Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Duurzaamheid

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Cool Motion 1 Reviews

Gemiddelde uit 53 Reviews
8,0
8,1
7,9
8
Terug naar Cool Motion 1
Mirelle Turkenburg 29-02-2020
8
8
8
8

Ik slaap nu 4 weken op het matras. Het is echt nog even wennen en niet te vergelijken met een gewoon matras. Ik ben een zijslaper en het matras geeft duidelijk veel meer ondersteuning. Maar ben er 100% van overtuigd dat als ik helemaal gewend ben ik een 10 score geef. Het matras voelt zeer zacht en komt snel genoeg weer omhoog als je je omdraait. Ook is het matras niet te zwaar waardoor je het makkelijk kan opmaken en eventueel kan draaien in horizontale richting. Verder is het matras wel best warm en daarom gebruik ik nu alleen nog maar katoenen lakens, dus geen Jersey. Ik ben dus heel blij met mijn nieuwe matrassen.

Kees 24-02-2020
9
8
8
8,3

Dianne Alewijnse 22-02-2020
9
8
8
8,3

Slow motion 1: de eerste matras die ik kreeg bleek al snel niet helemaal goed te zijn, er zat kuilvorming bij de heupen, waardoor ik een heupblessure opliep. Na keuring door servicemedewerker is deze matras omgeruild voor een nieuwe. En toen was het wel meteen goed. De matras is stevig als je in bed gaat liggen en wordt dan door de temperatuur langzaam soepeler. Geeft goed steun en je zwaardere delen zoals heup en schouders zakken genoeg weg om comfortabel te zijn. Ik kan weer aan een stuk doorslapen. Wel kan het dekbed of de pyjama wat dunner zijn, want de matras zorgt ervoor dat je het eerder warm krijgt 's nachts. Er zitten aan de zijkant handige handvatten zodat je de matras makkelijk kan draaien van hoofd- naar voeteneind.

Iris Bergwerff 21-11-2019
10
10
10
10

Is al snel zacht genoeg om lekker in weg te zakken. Ligt heerlijk!

Marian Buster 18-10-2019
10
10
10
10

Super matras

A Meijerink 30-08-2019
8
8
8
8

Eerste weken was het even wennen, ik sliep altijd op een pocketvering matras.

Marja Meijer 21-07-2019
10
10
10
10

Heerlijk matras. Slaap nu de hele nacht door

Gerrie van de Geer 20-08-2020
7
7
5
6,3

De Cool Motion blijkt voor mij niet de juiste matras in de praktijk. In overleg met de dealer is besloten om de matras om te ruilen voor een Cool Motion 5

Hans Grochla 28-05-2020
8
8
8
8

Johan Van Vuuren 06-05-2020
7
7
7
7

Ik had meer verwacht van deze matras

Anneke van Hell-Kaljouw 28-04-2020
7
7
7
7

Grace Den Os 19-04-2020
9
8
7
8

Danielle van Zalen 30-03-2020
9
9
9
9

een heel fijn matras met heel veel slaapcomfort

Ingrid Maessen 04-12-2019
8
3
8
6,3

C Kingma 02-12-2019
8
8
8
8

Marlies Muller 11-11-2019
6
8
4
6

Dit matras is veel te hard

Marja Hamminga 08-11-2019
8
8
8
8

Prima matrassen, wel even wennen

F.G. Boersma 05-11-2019
8
8
8
8

Prima matras, ik slaap er goed op.

Mieke Portegies 04-11-2019
9
9
8
8,7

A.J. Bannink 04-11-2019
10
9
9
9,3

J.H. C. Robijn 28-10-2019
8
8
8
8

sophia vd hout 22-10-2019
9
9

Ale Kooitje 02-10-2019
8
8
9
8,3

Na redelijk kort gebruik gaat de tijk al wat verschuiven.

Theo Dokman 01-10-2019
9
8
8
8,3

Jan Verleun 18-09-2019
9
9
9
9

L den Boef 09-09-2019
10
10
10
10

Wij slapen momenteel goed op de gekochte matrassen

Cor Rullens 31-08-2019
8
6
6
6,7

de matras is vrij dun

M Bras 21-08-2019
8
8
8
8

Irmgard Roest 13-08-2019
9
9
9
9

f vh wout 01-08-2019
8
9
9
8,7

Mijnvrouw vindt het bed wel warm

Kristel Van de Ven 01-08-2019
7
5
9
7

De motion 1 is toch zachter als dat ik dacht waardoor hij met mijn rugklachten niet genoeg ondersteuning biedt.

T van der Horst 29-07-2019
10
10
10
10

Heerlijke matrassen mis ze als ik op vakantie ga

Ben Muilenburg 28-07-2019
9
9
9
9

Sasja Schaareman 28-07-2019
8
4
5
5,7

Wij slapen nu zo’n 5 weken op onze nieuwe matrassen. Slaap slecht door en wordt iedere ochtend met pijnlijke heupen/benen wakker. Ga er van uit dat dat niets meer met gewenning te maken kan hebben, maar dat de matras niet voor mij geschikt is.

Nelly Aksu 22-07-2019
1
1
1
1

Matras levert alleen maar pijn in schouders, nek en rug op. Als het mogelijk is zou ik graag het matras willen ruilen

J Meekel 14-07-2019
8
8
8
8

Vanaf nacht 1 lig ik weer heerlijk in mijn bed

Jac Daamen 05-07-2019
5
5
5
5

Aangezien bed in een vakantie woning staat is onze eerste indruk dat deze iets aan de harde kant is. Is het mogelijk deze om te ruilen, zoals aangegeven bij `beter bed`

R. Hilhorst 01-07-2019
8
8
9
8,3

Hannie de Nooijer 14-04-2019
9
9
10
9,3

Heel erg jammer dat het hoofdbord niet in 180 breed geleverd kan worden. Er is wel 180 breed geleverd, maar dit is een hoofdbord voor bed van 140. Het staat nu los tegen de muur omdat de beugels niet passen. Dit hadden ze moeten zien bij de bestelling die binnenkwam. En moeten reageren dat dit niet kon. Er is nog contact geweest vanuit de zaak maar toen was de M line al geplaatst.

L Andres 28-03-2019
9
8
9
8,7

W. Snijder 12-03-2019
7
10
7
8

Geen

Coen Hamm 06-02-2019
8
8
8
8

Jammer dat de topper zo slap is dat hij verschuift en kreukelt.

MARCEL DE HAES 06-02-2019
8
8
8
8

De vele kabeltjes voor de bediening misschien iets beter wegwerken. Nu hebben we dit zelf gedaan. Anders zou het moeilijk poetsen zijn onder het bed. en dit was zeker een van mijn vragen.

G Driessen 25-12-2018
9
9
9
9

slaapt geweldig

Ron Toxopéus 12-12-2018
8
8
8
8

Ida ten Brinke 11-12-2018
10
9
9,5

teverden

C de Regt 05-12-2018
10
10
10
10

Super matras ik heb veel last van mijn rug maar ik lig er heerlijk op. Het M line kussen is het beste kussen ooit ,eindelijk na heel veel kussens gehad te hebben super gewoon, een aanrader voor nek en schouders.

jan van Tilburg 30-06-2018
10
10
10
10

Het is met recht de rolsroys onder de matrassen.wij zijn dan ook zeer tevreden over het produkt M.Line

Frank Van Tuijl 13-04-2018
9
9
9
9

Mooi slank model

S. Brouwer 12-04-2018
8
8
8
8

manon sterken 21-11-2017
10
10
8
9,3

H Everling 10-11-2017
8
8
8
8

heel goed product

Marinus Muije 31-08-2017
9
9
9
9

Ofschoon e.e.a. slechts korte tijd in ons bezit is zijn wij tot dusverre zeer tevreden.

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers