Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Duurzaamheid

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Cool Motion 4 Reviews

Gemiddelde uit 901 Reviews
8,5
8,6
8,5
8,5
Terug naar Cool Motion 4
L Soeters 31-05-2020
10
10
8
9,3

Vanwege flinke pijnklachten in de onderrug dit matras gekocht. Na 2 dagen had ik geen pijnklachten meer. Ongelooflijk. Dit matras bevalt erg goed en het ligt ook heerlijk. Ik raad iedereen aan om een M line matras te kopen als je rugklachten hebt.

M Uylenbroek 21-05-2020
9
9
9
9

Blij met de aankoop slapen er prima op met goede steun.

E.H. van den Brink 15-04-2020
9
9
9
9

Voldoende ondersteuning en een heerlijke toplaag die zacht aanvoelt

E Kleipool 13-04-2020
8
8
9
8,3

Prima ligging en ondersteuning perfect. Het opmaken gaat iets makkelijker dan het vorige matras. Wel zou het handig zijn om te visualiseren wat hoofd- en voeteneind is.

Jaap Brouwer 05-03-2020
8
8
8
8

Dit matras bevalt me goed. J. Brouwer.

Jennifer Samseer 05-03-2020
10
10
10
10

Top matras echt een aanrader!

P. Vonk 04-03-2020
7
9
9
8,3

In verband met draaien matras is handgrepen geen overbodige luxe

Anne-Marie Van Herwijnen 24-02-2020
10
10
10
10

Topmatras! Geen pijnlijke heupbotten meer bij opstaan

John de Goeij 26-10-2020
10
9
10
9,7

Slaap nu iets meer dan een maand op dit matras en slaap beter en wordt uitgerust wakker. Heb hiervoor meerdere matrassen uit geprobeerd maar tot nu toe bevalt deze prima .

Joke Russchen 09-10-2020
10
10
10
10

c.p.m granzier 02-10-2020
9
9
10
9,3

Anonymous
8
8
9
8,3

gewoon goed

Johannes Anthonius van Vendeloo 25-09-2020
10
9
10
9,7

Als boven

Anonymous
9
9
9
9

Goed produkt dat prima voldoet

PG Verlaan 22-09-2020
8
8
8
8

Herman Hordijk 22-09-2020
8
10
10
9,3

Zie boven.

Cjp van Dorst 21-09-2020
10
10
10
10

Zeer tevreden met de matrassen

Jeannette MAENHOUT 20-09-2020
5
5
5
5

Wij willen graag het matras Cool Motion 4 omruilen tegen een ander M line matras.Wij gaan nogmaals naar Boonman in Best

Marc Ramaekers 31-08-2020
7
8
9
8

Mijn vrouw ligt weer als vertrouwd en is helemaal gelukkig.

Anonymous
10
10
9
9,7

Anonymous
9
7
8
8

Hiervoor een pocket gehad, de M-line is iets warmer. Ondersteuning is goed. Prima matras. We zijn wel benieuwd hoe lang deze meegaat.

Elvira Veltman 15-08-2020
10
10
10
10

Gelijk goed geslapen en eindelijk zonder pijntjes opgestaan. Hadden we veel eerder moeten doen.

Mirjam wijtmans 13-08-2020
9
9
9
9

manlief is heel blij hadden we eerder moeten doen

Anonymous
7
8
9
8

Anonymous
9
8
5
7,3

Het product is harder dan het voelde in de winkel. Jammer dat een afwijkende standaardmaat niet op proef kan.

Lucien Grieten 15-07-2020
9
9
9
9

Ik heb dit matras tijdelijk gebruikt omdat mijn waterbed in reparatie was. Na verloop van tijd ga ik het watermatras definitief vervangen door het Mline matras

Mignon vander Leij 06-07-2020
8
9
9
8,7

Matrassen zijn erg zwaar, moeilijk met opmaken.

Anonymous
3
3
2
2,7

We hebben de matrassen nu een maand maar we kunnen er moeilijk aan wennen. We hebben allebei geregeld last van de onderrug. Het schijnt dat je het matras niet hoeft om te draaien, dat moeten we nog zien. We liggen gewoon niet heel comfortabel, dat is jammer voor een matras van 1000,-!

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras

albert van ommen 28-06-2020
10
10
10
10

Anonymous
10
5
6
7

Op buik slaapt goed, zij slapen is veeeeeeel te hard, kom gebroken uit bed vanaf mijn zij geslapen te hebben.

Rob Kuipers 15-06-2020
10
9
9
9,3

Stephan Huisman 11-06-2020
8
7
8
7,7

geen wow gevoel

P.J. van Geel 11-06-2020
7
7
8
7,3

Til 01-06-2020
9
10
10
9,7

Fijn slapen op een ‘koele’ tijk.

Theo Bosters 18-05-2020
9
9
9
9

Idem als hierboven

Annemieke Harbers 11-05-2020
8
8
8
8

Tot nu toe lekkere matrassen goede steun

E Reijn 07-05-2020
10
10
10
10

We sliepen al jaren op Milne en deze moesten toch eens vervangen worden: dus weer Mline????????????

C Vos 05-05-2020
8
8
8
8

Annelies Baaten 26-04-2020
7
8
8
7,7

hans Rijkers 15-04-2020
10
10
10
10

we zijn super tevreden over beide matrassen

A.M. boerrigter 01-04-2020
8
5
5
6

ik had de vorige M line matras 9 jaar en kreeg steeds meer rugpijn bij en na het opstaan nu nog steeds de zelfde klacht

Jeroen Ven 05-03-2020
8
9
9
8,7

Nvt

Frans Breukel 03-03-2020
7
8
7
7,3

Frans Brandt 29-02-2020
9
9
7
8,3

E. J. Jonker 11-12-2019
5
8
8
7

Denise Hildering 03-12-2019
8
8
8
8

Zodra je op dit matras ligt val je eigenlijk bijna direct in slaap geen rugpijn meer heerlijk.

Henny Korsten 29-11-2019
9
8
9
8,7

Slaapt heerlijk. Elke ochtend uitgerust uit bed.

Ted Bosters 28-11-2019
9
9
9
9

veel betere nachtrust . Diverse klachten in rug en nek zijn verdwenen

Yi Xiong 28-11-2019
8
8
7
7,7

M.M.C.C. Maanders 28-11-2019
9
9
8
8,7

moest even wennen maar nu denk ik dat het goed gaat.

I Schuitemaker 27-11-2019
9
9
9
9

Ben te reden over dit product. Ik slaap beter

J.J. Dekker 27-11-2019
9
6
3
6

Ik vind het matras aan de zachte kant en heb helaas regelmatig rugpijn in bed.

Gerard Westmeijer 26-11-2019
9
8
8
8,3

Bij mijn vorige matras was volgens mij steviger dan de nieuwe ; maar de nieuwe matras is makkelijk te keren niet zo zwaar .

William Verminck 25-11-2019
9
10
10
9,7

Onze vorige matras was ook een Mline. Deze was meer dan 11 jaar en begon (het laatste) half jaar wat door te liggen. De keuze was dus niet moeilijk, we hebben meteen weer voor een Mline matras gekozen. Deze matras (Motion 4) geeft voor mij de beste ondersteuning.

Nicole Krikke 25-11-2019
9
9
9
9

Nico Dreesens 24-11-2019
8
10
10
9,3

Jammergenoeg ontbreken aan zijkant lussen om matras beter te draaien.

kim Willems 23-11-2019
7
7
7
7

A.M.M. van Ast 22-11-2019
10
10
10
10

Heb in jaren niet zo heerlijk geslapen, zou niet meer zonder kunnen!!

JAM Deltrap 10-11-2019
10
9
9
9,3

hofland hofland 10-11-2019
7
7
7

wij hebben helemaal geen uiteg gehad over het matras over gewichtde ligging welk nummer wij moeten hebben

Bo 06-11-2019
7
10
10
9

Super tevreden over het matras, ik word veel beter wakker dan met mijn vorige matras! Het ligt super lekker.

Bas Heisterkamp 28-10-2019
7
8
7
7,3

Matras glijd van boxspring af ondanks antislipmat

Cor Laan 26-10-2019
8
9
9
8,7

Geen.

Koen van Doorn 26-10-2019
8
8
7
7,7

Jack Gros 25-10-2019
10
10
10
10

BERNARDINA.J.M. VAN ANDEL 24-10-2019
8
8
8
8

het is zeker een fijn matras en echt verbeterd in de loop der jaren

WILLEM KOEVOETS 24-10-2019
7
9
9
8,3

LIgt en slaapt uiterst comfortabel. Om dat te bereiken is deze matras wel zwaar, soms lastig met bed opmaken en/of matras keren. Maar, je moet er iets voor over hebben ....

Paul Smolders 21-10-2019
9
9
9
9

jan doldersum 14-10-2019
8
9
8
8,3

a hofland 13-10-2019
6
6
6
6

over het matras is niets gevraagt het gewicht de houding van slapen welk nr van hermatras

Ronald Hiemstra 05-10-2019
8
8
8
8

André De Vries 05-10-2019
8
8
8
8

Johan Zegwaart 04-10-2019
8
10
10
9,3

Echt de allerlekkerste matrassen om op te slapen ze liggen heerlijk en geven voldoende ondersteuning Stevig zonder hard te zijn. Wel zijn ze zwaar, hierdoor een iets mindere score op gebruiksgemak. Maar dat speelt voor ons een onder geschikte rol.

Toos van Starrenburg 03-10-2019
7
6
6
6,3

Ook zacht maar beter dan de 3

ccm van den bergh 02-10-2019
10
10
10
10

de matras ligt heerlijk, goede ondersteuning. Matras is ook niet zwaar dus makkelijk met opmaken. We zijn er blij mee!

A. M. van der Draai 02-10-2019
8
8
8
8

Het zijn heerlijke matrassen welke zich voelbaar aanpassen aan je lichaam. En de vocht regulering is prima. Kortom voor ons het perfecte matras

Dick Groen 25-09-2019
10
10
10
10

Zeer tevreden.

S Sasker 24-09-2019
9
9
9
9

We hadden een m-line matras van 13 jaar oud. Met de nieuwe zijn de rugklachten verdwenen. We hadden te lang gewacht. Blij zonder klachten te zijn.

P.B.M. van der Mijden - Timmers 24-09-2019
9
9
10
9,3

Han Beijleveld 23-09-2019
8
8
8
8

prima matras

jean carlier 20-09-2019
7
8
9
8

Ans Kolman 20-09-2019
3
3
8
4,7

We hebben een verkeerde voorlichting gehad, met mijn lengte en gewicht is het te hard. Pas later op de site bleek dat je met een omrekentabel kunt zien welk matras het beste bij je past. In de winkel is daar niets over gezegd.

Agnes van Estrik 17-09-2019
9
9
9
9

P Matras voldoet helemaal aan de verwachtingen. Resultaat: een ongekende nachtrust. Iedere ochtend uitgerust opstaan, gehoopt en ook gekregen!

Kooiman 16-09-2019
9
9
10
9,3

Heerlijk matras. Had helemaal compleet geweest als er aan de zijkant een handvat gezeten had, zodat het draaien van het matras makkelijker was geweest.

Jan pieter Visser 15-09-2019
8
8
8
8

Wij zijn tevreden over dit matras!

Raymond van Hal 15-09-2019
10
10
10
10

Voortreffelijk product

Ingrid Meulenberg 14-09-2019
7
8
8
7,7

Heerlijk matras, lang getwijfeld of ik er 1 zou kopen, maar heel blij mee

T.M. Schonhage 13-09-2019
10
10
10
10

Voor mij is heeft dit matras de perfecte hard/zachtheid. Ik slaap er heerlijk op!

Diny van der Staal 11-09-2019
9
9
9
9

stevige ondergrond = heerlijk voor de rug

MJ Kohlberg-Commandeur 09-09-2019
8
10
10
9,3

Fantastisch matras, ligt geweldig, geen last van mijn rug meer bij het opstaan.

P. Kuijt 05-09-2019
9
10
9
9,3

Heerlijk slapen. Het voelt alsof je in een mandje ligt. Soms denk ik het is iets te zacht. Hoewel ik er geen last van heb.

Yvonne Steekers 19-08-2019
9
9
9
9

We slapen er nu enige tijd op en het slaapt weer heerlijk.

Otto Pijpker 16-08-2019
7
7
8
7,3

Matras verschuift wat. Voor de onderkant zou een anti-slipstrip mee geleverd kunnen worden.

A W Boes Timmerman 15-08-2019
8
8
8
8

matras nummer 4 (is volgens mij de iets stevigere matras dan no3 ik hoop dat ik ze niet verwisseld heb) is een prima matras

P. Scholten 13-08-2019
8
8
8
8

Ans Portheine 13-08-2019
7
4
4
5

ik heb helaas rugklachten bij dit matras

Janka timmers 10-08-2019
7
8
7
7,3

Moest even wennen maar nu heerlijk

Wim Schelvis 06-08-2019
6
6
6
6

Ik had een traagschuim matras, maar met beide matrassen kom ik nog steeds met een stijve rug mijn bed uit..

Anne korevaar 02-08-2019
10
10
10
10

Een heel prettig traagschuim matras.

P Schoenmakers 02-08-2019
9
9
9
9

P Kuik 31-07-2019
9
9
9
9

Prettig matras met goede ondersteuning.

A.L.M. Knibbeler 29-07-2019
7
7
7
7

Over het algemeen tevreden over deze aankoop. Vorige matrassen vanaf het begin veel te soepel (zacht). Derhalve gekozen voor deze motion 4 type. Persoonlijke ervaring echter is dat deze op den duur nog altijd te soepel is en in stijfheid lijkt af te nemen na enkele maanden. Derhalve echter niet minder comfortabel ! Hiermee zijn wij over het algemeen tevreden over deze aankoop.

T Turksma 27-07-2019
4
4
6
4,7

Ondersteuning is goed, wordt toch elke ochtend wakker met rugpijn en pijn in de heupen. Het gaat wel steeds beter maar het is niet wat ik er van verwacht had. Zeker niet voor die prijs. Prijs kwaliteit verhouding klopt niet.

Natasja de Vries 24-07-2019
10
10
10
10

Fijn matras, goed uitgerust na het slapen.

Gemma Krul 24-07-2019
4
4
4
4

Bovenlaag lijkt te zacht voor mij. Als ik in mijn slaap op mijn buik draai zak ik te ver door denk ik. Gevolg: rugpijn bij opstaan (niet iedere dag, dus afhankelijk van hoe ik heb gelegen denk ik).

IJnte de Jong 24-07-2019
8
10
10
9,3

Dit matras is perfect voor mij.

HCM van Dinther 22-07-2019
9
9
9
9

Bevalt tot nu toe goed

Lenie Geers 18-07-2019
9
10
9
9,3

Prima

Rein Homan 17-07-2019
8
8
8
8

Herman van Moorst 17-07-2019
8
9
9
8,7

Na gewenningsperiode een fijne matras

wim Verstegen 10-07-2019
9
9
9
9

Nicole Peters-Kaesler 09-07-2019
10
8
9
9

Jessica van Staveren 08-07-2019
9
9
9
9

Louis Ozinga 08-07-2019
9
9
9
9

Robert STUIJ 05-07-2019
7
6
9
7,3

Ik vind het bed eigenlijk te warm ,de ondersteuning is prima

Willemina Veerman 04-07-2019
9
9
9
9

Matras M-line: ik ben er zeer tevreden over, ligt prima.

M.R. Masselink-Heijerman 03-07-2019
8
8
8
8

Magda van Emden 01-07-2019
9
9
9
9

Jan Klepper 27-06-2019
8
8
8
8

Super matras

Raymon Huisman 22-06-2019
10
10
10
10

Heerlijk slapen, zeker een aanrader!

Ludo Bertens 21-06-2019
9
9
9
9

M v.d. Goor 21-06-2019
3
4
4
3,7

Ik vind het bed erg zacht. Ik vraag me af of ik het juiste matras, qua hardheid, heb ontvangen. Ik weet echter niet hoe ik dit kan controleren aangezien ik ze zelf niet heb uitgepakt. Ik slaap wel maar vraag me af of deze zachtheid goed is voor mijn rug. Mijn partner heeft er geen problemen mee. Verder mis ik handvatten aan de zijkant om het bed te kunnen keren en op te verschonen. Het is nu erg zwaar werk. Het is mij tegen gevallen om in de winkel tot een keuze te kunnen komen. Terwijl ik van mijn vorige aankoop vanaf de eerste dag altijd erg tevreden ben geweest. Ik denk er dan ook over om terug te gaan naar de winkel en te kijken voor een ander matras.

H KIJK IN DE VEGTE 21-06-2019
9
9
10
9,3

ron hogedoorn 21-06-2019
10
7
5
7,3

Bij nader inzien niet zo geschikt voor mijn lijf. Wel erg fijn dat je alles kan wassen. Het ligt goed daar ligt het niet aan. Maar toch vroeg in de ochtend wordt ik wakker van een geirriteerde rug. Dus iets in niet goed ....voor mijn lijf. Zou zomaar kunnen dat andere mensen hier perfect op slapen.

Ad 20-06-2019
10
10
10
10

Zeer goed matras ik heb tijdelijk op een ander matras geslapen maar toch maar snel weer een mline matras besteld en slaap nu weer als vanouds zeer goed matras ik kan het weten als een rug patiënt.

Gerry van Tuel 20-06-2019
9
9
9
9

Stefanie Hassink 20-06-2019
9
9
9
9

Prima en fijne matras, we slapen heerlijk. Ook al vaker geadviseerd in de praktijk waar ik werkzaam ben als fysiotherapeut

Angelo Bauwens 27-05-2019
7
7
7
7

Redelijke kwaliteit voor veel geld.

Johan Cornelissen 27-05-2019
8
8
8
8

a.b Vallinga 26-05-2019
9
9
9
9

2 matrassen gekocht samen met 2 lattenbodems voldoen prima en geven genoeg ondetsteuning

Bob prins 25-05-2019
7
7
7
7

Het matras is stevig en daar hebben we ook voor gekozen. Maar vanwegen mijn rug problemen, toch voor een iets zachter matras te kiezen. namenlijk Slow Motion 6.

H Nanninga 24-05-2019
10
10
10
10

Na 10 jaar op tempur te hebben geslapen bevalt dit zeer goed , we hebben we absoluut geen spijt van onze aankoop.

Wim van den Bosch 21-05-2019
10
10
10
10

Geen rugklachten meer.

Rik Wilpshaar 21-05-2019
8
4
4
5,3

nog steeds niet aan gewend. slapen nog niet zo goed als op onze oude matrassen.

Gerard Schoep 19-05-2019
7
10
10
9

Uitstekend matras, slaapt heerlijk. Om af en toe hoofd-/voeteneind te keren zou het hanndg zijn als er aan de zijkanten een handvat zou zitten.

Peronne Schut 17-05-2019
9
9
10
9,3

Wiel Bastiaanse 16-05-2019
8
8
8
8

Matras is een beetje hard als je naar bed gaat. In de ochtend is de matras prima. In begin wat rugproblemen, nu niet meer.

Ruud Vergouwen 16-05-2019
7
8
9
8

Geen handvaten voor tillen of verschuiven.

Joyce Florijn 11-05-2019
9
9
9
9

Gertjan van der Laan 10-05-2019
8
8
8
8

Henk Post 10-05-2019
6
7
7
6,7

Wij vinden het matras erg warm. Hebben het idee dat het matras niet voldoende ventileert. Beide worden wij diverse keren per nacht wakker omdat we het zo warm hebben. Dit hadden wij niet bij ons oude matras.

Hanny Terpstra 03-05-2019
10
10
10
10

dit is mijn tweede M line het is een heel fijn matras

jan bonnet 30-04-2019
9
9
10
9,3

Ik heb een motion 5 supergoed

M Verheijden 30-04-2019
8
8
5
7

De ondersteuning is goed en het matras ligt ook goed. Ik ben echter een zijslaper met schouderklachten en dit matras is toch iets te stevig bij mijn schouder.

A H Boer 29-04-2019
9
9
10
9,3

Licht uitstekend.

JWM Simmer 26-04-2019
8
6
3
5,7

Zou stevig moeten zijn, maar is totaal geen stevig matras. De vorige variant van SM4 was wel heel stevig en fijn, helaas zat daar een productiefout in waardoor deze uiteindelijk is gaan doorliggen.

Willem Wouters 24-04-2019
8
8
8
8

Heb in oktober 2018 een Slow Motion 4 gekocht, maar al gauw kreeg ik last van mijn onderrug, ik voel wat hobbels het voelt niet glad aan. Slaap slecht, had eigenlijk de Slow Motion 6 met pocketvering moeten nemen. Nu w.s. te laat, en moet ik het ermee doen.

E Westenberg 23-04-2019
8
8
8
8

Prima matras.

Magda Langendoen 22-04-2019
9
9
10
9,3

eindelijk rugpijn vrij. past zig aan aan mijn houding

Jan van Lokven 18-04-2019
8
9
8
8,3

A. Meijer 18-04-2019
9
8
9
8,7

Prettige matras dat het lichaam goed ondersteunt en ontspant. Na een nacht slapen, ontwaken we uitgerust. De matras geeft wel veel warmte af of dat in de zomer prettig uitpakt, moet nog blijken.

Pauline Borger 15-04-2019
9
9
9
9

Heerlijk! Echt belangrijk om goed te slapen en nu lukt dat ook. Prima investering.

Ermine Swolfs 15-04-2019
7
7
5
6,3

De matras zakt bij de aanpassing aan de lichaamstemperatuur veel verder door dan bij de (te korte) test in de winkel

Wil van Merrienboer 14-04-2019
10
10
10
10

Echt super tevreden en helemaal wat wij ervan verwacht hadden !

Shalaina Van Rheenen 11-04-2019
9
10
10
9,7

Inez Van Burkum-Vergeer 31-03-2019
8
9
8
8,3

Greet Schermers 30-03-2019
9
9
9
9

een heerlijke matras

Ger Huijs 29-03-2019
9
9
9
9

J.A.M. Van der Steuijt 25-03-2019
7
9
10
8,7

Matrassen zijn dik en liggen stevig tegen elkaar waardoor het opmaken lastig wordt zeker als je moeite heb met bukken en strekken. Matras is heerlijk koel en reguleert de warmte goed af.

Irma Hoogvliet 23-03-2019
8
8
9
8,3

Prima matras, totaal niet aan hoeven wennen. Drukpersen geen last meer.kan weer op li schouder liggen

Geert Snijder 20-03-2019
10
10
10
10

Ligt fantastisch.

L.C.A. de Cort 16-03-2019
9
9
9
9

Prima ondersteuning voor het hele lichaam, met name voor de rug.

P.A.J van den Oever 16-03-2019
7
9
8
8

Het zijn zware matrassen

J Bauling 15-03-2019
9
10
10
9,7

Patrick Meijer 13-03-2019
8
9
7
8

De matrassen liggen heerlijk... Helaas heb ik mijn rug verknalt (word snel geopereerd aan een hernia) door de dramatisch slecht topper die wij eerst hadden van M Line

N. A. Groen 13-03-2019
8
8
6
7,3

Nadat mijn vrouw half februari weer thuis kwam na een rugoperatie waren we benieuwd hoe het nieuwe matras S.M.4 haar zou bevallen. Het blijkt dat zij ( maar ook ik ) de nieuwe matrassen toch aan de zachte kant vinden en overwegen dus gebruik te gaan maken van de omruilactie naar de Slow Motion 6. Hoe gaat dit in z'n werk? Hoe en waar kunnen wij dit regelen? Wat gaat het kosten ? Graag uw antwoord in deze. Met vr gr. N.A. Groen, Heemskerk.

H.A.C. Middelkoop 09-03-2019
6
8
8
7,3

zwaar maar degelijk matras met de juiste ondersteuning bij rugklachten. Aanrader

Michiel Leideman 08-03-2019
8
9
8
8,3

Prima! Even wennen omdat het oude matras veel zachter was, maar nu perfect!

B. Goedvriend 01-03-2019
9
9
9
9

L Huiting 27-02-2019
10
10
10
10

Zeer fijn matras. Geweldig slaapcomfort. Elke ochtend weer lekker fit. Complimenten!

Kristel Held 26-02-2019
10
10
10
10

Dirk Schothorst 26-02-2019
10
10
10
10

Geweldig. Slaapt zo geweldig dat ik nu pijnloos kan slapen

J Verkamman-Bakker 25-02-2019
8
10
8
8,7

Slaapt prima

Hendrik Willem nugteren 23-02-2019
6
6
8
6,7

ziekmakende lucht (geeft hoofdpijn) blijft stinken ondanks continu luchten

Ben van Otterdijk 22-02-2019
8
8
8
8

R.A. Willems 20-02-2019
9
10
10
9,7

Een perfect matras voor ons allebei. Na 2 jaar met pijn in de rug opstaan, eindelijk pijnloos opstaan dankzij het matras.

Ben Lamers 19-02-2019
10
10
10
10

Al jaren zeer tevreden dus daarom weer nieuwe mline gekocht

Truus de Jong-Koning 17-02-2019
10
10
10
10

Het matras ligt prima. precies wat we er van verwachten.

Jan Brilman 17-02-2019
10
10
10
10

Een geweldige matras die perfect ondersteunt bij het slapen en er voor zorgt dat je geheel ontspannen wakker wordt.

Henri van Merrienboer 16-02-2019
10
10
10
10

Meer slaapcomfort

H Geuvers 16-02-2019
10
10
10
10

Heerlijk matras lig heel lekker.

Paul Slot 13-02-2019
9
9
9
9

‘t Was aanvankelijk even wennen, maar inderdaad na ‘n paar dagen hoef ik geen andere matras meer.

Mario Truyers 12-02-2019
9
9
9
9

Henriette Derkx van Melis 12-02-2019
9
9
9
9

Ik was al bekend met slowmotion 1 en 2 en we zijn na 14 jaar overgestapt naar een nieuw no. 4. We hebben heerlijk geslapen en lekker kunnen nadoezelen op dit lekkere comfort bed.

Marcel Verheul 11-02-2019
9
9
10
9,3

Pia van der Woude 11-02-2019
9
9
9
9

Snel aan nieuw matras gewend.

Eelco Smidt 11-02-2019
9
9
9
9

P.J.M. Roijmans 08-02-2019
10
10
10
10

SINDS WE DEZE MATRASSEN HEBBEN LANGZAAM DE RUG KLACHTEN VERDWENEN, RESULTAAT S`MORGENS UITGERUST WAKKER. HEERLIJK MATRAS

WF Kind 06-02-2019
8
8
8
8

J W Wassink 06-02-2019
8
8
8

voldoende

Alida Schipper 05-02-2019
10
9
9
9,3

W.G. Rademakers 30-01-2019
10
10
10
10

Richard Pot 29-01-2019
8
8
8
8

Gerard Koster 23-01-2019
8
8
8
8

Minpunt is de geur aan het matras. Het wordt langzaam minder.

Manfred Puijk 21-01-2019
8
8
8
8

Ivan Koster 20-01-2019
10
10
10
10

Mijn vriendin slaapt er prima op en klaagt nooit.

H. van der van der Lende 20-01-2019
10
10
10
10

richard bakker 19-01-2019
10
10
10
10

Kees Nieuwlands 18-01-2019
8
8
8
8

Goed

Jonan Krijgsman 12-01-2019
10
10
10
10

J Janssen 09-01-2019
8
8
8
8

W. Karrenbeld 07-01-2019
7
8
7,5

prima

Willem Wouters 06-01-2019
7
7
5
6,3

M-line slow motion 4 nu zo 2 maanden in gebruik, maar vind de onderstuning matig, val vaak terug in een kuil als ik even in bed lig. Had ik toch met pocket-veren moeten nemen, maar moest teveel bij betalen, had veel problemen met andere matrassen. Nu sta ik 's morgens met pijn in de onderrug, in de loop v.d. dag dat dit een beetje over, maar toch.

M.L.A. van Dortmont 05-01-2019
10
10
10
10

Voldoet volledig aan de verwachting

Myriam de Breij 04-01-2019
7
7
7
7

Wij hadden hiervoor ook Mline matrassen slow motion 4 maar wij hebben het idee dat die wat zachter waren. Die wij nu hebben vinden wij toch wel een beetje hard. Die vorige bevielen erg goed en deze toch wat minder.

J. van Vuuren 02-01-2019
8
9
9
8,7

Wat betekent nu precies die 7 comfortzones??

Jaap Constandse 01-01-2019
10
10
10
10

De matras ligt heel goed,past zich aan het lichaam aan.In tegenstelling met vele andere matrassen neemt de matras bij lagere temperaturen zeer snel de lichaamstemperatuur aan::geen electrische verwarming nodig

Kim Aalders 31-12-2018
9
8
9
8,7

Ietwat warm Hadden gelezen dat matras erg zwaar zou zijn, wat bed opmaken moeilijk zou maken. Dit ervaren wij zeker niet zo.

Geert Donkers 26-12-2018
10
10
10
10

Wim Otten 22-12-2018
9
8
10
9

Even wennen. Maar prima matras

Eric Bakker 21-12-2018
10
9
9
9,3

Peter Jansen 16-12-2018
7
9
9
8,3

Slapen op deze matras is een genot, mijn rugklachten beginnen al een stuk minder te worden. Wel merk je bij het wisselen van de lakens dat hij redelijk zwaar is qua gewicht, daarom het gebruikersgemak een 7

A.U. van Eken 12-12-2018
9
9
9
9

Manon Hoomans 07-12-2018
8
8
8
8

FW Schellevis 06-12-2018
9
9
9
9

Raymond Boek 05-12-2018
7
8
8
7,7

We vinden onze matras te hard.

Johan Roelofsen 05-12-2018
9
9
9
9

Maarten de Bruin 04-12-2018
10
10
10
10

Het zelfde als boven omschreven, heerlijk slapen.

Willem de Boer 03-12-2018
8
8
8
8

We slapen heerlijk op onze nieuwe matrassen.

J.m. Spenkelink-Otto 22-11-2018
8
9
9
8,7

Hoofeind en voetenein zo nu en dan verwisselen is zwaar

gerrit jan nee wanrooy 20-11-2018
10
10
10
10

Kevin van den Hurk 20-11-2018
9
9
9
9

Walther van Kessel 12-11-2018
8
8
9
8,3

Elle Tuinstra 11-11-2018
10
10
10
10

het bed slaapt perfect

Rob the Sleeper 02-11-2018
9
8
8
8,3

In vergelijk met de 'oude' IV is deze nieuwe IV matras lichter van gewicht. Ook lijkt de laag traagschuim iets dunner, waardoor je het gevoel hebt meer 'op' de matras te liggen dan er 'in'. De ondersteuning voelt daardoor iets minder prettig aan. Verder blijft het een echte Mline met alle eigenschappen die daar bij horen ;-)

jaap loenen 28-10-2018
8
8
8
8

Take Buiter 28-10-2018
9
9
5
7,7

We hebben gekozen voor nr 4.Maar achteraf vinden we het matras iets te zacht. Om in slaap te komen geen probleem, maar verder naar de ochtend toe vernemen toch nog wat pijntjes.B.V. last van de onderrug/schouderbladen.

Wessels 22-10-2018
8
8
8
8

Een heerlijk matras. Ik word fit wakker en ik heb nergens pijntjes meer. Ik heb een 100x200 maar achteraf had ik toch liever een 140x200.

Arnold Mulder 22-10-2018
10
3
3
5,3

mijn gevoel is achteraf dat hij te zacht is voor mij als ik op mijn rug lig zakt mijn bekken lager als mijn rug en bovenbenen en heb last van mijn onderrug. Ik weeg 85kg

Willy-Jan Wolf 19-10-2018
8
8
8
8

Tot op de dag van vandaag voldoen de matrassen aan onze wensen. Een nadeel ze liggen zo heerlijk dat we ons af en toe verslapen!!!

Diericx anne 19-10-2018
10
10
10
10

ik slaap de hele nacht door geen schouderpijn of nekklachten meer

Rob Stoffelen 14-10-2018
8
9
9
8,7

sj van van rossum 11-10-2018
10
10
10
10

E.T. de Bree 24-09-2018
9
10
10
9,7

prima product , slaapt heerlijk

Wout Witterland 05-09-2018
9
9
9
9

Tiny Obdam 01-09-2018
10
10
10
10

Nog nooit zo'n perfecte matras gehad.

k.r.j. hartlief 24-08-2018
9
9
8
8,7

zie boven

Yvon Remmerswaal 20-08-2018
9
9
10
9,3

Het is een fantastisch matras ,een nacht wennen en daarna heerlijk slapen en ontspannen wakker worden

Cor Mol 15-08-2018
10
10
10
10

Wij hadden hiervoor ook al een m-line matras

Theo Arends 14-08-2018
10
10
10
10

Henk Geelen 10-08-2018
8
8
8
8

Zeer te vreden

J.H. Niekel 08-08-2018
8
8
8
8

Matrassen schuiven wel wat. Zou handig zijn wanneer er iets zit (mag klein) zodat de matrassen op zijn plaats blijven..

Trudie sloof 07-08-2018
5
5
5
5

nvt

Jos Koedijk 06-08-2018
8
9
9
8,7

Jos Westenbroek 01-08-2018
8
8
9
8,3

Kees Joosten 28-07-2018
8
9
9
8,7

jammer dat er geen handvatten aan zitten

Wiesje van de Ven 24-07-2018
10
10
10
10

Zeer tevreden, boven verwachting!

R Stegemann 20-07-2018
9
9
9
9

Geert Runhart 06-07-2018
9
9
9
9

Dieudonné Niekus 06-07-2018
10
10
10
10

Sublieme matras, nooit zo iets eerder ervaren! Zeer en zeer tevreden.

Maik de Vos 05-07-2018
7
9
8
8

Marion Aalbers 29-06-2018
4
2
2
2,7

Het matras is erg zwaar, wanneer je er een hoeslaken om moet doen.

Bernard Voorbraak 15-06-2018
10
10
10
10

Alles wat we hadden verwacht..

H. Klein 14-06-2018
8
8
9
8,3

simon groet 13-06-2018
10
10
10
10

goed product

Roland Meijlis 31-05-2018
9
9
9
9

Even een paar dagen wennen, maar slaap nu heerlijk op het M line matras. Klacht die ik daarvoor tijdens de nacht had zijn verdwenen.

Ria van der GUN 28-05-2018
8
8
9
8,3

Het is een heerlijke matras. Ik slaap als een vorstin. Geen lage rug klachten meer..

Peter Weltevrede 28-05-2018
10
10
10
10

Ad Hydra 27-05-2018
7
5
5
5,7

Voldoet niet aan de verwachtingen. Door een eerdere foutieve informatie werd eerder gekozen voor mline 6 en 7 wat later bleek niet te combineren met de schotelvormige bodem van tempur. Daarom gekozen voor mline 4 die nu niet meer kan worden omgeruild.

Shirley Velis 27-05-2018
8
8
9
8,3

Het matras ligt erg lekker.

E.B.G.F Mol 23-05-2018
9
9
9
9

Hele fijne matrassen, geven de juiste ondersteuning precies daar waar het moet. Hierdoor krijg je de rust en lichaams-ondersteuning precies op maat!

J.H.J. Geurts 21-05-2018
8
9
9
8,7

slaap je lekker en relaxed

Christiaan Ehrenburg 16-05-2018
8
7
6
7

Helemaal 100% tevreden ben ik niet, maar dat kan zeker aan mij liggen.

nel tol 16-05-2018
8
8
8
8

Prima matras ..voor mij erg warm .

Pascal Borgonjen 14-05-2018
7
6
4
5,7

Net een matras gekocht en het matras is bij de heupzone niet goed. Krijg een nieuwe dus hopen dat deze goed blijft

Hetty Dellevoet 10-05-2018
9
9
9
9

Michel Tap 09-05-2018
9
9
8
8,7

Piet Coolen 05-05-2018
8
8
8
8

Slaapt lekker

J verdonk 29-04-2018
8
8
5
7

de matras vind ik bij gebruik harder dan verwacht. ik denk serieus over omruilen

Corine Siemons 25-04-2018
9
9
9
9

Ellen 25-04-2018
7
7
7
7

We slapen er heerlijk op, maar helaas met een wat ons betreft groot probleem. Het is een ontzettend duur matras geweest en de 1e die we hadden had binnen de 6 maanden flinke kuilvorming. Na overigens prima service een nieuwe gekregen volgens garantie, maar hebben er een had hoofd in dat we over een tijd weer zullen moeten bellen en vragen of af of het dan net zo netjes opgelost zal worden. Zelfs nu al is een lichte kuilvorming te zien op het 2e matras!

Ceciel van Beek-Oomes 23-04-2018
10
10
10
10

Moest er even aan wennen maar bevalt prima!

Ceciel van Beek-Oomes 23-04-2018
10
10
10
10

Moest er even aan wennen maar bevalt prima!

Ceciel van Beek-Oomes 23-04-2018
10
10
10
10

Moest er even aan wennen maar bevalt prima!

Ceciel van Beek-Oomes 23-04-2018
10
10
10
10

Moest er even aan wennen maar bevalt prima!

Ceciel van Beek-Oomes 23-04-2018
10
10
10
10

Moest er even aan wennen maar bevalt prima!

Ceciel van Beek-Oomes 23-04-2018
10
10
10
10

Moest er even aan wennen maar bevalt prima!

Ceciel van Beek-Oomes 23-04-2018
10
10
10
10

Moest er even aan wennen maar bevalt prima!

Casper Klouwer 22-04-2018
7
7
7
7

B Doek 22-04-2018
8
6
7
7

Ligt lekker, kan er goed op slapen.

piet de with 18-04-2018
9
8
9
8,7

een verademing om op zo'n matras te kunnen slapen. zowel mijn vrouw als ik slapen veel beter, worden minder keren wakker per nacht. we gaan zelfs eerder naar bed!

Ronald Vrijvogel 15-04-2018
10
10
10
10

Anneke Vos-Vreugdenhil 15-04-2018
7
7
7
7

peter van van Grieken 12-04-2018
10
10
10
10

we draaien minder in bed waardoor we uitgeruster zijn

Arrish Kramer 11-04-2018
8
8
8
8

A.F. Adams 09-04-2018
8
6
6
6,7

Linda Schut 03-04-2018
8
9
9
8,7

Fijn matras voor zij- en rugslapers.

Sjaak Kersten 31-03-2018
8
7
8
7,7

Even wennen is wat harder dan gewend

catharina Oletta 29-03-2018
6
6
6
6

Had eigenlijk de matras met pocketveren moeten hebben

Edwin Marteijn 28-03-2018
8
8
8
8

Jan Emmens 27-03-2018
9
9
9
9

prima product. slapen goed

wilbert van veldhoven 27-03-2018
9
9
9
9

L Oostenbrink 26-03-2018
9
8
8
8,3

Slow motion 4 ligt prima. Zelf vind ik het matras heerlijk liggen. Mijn vrouw geeft echter aan dat het matras heel warm is. Dit vindt ze niet prettig. Bij onze vorige matrassen had ze pijn in de heupen dat is met de slow motion 4 verdwenen. Wel geeft ze aan meer last van de schouder te hebben. Je ligt langer in een houding. Dit geeft blijkbaar toch druk in de schouder als ze op de zij ligt.

Andre van Zon 26-03-2018
7
8
8
7,7

Voor mijn echtgenote is de matras nog niet optimaal. Zij heeft veellast van haar heup.

JCH Dedert 20-03-2018
9
9
10
9,3

is een degelijk en goed liggend matras met comfort wat je slaap ten goede komt.

Emile de Kraker 19-03-2018
7
7
7
7

nog moeilijk te beoordelen , is nog te kort . wel koude matras nu in de winter misschien in de zomer wel lekker kan zijn . Nog wel last in de onder rug.

L.J. van der Bas 19-03-2018
6
8
8
7,3

Noodzaak om matras iedere 14 dagen om te moeten draaien vinden we best bezwaarlijk.

Jan Sietsma 18-03-2018
7
9
9
8,3

Slaapt heerlijk.

Paul Kuipers 14-03-2018
10
10
10
10

Ronduit heerlijk!

M Galle 13-03-2018
10
10
10
10

Nancy D'hont 09-03-2018
9
10
10
9,7

Frans Niekel 08-03-2018
8
7
9
8

Matras is wel vrij hard

Tim van der Velden 07-03-2018
9
9
9
9

Het is een top matras geen last meer van mijn rug dus erg blij mee!!!!

Jan Kooij 07-03-2018
9
9
9
9

Ons tweede Mlinematras, bevalt goed

Jan Kerremans 06-03-2018
8
8
9
8,3

Minder rugpijn en ontspannend

herman geelhoed 27-02-2018
10
10
10
10

Goed matras, geen enkele spijt van, de vorige matras was ook een M.line Nooit meer iets anders!

Willem Wichgers 26-02-2018
10
10
10
10

Leo Timmermans 24-02-2018
10
10
9
9,7

GJ Ebbers 23-02-2018
6
4
4
4,7

Helaas slaapt het enorm zweterig en benauwd. Lichaamswarmte wordt slecht afgevoerd. Jammer want verder ligt het wel fijn namelijk. Ik kreeg schouder- en rugklachten.

S Brouwer 20-02-2018
9
8
9
8,7

Het matras is vrij ligt en verschuift relatief gemakkelijk op een boxpring. Als het matras koud is, is het lekker hard, naar mate de nacht vordert en dus warrmer wordt, wordt het zachter.

H de Graaf 19-02-2018
10
9
9
9,3

Je voelt echt de ondersteuning opkomen zodra je gaat liggen.

Evelien Meijer 17-02-2018
9
9
10
9,3

Wanneer je gaat liggen voelt het matras wat hard aan maar vervolgens ligt het heerlijk en slaap ik sinds dit matras veel beter en rustiger.

j Nieuwenhuizen 14-02-2018
6
9
9
8

de matras regelmatig keren is lastig zonder handgrepen,en de verkoper heeft ons dat niet verteld.De hardheid daar moeten wij nog aan wennen

H.R. Prins 12-02-2018
8
8
8
8

dirk hubers 12-02-2018
9
9
10
9,3

A. Smit-de Wit 07-02-2018
8
8
8
8

John Nijst 04-02-2018
1
8
8
5,7

Als gevolg van het ontbreken van lussen aan de zijkanten, is het heel moeilijk om het matras te verplaatsen.

Jan Traas 03-02-2018
9
9
8
8,7

Immy Nieuwland 24-01-2018
9
9
8
8,7

Heerlijk na even wennen

J G Vrij Peerdeman 18-01-2018
9
9
9
9

De matrassen hebben nu kleurtje ingeweven, deze geven af op mijn witte onderlaken

J.H.G. Bontje 17-01-2018
1
10
10
7

en product die heel goed je rust in de nacht terug brengt

Emiel Oost 15-01-2018
9
9
9
9

Lisette Onderdijk 12-01-2018
9
9
10
9,3

Prima matrassen. Word uitgerust wakker. Geen rugklachten meer. Goede ondersteuning.

H.W. Janssen 04-01-2018
7
9
10
8,7

Ginette Gussinklo-Ormel 04-01-2018
8
9
9
8,7

Paul Burger 26-12-2017
9
8
8
8,3

Jo Houben 26-12-2017
8
10
10
9,3

Jan Verstegen 22-12-2017
10
10
10
10

Goed matras

cindy kremer 22-12-2017
9
9
9
9

het matras is precies wat ik zocht in mijn bed . ondersteuning daar waar ik het nodig heb ben echt uitgerust als ik uit bed kom

Dirk Arfman 22-12-2017
10
10
10
10

Super fijne matrassen.

P. Leenart 16-12-2017
8
8
8
8

we slapen als roosjes, de overgang van box spring naar softline is wel een dingetje, in en uit bed komen vergt wat handigheid en idem omdraaien. Het op maken van softline topper vinden we niet prettig buiten onze eerdere swensen toppers. Wij zijn tevens erg benieuwd naar de houdbaarheid van softline toppers in vergelijking met de voornoemde toppers. Wij zijn wat kritisch als we denken aan onze ervaring met de softline topper.

Jan Spa 05-12-2017
8
8
8
8

In het begin was hij toch wat te hard waar ik last van had maar dat word langzaam beter

Robin Vos 04-12-2017
9
9
9
9

Bert Kroeze 28-11-2017
8
8
8
8

Peter Blom 25-11-2017
7
8
8
7,7

Fons van Os 24-11-2017
10
10
10
10

Gewoonweg perfect!

Marga Kuin 17-11-2017
1
1
1
1

ik heb nu mijn 3 de m-line matras maar vind het echt vreselijk. mijn lichaam is gebroken als ik uit bed kom. het is warm en zweterig. onze 1ste matras was juist heel goed maar moest omgeruile worden vanwege dat het niet goed meer was. nu hebben wij gehoord dat de samestelling is verandert en het is voor ons echt waardeloos. de kwaliteit is erg verslechterd

Nicole van Vugt 10-11-2017
10
10
10
10

Het beste matras als je rug- of nekklachten hebt.

Dennis Timmermans 02-11-2017
9
8
9
8,7

Goed ondersteunend matras, je zakt er niet geheel in weg zoals andere vergelijkbare matrassen.

L. Roedema 02-11-2017
9
9
9
9

goed

Donny Baegen 27-10-2017
10
10
10
10

Heerlijk matras. Waarbij alle delen van het lichaam perfect ondersteund worden. Na het testen van de diverse matrassen is gebleken dat de Slow Motion 4 voor ons het meest ideale matras was. En dit merken wij elke ochtend weer. Beter uitgerust en minder fysieke klachten waaronder stramme rug . Ook het gewicht van de matrassen is ideaal zodat ook mensen met minder fysieke kracht de matrassen kan hanteren om bijvoorbeeld de hoezen te verwijderen wanneer dezze gewassen moeten worden. Kortom; Voor ons geen andere matrassen meer!

f van wees-bindels 21-10-2017
9
9
9
9

is gewoon super, we weten weer wat heerlijk slapen is.

M.J. van Alebeek 19-10-2017
8
8
8
8

heel tevreden. geeft goede ondersteuning

Geertje Brinkmann 16-10-2017
7
9
9
8,3

Het lijkt wel alsof ik op zee dobber op mijn surfboard, die sensatie is enorm relaxt. Het wegzakken in het matras lijkt op floten/drijven. Ik vind dat heerlijk. Voelt zacht, zonder dat het werkelijk zacht is. Het matras ondersteund op een hele aangename manier.

Dhr. Groot 29-09-2017
10
10
10
10

Jos Koster 28-09-2017
8
8
8
8

s Ochtend wil je al weer dat het snel avond is.

Ben Schoormans 27-09-2017
10
10
10
10

Annelies Bierling 20-09-2017
9
9
9
9

Ruud Spring in 't Veld 18-09-2017
8
8
8
8

Kuno van Engelen 18-09-2017
8
8
8
8

Henk van den Hout 18-09-2017
8
7
9
8

Ik persoonlijk vind de Slow Motion 3 toch nog te hard liggen, Ik ga binnenkort na de winkel om te kijken of er niet een zachtere uitvoering is .

Frank Hartman 09-09-2017
9
10
10
9,7

De matrassen waren een goede en juiste aankoop en een goede vervanger voor de oude Auping matrassen.

Gini de Knegt 05-09-2017
8
8
8
8

Prima matrassen en kussens slapen goed.

Margreet Hogetoorn 22-08-2017
10
10
10
10

Prima matras. Zijn er zeer tevreden over.

Almara Zwinkels 30-11--0001
10
10
10
10

Vullers 30-11--0001
10
10
10
10

PM van Keulen 30-11--0001
10
8
8
8,7

J.Senneker 30-11--0001
2
2
2
2

Niet tevreden oorzaak er komt een kuilin het midden van het matras

Thomas Vanderbroeck 30-11--0001
10
10
10
10

Ligt zeer comfortabel, hoeft niet gedraaid te worden ik mis nooit ondersteuning op enig deel van mijn lichaam

B.F. Verhoef 30-11--0001
10
10
10
10

slaapt prima!

RA Habets 30-11--0001
10
10
10
10

Is een zeer fijn matras

R Maring 30-11--0001
10
8
8
8,7

Matrassen zijn super!

R. Rohaan-Mul 30-11--0001
2
2
2
2

geen beoordeling mogelijk, omdat wij twee matrassen hebben gekregen die zeer verschillend zijn in hardheid !!!<br/>welke is de echte nr IV ????<br/>Na onze melding daarvan bij Beter Bed Hengelo (ong. 10 dagen geleden) heeft men nog geen contact opgenomen om ze te vervangen. We gaan dus zelf weer bellen<br/>RR

F. Buiter 30-11--0001
10
10
10
10

Top matras die hadden we eerder moeten hebben.

w de vogel 30-11--0001
10
10
10
10

slaapt stukken beter

Caredda 30-11--0001
8
8
8
8

Henkes 30-11--0001
6
8
10
8

Ik mis om de matras te draaien/ verplaatsen b.v. handvaten . Matras is zwaar en dan trek je misschien teveel aan de zijkant van de hoes waardoor dat t.z.t. misschien heeft te lijden.

A.v.d. Bovenkamp 30-11--0001
10
10
10
10

wij zijn zeer goed tevreden en raden iedereen aan om voor deze matrassen te kiezen.

P. 30-11--0001
6
10
8
8

Jammer geen handvatten om te draaien. Is erg moeilijk voor ons ouderen.

Wim 30-11--0001
8
10
8
8,7

Zeer goed matras. Ik ben er super blij mee. Eindelijk geen pijn in mijn botten meer.Jammer dat de matrassen zo zwaar zijn, maar dat is het enige puntje

hm van schijndel-hendriks 30-11--0001
10
10
10
10

We slapen heerlijk op deze matrassen! Jammer dat de wekker zo vroeg gaat ).

Demollin 30-11--0001
10
10
10
10

Alleen maar lof. Ben zeer tevreden!!

Waagenaar 30-11--0001
6
10
10
8,7

Super matrassen. Wij zijn er erg blij mee.

C.A.H.M. van Bakel 30-11--0001
8
8
8
8

P.Noor 30-11--0001
4
2
2
2,7

Dit matras blijkt voor onze ruggen te zacht te zijn. Wij hebben meer rugklachten dan voorheen. Er is door het verkooppunt al een service aanvraag naar jullie toegestuurd, voor beoordeling van het matras. Groeten Peter Noor en Suze Dooper

piquet jc 30-11--0001
8
8
10
8,7

bonjour, la première semaine faut s adapter,mon épouse il lui a fallu 15j. juste que la couche du dessus visco elastic pourrait avoir 1cm en moins ,ceci pour mieux ce retourner. a part cela ,je suis très content du motion 4

de Groot 30-11--0001
8
8
8
8

Ligt goed. ( partner )

Nell Schut 30-11--0001
8
8
8
8

Het oude Mline matras ligt beduidend anders dan de nieuwe versie, Qua afwerking zit het er allemaal netjes uit. Ook handig is dat je de alleen de bovenste laagvan de matrashoes eraf kan ritsen zonder dat heel de hoes eraf moet. het is wel raar dat je 60 euro moet betalen als je het matras wilt wisselen voor een ander. Of je het al of niet hoeft te betalen laten we even in het midden. Het feit dat het regeltje bestaat als je in deze klasse een matras koopt vindt ik belachelijk.

Smit 30-11--0001
6
10
10
8,7

We hebben deze matrassen nu ca 8 weken, maar zijn vol lof. Ik had op onze oude matrassen regelmatig last van rugpijn, maar dat is nu over. We slapen er prima op.

Andre 30-11--0001
6
6
8
6,7

Peter Monnee 30-11--0001
8
8
4
6,7

Jose Titihalawa 30-11--0001
10
8
10
9,3

Meerloo 30-11--0001
10
10
10
10

Super bed

Jonkman 30-11--0001
6
6
6
6

H. Ruizendaal 30-11--0001
10
10
10
10

Goede ondersteuning voor de rug en nek. Na een paar nachten wennen wil ik niets anders meer. Zeer tevreden.

Pim 30-11--0001
8
10
10
9,3

Wanten 30-11--0001
10
10
10
10

A W Beek 30-11--0001
8
8
10
8,7

We zijn zeer tevreden over de matrassen. We worden echt uitgerust wakker. Top matrassen !

AJC Lips 30-11--0001
10
10
10
10

S laapt net zo lekker als onze vorige M-Line die we na bijna 10 jaar slaapgenot hebben vervangen.

v loon 30-11--0001
8
8
8
8

G.F. Feij en mevr. P. van de Ven 30-11--0001
10
10
10
10

uitstekend

Blankestijn 30-11--0001
10
10
10
10

Sinds 2 weken hebben we de M Line4 matrassen in bezit. We slapen er prima op en we merken dat de matrassen goede ondersteuning bieden.

Baijens 30-11--0001
8
8
8
8

Nog beter dan verwacht.

Van der Mooren 30-11--0001
10
10
10
10

In het begin moesten we natuurlijk we wennen,maar het matras slaapt heerlijk.

Wiebe 30-11--0001
8
8
10
8,7

top

P.W.Langendijk 30-11--0001
8
8
8
8

prima

Damen 30-11--0001
10
10
10
10

sinds ik slow motion 4 heb, heb ik geen last meer van mijn rug

Renaldo Jansen 30-11--0001
10
10
10
10

Echt een super matras leg heerlijk gelijk geen last meer van me onder rug

M.Wildschut van hengel 30-11--0001
10
10
10
10

Na ruim 9 jaar op mijn 1e Mline geslapen te hebben kwam er een veer los en heb ik de winkelier gevraagd wat ik daar aan kon doen. Er kwam iemand kijken en er werd meteen een nieuwe matras besteld waar ik al weer een aantal maanden heel tevreden over ben. Voor mij nooit meer iets anders.

PSM van Dongen 30-11--0001
8
8
8
8

Gehoel 30-11--0001
10
10
10
10

zweep 30-11--0001
10
10
10
10

G.J. Aret 30-11--0001
8
10
10
9,3

m. de Kruif 30-11--0001
10
10
10
10

G.Hulleman 30-11--0001
10
10
10

tot nu toe prima

Kingma 30-11--0001
10
10
10
10

C Driessen 30-11--0001
8
6
8
7,3

schuift op onderkant van de boxspring

G. van de Putte 30-11--0001
6
10
8
8

Het slaapcomfort van dit matras is zeer goed. Vandaar de 100 procent score. Je slaapt uitstekend op dit matras. Door de dikte van het matras is het gebruikersgemak matig. Over de ondersteuning in de winkel tijdens het uitproberen ben ik tevreden. Verder geen ervaringen.

Frank Bombay 30-11--0001
8
8
8
8

In het begin lijkt het matras heel hard maar heb het gevoeld dat ik wel goed wordt ondersteund.

Jan vander Vinne 30-11--0001
10
10
10
10

N.Vlaar 30-11--0001
8
8
8
8

Kevin Geenen 30-11--0001
8
10
10
9,3

Top matras!

Borsje 30-11--0001
10
10
10
10

A. Willemse-Hogchem 30-11--0001
10
10
10
10

DGCH Meurders 30-11--0001
10
10
10
10

Fantastische matrassen. Mijn vrouw en ik sliepen vanaf de eerste nacht meteen geweldig en stonden uitgeruster dan voorheen, op. Dit hadden we 10 jaar eerder moeten doen

slegers 30-11--0001
10
8
8
8,7

Ik slaap een stuk beter!! Ik heb zeker een dag of 7 moeten wennen!!

Hakki Bulut 30-11--0001
10
10
10
10

slegers 30-11--0001
10
10
10

Ik slaap een stuk beter!! Ik heb zeker een dag of 7 moeten wennen!!

M.Kleijderman 30-11--0001
10
10
10
10

J.Giroldi 30-11--0001
6
8
6
6,7

De matrassen bevallen prima

E. Niland 30-11--0001
8
8
8
8

Erg goede matras.

J. Koopman 30-11--0001
8
8
8
8

Goede matrassen. Aan te bevelen.

de haas 30-11--0001
8
8
8
8

Sanne Franssen 30-11--0001
10
10
10
10

Een fijn, stevig matras, wat ook zeker geschikt is voor iemand zoals ik met een hernia.

j.de jong 30-11--0001
10
10
10
10

Zeer goed matras.

Aalten 30-11--0001
8
10
10
9,3

Eindelijk zonder pijn en uitgerust wakker worden. Beste cadeau voor mijzelf ever.

Been 30-11--0001
10
8
8
8,7

ik ben erg benieuwt hoe het matras over een half jaar ligt je krijg er namelijk wel erg gauw een kul in. maar tot nog toe valt het niet tegen.

wagteveld 30-11--0001
8
8
8
8

prima

Benjamin Tissink 30-11--0001
8
10
8
8,7

j.zammouri 30-11--0001
10
10
10
10

Heerlijk gevoel als je de volgende dag opstaat Alleen een nadeel is dat je altijd heel vroeg naar bed wil om op je matras te liggen

Thijssen 30-11--0001
10
10
10
10

Super.Slapen wordt Smilen. mline + S van super geeft Smilen!Hihi

S.J. Borsje 30-11--0001
10
10
10
10

Kempe, Jan 30-11--0001
10
10
10
10

slapen op deze matras als een roos

Duits 30-11--0001
10
8
8
8,7

Marijke Kling 30-11--0001
10
10
10
10

Heb erg veel arthrose maar slaap nu weer een uur of 5 door dus een dikke 10

P.Th van&#039t Klooster 30-11--0001
6
8
8
7,3

gewicht met opmaken-verschonen

J.Nagtegeller 30-11--0001
8
10
10
9,3

motion 3 hebben wij hiervoor gehad,deze liggen nog lekkerder veel steviger wij zijn hier erg blij mee

Borrias 30-11--0001
10
10
10
10

De matras is stevig maar slaapt zeer prettig. Is zacht waar nodig en ondersteund goed. Het enige nadeel is dat ik soms moeite heb met opstaan omdat ik juist zo lekker lig. :)

J. de Boer 30-11--0001
10
8
6
8

Susanne Suermondt 30-11--0001
8
6
10
8

Een heerlijk matras. In het begin wel echt even wennen, omdat het toch heel anders ligt dan we gewend waren. Ondertussen slapen we beiden heel diep.

J.C.de Boom 30-11--0001
8
10
10
9,3

Zeer goede matrassen

wim te grotenhuis 30-11--0001
2
2
2
2

te kort om nu een goede beoordeling te geven<br/>je lichaam moet eerst een aantal weken/maanden<br/>wennen tot nu toe redelijk geslapen geef liever over een aantal maanden 2 tot 3 maanden nog een keer een mening

M.J. van Schöll 30-11--0001
8
10
10
9,3

uitermate tevreden, heerlijk matras

H 30-11--0001
10
10
10
10

De matrassen liggen heerlijk!

dekkers 30-11--0001
10
10
8
9,3

Het matras ligt fantastisch , alleen jammer dat het bij de schouders wat te stevig is. Maar sinds jaren slaap ik nu de hele nacht.

Victor 30-11--0001
8
8
10
8,7

Stevig maar ook flexibel genoeg, zoals je mag verwachten van traagschuim

CEC Dullemond-Zonderman 30-11--0001
10
10
10
10

Super matras! Vanaf dag één dik tevreden kan haast niet wachten om weer naar bed te gaan, zo lekker ontspannen ligt het matras.

J.M. Meesters 30-11--0001
8
10
8
8,7

Slaapt heerlijk hoop dat het zo blijft

R. Hertoge 30-11--0001
10
10
10
10

8

J.G. Bakkenes 30-11--0001
8
10
8
8,7

C van der Velde 30-11--0001
8
8
8
8

Dieni Masman-Kappert 30-11--0001
8
6
8
7,3

Het betreft in mijn geval een matras die is vervangen, nadat de eerste Slow Motion IV binnen de garantietermijn gebreken vertoonde. Dank voor de nieuwe matras!<br/>Deze lijkt wat harder en vooral ook iets lager dan de eerste.

J.M. de Jongh 30-11--0001
8
10
10
9,3

Prima

Kessels-Caris 30-11--0001
8
8
8
8

Jan vd Bent 30-11--0001
10
10
10
10

Voldoen aan de hoge verwachtingen.

R 30-11--0001
10
8
8
8,7

Prima

Ingrid Hermus 30-11--0001
8
10
10
9,3

van Croonenburg 30-11--0001
8
10
10
9,3

prettig matras, vormt erg goed naar lichaam. Erg tevreden. Opmaken is wat lastig door dikte van matras. Maar dat is ook het enige!

J Takes 30-11--0001
8
8
8
8

Prima

Van der Klein 30-11--0001
8
6
2
5,3

Matrassen zijn zwaarderen hoger dan de m-line 3. (2004 model). Het is een hele klus om de bedden te verschonen. Handgrepen aan het matras zou handig zijn.

Hans van den Buijs 30-11--0001
8
8
8
8

Het even wennen maar na een paar weken slaap ik prima op mijn M-lineIV

j.r drenth 30-11--0001
6
8
8
7,3

het is geweldig

VersteegJ 30-11--0001
8
6
6
6,7

Tot op heden ongeveereen maand in gebruik. De matrashoes wat losjes en zeer gevoelig. In de zaak EHV mijn probleem gemeld. Na een uur die dagzou ik bericht krijgen maar nog niets gezien of gehoord.

Floris-Jan den Boer 30-11--0001
10
10
10
10

Zeer fijn matras. Elke ochtend uitgerust wakker geworden. Hoogstaande kwaliteit. Goede investering geweest

Ger Sulkers 30-11--0001
8
8
10
8,7

gewldige matras, hadden we veel eerder moeten doen.

Leon Pepermans 30-11--0001
10
10
10
10

Eerste weken is wennen maar is nu uitstekend

Dennis Metzelaar 30-11--0001
10
10
10
10

Vanaf dag 1 goed op geslapen, echt een geweldig matras.

M.W. Flameling 30-11--0001
8
10
8
8,7

Bij het opstaan is er wel verbetering in mijn onderrug, de matras is warm met slapen, hoop, dat hetzomers niet te warm zal zijn.

F.W. van Nisius 30-11--0001
8
8
10
8,7

Matras was in het begin stugger dan ik ervaren had bij de dealer. Bij aflevering was wel gezegd dat de matras uit de kou kwam en daardoor wat harder was. Het heft denk ik toch wel 2 weken geduurd voor ik de matras comfortabel vond

J.Boven-Olthoff 30-11--0001
10
10
10
10

Ben er heel erg tevreden mee

wilma van iersel 30-11--0001
8
10
10
9,3

Heerlijke matras, wij hebben eerder een m- line matrasgehad van een zachter type dus de eerste paar weken welmoeten wennen.

C.M. de Wit 30-11--0001
8
8
8
8

Maar niet kopen bij beter bed

Sebastiaan Kooijman 30-11--0001
10
10
10
10

Sinds ik op de SM4 slaap heb ik geen rugklachten meer in de ochtend. Mijn dag is een heel stuk fijner op die manier.

Alewijnse 30-11--0001
10
10
10
10

Marcel 30-11--0001
10
10
10
10

Wij waren opzoek naar een hard en ook comfortabel matras. Daarbij zijn wij op de Slow Motion 4 uitgekomen. Een heerlijk stevig matras dat toch naar je lichaam vormt. Tot nu toe bevallen de matrassen ons heel goed.

r. vd beek 30-11--0001
6
8
6
6,7

A de jong 30-11--0001
8
8
8
8

zonder rug op staat

Kooistra 30-11--0001
10
10
10
10

Uitstekend. Jaren niet zon goed matras gehad

Jansen 30-11--0001
8
8
8
8

H.W. Kooijman 30-11--0001
10
10
10
10

Henny kempen 30-11--0001
8
10
10
9,3

goed

J.J.J.de Kuijper 30-11--0001
10
10
10
10

zeer goed matras

G. Meijer 30-11--0001
8
8
8
8

j c van erp 30-11--0001
10
10
8
9,3

Schepers 30-11--0001
10
10
10
10

Ligt goed. Tevreden en goed geslaagd. Zo goed dat we voor mijn echtgenote eenzelfde matras hebben besteld v.a. gisteren 29 okt.

Baars 30-11--0001
6
6
6
6

heb de eerste nachten vreselijk geslapen. Kwam met pijn in mijn rug uit bed. Mijn man sliep gelijk fantastisch en had nergens last van. Nu ben ik er aan gewend en slaap gelukkig goed en geen rugpijn meer

Van Overveld 30-11--0001
10
10
8
9,3

Al jaren last van lage onderrug, en sinds ik m- line heb, heb ik nog nooit zo goed geslapen in 47 jaar tijd. Dus aan te bevelen, kussens zijn ook perfect

G. van Oudheusden 30-11--0001
8
10
8
8,7

Grandioos slaapcomfort.<br/>Hopen dat dit zo blijft.

A.J.N. van Dartel 30-11--0001
10
10
10
10

uitstekend

Karin Peeters 30-11--0001
8
10
10
9,3

beter dan de Slow Motion 3

Aerts 30-11--0001
10
8
4
7,3

Het bed ligt heel stroef... Maar geeft voldoende ondersteuning op de plaatsen waar het nodig is.

Gerard van Antwerpen 30-11--0001
10
10
10
10

heerlijk slapen kunnen wij iedereen aanbevelen

H.Klooster-Spanjer 30-11--0001
8
10
8
8,7

Zeer tevreden!

E. Nagel Soepenberg 30-11--0001
8
8
4
6,7

Ik zak wat diep weg, had een ietwat stijvere matras verwacht.

Ummenthum 30-11--0001
8
10
10
9,3

Zware matrassen maar super ligcomfort

Wijen 30-11--0001
10
10
10
10

Hadden we jaren eerder moeten doen. Een echte meerwaarde.

P.J.M.Janssen 30-11--0001
8
10
8
8,7

Tot nu toe een heerlijk bed

Sascha Pamperin 30-11--0001
8
8
8
8

E.v.Elderen 30-11--0001
4
4
4
4

-Rugklachten, in de vroege ochtend, zijn helaas nog geen verleden tijd.<br/>-Tevens ervaar ik de schouderzone als te stevig.<br/>-Het draaien op deze matras kost meer moeite

Bout 30-11--0001
8
8
10
8,7

ik heb moeten wennen aan mijn matras, had vooral last van mijn onderrug. na 14 dagen was de stijfheid weg. ikslaap een stug rustiger en dieper

Wintmulder 30-11--0001
10
10
10
10

Geweldig goede matrassen 2006 nu na ruim 10 jaar weer de zelfde gekozen slaap en ligt goed helemaal aan te bevelen

van Daal 30-11--0001
10
10
8
9,3

Fijne matras, erg comfortabel met goede ondersteuning.

w Hartman 30-11--0001
10
8
10
9,3

h brouwer 30-11--0001
4
6
8
6

heet is lastig om het bed te verschonen omdat de matrassen moeilijk op te tillen zijn voor mij

Deneer 30-11--0001
10
10
8
9,3

Slaapt echt voortreffelijk. s morgens herlijk uit geslapen.

LC de Ridder 30-11--0001
10
10
10
10

Poley 30-11--0001
6
8
8
7,3

er zouden aan de zijkant wel handvatten mogen zitten in verband met het draaien van de matras

Arend van Wijhe 30-11--0001
10
10
8
9,3

De ondersteuning van mijn rug voelt zeker na een korte opwarmtijd erg goed aan. Ik slaap daadwerkelijk beter!

Moons Andy 30-11--0001
6
8
8
7,3

Zeer tevreden over het product

PH van de Laar 30-11--0001
10
10
10
10

We moesten wel erg wennen aan de hardheid van het matras. Pas na enkele weken waren we er aan gewend. Nu ligt hij heerlijk.

H. Bouwer 30-11--0001
8
8
10
8,7

Ons vorige matras was ook een MLINE,dus dat zegt al genoeg. Ligt goed, ondersteund goed.

J.A. van Baaijen 30-11--0001
6
8
6
6,7

Hans Bontje 30-11--0001
8
8
8
8

ik wist niet dat slapen zo fijn was. Grandioos matras

L.C. Werkhoven 30-11--0001
10
10
10
10

bevalt supergoed

Muriel Paauwe 30-11--0001
10
10
10
10

top matras !

Lynn Veldhuis 30-11--0001
10
10
10
10

Vugs 30-11--0001
8
8
8
8

Bastiaan Swager 30-11--0001
10
10
10
10

heel super lekker fantastisch bed!

O.C. v Haren 30-11--0001
8
8
8
8

prima matrassen, geen seconde hoevenwennen

A.M. Franssen 30-11--0001
10
10
8
9,3

Matras past zich goed aan aan het lichaam. Omdraaien gaat gemakkelijk.

H.S.Dekker 30-11--0001
8
8
8
8

M.W.Vrij 30-11--0001
10
6
10
8,7

Wij hebben bewust gekozen voor hard matras,mijn man vind het geweldig,ik nog even wennen,maar ik ben op de hoogte v d omruilgarantie!! dus nog even afwachten

P.M.Feddes 30-11--0001
8
8
8
8

Vrolijk-van de Ploeg 30-11--0001
8
6
8
7,3

Het matras ligt tot nu toe wat harder dan in de winkel

P. Tiggeloven 30-11--0001
8
8
10
8,7

goed

A.W. Reijman 30-11--0001
10
10
10
10

Sinds jaren slaap ik weer leker

P. Mohlmann 30-11--0001
10
10
10
10

Ondersteunende matras, geeft een ontspannen gevoel.

E. van Kruchten 30-11--0001
6
8
8
7,3

Van Geffen 30-11--0001
10
10
6
8,7

Anton van soest 30-11--0001
10
8
8
8,7

moet er wel aan wennen

Ir. H. Bosman 30-11--0001
8
8
8
8

de matrassen zijn goed, alleen is ons geadviseerd om daar van M-Line speciale moltons bij te kopen , een hoop geld maar hebben wij wel gedaan, alleen dit is een tegenvaller, de molton blijft niet goed om de matras zitten, verschuift heel erg, waardoor het slapen op de nieuwe matrassen niet hetgeen is wat wij er van verwacht zouden hebben !! Conclusie: haal uit de molton de mooie blauwe bies van de zijkant er uit en zorg voor een strakker soort elastiek aan de onderkand zodat de molton op zn plaats blijft zitten om de matras. Graag verwacht ik van u hier een reactie op! Met vriendelijke groeten, Ir. H. Bosman

Bram Speelman 30-11--0001
10
10
10
10

Ik wist niet dat je lekker zacht kan slapen. De Slow Motion 4 was een van de beste investeringen die we gedaan hebben!

R. Koch 30-11--0001
10
10
10
10

Goed en stevig

C. Bartels 30-11--0001
10
8
8
8,7

A. Balkenende 30-11--0001
8
8
10
8,7

van den Berg 30-11--0001
10
10
10
10

helemaal top. zelf de 1e nacht sliep het matras al gelijk goed. geen wen periode klasse

Gatowinas 30-11--0001
10
10
10
10

Sinds ik dit matras heb nooit meer last van mijn rug of wakker liggen. Elke ochtend een uitgeslapen gevoel. Ga nu na hotel overnachtingen graag naar huis om in mijn eigen goede bed te slapen. Voor mij nooit meer iets anders.

Wessels 30-11--0001
8
8
8
8

Wim Steeghs 30-11--0001
10
10
10
10

t van der weiden 30-11--0001
10
8
8
8,7

Zie boven

C.A.M. Zwemer 30-11--0001
8
10
8
8,7

heel tevreden over het gebruik, nadeel dat matras heel zwaar is

Pardoel 30-11--0001
8
10
10
9,3

Heerlijke matrassen!

Monique Dolleman 30-11--0001
10
10
10
10

Je wordt uitgeslapen wakker!

J.Engelen 30-11--0001
10
10
10
10

siaap lekker

W.Bergmans 30-11--0001
10
10
10
10

Ik sliep slecht want ik heb een scoliose rug en versleten heup dat gaat nu veel beter met de m line matras

J.J.P.Eijmael 30-11--0001
10
8
6
8

Goed

Liesbeth Stoelinga 30-11--0001
8
10
10
9,3

Was wel wennen, na goed afstellen vd lattenbodem lig ik nu prima.

cornips 30-11--0001
6
8
10
8

goede ondersteuning, zakt niet door. Vanwege dikte niet zo gemakkelijk opmaken met mijn hoeslakens

Mc Koster 30-11--0001
2
6
4
4

Ik merk nog geen verschil tussen mijn oude matras en deze

P.M.M. van den Dungen 30-11--0001
10
10
10
10

Ik ben uiterst tevreden over het matras en zou niet anders meer willen

Rovers 30-11--0001
10
8
8
8,7

A.B. Nieuwenhuijse 30-11--0001
10
10
10
10

Prima matras.

M.T. van Tongeren 30-11--0001
10
10
10
10

Ligt veel beter dan het oude matras!

E.Metsch 30-11--0001
8
10
10
9,3

het was eenuitstekende keuze!

J. de Ruiter 30-11--0001
10
10
10
10

Een dikke 10! Wordt veel fitter wakker dan voorheen.

Hamming 30-11--0001
8
8
8
8

Marianne Brederode 30-11--0001
4
6
6
5,3

R. Aardenburg 30-11--0001
10
10
10
10

g.louwsma 30-11--0001
8
8
8
8

Even wennen, maar wordt steeds prettiger

J.Timmermans-Theeuwen 30-11--0001
10
10
10
10

Wij slapen heerlijk en worden uitgerust wakker sinds we de MLine matrassen hebben

Barry Blokzijl 30-11--0001
10
10
10
10

Prima matras die voldoende ondersteuning geeft.

leeuwe 30-11--0001
10
10
10
10

Een geweldig goed matras.

fjm v/d berg 30-11--0001
8
8
8
8

Goed

Scilla Riphagen 30-11--0001
10
10
10
10

Voor mij een geweldige matras

g.a.eggenhuizen 30-11--0001
8
8
8
8

het slaapt goed.

Zeldenrijk 30-11--0001
10
10
6
8,7

Frans van As 30-11--0001
10
10
10
10

Prima matrassen, 2 stuks van 200 x 90 . Het was even wennen, maar algauw liggen ze goed.

R.J.Warnaar 30-11--0001
8
8
8
8

Richard Engeringh 30-11--0001
6
8
8
7,3

Slaapt erg lekker veel ondersteuning.

Rietdijk-Graff 30-11--0001
10
8
8
8,7

Deze matras is toch anders als die van 2007. Hij is harder.

T,A,Koning 30-11--0001
8
8
6
7,3

Ik had hem iets stevige verwacht .maar ben tevreden.

Adje van Orsouw 30-11--0001
10
10
10
10

ligt prettig

P.R. Eijkelenboom 30-11--0001
10
10
10
10

Tot nu toe zeer tevreden over kwaliteit van de nachtrust op ons nieuwe bed. Hopelijk blijft het zo.

Broos 30-11--0001
10
10
10
10

heerlijk matras !

Künzel 30-11--0001
10
10
10
10

De matras ligt heerlijk, een verademing voorbij de vorige matras dat toch ook geen slechte was. Ik word meer uitgerust wakker en heb nu al minder rugklachten dan voorheen. Super!

F.de wit 30-11--0001
6
8
10
8

Geen rugklachten meer

Thomas Kern 30-11--0001
10
10
10
10

Een absolute aanrader. Gelijk na de eerste nacht ha dik opvallend minder rugpijn dan de maanden en jaren ervoor met mijn oude matras. Onverwacht goed!

M.O. Jurrjens 30-11--0001
8
10
8
8,7

M Jansen 30-11--0001
10
10
10
10

g.zuidema 30-11--0001
10
10
10
10

wij hadden 4 jaar geleden een Mline 2 en Mline 3 gekocht dit was na 4jaar helemaal doorgezakt,maar er is iemand langs geweest en die heeft gezegd dat wij een nieuwe matras mochten uitzoeken,wat een schitterende service was dit nu hebben wij een allebei een Mline4 wat een verademing was dit en gelukkig stukken minder rugpijn en wij hebben haast niets moeten betalen.Wat een service van Beter Bed en Mline

J.C. Smeenk 30-11--0001
8
10
10
9,3

Bevalt heel goed. Moet alleen wennen aan opmaken van bed met hoeslaken. Daarvoor moet je de matras wat optillen en die is een stuk zwaarder dan mijn vorige. Voordeel: je hoeft het matras niet te keren!

K.J. Grobben 30-11--0001
8
6
8
7,3

van de 2 slowmotion 4 is er inmiddels 1 omgeruild tegen een slowmotion 3 i.v.m. het comfort (te hard)

m de jong 30-11--0001
8
8
8
8

Precies wat wij ervan verwacht hadden

R. de Haan 30-11--0001
8
8
6
7,3

Bevalt tot nu toem goed.

weinreder 30-11--0001
10
8
10
9,3

Prima matras, in begin wennen omdat het zo stevig is. Het lichte gewicht is prettig bij evt omdraaien matras. ( van hoofdeindoeteneind). Fijn dat bovendek kan worden gewassen. Mijn vrouw vindt het matras te warm en zal ws van de omruilgarantie gebruik maken. ( was al vermeldbij beter bed in Alkmaar) In ieder geval staan we beiden uitgeruster op omdat weminder rugpijn hebben. Ik ben voorzichtig met aanraden omdat het erg individueel is hoe je een matras ervaart. In ieder geval is er een omruilgarantie van beter bed dus dat is wel OK dan.

veltman 30-11--0001
8
8
8
8

Koelewijn 30-11--0001
10
10
10
10

P.Tameris 30-11--0001
10
10
10
10

Heerlijk even wennen maar nu helemaal gewend.

Thomassen 30-11--0001
6
6
8
6,7

Goed, zijn tevreden met het comfort van de matrassen

K. van der Zant 30-11--0001
10
10
6
8,7

J.A.M. van Riet 30-11--0001
10
10
10
10

B. Riethorst 30-11--0001
6
8
8
7,3

dijksterhuis 30-11--0001
8
8
8
8

een fijne matras even wennen maar slaapt nu prima.

Jansen 30-11--0001
6
10
10
8,7

Het lig- en slaapcomfort is fantastisch. De matrassen zijn behoorlijk zwaar als deze gedraaid (hoofd- en voeteneind wisselen) moeten worden.

W.Knoop 30-11--0001
10
10
10
10

zie motivatie hierboven.

harrand 30-11--0001
6
6
4
5,3

N.ahmadali 30-11--0001
4
8
6
6

H. Riezebos 30-11--0001
8
8
8
8

Marloes van der Lippe 30-11--0001
4
6
4
4,7

Erg veel last van rugpijn na een nacht slapen

Annelies van der Hofstad 30-11--0001
8
8
10
8,7

effe moeten wennen aan de hoogte maar het matras ligt heerlijk.

Borg 30-11--0001
10
10
10
10

R. d&#039Anjou 30-11--0001
6
6
8
6,7

A. van Balgooij 30-11--0001
10
10
10
10

zeer comfortabel neemt lichaamsvorm prima aan

I. van der Puijl-Wobben 30-11--0001
10
8
10
9,3

D.Heiner 30-11--0001
6
8
8
7,3

Goed, wel eerst aan te wennen vanwege diepe ligging.

Petra Gramser-Weidema 30-11--0001
10
10
10
10

Wij zijn zeer tevreden en slapen weer heerlijk!

Roel Westerbeek 30-11--0001
8
8
10
8,7

Het ligt echt perfect en het sluit mooi aan.

joyce van den boomen 30-11--0001
10
8
8
8,7

mijn man slaapt vele malen beter. ik met ernstige rugklachten.... sta ik nie stijf op maar moet nu nog heel erg wennen .

Holling 30-11--0001
8
8
8
8

Begin er aan te wennen.

AJ 30-11--0001
10
10
10
10

Super fijne matrassen, het is de tweede keer dat we deze matrassen hebben gekocht!!

slotboom 30-11--0001
8
8
6
7,3

C. Van de Werken 30-11--0001
10
10
10
10

Katrien van Haaster 30-11--0001
4
8
8
6,7

marjolein voskamp 30-11--0001
10
8
10
9,3

ligt heerlijk,maar toch wel wennen..

Versluys 30-11--0001
8
10
8
8,7

Maessen 30-11--0001
8
8
8
8

R.Smith 30-11--0001
10
10
10
10

An excellent product I was so impressed I had the mattresses sent from NL to UK. Perfect, restful sleep!

A.Jansen 30-11--0001
4
4
4
4

Mijn oude mline matras wat ik 13 jaar geleden heb gekocht, vond ik iets beter, als je savonds in bed stappte was het matras flink hard, en dan was het na een paar minuten zachter, het was ook minder dik dus beter te handteren , mijn nieuwe matras vind ik wat te dik en daar door te zwaar, en ik vind naar verhouding dat deze matrassen toch wel iets te duur zijn. ergens heb ik toch wel spijt.

J. van Gestel 30-11--0001
10
10
8
9,3

Tot nu toe is alles oke maar blijft het zo.

Kieft 30-11--0001
6
8
8
7,3

Fijn matras eerst in het begin voelt het een beetje koud aan maar daarna wordt het aangenaam

M.P.M van Akkeren 30-11--0001
8
8
8
8

de Vrij-van der Made E.J.T. 30-11--0001
6
8
6
6,7

Het is wel even wennen,maar ik slaap redelijk goed en dat is toch het belangrijkste.

D.van Dijk 30-11--0001
8
8
10
8,7

Ook erg soepel

Thissen 30-11--0001
8
10
10
9,3

matras ligt heel comfortabel, minder stram bij opstaan, beter uitgerustwakker worden.Matras is wel heel erg zwaar, dus bed opmaken vraagt veel kracht.

Borst 30-11--0001
10
8
10
9,3

Ik raad de mline matrassen iedereen aan.

Spanjaard 30-11--0001
10
6
8
8

goed

van Meijl 30-11--0001
10
10
10
10

C M van Staveren 30-11--0001
6
8
8
7,3

door het gewicht ( en dikte) van de matrassen, is het onhandig ( en zwaar ) om het bed op te maken. als er b.v. handgrepen ( of oren ) aan zouden zitten, werkt het een stuk gemakkelijker.

Van Thielen Robert 30-11--0001
10
10
10

A. Insulani 30-11--0001
10
10
8
9,3

j ten hacken 30-11--0001
8
8
8
8

Ongeveer twee weken in gebruik en goed geslapen.

Wolbersen 30-11--0001
10
10
10
10

Paola Valentina Morra 30-11--0001
10
10
10
10

Perfect!

Jordi 30-11--0001
10
10
10
10

Super matras en meteen al minder last van mijnrug problemen.

Scheij 30-11--0001
8
8
8
8

Dhr. H. Schaafsma 30-11--0001
8
8
8
8

D.C van Gilst 30-11--0001
10
10
10
10

Ik moest een paar dagen wennen, maar nu vind ik het geweldig slapen. Mijn man had al na een nacht dat hij het heerlijk slapen vond, hij had voorheen last van zijn heup en nu totaal niet meer. Kortom we zijn uiterst tevreden en blij met deze aankoop!

J. A. Postma 30-11--0001
4
6
6
5,3

PWM Konings 30-11--0001
8
8
8
8

De matrassen voldoen beslist aan onze verwachting en slapen heerlijk. De nacht mag best langer duren.

cato besselink 30-11--0001
10
10
10
10

leonie 30-11--0001
10
10
10
10

Johan Mangelaars 30-11--0001
8
10
10
9,3

Vellinger 30-11--0001
6
6
6
6

Ik word wakker met pijn in mijn benen misschien niet het goede matras voor mij.

Koen van Dijk 30-11--0001
8
10
8
8,7

Perfect matras. Geen tot weinig rugklachten meer sinds we dit matras hebben!

PJH van Zuijlen 30-11--0001
6
6
8
6,7

wel even wennen

loman 30-11--0001
8
8
6
7,3

Ik moet nog erg wennen, is nog niet lekker voor mij onderrug en is warm

P. van Keppelen 30-11--0001
8
8
8
8

Matrassen gekocht bij Beter Bed in Son. Goede voorlichting gehad. Bij levering ook alles perfect conform afspraak verlopen. Vriendelijk en gekwalificeerd personeel. Geen op- of aanmerkingen.

BM de Roos 30-11--0001
10
10
10
10

eindelijk lekker rustig slapen,

A.Schrijver 30-11--0001
8
8
8
8

voldoen conform aan onze erwachting

J.I.Post 30-11--0001
8
8
8
8

Varkevisser 30-11--0001
10
10
10
10

F. van der Zwan 30-11--0001
10
10
10
10

Roos 30-11--0001
8
6
4
6

TJT Vergeer 30-11--0001
8
10
10
9,3

Goede matras, goede ondersteuning, stevig maar niet hard. Slaapt heerlijk.

Siepers 30-11--0001
6
6
8
6,7

Jurgen Ketelaars 30-11--0001
10
10
8
9,3

fantastisch matras! Heb er 2 nu twee weken, dus eigenlijk te kort om echt een goede beoordeling te geven. Comfort 5 sterren: ik ga er op liggen, en wil meteen slapen! Gebruikersgemak 5 sterren: ik ga er op liggen, en ik blijf liggen! Ondersteuning 4 sterren: zeker geen last meer van vervelende rug pijntjes bij wakker worden. Alleen de slogan Sleep Well, Move Better moet nog gaan blijken.... Voel me nog geen Epke Zonderland.

DanyCortvriendt 30-11--0001
8
8
10
8,7

goeie matras overal perfecte ondersteuning mag misschien iets zachter

D.A.H. Voortman 30-11--0001
10
10
10
10

t. kooiman 30-11--0001
8
8
8
8

Het enige nadeel wat ik kan bedenken is dat de matrassen zachter worden als het warm is.<br/>Verder zijn ze prima!

de Lange 30-11--0001
10
10
10
10

Je matras past zich zo geweldig aan je lichaam het is net of je op het strand ligt echt super.

Mienis-Bakker 30-11--0001
8
8
8
8

M.van Veen 30-11--0001
10
10
10
10

T.J.Potma 30-11--0001
10
10
10
10

tot nu toe geen klachten

Willems 30-11--0001
6
8
6
6,7

A. Hummel 30-11--0001
8
10
6
8

Ik lig heerlijk op mijn matras. de eerste twee week zijn mij zeker goed bevallen. De matrassen zijn wel heel zwaar om te tillen, om straks om te draaien.

R.E. de Lange 30-11--0001
8
8
8
8

Ik kan moeilijk het hoeslaken over de uiterste hoek heen krijgen omdat ik geen grip heb aan het matras en ook omdat het matras zo zwaar is. Misschien handig om treklussen aan de hoeken te doen. En ik was bij mijn oude matras gewend, was geen Mline, om draaghengsels aan de zijkanten van het matras te hebben, zodat ik makkelijk het hele matras van mijn bed kon lichten. Ik moet namelijk regelmatig mijn ledikant uit stof zuigen. Wellicht kan er in de toekomst rekening mee gehouden worden?

j c van vliet 30-11--0001
10
8
10
9,3

E van Hoeckel 30-11--0001
10
10
10
10

Harte 30-11--0001
6
8
8
7,3

We hebben sinds drie weken de M Line IV.<br/>We hebben erg moeten wennenmaar zijn er nuerg blij mee, en hopen dat we het over een aantal jaren nog zo mag zijn.<br/>In de zomer of winter slapen op het matras zal zeker wel verschillend aanvoelen, maar dat moeten we nog ervaren.<br/>Bij de twin cover zitten voor mij wat min puntjes aan: lastiger om het matras om te draaien,moeilijker opmaken,tegen die tijd...de grote tijk wassen,als het nodig is kunnen de bedden niet meer vrij staan, duurdere hoezen. Dus de twin-cover wil ik graag omruilen voor twee eenpersoons tijken.<br/>En verder hopen we dat, na een weekje vakantie, en dus slapen in een ander bed, we kunnen zeggen heerlijk weer in mn eigen bed slapen.<br/>we zijn er op dit moment i.i.g. blij mee.<br/>

Akemann A.J.M. 30-11--0001
8
8
10
8,7

Erg prettig in de rug en voor mijn schouders. Rust goed uit.

Gerritsen 30-11--0001
10
10
10
10

Ligt super. Had ik jaren eerder moeten doen.

h n gerritsen 30-11--0001
4
2
6
4

Traagschuim is niet geschikt voor ons, op het eerste gezicht zacht, maar liggen veel te plat en veren niet een beetje mee, ook lig je onder spanning, we hebben inmiddels andere matrassen uitgezocht, niet van M-Line, sorry.

AMJA Van Der Linden Schepers 30-11--0001
10
10
10
10

Fijn matras,goed over tevreden

Henk Snijders 30-11--0001
8
6
6
6,7

Ik vind hem te hard

romeijn 30-11--0001
10
8
8
8,7

Comfortabel, prima matras

Hulsteijn 30-11--0001
8
10
10
9,3

Dit is onze tweede MLINE,wij hebben op onze eerste MLINE 13 jaar geslapen tot grote tevredenheid.

Timmer 30-11--0001
10
10
10
10

Goede ondersteuning, heerlijk matras !!!!<br/>

je.peters 30-11--0001
10
8
10
9,3

Martijn Gerrits 30-11--0001
8
8
8
8

Edwin Don 30-11--0001
6
6
6
6

Slaapt gewoon goed

I. Kool 30-11--0001
8
10
10
9,3

jjcm dockx 30-11--0001
6
6
6
6

Moet nog erg wennen aan het matras, nog regelmatig wakker

Deelen M,A.P. 30-11--0001
8
8
8
8

Niessen 30-11--0001
10
10
10
10

uitstekend

A.M.L. Lemmens 30-11--0001
8
8
8
8

Ligt erg prettig. Stevig. Groot verschil met het pocketvering matras dat ik eerst had.<br/>De lage rugpijn is verdwenen. Sinds lange tijd word ik weer uitgerust wakker.

L.W. Geleynse 30-11--0001
8
8
8
8

G.H. van Vliet 30-11--0001
6
4
4
4,7

We hebben een M-line IV matras 2 stuks. Echter, deze is bij gebruik echter te hard. Inmiddels voor 1 matras een llI besteld en dan gaat 1x IV retour. Deze gaan we dan testen of het comfort beter is. Wanneer dat zo is, dan bestellen we voor het andere matras ook een llI.

mevrouw Ruijs 30-11--0001
6
8
6
6,7

Goed

E. Eenkhoorn 30-11--0001
10
10
10
10

Een heerlijk matras, waar ik eindelijk weer eens lekker op slaap...

W. de Groot 30-11--0001
8
8
10
8,7

Geen rugpijn meer, en dat is waar we het voor deden

Stam 30-11--0001
10
10
8
9,3

Heerlijk slapen sinds de aanschaf van onze matrassen. Elke euro meer dan waard!

Mary van de Weijer 30-11--0001
8
8
4
6,7

Sta na 2 weken elke dag op met rug pijn. nog even wennen denk ik.

T. Kuipers 30-11--0001
8
10
10
9,3

Matras ligt prima, omkeren kost tamelijk veel inspanning (wij zijn 70+)

P.van den Belt 30-11--0001
8
8
10
8,7

Hiervoor hadden wij al een M line matras. Deze M line IV geeft een nog betere ondersteuning.

C.Koelewijn 30-11--0001
10
10
10
10

prima slaapcomfort

W. vant Wout 30-11--0001
6
4
6
5,3

Kan er nog steeds niet aan wennen. s Morgens toch nog een stijf gevoel

Rikus Tijhuis 30-11--0001
6
10
10
8,7

Super matras lekker stevig eeen verbetering t.o.v. onze vorige matrassen (M-Line Slowmotion 2)

Monique Pieters 30-11--0001
8
8
8
8

Piet van Duin 30-11--0001
6
6
4
5,3

M.L.Geus 30-11--0001
6
6
8
6,7

pelgrim 30-11--0001
10
8
10
9,3

A. Kuipers - Bakker 30-11--0001
8
10
10
9,3

J. van Loendersloot 30-11--0001
8
8
6
7,3

E.P. de Geus 30-11--0001
4
6
6
5,3

Lig er nu 2 weken op en kan nog niet goed beoordelen of dit het is.

I. Vercoulen 30-11--0001
10
10
10
10

Heerlijke matras!

C.W.M. Sch 30-11--0001
8
8
8
8

het was even wennen, maar nu ervaren we zowel de luxe bedbodems als de matrassen als zeer comfortabel en ontspannend. Uitgerust en geen stijve spieren meer bij het opstaan.

Ren 30-11--0001
10
10
10
10

Geweldige matrassen. Zijn heerlijk uitgerust zonder pijn in de rug en knie

Monique Mooijman 30-11--0001
8
10
10
9,3

Matras is zwaar daardoor wat moeilijker op te maken.

maas 30-11--0001
10
10
10
10

zeer goed

J.A Frisart 30-11--0001
8
8
8
8

Rob Duchatteau 30-11--0001
10
10
10
10

Strien van 30-11--0001
10
10
10
10

Is inmiddels mijn tweede m-line matras, ben ook met dit matras weer erg blij!

M Koopmns 30-11--0001
10
10
10
10

Super matras

W. de Vreugd 30-11--0001
6
8
8
7,3

We hebben sinds 3 weken 2 matrassen van het type Slow motion IV. Ze liggen prima en hebben goede ondersteuning. Vreemd is wel dat het ene matras harder is dan het andere. Het zijn zware matrassen en zonder hulpmiddel kost het wel moeite om ze te draaien.

Heming 30-11--0001
8
8
8
8

Tot op heden bevalt het prima.

Van den berg 30-11--0001
8
8
8
8

We wilden graag een echt goed matras. We zijn er erg tevreden over. Wel moeten we onze kussens nu afstemmen op de matrassen.

Gertie Peeters 30-11--0001
8
8
6
7,3

Was binnen een week van mijn rug pijn af. En val veel eerder in slaap

Gankema-Coolen 30-11--0001
8
8
8
8

Tot nu toe voldoet het matras waar ik op hoopte

Gertie Peeters 30-11--0001
8
8
6
7,3

Was binnen een week van mijn rug pijn af. En val veel eerder in slaap

Kofahl-Hurkens 30-11--0001
10
10
10
10

Botterweck 30-11--0001
10
10
10
10

we hebben een weekje gewendt...en daarna sliepen we heerlijk.goede steun,zacht warmer dan normaal matras.we zijn heel tevreden.

G van Oudheusden 30-11--0001
10
10
10
10

Na ruim een jaar slapen op een MLINE bed nog steeds zeer tevreden.

Verkoijen 30-11--0001
8
8
8
8

M H MSoudant - Bex 30-11--0001
10
10
10
10

Eric Vos 30-11--0001
8
8
8
8

Goed

Wouter 30-11--0001
8
8
8
8

Jaap van Dijk 30-11--0001
10
8
8
8,7

Een stevige matras met bijzondere, zachte eigenschappen. Na een weldadige nacht is het heerlijk ontwaken met een uitgerust gevoel.

van der ploeg pieter 30-11--0001
8
6
6
6,7

comfortable wanneer ik in bes stap na een gehele dag,maar wat tegen valt is dat matras dan ingedeukt is en , ik toch een normaal gewicht heb , graag uw mening en of advies,had iets meer verwacht van dit matras

B.C. Verhees 30-11--0001
8
8
8
8

E. van Disseldorp 30-11--0001
8
8
8
8

Elly Penterman 30-11--0001
10
10
10
10

Wij vinden het een heel fijn Matras hadden wij eerder moeten hebben. En eerst wennen .....nee dat was er niet bij gelijk HEERLIJK SLAPEN.

jansen 30-11--0001
6
8
6
6,7

RJ Stoeltie 30-11--0001
8
10
6
8

D. Doldersum 30-11--0001
10
10
10
10

s-morgens weer fit uit bed

Paula Sloenhek 30-11--0001
10
10
10
10

mijn rugis ontspannenop het matras.het luktniet meer om gespannen in bed te liggen met als gevolgs morgensuitgerust , niet moe engeen rugklachten meer.Je ligtin het matras en niet er op. Een nadeel , jeblijft langer liggen s morgens door het comfort .Ga graag s avondsnaar bed toe.Kan ook geen t.v meer kijkenwant ik val heel snel in slaap.

C. de Vries 30-11--0001
8
10
10
9,3

De keuze van slow motion IV is een uitstekende keuze geweest. Het ligt voortreffelijk op zon matras. M Line biedt 100 dagen omruilgarantie op deze matrassen, dit is voor ons geen toepassing, in een woord voortreffelijke slaap comfort.

Jan Bootsma 30-11--0001
8
10
10
9,3

Het duurde twee weken voordat mijn lichaam was omgeschakeld, maar inderdaad: Move well, sleep better!

C. van Kampen 30-11--0001
10
10
10
10

Heerlijk matras

W.Th.A Koopmans 30-11--0001
8
8
8
8

Heerlijk liggen

Judith van Leeuwen 30-11--0001
10
10
10
10

J?H.J.Simmelink 30-11--0001
10
10
10
10

Een heerlijke matras die prettig ondersteund en zorgt voor een goede nachtrust. Een echte aanrader.

Lumens 30-11--0001
10
10
10
10

Goede matras

Braas 30-11--0001
2
8
8
6

De matrassen liggen goed maar de stank die er na 1,5 maand nog afkomt, daar moeten jullie echt iets aan gaan doen. Wat kunnen we er zelf nog aan doen? we kijken het nog even aan maar anders denken we er toch over om de matrassen in te ruilen. vandaar de 1 ster voor het gebruikersgemak want we hebben de matrassen al diverse keren naar buiten moeten brengen om te luchten of voor het raam te zetten.

Schox 30-11--0001
6
6
8
6,7

Groters 30-11--0001
10
10
10
10

We waren al bekend met de M Line slow motion 4, dus toen er een nieuwe matras in de caravan moest komen , was de keus snel gemaakt.

Ewijk van 30-11--0001
8
8
8
8

nog nooit zo uitgerust wakker geworden

Cindy Geene 30-11--0001
8
10
10
9,3

R.Stuifzand 30-11--0001
10
10
10
10

is slaapgenot pur sang

De Waard 30-11--0001
10
8
8
8,7

L.E. Frank - van Sluijs 30-11--0001
10
10
10
10

J.P. de Groene 30-11--0001
8
8
8
8

bevalt zeer goed

C.J 30-11--0001
10
10
10
10

Het is een prettig matras,het vormt echt naar je lichaam.

Nolet 30-11--0001
6
6
8
6,7

Het matras is erg stug in het begin. Na 2-3 weken zak je er wat in weg. Nog niet het gevoel dat dit het fijnste matras is .

J. Dijkstra 30-11--0001
10
10
8
9,3

E.Breedijk-Wagemaker 30-11--0001
8
8
10
8,7

Matras ligt heerlijk, fijn dat hij niet omgekeerd hoeft te worden. Door dikte matras wel een wat hoger bed.

Leenhouts 30-11--0001
8
10
8
8,7

Tevreden maar toch nog twijfel over de mate van ondersteuning, geeft erg mee voor het gevoel. Afritsbare hoes van vorige mis ik nu i.v.m. hygiëne.

van den reek 30-11--0001
4
4
2
3,3

Tot nu toe tevreden

Wim Eijkenboom 30-11--0001
10
10
10
10

Uitstekend ligcomfort

Liesbeth van den Berg 30-11--0001
10
10
10
10

Voor mij is het een 10, veel minder last van mijn rug.

J van Dongen 30-11--0001
10
8
8
8,7

Fred de Ruijter 30-11--0001
10
10
10
10

Geweldig matras, geen rugklachten meer

Kossen 30-11--0001
10
10
10
10

Ik slaap beter dan voorheen, ik heb het idee dat ik minder lig te draaien.

K.Atias 30-11--0001
10
10
10
10

J Knobbe van den Berg 30-11--0001
6
2
4
4

Veel te harde matras - bezorgde forse gewrichtsklachten, daar waar het de bedoeling was deze te verminderen. Inmiddels omgeruild voor slow motion 3. Deze matras is goed.

CArien Hoeks 30-11--0001
8
8
6
7,3

R. Boschman 30-11--0001
10
8
10
9,3

Dit is mijn tweede M line matras, inmiddels slaap ik 10 jaar op een m line matras. Dankzei dit matras vergroeid mijn dubbele scoliose rug al 10 jaar niet meer! Dit betekend een enorme vooruitgang in mijn gezondheid! Meer energie en meer kracht!

B. Bosma 30-11--0001
10
10
10
10

K.Reitsema 30-11--0001
8
6
6
6,7

de Slow Motion 4 voldoet voor een groot deel aan de verwachting

Mandy Kuijf 30-11--0001
10
10
10
10

Goed matras

van Deurzen-Vos 30-11--0001
10
10
10
10

heerlijk om op te slapen

G. Breed 30-11--0001
10
10
10
10

Zeer goede matras met goede ondersteuning.Door de traagschuimlaag past de matras goed om je lichaam. De matras is niet meer zo zwaar als voorheen en is daardoor goed te handteren. Ben benieuwd hoe de matras zich houd de komende jaren.

W Frunt 30-11--0001
8
10
10
9,3

g.a de lange 30-11--0001
10
10
10
10

Merlijn 30-11--0001
8
8
8
8

F.J. Bruininck 30-11--0001
8
8
10
8,7

Prima, maar moet nog even wennen (na 2 weken)

w aarnoudse 30-11--0001
10
8
9

bevalt heel erg goed

D.de Graaf 30-11--0001
4
4
2
3,3

Ausma 30-11--0001
8
8
10
8,7

Kromhout 30-11--0001
10
10
10
10

Wij zijn heel erg tevreden met onze aankoop.Het is een super matras.<br/>Vriendelijke groet, Corrie Kromhout

Rutger 30-11--0001
8
6
10
8

Ben nog niet geheel gewend aan het matras. Biedt goede ondersteuning, maar vind hem dan ook vrij hard.

Ingrid van der Kruijk Krap 30-11--0001
10
10
10
10

Goed! Het is alleen jammer dat de twee matrassen net iets breder zijn dan ons lits jumeaux bed!

JMA van Raaij 30-11--0001
8
8
8
8

I. van Bergen 30-11--0001
8
10
10
9,3

Super fijne matras!! Een handvat om te verplaatsen zou handig zijn gezien de matras best zwaar is. Maar als hij eenmaal ligt en ik lig is hij heerlijk! Ondersteuning is ook goed, op de juiste plekken deukt hij meer of minder in. Je moet soms wel wat gaan verliggen op ook deze zones optimaal te gebruiken. Ik was al fan van M-line maar de IV is toch in een aantal opzichten een verbetering met de 3. Ook de hoes om het matras is handig. Zo kan je de bovenzijde van de onderzijde losritsten en af en toe een extra wasbeurt geven. Top gemaakt M-Line!!

J. Jorna 30-11--0001
10
10
8
9,3

Het voelt nu goed, maar hoe is het met een aantal jaren ?

Corine v Egmond 30-11--0001
6
6
4
5,3

de eerste week lag ik heerlijk op het matras,heb nu last van mijn rug.voor mijn gevoel zak het matras iets in.ga deze week even terug naar de winkel.

M.J.Boontje-Boshoff 30-11--0001
4
2
10
5,3

Het matras ligt prima, maar er zit een onaangename geur aan, het matras is door beterbed al 3 keer omgeruild, maar de geur is niet weg ,waar komt dat door?

Eric Lommen 30-11--0001
8
8
10
8,7

bevalt heel goed

driessen 30-11--0001
10
10
8
9,3

prima matras voor een prima prijs

T.D. te Braak 30-11--0001
6
8
8
7,3

AK van Riet 30-11--0001
4
6
2
4

Sinds ik het nieuwe matras heb doe ik geen oog dicht, en wederom zakt het matras aan de zijkant door, nu al! Ik baal hier vreselijk van want mijn vorige matras was WEL goed, maar die van mijn man niet. Ons werd geadviseerd om 2 nieuwe te nemen ivm updates van de matrassen, nu zitten we weer met twee matrassen die aan de zijkanten inzakken! Hoe kan dit in godsnaam? Ik zie graag een oplossing

R P Schot 30-11--0001
10
10
10
10

Matras bevalt zeer goed, geen last meer van me rug

W.M.L. Strijbosch 30-11--0001
10
8
10
9,3

Even wennen maar daarna prima

krab 30-11--0001
10
10
10
10

zeer aangename ervaring, je voelt echt gedragen worden

Vredeveld 30-11--0001
8
8
8
8

het ligt heerlijk en we hebben bijna geen last meer van de rug

D. van der Wulp 30-11--0001
8
10
8
8,7

Voor mij een heerlijk matras.

A. Schuilwerve 30-11--0001
10
10
10
10

Fijne matrassen. Goede ondersteuning. Draaien tijdens het slapen veel minder nodig. Minder rugpijn. Kortom een ontspannen nachtrust. Na 9 nachten nog steeds tevreden.

S.Verschoor 30-11--0001
10
10
10
10

Uitswtekende matrassen.

batstra 30-11--0001
8
10
8
8,7

R. de Jong 30-11--0001
10
8
10
9,3

De matrassen liggen goed en ondersteunen goed, het was wel even wennen maar nu gaat het goed. Geen bijzonderheden.

André Meijerink 30-11--0001
8
8
10
8,7

Ja het is een goede matras en we zijn beter uitgerust in de ochtend. Geen pijn na het opstaan.

Timmerman 30-11--0001
10
10
10
10

Lichte rugpijnklachten verleden zijn tijd !!

M van Dijk 30-11--0001
10
10
10
10

het enige nadeel vind ik de naad tussen de matrassen

Spreitzer AJKV 30-11--0001
10
10
10
10

Na een heerlijke nachtrust,morgens uitgerust wakker en geen rugpijn meer !

C.D.Dekker 30-11--0001
6
8
8
7,3

Matras ingeleverd omdat partner totaal ontevreden was.Ik(man) sliep prima op dit matras.

van Klinken W.P. 30-11--0001
8
8
6
7,3

goede steun, ligt goed/prettig.\r<br/>tot nu toe goede aankoop

Michielsen 30-11--0001
8
6
6
6,7

Liggen er nu 3 weken op. Voelt nog wel hard aan. Zijn zijde slapers. Misschien wennen

F. De Boer 30-11--0001
8
8
6
7,3

Moest wel erg wennen aan het matras. De eerste week totaal geen last meer van mijn rug, maar daar voor in de plaats wel van de nek. Nu twee week later is alles op zijnplaats gevallen en slaap ik de klok rond! <br/>Matras wel zwaar wat het keren ( hoofd met voeteneind) moeilijk maakt wanneer je alleen bent. Een oplossing zou kunnen zijn om twee handvaten aan het matras te monteren?<br/>Verder een zo het nu staat tevreden gebruiker.

Marijke van Dijk 30-11--0001
10
10
10
10

Hele fijne matras

R.M. Hoorens van den Berg 30-11--0001
8
8
8
8

schilte 30-11--0001
8
8
8
8

Zeer fijne matrassen smorgens goed uitgerust

C. van der Made 30-11--0001
10
10
10
10

prima matras, slaapt heerlijk

evelien 30-11--0001
4
8
2
4,7

ik moet zeggen dat het lekker slaapt maar ik vind alleen dat het matras toch niet geheel weer omhoog komt in de laag zoals ze zeggen en ik vind toch dat er een vorm in komt. dus ik hoop niet dat het toch gaat inzakken. ik had er toch wat meer van verwacht zowel van de uitleg in de winkel en voor al voor z n prijs valt het me toch wel wat tegen.

Alice van de Hoek 30-11--0001
10
10
6
8,7

PJ van Zantvoort 30-11--0001
10
8
8
8,7

J. Mens 30-11--0001
10
6
8
8

Heerlijk matras, echter wat warm.

b.j. olivier 30-11--0001
8
8
8
8

Ik sta met minder pijn in mijn gewrichten op en slaap als een roos

J. Visser 30-11--0001
10
10
10
10

Arjen de Wit 30-11--0001
8
10
10
9,3

Fantastisch matras. Ondersteuning is erg goed.

H.J. van den Berg 30-11--0001
10
8
10
9,3

Olette Hamer 30-11--0001
8
8
8
8

Het is even wennen na een gewoon matras. Maar daarna slaapt het lekker.

Hurkmans 30-11--0001
6
6
8
6,7

laarhoven 30-11--0001
8
8
8
8

ik heb nu een goede nachtrust en wordt niet wakker met een pijnlijke rug of anders.

P.M.H. Gubbels-Vrenken 30-11--0001
6
6
2
4,7

helaas hebben wij de matrassen weer ingeleverd, te zact bevonden!

Moniek Baan 30-11--0001
10
10
10
10

Super matras!

Schipperen 30-11--0001
8
8
8
8

8

GCM Baas 30-11--0001
10
10
10
10

zeer tevreden.

L Molenkamp 30-11--0001
8
10
10
9,3

Slaap heerlijk en stasmorgens ontspannen op. Kortom een super matras

P. Yntema 30-11--0001
6
6
6
6

A.J.J. Sars 30-11--0001
4
2
4
3,3

Ik heb de indruk dat ik een totaal ander product heb gekregen als dat ik in de showroom heb geprobeerd. Ook als ik hem op de grond leg ( hij ligt nu op een boxspring, zak ik er in en springt het hoeslaken op punten eraf, Er komt een servicemonteur naar kijken maar als die vertelt dat alles klopt heb ik de miskoop van het jaar

ELFRINK 30-11--0001
10
10
10
10

Werkt lekker mee als ondersteuning voor de heup.

L.Th.Land 30-11--0001
10
10
10
10

R. Luijendijk 30-11--0001
10
10
10
10

Werkt echt als je problemen hebt met je spieren, kost een beetje maar dan heb je wel de oplossing.

Ruijgrok 30-11--0001
10
10
10
10

prima matras

h.hovenkamp 30-11--0001
10
10
10
10

zeer goed liggende matrassen

A.Klappe 30-11--0001
8
8
8
8

W. van der Wiel 30-11--0001
6
6
6
6

De eerste weken niet goed geslapen en meer spierpijn in rug en nek. Het gaat langzamerhand (nu 4 weken) beter, maar het gehoopte heerlijke uitgeruste gevoel en minder rugpijn is er nog lang niet.

Veltman 30-11--0001
6
8
8
7,3

A. Veenstra 30-11--0001
8
8
8
8

Tot dusver bevalt het matras goed.

m.a.van de walle 30-11--0001
10
10
10
10

je hebt het idee dat het matras je omarmd

kreukniet 30-11--0001
8
8
10
8,7

A.Schelhaas 30-11--0001
8
8
10
8,7

Sterk verminderde rugklachten

C. van Loon 30-11--0001
8
8
8
8

goed

van Rossum 30-11--0001
6
10
10
8,7

Heerlijk matras. Alles wordt ondersteund.

nijmeijer 30-11--0001
6
6
10
7,3

Matras is veel te hard bij de schouders en je billen zakken er na een paar uur te diep in.

klop 30-11--0001
10
10
10
10

Ik heb goede nachtrust en komt,en hebgeen last vanmijn rug

H.E Hofstra 30-11--0001
10
10
10
10

Prima matrassen ,goede ligging. Tevreden.

Irene 30-11--0001
10
10
8
9,3

Heerlijk slapen! Ik word niet meer wakker met rugpijn.

Huisman 30-11--0001
8
6
8
7,3

29 juli heb ik voor het eerst geslapen op mijn nieuwe matras. In het begin was hij zeer hard. Na 2 weken werd hij zachter ,maar nog te hard om er goed op te slapen. Na 25 dagen kom ik tot de conclusie dat ik beter een Slow motion 4 had kunnen nemen, die wat soepeler moet zijn. Ik ben 1,87 m lang en 80 kg zwaar. In de winkel zijn de matrassen zachter, zodat mijn keus op de SM 4 viel. Helaas washet geen goede keus.

Nicole Heckers 30-11--0001
8
8
8
8

JPS Snaaijer 30-11--0001
6
10
2
6

Via Beter Bed 2 M line matrassen aangeschaft na 4 jaar eerste matras al doorgezakt het gaat om de Slow Motion 4 een behoorlijk aan de prijs matras wat na 4 jaar doorzakt en dan een but service van Beter Bed ik ben er wel een beetje klaar mee eigenlijk.<br/>Zou het dan ook fijn vinden als de fabrikant met mij contact op zou nemen.

Theloosen 30-11--0001
8
8
8
8

Geen opmerkingen

Hazebroek 30-11--0001
6
6
4
5,3

kan er nog niet het juiste oordeel over geven want ik word nog stijf wakker met pijn inmijn rug

S.Basten 30-11--0001
10
10
10
10

Super! Mijn rugpijn is verleden tijd

schutter 30-11--0001
10
10
10
10

PRIMA.

n.de vries-vink 30-11--0001
8
10
10
9,3

erg tevreden over onze Mline matrassen

A.W. Stodel 30-11--0001
10
10
10
10

Jo.van Sint Fiet 30-11--0001
8
8
8
8

Uitstekend

J. Laurense 30-11--0001
10
10
10
10

heel fijn matras

G.van Zandvoort 30-11--0001
6
6
6
6

Te hard voor mij voor mijn man perfect. Mijn matras wordt omgerolen voor de 7.

Miranda Klerk 30-11--0001
10
2
2
4,7

Niet tevreden. Gebruik gemaakt van de omruilgarantie bij Beter Bed.

van de Waerdt 30-11--0001
10
10
10
10

confortabel,warm en heerlijk bed.

TLMJ van de Vorst 30-11--0001
8
8
8
8

Onvoldoende,vanwege zeer en zeer matige duurzaamheid. Bij een matras van deze beloofde kwaliteit en prijsstelling mogen binnen 8 jaren de veren er aan de buitenkant uitkomen.Een korting bij aanschaf van een nieuw matras is dan eigenlijk niet meer dan normaal maar had liever gehad dat het matras kon worden gerepareerd.

Geenen 30-11--0001
10
10
10
10

Prima matras. Nek en rugklachten zijn verdwenen, ik sta elke morgen uitgerust op uit bed. Had ik veel errder moeten doen.

Petit 30-11--0001
10
10
10
10

Een goed matras.

Babonnick 30-11--0001
8
8
10
8,7

H vd Berkmortel 30-11--0001
10
10
10
10

was even wennen maar we zijn perfect tevreden, we zijn beter uitgerust smorgens

Ruud van der Neut 30-11--0001
6
8
8
7,3

De matrassen bevallen, goed maar zijn er nog niet helemaal aan gewend.

Pouw 30-11--0001
8
10
10