Direct naar tekst

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Iconic Legend 8 Reviews

Gemiddelde uit 44 Reviews
8,5
8,8
9,0
8,8
Terug naar Iconic Legend 8
Anonymous
10
10
10
10

Fijn stevig matras vanaf dag 1 er goed op geslapen

Merein Jansen 21-02-2024
8
10
9
9

Heerlijk stevige matras. Aardige zwaar gewicht. Ik word uitgerust wakker, was wel even een paar nachten wakker.

Anonymous
8
8
8
8

Goed matras, eerste nacht wel wat hard, maar daarna vormt die goed naar je lichaam zonder door te zakken.

Anonymous
6
7
8
7

Een 6 voor gebruiksgemak is puur vanwege het draaien van het matras: 90*210 is een vrij zwaar matras. Verder prima ondersteuning en comfortabele hoes. Dit ligt ook lekker. Deze is ook nog gemakkelijk los te ritsen en te wassen (dit laatste hebben we nog niet gedaan)

H. Schouten 22-05-2024
6
7
9
7,3

Een 6 voor gebruiksgemak is puur vanwege het draaien van het matras: 90*210 is een vrij zwaar matras. Verder prima ondersteuning en comfortabele hoes. Dit ligt ook lekker. Deze is ook nog gemakkelijk los te ritsen en te wassen (dit laatste hebben we nog niet gedaan)

Norman Dohmen 15-05-2024
9
9
10
9,3

Ik had eerst een iconic Hero 7 maar na een jaar was deze toch doorgezakt/kuilvorming,deze volgens de garantie voorwaarden mogen ruilen en nu gekozen voor iconic legend 8 en deze ligt perfect

Anonymous
10
8
10
9,3

De ionic 8, is zeker zo goed als de ionic 7. Echter, door mijn gewicht (70 kg), is de ionic 8 minder geschikt voor mij. Hoewel ik voorheen altijd een voorkeur had voor een harder matras.

Anonymous
8
9
10
9

Ik slaap nu al een maand op de harde matras .De eerste week moest ik wel even wennen aan de hardheid ,maar nu slaap ik als een roos .

Anonymous
7
7
6
6,7

Voor mij persoonlijk te hard. Geraak er niet aan gewend. Op zich wel een kwaliteitsvolle matras. Ook deze matras zeer dik maar niets aan te doen.

jan J andringa 14-04-2024
8
8
8
8

slaapt meer dan geweldig !! geen rugklachten meer gehad sinds we dit bed hebben mogen uit proberen wij willen nooit weer anders!!

Ronald Lettenmeijer 14-04-2024
9
9
9
9

Ligt zeer prettig Met goede ondersteuning

Anonymous
10
10
10
10

Wij zijn zeer tevreden

Anonymous
10
10
10
10

Super goed matras

Henk van der Knoop 04-03-2024
6
8
8
7,3

Heb nu 2 matrassen van 90x200. Kocht er bij beter bed hoeslakens bij van diezelfde afmeting. Dat is een ramp gebleken met bed verschonen. Ik kan nauwelijks bij de 4 binnenste hoeken. Dus ga proberen de nog nieuwe hoeslakens om te ruilen voor 180x200….

Tiny Ubaghs 25-02-2024
9
8
9
8,7

Jammer dat je ze niet om kunt draaien. Maar verder super matras

H. Heida 31-01-2024
9
9
9
9

Het enige minpuntje is de chemische geur die uit het matras blijft komen nadat je hem uit de plastic verpakking gehaald hebt. Nu vijf weken geleden.

Anonymous
8
8
8
8

Een heel fijn bed om te slapen, geeft steun waar nodig! Heel comfortabel

jv 08-01-2024
10
10
10
10

eerst had ik ander matras in een klein doos geleverd geen goede keuze M line 4 keer zou zwaar matras ligt lekker de spieren ontspannen door goed ondersteuning comfort morgens als ik op staan kan ik nu zo weg lopen van uit mijn bed eerst niet mogelijk goede keuzen ???????????????????????????????? en koop

MARCEL Verhoeven 21-12-2023
9
10
10
9,7

Heerlijke matras met uitstekende ondersteunende eigenschappen

T Van der Wulp 07-12-2023
10
10
10
10

Wel na een ruil , nu zeer tevreden met onze matrassen , echt een aanrader

Anonymous
9
9
10
9,3

Ook een zeer comfortabel, iets zachter matras. Mijn partner slaapt er heerlijk op.

Anonymous
8
10
8
8,7

het voelt zacht aan

Judith Wouters 03-05-2023
5
5
5
5

Ik heb nu een aantal weken het nieuwe matras, maar word regelmatig wakker van een stijve/pijnlijke onderrug. In de ochtend duurt het ook altijd even voordat dit voorbij is. Ik hoop dat het om een gewenningsperiode gaat, het is een erg duur matras.

Azhati Abudureyimu 13-04-2023
9
8
10
9

It feels very firm. So the conform will reduce a bit. I have been having back pains. Maybe due to firmness. Was looking for a pillow. But it's costs too much for something you replace every few years. Especially it's made or polyester, which is the by product of petroleum. Not sure how "green " it is.

klaas vanderheide 11-03-2023
7
6
6
6,3

Het is wat zacht wij hadden gedacht dat de matrassen harder zouden zijn.

Peter van der Kort 03-03-2023
8
10
10
9,3

Het matras is zwaar en dik waardoor het draaien van het matras wel een dingetje is. Voor de rest geen negatieve punten

Anonymous
10
8
10
9,3

Wel een paar weken wennen, daarna top.

Anonymous
9
10
9
9,3

Zeer comfortabel en mijn rug is dankbaar :) De matras heeft wel een eigen geur?? niet storend maar wel aanwezig zal wel verdwijnen met de tijd. Opgelet: Het is wel een zware matras 160x200 om langs de trap naar boven te brengen ;)

Anonymous
10
9
10
9,7

Echt totaal geen last van mijn rug meer. 1 nadeel je zal nu willen blijven liggen ????

frank cappaert 22-12-2021
10
10
10
10

slaapt heerlijk

Cristu Lens 01-06-2021
5
5
5
5

2 dure matrassen gekocht en na 3 maanden zaten er al kuilen in...ze zijn nu omgeruild voor nieuwe nu maar hopen dat ze goed blijven

Tiny Blom de Munnik 16-09-2020
8
8
9
8,3

Uitstekend product slaap en lig beter

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?