
2

Hard en pijn in de rug

Anonymous
8
8
9
8,3

fijn matras. het heeft wel enige tijd gekost om gewend te raken. maar uiteindelijk slaapt het prima.

D Lamme 06-12-2022
8
8
8
8

Net een gradatie te stijf matras, maar waarschijnlijk na inslaap-periode toereikend genoeg

Anonymous
10
10
10
10

Vanaf dag 1 heerlijk matras

Anneke Westerhof 26-09-2022
1
1
1
1

Ik heb veel last van mijn rug sinds ik dit matras gebruik. En het bed kraakt maar dat hebben wij al aan beter bed doorgegeven

Raa Mathijssen 23-09-2022
10
10
10
10

heel goed matras ik had eerst altijd last van mijn rug met mijn ouden matras en nu ik did matras heb heb ik geen last meer van mijn rug en slaap ook beter ook

Anonymous
8
9
9
8,7

Matras is zwaar bij opmaken bed

Anonymous
4
4
4
4

Naar omruiling Van iconic star 4 naar 3 Geen verschil

Jan Willem Kliphuis 20-12-2021
4
4
4
4

Ik ben niet tevreden over dit matras. Veel te hard en gaat ook niet beter worden. Hou klachten en pijn in schouders en heupen. Als ik op de rug ligt voel ik een pijnlijke rug. Slaap door matras slecht en niet uitgerust. Verzocht om matras om te ruilen cool motion 4. Ben zwaarder als 90 kg

Heleen Reijnoudt 14-12-2021
8
8
8
8

Ik slaap heerlijk op dit matras maar wel met de topper

Anonymous
8
9
9
8,7

top matras! het wisselen van een hoes is wat lastiger omdat het matras vrij zwaar is maar dat heb ik er graag voor over

Roy 05-05-2021
7
2
1
3,3

Geen goede ondersteuning en werd iedere ochtend met rugpijn wakker. Voelt als een erg (te) hard matras. Lag niet comfortabel. Ingeruild voor een Cool Motion 4, welke veel comfortabeler is.

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verdeler bij jou in de buurt?

Advies nodig? Bel ons op +32 380 835 09
x

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?