Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Duurzaamheid

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Cool Motion 3 Reviews

Gemiddelde uit 606 Reviews
8,4
8,5
8,5
8,5
Terug naar Cool Motion 3
Til 01-06-2020
9
10
10
9,7

Voldoet volledig aan de verwachtingen

Theo Bosters 18-05-2020
9
9
9
9

Werk drukpunt verlagend, daardoor een betere nachtrust.

Leontine van Loon 21-04-2020
10
10
10
10

Vanaf de eerste dag heerlijk geslapen op de M line matras, na maandenlang op een fout matras gelegen te hebben waarvan ik dacht goedkoper uit te zijn. Ik had eerder een M line matras gehad, en wist dat ik deze terug wilde. De juiste ondersteuning, heerlijk comfort! Voor mij niets anders meer.

Jennifer Samseer 05-03-2020
10
10
10
10

Top matras echt een aanrader!

Frans Brandt 29-02-2020
9
9
9
9

Laura Ermens 18-02-2020
9
9
9
9

Slaapt heerlijk, wordt uitgerust wakker

Rianne Krol-Kruissen 11-12-2019
9
9
9
9

Heerlijk matras, 1 nachtje wennen maar daarna geweldig, gelijk minder lage rugpijn.

Aad Hoogendijk 24-10-2020
5
7
3
5

Een Matras is een persoonlijk ding maar matras Cool Motion 3 is liggen in een kuil te zacht

John den Boer 23-10-2020
7
9
9
8,3

2 matrassen Cool Motion 3 besteld, echter hebben ze een duidelijk verschil van hardheid (verschillende batch productie!). Door de matrassen met mijn vrouw te wisselen en de latten bodem zodanig in te stellen hebben we denk ik nu de juiste wens gekregen. We hebben nu nog ruim 1,5 maand om eventueel om te ruilen. We laten het voorlopig hierbij en zijn tevreden. We hopen dat de matrassen na verloop van tijd wel zijn kwaliteit blijft behouden.

Anonymous
8
10
9
9

Slaapt goed, alleen onhandig met het draaien.

Hans van den Hout 01-10-2020
8
8
9
8,3

Gewoon een goed en prettig gevoel.

Johannes Anthonius van Vendeloo 25-09-2020
9
8
10
9

Corrigeer de rug

Anonymous
10
10
10
10

Prima????

Anonymous
10
10
10
10

We slapen al jaren op een M-line matras en hebben dus ook bewust voor deze matras gekozen

Marc Ramaekers 31-08-2020
7
8
9
8

Ik slaap tenminste weer een paar uur. Soms zeg je wel eens 'Ik wil nooit meer iets anders', maar in dit geval is dat ook zo. Nog een ander matras geprobeerd, maar toch daarop terug gekomen.

Anonymous
8
8
8
8

Een fijn matras in de warme zomermaanden niet broeierig en een goede ondersteuning

H. Pronk 24-08-2020
7
5
4
5,3

Matras blijkt te zacht te zijn, wordt omgeruild voor eeN cool motion 4

Anonymous
10
10
10
10

Mirjam wijtmans 13-08-2020
9
9
9
9

prima

Margreet Vermeer 23-07-2020
7
8
8
7,7

Vrij zwaar met opmaken

Lisa Knoop 14-07-2020
9
9
9
9

Heel lekker matras!! Nog nooit zo goed geslapen. Hopelijk blijft het matras nog jaren zo goed

Senna Schapendonk 30-06-2020
6
9
9
8

Matras voelt zwaar aan

albert van ommen 28-06-2020
8
8
8
8

Anonymous
9
9
8
8,7

Slaapt vanaf dag 1 heerlijk

Anonymous
10
9
9
9,3

Geen klachten, ligt goed

Rob Kuipers 15-06-2020
10
8
8
8,7

P.J. van Geel 11-06-2020
7
8
8
7,7

M Uylenbroek 21-05-2020
9
9
9
9

icm giele 13-05-2020
1
3
3
2,3

Achteraf veel te duur voor het comfort. Ik moet nog contact opnemen voor een oplossing.Ze zijn te zacht voor mij. service was oke.

Annemieke Harbers 11-05-2020
8
8
8
8

Na aantal weken gebruik nog erg tevreden en ligt goed en sluit goed aan

hans Rijkers 15-04-2020
10
10
10
10

we zijn super tevreden

E.H. van den Brink 15-04-2020
9
9
9
9

Goed flexibel i.c.m. een verstelbare bodem.

Henjo Scheepers 14-03-2020
8
9
10
9

De ondersteuning is echt top

Jaap Brouwer 05-03-2020
5
5
5
5

Helaas kom ik nu elke dag met lage rugpijn van bed. Moet ik een ander matras proberen ? M.Brouwer-v.d.Woude.

Marijcke Textor 21-02-2020
7
8
6
7

Nelly Smits 17-02-2020
9
7
7
7,7

Misschien duurt het wat langer om te wennen aan het matras maar sinds ik er op slaap heb ik wat klachten in mijn linkerarm . Tintelingen alsof er zenuwen / spieren bekneld raken. Matras ligt wel comfortabel.

f.m. muller 03-01-2020
6
4
6
5,3

De matras die mij is aanbevolen blijkt toch te hard voor mij.

P. Schep 11-12-2019
3
4
2
3

Veel te zacht

Roan Straatsma 06-12-2019
10
7
7
8

Hendricus Robijn 02-12-2019
10
10
10
10

Bert Klein 30-11-2019
9
9
9
9

We zijn zeer tevreden

Ted Bosters 28-11-2019
9
9
9
9

diverse lichamelijke klachten zijn verminderd c.q. verdwenen. We slapen uitstekend

Nicole Krikke 25-11-2019
9
9
9
9

Ik ben tevreden over het matras maar ik zit nog wel te twijfelen of ik niet 2 dezelfde matrassen moet nemen omdat ik het gevoel heb dat de slowmotion 4 hoger ligt dan de 3 en degene op de 4 naar de 3 toedraait.

Marijke 23-11-2019
4
6
3
4,3

Heb de 1 persoons Mline 3 en Mline 4 aangeschaft met een 2 persoons Mline hoes er omheen zodat de matrassen tegen elkaar liggen. De matras zakt nu al aan de rechterkant / midden naar beneden waardoor het net lijkt alsof ik scheef lig. Lijkt mij dat dit met zo'n due matras tpch niet mag gebeuren.. Heb de matras nu omgedraaid (na 4 weken al dus vind ik wel erg snel) zodat ik weer een beetje "recht"op de matras ligt. Ik ben heel benieuwd of ik nu opnieuw na 4 weken weer de matras moet draaien. Dat is ook best een ding, want de hoes moet je dan om beide matrassen draaien en weer in de hoes proppen. Heb eigenlijk het idee dat het niet een nieuwe Mline matras is, maar een die al gebruikt is en binnen de uitprobeer periode is retour gezonden. Dit omdat de matras al zo snel inzakt. Bewijzen kunt je dit echter natuurlijk nooit.

Ger van den Biggelaar 22-11-2019
5
5
4
4,7

Nog steeds rugpijn en deze wordt erger.

Jan Grandia 21-11-2019
9
9
9
9

Ter vervanging van een anti-decubitus matras een M3 gekocht. Ik gebruik hem nu ruim een maand en het is een genot om hierop te liggen, vanwege mijn aandoening lig ik zo'n 12-13,5 uur per dag op bed. Het is voor mij een goede keuze geweest.

piet sloots 14-11-2019
9
9
9

I Van der Vorst 08-11-2019
8
8
8
8

Mijn man is gewend aan een hard matras, hij heeft meer last van zijn rug met dit matras omdat het zachter is. Maar hij kijkt het nog even af of het wel daadwerkelijk aan dit matras ligt, hij vind nl de ondersteuning en het comfort wel fijn.

johan jg ernst 05-11-2019
7
10
10
9

Heerlijk slapen op deze matras,wel jammer dat er geen handgrepen aanzitten

Willianne Witteveen 18-10-2019
8
8
8
8

Anonymous
9
9
9
9

Matras ligt heerlijk

Marcel Straver 06-10-2019
8
9
10
9

Ronald Hiemstra 05-10-2019
8
8
8
8

André De Vries 05-10-2019
8
8
8
8

Toos van Starrenburg 03-10-2019
6
5
4
5

Te zacht

Caroline Mees 30-09-2019
10
10
10
10

Peter Van Eek 28-09-2019
8
10
8
8,7

Prima matrassen

Annelies Hoogstraten 27-09-2019
9
9
9
9

Merkwaardig, maar ik heb geen koude voeten meer. Mijn handen tintelen minder en ik lig veel lekkerder in bed!

frans loeffen 18-09-2019
8
8
8
8

wij hebben 14 jaar geslapen op M-line motion3 en hebben nu weer dezelfde gekocht.

Andries van den Bovenkamp 18-09-2019
8
8
7
7,7

Matras voldoet tot op heden goed.

Mirella van den Heuvel 16-09-2019
7
5
3
5

Na 5 jaar is hij behoorlijk in gaan zakken.

Kooiman 16-09-2019
9
9
10
9,3

Heerlijk matras. Had helemaal compleet geweest als er aan de zijkant een handvat gezeten had, zodat het draaien van het matras makkelijker was geweest.

Sten Roosen 16-09-2019
10
10
10

Lia Vendel 13-09-2019
8
8
8
8

K.J Groeneweg 12-09-2019
8
8
8
8

Tjitte van der Horst 11-09-2019
7
6
8
7

vergeet de lattenbodem niet mee te vernieuwen

Bea Kedde 07-09-2019
8
10
10
9,3

Sleep well, move better? Ja, echt! Ik kocht deze matrassen ivm steeds terugkerende rugproblemen. Die zijn niet helemaal weg, maar ze beperken me niet meer. Sleep well, move better, het klopt echt! Beste aankoop sinds tijden. Ik ben er erg blij mee.

Zeynep Ozkaya 31-08-2019
10
9
9
9,3

Jordanos Kiros 28-08-2019
3
4
3
3,3

Te zacht

Harry van der Veen 20-08-2019
9
9
9
9

direct vanaf de eerste dag heerlijk geslapen

Nel Pijpker-Ockeloen 16-08-2019
8
8
9
8,3

A W Boes Timmerman 15-08-2019
7
8
7
7,3

als je vaak op de rand van je matras zit heeft hij de neiging om in te zakken en te vervormen

w van der Vlerk 13-08-2019
8
8
10
8,7

priema

Janka timmers 10-08-2019
8
8
10
8,7

Sinds lange tijd eindelijk een nacht goed geslapen

IJnte de Jong 24-07-2019
8
10
10
9,3

Dit matras ondersteunt mijn lichaam perfect, goed advies zowel op site als in de winkel

HCM van Dinther 22-07-2019
10
10
10
10

Heel fijn matras, ben zeer tevreden

Karin Mulders-Bremen 17-07-2019
8
9
9
8,7

Dit product heb ik speciaal gekocht voor de ondersteuning en deze is heel goed. Het matras vormt zich naar het lichaam en voelt prettig aan.

m van cadsand poortvliet 11-07-2019
9
7
8
8

kan het nog niet goed beoordelen ik had er 3nachten op geslapen ik ben thuis gevallen kneuzingen in rug en spieren dus lig nu nog niet zo lekker.

Marco Venderbosch 10-07-2019
9
10
10
9,7

Jessica van Staveren 08-07-2019
9
9
9
9

Slaapt gelijk heerlijk!

Louis Ozinga 08-07-2019
10
10
10
10

marcel van gorp 08-07-2019
8
8
8
8

minder warmwegevoelig dan mijn oude slowmotion 3 matras maar mijn oude matras lag fijner toen hij nieuw was

M.R. Masselink-Heijerman 03-07-2019
8
8
8
8

J. van der Meer 02-07-2019
7
10
10
9

Het lig comfort is geweldig. Pijntjes in heupen/schouders zijn er nauwelijks meer. Jammer dat het matras zo zwaar is. Je moet bijna met zijn 2-en zijn om het te draaien. Mis dan handgrepen aan de zijkant, die mijn vorige matras wel had.

rob bruininga 27-06-2019
7
8
8
7,7

mijn klachten waren eigenlijk met een verdwenen. jammer genoeg zijn die na een maand weer aan het terug komen

Leida Terlouw 27-06-2019
10
10
10
10

Dit is onze 2e Mline matras. Wij zijn super tevreden en willen niets anders meer.

Arie 26-06-2019
8
9
9
8,7

Prima matras.

Raymon Huisman 22-06-2019
10
10
10
10

Heerlijk slapen, zeker een aanrader!

edwin m stolwijk 21-06-2019
8
8
6
7,3

bevalt goed soms wel erg warm en wat pijn bij heupen

P.C. van der Ven 21-06-2019
8
9
9
8,7

H KIJK IN DE VEGTE 21-06-2019
8
8
8
8

Jovita Wensveen 21-06-2019
10
8
8
8,7

de siernaden zokm wel voelbaar ,aar met dekmatrasje super. heerlijk temperatuurregulerend

J de Leeuw 20-06-2019
9
9
9
9

Slaapt heerlijk een aanrader

Irma Moerenhout 20-06-2019
7
7
7
7

ik kan nog geen beoordeling geven omdat de klachten die ik heb nog niet helemaal verbeterd zijn. ik heb het 1 1/2 maand in bezit dus moet nog even afwachten

Rik Wilpshaar 21-05-2019
8
4
4
5,3

wij zijn er nog steeds niet aan gewend.

G. van Gemert 20-05-2019
7
7
4
6

Naar gelang de nacht vordert ervaar ik een slechtere ondersteuning. rugpijn in de na nacht. Waarschijnlijk om dat ik er te ver inzak.

RA van Giesen 18-05-2019
10
10
8
9,3

Ligt super! Na lang twijfelen voor dit matras gekozen. Raad vooral sporters aan om voor een schuimmatras te kiezen. Ik had erg veel last van mijn schouders bij een pocketvering matras. Dit was omdat mijn (relatief zware) schouders omhoog geduwd werden door de vering i.p.v. dat mijn schouders weg konden zakken in het schuim.

Joyce Florijn 11-05-2019
9
9
9
9

Elles van der Tang-Bouwmeester 02-05-2019
7
9
10
8,7

Het matras ondersteunt mijn lichaam goed. Ik merk wel dat het een erg warm matras is en dit is niet altijd even prettig.

A H Boer 29-04-2019
9
9
10
9,3

Kom uitgerust op.

JWM Simmer 26-04-2019
8
7
7
7,3

Is voor de vrouw

H.C.B. Deijs 17-04-2019
10
9
9
9,3

Comfortabel matras.

Herman van santen 09-04-2019
9
10
9
9,3

goed product slaap lekker

T Veenhof 08-04-2019
10
10
10
10

Uitstekende ondersteuning een prima matras

P. Holshuijsen 06-04-2019
8
8
8
8

Zachter dan we dachten, je zakt er diep in weg. Wel goed ondersteunend. Maar ook broeierig warm,, ben benieuwd naar de zomer.

gerrit keizer 06-04-2019
8
8
8
8

Slaapt lekker zacht met goede ondersteuning.

Thea Cordess 03-04-2019
8
8
8
8

Inez Van Burkum-Vergeer 31-03-2019
8
9
8
8,3

Irma Hoogvliet 23-03-2019
8
8
9
8,3

Matras ligt goed, heb er maar een paar dagen aan moeten wennen. Pijnlijke heup....kan er toch op liggen door t traagschuim

Michel Nillesen 20-03-2019
5
5
5
5

De matras is voor mijn man te zacht

Anke Ensink 15-03-2019
4
9
9
7,3

Het is een heerlijk matras, maar het zou erg prettig zijn als er handvatten aan zaten, is moeilijk te draaien!

J Bauling 15-03-2019
9
10
8
9

Had voorheen slow motion 2. Heb het idee dat deze minder goed ondersteund; last van de onderrug. Misschien toch iets te zacht?

Jan Schellekens 11-03-2019
9
9
9
9

Na eerst een pocketveringmatras van een ander merk een paar weken uitgeprobeerd te hebben , wat geen succes was, hebben we gekozen voor de M-Line Slow Motion 3 . Wat een levensgroot verschil met de eerstgenoemde ! Comfortabel zacht en toch een goede ondersteuning ! We zijn heel blij met deze keuze !

GJ Colenbrander 08-03-2019
8
7
8
7,7

Licht helder. Mis wel beetje het comfort van mijn vorige matras (M2 line)

Rob Rutten 04-03-2019
1
1
1
1

Ik heb 2 matrassen slo motion 3 gekocht bij beter bed. Slaap nu inmiddels 5 weken op mijn matras en heb alleen maar rugpijn en wij hebben de indruk dat het een matras is wat al is gebruikt. Inmiddels M line aangeschreven of ze komen kijken wat er aan de hand is. ons oude matras ook slo motion 3 inmiddels 12 jaar oud weer terug op mijn bed en dat is harder en ligt beter dan het nieuwe matras. wij wachten op iemand van M line en daarna gaan we opnieuw een hoop ik betere beoordeling geven

Roel van ‘t Ende 03-03-2019
10
10
10
10

Het is een genot om op deze matras in slaap te vallen. Niet eerder een dergelijk matras gehad altijd pocketvering matrassen, was een beetje sceptisch maar zelfs de ettelijke tellen proefliggen in de winkel waren reeds overtuigend. Geen spijt!

Kristel Held 26-02-2019
10
10
10
10

Dirk Schothorst 26-02-2019
10
10
10
10

Geweldig product geweldige gewichts verdeleing

Ben van Otterdijk 22-02-2019
8
8
8
8

Marco Cuijpers 22-02-2019
9
8
9
8,7

Zeer tevreden met de aankoop van de Mline 3. Uitgerust en klachtenvrij wakker worden. Een genot!

L van Veen 22-02-2019
8
8
8
8

Jan Brilman 17-02-2019
10
10
10
10

Een geweldige matras die perfect ondersteunt bij het slapen en er voor zorgt dat je ontspannen wakker wordt.

A. Coppens 12-02-2019
9
10
10
9,7

Een perfect matras. Een kwalitatief hoogwaardig product.

Eelco Smidt 11-02-2019
9
9
9
9

Hermien Boon 08-02-2019
9
9
9
9

Heerlijk matras, ik kijk er elke avond naar uit om naar bed te gaan????

Sharon Anthonio 08-02-2019
9
10
10
9,7

Als ik had geweten dat ik zoveel beter en rustiger zou slapen, dan had ik veel eerder deze matrassen gekocht.

Joop Holtrop 05-02-2019
8
7
9
8

Lijkt wat hard, maar het is even wennen

Ivan Koster 20-01-2019
10
10
8
9,3

Had nog iets ondersteunender gekunt. Mijn ruggengraat heeft een flinke welving en daardoor wordt mijn onderrug op bijna alle matrassen niet ondersteund. De slow motion 3 is het prettigste matras wat ik heb kunnen vinden, maar het had dus nog iets beter gemogen. Verder perfect matras.

richard bakker 19-01-2019
10
10
10
10

E Scheepstra 11-01-2019
9
9
9
9

Fijne matras. Hoewel dit een zachte variant is ligt hij toch aangenaam stevig.

F.P. Alkema 08-01-2019
9
9
9
9

Mirjam Hoogeveen 06-01-2019
9
9
9
9

Koen van Spanje 02-01-2019
10
10
10
10

Jaren op een verkeerd matras geslapen. Dit matras ondersteunde al direct perfect vanaf de eerste dag en de rugklachten zijn verdwenen

J. van Vuuren 02-01-2019
9
10
9
9,3

Geert Donkers 26-12-2018
10
10
10
10

hans schipaanboord 15-12-2018
9
8
9
8,7

Ada Sinke 14-12-2018
4
5
5
4,7

pijn in bovenarmen, dat is niet fijn!

A.U. van Eken 12-12-2018
7
7
7
7

FW Schellevis 06-12-2018
9
9
9
9

G. van den Burg 06-12-2018
10
10
10
10

wat een verschil met mijn oude matras, je ligt zacht en toch steun op de juiste plaatsen. echt een aanrader.

Marijke Voormeeren 06-12-2018
8
9
9
8,7

Het vorige matras was ook een traagschuim maar nu 10 jaar oud , kreeg last van mijn heupen. Nu een M line, is oké

Maarten de Bruin 04-12-2018
10
10
10
10

Het is in het begin wel even wennen, het is een totaal ander matras, ik wil hem zeker niet verruilen. Het slaapt heerlijk.

W Piersma 26-11-2018
5
9
8
7,3

Jacqueline van Laarhoven 20-11-2018
10
10
10
10

Heel erg fijn matras. Dit is mijn 2e Mline matras en wil nooit anders meer. Ivm chronische rugklachten voor Mline gekozen. Door het drukverlagend traagschuim slaap ik beter en heb minder klachten bij het opstaan. Voor mij dus een Top matras!

Elly van Veenendaal 20-11-2018
8
10
10
9,3

Ik word weer uitgerust wakker

t Dik-Ketelaar 16-11-2018
9
9
8
8,7

Een zeer goed matras die heerlijk comfortabel ligt. Ik wilde een matras zonder pocketveren . Met deze keuze ben ik zeer tevreden. Ik slaap heerlijk en heb geen last meer van een pijnlijke knie.

B.C.J.M. BLOMMERDE 13-11-2018
9
9
9
9

slaapt heerlijk!

Hans Kruis 08-11-2018
8
8
8
8

lambert direks 01-11-2018
8
10
8
8,7

Bevalt erg goed

Wijbe Kooij 01-11-2018
9
9
9
9

Bed vldoet helemaal aan mijn eisen.

Arnold Mulder 22-10-2018
10
10
10
10

prima

A Wilbrink 24-09-2018
10
10
10
10

Slaapt goed

natalie oyen 24-09-2018
9
9
10
9,3

Na een half jaar in behandeling te zijn bij een kinesist zonder voldoende resultaat qua nachtrust ben ik nu zeer tevreden dat ik 8/10 nu meer dan 7 uur kan blijven liggen. Voorheen was dit max 5uur na elkaar.

Gary Essed 24-09-2018
9
9
9
9

Rini Verhoef - Hulleman 22-09-2018
8
8
8
8

Evert Klaassen 11-09-2018
9
9
9
9

F De Gans 10-09-2018
8
9
8
8,3

Johan Kok 29-08-2018
10
10
10
10

prima matras

Ingrid Geerts 24-08-2018
10
10
10
10

k.r.j. hartlief 24-08-2018
9
9
8
8,7

Hadden al ervaring met M-Line, dit zijn onze tweede serie M-Line matrassen.

Thea Meulders 19-08-2018
8
7
9
8

Het lijkt of de matras helaas warmer is dan de latex matras die ik daar voor had. Wellicht is de tijk van synthetisch materiaal gemaakt

L. Reimert 15-08-2018
9
9
9
9

Theo Arends 14-08-2018
10
10
10
10

J.J. Kraak 21-07-2018
8
8
9
8,3

Een zachter matras dan ik gewend was maar het slaapt uitsteken

R Stegemann 20-07-2018
3
3
4
3,3

Al bij de 2e week had ik het gevoel in een kuil te liggen

Nini Jonkman 22-06-2018
9
8
8
8,3

Frans Rietmeijer 15-06-2018
8
8
9
8,3

Ad van Unen 08-06-2018
7
9
9
8,3

Marion de Graaf 08-06-2018
6
9
8
7,7

Door het warme weer lijk het matras erg zacht. Uit ervaring ligt het met wat kouder weer weer als een warme deken om me heen.

Toon van Oorschot 05-06-2018
9
9
10
9,3

Truus - Bunk-Veenendaal 03-06-2018
10
10
10
10

Deze M Line Matras nr 3 bevalt mij prima! !!! Ik slaap er heerlijk op!! En ik ben zeer tevreden over deze prima M Line Matras nr 3!!!! Heerlijk uitgerust 'smorgens, en ik raad iedereen aan voor deze M Line Matras nr 3!!!!

Frans Brouwenstijn 30-05-2018
10
10
10
10

Rob Zijlstra 21-05-2018
8
8
8
8

Slaapt heerlijk

Leen Vermeule 16-05-2018
10
10
10
10

Slaap heerlijk geen last meer van mijn rug.

Willem van den Boom 13-05-2018
1
1
1

Helaas is mijn vrouw niet tevreden met de matras. Is niet de schuld van Beter Bed maar zij kan er niet op liggen. Ik zal contact opnemen met filiaal Bergen op Zoom

Jelle Zwerver 07-05-2018
10
8
10
9,3

Esther Adams 03-05-2018
9
9
9
9

Ik was op zoek naar een nieuwe matras en ging ''proefliggen'' in een beddenzaak. Ik ontdekte toen de M line. Zo lekker had ik nog nooit gelegen. Gelukkig vond mijn man het ook een fijn matras en sinds een paar maanden slapen wij op de M Line. Het is geen goedkope matras maar hij ligt heerlijk en wij zijn er blij mee.

Fiona Van Schaik 01-05-2018
7
9
9
8,3

Heerlijk matras alleen erg zwaar bij het opmaken.

BJWM van Sluijsveld 01-05-2018
9
8
9
8,7

Theo Joosten 23-04-2018
9
9
9
9

Voldoet aan alle verwachtingen

B Doek 22-04-2018
8
7
7
7,3

Ligt lekker, minerblast van de rug.

Harrie Brands 17-04-2018
8
8
8
8

Ronald Vrijvogel 15-04-2018
10
10
10
10

peter van van Grieken 12-04-2018
10
10
10
10

we slapen rustiger

A.F. Adams 09-04-2018
8
10
9
9

Dick Groefsema 09-04-2018
9
9
9
9

Eerst een M6 gehad en hier niet tevreden over, nu met de M3 zeer tevreden.

Henny Joosten 09-04-2018
9
9
9
9

E.J. Groenendaal 06-04-2018
9
9
9
9

Sjaak Kersten 31-03-2018
8
8
8
8

Ligt goed Nog even wennen omdat bed hoger is.

L.J. van der Bas 19-03-2018
9
9
9
9

Noodzaak om matras iedere 14 dagen om te moeten draaien vinden we best bezwaarlijk.

charles pisarowitz 14-03-2018
8
7
4
6,3

Frans Lagerweij 13-03-2018
10
9
9
9,3

Een goede koop gedaan om dit product te kopen. Het slapen is weer als vanouds. Heerlijk.

M Galle 13-03-2018
10
10
10
10

Regine de Zwaan 09-03-2018
10
10
10
10

Het is een heerlijk matras

Nancy D'hont 09-03-2018
9
9
9
9

Lisette Graat 08-03-2018
10
10
10
10

Het is echt een heerlijke matras, die helemaal bij mij past, maar waarom wordt ik het hr aangesproken in deze mail, graag aanpassen, want ik een mevrouw.

Jan Kerremans 06-03-2018
9
9
9
9

Aangenaam slapen, veel minder pijn .

rob admiraal 06-03-2018
10
10
10
10

Wij zijn zeer tevreden met de matrassen. Ze liggen perfect. Geen nacht spijt van de aankoop.

A Van de Sande 02-03-2018
10
10
10
10

Heerlijk

Martina Vos 28-02-2018
7
6
6
6,3

Na twee maanden lijkt in de matras al een 'kuil' ontstaan ter hoogte van de billen. Hoe zal dat over een paar jaar zijn? En ik word vaak bezweten wakker; het lijkt wel alsof de matras in combinatie met mijn dekbed te veel warmte vasthouden.

Ad van der Waal 23-02-2018
9
9
9
9

GJ Ebbers 23-02-2018
6
4
7
5,7

Helaas slaapt het enorm zweterig en benauwd. Lichaamswarmte wordt slecht afgevoerd. Jammer want verder ligt het wel fijn namelijk.

karin fennis- van der Voort 22-02-2018
7
9
9
8,3

Jammergenoeg schiuven de 2 matrassen uit elkaar op de boxspring, we hebben er al een stroef matje onder gelegd zonder resultaat Wij wilde bewust geen topdekmatras omdat het comfort en de ondersteuning van het M-line matras dan minder is.

Brigit Benders 22-02-2018
8
8
9
8,3

H de Graaf 19-02-2018
10
9
9
9,3

Je voelt echt de ondersteuning opkomen zodra je gaat liggen.

Cor Brouwer 13-02-2018
9
5
6
6,7

In de winkel lag dit matras perfect, het matras wat wij hebben gekregen is harder. Misschien heeft dit nog even tijd nodig om “in te liggen”

H.R. Prins 12-02-2018
8
8
8
8

Tonny Goes 07-02-2018
9
9
9
9

H Mulders 06-02-2018
10
10
10
10

We zijn zeer tevreden over deze matrassen, dat mag duidelijk zijn.

Jan Traas 03-02-2018
9
9
8
8,7

Ricardo Pattynama 01-02-2018
10
10
10
10

j.h.g Bontje 17-01-2018
10
10
10
10

uitstekend product

Marion Lagerweij 12-01-2018
9
9
9
9

Mieke Verheul-Smit 10-01-2018
8
8
8
8

Misschien uiteindelijk tóch te zacht....in ieder geval is de geur die van het matras komt verschrikkelijk! Ik hoop oprecht dat dat beter wordt....

Loes van Elteren-Nuiten 08-01-2018
7
10
10
9

zeer blij mee !!

cwm hoeks 02-01-2018
4
5
5
4,7

Paul Burger 26-12-2017
9
9
8
8,7

Jo Houben 26-12-2017
8
10
10
9,3

Martin Quaedflieg 20-12-2017
10
10
10
10

ultieme rust

Jan Spa 05-12-2017
8
9
8
8,3

Ik kan weer op mijn andere zij en op mijn rug slapen

Jenny van Vliet 27-11-2017
9
9
9
9

Kees Oerlemans 26-11-2017
9
9
9
9

ligt heel comfortabel en je word uitgerust wakker.

Peter Blom 25-11-2017
7
8
8
7,7

L. Roedema 02-11-2017
1
1
1
1

Omgeruild naar slow motion 4

T.C. Ruijtenschildt 01-11-2017
8
8
8
8

M.J. van Alebeek 19-10-2017
8
8
8
8

prima aankoop gedaan

E.E. Bosch 18-10-2017
8
9
9
8,7

Moest wel even wennen dat er geen vering in zit.

Chantal Stroot 14-10-2017
10
10
10
10

Ben echt heel blij met mijn matras.. Voor heen altijd rugpijn. Nu gaat het veel beter en Slaap nu veel beter in. Mijn ander matras was de hard.

Bauke Leiker 11-10-2017
4
4
3
3,7

Net als bij veel goedkopere versies van deze matrassen met soortgelijk materiaal, blijft deze matras zich vreemd met bollingen op iedere keer andere plekken `gedragen`Mijn man is 30 kg. zwaarder dan ik en heeft er minder last van, maar verneemt dit ook zeker..

P.H. Hendrik Goedbloed 09-10-2017
7
9
9
8,3

Zwaar bij het opmaken , maar dat kan moeilijk anders.

sjanie fahner roskam 07-10-2017
9
9
9
9

het ligt heerlijk en ben elke ochtend goed uitgerust

Jos Koster 28-09-2017
8
8
8
8

Het is een venot om weer naar bed te gaan.

Annelies Bierling 20-09-2017
9
9
9
9

Henk van den Hout 18-09-2017
8
8
8
8

Ik persoonlijk vind de Slow Motion 3 toch nog te hard liggen, Ik ga binnenkort na de winkel om te kijken of er niet een zachtere uitvoering is .

Paul Thomas 15-09-2017
6
6
8
6,7

Gini de Knegt 05-09-2017
8
8
8
8

Prima matrassen en kussens slapen goed.

Margreet Hogetoorn 22-08-2017
10
10
10
10

Slaap heerlijk op mijn nieuwe matras. Mijn echtgenoot is enkele kilo's zwaarder en ligt nu op de Slow Motion 4. We hebben de juiste keus gemaakt op advies van de verkoper.

W.J.M van der Hijden 12-08-2017
7
7
7
7

Suzanne Neijenhuis 30-11--0001
10
10
10
10

Zeer comfortabel matras, wat ik al een aantal jaren in mijn bezit heb en fijn is als je chronische rugklachten hebt, zoals ik. Ik heb hem sinds een week in combinatie met een schotel/module bodem ipv een lattenbodem en ik merk dat dat voor mij de ideale combinatie is. Als dit matras op is, dan komt er zeker weten weer een M-line matras.

R. Morang 30-11--0001
10
10
10
10

In de eerste week was het even wennen. Maar nu wil ik niet meer anders. Heerlijk, kom s ochtends bijna niet meer mijn bed uit.

L.L. Witmond 30-11--0001
6
10
10
8,7

het zou handig zijn geweest om er handvatten aan te maken. Nu is het draaien van het matras nogal moeizaam.

L.M. van den Oever 30-11--0001
10
10
10
10

In het begin was het even wennen maar nu na 3 weken slapen we er heerlijk op. En geen rugklachten meer.

Leny van Bussel 30-11--0001
8
10
10
9,3

Zeer goed matras, uitgeruster uit bed.

Franken 30-11--0001
8
8
8
8

Henk Sijbom 30-11--0001
10
8
8
8,7

Wendy van Hoesel 30-11--0001
10
2
10
7,3

Het slow motion gevoel is heerlijk, het bed ligt fantastisch. Er had alleen bij vermeld moeten worden dat het bed bloed en bloedheet word! Ik heb het tijk omgedraaid, dus ik lig nu op de andere kant van het tijk, en nu is het prima. Ook stinkt het bed wékenlang naar een chemisch middel en moest mijn hond er zelfs van niezen. De geur duurt erg lang voordat deze is verdwenen

Van Zanten 30-11--0001
10
10
10
10

Juiste keuze. Ik hoop dat deze matras de goede kwaliteit ook op langere termijn zal behouden.

H.M.P. van Os 30-11--0001
10
10
10
10

Onze kinderen zijn super tevreden over de matrassen,wij zijn minder tevreden omdat ze s morgens niet uit hun bed willen omdat de matrassen zo fijn liggen.

K. de Vries 30-11--0001
6
8
8
7,3

Matras is wel zwaar en dik om op te maken.<br/>Onze onderlakens zijn eigenlijk iets te klein<br/>om goed om te slaan onder het matras. <br/>Terwijl ze wel voor een bed van 1.80 bij 2.00m<br/>zijn. Moeten wel nieuwe kopen.<br/>Maar de matrassen slapen heerlijk.

N. Schoo 30-11--0001
8
10
10
9,3

Zeer goede matrassen! Ik slaap als een roosje.

Bart van de belt 30-11--0001
10
10
8
9,3

Wij zijn zeer tevreden over het matras. Wij slapen uitstekend

A. van den Bosch 30-11--0001
10
10
6
8,7

f.wieberdink 30-11--0001
8
8
8
8

goed

Altena 30-11--0001
8
8
8
8

Bevalt tot nu toe goed. Zullen de matrassen nog wat langer moeten proberen om tot een definitief oordeel te komen maar we kunnen tot nu toe nog geen nadelen aangeven.

Henkes 30-11--0001
6
8
8
7,3

idem als bij de IV

ineke altena 30-11--0001
10
10
10
10

ik vind het een fantastisch matras, heerlijk ondersteunend en absoluut niet warm!

H.T.G van kevelaar 30-11--0001
6
6
6
6

Jaap Minderhoud 30-11--0001
8
10
10
9,3

Verharen 30-11--0001
8
8
8
8

Super fijn matras. Sinds ik op dit matras slaap, kan ik weer genieten van de nacht, zonder wakker te worden met pijn in mijn schouders of onderrug!

E. Blokzijl 30-11--0001
10
10
10
10

Prima matras voor reumapatiënten.

C.A.H.M. van Bakel 30-11--0001
8
8
8
8

de Groot 30-11--0001
8
6
8
7,3

Ik heb comfort beoordeeld met 3 sterren omdat ik het een beetje ongemakkelijk of vervelend vind dat het bed zachter wordt door lichaamswarmte waardoor als je een tijd op 1 plek hebt gelegen en je gaat verliggen die plek weer hard is en je scheef komt te liggen. Dan lijkt het of je in een kuil ligt. Daarbij komt dat omdat we naast elkaar liggen ( mijn partner en ik in 1.80 formaat )ga je toch vaker iets meer naar het midden liggen,die plek is nu redelijk ingelegen De buitenrand is dus nu harder en ook hoger. Ik kreeg het advies ( na navraag hierover ) van Beter Bed om het matras regelmatig te keren ( hoofdeinde naar voeteneinde want onderkant boven kan niet werd me verteld ) Ik ga dat nu proberen en hoop dat daarmee het probleem zich oplost zodat alle plekken even goed inliggen.

van Mil 30-11--0001
8
8
8
8

A.E.de Baay 30-11--0001
8
8
10
8,7

Shandri van Wijngaarden 30-11--0001
10
8
8
8,7

Jore 30-11--0001
8
10
10
9,3

Heerlijk, wat een verbetering!

Goudriaan 30-11--0001
2
2
2
2

Matras is zeer warm, ik heb er slapeloze nachten van. Tevens is het matras scheef, ik heb het al omgedraaid maar het blijft scheef.<br/>Woensdag 12 februari ga ik naar de winkel om dit te bespreken.

L.kosters 30-11--0001
6
8
6
6,7

Na drie jaar een nieuwe matras ontvangen (garantie is prima). Deze matras is gelukkig niet zo warm als de vorige en hij is ook iets harder, maar zou naar verloop van tijd iets zachter worden. Ik hoop dat dit inderdaad IETS is en niet te veel. We wachten af.

Coppers 30-11--0001
10
10
10
10

zit als (een deel van) een cocon om je heen.

G.F. Feij en mevr. P. van de Ven 30-11--0001
10
10
10
10

uitstekend

W Oosters-Onstenk 30-11--0001
8
8
8
8

Moet er nog wel erg aanwennen.

O. Hoekstra 30-11--0001
8
8
2
6

bevalt vrij goed

M. van de Ven 30-11--0001
10
10
8
9,3

Slaap prima

T.Brandsma 30-11--0001
2
2
2
2

graag andere matras

Renaldo Jansen 30-11--0001
10
10
10
10

Zeer tevreden over het matras leg super nooit geen ander merk meer

PSM van Dongen 30-11--0001
8
8
8
8

Braconier Lucette 30-11--0001
4
4
4
4

Ben ietwat teleurgesteld: het matras blijkt niet soepel genoeg, lijkt eerder een firm, ivgm het zelfde typellI van +/- 10j geleden. beterbed zal iemand sturen om te checken wat het probleem is. momenteel kan ik het dus voorlopig niet echt aanraden.

m. de Kruif 30-11--0001
10
10
10
10

Hij ligt heerlijk. Ik kan mijn spieren goed gebruiken s ochtends

F.Meskers 30-11--0001
10
10
10
10

zeer tevreden

Kingma 30-11--0001
10
10
10
10

J. H. Krol 30-11--0001
10
10
10
10

Heerlijk matras

Nijenhuis 30-11--0001
8
10
8
8,7

goed

Jan vander Vinne 30-11--0001
10
10
10
10

I. van Helmond 30-11--0001
10
10
8
9,3

Een erg fijn matras. Ik heb er niet aan moeten wennen, was meteen fijn slapen. Ik ben wel benieuwd of dat zo blijft, ik bedoel hoe lang de kwaliteit zo goed blijft.

Regeer 30-11--0001
8
8
8
8

wel een veel harder matras dan de V, niet voor iedereen geschikt, je moet er langer op liggen wil je het effect van het traagschuim , wat terugduwt tegen het lichaam voor jezelf kunnen inschatten. Altijd paar nachten proef liggen dus.

Elzinga 30-11--0001
8
10
10
9,3

Goede koop!

M.Hooendoorn 30-11--0001
10
10
10
10

Onze vorige matrassen waren ook van Mline, gaven geen steun meer,te oud,maar met deze nieuwe voel je duidelijk verschil.We staan s,morgens zonder pijn weer op.Dus zeer tevreden

L. van Boxtel 30-11--0001
10
10
10
10

AFM VAN DE VEN 30-11--0001
10
10
10
10

Marco Bolleboom 30-11--0001
8
8
8
8

Heerlijk matras. Het voelt een beetje als zweven.

Gorsse 30-11--0001
6
8
6
6,7

Goede matras, wel heel warm, de warm.

J.Giroldi 30-11--0001
6
8
6
6,7

Sanne Franssen 30-11--0001
10
10
10
10

Een fijn, stevig maar toch zacht matras. Ik heb last van schouderklachten, maar door dit matras lig ik een stuk ontspannender.

A.W.Prudon 30-11--0001
10
10
10
10

Deze matrassen zijn nog beter dan onze oude <br/>Slomo 3 matrassen, hulde.<br/><br/>met vriendelijke groet,<br/>Ton Prudon.

E.L. Wolff-Hazeleger 30-11--0001
8
6
8
7,3

Fijn matras, wat hard met name bij zijligging.Welwennen aan de warmte van het matras.

Duynstee 30-11--0001
10
10
10
10

zeer comfortabele matrassen. We slapen er goed op. We zijn blij dat we voor deze matras gekozen hebben. ! We hebben onze positieve ervaringen aan vrienden doorverteld.

Benjamin Tissink 30-11--0001
8
8
8
8

Sanne van Dort 30-11--0001
8
8
10
8,7

Het matras ligt goed, al lijkt hij wat harder dan met het testen in de winkel. Het is vast ook even wennen. Ondersteunt goed.

Arnold 30-11--0001
8
8
8
8

We hadden ruim 10 jaar gelden een Mline 3 en hebben nu weer voor de zelfde gekozen.

Aalten 30-11--0001
8
10
10
9,3

Super!

Hesseling 30-11--0001
6
6
6
6

Het is nog te kort om een volledig oordeel te geven. Over het algemeen ben ik wel tevreden, maar of het waar is naar het vrij vele geld ? ? ?

Jan de Vries 30-11--0001
6
6
6
6

Daar de Slow Motion llI voor ons wat aan de zachte kant is zou het niet beter zijn om een hardere matras te nemen en hoe gaat dat in zijn werk.<br/>Groet Jan de Vries <br/>ps het slapen en het uit gerust zijn is al aanmerkelijk beterwe hebben wel vertrouwen in de M Line matrassen

Irene Schepers 30-11--0001
6
8
8
7,3

anja coenen 30-11--0001
10
10
10
10

Toppertje

Storm-van der Reijden 30-11--0001
10
10
8
9,3

Mutsaers 30-11--0001
8
8
8
8

Onwijs tevreden met onze aankoop! Wij slapen hier heerlijk op...

J.Eikhout 30-11--0001
8
8
8
8

Baggen 30-11--0001
10
10
10
10

Wij merkten de eerste nacht meteen de goede ondersteuning van het matras. We hebben 3 nachten moeten wennen, maar sindsdien slapen we heerlijk. Vermoeidheid en rugklachten zijn bijna verdwenen en je wordt dus echt uitgerustwakker.

E. van Medevoort 30-11--0001
8
8
8
8

Ik geef nooit de hoogste waardering want ik weet niet of het nog beter kan. Maar deze matrassen voldoen uitstekend aan onze wensen.

CEC Dullemond-Zonderman 30-11--0001
10
10
10
10

Super matras. Gelijk vanaf dag 1 heb ik geslapen als een os en ben s nachts haast niet meer wakker. Geweldig een echte aanrader!!

Maes 30-11--0001
8
8
8
8

We zijn tevreden over de gang van zaken bij de bestelling en de levering. Verder valt de matras best bij ons in de smaak! Hartelijk dank hiervoor

Ruyten 30-11--0001
6
6
6
6

De matras voelt met liggen warm aan, zweterig

Six 30-11--0001
10
10
10
10

Wij zijn heel blij met deze matrassen, hadden dit veel eerder moeten aanschaffen

E.Lemmens 30-11--0001
8
8
8
8

wij slapen op deze matrassen heerlijk.

Y.Neuteboom 30-11--0001
10
10
8
9,3

Ik ben zeer tevreden over hetmatras. Ik kom s morgens uitgerust mijn bed uit en heb bijna geen last meer van ochtendstijfheid in mijn spieren.

K. Groot 30-11--0001
10
10
10
10

R.Gilhuis 30-11--0001
10
10
10
10

J.A.H. Beuker 30-11--0001
10
10
10
10

prima

albert de vries 30-11--0001
10
10
8
9,3

I.M.Bassa-Bosch 30-11--0001
10
10
10
10

Ik hoefde helemaal niet te wennen aan mijn nieuwe matras en dus heb ik vanaf de eerste nacht heerlijk geslapen

Nederveen. H. 30-11--0001
10
10
10
10

zeer tevreden

Gooiker 30-11--0001
10
10
10
10

Sebastiaan Kooijman 30-11--0001
10
10
8
9,3

Prima bed, mijn partner slaapt erop. Haar bewoording is wat een heerlijk bed, en dat is hoog lof.

J.H.Cornelissen 30-11--0001
6
10
10
8,7

Heel fijn matras, ligt supergoed. Geadviseerd door chiropractor. Wel zwaar {tweepersoons] om elke maand te draaien.

J.Goedhart 30-11--0001
6
8
6
6,7

J. Does 30-11--0001
10
8
8
8,7

8

H.W. Kooijman 30-11--0001
10
10
10
10

E.V.Henry 30-11--0001
8
10
8
8,7

J.A.M.Jansen 30-11--0001
10
10
10
10

Helemaal prima

r. vd beek 30-11--0001
8
8
6
7,3

Eijk, van 30-11--0001
10
10
10
10

na aanschaf SMllI, toch overgestapt op SMVll en heel tevreden. Zéker ook met het filiaal Slaapwereld Woerden voor het oneindig uitproberen!

j sebrechts 30-11--0001
8
10
8
8,7

M.van der Meijden 30-11--0001
8
8
6
7,3

Erg warm matras

Barbara van Domburg 30-11--0001
6
6
8
6,7

Wijen 30-11--0001
10
10
10
10

E. Nagel Soepenberg 30-11--0001
8
8
6
7,3

A. Stoop 30-11--0001
4
10
10
8

Door het traagschuim, waar je meteen in weg zakt, is het voor iemand die niet meer zo soepel is heel moeilijk instappen en draaien. Ook bij het verplaatsen om in het midden van je matras terecht te komen zak je meteen bij het afzetten/leunen weg in het matras waardoor draaien heel lastig is. Vooral ook omdat zich een kuil naar je lichaam vormt waaruit je moet zien te komen met omdraaien. Heb het matras nu een maand maar weet eigenlijk nog steeds niet of ik er nu blij mee ben. Als je eenmaal ligt dan lig je lekker, maar verplaatsen is een hele toer.

J de Haan 30-11--0001
10
10
10
10

J M vandeVen 30-11--0001
10
10
10
10

van Bergenhenegouwen 30-11--0001
8
10
8
8,7

Prima matras.Handgrepen waren fijn geweest.

Marcella De Vos-Belle 30-11--0001
10
10
8
9,3

Moons Andy 30-11--0001
6
8
8
7,3

Zeer tevreden over het product

J.A. van Baaijen 30-11--0001
6
6
6
6

te zacht en teveel last van rug

Sylvia Reynen 30-11--0001
8
8
8
8

Hans Bontje 30-11--0001
8
8
10
8,7

Fijn matras

Zijlstra 30-11--0001
10
10
10
10

Na 1 week rugklachten verdwenen, we slapen heerlijk. Ook 2 wave pillow 1 kussens gekocht, een perfecte combinatie met de matrassen.

E. lammers 30-11--0001
8
8
8
8

Goed, ben nog aan het wennen..

Kevin Brugman 30-11--0001
2
4
2
2,7

Zeer slechteervaring door onze verkoper heel jammer geen support door Paypal konden de matrassen terug anders hadden we ze nog en geen juiste voor ons

Wim kateman 30-11--0001
8
8
8
8

Het matras en bodem bevallen heel erg goed. Enige minpunt tot nu toe, het feit dat het matras verschuift van de bodem.

Petra Danckaarts 30-11--0001
10
10
8
9,3

P. Tiggeloven 30-11--0001
8
8
10
8,7

goed

A.W. Reijman 30-11--0001
10
10
8
9,3

beter dan verwacht

O. Reenders 30-11--0001
6
6
8
6,7

Y.Zondervan 30-11--0001
10
10
10
10

Geweldig product!<br/>Na zware rug operatie na bijna 4 jaar, voor het eerst weinig rugklachten bij het opstaan.

Gatowinas 30-11--0001
10
10
10
10

Erg goed kwalitatief matras. Slaap uitstekend

Neef 30-11--0001
8
8
8
8

9

marianneblankers 30-11--0001
8
8
8
8

J.C. van den Berg 30-11--0001
8
10
6
8

Heerlijke matras. Mijn vrouw slaapt er al meer dan 11 jaar op. Maar ..... het is wel haar derde M-line matras!! De eerste vertoonde op de heupplaats deuken en toen kreeg zij een nieuwe matras als garantie. Die tweede matras vertoonde dezelfde gebreken. Toen kreeg zij geen nieuwe omdat de garantie van 10jaar alleen geldt voor de eerste matras die je koopt en niet voor de vervangende matras als de periodedan boven de 10 jaar zit.Hebben omdat verder het slaapcomfort zo goed is voor haar toch weer een nieuwe M-line gekocht.

t van der weiden 30-11--0001
10
8
8
8,7

Perfect heerlijk geslapen en uitgerust opstaan

P. Altena 30-11--0001
6
10
8
8

goed

C.A. van den Hoek 30-11--0001
10
10
10
10

Niels Koopman 30-11--0001
8
8
8
8

M.T. van Tongeren 30-11--0001
10
10
10
10

Prima matras!

A.METSCH-PUIJMAN 30-11--0001
8
10
10
9,3

hetis een uitstekende keuze geweest.

familieT.Pebesma 30-11--0001
10
10
10
10

wij slapen prima op dit produkt

E Kerstens de Jong 30-11--0001
10
10
10
10

Het matras is heel warmen transpireerdaardoor enorm heb mijn dekbed al aangepast

A.Metsch-Puijman 30-11--0001
8
10
10
9,3

de keuze is prima geweest.

Eric-jan 30-11--0001
10
10
10
10

Perfecte service

K Slot van Ingen 30-11--0001
2
4
2
2,7

Matras aangeschaft voor mijn rugklachten, maar tot nu toe ben ik er niet 100% tevreden over.<br/>Voel toch wel erg mijn onderrug<br/>

W.t.g. ten Bokum 30-11--0001
6
8
8
7,3

Liggen heerlijk, zelfs op een koude slaapkamer. met verschonen vind ik ze wat zwaar maar heb ik er zeker voor over, heelijk slapen

G.J. Stotzer 30-11--0001
10
10
10
10

Elly Blokzijl 30-11--0001
10
10
10
10

Uitstekende matras voor mensen met artrose!

R.J.Warnaar 30-11--0001
8
8
8
8

schalken 30-11--0001
10
10
10
10

we slapen heerlijk zonder rugklachten meer en worden uitgerust wakker De prijs is echter aan de hoge kant.

K.Horsthuis 30-11--0001
10
10
10
10

Zeldenrijk 30-11--0001
10
10
6
8,7

P. de Kiewit 30-11--0001
8
10
8
8,7

Het matras vormt zich helemaal naar je lichaam wat een goede nachtrust oplevert.<br/>Ik word s ochtends zonder rugpijn wakker en daar was het mij om te doen. Topmatras!

Martijn Blenkers 30-11--0001
8
2
6
5,3

Oordeel gekleurd door feit dat ik laatste 2 weken wakker wordt met pijn in onderrug. Wordt in ieder geval veroorzaakt door split tussen de 2 matrassen die ik, ondanks de duo cover, voel. Daarnaast idee dat ik te veel wegzak in matras. Komende weken helder krijgen of enkel split oorzaak is van rugklachten of er meer is. Heb natuurlijk maar 1 keer mogelijkheid tot ruilen en ik zou het dood en doodzonde vinden als ik straks een matras heb waar ik nog steeds niet prettig op lig en ik m niet meer om kan ruilen.

Rita Kluytmans 30-11--0001
6
8
8
7,3

Na de slow motion 5 is de slow motion 3 een verademing. Deze is steviger en voorhet slapen daardoor comfortabeler.

M. Zuiderveld 30-11--0001
6
4
4
4,7

valt me eigenlijk een beetje tegen misschien ga ik hem nog omruilen voor een 5. Ik vind hem ook vrij hard

Terpstra 30-11--0001
6
6
4
5,3

Mijn partner en ik hebben nu allebei een matras Slow Motion 3. Mijn partner twee maanden eerder dan ik. Mijn matras in harder dan het matras van mijn partner.

M. Ezzatian 30-11--0001
10
10
10
10

Ik slaap er lekker op. Word uitgerust wakker

Revius 30-11--0001
8
8
10
8,7

Herrijgers 30-11--0001
10
10
10
10

Goed

Mw. J.R. Beuving 30-11--0001
8
8
8
8

Goed

R 30-11--0001
10
8
8
8,7

Niets aan toe te voegen.

Strengman 30-11--0001
10
10
10
10

Kortom geweldig dit hadden we veel eerder moeten doen.

Revius 30-11--0001
8
8
10
8,7

M Jansen 30-11--0001
10
10
10
10

S.P. van Vliet 30-11--0001
8
10
10
9,3

ik kan nu bijna een hele nacht doorslapen. heb veel minder last van mijn versleten rug. ben van plan een tweede matras te kopen, moet daar nog even voor sparen, met aow. moet je langer door sparen. ligt super!!!

W.Knoop 30-11--0001
10
10
10
10

Waren aan nieuwe bedden toe, na tien jaar op een Pulmann Gemini pocketvering te hebben geslapen. Hebben nu dus een matras met traagschuim uitgekozen en het resultaat is dat we nu weer beter slapen dan voorheen. Mijn vrouw heeft een gewicht van rond de 50 kilogram en heeft de SM 3 en ikzelf weeg rond de 100 kilogram en heb de SM 4. Een uitstekende keuze.

Van Gammeren 30-11--0001
8
10
10
9,3

Goed

Marloes van der Lippe 30-11--0001
6
6
6
6

Kusters 30-11--0001
10
10
10
10

Volledige ondersteuning van het lichaam, zeer comfortabel.

G.Sutmuller - van Bracht 30-11--0001
8
8
10
8,7

J. Waals 30-11--0001
8
8
8
8

R. d&#039Anjou 30-11--0001
6
8
8
7,3

Merdith 30-11--0001
8
6
6
6,7

P 30-11--0001
8
10
6
8

I. van der Puijl-Wobben 30-11--0001
8
8
10
8,7

P. Maas 30-11--0001
8
10
10
9,3

Geweldige ondersteuning van je lichaam. Je staat echt uitgerust op. Matrassen zijn wel zwaar en ik mis er handgrepen aan.

L Klootwijk 30-11--0001
8
8
8
8

Philips 30-11--0001
10
10
10
10

Tot nu zijn we zeer tevreden

p van der stad 30-11--0001
10
10
10
10

wegens mijn artrose en reuma moest ik op zoek naar een ander matras en kwam ik uit bij de M line en ik moet zeggen boven mijn verwachting zeer tevreden geen last meer met opstaan en het slapen gaat ook al veel beter, maar het is wel wennen en gaat ook steeds beter dus al met al ik had het veel eerder moeten kopen. Mijn vouw is er ook zeer tevreden over ook die moest even wennen maar gaat ook nu goed.

Holemans 30-11--0001
8
8
8
8

tot nu toe zeer tevreden

Lustenhouwer 30-11--0001
10
10
10
10

Goed, moest wel even wennen aan het feit dat het matras zich herstelt nadat erop gelegen of gezeten is.

Jan Romein 30-11--0001
8
8
8
8

G. Steegh 30-11--0001
10
8
8
8,7

heerlijk slapen

JD van der Gaag 30-11--0001
10
10
10
10

Twas even wennen,maar nu slaap ik er geweldig op! Lekker warm en zeer comfortabel

M. de Mol 30-11--0001
10
10
8
9,3

Ik weet niet wat jullie met support bedoelen..maar het comfort is geweldig. Iedere dag weer heerlijk om in dit bed te gaan liggen. We zijn er erg blij mee, nog nooit zo n fijn bed gehad.

LH. oost 30-11--0001
10
10
10
10

Slaap goed

K.Heemskerk 30-11--0001
6
8
8
7,3

Prima matras

Maessen 30-11--0001
4
4
2
3,3

Versluys 30-11--0001
8
10
8
8,7

de Reus-de Moel 30-11--0001
8
8
8
8

goed

Alexander 30-11--0001
8
8
10
8,7

We hebben dit matras voor ons zoontje met een spierziekte gekocht. Hij is anderhalf, maar hij lijkt er heerlijk op te slapen. Hij wordt goed uitgerust wakker en lijkt fitter dan wanneer hij op een ander matras slaapt.

M.P.M van Akkeren 30-11--0001
8
8
8
8

g. van der meer 30-11--0001
8
8
8
8

na veertien dagen vinden wij het te kort om vijf sterren te geven.

J. van Gestel 30-11--0001
8
8
8
8

Goed matras als het zo stevig blijft.

D.van Dijk 30-11--0001
8
8
8
8

Soepel matras

Verbraak 30-11--0001
8
6
4
6

Nog te kort in gebruik om goed te kunnen beoordelen. Eerste indruk op zich ok maar rugklachten zijn nog niet weg.

K Steenvoorden 30-11--0001
8
8
8
8

zeer goed

S.F. Tammeling 30-11--0001
8
8
8
8

Spanjaard 30-11--0001
10
8
8
8,7

goed

Nooijens 30-11--0001
8
8
8
8

Van Thielen Robert 30-11--0001
10
10
10
10

w.j.seton-prins 30-11--0001
10
10
10
10

prima

Scheij 30-11--0001
8
8
8
8

Kaijser 30-11--0001
8
8
8
8

goed matras tot dus ver erg tevreden

A.C.Verschuren 30-11--0001
10
10
10
10

Zeer goed

C. Lem 30-11--0001
10
10
10
10

P 30-11--0001
10
8
10
9,3

Tot nu toe bevalt het goed

Sander van Mook 30-11--0001
8
10
8
8,7

marieke schut 30-11--0001
10
10
10
10

Draaien voor het in slaap vallen is verledentijd. Met rugpijn wakker worden ook. Ik was altijd in de ochtend het meest actief..een echt ochtend mens. Dat maakt dit matras wel wat lastig, ik wil blijven liggen... )

F. Stilma 30-11--0001
10
10
10
10

Heerlijk comfortabel bed. Eindelijk weer uitgerust wakker worden.

M. Doorn 30-11--0001
6
10
10
8,7

Het zou heel fijn zijn om handvatten aan het matras te plaatsen. Die ontbreken en maakt het daarom lastig om het matras te keren.

Klaver 30-11--0001
2
2
2
2

F. van der Zwan 30-11--0001
10
10
10
10

Roos 30-11--0001
8
6
4
6

Bedden te zacht. Wanneer je niet precies in het midden ligt wordt je bed heel schuin.

P. van Dalen 30-11--0001
8
6
10
8

Het matras is wel hard wanneer het erg koud is in de slaapkamer en dat voelt nietcomfortabel aan en doet het me denken aan TEMPUR wat ik vreselijk vond. In dat opzicht vind ik het matras minder prettig.

Mienis-Bakker 30-11--0001
8
8
8
8

een paar handvatten aan de zijkant zou handig zijn om ze te tillen

Stoop 30-11--0001
8
8
8
8

A.Minks 30-11--0001
4
2
6
4

Na 2 en halve week op de M line matras te hebben gelegen moet ik tot de conclusie komen dat de matras niet bij mij past.De matras is te hard/stevig en ik slaap nog steeds slecht.Ik kan alleen op mijn rug liggen omdat op de zij dit teveel klachten geeft.Ik ga terug naar de winkel om een andere matras uit te zoeken.

D.A.H. Voortman 30-11--0001
10
10
10
10

Carmen Fox 30-11--0001
10
6
6
7,3

Een goede bedbod is wel van belang heb ik onder vonden.

j c van vliet 30-11--0001
8
6
10
8

Was erg wennen,en nu na drie weken op mijn 3,mijn vrouw op m line 4,is het nog wennen,het matras laat me snel zweten,mijn vrouw heeft dit minder,groot pluspunt op dit moment is dat ik geen schoudervrije meer heb,dus het drukverlagende geloof ik wel in,het is dus wel een goed,degelijk matras,ik ben 100 kg,had altijd op mn bonell binnenvering veel last van pijn in oa schouder,arm.nu na drie weken m line niet meer. Nadeel nr 1 voor mij is dat het matras snel laat zweten hoop dat dat nog wennen is Ik geef het matras een 7

E van Hoeckel 30-11--0001
10
10
10
10

h van limpt 30-11--0001
10
10
10
10

over zowel het product de verkoop en de service zijn wij meer dan honderd procent te vrede.<br/>Dit geeft ons nu de gelegenheid om ook vrienden en kennessen hier van op de hoogte te brengen, .

Gerritsen 30-11--0001
10
10
10
10

echt heel tevreden. Ligt heerlijk.

Gorisse-Van der westen 30-11--0001
6
6
4
5,3

Het is nog wel wennen. Je zakt zo diep weg.

A. Stolk - van denn Berg 30-11--0001
8
8
8
8

romeijn 30-11--0001
8
10
8
8,7

Prima matras. Geniet van mijn nachtrust.

Akemann A.J. 30-11--0001
8
8
10
8,7

Ben een buikslaper en dit matras ondersteunt erg prettig. Prima voor mijn nek.

C.L. Seinstra 30-11--0001
4
4
4
4

Te duur dus de prijs kwaliteit verhouding is niet goed

Henk Snijders 30-11--0001
8
8
8
8

henry Struik 30-11--0001
10
10
10
10

Prima matras. Ligt perfekt.

A.P. van Houten 30-11--0001
10
10
10
10

Meer dan tien jaar op geslapen! Nu nieuwe matrassen gekocht voor de eerst komende tien jaar.

Martijn Gerrits 30-11--0001
8
8
8
8

Jan ter Haar 30-11--0001
10
10
10
10

Fijne, comfortabele matras. Goed voor de rug. We zijn er zeer tevreden over.

Ben 30-11--0001
10
10
8
9,3

tiny sleenhoff 30-11--0001
6
8
8
7,3

8

W van Bemmel 30-11--0001
8
10
10
9,3

Slaapt heerlijk, goede ondersteuning, geen last meer van rug!

joram 30-11--0001
8
8
8
8

m van der marel 30-11--0001
10
8
8
8,7

Toch harder dan verwacht

E. Eenkhoorn 30-11--0001
10
10
10
10

Een heerlijk matras, waar ik eindelijk weer eens lekker op slaap...

C.Koelewijn 30-11--0001
10
10
10
10

Piet van Duin 30-11--0001
6
6
4
5,3

B.Stoffer 30-11--0001
6
6
6
6

M.L.Geus 30-11--0001
8
8
8
8

liesbeth vd heuvel 30-11--0001
10
10
10
10

echt perfect

marcel de groot 30-11--0001
8
8
8
8

A.Tromer 30-11--0001
8
6
8
7,3

Even wennen aan het matras,maar draai minder.Slaap nu goed.

Bert van Gijn 30-11--0001
10
10
10
10

Heel tevreden!!

HHJ Meijer 30-11--0001
8
8
8
8

Poelman 30-11--0001
10
10
8
9,3

R Debbaut 30-11--0001
10
10
10
10

Wij zijn erg tevreden

Rob Duchatteau 30-11--0001
10
10
10
10

B.J.Plekkenpol-Staartjes 30-11--0001
8
8
8
8

8

Janssen 30-11--0001
8
10
10
9,3

Er ontbreken handvatten

van Eck 30-11--0001
8
8
8
8

comfortabele ligging en ondersteuning uitstekende prijs- kwaliteitverhouding zeker aan te bevelen als matrassen vervangen moeten worden

Anita Bakkers 30-11--0001
10
10
10
10

M Koopmns 30-11--0001
10
10
10
10

Super matras

P.Hermers 30-11--0001
10
10
10
10

geweldige matrassen tot heden zeer tevreden.

Johan veltmeijer 30-11--0001
6
6
10
7,3

slapen nu ruim 2 weken op de matras maar denk toch dat ik de 4 moet hebben.<br/><br/>ga dit overleggen

E.Redlich 30-11--0001
8
8
8
8

G.H.Rikken 30-11--0001
10
10
10
10

prima en het slaapt heerlijk

Verkoijen 30-11--0001
8
8
8
8

Wim Eijsvoogel 30-11--0001
4
4
6
4,7

Viel tegen, heb behoorlijk gezweet een aantal nachten. Toch gegaan voor slow motion 7

Marjo Koopman 30-11--0001
10
4
4
6

Ik heb de slow motion 3 ingeruild voor de 6 en die bevalt mij uitstekend!!!

H.J. van Alphen 30-11--0001
6
8
10
8

Doordat de hoofdzijde regelmatig in zithouding gebracht wordt zakt het matras aan de onderzijde uit de auronde. Is daar een elegante oplossing voor?

Sneepels 30-11--0001
10
10
10
10

Eerste nachten hebben we moeten wennen aan de nieuwe matrassen, daarna alle nachten heerlijk geslapen!

P.C. van Ikelen 30-11--0001
8
8
8
8

Moet nog wel even wennen aan de nieuwe matras<br/>Maar dit zal wel goed komen

J. W. Jurjens 30-11--0001
10
10
10
10

Ans Stoops 30-11--0001
10
8
8
8,7

goed matras slaap eindelijk weer goed

Wagtendonk 30-11--0001
8
6
6
6,7

M.F. Ernst 30-11--0001
10
10
10
10

Nog niet zo lang in gebruik, maar slaap al stukken beter dan op het oude matras!

E. de Graaf 30-11--0001
6
6
6
6

Ikzelf vind het matras nog steeds wel wat hard, maar kan hier mee leven. Omdat mijn man wel lievereen hardere matras heeft, is dit een compromis. We hebben er nu een zachtere topmatras op gedaan. Het matras zelf is mooi en fijn is dat de hoed losgeritst kan worden om te wassen, indien nodig.

J.A.H.H Kooijers 30-11--0001
10
10
10
10

De matras bevalt prima.

Franken 30-11--0001
8
8
8
8

C. de Vries 30-11--0001
8
10
10
9,3

De keuze van slow motion llI is een uitstekende keuze geweest. Het ligt voortreffelijk op zon matras. M Line biedt 100 dagen omruilgarantie op deze matrassen, dit is voor ons geen toepassing, in een woord voortreffelijke slaap comfort.

Jan Bootsma 30-11--0001
8
8
8
8

Een prima matras, wat je mag verwachten qua prijs/kwaliteitverhouding.

Hoornenborg-Salari 30-11--0001
10
10
10
10

Zeer tevreden over de matrassen.

Hans van der Zanden 30-11--0001
8
10
8
8,7

Verbruggen 30-11--0001
8
8
8
8

goed matras

A Willemse Verbakel 30-11--0001
8
10
10
9,3

We hadden eerst de Slow Motion 4,deze 80 dagen geprobeerd, dit was helaas een grote teleurstelling, 80nachten niet geslapen van de pijn in gewrichten,spieren en rug .Via Beter Bed het matras geruild voor de Slow Motion 3. Er ging weer een wereld voor ons open, lekker slapen zonder wakker te worden. geen pijn meer in de spieren, gewrichten en rug. Ga weer met plezier slapen en vind het jammer als ik s morgens weer op moet staan. in een woord Geweldig :)

Verhoeven 30-11--0001
8
10
10
9,3

G. van den Brandt 30-11--0001
8
8
8
8

Na enig wennen zijn wij nu zeer tevreden.

Lumens 30-11--0001
10
10
10
10

Goede matras

F. Javier Orellana Ramos 30-11--0001
10
10
10
10

Nu kan ik slapen met confort.

W hardeman 30-11--0001
10
8
10
9,3

Een M line matras doet wat het beloofd een perfecte ondersteuning en je wordt echt uitgerust wakker. echt helemaal goed blij met deze aankoop

Schox 30-11--0001
8
8
8
8

WB Goeman 30-11--0001
10
10
10
10

In

Jolanda Stamps 30-11--0001
10
10
10
10

Adviseer iedereen deze M-line! Geweldig||

B.Boven 30-11--0001
10
8
10
9,3

Prima matras.

Klaasse 30-11--0001
10
10
10
10

Wij zijn tevreden over onze MLINE matrassen.

Kloppenborg 30-11--0001
10
8
10
9,3

Op zijn Twents, we slapen als ossen, heerlijk!!!<br/>Mijn vrouw had rugklachten, nu niet meer.

Theo Berns 30-11--0001
10
10
10
10

goed!

Nolet 30-11--0001
4
4
6
4,7

Het matras ligt te zacht. Kuilvorming en rugklachten. Omgeruild voor een slow motion 4 matras

Leenhouts 30-11--0001
8
10
8
8,7

Ik slaap en lig er heerlijk op maar twijfel of meer ondersteuning beter voor mij zou zijn. Ruilen met een 4...Afritsbare hoes van vorige mis ik nu i.v.m. hygiëne.

van den reek 30-11--0001
4
4
2
3,3

Tot nu toe nog tevreden

Kirsten 30-11--0001
10
10
10
10

Een super comfortabel matras, biedt genoeg steun en stevigheid. Ik zou niet meer anders willen.

Frederiks 30-11--0001
6
6
6
6

Groot verschil met de oude versie van M-Line slow motion llI. Moest hier erg aan wennen en het schijnt dat de gradaties in de matrassen zijn veranderd???????

W.H. de Jonge 30-11--0001
8
8
8
8

goed

Arie van Rees 30-11--0001
8
6
8
7,3

Misschien net iets te zacht naar ons zin, verder prima matras.

Jan 30-11--0001
8
6
6
6,7

Twee nachten prima zonder pijn geslapen. Daarna kreeg ik zoveel rugpijn dat ik weer op mijn oude matras ben gaan slapen. de rugpijn nam toen weer af. Een nieuwe Velda Gelfresh matras gekocht en ik slaap nu perfect zonder pijn.De winkelier heeft de M Line matras teruggenomen.

zijlstra 30-11--0001
10
8
10
9,3

Goed

christiane abbenes 30-11--0001
10
8
10
9,3

is nog wel even wennen maar had zelf niet zon best matras maar ligt uitstekend

J. de Bruijne 30-11--0001
8
8
8
8

goede matras,na een week smorgens pijn in de onderrug ik weet niet af dat door de matraskomt

K.Reitsema 30-11--0001
8
8
8
8

De Slow Motion 3 voldoet geheel aan de verwachtingen

V / D Berg 30-11--0001
8
8
8
8

Dekker 30-11--0001
6
8
10
8

het is na enkele weken nog steeds wennen....maar het ligt heerlijk.

Linda Claassen 30-11--0001
10
10
10
10

Sinds paar weken hebben we een heerlijke nachtrust en is het een plezier om naar bed te gaan, alleen wel moeilijker om nu op te moeten staan. We zijn super tevreden en zal niet anders meer willen slapen.

D.de Graaf 30-11--0001
4
6
4
4,7

Matrassen gaan erg uit elkaar, niet zo prettig

Ausma 30-11--0001
8
8
10
8,7

Steutel A.L. 30-11--0001
10
8
10
9,3

we zijn heel trvreden

B Visser 30-11--0001
8
10
10
9,3

Het is even wennen, maar het slaapt nu heerlijk,

Roric van Schalkwijk 30-11--0001
10
10
10
10

Heerlijke nachten van goede rust

F. Goené 30-11--0001
10
10
10
10

Uitstekend matras.

C. van Driel 30-11--0001
8
8
8
8

Bij ontvangst van de matrassen zeer sterke chemische ( lijm ?)lucht. Nu na 5 weken nog niet verdwenen, wel wat minder geworden.

Dijk 30-11--0001
8
8
10
8,7

Joost Royackers 30-11--0001
10
10
10
10

Heerlijk slapen.

Dijk 30-11--0001
8
8
8
8

JMA van Raaij 30-11--0001
10
10
10
10

Brigitte Blauw 30-11--0001
6
6
6
6

Had m zachter verwacht. Mijn vorige M-line vond ik prettiger.

M.J.Boontje-Boshoff 30-11--0001
10
10
10
10

Matras ligt prima, zeer tevreden

M.A. van der Gun Bos 30-11--0001
8
6
10
8

Bij hoge koorts viel de ventilatie tegen

Jh groenen 30-11--0001
10
10
10
10

Zeer blij dat we een mline matras hebben gekozenwe slapen veel beter.

Anne van der Straaten 30-11--0001
10
10
10
10

J. van der Vlies 30-11--0001
10
10
10
10

Een heerlijke matras, staan weer uitgerust op

C. Ulje 30-11--0001
10
10
10
10

goed

Indy Bernoster 30-11--0001
10
8
8
8,7

D. van der Wulp 30-11--0001
8
8
8
8

Ondanks 100% katoenen lakens en schapenwol dekbed is het matras erg warm. Het went nu wel.

D.J.M. 30-11--0001
10
10
10
10

Het slaapt geweldig

van der Steege 30-11--0001
8
10
10
9,3

R.W.M. de Kort 30-11--0001
10
10
10
10

Rianne de leeuw 30-11--0001
10
10
10
10

Sinds ik een Mline matras heb ik geen rugpijn meer. Ik heb al 4 jaar een slijmbeursontsteking in mijn rechterzij. Nu kan ik ook op mijn rechterzij liggen. Ik heb er ook een Mine kussenbij gekocht.Die ligt ook heerlijk. Je moet er wel aan wennenin het begin. Ik raad mensen die pijn hebben een Mine matras aan. De drukpunten heb je niet meer op een Mine matras.

Patrick Bosman 30-11--0001
10
10
10
10

Prima matras. Na 2 weken denk ik, waarom heb ik het jaren geleden niet aangeschaft. Ik ben s ochtends veel fitter.

Hoogstraten 30-11--0001
8
10
8
8,7

fijn matras. Neemt helemaal de vorm van je lichaam aan. Sinds kort echt een goede nachtrust met dit matras.

C.D.Dekker 30-11--0001
6
4
2
4

Matras ingeleverd. Voor mij een ramp. Na 3 weken proberen nog steeds niet comfortabel.

E. Meijer 30-11--0001
8
10
10
9,3

Het ligt heerlijk, je lichaam moet de eerste week wel even wennen aan de nieuwe houding maar erg tevreden nu.

PFWM van Zantvoort 30-11--0001
10
10
10
10

A.J. Sutmuller 30-11--0001
8
8
10
8,7

Jammer dat er geen grepen aan de matras zijn bevestigd.

A.J. Sutmuller 30-11--0001
8
8
8
8

Jammer dat er geen grepen aan de matras zijn bevestigd.

H.J. van den Berg 30-11--0001
10
10
10
10

van Bernebeek 30-11--0001
8
8
10
8,7

Hebben nog maar 2 weken van het matras gebruik kunnen maken is een beetje kort om al goed te beoordelen

ELFRINK 30-11--0001
10
10
10
10

Ligt comfortabel

Bram Hebdriks 30-11--0001
8
8
8
8

Goede matras, comfort van af de eerste dag. Geen rug klachten meer.

A.Klappe 30-11--0001
8
8
8
8

John janssens 30-11--0001
8
8
8
8

j hovenkamp 30-11--0001
10
10
10
10

fijne matras waar voor het geld

m.a.van de walle 30-11--0001
10
10
10
10

kolk 30-11--0001
8
8
8
8

ydia v.d. Burg 30-11--0001
10
10
10
10

Het was in het begin een paar dagen wennen aan de stevigheid en ondersteuning van het matras. Maar als men even erop ligt, past het matras zich aan ,en ligt men heel prettig en comfortabel . Ook als men zich draait gaat dit heel gemakkelijk zonder enige problemen. ik slaap sinds dien veel beter en wordt smorgens uitgerust wakker. In een woord een heerlijke matras.

M.C. Burger 30-11--0001
6
8
10
8

Slaap er nu bijna 3 wk op, moet nog steeds wennen. Kan mij door een halfzijdige verlamming niet omdraaien in bed en ik zak naar mijn idee erg weg in dit matras waardoor ik last van mijn schouder krijg. Had hiervoor de slowmotion basic, die was iets steviger dan de 3. Volgens de verkoper zou de 4 te hard zijn voor mij. Ik geef het nog even de tijd.

Mevr. C.A.Brogt-Poel 30-11--0001
8
8
10
8,7

Ik slaap heerlijk op de Slow motion 111. Wanneer ik een nachtje minder slaap is dat aan andere stressfactoren te wijten maar niet aan mijn matras.<br/>Ik ben een tevreden slaapster op mijn matras.

Bekking 30-11--0001
8
8
8
8

Theloosen 30-11--0001
6
6
6
6

Tot nu toe redelijk tot goed. <br/>Ga binnenkort de motion IV uit proberen. <br/>Gewenning duurde wel lang.

E. Blok van Went 30-11--0001
10
10
10
10

goed

Nicole Heckers 30-11--0001
8
8
8
8

J. Soeters 30-11--0001
6
6
8
6,7

S.Basten 30-11--0001
10
10
8
9,3

Aalberts 30-11--0001
10
8
10
9,3

Richard Scherpenborg 30-11--0001
10
10
10
10

De matrassen van M-Line zijn het geld zeker waard.

P.Brommer 30-11--0001
10
10
10
10

Tevreden, alleen jammer dat het bed van 2 meter niet helemaal die lengte heeft. Nu is er een naad van ongeveer 8 cm.

Babonnick 30-11--0001
8
8
10
8,7

A. Bosch 30-11--0001
8
4
6
6

Sinds 7 febr 2015 liggen wij op deze matrassen. Daarvoor matrassen gekocht, ander merk dan MLine en daar 3 maanden op gelegen. Die matrassen, dus het andere merk,vonden wij erg hard liggen en kregen allerlei klachten. Deze konden wij inleveren bij onze winkel en hebben nu de Slow Motion 3. Deze matrassen liggen ten opzichten van de vorige matrassen iets comfortabeler maar wij hebben nog meer tijd nodig om er aan te wennen.

N.Stroomer 30-11--0001
10
10
10
10

Gademan 30-11--0001
10
10
10
10

Zacht matras, maar toch weer niet te zacht.

J.F. Bazuin 30-11--0001
10
10
10
10

13 jaren geslapen op SlowMotion 2, naar tevredenheid vervangen door de SM3 !

C.R. van Nieuwkerk 30-11--0001
8
8
8
8

Luc van Damme 30-11--0001
8
8
10
8,7

Na 3 weken duidelijk een groot verschil met onze eerdere matras. Uitgerust wakker worden en daar was het ons ook om te doen.<br/>Kortom zeer tevreden met deze aankoop

Mevr. A.H. Iwema - van Harten 30-11--0001
6
4
4
4,7

De beloofde zachtheid van het matras valt erg tegen. Mijn 60 kg maken nauwelijks een deuk in het oppervlak. Voel me wat verloren op de enorme dikte en volume. Had veel meer comfortabele zachtheid verwacht. Zoals reeds op de bon door uw medewerkers bij levering vermeld, had ik hoge pootjes besteld, maar er zijn lage aangebracht. In de winkel is duidelijk doorgegeven dat ik onder het bed wil schoonmaken en had de kleur speciaal uitgekozen. Daar is nu weinig van te zien. Gaarne overleg. Groet van Mevr. Iwema

Douwe v.d. Meer 30-11--0001
8
6
8
7,3

Enige gewening was er eerst wel, omdat wij 25 jaar op een waterbed hebben geslapen. Maar de m-line ligt nu prima.

slotboom 30-11--0001
10
10
10
10

erg tevreden maar ga ook nog de 4 een aantal weken proberen

Verstegen 30-11--0001
8
8
8
8

A. Posset 30-11--0001
10
10
10
10

reimering 30-11--0001
10
10
10
10

Super matrassen, geen last meer van rug of nekklachten.<br/>Zijn uitgerust na een nacht slapen

R. Van kempen 30-11--0001
10
10
10
10

Na aanschaf van swiss sense, toch na vier maanden weer terug naar M-line.

Adriaansen 30-11--0001
10
10
10
10

Zeer goed.

hm berghuis 30-11--0001
8
8
8
8

linn 30-11--0001
10
10
10
10

In tijden niet zo uitgerust als nu we slapen heerlijk we zijn zeer tevreden

Klomp 30-11--0001
8
8
10
8,7

R. Kooistra 30-11--0001
10
10
10
10

W.van Gelderen 30-11--0001
10
10
10
10

Ik heb moeite om op te staan heerlijk matras

Lien Walravens-de Beijer 30-11--0001
8
8
8
8

Erwin Neggers 30-11--0001
8
6
8
7,3

7

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers