Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Duurzaamheid

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Cool Motion 5 Reviews

Gemiddelde uit 1844 Reviews
8,2
8,6
8,5
8,4
Terug naar Cool Motion 5
Johan Schutte 13-10-2020
8
9
9
8,7

Heel fijn matras. Slaap als een roos!

N.G.H. Van den Berg 03-08-2020
10
10
10
10

Heel fijn matras comfortabel Ligt heel fijn top matras!!

Anonymous
10
10
10
10

Eindelijk geen pijn in mijn heupen, als ik opsta. Ligt zeer comfortabel, zeker als je op je zij ligt, net als ik

Frans Jacobs 25-07-2020
9
10
10
9,7

De juiste keuze. Zeer tevreden, slaap prima.

M. Boele 28-06-2020
8
9
10
9

Het product voldoet volkomen aan mijn wensen. Ik slaap weer langer en vaster. Wil nooit meer iets anders dan een Mline matras!

Gerard Elema 24-06-2020
10
10
10
10

Boven verwachting goed.

e Kerckhaert 23-06-2020
10
10
9
9,7

We waren snel aan de nieuwe matrassen gewend en ze slapen heerlijk. Topmatrassen dus.

Anonymous
9
9
10
9,3

Rugklachten zijn beduidend minder. Matras ondersteunt goed, zonder dat je diep wegzakt. Het omdraaien gaat wel iets moeizamer dan bij een pocketvering matras.

Stijn van Kuetsem 26-05-2020
9
9
9
9

We zijn erg tevreden met het matras, goede balans in zachtheid en ondersteuning!

M.J.M. van Gruijthuijsen 29-04-2020
9
9
9
9

Wij waren snel gewend aan Cool Motion 5. Heel comfortabel.

Peter Snoeren 19-02-2020
9
9
9
9

Heerlijk comfortabel matras. Ben nog nooit zo uitgerust wakker geworden. Aanbeveling.

AJW Janssen 18-02-2020
9
8
8
8,3

Prima matras. Geen spijt van de aankoop.

Anonymous
7
8
9
8

bevalt tot dusver prima (vrouw)

pieter 08-10-2020
9
9
9
9

Anonymous
8
8
8
8

Na 10 jaar op een matras van M-line te hebben geslapen. Was het tijd voor een nieuw matras. En wilde weer een M-line matras. De comfort ivm reumatische klachten is aan te bevelen.

Anonymous
10
10
10
10

Goede matras

Gerrit te Brake 06-10-2020
9
9
9
9

Zeer goede ondersteuning voor het gehele lichaam.

Chantal de graaf 05-10-2020
8
9
10
9

Ben Groot 02-10-2020
5
5
1
3,7

Schouder zakt goed weg en het matras is lekker zacht. Grote nadeel is alleen dat ik niet voldoende ondersteuning heb in mijn zij.

Geriëtte Bredewold 01-10-2020
8
8
8
8

Slaapt echt heel goed. Geen nek, schouder klachten meer. Midden zakt wel in dus op tijd draaien als je 2 matrassen hebt in 2 persoonsbed. Na het draaien is het weer opgelost.

Frans Vogels 30-09-2020
10
9
10
9,7

Matras voelt bij warme dagen broeierig aan. Is opgelost door een extra koele topper erop te leggen.

Toos van den Boom 29-09-2020
8
9
8
8,3

Ligt heel lekker,maar het is moeilijk draaien

R Bailey 26-09-2020
8
10
9
9

Vanwege de dikte van het matras is het opmaken een grotere uitdaging dan voorheen, maar dit is ruimschoots gecompenseerd door de comfort!

Theo van Beersum 25-09-2020
9
9
9
9

Goede matras, slaapt uitstekend en ben smorgens weer fris op.

Floris Van der Zwaard 24-09-2020
8
7
7
7,3

De Motion5 verlicht de druk onder de schouders bij zijslapen bij mij onvoldoende. (69kg, 1,79m) Daarom nu een 7cm topper er op gelegd, maar desondanks nog te hard onder de schouders.

Anonymous
8
8
8
8

Liesbeth Buis 19-09-2020
10
9
9
9,3

Seray Gubbels 17-09-2020
10
10
10
10

Ik kon voorheen nooit op mijn linker schouder liggen door pijnklachten. Nu kan ik draaien hoe ik wil. Elke houding ligt heerlijk en ik sta op zonder ergens een pijntje

S.j.m. Coppens 13-09-2020
10
10
10
10

Een matras dat helemaal je lichaam een goede nachtrust geeft.

Anonymous
7
7
7
7

geen

R Thijs 31-08-2020
9
9
9
9

Hennie Voskuijlen 26-08-2020
8
8
8
8

Nvt

Danielle van Haren-Hilgen 24-08-2020
9
9
9
9

Marlies Wolters 21-08-2020
10
10
10
10

Combinatie met bed is wel erg belangrijk.

L. Jans 21-08-2020
7
9
8
8

Slaapt erg goed voor alsnog. Alleen benieuwd öp de lange termijn.

Nico van den Berg 17-08-2020
9
9
9
9

Goed matras legt heerlijk Geen koude benen meer is lekker warm

Anonymous
6
7
8
7

Het matras cool motion 5 is lekker zacht en geeft goede ondersteuning. Die zachtheid geeft wat moeite met het omdraaien in bed en dat is iets wat ik vaak doe. Daarbij krijg ik het gevoel dat er een kuil ontstaat op de plaats waar ik lig en dat is geen fijn gevoel.

Henny Slingerland 10-08-2020
9
9
9
9

Matras geeft goed steun in de rug en de schouders en heupen denk er er toch genoeg in weg zodat mijn rug recht ligt

Joke Duijverman 03-08-2020
5
5
5
5

Wij hebben 2 matrassen gekocht. Voor mijn man de 5 en voor mij de 8. Slaap er nu een paar maanden op en vind hem toch al te zacht aanvoelen. Ook vermoeiend bij het draaien. Hij vormt snel toch kuilen. Heb hem nu weer gedraaid en dan is het prima, maar dat is maar voor even. Ook is hij erg zwaar met draaien. Zeg niet dat het een slecht matras is maar had hem toch steviger verwacht. Zit er aan te denken om er een top matras op te kopen die niet zo gauw door zakt. Heb Fibromyalgie daar door dacht ik dat dit een goede keus was. Kan er niet anders van maken. Sorry. Vriendelijke groet. Joke.

Anonymous
1
1
1
1

Goed

Anonymous
5
7
3
5

Mijn man heeft het gevoel dat het matras schuin ligt

Anonymous
9
9
9
9

Matras vormt zich goed nar het lichaam en geeft ook goede ondersteuning. Wordt s morgens uitgerust wakker.

Anonymous
9
9
9
9

Matras vormt zich goed nar het lichaam en geeft ook goede ondersteuning. Wordt s morgens uitgerust wakker.

Anonymous
7
7
6
6,7

Anonymous
10
10
10
10

Met dit matras hebben al eerder jarenlang fijne ervaringen mee gehad. Vandaar dat we ze weer hebben aangeschaft, hopelijk weer voor een lange tijd een maximaal slaapcomfort.

Anonymous
6
10
10
8,7

Gebruikersgemak toelichting , door de dikte/hoogte matras is het een klus om de hoeslakens om het matras te doen. Dit kleine nadeel weegt niet op tegen het comfort en ondersteuning van het matras. Dit is ons tweede M-Line matras en zijn er opnieuw super blij mee.

Frans Jordens 20-07-2020
8
8
8
8

Ik ben tevreden

Anonymous
8
10
10
9,3

Beetje zwaar

Anonymous
9
9
9
9

Anonymous
5
4
2
3,7

Gewild of ongewild wordt deze matras in België misschien gewisseld met een goedkopere soort bij Belfoam Hulshout aangezien er uit de tijk een stikker is gescheurd en uit de matras van mijn vrouw niet! Misschien omdat de 2e matras gratis was??!!

Karin Koster 15-07-2020
10
9
10
9,7

Top matras!

Coenraad de Jong 13-07-2020
10
10
10
10

Arie de Vos 12-07-2020
8
8
9
8,3

In alle opzichten zijn wij tevreden met deze aankoop.

Anonymous
9
9
9
9

Slaapt heerlijk

Anonymous
8
8
8
8

Deze is nu prima. Had eerst de slowmotion 6, deze was veel te hard en kreeg vervelende drukplekken. Daarvoor had ik de slowmotion IV, die vind ik nog veel beter, maar helaas wordt deze niet meer gemaakt. Het traagschuim voelt nu toch anders.

Anonymous
7
8
8
7,7

Anonymous
9
9
9
9

Jacob Goud 01-07-2020
9
9
9
9

Anonymous
5
7
7
6,3

Wij hadden gedacht dat we matrassen kregen met het kliksysteem, net zoals bij de Auping, onze vorige matrassen. Dit bleek bij aflevering van de matrassen niet zo te zijn..We hebben hier wat van gezegd en kregen als antwoord dat de matrassen wel bleven liggen. Dit is helaas niet altijd het geval.. Bij n onrustige nacht verschuift het matras wel degelijk van de plaats en ligt de matras er scheef op. Hier zijn we niet zo blij mee.. En zijn dan ook niet goed geïnformeerd. Met vriendelijke groet HJM. Belt .

Rianne Wouterse 27-06-2020
10
8
8
8,7

CSPM Veerman 20-06-2020
8
9
9
8,7

Anonymous
8
9
10
9

Anonymous
5
5
5
5

Dit is al de tweede matras na enkele weken. De eerste stonk ontzettend naar natte schimmel en er viel niet op te slapen.

Marion 15-06-2020
10
10
10
10

Slaapt heerlijk!

Willie van Geffen 14-06-2020
8
8
8
8

ANTON WESTERHOUT 12-06-2020
9
9
9
9

heel goede matrassen

I Wopereis 10-06-2020
8
8
8
8

Prima en prettig ligcomfort

J. C Kramer 10-06-2020
8
10
10
9,3

Silphy Van Heemskerk 08-06-2020
10
10
10
10

Jan Lebens 05-06-2020
8
8
8
8

matras is vrij hoog; het valt niet mee om een passend hoeslaken te vinden

J Hootsen 26-05-2020
10
10
10
10

Meriam Meeuwenoord 26-05-2020
10
10
10
10

Ligt super

M. Kouwenhoven 21-05-2020
10
8
7
8,3

De geleverde matras voelt iets stugger aan dan die uitgeprobeerd is bij BeterBed. Mogelijk speelt de bedbodem hierbij een rol. De matras voelt goed aan. Niet te stevig maar ook niet te zacht. Jezelf omdraaien gaat makkelijk. Ik ga nog wat experimenteren met het verstellen van de lattenbodem maar deze matras voelt en slaapt en stuk beter dan mijn vorige matras.

Bram Winters 20-05-2020
10
10
10
10

Joke de Goede 19-05-2020
8
8
8
8

H Barendse 16-05-2020
8
8
8
8

Wij zijn bekend met de mline matras en erg tevereden, Alleen zat er een vochtige lucht aan het matras. Wij hebben 2 maanden gelucht en nu is het er pas uit met nog beetje rest lucht. Hoe kan dat?? Qua ligging is het een prima matras.

Joke Schilder 16-05-2020
10
10
10
10

Perfect matras slaapt heerlijk

Koos Bennink 13-05-2020
3
1
1
1,7

Te zachte ondergrond,net of je in een kuil licht.

JM Coops 08-05-2020
2
2
2
2

Ik kan nog niet prettig slapen op het matras.

A Jungschlager 28-04-2020
6
8
9
7,7

Gerrit Arie Hagoort 26-04-2020
8
8
9
8,3

goede keuze geweest.

Leny Kerkhof-Verkerk 22-04-2020
8
9
9
8,7

P. Elstgeest 20-04-2020
2
2
2
2

Matras motion 5 valt zwaar tegen, men rolt naar de zijkant van het matras en is veel te zacht. Ons idee was dat het matras in de winkel harder lag dan later thuis. We hebben het eerst zelf uitgetest en we waren enkele dagen te laat met het te melden bij Beter Bed. De service bij Beter Bed is na het melden in gebreke gebleven, ik ben nog steeds bezig met Beter Bed maar elke keer beloven ze actie maar ik zie helemaal niets. Er is 4 weken geleden ‘n monteur geweest en die heeft in het rapport gemeld dat het matras niet geheel aan de eisen voldoet. Daarna heb ik diverse keren gebeld maar van enige actie van Beter Bed is er nog steeds niet. Misschien komt hier reactie op.

M Van Asperen 14-04-2020
8
9
9
8,7

A Engelen 12-04-2020
7
9
9
8,3

De matras slaapt geweldig. Zeer tevreden. Hey opmaken van de bedden is wat lastig door de dikte en zwaarte van de matrassen

Ed Duijf 09-04-2020
8
10
10
9,3

Rob Verkerk 08-04-2020
7
8
8
7,7

Het valt wel op dat het matras waarop ik in de winkel heb gelegen direct zachter aanvoelde en meer steun gaf. Ons matras heeft naar mijn idee deze zachtheid en ondersteuning pas bij het wakker worden. Ik hoop dat dit na verloop van tijd beter wordt.

J. van der Steege 07-04-2020
10
10
10
10

De nacht verloopt zeer aangenaam en we worden fantastisch wakker.

Gerke Visser 02-04-2020
10
10
10
10

Martijn Poppelaars 27-03-2020
9
10
9
9,3

Leontine Hoenderboom 18-03-2020
8
8
8
8

Virna Saenen 16-03-2020
10
10
10
10

beste matras ooit!!!

Dick Haspels 09-03-2020
9
10
9
9,3

Ik heb poly artrose , en werd veel wakker van de pijn in de schouders en heupen nu slaap ik beter en rustiger. Minder pijn dus. Mijn vriendin slaapt als een roos.

Ruud van Wezel 08-03-2020
7
9
8
8

Gerard Lammers 07-03-2020
8
8
8
8

Jan Verhoef 07-03-2020
7
8
8
7,7

Matras is zwaar , waardoor het 3maandelijks omdraaien lastig is.

Johannes, Gerardus, Theodorus Verkerk 26-02-2020
5
8
8
7

Jeanine Ruiter 24-02-2020
9
9
9
9

Acem Hoogeveen 23-02-2020
7
7
7
7

Ria Casier 16-02-2020
9
10
10
9,7

Zalig slapen.

CMAW holsteijn 09-02-2020
8
8
8
8

Ab Hofstede 06-02-2020
10
10
10
10

Super slaapcomfort

Kareen Prins 02-01-2020
7
8
8
7,7

C Vorstenbosch 11-12-2019
7
7
7
7

Goed matras,maar had misschien toch de nr 7 moeten hebben.

N. Soons 08-12-2019
7
8
9
8

Fijne matras. Ondersteunt prima. Matras is wel vrij warm. Ik combineer hem, nu het s nachts best koud is met een dun (zomer) donsdekbed. Hoop dat het tijdens warme zomers niet te warm is.

Petra Jacobs-Veldhuis 06-12-2019
10
10
10
10

Ligt heel comfortabel. Geeft de goede ondersteuning. Zelfs op de rug slapen ligt heerlijk.

Leo Poldervaart 06-12-2019
8
8

Beoordelings tijd te kort. ( tijd tussen aanschaf en beoordeling ) moet m.i. 5 a 6 maanden zijn!

A. Steur 06-12-2019
10
10
10
10

Mart Van den Aarsen 05-12-2019
10
10
10
10

Perfecte ondersteuning. Matras ligt heerlijk

Joke Dingemanse 03-12-2019
9
9
9
9

Een fijne matras waar ik heel blij mee ben. Even moet wennen,ligt prima met goede ondersteuning. Word niet meer wakker van de pijn. Kan hem aanbevelen

M. Boon 28-11-2019
5
8
8
7

Ben blij dat ik weer op mline slaap maar ook erg ontevreden over prijs-kwaliteit verhouding. Vorige is net 6 jaar meegegaan. Als je restwaarde niet kwijt wil ben je min of meer gedwongen om weer mline te kopen die inmiddels ook heel veel duurder is geworden. Nu hij nog nieuw is slaapt hij weer fijn. Maar als toplaag weer na paar jaar niet meer hersteld ga ik echt niet meer mline nemen. Heb tussendoor op matras van 350 euro geslapen. Inderdaad iets minder fijn, maar veel beter prijs kwaliteit.

Erwin Van der Heijden 27-11-2019
8
8
8
8

I.M. Matthijsse 26-11-2019
10
7
7
8

Matras is prettig, maar zakt behoorlijk in bij het liggen.

Irene Coopman 25-11-2019
9
9
9
9

mary van diepen 25-11-2019
10
10
10
10

Matrassen zijn zeer comfortabel passen zich helemaal aan moes in het begin even aan wennen maar ben er eer tevreden over.

Harry Bazuin 24-11-2019
10
10
10
10

Goed geholpen bij Beter Bed Hoogeveen om een keuze voor een matras te maken. Zodoende kwamen we op M-line.

Frank Houben 24-11-2019
8
9
8
8,3

Peter Vanderschaeghe 23-11-2019
9
9
10
9,3

Super product.. moesten we al veel langer gehad hebben

A.A. Ceton 16-11-2019
8
8
9
8,3

Uitstekend product

Giel van Berkel 15-11-2019
8
8
8
8

Frans Wikkerman 15-11-2019
10
10
10
10

Menno de haan 13-11-2019
9
9
9
9

HGH Velthof 12-11-2019
8
10
10
9,3

De matras ligt erg goed, nu minder rug klachten. De eerste nacht was deze erg stug, waarschijnlijk iets met de temperatuur. In de winkel was deze matras veel zachter. Wel is de matras redelijk zwaar om te draaien. Maar ik ben er erg blij mee.

Marc Ceyssens 11-11-2019
8
10
10
9,3

Eindelijk uitgeslapen 's morgens. De lichamelijke kwaaltjes blijven uiteraard, maar die krjig je met geen enkele matras opgelost. Dat heet ouder worden. Maar deze matrassen, en mijn vrouw en ik hebben er ieder eentje, lossen de verwachtingen meer dan verwacht in. Akkoord, het zijn zware matrassen om te draaien, maar dat waren de vorige matrassen ook, en dat waren ook duurdere kwaliteitsmatrassen. Geen spijjt dus van onze keuze.

Evert Jansen 11-11-2019
10
10
10
10

We hadden het jaren eerder moeten doen.

John Beentjes 11-11-2019
9
9
9
9

Ik heb geen rugpijn meer sinds ik on de Mline matras slaap

Johanna Koster 11-11-2019
8
8
8
8

A Brugman 10-11-2019
8
8
8
8

Mandy Kokmeijer 08-11-2019
9
9
9
9

Mijn vriend heeft nummer 5, deze is zachter maar geeft genoeg steun

E. Thijssen 07-11-2019
9
9
9
9

Wederom vannacht weer heerlijk geslapen

H.T. Laupman 07-11-2019
8
9
9
8,7

Bijzonder comfortabel

carla van den Hoogen 05-11-2019
9
8
8
8,3

Elian 05-11-2019
8
9
10
9

Eerste nacht uitermate slecht geslapen, matras was zeer hard. Echt spijt gevoeld van de aankoop. Toch de matras laten liggen en na 1 week sliepen wij er allebei heel goed op. Beter dan ooit tevoren, we worden uitgerust wakker. Maar het was dus wel even “doorbijten” de eerste nachten. Nu willen we de matras niet meer kwijt. Enig nadeel vind ik dat het lastig is de matras op te pakken om er een hoeslaken omheen te doen , je hebt weinig grip op de tijk en dat is onhandig als het bed in een hoek tegen de muur staat

H.P. VAN ZUTPHEN 03-11-2019
10
10
10
10

prima matras. goede ondersteuning van het lichaam slaapt comfortabel

Bert Koote 02-11-2019
5
5
4
4,7

tot heden geeft het niet die comfort dan verwacht, voor persoon nog te harde matras daardoor veel last en pijn in de bewegende delen van het lichaam , grootte kans dat deze wordt omgeruild voor een zachtere matras

Conny van den Brink 02-11-2019
5
8
6
6,3

Voor mijn partner een ideaal matras. Het is en zacht matras en geeft voldoende ondersteuning. Mijn Motion matras 5 heb ik omgewisseld voor een 7 omdat de 5 te zacht was en te weinig ondersteuning bij mijn heupen gaf. Tevens vond ik het matras te warm.. Het is en lastig matras om op te maken. Erg log en zwaar.

Angelo Tumini 01-11-2019
8
8
8
8

In het begin is het vreemd dat het matras zachter is dan dat wij gewend waren. Je merkt dat het overal goed aansluit. Kortom een echte aanrader.

Wim De Jong 31-10-2019
9
8
8
8,3

Brenda 31-10-2019
7
9
9
8,3

Ik ga weer met plezier naar bed! Het is echt een genot op hier op te slapen. Ik heb de Motion 5, qua hardheid precies goed voor een gemiddeld persoon. Slaapkamer is vaak koud, maar toch merk ik daar weinig van op mijn matras. Deze voelt niet heel veel harder dan ik had verwacht, aangezien dit op temperatuur reageert. Ik geef een 7 omdat het matras zwaar is! Aan deze nieuwe zitten trouwens wel handgrepen.

Jo Brouwers 29-10-2019
9
9
9
9

De M-line matras geeft een goede ondersteuning. Ik slaap veel rustiger en ben ook in de ochtend uitgeslapen.

Eddy Martens 29-10-2019
8
8
7
7,7

Vooral steun schouders bij zijligging verdient verbetering, voelt hier te hard aan waardoor je te vaak wakker wordt. Voor de overige lichaamsdelen is het comfort goed te noemen.

F. Herks 29-10-2019
8
8
9
8,3

Jan Bos 29-10-2019
8
9
9
8,7

slaapt uitstekend

Arie KRUIJTHOF 28-10-2019
9
9
9
9

Slaap er heerlijk op.

Monique Bal 27-10-2019
9
9
10
9,3

macha vervoort 27-10-2019
10
10
10
10

Bob Vanoverstraeten 25-10-2019
9
9
9
9

De matras ligt heel comfortabel. Zacht en toch niet te fel doorzakkend. We zijn 's morgens niet meer stijf van het liggen.

Theo Smiers 25-10-2019
8
6
8
7,3

het duurt vrij lang voor het lekker behagelijk aanvoeld

Bram Gunter 25-10-2019
8
10
10
9,3

een heerlijk matras dat zich goed vormt naar het lichaam en dus op de goede plaatsen de ondersteuning biedt waar het nodig is!!

alex franken 24-10-2019
8
9
9
8,7

Monique Bruijn 23-10-2019
8
8
8
8

Ik lig heerlijk op het matras. De eerste 2 weken moest ik erg wennen. Wat ik jammer vind is dat ik het reliëf voel als ik beweeg over het matras ondanks 2 moltons en een onderlaken. Ook een nadeel is dat ik een naad voel tussen de matrassen in. Na het wennen lig ik nu heerlijk en ben blij met mijn aankoop.

Laurens Prins 23-10-2019
9
9
8
8,7

Francis Van Buuren 21-10-2019
9
9
9
9

ook even wennen, maar slaap nu perfect en minder last van me rug

Kris Sanders 19-10-2019
9
10
10
9,7

Voor iedereen die een matras zoekt, ga zeker en vast een m-line uittesten, ongelooflijk wat een comfort. Verschillende matrassen uitproberen en je voelt het verschil. Het draaien van de matras is voor mij minder gemakkelijk maar ja dat moet maar om de drie maand.

Jeroen Egbers 18-10-2019
8
3
8
6,3

Dick Mulder 17-10-2019
9
10
10
9,7

Geweldig matras, voldoet volledig aan de verwachtingen. Ben bekent met een reumatische aandoening die op mijn oude matras steeds meer pijnklachten veroorzaakte bij het opstaan. Vanaf dag 1 dat ik sliep op het Mline matras geen pijnklachten meer bij het opstaan en lekker uitgerust. Heel blij met het advies om een Mline matras(en) aan te schaffen. Ook mijn echtgenote is erg tevreden over het matras.

Ingrid van Grinsven 16-10-2019
5
2
4
3,7

We hebben dit matras geruild voor een 6 omdat deze toch te zacht was. Ruilen verliep prima

Bart Vandepoele 15-10-2019
9
9
9
9

Zeer comfortabele matras, waardoor pijnlijke drukpunten tot het verleden behoren...

Gerlinde smit Smit 15-10-2019
10
9
10
9,7

Ben super tevreden

N BRAVENBOER-GOEDKNEGT 15-10-2019
8
8
9
8,3

Prima matras

Luc Eneman 12-10-2019
10
9
10
9,7

Mijn volgende matras wordt zeker weer een van m-line.

Kitty van Wijk 12-10-2019
8
9
9
8,7

Ivo Bouckaert 10-10-2019
9
9
9
9

Jan IJpelaar 09-10-2019
9
8
9
8,7

ligt fantastiesch

C.W.J. Bruinstroop 09-10-2019
6
8
9
7,7

Gilbert Bastiaensen 08-10-2019
10
10
10
10

Waar voor zijn geld...

Ted Schamp 08-10-2019
10
10
10
10

Fantastisch matras, voelt zeer goed aan.

A. Schaeffers 07-10-2019
8
5
7
6,7

Het matras slaapt heel goed, in wakkere periodes is het matras stug, wat hard.

Jo Meuffels 06-10-2019
10
10
10
10

Voldoet ruimschoots aan onze verwachting

Henny Pronk 06-10-2019
8
8
9
8,3

Bevalt goed

Tjitske Tollenaar 04-10-2019
8
9
8
8,3

begin was even moeilijk maar nu heb ik er geen spijt van

Christine Hoogervorst 03-10-2019
10
10
10
10

Prima product.

Sonja Kouwenhoven 03-10-2019
1
1
1
1

De matras is hard en veel te stug.

L Yee 01-10-2019
8
8
8

Eef Driehuis 30-09-2019
10
10
10

Geweldig matrs, bijna pijnvrij in onderrug en helemaal pijnvrij in nek en schouders.

Rob van der Kuyl 29-09-2019
10
5
10
8,3

De tijk van de oude M-Lines was veel beter, ondanks de ontwikkeling en de kreet dat warmteregulering beter zou moeten zijn was dat bij de oudere matrassen beter. nu is het vaak weten door de gebruikt materialen in de tijk. Het matras is echt prima, maar de tijk zou meer natuurlijke materialen moeten bevatten.

Harry Machielse 25-09-2019
9
9
9
9

slaapt heerlijk

K van Oosten 23-09-2019
4
3
3
3,3

Mijn echtgenote kocht deze matras vanwege een stijve onderrug bij het opstaan. Een vriendelijke mijnheer van beter bed liet haar op vele matrassen liggen totdat hij bij zo'n beetje de duurste was, de m-lline 6. Hij adviseerde haar om deze te nemen want alleen op deze matras lag ze volgens hem kaarsrecht met haar rug. De matras voelde ook prettig aan en ze kocht hem. De matras werd al binnen 2 weken bezorgd. Echter na een nacht slapen bleek ze nog veel meer last van haar rug te hebben en ook van haar benen: ze vond de matras veel te zacht. In de weken die volgden trad er geen verbetering in en besloot ze (in de winkel) de matras om te ruilen voor de 5 versie welke steviger is. Wij wachten nu alweer 2 weken op een bericht van Beter bed wanneer de omruiling plaats kan vinden. Onder tussen staat zij elke ochtend met pijn op en wordt ook in de nacht herhaaldelijk wakker omdat ze in een kuil ligt. Wij hopen dat de steviger variant beter zal zijn anders is het een heel dure miskoop. Minder belangrijk maar wel vervelend is dat het tillen van de matras heel moeilijk omdat je deze nergens aan kunt optillen. Vandaar deze lage waardering. Wat wij ons wel afvragen is: wat gebeurt met een terug genomen matras?

Sandra Rosier 23-09-2019
8
8
8
8

Heelijke matras

Jan Nelissen 22-09-2019
9
9
9
9

Gerco Burggraaf 22-09-2019
8
8
8
8

MJ van der Graaf 20-09-2019
9
9
9
9

alles erg goed

J. Westein 19-09-2019
8
9
10
9

Uitstekend matras met optimale ondersteuning . Minpuntje: geen handgrepen aangebracht ivm keren.

Ingrid van Caulil 19-09-2019
9
8
9
8,7

Dit is mijn tweede M Line matras. De vorige (slow motion 4 tender touch uit 2008) was in mijn beleving iets zachter (dat vond ik prettiger) maar het zou kunnen dat deze nieuwe matras ook nog wat zachter wordt na verloop van tijd.

Ada Tijs 18-09-2019
10
10
10
10

Bernadette Boumans 18-09-2019
4
9
9
7,3

Moeilijk om te tillen als je het bed op wil maken. Zwaar en geen grip. Kijk hoe ze dat bij Auping doen met handgrepen aan de onderkant!

Jeanet Adolfs 18-09-2019
9
9
9
9

geen pijn meer. heup en schouders.

Laurens Willem Bouwman 17-09-2019
8
8
8
8

Aanvankelijk het gevoel dat de matras te hard was maar na enkele weken toch tevreden.

Eva van der Hoogt 17-09-2019
8
8
8
8

Th.C. Ferron 17-09-2019
4
3
1
2,7

Matras geeft weinig ondersteuning je zak weg in een kuil wil je dat voorkomen dan moet je schuin in bed gaan liggen. s'morgens wordt ik wakker met pijn in mijn heup en rug. Waarom is er geen matras dat tussen hard en zacht

FREYA ETMAN 16-09-2019
7
7
7
7

we hebben ieder hetzelfde 1-persoonsmatras maar deze verschillen nogal van elkaar. Het ene matras is een stuk zachter dan het andere. Ik heb ook het gevoel naar 1 kant te rollen als ik niet precies in het midden van het matras lig.

RPJ Stapelvoort 15-09-2019
9
9
9
9

Prima

Henk Angevaare 14-09-2019
8
8
6
7,3

Prima

W Buitendijk 10-09-2019
8
8
8
8

Ligt voortreffelijk en goede ondersteuning

Marcel Beekmans 10-09-2019
9
9
9
9

Heerlijk matras

Hans Bonte 08-09-2019
8
8
8
8

J.M.A, Siebers 07-09-2019
9
9
9
9

Ursula Elskamp 06-09-2019
9
10
10
9,7

Joyce Stevens 06-09-2019
10
10
9
9,7

Zalig, het voelt alsof je op een wolk ligt te slapen. Ik draai haast niet meer tijdens mijn slaap .In de eerste maand ruikt het materiaal nog wel sterk maar dat verdwijnt met de tijd. Ik ben ongelofelijk blij met mijn aankoop, dit had ik veel eerder moeten aanschaffen.

F.A.M Huls 30-08-2019
9
9
9
9

was vervanging van vorige matras, bevalt prima

Joël Verstraete-Remaut 26-08-2019
10
9
10
9,7

we zijn heel tevreden over de Mline matras.

Marco Schoen 23-08-2019
9
9
9

Na in het begin onwennig slapen op een schuimmatras nu heerlijk tukken zonder zorgen.

Arjen van Zwol 23-08-2019
9
10
9
9,3

Heerlijk zacht en soepel matras. We hebben al zeven jaar een mline slowmotion 7 op boxspring. Nu voor zomerhuisje een slowmotion 5 op een lattenbodem. Beiden zijn heerlijk

jan amels 21-08-2019
9
9
9
9

Monique Nijssen 19-08-2019
9
9
9
9

Oene Zwittink 19-08-2019
8
9
8
8,3

Nico Kool 18-08-2019
10
10
10
10

Nico Kool 18-08-2019
10
10
10
10

Ineke Bergman 18-08-2019
6
9
9
8

Mijn ischias is verdwenen na enkele maanden slapen op het matras. Het 1 keer in drie maanden keren is zwaar. De ritssluiting van de cover moet er helemaal af.

Henk Jeuring 11-08-2019
7
9
9
8,3

Prima matras, biedt veel ondersteuning. Geen last van de rug meer en redelijk koel ondanks de snikhete dagen. Tot nu toe geen spijt van de aanschaf.

Marleen Joosten 07-08-2019
9
9
9
9

het mocht nog iets zachter zijn, ons matras nr 5 is niet zo zacht als de verkopers zeggen

Jan Vennik 06-08-2019
7
9
10
8,7

geen toelichting

Barry 05-08-2019
8
9
9
8,7

Slaapt als een koning. Gebruikersgemak: het blijft onhandig om gaan met een matras van 2.20 m ????

Mjh Koppens 04-08-2019
8
8
9
8,3

Nerjes in plastic verpakt ontvangen. Het was even zoeken war de voorkant en achterkant is. Dit staat niet op de matrassen aangegeven.

Sonja Hovenier 04-08-2019
7
9
8
8

Cees Scheepens 03-08-2019
9
9
9
9

Hm Klappe 02-08-2019
9
10
9
9,3

Ligt super lekker ..het kost wat maar dan heb je ook wat

A.M.M. Boerkamp 01-08-2019
4
4
4
4

Matras geeft onvoldoende ondersteuning en ligt veel harder dan in de winkel. Schijnt aan bedbodem te liggen (aupingspiralen)

Marco van Alten 01-08-2019
8
8
8
8

Linda Meuldijk 29-07-2019
9
8
8
8,3

Ger Meijers 28-07-2019
8
4
4
5,3

Helaas is dit matras toch te zacht en wordt hij binnenkort omgeruild voor een Moton matras 8

Thea Sibma-Hoekstra 27-07-2019
9
10
10
9,7

Cor Hoekstra 26-07-2019
8
8
8
8

Nog geen beoordeling mogelijk

Annet Vunderink-Kemp 26-07-2019
9
9
9
9

T Houppermans 25-07-2019
10
7
10
9

Geweldig matras past zich naar mijn lichaam aan

Theo Weijers 23-07-2019
10
10
10
10

Karin Broeders van Dijk 17-07-2019
10
10
10
10

het is even wennen maar daarna is het een heerlijk matras. Geen last meer van drukpijn door zachte bovenlaag van traagschuim.

R Pronk 17-07-2019
9
9
9
9

Gerben Simmelink 17-07-2019
8
9
9
8,7

Geweldige matrassen. Goed ligcomfort en goede ondersteuning van het lichaam. Wel andere (onder) lakens moeten kopen vanwege de dikte maar dat is het zeker waard.

Jeanne Segeren 14-07-2019
9
9
9
9

Prima; ligt en slaapt heerlijk!

Marcel Cramer 13-07-2019
8
10
10
9,3

Na veel proefliggen in de winkel hebben we deze gekozen en na de eerste weken totaal geen problemen gehad. Goede ondersteuning en heerlijk slapen

Jan Wegter 10-07-2019
8
9
9
8,7

Matras is zwaar, lastig om het bed op te maken

Jos Marissink 08-07-2019
9
10
10
9,7

Na de mindere ervaring met de Wave -stevig- met enige voorzichtigheid de overstap naar de Slow Motion 5 gemaakt..Wat een verademing was dat..Je ligt heel ontspannen en hebt het gevoel alsof je op een wolk slaapt.Sindsdien geen rugklachten meer. omdat het matras best wel zwaar is, besloten om deze daarom 1keer per maand om te draaien.

Jac Hoefnagel 08-07-2019
8
10
10
9,3

Het matras is zwaar waardoor het opmaken niet gemakkelijk is. Vandaar het gebruikersgemakt een wat minder cijfer.

Roel Hoogwerf 07-07-2019
8
9
9
8,7

Rijk van Kooten 06-07-2019
5
5
5
5

Dit product komt in werkelijkheid harder over dan in de winkel, het is goed wennen zeker als je van een waterbed afkomt.

Dick Holsheimer 05-07-2019
9
10
10
9,7

Een top matras! Ligt zeer comfortabel!

Hans Nas 02-07-2019
8
8
8
8

Goed matras

paul schopman 27-06-2019
7
7
7
7

J Peters 25-06-2019
9
8
8
8,3

Pierre Buis 23-06-2019
9
9
9
9

Het ligt perfect! Enige nadeel is dat het

Pieter C. Mosk 23-06-2019
10
10
10
10

Henry Naaktgeboren 23-06-2019
8
8
8
8

Fijn matras

P Baks 22-06-2019
6
8
8
7,3

Inez McCabe 21-06-2019
8
8
6
7,3

Ik kocht dit matras ivm ernstige schouderklachten bij het opstaan.( en daarna) denkend dat dit mooie traagschuimmatras deze klachten zou verminderen. Dit is helaas niet het geval. Dit is heel teleurstellend. Het comfort is verder wel heel prettig bijv. voor de rug.

J Sieben 21-06-2019
6
9
9
8

Marcel Van Diepen 20-06-2019
8
9
8
8,3

jan Koolmees 20-06-2019
8
8
8
8

Anja van der Heijden 20-06-2019
5
8
8
7

Het matras is wel wat warm....

Ingrid Goes 28-05-2019
8
4
8
6,7

Toch tehard voor iemand met reuma, verkeerd geadviseerd. Matrassen worden nu omgeruild voor de M/line 3

Adrie van Andel 27-05-2019
9
9
9
9

Zeer aangenaam : stevig, maar niet hard;. Voegt zich geheel naar het lichaam. Een soort ‘mal’ op maat. Kortom, zeer enthousiast!

Anita Follon 25-05-2019
9
9
9
9

Joaquin Moreno 25-05-2019
5
5
5
5

Ben zeer ontevreden en teleurgesteld over de hardheid van het matras. In het bijzonder in de houders. Dit is al na 1 dag slapen gemeld bij BeterBed . We hebben in 2 winkels van BB proef gelegen op de Mline 5 en dit was beduidend zachter dan het matras dat wij hebben ontvangen vrijdag 31 Mei komt iemand van BeterBed bij ons kijken.

Coby Remmerswaal 22-05-2019
9
9
9
9

Past perfect

C.E, van de Kamer 22-05-2019
6
6
6
6

Ik heb nog pijn in mijn rug. Toch maar weer mijn oude toppertje erop gelegd en toen ging het beter

C.E, van de Kamer 22-05-2019
6
6
6
6

Ik heb nog pijn in mijn rug. Toch maar weer mijn oude toppertje erop gelegd en toen ging het beter

Petra van Ginkel 19-05-2019
10
10
10
10

Richard Fransen 18-05-2019
9
9
9
9

Raymond de Jong 14-05-2019
8
9
10
9

Ligt erg fijn, wel erg dik waardoor de matrashoes er wat lastiger omheen te krijgen is

Raymond de Jong 14-05-2019
8
10
10
9,3

Hele fijne matras. Even een nachtje nodig gehad om te wennen, maar ik slaap nu heerlijk op mijn M-Line!

E van Zandvoort 13-05-2019
10
10
10
10

jan bonnet 13-05-2019
10
10
10
10

Super matras

Rob van der Sanden 13-05-2019
7
10
10
9

Matras slaapt prima, is alleen wat onhandelbaar bij het opmaken.

Frans van Sandwijk 13-05-2019
8
10
9
9

Eerste mlines in 2007 gekocht. Na ruim 11 jaar weer mline! Erg tevreden dus.

H van der Laan 12-05-2019
5
9
9
7,7

Een heerlijk matras of dat je op een zachte wolk slaapt. Alleen bij het gebruikersgemak ontbreken lussen aan de zijkanten om het matras makkelijker om te draaien

Anja Va 08-05-2019
10
10
10
10

Anja Va 08-05-2019
10
10
10
10

wies van den NIEUWENDIJK 08-05-2019
10
10
10

Ernstig reuma, had pijn in de heupen bij het opstaan.. Sta nu pijnloos op, lig verrrukkelijk, voel direct de steun van het matras, draai makkelijk op. Sta uitgerust op. Genieten van mijn bed. Ben wel een mevrouw trouwens....

Frank en Ingrid Corten 05-05-2019
7
5
8
6,7

Nooit last van mijn rug, maar nu wel als ik in de ochtend opsta.

sipke van der Meulen 05-05-2019
5
4
4
4,3

Te zacht Om kunnen ruilen voor Slow Lotion 7

Dyjana van der Vlag 03-05-2019
8
8
8
8

Kees van Noppen 02-05-2019
9
9
9
9

Prima product!

Anita Jansen 01-05-2019
10
10
10
10

José Dekker 01-05-2019
10
10
10
10

Heerlijk zacht matras waar je uitgerust op wakker wordt !!!

Leon van der Veen 30-04-2019
8
8
9
8,3

I van der Vijver 28-04-2019
4
3
2
3

Het matras is zachter dan die wij in de winkel getest hebben ik sta nog steeds op met pijn in mijn rug.

Carola Verkerk 26-04-2019
8
8
8
8

Super matras

Carola Verkerk 26-04-2019
8
8
8
8

We slapen er fantastisch op en komen uitgerust uit bed

A Fransen 26-04-2019
9
10
10
9,7

Al meteen bij het proefliggen in de showroom sprong de M-line 5 er qua ligcomfort uit. En na hierbij ook het voor mij juiste m-line kussen uitgeprobeerd te hebben was de keus voor beide in no time gemaakt.

Geesje Keizer 26-04-2019
8
8
8
8

slaapt prima heerlijk matras

Lea van Son 25-04-2019
8
8
9
8,3

ik vind het matras wel erg warm

Wilma de De Bie 24-04-2019
7
7
7
7

Marion Loermans 24-04-2019
6
10
10
8,7

René van der Wilt 20-04-2019
9
9
9
9

johanna - De groot 20-04-2019
9
9
9
9

het heeft even geduurd maar het ligt fantastisch, kan niet beter.

Simon de Kruijf 19-04-2019
7
7
7
7

Wij moeten (met name de echtgenote) moet nog wel wennen aan de hardheid van het matras.

Carina van Weert 18-04-2019
7
8
9
8

wel even wennen, vond het matras de eerste 2/3 weken ontzettend warm, maar inmiddels gewend en is een super matras

W. Woerden 15-04-2019
6
9
8
7,7

C.A. van der Voort 13-04-2019
8
8
8
8

t swarthoff 12-04-2019
7
9
9
8,3

Hengsels om te tillen missen

Peter Lindenburg 10-04-2019
8
8
8
8

Het ligt en slaapt uitstekend.

Henk Ouwerkerk 10-04-2019
7
7
7
7

In het begin was het een verademing. Maar nu zie ik al een lichte uitholling aan beide kanten. Gezegd werd dat het het matras op de drukplekken zich weer zou aanpassen en na een jaar het matras zou moeten worden omgedraaid.Een lichte uitholling op beide ligplekken is in mijn ogen al zichtbaar.

Anita van Ulzen 08-04-2019
7
8
8
7,7

Ik heb alleen het idee dat deze matras veel warmer is. Tussen 5 en 6 uur 's ochtends word ik zweterig wakker. Dit had ik voorheen niet.

J. van Veenen 07-04-2019
8
8
9
8,3

Onderzijde matras te glad. schuiven bij elkaar weg. ook met een antislip mat.

Ingrid Van den Berge 06-04-2019
9
10
9
9,3

R Beckers 06-04-2019
6
9
9
8

De matrassen zijn zwaar. Lits-jumeaux met 2 X 1persoonsmatras is lastig van schoon hoeslaken te voorzien of te matras te verplaatsen

Niek Visser 05-04-2019
10
10
10
10

Maarten Nooteboom 03-04-2019
5
5
4
4,7

Matras wordt als te hard ervaren, in zijlijn ontstaan tintelingen inramen hand

K. IJspeerd 03-04-2019
8
9
9
8,7

Dit matras ligt erg fijn. Ik kan merken dat dit matras van betere kwaliteit is als die ik had.

Jan Poel 03-04-2019
8
8
8
8

Ligt prima.

Jan Poel 03-04-2019
8
8
8
8

Ligt prima.

Walter Ensink 02-04-2019
8
8
8
8

Ligt prima echter als twee aparte matrassen wel sneller matras draaien dan geadviseerd ivm vervorming van matras

Marinka Peeters 02-04-2019
10
10
9
9,7

Een heerlijk matras. Ligt vanaf de eerste dag goed. Ondersteuning een 9 ipv een 10 omdat we nog twijfelen of we niet een hardheid hoger moeten nemen.

A. Blom 01-04-2019
9
9
9
9

ik heb al jaren fibromyalgie (reuma) waardoor ik veel last hebt van mijn lijf. ik slaap nu een aantal weken op het M line matras, ik merk dat ik meer ontspannen in mijn bed ligt en minder vaak wakker wordt in de nacht. ben er erg blij mee. heerlijk zacht met voldoende ondersteuning.

Ad Simons 01-04-2019
10
10
10
10

Voldoet helemaal aan de verwachtingen. Prima ondersteuning.

Roel van den Broek 01-04-2019
8
9
10
9

Marian Rietman 01-04-2019
5
5
3
4,3

De matras lijkt prettig te liggen maar na 1 maand uitproberen nog steeds rugklachten bij het opstaan en pijn in de bovenarmen bij het op de zij slapen. Ik zal nog even doorzetten maar als het niet verbetert gaat de matras retour.

RT Vendrig 30-03-2019
10
10
10
10

Heerlijk matras. Wij slapen sinds lange tijd weer enorm lekker.

Maurice Feteris 29-03-2019
6
6
6
6

Te zacht voor ons beide, daarom word deze omgeruild voor een 6

Arthur Louis Schildmeijer 28-03-2019
7
9
9
8,3

De matrassen zijn behalve heel comfortabel ook heel zwaar. Het

Helmie Loermans 28-03-2019
7
10
10
9

Het matras biedt optimale steun. Ik word uitgeruster wakker. Het is wel een heel zwaar matras. Jammer dat er geen handvatten aan zitten om om te draaien. Zeker een aanrader. Wel prijzig.

Geert-Jan Sliepenbeek 26-03-2019
8
8
8
8

Beviel slaper gelijk prima

Annie van der Meijden 25-03-2019
10
10
10
10

Geen rug- en heupklachten meer. De matras is heerlijk zacht en geeft toch een hele goeie ondersteuning.

wj nijdam 25-03-2019
9
9
9
9

VANAF DE EERSTE NACHT PRIMA GESLAPEN.

Geert Rapicault -Vandekendelaere 19-03-2019
9
10
10
9,7

De matras ondersteunt perfect de vorm van je lichaam ! Wij zijn er zeer tevreden mee ! Wel een zware matras .

Petra Both 19-03-2019
10
10
10
10

heerlijk matras

Barbara Mehrer-Tan 19-03-2019
8
9
8
8,3

sander Thobe 19-03-2019
5
5
5
5

Matrassen liggen anders dan in de winkel eigenlijk veel te zacht dan aanbevolen was...misschien een fout in het matras? hier wordt binnen kort gelukkig naar gekeken

Verena Ottens 18-03-2019
10
10
10
10

Wij zijn erg blij met M-line en slapen erg goed.

Hugo L. 17-03-2019
8
10
10
9,3

Ik wordt veel minder vaak wakker tijdens de nacht en rug en nekklachten zijn in 1 maand reeds aanzienlijk verminderd. Voor gebruikersgemak een 8 omdat de M5 zacht is en een dik matras is waardoor als je als je op de rand van je bed zit wat verder weg zakt. Bij een hoge ombouw kom je dan dus op je ombouw te zitten en bij een lage ombouw glij je er als je wat minder stabiel (ouder) bent makkelijker vanaf. Let wel nog steeds een 8! Verder is het bij het opmaken een zwaarder matras, maar dat is nu eenmaal noodzakelijk voor het gewenste comfort. Een echt aanrader dus.

Jaap Dijckmans 17-03-2019
10
10
10
10

M. van Leeuwen 15-03-2019
6
8
8
7,3

De matras is erg zwaar. Het kost moeite om hem regelmatig om te keren hetgeen wel aanbevolen wordt. Bij een calamiteit ten aanzien van de elektrische bediening bleek daar maar 2 jaar garantie op te zitten (In de brochure staat "Oplopend tot wel 10 jaar"????). Inmiddels is de toen geleverde afstandsbediening enz. niet meer leverbaar. Gelukkig is het probleempje zonder vervanging opgelost. Wat als het zich opnieuw voordoet??

Johan Van der Aar 15-03-2019
8
6
3
5,7

G van Amerongen 14-03-2019
9
9
9
9

Nog beter dan verwacht

Lucy Huyg 14-03-2019
8
8
6
7,3

Enorme stank kwam er van het nieuwe matras af. Niet te harden! Alsof je in een moeras sliep.We moesten de matras laten luchten, zeiden ze bij klantenservice, maar ook dat hielp niet. 's Morgens met hoofdpijn wakker, heel slecht en onrustig geslapen. Ik kon wel janken van ellende. Na een week zijn de matrassen en de kussens omgeruild. Deze stonken niet. Gelukkig zijn we nu gewend aan deze iets dikkere matrassen en slapen we weer heerlijk.

Stephan Dijstelblom 14-03-2019
10
10
10
10

Al veel eerder moeten kopen. Erg fijn matras. Ik was snel gewend. Beste aankoop !

Niek van den Branden 13-03-2019
7
8
8
7,7

Jörgen Kok 13-03-2019
9
9
9

J.P. den Boer 12-03-2019
4
7
8
6,3

Het matras is erg zwaar en lastig op te maken/verschonen. Het comfort is goed maar had nog iets zachter gemogen. De ondersteuning is prima.

E. Van der Noord 11-03-2019
8
10
10
9,3

Jan Van Boekel 11-03-2019
4
3
3
3,3

Lig nog niet naar mijn zin. Heb nog last van mijn rug. Ben vorig week terug geweest. Maar moest toch nog even aan kijken of het beter wil gaan

Johan Bootsma 10-03-2019
9
9
9
9

L.J.W. van Zuidam 09-03-2019
9
9
9
9

Matrassen liggen heel comfortabel, geven prettige ondersteuning op de juiste plaatsen. Na een week waren we er al aan gewend.

Joep Noteborn 08-03-2019
6
8
8
7,3

Zwaar in handelen m.b.t. Molton en hoeslaken

José Bogers 08-03-2019
9
9
9
9

H.A. Dijkstra 08-03-2019
9
9
9
9

Joyce van den Broek 07-03-2019
10
10
10
10

Very good product!!! Geen rugpijn, nekpijn meer.

Jan Heemskerk 06-03-2019
8
8
8
8

Prima product

Wilma van Rens 05-03-2019
10
9
9
9,3

Kreeg de aanbeveling voor een M-line matras van kennissen omdat ik spier- en gewrichtsklachten heb. Ben erg blij met deze aanbeveling want het matras ligt erg goed en is snel lekker warm, waardoor je ontspannen ligt.

Fronica Pijpers 04-03-2019
6
7
8
7

Had eerst een 7, daar kon ik niet op liggen te hard en kreeg si klanchten. Omgeruild voor een 5, dit is een stuk beter maar ligt nog steeds minder lekker dan de oude 3 waar ik 9 jaar perfect zonder klachten op heb gelegen. Nu nog steeds si gewricht klachten.

Tineke Kramer 03-03-2019
7
10
10
9

Een heerlijk comfortabel en ondersteunend matras. Het matras is wel zwaar en moeilijk hanteerbaar bij het opmaken van het bed en het omkeren van hoofd- naar voeteneind

Mos Van Doesburg 02-03-2019
10
10
10
10

Ik wordt uitgerust wakker .

Jos Emmers 01-03-2019
9
10
10
9,7

Sinds ik deze matras heb voel ik me s'morgens als herboren. Voorheen had ik vaak stramme botten en moest ik echt op gang komen, nu echter heb ik nergens pijn en ik ben niet meer stijf als ik opsta. HEERLIJK, een dikke duim voor M-line. Het iets lagere punt voor gebruikersgemak is omdat je moet wennen aan het omdraaien in bed.

Piet Van der Ende 26-02-2019
7
9
10
8,7

Nog nooit zo"n prettige matras gehad, rugklachten zijn verdwenen

kees doodeman 21-02-2019
9
9
10
9,3

Marina Roosen 20-02-2019
10
10
10
10

Momenteel heb ik mijn matras nog niet zolang . Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop en hoop dat dat zo blijft.

veronica smit 19-02-2019
8
8
9
8,3

Marjo Volkers - van der Wal 19-02-2019
8
10
10
9,3

Een heerlijke matras die goed ondersteunt en toch stevig genoeg is. Om de matras te kunnen draaien zou het fijn zijn als er handvatten aan de zijkant zaten. Die ontbreken echter. Verder niets dan lof.

Jan Pronk 18-02-2019
10
10
10
10

A. Bout 16-02-2019
8
10
9
9

Het voelde vanaf het eerste moment goed aan. Ik slaap uitstekend en heb geen rugpijn meer.

A Oosterloo 15-02-2019
7
8
8
7,7

PAUL GOOSSENS 14-02-2019
8
8
8
8

Eerste dagen geurhinder van matras. Voor de rest zeer tevreden over comfort en ondersteuning

Lisette van Vliet 14-02-2019
10
10
8
9,3

Voor mij de juiste ondersteuning ivm gewrichtspijn. Maar ik denk dat iemand die hier geen last van heeft hem al snel te zacht zal vinden.

Linda Sproet 13-02-2019
10
10
10
10

C.P. van Leeuwen 13-02-2019
7
8
8
7,7

De naat tussen de 2 matrassen vind ik storend (hij verschuift snel)dat hadden we niet bij de vorige matrassen

A.M.A. De Vroomen-Vergeer 11-02-2019
10
10
10
10

Mijn nieuwe M-line matras is wat zachter dan mijn oude van hetzelfde merk. Heerlijk hoor, ik slaap beter en heb minder last van mijn (oude) gewrichten.

A.M.A. De Vroomen-Vergeer 11-02-2019
10
10
10
10

Mijn nieuwe matras is net iets zachter dan mijn vorige M-line matras en dat bevalt uitstekend. Slaap nu beter.

Hein van der Burgt 11-02-2019
9
7
9
8,3

Licht een beetje te zacht

Eline Snel-Lissenberg 10-02-2019
9
9
9
9

Sneller een comfortabele houding gevonden om te kunnen slapen.

TJN Bloem 09-02-2019
8
9
10
9

De matrassen zijn erg zwaar bij het verschonen en draaien van hoofd- naar voeteinde.

Liesbeth Schoorl 08-02-2019
10
10
10
10

Manja Schoenmaker 08-02-2019
7
1
1
3

Produkt gekocht op advies van dealer, maar past heel slecht bij mijn lijf. Ik voel de springveren er doorheen, en werd elk half uur wakker van de druk ervan op mijn schouder en heup, die vielen daardoor in slaap (tintelen en doof gevoel). Erg vervelend matras. Hij is dus zo zacht dat je de springveren er doorheen voelt.

M.W. van Vegten 08-02-2019
10
9
10
9,7

Een nieuw bed, uitproberen mocht. Na goede voorlichting van de verkoper die ons steeds ook andere matrassen liet proberen,zodat wij zeker waren van de door hem aangeraden M Line matrassen te nemen. (En wat een snelle levering.)kan ik vertellen vanaf dag 1 heerlijk geslapen en zonder ligpijntjes opgestaan. Geweldige winkel.

Catherine Delcour 08-02-2019
10
10
10
10

Gewoon super goed slapen op de Slow Motion. Mijn partner slaapt op SM 7, op mijn logeerbed ligt een SM 8 en zelf slaap ik op de SM 5

H de Gooijer 08-02-2019
8
6
5
6,3

Dit product had voor mijn postuur geen goede ondersteuning

Riet Van Dijk-Hoefnagel 07-02-2019
8
10
10
9,3

De matras is best zwaar en daardoor kost het wat moeite om schone lakens er omheen te doen. Maar hij ligt uitstekend, zowel bij rug- als zijligging

Werner Fels 07-02-2019
4
4
4
4

Veel te hard 20j op waterbed geslapen , had nooit mogen weg doen. Vanaf we de mline hebben slapen we slecht en hebben rugpijn

Arie de Waart 07-02-2019
10
10
10
10

Wat een geweldig matras, ik had eerst een waterbed, maar vanaf dag 1 slaapt het geweldig.

A. Hemeltjen 06-02-2019
6
9
9
8

Ger Luit 05-02-2019
7
9
9
8,3

Tot nu toe tevreden. Een minpunt: we kunnen niet wennen aan de kussens.

Jeannette Dijkxhoorn 04-02-2019
8
10
10
9,3

Heel fijne matras, ik vond het belangrijk dat een nieuwe matras voldoende warm zou zijn en dat is deze matras zeker! Het iets mindere gebruiksgemak komt doordat de matras vrij dik en zwaar is en dat is te merken bij het opmaken van het bed.

Henk 28-01-2019
7
8
8
7,7

Het is wel eerst wennen, maar nu slaap ik er prima op. Gebruikersgemak: 1 keer per maand draaien van voeteind naar hoofdeind is een beetje zwaar ,doordat het matras nog al zwaar is.

John Peeters 28-01-2019
8
8
8
8

Zeer tevreden

PBCMG Smulders 27-01-2019
9
9
9
9

Prima slaaphouding, ondersteund en geeft rust aan mijn lichaam

Theo Fransen 22-01-2019
8
10
10
9,3

Erg tevreden over de matrassen. Er kwam jammergenoeg de eerste vier weken een heel nare geur af. We hebben dat met veel luchten kunnen verdrijven.

Jacqueline van Marissing 21-01-2019
9
9
9
9

Slaap veel beter.

Dieny Spruijt-Hoskam 19-01-2019
10
10
10
10

goede wijn behoeft geen krans

Jan 18-01-2019
7
9
9
8,3

Heerlijk matras. Een aanrader!

W de Weerd 18-01-2019
9
9
9
9

Heerlijke niet te harde matras doch over het hele lichaam goede ondersteuning

Annette Veldman 17-01-2019
10
10
10
10

Het ligt gewoon heerlijk, er wordt prima op geslapen

Janny Meijer 17-01-2019
7
8
9
8

matras er zwaar ,misschien hand grepen aan zijkant ,om te draaien

A Horstman 16-01-2019
5
6
4
5

Sinds ik slaap op dit matras heb ik last van mijn schouders en lage onder rug

mario mulders 14-01-2019
9
9
9
9

even enkele dagen wennen,is anders dan pocketveren,maar dan heerlijk slapen

J.P. Cremers 10-01-2019
9
9
9
9

Fijn matras. Keurige afwerking. Goede ondersteuning.

Arie de Waart 09-01-2019
9
10
10
9,7

Sven Schollmeijer 08-01-2019
10
10
10
10

Ik ben zeer tevreden over dit product en kan het iedereen aanraden!

Hans van Arkel 08-01-2019
9
10
10
9,7

Uitstekend matras. Voldoet aan alle verwachtingen.

P. Haast 08-01-2019
8
8
8
8

J.P.J. Bontje 04-01-2019
9
9
9
9

Slaapt heerlijk, goed matras!

Marry Alblas 04-01-2019
9
10
9
9,3

Eindelijk een goed matras, rugpijn was direct verdwenen.

Rob Sponselee 04-01-2019
8
8
8
8

Rugklachten zijn hierdoor weg!

Gerwin Nieuwkerk 04-01-2019
8
8
8
8

Prettig matras, ligt heerlijk comfortabel

Karin Van der Horst diphoorn 04-01-2019
8
10
10
9,3

F. Noordhuis 03-01-2019
9
9
9
9

antoinette van der werff 03-01-2019
7
7
7
7

Ik slaap nog maar net op de 5 Waar op het mantras kan Ik trouwens zien of het een 5 is Slaap in andere huis op een 8

H.J. de Winter 02-01-2019
4
9
9
7,3

Eindelijk weer doorslapen. Heerlijk hoor.

Ben van Straten 01-01-2019
8
9
9
8,7

Ik lig tot nu toe heel goed op dit matras. Ook minder last van de druk punten, zoals mijn heupen.

C. Bloemsma 29-12-2018
8
6
6
6,7

Wij slapen nu meer dan 1 maand op de nieuwe matrassen. Voor mijn vrouw was het ” inliggen” een echte opgave aangezien zij serieuse rugklachten heeft, Nu het matras was zachter is geworden, gaat het iets beter. Helaas nog niet pijnvrij wakker worden als op onze oude Matrair. Ik daarentegen slaap goed, maar heb ook geen rugklachten.

de Liefde 28-12-2018
6
9
9
8

De matras is moeilijk door 1 persoon op te maken. Vrij stug en zwaar

H. Drummen 25-12-2018
7
8
8
7,7

Herman Van Walree 22-12-2018
10
8
9
9

Luci Drenth 16-12-2018
9
10
9
9,3

Mijn man is erg tevreden en wil hem niet meer kwijt Ik ben er nog niet over uit of ik hem omruil voor de 6 we hebben nu beide de 5 en vrij soepel

J.W van Dongen 15-12-2018
8
9
9
8,7

Een heerlijke matras waarop je heerlijk kan wegdromen. het beste hotel in je eigen huis!

R. van Opzeeland 14-12-2018
10
9
9
9,3

R Papegaaij 13-12-2018
7
8
8
7,7

het is even wennen, ,maar slaap nu heerlijk

harry smeets 13-12-2018
6
10
10
8,7

matras is erg zwaar. bv voor het draaien 1x per maand

Wim Arts 13-12-2018
10
10
10
10

Het matras geeft ook na 1 maand gebruik en intensief luchten nog steeds een vies chemisch luchtje af, lijkt me niet gezond .....

Ingrid van de Grift 10-12-2018
7
8
9
8

Ik heb veel minder last van mijn rug tijdens het slapen. Wordt dus minder vaak bewust wakker om te draaien omdat mijn rug pijnlijk wordt. Het voelt heerlijk ontspannen, en ik heb geen last van kuilen, hobbels of een harde matras. We hebben bewust voor de met pocketvering uitvoering gekozen.

Johan Goorman 09-12-2018
9
9
9
9

IDe matras voelt heerlijk zacht en warm

Ruud Mank 09-12-2018
8
8
8
8

Wel even wennen na een waterbed waarbij de matras altijd warm was.

E. Eikelenboom 07-12-2018
10
10
10
10

Ligt heerlijk

Jan Spaan 06-12-2018
9
9
7
8,3

Heerlijk bed ,wel zacht maar de pijnlijke s houder zakt er in weg ! Top matras,

Jan Van Langen 06-12-2018
8
9
9
8,7

Dit is m.i. de beste koop die we hebben gedaan. Heb nekklachten en slaap nu heerlijk en ben s'nacht bijna niet meer wakker. Ook mijn vrouw is zeer tevreden. Wel duur maar zijn geld waard.

Marianne Gouw 05-12-2018
9
9
9
9

Na de Slow Motion II en III is dit onze 3e generatie M-Line matrassen. Dat wij voor de 3e keer weer voor M-Line hebben gekozen zegt heel veel. Ook maken wij tijdens onze vakanties met veel plezier gebruik van de M-Line reismatras. Dus eigenlijk hebben wij al 4x gekozen voor M-Line.

W Van der Linden 04-12-2018
6
8
10
8

Heerlijk matras Wel erg zwaar om om te draaien Maar daar doen we het maar mee..

Emmie Wiersma 03-12-2018
9
9
10
9,3

Ligt geweldig en lekker warm

Corrie Warnaar 03-12-2018
8
8
8
8

Sjaak Westdijk 02-12-2018
7
9
9
8,3

Matrassen slapen prima, ze zijn wel zwaar waardoor het opmaken wat onhandig is.

henk overgoor 27-11-2018
9
9
9
9

heeft geen toelichting nodig

Leone Reeuwijk 26-11-2018
10
10
10
10

G Klok 25-11-2018
10
10
10
10

Voor ons een heerlijk matras , het slaapt echt super fijn . Zeker een aanrader.

HW Oosten 23-11-2018
7
9
9
8,3

Matras is zwaar om om te draaien. Ondersteuning is prima voor zij en rugslapers. Voor de buikslaper zou ik een steviger model kiezen.

D. Folkerts 22-11-2018
10
10
10
10

Ruud Beeks 21-11-2018
8
10
10
9,3

Wessel Dekker 19-11-2018
9
10
9
9,3

Jan Kerssies 16-11-2018
7
8
8
7,7

prima matras

Sharon Zoer 14-11-2018
9
9
9
9

Willem Netel 13-11-2018
10
10
10
10

Wim Beijer 11-11-2018
10
10
10
10

Voordat ik dit matras had was ik erg stijf als ik uit bed kwam. Dat is nu niet meer zo

Robert Redder 10-11-2018
4
4
4
4

Te zacht, mijn vrouw heeft nu ook de slow motion 8 en dat is uiteraard een tien.

Dorien Keuper 09-11-2018
10
10
10
10

Het fijnste matras wat ik ooit gehad heb. Eindelijk kan ik lekker liggen. Zowel op mijn buik, rug als de zij. Ik ben super blij!

Dirk De Graaf 09-11-2018
8
10
10
9,3

Jeroen Anthonijsz 08-11-2018
8
8
8
8

Jeroen Fokke 07-11-2018
10
10
10
10

Prima product

Albert Frijters 07-11-2018
10
10
10
10

Voor de tweede keer M-line aangeschaft en ze bevallen geweldig, niet alleen voor top-sporters dus, ik zal ze dan ook aan iedereen aanbevelen.

Francien van Zwol-Wit 07-11-2018
10
10
10
10

Heerlijke matras. Elke avond een feestje om in bed te stappen.

C Rodenburg 07-11-2018
8
8
10
8,7

Vanaf de eerste nacht al heerlijjk uitgerust op gestaan

Jolanda Van der Maas 06-11-2018
10
10
10
10

Heeeerlijk matras. Ik sta zonder pijn op

Jelle Smulders 05-11-2018
8
9
8
8,3

Af en toe wat moeite met draaien van de ene op de andere zij.

M Fieten-Smit 05-11-2018
9
9
9
9

Jan Outshoorn 05-11-2018
10
10
10
10

Prima matras, slaap er goed op.

Dory Plomp 02-11-2018
10
9
9
9,3

Henriëtte van Gorp-Klomp 02-11-2018
7
9
8
8

han van de laar 01-11-2018
9
9
9
9

A Broens 01-11-2018
7
8
8
7,7

Jos van Reenen 01-11-2018
8
9
9
8,7

P Zomer 30-10-2018
8
8
8
8

Lekker slapen na 3 rugoperaties ????????

Ans Wezendonk 29-10-2018
8
9
9
8,7

Gewoon een topmatras voor een goede nachtrust!!!

Jos Stokman 24-10-2018
7
8
8
7,7

Ligt helemaal goed, goede ondersteuning waardoor je ook minder draait in je slaap. We worden uitgerust wakker! Ze draaien alleen iets lastiger om omdat er geen handvatten aan zitten.

c. rockx 24-10-2018
10
10
10
10

Fantastich

Atty van Rooijen 24-10-2018
6
8
7

omdat ik een zijslaper ben, had ik toch meer ondersteuning bij de schouderzone verwacht. Ook staat er dat het een traagschuimmatras is. Later zag ik bij productomschrijving dat er wel degelijk ook HR=koudschuim in zit En dat heeft een nare lucht. Nog steeds ruik ik dit. Dus slaap ik met nog steeds met de slp.kamerdeur open.. Dat vind ik jammer. Voor die prijs had ik verwacht geheel traagschuim te hebben in matras en zou het minder naar ruiken.

Agnes Van Elk 24-10-2018
8
8
9
8,3

Heerlijke matras en kussen

Mariska Willigenburg 21-10-2018
9
9
10
9,3

Je moet altijd weer even wennen aan een ander matras maar

Herma Nijmeijer 19-10-2018
5
5
8
6

We vinden het wel erg warm !!!

GNJM Lengers 19-10-2018
10
9
9
9,3

Super matras

R.F. Feddes 18-10-2018
10
10
10
10

Prima matras!

H Sargis 18-10-2018
9
9
9
9

Enige nadeel is dat het matras erg warm wordt.

Madieke van den berg linckens 17-10-2018
7
10
10
9

Heerlijke (wel zware) matras.

gert keizer 14-10-2018
8
10
10
9,3

Rob Peters 13-10-2018
8
9
10
9

Tom Van de Laar 13-10-2018
9
9
9
9

Top product, slaapt heerlijk, geen last van mij. Rug en wordt iedere ochtend uitgerust wakker

Gerrit Riem 12-10-2018
9
9
9
9

Kees Wanders 11-10-2018
2
7
8
5,7

Onbegrijpelijke vraag: "gebruikersgemak". Wat verwacht u dat ik ga doen met een matras. Behalve bij het opmaken van het bed doe ik verder niets met de matras. En het opmaken kan altijd makkelijker. Wel een kritisch punt. De geur is niet bepaald prettig, vrij dominant en na enkele weken nog steeds duidelijk aanwezig.

Harrie Tiel Groenestege 11-10-2018
8
8
8
8

Heb geen pijn meer aan mijn heupen

K de bos 09-10-2018
5
5
5
5

Ikheb een M-line hybride 5 besteld . In de zaak lag het matras, thuis als een plank, klemde mijn zenuw in mijn been af (rugpatient). Terug naar de winkel , zijn van daaruit zelf komen kijken en willen het matras omruilen, waarschijnlijk een fout in. Ik wacht al ca. 2.5 week op een nieuw matras, nu verbannen naar de logeerkamer. Die van mijn man een Hybride 6 ligt goed voor hem

Corrie Groen 08-10-2018
9
9
9
9

JJ Wolters 08-10-2018
10
10
10
10

Paul Zwanenberg 07-10-2018
9
9
9
9

slaap er goed op

Annemarie Van den Bosch 07-10-2018
7
10
9
8,7

Een geweldige matras . Alleen moeilijk te draaien . Een paar lussen aan de zijkanten hadden zekef geholpen

Geert Nouwens 07-10-2018
5
7
7
6,3

Waarom geen handvatten aan de zijkanten van het (zware) matras? Moet toch kunnen voor dat geld! Slechs aan één zijde te beslapen vs relatief duur.

Hans Slot 07-10-2018
8
10
8
8,7

Harm Jongman 07-10-2018
8
8
8
8

Tot nu toe goed, echter het grootste gedeelte van de periode dat we nu de M-line matras hebben zijn we op vakantie geweest.

R.J.H. Smolders 04-10-2018
7
8
8
7,7

Anton Mehagnoul 03-10-2018
7
10
10
9

Het bed opmaken is lastiger dan voorheen. Eenmaal opgemaakt blijft het beddengoed wel beter op zijn plaats.

Annette Metselaar 03-10-2018
9
9
9
9

Heerlijk comfortabel slapen .

Margreet Siderius 02-10-2018
7
9
9
8,3

Daniel Knegt 27-09-2018
5
8
6
6,3

Bij twee matrassen naat elkaar zitten er ruimte tussen de matrassen

Kees Lastdrager 26-09-2018
7
10
10
9

comfortabele en zeer ontspannen slaaphouding , matras ziet en voelt zeer degelijk , geen nare geurtjes , kortom zeer tevreden

Johan de Jong 23-09-2018
7
9
9
8,3

Het matras geeft een goede ondersteuning en slaapt geweldig het is ook ons tweede m line matras Een nadeel is het gewicht waardoor het bed opmaken wat zwaarder is

P. Spieker 23-09-2018
10
10
10
10

p hoogstrate 21-09-2018
7
8
8
7,7

Hansje Goris 21-09-2018
8
10
9
9

B. de Crom 20-09-2018
6
6
5
5,7

J.c.m. Mennink- van Poelwijk 19-09-2018
9
9
9
9

voldoet aan mijn verwachtingen

Cees Piet 18-09-2018
7
9
9
8,3

Corry van Wonderen 18-09-2018
9
10
9
9,3

Echt een ideaal matras. Vanaf dag één heerlijk geslapen. één minpuntje, het matras is erg zwaar.

L. Vrieling 17-09-2018
8
8
7
7,7

madelon hofland 12-09-2018
5
3
7
5

ondersteunt goed voor de rug

william Roeleveld 10-09-2018
9
10
10
9,7

Goede steun elke ochtend worden we heerlijk uitgerust wakker

william Roeleveld 10-09-2018
9
10
10
9,7

Goede steun elke ochtend worden we heerlijk uitgerust wakker

Anke Keuning 07-09-2018
9
9
8
8,7

L. Saarloos 01-09-2018
5
2
1
2,7

4 weken rugklachten. Fysiotherapie geeft wat verlichting Nooit meer!!!

Ed O'Brien 28-08-2018
9
9
9
9

Ligt prima maar voelt wel wat warm aan. Zal bij lagere temperaturen geen probleem zijn.

B Hubers 27-08-2018
6
8
8
7,3

Het omdraaien van het matras is erg zwaar.

Annemiek Van van Bemmel 25-08-2018
5
8
8
7

Ik vind het een zware matras. Met verschonen heb ik best veel kracht nodig.

Peter Timmer 24-08-2018
8
8
8
8

Wim Hitman 23-08-2018
9
9
10
9,3

Voortreffelijke matrassen. Wij zijn niet echt geslaagd in het juiste hoofdkussen te vinden. Dat is jammer. Misschien dat daar wat meer keuze nodig is.

Marisa NIjkamp 23-08-2018
7
5
4
5,3

Ik heb dit jaar de mline 7 gekocht. deze heb ik geruild omdat hij veel te zacht was. Ik heb nu de mline 6. Deze is helaas te hard, ik heb veel rugklachten nu. Ik ben niet tevreden. Hij is veel harder dan de Mline 6 die mijn moeder heeft. BLijkbaar is er iets veranderd in de hardheid. Erg jammer voor z0,n dure matras. Advis van Beter Bed: een topper er op leggen. Dat hebben we gedaan. Het ligt nu beter.

Paul Slagter 20-08-2018
9
10
10
9,7

Super product. Ligt veel beter als wat ik had. Geen last meer van schouders en heupen. En is ook veel koeler.

John van der Krogt 19-08-2018
7
8
7
7,3

F.W. de Bruijn 16-08-2018
10
10
10
10

Voldoet aan door ons gestelde eisen.

C.A.M.C. Pelgrim 13-08-2018
10
10
10
10

Lekker zacht. Wel goed dat de bezorgers aangaven dat je de eerste dagen moet wennen. Ik had de eerste dagen wat spierpijn omdat mijn lichaam een andere slaaphouding vond

cees sondag 12-08-2018
9
9
10
9,3

Beste investering ooit.....Goed uitgerust uit bed, zonder het gevoel te hebben gebroken te zijn.. Geen last meer van rugklachten.. ook het M- line kussen geeft minder nekklachten en mygraine.. Als het aan mij ligt ..geen ander meer.. helemaal Top!

cees sondag 12-08-2018
10
10
10
10

Astrid van den Berg 10-08-2018
10
10
10
10

Geen last meer van mijn onderrug, het matras past zich snel aan aan waar/hoe ik lig.

Otto de Haart 07-08-2018
8
9
8
8,3

Uitstekend materiaal.

Paul Van Zeelst 06-08-2018
8
8
8
8

CCM Van der Laan 02-08-2018
6
8
8
7,3

Heb niet veel kracht. Het is bijna onmogelijk voor mij het matra te draaien

M Janssens 01-08-2018
10
10
10
10

Ligt er goed en wordt uitgerust wakker

P Hofstra 30-07-2018
10
10
10
10

Mieke Verberne 28-07-2018
7
10
10
9

Voor mij wat zwaar met verschonen ben klein niet eenvoudig maar ligt perfect!

Franklin Zaat 26-07-2018
10
9
9
9,3

Een goede ondersteuning, past zich direct aan het lichaam aan. Het lig comfort is in samenwerking met de juiste hoofdkussen super. Hoop dat dit zo blijft in de komende jaren.

PG Korse 25-07-2018
5
3
7
5

went niet zo snel

Marisa Nijkamp 25-07-2018
8
8
9
8,3

Heel tevreden

Rob Jessen 21-07-2018
7
9
9
8,3

Peter Joris 19-07-2018
10
10
10
10

prima, heel goed,

Peter Callaars 18-07-2018
8
7
7
7,3

C.W. Dijkhuizen 16-07-2018
10
10
10
10

Product voldoet volledig baan onze verwachting.

F J van den Neste 13-07-2018
8
9
9
8,7

Richard Waanders 12-07-2018
8
8
8
8

Sylvia Slaghekke 09-07-2018
7
8
8
7,7

Matras voelt direct goed aan. Is een zachte matras

F.P. Arts 06-07-2018
8
8
8
8

Heel erg fijn

Roland Bours 05-07-2018
8
8
8
8

Henk de Groot 05-07-2018
10
10
10
10

M. de Haan-Kuijt 04-07-2018
9
9
9
9

Vergeleken bij mijn vorige matrassen van Mline zie je dat de doorontwikkeling van de matras enorm is.

Job 03-07-2018
10
10
10
10

Matrassen hadden we al eerder maar de nieuwe modellen zijn zeker zo goed. Net als vorige keer hebben mijn vrouw en ik een verschillende matras qua hardheid en dat bevalt nog steeds prima. Ikzelf heb tegelijk een nieuw Olympisch kussen gekocht en die is echt SUPER! Mjjn hoofd heeft in elje positie dezelfde perfecte ondersteuning.

Frank 03-07-2018
8
8
9
8,3

We hebben de zachtere versie (Slow Motion 5). Het is een goed matras wat zich goed aan het lichaam aanpast en zeer goed werkt met de verstelbare schotelbodem. Ik heb het gevoel dat ik minder draai in mijn slaap.

H Liefers 02-07-2018
8
9
10
9

J Cleij-Fransen 27-06-2018
8
10
10
9,3

matras is erg zwaar om hoeslaken om te doen voor mij

Wim van Hoorn 25-06-2018
6
8
7
7

Rob Peters 25-06-2018
10
10
10
10

H Marsman 21-06-2018
8
8
8
8

R M Akberts 20-06-2018
8
8
8
8

Is omgeruild naar VI

M.W. Has 18-06-2018
5
8
8
7

een 5 voor gebruikersgemak komt doorfdat mijn vrouw het erg zwaar vindt de matras op te tillen (achterzijde) om de lakens/dekbed er omheen te vouwen.

Bert van der Heijden 17-06-2018
9
9
9
9

Manon Schoorl 17-06-2018
8
8
8
8

Wel wat warm 's nachts. Ligt heerlijk!

T. Bergsma 14-06-2018
7
9
9
8,3

Rene Klerkx 13-06-2018
9
9
9
9

prima matras

Dennis Van Mourik 11-06-2018
8
8
8
8

ligt bijzonder prettig!

A.M. Verwater 06-06-2018
9
9
9
9

Karel Lefevre 03-06-2018
8
8
9
8,3

Ad van Hulst 02-06-2018
8
7
8
7,7

aangenaam slapen warm en zacht als je er langer op ligt. Even wennen aan zo"'n matras .

Brohim Abdul Hamid 02-06-2018
10
10
10
10

Patrick Hoekstra 30-05-2018
9
9
9
9

Jean-Paul Goossens 27-05-2018
9
9
9
9

Elly van der Koeten van der Meer 27-05-2018
8
8
8
8

Heerlijk bed

jw sluijs 26-05-2018
6
6
7
6,3

hij ligt wel goed maar hat er toch meer van verwacht het is het tweede mline matras dus had ik wel verwacht dat wel een mline hooft kussen cadeau zou krijgen als vaste klant of vraag ik te veel.

Wendy van Dam 26-05-2018
10
10
10
10

saskia klazes 25-05-2018
8
8
9
8,3

Danielle van Haasteren 25-05-2018
8
10
10
9,3

Wat een heerlijk matras, de M-line slow motion 5! Natuurlijk was het erg lastig kiezen in de winkel want dan blijken alle matrassen toch best lekker te liggen maar we zijn erg blij dat we uiteindelijk voor de 5 gekozen hebben. Wel zijn de matrassen behoorlijk zwaar en verschuiven omdat je een hoeslaken glad wilt trekken is dan best lastig. Maar gelukkig doe je dat niet iedere dag ;-) Ik slaap dieper en rustiger en heb geen pijn meer in mijn schouder van het liggen op mijn zij als ik 's ochtends wakker word. Kortom, wij zijn heel blij dat we nu slapen op de M-line slow motion 5!

Ysbrand Haagsma 21-05-2018
10
10
10
10

Geweldig. Perfect en uitgerust opstaan.

Saskia de Vente 21-05-2018
10
10
10
10

Heerlijk slapen!

Tony Verzijl 20-05-2018
7
9
9
8,3

Matrassen slapen zeer lekker. Ondersteuning is perfect. Gebruiksgemak is goed, hij hoeft alleen zo gedraaid te worden dat het hoofd naar het voeteind gaat en andersom. Dit gaat echter wel moeizaam door het hoge gewicht van de matrassen. Kortom een perfect slaapend matras! Sleep well move better !

cathie Hart 18-05-2018
10
10
10
10

Redelijk warm matras.

P.R.J.M. van Dijk 16-05-2018
9
10
10
9,7

Door de dikte van het matras wel nieuwe lakens moeten kopen.

E kaandorp 15-05-2018
10
10
10
10

Peter Smit 14-05-2018
9
9
9
9

goed matras

Marinus van Oers 13-05-2018
10
10
10
10

Matras bevalt zeer goed, beste matras dat we ooit gehad hebben.

Hanneke van Dorp 13-05-2018
10
10
10
10

Sinds ik dit matras heb, word ik heerlijk uitgerust wakker. Ik lig er super fijn op en ben dus heel tevreden!! Wat een verschil met mijn vorige Tempur matras.

Henk Peerdeman 12-05-2018
8
8
8
8

Heerlijk matras. Had de 6 besteld maar vond die toch te hard. Nu de 5 en zeer tevreden. ( was wel geschrokken van de omruilkosten, dit was mij niet verteld van tevoren).

Hetty Dellevoet 10-05-2018
9
9
9
9

Wil Bremer 10-05-2018
8
8
8
8

Prima matras

Elly van de Sande 09-05-2018
8
8
8
8

Jelle Vissers 09-05-2018
9
9
10
9,3

ME Abbink 03-05-2018
9
9
7
8,3

Manon Mastop 02-05-2018
10
10
10
10

Heeeerlijk matras! Slaap heel snel in en word smorgens uitgerust wakker :-) ondersteund erg goed! Wij hebben er een tijk bij besteld en dat is een super zet geweest.. geen kier meer in het midden waar ik iedere nacht in lag ;-)

J.J. Overzee 02-05-2018
8
8
8
8

Jacolien Van Pul 30-04-2018
8
8
8
8

Prima matras

deborah Kolk 28-04-2018
8
8
8
8

Heerlijk matras zeker als je nekklachten hebt. Ideaal omdat hetniet meer om hoeft te keren ! Wordt heerlijk uitgerust wakker

Jan Hoogvorst 27-04-2018
8
8
9
8,3

Said Rahimi 26-04-2018
8
8
8
8

Corine Siemons 25-04-2018
9
9
9
9

Johan Rasker 24-04-2018
10
9
9
9,3

opstaan zonder rug pijn, comfortabel niet meer koud. als of je op een wolkje slaapt.

Rene Hekkelman 23-04-2018
4
4
3
3,7

leen noordzij 23-04-2018
8
8
8
8

prima matras maar toch liever no 6

Theo Joosten 23-04-2018
10
10
10
10

Perfect

Agathe Fluit 20-04-2018
7
9
10
8,7

Na levering lag het matras voor mijn partner meteen goed. Voor mij, ben iets lichter, lag het in het begin erg hard. Kreeg juist last van zere rug en schouders. Het matras moest ws wat uitzetten en soepeler worden. Na een paar weken lag het perfect. Het is wel een zwaar matras om te keren

Lysbeth Paauw- ten Bloemendaal 18-04-2018
8
9
8
8,3

Marco Tempelaar 18-04-2018
10
9
9
9,3

Ben Klein Meulekamp 18-04-2018
4
9
9
7,3

Gebruiksgemak scoort laag omdat het matras veel te dik en te zwaar is voor het opmaken van het bed

Bart Lauryssen 18-04-2018
9
9
8
8,7

Yvonne Keuning 18-04-2018
10
10
10
10

Het is een super bed dit hadden we jaren gelden moeten doen! Nu kunnen we heel wat slaap inhalen!!!

E.F. van Erp 18-04-2018
8
9
9
8,7

Rob Senders 17-04-2018
7
7
8
7,3

Stanley van Weldam 17-04-2018
9
9
9
9

Top!!!

Albert Prins 14-04-2018
9
8
8
8,3

Zeer goed matras, goede ondersteuning

Marcel Groenendijk 13-04-2018
10
10
10
10

Thijs Bax 13-04-2018
7
8
8
7,7

de matras schuift bij een bewegende spiraalbodem over de rand van het bed we worden zweterig wakker, vraag is of de ventilatie van het matras voldoende is ondersteuning lijkt prima

Carin Piepers 12-04-2018
8
8
8
8

S. Brouwer 12-04-2018
9
9
9
9

Debby Vredevoogd 12-04-2018
8
8
7
7,7

vind m toch wel wat te warm. vooral bij mijn billen. ben benieuwd hoe ik de zomer overleef.

h. dortant 12-04-2018
8
9
10
9

opmaken is moeilijker door de hoogte van het matras en het gewicht

Ben van Belzen 11-04-2018
9
10
9
9,3

Frank Kruijer 09-04-2018
9
9
9
9

Ook mijn vorige matras was een Mline. Dus toen er na zo'n tien jaar een nieuwe matras moest komen, was de keuze snel gemaakt.

Hans Liefers 07-04-2018
6
8
8
7,3

Fijn matras,maar een stuk harder dan in de winkel (2 maanden na aankoop heb ik nog een test gedaan) Onhandig draaien doordat er geen handvatten aan zitten en het toch een vrij zwaar matras is.

ajm jongerius 07-04-2018
9
10
10
9,7

Vanaf dag 1 heerlijk geslapen. Kom goed uitgerust uit bed. Prima keus.

Ilse Verhoeven 04-04-2018
8
8
8
8

femmi schoonbergen 04-04-2018
9
9
9
9

Anita Roelofswaard 04-04-2018
10
8
8
8,7

Door de afgeronde zijkanten is het matras voor mijn gevoel smaller dan mijn eerdere matras met dezelfde afmeting. Het gebruikersgemak is zeer fijn. Makkelijk op te tillen om te verschonen.

Tonio Vervoordeldonk 04-04-2018
8
9
10
9

Ronald Klaassen 03-04-2018
8
9
10
9

Erg tevreden over de ondersteuning van het matras. Precies goed voor mij (75 kilo).

Jan Ruijg 03-04-2018
7
8
8
7,7

Momenteel slapen wij er ± 5 weken op.. In de winter ligt er een elektrische deken op het bed. Wij zijn benieuwd hoe het matras bevalt in de zomer en als het matras een paar maanden ouder is. Je moet toch altijd aan een nieuw matras wennen. Op onze vorige M-LIne matrassen hebben 15 jaar geslapen.

Linda Schut 03-04-2018
9
9
8
8,7

J Komen 03-04-2018
6
8
8
7,3

Matras is erg dik en loodzwaar, vandaar middelmatig gebruiksgemak, vooral met opmaken .

Barry harmes 02-04-2018
10
9
10
9,7

R. de Vries 02-04-2018
7
8
9
8

Sonja van Liere 01-04-2018
7
7
7
7

Cathy Schrurs 01-04-2018
8
9
9
8,7

In april 2012 de M line matrassen gekocht. Echter na ruim 5 jaar kreeg ik rugklachten, de matras was helemaal doorgezakt. Kontakt gezocht met Beter Bed en men is hier thuis komen kijken. Ook het matras van mijn man was doorgezakt. Zonder problemen kregen we binnen de garantietermijn van 10 jaar 2 nieuwe matrassen. Toppie!!!

Rob Simon 31-03-2018
7
7
7
7

In het begin was hij enorm hard, begint nu beter te worden.

E Mars 31-03-2018
9
9
9
9

Janet de Jong 30-03-2018
9
9
9
9

Mirjam Vlasveld 29-03-2018
8
9
9
8,7

De matras ligt heerlijk . Past zich goed aan . Is wel zwaar om op te tillen , maar verder ideaal in gebruik . Echt comfortabel slapen .

Jos van den Bersselaar 28-03-2018
7
8
8
7,7

Zeer tevreden! Het bed opmaken vereist een bepaalde handigheid, matras is zwaar en groot . Is eenvoudig voor gezonde sterke mensen,mar lastiger voor ouderen en minder mobielen.

A A M van Wezenbeek 28-03-2018
8
8
8
8

Slaapt heerlijk

J van Beers 28-03-2018
8
7
9
8

Tiede Deinum 27-03-2018
9
10
9
9,3

Een heerlijk bed! we hebben in jaren niet zo goed geslapen.

Maurits Mostert 26-03-2018
9
9
9
9

Heerlijk!

C.D. Kuckartz 26-03-2018
9
9
9
9

W Baas 25-03-2018
9
9
9
9

Geen rugklachten meer

Erik van Toor 25-03-2018
6
7
8
7

Marcel van Schie 25-03-2018
9
9
9
9

hildie Vos 23-03-2018
7
9
5
7

Ik heb helaas nog steeds last van stijve spieren als ik wakker word. Ik heb dit ook aan gegeven bij beter bed, maar jullie en beter bed zeggen dat mijn lijf er nog aan moet wennen. Ondertussen ook een m line kussen gekocht, in de hoop dat het wennen wat sneller gaat. Wat ik wel een teleurstelling vind, is dat mij aangeraden werd om niet in bed te gaan zitten b.v. een boek te lezen of tv te kijken. Dit zou kuilvorming geven. Mijn vraag is dus ook nu.... er mag ook niet geknuffeld etc worden op de matras??? voor dit bedrag mag je dat toch wel verwachten denk ik zo??

Irene van Rijsewijk 21-03-2018
10
10
10
10

René van der Tuijn 20-03-2018
10
10
10
10

Peter Griep 20-03-2018
9
9
10
9,3

Heerlijke matras; hadden veel eerder voor een nieuw matras moeten kiezenWerde

Cor Teeling 20-03-2018
6
6
7
6,3

Rene Van Erp 20-03-2018
8
6
8
7,3

Als men snel transpireerd is het minder op dit matras.

Peter Peerdeman 19-03-2018
9
9
9
9

H.J Lodewijk Lodewijk de Groot 19-03-2018
9
9
8
8,7

Carla Koppe 19-03-2018
10
10
10
10

Anita Menken 19-03-2018
8
9
9
8,7

Matrassen zijn aan de zware kant

Ina van Broekhoven 18-03-2018
7
9
9
8,3

slaap er heerlijk op. wel zwaar om te tillen om de hoeslaken er om heen te doen

Theo de Leeuw 18-03-2018
9
9
9
9

heerlijk matras

Dieter Van Delft 17-03-2018
9
8
9
8,7

Jos van Kollenburg 16-03-2018
8
9
8
8,3

Ik vind dit een hele fijne en confortabele matras tot nog toe. Warm en voelt voldoende zacht aan. Ik heb het nu wel over de winterperiode. De zomer wachten wij af.

Gunter H.K. Haes 14-03-2018
9
9
9
9

Een van men beste aankopen sinds kort. Het is niet de goedkoopste, maar kon hem in promotie aankopen. Ik lig niet meer te piekeren voor ik in slaap val en heb heb ook de indruk dat ik minder beweeg in men slaap, wat me ook uitgerust laat wakker worden.

Haiko Swieringa 13-03-2018
10
10
10
10

Geweldig. Mag wat kosten maar dan heb je ook wat.

Marianne Gersen 13-03-2018
8
10
10
9,3

Fantastisch matras dat al vanaf de 1e nacht heerlijk sliep! Voelt aangenaam zacht aan maar ondersteunt tegelijkertijd daar waar nodig. Klein minpuntje is dat het matras vrij zwaar is waardoor het opmaken wel iets moeizamer gaat dan met een dunner matras maar dit valt in het niet bij het grote comfort.

Albert Boogaard 10-03-2018
8
8
8
8

Het voelt en ligt prima

Bertus Van der Meulen 10-03-2018
4
5
5
4,7

Niet ideaal voor ons te zacht

Jos van Caldenborgh 10-03-2018
10
10
10
10

Weinig toelichting nodig. Bevalt uitstekend

Marianna Vrijhof 09-03-2018
8
8
8
8

Marion Bennink de Jonge 08-03-2018
6
5
8
6,3

Het matras is harder dan ik had verwacht. Wel is het een comfortabel matras. Maar gezien mijn lichamelijke beperkingen had ik toch liever een zachter matras gekocht.

Zuid Limburg 08-03-2018
9
9
9
9

Xander Siers 07-03-2018
9
2
9
6,7

De matras slaapt voortreffelijk

A Lof 07-03-2018
2
2
2
2

Heb eerlijk gezegd een beetje spijt. Het is zeker een goed matras, maar voor mij veel te hard.

C Callewaert 07-03-2018
10
10
10
10

Na 19 jaar aan vervanging toe.. Een buiten gewoon goed en fijn matras, niet hoeven te wennen, gelijk goed slapen.. Heerlijk op senioren hoogte..

Kees Trappel 05-03-2018
8
10
9
9

Victor Klok 04-03-2018
9
9

Myra Broekman 02-03-2018
10
10
8
9,3

Lekker matras, wel even wennen dat het zo vormt naar je lichaam, maar nu helemaal goed en tevreden en sta fitter op en uitgeruster op. Alleen afvoer van lichaams warmte had beter gekund. Ben er super tevreden mee.

M.J.B Slikker/van Duin 02-03-2018
8
8
8
8

Zie toelichting op A.M.Slikker

A.M Slikker 02-03-2018
7
8
8
7,7

Matrassen zijn wel zwaar om iedere maand te keren

Ferry van Dongen 02-03-2018
7
7
7
7

De matrassen gaan heel snel in het midden doorzakken waardoor we weer in een kuil liggen

V Wopereis 01-03-2018
8
9
9
8,7

Moest wel even wennen aan de matras, maar nu is het heerlijk, prettig en goed ondersteunend.

Hilma Valkema 27-02-2018
7
8
8
7,7

GJ Berendrecht 27-02-2018
6
8
10
8

Persoon heeft fibromyalgie en heeft veel baat aan matras, weinig drukplekken. Instoppen lakens gaat lastiger door hoogte en gewicht matras.

Pierre Moons 26-02-2018
7
9
8
8

H. Klein Gebbink 26-02-2018
9
9
9
9

Bevalt prima.

Richard de Wolf 25-02-2018
9
10
9
9,3

Jos Daenen 24-02-2018
8
8
8
8

Fijne matras met de juiste ondersteuning.

Tanja Joosten 23-02-2018
7
7
7
7

Ga hem omruilen voor de 7

Henk de Bie 23-02-2018
8
7
7
7,3

S'morgens bij uit bed stappen heb ik nog pijn in de onderrug.

Henk van Alphen 23-02-2018
8
9
9
8,7

Super matras, goede ondersteuning

Petra Keultjes 21-02-2018
10
10
10
10

we slapen weer heerlijk

Astrid Neefe 21-02-2018
4
4
4
4

Ik ben niet tevreden. Krijg zere schouders en rug. Daarnaast draai ik ‘snachts heel veel omdat ik dode vingers of arm krijg. Ik kan er maar niet aan wennen. Ik stap over naar een andere matras.

Paul Taatgen 20-02-2018
8
8
8
8

S. Riepma 19-02-2018
7
8
8
7,7

H Ijsseldijk 17-02-2018
8
8
8
8

Peter Aldenhoven 15-02-2018
4
5
5
4,7

na 4 weken moet ik nog steeds wennen aan het matras ik vind het hem erg broeierig en voor mijn gevoel geeft hij niet genoeg ondersteuning als ik op mijn rug lig

Arja Smallenbroek-Slinger 14-02-2018
9
9
9
9

slaapt geweldig

Daniël Vrolijk 13-02-2018
9
9
10
9,3

KM 12-02-2018
7
8
8
7,7

Brigitte Hendricks-Kasparowicz 12-02-2018
5
10
10
8,3

de matras is moeilijk de draaien omdat er geen handvatten aan zitten

Wesley van Brenk 12-02-2018
8
8
7
7,7

Marlies 10-02-2018
10
10
10
10

Hiervoor een M Line 3 gehad; nu een M Line 5 aangeschaft vanwege gevorderde gewrichtsklachten en betere ventilatie. Het bevalt tot nu toe prima !!

Jeannette Noorland-van Bergen 09-02-2018
8
9
9
8,7

Vanaf dag 1 prima geslapen

René Rauw 09-02-2018
9
4
5
6

Hoewel de Motion 5 bij mijn lichaamsgewicht zo passen, ligt het nadat het bed is opgewarmt toch te zacht. Tevens ligt het matras erg warm, wat zweten teweeg brengt. Het matrijs van mijn vrouw Motion 6, ligt voor het gevoel veel minder warm en geeft ook na een half uur erop liggen nog steeds voldoende ondersteuning. Inmiddels is met dealer een omwissel actie naar een Motion 6 ingang gezet. Hopend dat dit wel de verwachte Comfort en Ondersteuning biedt!

Sabine Wijdeven 09-02-2018
5
10
10
8,3

De matrassen zijn zwaar om op te tillen, dat is het enige minpuntje

Michael van Knippenberg 09-02-2018
7
8
10
8,3

Lastig om laken rond matras te doen vanwege gewicht matras. Verder ligt het heerlijk. Geen gedraai meer. Gewoon liggen en slapen

K. Breedijk 07-02-2018
8
8
8
8

Annemiek Oldenburg 06-02-2018
7
9
9
8,3

Zware matras om te draaien

Patricia Rutjes 05-02-2018
9
9
9
9

Jenny van der Wiel 05-02-2018
10
10
10
10

A.J. Klandermans 05-02-2018
8
9
10
9

H.J.N. Dezaire 02-02-2018
9
9
9
9

an struijk 02-02-2018
5
5
5
5

enorme spierpijn en matras veel te warm

J Dourleijn 02-02-2018
9
9
9
9

Zeer goed matras

Marian van Koningsveld 01-02-2018
10
10
10
10

Geweldig matras maar ik mis een antislip aan de onderkant, omdat ze toch maar eenzijdig te gebruiken zijn zou dat een goede aanvulling zijn.

Tonny Jansen 31-01-2018
9
9
9
9

WJM van Roemburg 31-01-2018
8
9
9
8,7

MWA van de Goor 30-01-2018
8
9
9
8,7

Roland Verbeek 30-01-2018
9
9
9
9

Anoniem 28-01-2018
5
8
8
7

Zwaar matras wat het lastig maakt om te verplaatsen.

Jan Spijkerboer 28-01-2018
6
10
10
8,7

Onze M-lines hebben geen handvatten om het matras te draaien of op te tillen. Dat maakt het we lastig hanteren. De nieuwe uitvoering in grijs en oranje heeft dat gelukkig wel. Verder slapen we heerlijk! De twee matrassen sluiten weer goed tegen elkaar. Onze oude matrassen waren echt op. Een wereld van verschil!

Roland Mol 28-01-2018
9
9
9
9

Ik heb het matras nu ruim een maand en het ligt heerlijk. Niet te hard, niet te zacht.

Rody Hitzerd 27-01-2018
10
10
10
10

Had altijd veel last van me rug en voelde me nooit echt uitgeslapen maar nu gaat het heerlijk en heb veel minder last Top matrassen Had ik 10 jaar eerder moeten doen ????

Herman van Rie 26-01-2018
10
8
3
7

's Avonds val ik als een blok in slaap. Het matras voelt prima aan. Echter, elke ochtend (6-7 uur) wordt ik wakker van de pijn in mijn lichaam, alsof ik op iets hards lig. Direct nadat ik uit bed ben gestapt is de pijn weg. De schotelbodem is nog maar ongeveer twee jaar oud, dus dit kan niet de oorzaak zijn.

Beppir Schut 23-01-2018
7
7
7
7

Siins ik mijn matras heb heb ik rugpijn ,zou ik toch een harde matras moeten hebben is mijn vraag ,mijn familie Hebben een Matraswijzer toen gedaan ,daar wist ik niets van , nu de matras test gedaan kom ik veel hoger uit dan ik gekocht heb !!!!!

Richard G.M. de Lange 23-01-2018
7
9
8
8

Wij zijn zeer tevreden

F Drenthe 22-01-2018
8
8
8
8

Comfortabel matras

C. Hendriks 22-01-2018
10
10
10
10

Het ligt ontzettend fijn, vooral omdat je lichaam wordt ondersteund. Ik ga geregeld met mijn man een weekendje weg en dan zijn we allebei blij als we weer thuis zijn om in ons eigen bed te liggen!

A. Simonse 21-01-2018
8
9
9
8,7

Matras is wat zacht, dat moest even wennen, maar na een maand ben ik er prima tevreden over. Kussen lag de eerste weken wat hard, dat was even wennen, na ruim een maand ben ik erg tevreden.

Rinze Jelle Hoekstra 20-01-2018
9
9
9
9

zie slow motion 8

Harry van 't Zand 19-01-2018
10
9
9
9,3

G. van Meeteren 19-01-2018
8
8
8
8

Wij hebben tot op heden prima slaap comfort van onze M Line matrassen

Vera Taelemans 18-01-2018
9
8
8
8,3

Twan van Gorcum 17-01-2018
5
8
8
7

M Neijsen 17-01-2018
7
7
7
7

Mijn vrouw is maar 50 kilo dus het matras moet nog een beetje soepel worden.

jannie van Piggelen-de leeuw 17-01-2018
10
10
10
10

moeder slaapt echt beter nu en is ook uitgerust als ze wakker word. WE hebben er goed aan gedaan om voor haar ook een m-line matras te kopen. Helemaal goed dus !!!

Karen Smids 15-01-2018
1
1
1
1

A.J. van den Bogaard 12-01-2018
9
9
9
9

Heel fijn matras!!

Hans Spier 11-01-2018
10
10
10
10

Vanaf de 1e nacht prima geslapen.

G.J. Swijtink 10-01-2018
10
7
6
7,7

Prima matras

jouelle gaemers 08-01-2018
7
8
7
7,3

nadeel dat de matrassen iedere keer verschuiven waardoor er een opening ontstaat tijdens het slapen

Marco Haakman 08-01-2018
9
9
9
9

Slaap heerlijk

Sander Stolk 08-01-2018
7
9
9
8,3

Super tevreden. Alleen kort wennen aan het feit dat het matras niet "meebeweegt" als je omdraait, maar dat went ook gauw. Verder een heerlijk matras!

Andre Lebens 07-01-2018
10
10
10
10

Perfecte keuze gemaakt. Wat een heerlijk slaapcomfort!

Xander Griffioen 07-01-2018
9
9
9
9

F Bakker 05-01-2018
1
1
1
1

Wat een teleurstelling twee matrassen donderdags ontvangen. Eerste nacht geprobeerd er op te slapen werd gewoon misselijk van de chemische lucht die van de matrassen kwam en verhuist naar de bank in de woonkamer. De gehele dag met raam open geventileerd maar na een kwartier verhuist naar de logeerkamer niet te harde die geur. Maandags hebben we de matrassen terug gebracht naar Beter Bed.

M. Vinke 04-01-2018
10
8
8
8,7

Moet wennen aan nieuwe matras.

AJV Smeets 04-01-2018
7
7
7
7

Bij het omdraaien van je partner wordt je helemaal door elkaar geschud ... het is de dealer totaal niet bekend dat dit ook bij andere m line bedden zo is...

S.P. de Vries 04-01-2018
7
6
8
7

Overgestapt vanuit een waterbed. Waar we last van hebben is dat we ontzettend liggen te transpireren, is onprettig. Al diverse dekbedden geprobeerd maar het transpireren blijft Gebruikersgemak nog te kort om een echt oordeel te geven

Hanneke van der Haar 04-01-2018
10
10
8
9,3

Ludovicus Van den Bogaert 31-12-2017
1
1
1
1

Paul Zander 30-12-2017
10
10
10
10

Heerlijk matras. Rugklachten die ik 's morgens had (stramme rug) zijn compleet verdwenen.

A Hofland 30-12-2017
9
9
9
9

Hilde Boeijen 29-12-2017
8
4
3
5

ik heb 4 jaar geleden een m-line 5 gekocht, deze was na 4 jaar al behoorlijk doorgezakt, heb nu een nieuwe kern gekregen, deze ligt voorlopig weer heerlijk.

Inger van Vliet 28-12-2017
10
10
10
10

Wat een fantastische matras! Het ligt nog véél lekkerder dan ik gehoopt had! Vanaf de eerste nacht heerlijk geslapen. Deze matras is zijn prijs driedubbel en dwars helemaal waard!

Rob Scheepers 27-12-2017
8
10
10
9,3

Mijn vrouw ligt lekker, maar het opmaken van de matrassen is wel lastig omdat de matrassen vrij zwaar zijn

AP Noordermeer 27-12-2017
9
9
9
9

Geweldig matras, al jaren op verschillende types matrassen van een ander merk geslapen te hebben en nu tot de conclusie komen dat dit matras een betere ondersteuning geeft.

Rina IJff 26-12-2017
9
9
9
9

prima

Z. de Vegt 22-12-2017
5
8
8
7

Vindt de matras 's nachts veel te warm, heb inmiddels een andere matras besteld en deze ruil ik dus in

Z. de Vegt 22-12-2017
5
8
8
7

Vindt de matras 's nachts veel te warm, heb inmiddels een andere matras besteld en deze ruil ik dus in

Sjoerd Weitering 21-12-2017
9
9
9
9

J van Essen 21-12-2017
8
9
9
8,7

Anoek Smolders 20-12-2017
8
8
9
8,3

L van Geertruy 20-12-2017
9
9
9
9

G. van Zuilekom 19-12-2017
7
8
8
7,7

Zelf ben ik tevreden met mijn matras. Mijn vrouw echter niet; zij ervaart na het omdraaien dat de eigenschappen van de bovenlaag, het traagschuim, tegenwerken.

Peter Bruls 18-12-2017
5
10
10
8,3

doordat er geen handvaten aan de zijkant zitten is het draaien van de matras ongemakkelijk

Ger Vogelesang 15-12-2017
9
9
9
9

Willy de Vos 11-12-2017
6
5
5
5,3

Tot nu toe zijn we niet erg onder de indruk van het comfort en de ondersteuning van de M-Line matrassen. Voorheen sliepen we op een Tempur matras. Wellicht dat daardoor het comfort niet als optimaal wordt ervaren.

Ton Koemans 10-12-2017
7
9
9
8,3

Heel tevreden met dit matras, slaapt erg prettig. Wel zwaar om op te tillen, maar dat is alleen bij het opmaken ervan. Goede keus! Zeker ook omdat er 4 soorten matrassen zijn. Dus voor iedereen is er een geschikte. Wij hebben ook 2 verschillende matrassen, maar naast elkaar zie je daar niets van!

R Plugers 09-12-2017
10
10
10
10

Super fijn matras

R.A. Appelhof 08-12-2017
9
8
8
8,3

Beter dan wat ik had, maar moet er nog wel aan wennen.

A van der Gijp 07-12-2017
8
10
10
9,3

Slaapt heerlijk.

J A. Fischer 07-12-2017
8
8
6
7,3

Ruud Mosk 01-12-2017
10
10
10
10

Christien De Jong Lowis 30-11-2017
10
10
10
10

Het duurt wel even voor het warm is maar dan heeeeeeeerlijk

Bèr Zeegers 29-11-2017
8
8
9
8,3

Is niet te hard als alles goed ingesteld wordt.

m.a.g. Koridon-Ruiter 23-11-2017
1
1
1
1

A j M de Lange 22-11-2017
8
8
8
8

Sandra 21-11-2017
6
8
7
7

Het matras is erg zwaar

Geert van Hoften 17-11-2017
10
9
10
9,7

Uitstekend bed, wat volledig voldoet aan onze slaapeisenUitstekende

Ilonka Teeuwen 16-11-2017
9
9
9
9

Henk Franken 15-11-2017
10
10
10
10

S Lourens 13-11-2017
10
9
9
9,3

Jan Verkuil 07-11-2017
10
10
10
10

Prima matras.

Josiene Reinders-Dolders 06-11-2017
9
9
9
9

Patrick Schuiling 28-10-2017
9
9
10
9,3

Heerlijk bed die een goede ondersteuning geeft.

Adri Westland 27-10-2017
9
9
9
9

Ik slaap heerlijk, had dit veel eerder moeten doen

H.V Boertjes 26-10-2017
4
4
4
4

Wij vinden de matras te zacht ! Gaan binnenkort vragen voor een omruiling naar nr 6

Piet van de Sanden 25-10-2017
9
9
9
9

Ik weet niet op de SM 5 de goede keuze is geweest. Mijn schouders zijn niet in orde, wellicht zou de SM6 beter zijn geweest. Misschien is de aanpassing van het hoofdkussen een mogelijke oplossing. Voor de rest een fijn product.

Kees Buis 24-10-2017
10
10
10
10

Slaap heerlijk, geen klachten

Pascal Janssen 24-10-2017
8
9
8
8,3

Ligt heerlijk, wat zachter waardoor pijn aan schouders verminderd, maar de matras wel stevig genoeg is voor ondersteuning.

L. van den Heuvel 22-10-2017
7
5
6
6

peter lansink 21-10-2017
1
1
1
1

na 1 maand erop slapen hebben we toch besloten om de slowmotion 6 te nemen ,hebben gebeld en met bijbetaling word dit nu geregeld .TOP

J.M. Horneman 20-10-2017
9
9
9
9

j.p.m. priem 18-10-2017
8
9
9
8,7

Uitstekend

Joop Poels 18-10-2017
8
8
8
8

Nathalie Termonen 13-10-2017
9
9
10
9,3

Duurt wel een maand of 2 voordat je er aan gewend bent. Het ligt echt heel anders dan bv een pocketvering matras. Draaien gaat wat moeizamer. Kanttekening, ik ben een moeilijke slaper van nature

André Vrolijk 12-10-2017
7
4
9
6,7

het is een slow motion 6, dit zag ik later pas op de bon.... vergissing. Erg moeten wennen aan de stevigheid, zelfs getwijfeld over inruilen naar zachter matras. Hoog matras, zwaar, bed verschonen lastig omdat het weinig meegeeft.

Anita Hesselink-Keizer 11-10-2017
6
8
8
7,3

n c dekker 11-10-2017
8
8
9
8,3

H.G. Kaars 09-10-2017
8
8
9
8,3

Is de prijs niet wat te hoog. ?

Bert Adema 09-10-2017
5
8
8
7

Deze cijfers zijn van 1 persoon gegeven, de andere persoon heeft andere ervaringen, minder goed. Helaas kan dit hier niet aangegeven worden.

Jan Smak 06-10-2017
10
10
10
10

H.j Te Braak 06-10-2017
6
7
7
6,7

Bij het omdraaien van het matras heb ik de hulp nodig van een tweede persoon.

M. Brummans 03-10-2017
1
1
1
1

Mijn lichaam voelt sinds het slapen op de Mline matras en het speciale kussen veel beter dan voorheen. Ik slaap dieper en rustiger en droom zelfs veel meer.

Corianne Bedet 02-10-2017
9
10
10
9,7

Heerlijke matras. Grote aanschaf maar ben er echt heel blij mee. Je slaapt toch 1/3 van elk etmaal en daarin investeren met een fijn matras is het wel waard!

Wil Bosch 29-09-2017
7
8
9
8

T. Ooms 28-09-2017
6
9
9
8

Matras is dik en zwaar, kan het niet alleen omdraaien. Opmaken gaat redelijk,. Maar dit nadeel neem ik heel graag voor lief.

Foets Wim 28-09-2017
9
9
9
9

Tjebbe Tolsma 25-09-2017
10
10
10
10

Heel blij mee

Peter Scherp 22-09-2017
8
7
8
7,7

Slapen goed, maar nog steeds wennen. Ee'n kussen wordt niet gebruikt, andere wel, maar twijfel om terug te gaan naar oude kussen. Heb net weer in hotel op erg goede boxspring geslapen en vindt dit meer comfortabel

Emma de Haan 19-09-2017
7
2
10
6,3

Jeanne Claessen 15-09-2017
9
8
8
8,3

goede begeleiding ontvangen van een jonge medewerkster

G. Bos 15-09-2017
8
9
10
9

we zijn super goed geholpen bij het slaaphuis.

Huub Reintjens 15-09-2017
9
10
10
9,7

wij hebben op dit moment de m5 en de m6 en zijn beiden aan het uitproberen welke beste ligt, naderhand 1 vd 2 aanpassen(m5 of m6),tot heden zeer tevreden.!!! Alleen hadden aan de matrassen banden aan de zijkant kunnen zitten om het keren te vergemakkelijken! Tip dus voor Mline!!

Sylvia Rietveld 14-09-2017
8
10
10
9,3

De fysieke klachten zijn verbeterd en we slapen tenminste weer. Ze zijn aan de prijs, maar liggen geweldig. Een minpuntje: de matrassen glijden naar de zijkant weg en duw ik in de ochtend weer naar het midden, ook op een stroeve boxspring bodem.

Govert Bakker 12-09-2017
8
7
7
7,3

H. van Benthem 10-09-2017
9
9
8
8,7

Wij zijn zeer tevreden met onze M-line matrassen.

Madeleine Lodeweges 06-09-2017
9
9
9
9

We zijn aan onze tweede generatie matrassen begonnen. Even wennen daar de techniek niet stil heeft gestaan. Na een dag of twee willen we niet anders meer. Er gaat niets boven je eigen bed met een goed M Line matras (en kussen!)

Ton Werdler 04-09-2017
8
9
9
8,7

Deskundig advies gekregen!

Ben Nienhuis 04-09-2017
7
9
8
8

Goed ondersteunende en toch zachte matrassen

B Bos 01-09-2017
8
8
8
8

De matrassen zijn gekocht bij Beter Bed in Naaldwijk

Cynthia Possen 31-08-2017
10
10
9
9,7

G van Driel 29-08-2017
7
7
7
7

Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe matrassen.

W van Galen 29-08-2017
9
9
9
9

Louis van Dijk 23-08-2017
10
10
10
10

Andre Huberts 23-08-2017
10
10
9
9,7

De tweede keer dat wij bij Domstad matrassen kopen en ik moet zeggen dat de dame in kwestie zeer professioneel is.

Henk van Duijn 21-08-2017
7
7
7
7

Prima kwaliteit en steun. Ik word wel elke dag wakker (ruim 5 weken) met rugpijn dat ik met oude M-line niet had.

Jeanine Nelis 19-08-2017
8
8
8
8

prima geholpen en prima advies. Ik moet wel echt wennen aan dit matras. Je ligt er niet meteen heerlijk op. Ik zit nog steeds in de wenfase.

Ruud Bloemsaat 19-08-2017
8
10
10
9,3

norbert rozemeijer 14-08-2017
8
8
8
8

Irma Van Vliet 09-08-2017
5
5
5
5

Heb nu een maand de nr 5 maar nog steeds niet gewend, vind de matras te zacht liggen en te veel inzakken. Mijn man daarentegen zeer tevreden.

Bart Kaarsgaren 07-08-2017
10
10
10
10

T.H. van Veenendaal-Bijker 30-11--0001
8
8
8
8

Dotinga 30-11--0001
10
10
10
10

Het bed ligt heerlijk

van de velde daniel 30-11--0001
8
8
8
8

fantastisch

bogaerts 30-11--0001
10
10
10
10

Bij de aanbeveling speelt de hoge aankoopprijs

Ramaekers 30-11--0001
10
10
10
10

Perfecte matras. Een weldaad voor lijf en geest.

sylvia dreuning-de wit 30-11--0001
10
10
10
10

wat een geweldig matras, ikben helemaal onder de indruk, al zo veel geprobeerd en nu voorhet eerstgeen nek en schouderklachten meer. Geweldig

besseling 30-11--0001
10
10
10
10

formidabel

fleury 30-11--0001
10
10
10
10

super matras, goede nachtrust, dankzij de overtuigende uitleg van Daniela, we zijn zeer tevreden !!!!<br/>We hebben nog klanten aangebracht!

T.Veenstra 30-11--0001
6
6
6
6

Tot op heden nog geen Sleep well Move better

A.Rogaar 30-11--0001
10
8
6
8

Soms nog wat last van mijn rug. Het is even wennen.

G. van Veenendaal 30-11--0001
8
8
8
8

H.C. Veenenbos 30-11--0001
10
10
10
10

Heb geen enkele opmerking alleen maar dat het een fantastische matras is.

Nelissen 30-11--0001
10
10
10
10

Prima matrassen, zelfde merk als vorige

j.v.Nistelrooij 30-11--0001
8
8
8
8

A.M. Harmsen 30-11--0001
8
10
10
9,3

Een super bed, wat veel rust geeft... verschonen van hoeslakens is wel zwaar doordat de matras niet makkelijk meebuigt

Schaap 30-11--0001
8
8
8
8

Heerlijk matras die zich vormt naar je lichaam

JE Willemsen 30-11--0001
8
8
4
6,7

enige twijfelof de ondersteuning voldoende veerkracht houdt over een lange periode.

A.Derksen 30-11--0001
10
10
10
10

was even wennen , maat matras bevalt prima

E.W.J. Linssen 30-11--0001
8
8
10
8,7

Prima matras en de beloften worden waar gemaakt.

Mary goddijn 30-11--0001
10
10
6
8,7

Savenije 30-11--0001
6
10
10
8,7

Wij hebben een tweepersoonsmatras wat moeilijk te handelen is. Handgrepen of iets dergelijks zou wel handig zijn. Ligcomfort is perfekt ook al hebben wij een gewichtsverhouding van 1:1,5 wij merken niets van de ander. Na 14 dagen erop geslapen te hebben bevalt het tot nog toe erg goed.

Lucas Kramer 30-11--0001
8
8
8
8

Na langdurig zoeken en proberen uiteindelijk weer gekozen voor de m line 5 een goede keus denk ik na enige weken gebruik

C. van den Bogaerd 30-11--0001
8
10
8
8,7

In zithouding iets minder support. Ook bij lighouding ten opzichte van kussen soms geen goede verhouding met schouder even wennen.\r<br/>t.o.v. Voorheen boxspring nu geen rode ligplekken op lichaam.

J Smit 30-11--0001
10
10
10
10

Prima matras ,ligt engoed en slapen uitstekend.

J. Pieterman - Mulder 30-11--0001
6
8
8
7,3

stompe 30-11--0001
10
10
10
10

ik heb gekozen voor een m line matras omdat het goed is voor mijn spieren en gewrichten ik ben tot nog toe zeer tevreden met het product van m line

Annemiek Giele 30-11--0001
10
10
10
10

fantastisch matras,<br/>had ik 10 jaar eerder moeten doen.

Logtenberg 30-11--0001
6
8
8
7,3

C. Kessels 30-11--0001
6
8
8
7,3

nog wennen matras ligt veel hoger. goede ondersteuning

M. Koopmans-Roelofsen 30-11--0001
8
8
8
8

FW van Giessen 30-11--0001
8
10
10
9,3

Bert de Wit 30-11--0001
8
8
10
8,7

Dave Schipper 30-11--0001
8
8
10
8,7

sipido 30-11--0001
10
10
10
10

Crooijmans 30-11--0001
10
8
10
9,3

Maas 30-11--0001
8
10
10
9,3

zie boven

R. Dietrich 30-11--0001
10
10
10
10

Wat een verbetering ten opzichte van de slowmotion 4 tender touch !

Marjo van sadelhoff 30-11--0001
6
8
10
8

Carmen de Haan 30-11--0001
6
8
8
7,3

Prettig, maar als ik wat rechterop zit om te lezen o.i.d. dan heb ik het gevoel dat mijn stuitje op iets hards steunt.

van aesch 30-11--0001
6
8
6
6,7

slaapt heerlijk wordt ontspannen wakker<br/>maar het blijft wennen .... het is heel anders als<br/>het matras/bed wat ik jaren (60) gebruikt heb<br/>een lekker stevig matras. .....maar ik ben zeer<br/>tevreden over het slaap genot. de rest is gewoon worden.

Habets 30-11--0001
10
10
10
10

van der Gulik 30-11--0001
10
8
6
8

Deze gaan we omruilen voor de slow motion 8

S.Lamers 30-11--0001
6
10
10
8,7

Een heerlijk relaxter gevoel. Het hele lichaam wordt prima ondersteund. Jammer dat er geen handvaten aan het matras zitten.

H.A van Ingen Schenau 30-11--0001
6
10
8
8

M .van der Brugge 30-11--0001
10
10
10
10

Prima

Lambo 30-11--0001
10
10
10
10

Yolanda van den Broek 30-11--0001
10
8
10
9,3

Prima matras waar zowel ik als mijn partner vanaf nacht 1 heerlijk op slapen.

Bianca ten Cate 30-11--0001
10
10
10
10

Super matras, we slapen heerlijk!

P. ELZAKKERS 30-11--0001
8
8
8
8

Fijn en goed matras

Calis 30-11--0001
10
10
8
9,3

Een heerlijk matras zacht en toch steunend.

M.J. Vossen 30-11--0001
10
10
10
10

Top matras, ligt erg fijn en slaapt voortreffelijk

W.Kos 30-11--0001
10
10
10
10

prima

Abbeelen 30-11--0001
8
8
6
7,3

Tonny 30-11--0001
8
10
8
8,7

Nog steeds even wennen aan de hoogte, op zich heerlijk, toch goed leren mee om te gaan zeker vanwege mijn kleine ruimte.<br/>Ik voel mij heerlijk comfortabel in mijn matras, bewust schrijf ik niet niet erop. <br/>Mijn rug moest er ook zeker aan wennen en ikzelf ook wel dat het zo zacht/meedeinend aanvoelt.<br/>Mijn elektrische deken ligt er niet meer op!!!<br/>

Bram Voorn 30-11--0001
8
10
10
9,3

je hele lichaam wordt goed ondersteund ,en je bent s,morgen lekker uitgerust.

Klaas Hollander 30-11--0001
8
10
10
9,3

C.P.Koeman 30-11--0001
8
10
10
9,3

comfortabel en goed ondersteunend!

m. hessing 30-11--0001
10
10
10
10

W.W. van den Bosch 30-11--0001
<