Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Duurzaamheid

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Wave Pillow Reviews

Gemiddelde uit 506 Reviews
8,2
8,2
Terug naar Wave Pillow
Christian Augustijn 20-06-2020
10
10

Ligt heerlijk, handig met een hoge en een lage kant

Jack Karregat 06-06-2020
8
8

goede ondersteuning voor mijn nek

Christine Muller 02-05-2020
8
8

Stevige ondersteuning van de nek. Geschikt voor zij en rug slapers

Bernadette Post 11-04-2020
8
8

Geen hoofdpijn meer sinds ik slaap op dit kussen

Joop v d Berg 24-02-2020
10
10

Vult ruimte tussen nek en matrasgoed op, rechte nekwervels

W.G. Rabe 20-02-2020
9
9

Vervanging van vergelijkbare kussens. Door de goede ervaring met de vorige deze kussens gekocht. Voldoen zeer goed aan de verwachting.

Robert Busscher 28-01-2020
7
7

Dit is nou mijn 3e Wave Pillow. Die ik onlangs heb gekocht is iets groter qua kussen. In begin moest ook ik, ook al wat het mijn 3e kussen, weer wennen aan de "hardheid". De eerste paar nachten toch wat onrustig geslapen. Maar na de 1ste week toch weer het fijne gevoel waardoor ik weer voor de Wave Pillow heb gekozen. Comfort en goede nekondersteuning.

Petra Jacobs-Veldhuis 06-12-2019
10
10

Vanaf de eerste dag perfect op geslapen. Blijft de hele nacht dezelfde dikte en vorm behouden.

Anonymous
8
8

Een heerlijk stevig kussen. Goed voor nek en schouders

Anonymous
7
7

Prima, geen verrassingen

Anonymous
9
9

Het nieuwe kussen was eerst wennen, maar nu wil ik niet anders meer.

Anonymous
7
7

Voor een zijslaper een prima kussen

Anonymous
9
9

Ligt heerlijk wel wat warm maar dat kan ook aan de afgelopen weerperiode liggen

Julio Scheveneels 12-08-2020
10
10

Ik hou niet van zachte kussens omdat ik een goede ondersteuning wil voor mijn nek. Dit kussen is ideaal.

J.W. Kuivenhoven 06-08-2020
8
8

Kussen geeft goede ondersteuning voor de nek.

Anonymous
8
8

Product was mij reeds bekend. Het ging om een vervanging van mijn oude Mline kussen.

Anonymous
10
10

Een verademing na diverse hoofdkussens is deze de ideale !! Licht van gewicht en vormt goed naar je hoofd. In begin was het wel wennen , maar nu wil ik niets anders meer

An lanslots 01-08-2020
8
8

Elly Diane Marian schoolkate 25-07-2020
4
4

Is niet helemaal dat was ik zocht .. maar is wel oke

Anonymous
9
9

Vanaf de eerste nacht prima geslapen.

Nelly van der Voort 09-07-2020
9
9

Kussens zijn erg prettig in gebruik

Peter Monden 09-07-2020
5
5

Valt erg tegen is erg hard

Petra Visser 11-06-2020
8
8

Slaapt prima. Is alleen wat lager dan mijn vorige kussen. Daarom even wennen. Maar prima kussen voor de ‘rugslaper’.

Theo Bosters 18-05-2020
9
9

Biedt veel slaapcomfort.

Ron Meijer 01-05-2020
9
9

Giovanie Monsels 29-04-2020
8
8

Slaap veel beter ????

B.A.T. Egberts 28-03-2020
7
7

Ligt lekker. Het kussen is stevig en biedt een goede ondersteuning. Jammer dat na een maand slapen de fabrieksgeur nog steeds niet uit het kussen is verdwenen.

johnny van Gussem 16-03-2020
9
9

Uitstekend , vroeger had ik 2 kussens nodig , nu maar 1

Jan Willem Kooij 15-03-2020
8
8

Paul Van Reepingen 10-03-2020
9
9

Kurt Raeymaekers 06-03-2020
4
4

iets te hoog als je op de rug ligt, lichte nekpijn

Angela Maas 05-03-2020
7
7

Kost iets meer tijd om hieraan te wennen. Maar dat komt wel.

Hans Saueressig 28-02-2020
7
7

Gedurende de nacht neemt de ondersteuning in de nek af.

L.P. Hendrix - van der Veen 18-02-2020
6
6

Wave pillow omgeruild voor een athletic. De wave bleek voor mij niet het juiste kussen. Het nieuwe kussen bevalt beter.

Ria Aarts-Buntsma 08-02-2020
10
10

Eve-marie Cambien 01-12-2019
9
9

Voorlopig heel goed, ik hoop dat het nog lang zo blijft

Iris Bergwerff 21-11-2019
9
9

Grietje Faber 17-11-2019
10
10

De kussens liggen heerlijk wij hadden voor dat wij deze kussens gekocht hebben last van nek en hoofdpijn

Menno de haan 13-11-2019
9
9

Marga Pohlert 07-11-2019
10
10

Een heerlijk kussen! Zeker in combinatie met mijn M-line matras! Geen last meer van nekklachten. Top!

John Zeller 06-11-2019
7
7

Comfortabel en niet zo'n enmorme plank als voorheen de dikste Silvana

H.P. VAN ZUTPHEN 03-11-2019
10
10

een prima lig comfort. past zich makkelijk aan

Conny van den Brink 02-11-2019
1
1

Dit kussen bleek geen goede combinatie met het matras. Het kussen was voor mij te hard. Wellicht is het voor een ander een prima matras. Van belang is de combinatie matras en kussen.

Joke Schultink 26-10-2019
10
10

Heerlijk kussen, uitgerust wakker en geen nekpijn meer!!

Paul Claessen 26-10-2019
10
10

Aan de aparte vorm moest ik een paar dagen wennen, maar ik zou nooit meer een ander willen. Ondersteunt het hoofd en de nek geweldig!

M.H Koper 17-10-2019
10
10

Geweldig matras.Dit is voor ons de 2e generatie M-line matras en wederom zijn wij zeer enthousiast. 's morgens komen wij zonder bewegingsklachten zeer uitgerust uit bed.

E.J. van Geleijnen-Bakker 15-10-2019
10
10

Mijn eerste M-line kussen ging 20 jaar mee. Hoe fantastisch is dat. Zo tevreden dat ik nu mijn tweede exemplaar heb besteld.

Jolanda Van de Van de Kasteelen 09-10-2019
10
10

rinus busch 08-10-2019
9
9

Het is even wennen maar daarna.... super

Rob van Gool 06-10-2019
9
9

Uitstekend kussen! Ik heb het dikkere kussen, mijn vrouw het dunnere. We zijn beiden zeer tevreden.

Jo Meuffels 06-10-2019
10
10

Geeft steun op de juiste plaats

Johan van Vliet 03-10-2019
9
9

Ik slaap veel rustiger

Hans de Bruin 01-10-2019
9
9

Jan Diependaal 30-09-2019
8
8

Ligt lekker in alle slaaphoudingen

Bastiaan Tamminga 27-09-2019
6
6

Het kussen is te zacht en drukt helemaal plat. Ik zou deze wat harder willen hebben.

Kees van Westenbtugge 26-09-2019
8
8

Jeanette Verschoor 18-09-2019
8
8

Het Wave Pillow was voor mij een uitvinding slapen zonder pijn. Heerlijk.

Leon van den Dobbelsteen 09-09-2019
8
8

Geeft goede steun voor mij als zijslaper.

CE Jansen den Braasem 07-09-2019
9
9

Dit kussen is voor mijn nek heel belangrijk, vanwege artrose.

Pascal Vogels 12-08-2019
9
9

Marco van Alten 01-08-2019
8
8

A.L.M. Knibbeler 29-07-2019
4
4

Aangekocht i.c.m. Motion matras 4. Deze blijkt echter te stug en derhalve niet comfortabel zowel voor mijzelf als voor mijn vrouw. Uiteraard is dit persoonlijk.

Geert Kip 17-07-2019
9
9

Perfecte ondersteuning van de nek

AJ Oosterhuis 14-07-2019
5
5

Ben een breed geschouderde man, Had iets hoger moeten zijn.

Nicole Peters-Kaesler 09-07-2019
8
8

martine leeuw 08-07-2019
8
8

Was even wennen, maar slaap nu zonder klachten en wil geen ander kussen meer

John 08-07-2019
9
9

Het kussen ligt anders dan mijn voorgaande kussen, maar door advies van de winkel voor dit kussen gekozen. Tot op de dag van vandaag nog geen spijt van gehad.

Henk Zomer 06-07-2019
10
10

Tilly Soder 05-07-2019
8
8

Geen last meer van mijn nek sinds ik op mijn nieuwe kussen lig.

Ayse Sab 25-06-2019
9
9

L Rijswijk 24-06-2019
8
8

Ziet er mooi uit en slaapt heerlijk

Rik Wilpshaar 21-05-2019
8
8

kussens bevallen steeds beter

I Peemen 10-05-2019
9
9

mijn m line wave pillow bevalt niet zo goed als de oude . Deze nieuwe wave pillow is lang niet zo stevig als mijn oude wave kussen van m line en geeft dan ook minder ondersteuning van mijn nek

Hans van Engeldorp Gastelaars 08-05-2019
8
8

Slaapt wel goed, maar vind ik niet zo in model blijven. Ik weet niet of wij voor dit kussen het goede advies hebben gekregen als zijslaper/ zij en rugslaper

J 27-04-2019
3
3

Zie hierboven

Timo Bakker 22-04-2019
10
10

Erg fijn slapen ondersteund de nek erg goed vooral fijn voor rug en zijslapers

Arthur Louis Schildmeijer 28-03-2019
10
10

ingeborg engelberts-renckens 09-03-2019
1
1

ik heb de pillow you fushia en ben er helaas niet tevreden over. Ik lig er niet lekker op in combinatie met m-line 7. Jammer want het was een duur kussen en ik heb het een week volgehouden. ook vond ik het niet prettig dat de kussensloop niet paste. Had ik van te voren niet over nagedacht.

JH Ekelmans 27-02-2019
9
9

Hendrik Willem nugteren 23-02-2019
5
5

stinkt ook

Jeanne Koopmanschap 16-02-2019
10
10

Top product.

Astrid Janssen 13-02-2019
9
9

W van Meegdenburg 11-02-2019
9
9

Prima kussen, slaapt lekker.

Natasja Peters 02-02-2019
9
9

Ik heb dit kussen nu bijna 1 maand en ik ben er blij mee. Goede steun en ligging van de nek, juist waarvoor ik het gekocht heb. Ook op de zij ligt het prima. Kussen past zich snel aan en is ook gauw weer terug in de vorm.

Dion 02-02-2019
8
8

Qua comfort een prima kussen, alhoewel de kracht in de kern van het kussen na 3 maanden gebruik al enigszins begint af te nemen. Gebruikte materialen voelen wel zacht en comfortabel aan.

Joyce Goossens 02-02-2019
7
7

Tijk laat heel snel los, voor de rest prima kussen.. nekklachtwn minder geworden

Marion Wiels 31-01-2019
9
9

We vinden direct de goede positie van het hoofd op dit kussen. Het blijft stabiel liggen, echt prima !

Nellie Spuij 30-01-2019
8
8

Ik kende het product

Manfred Puijk 21-01-2019
10
10

verrassend lekker

Ivan Koster 20-01-2019
9
9

Het hoge gedeelte van de wave had nog heel iets hoger gekunt, verder erg prettig.

Frank scheel 10-01-2019
10
10

N Nieuwenhuize 07-01-2019
9
9

Kussensvoldoen aan de verwachting en eerdere M line artikelen!

Louis Moors 02-01-2019
8
8

Yvonne Corstens 02-01-2019
9
9

Bevalt goed, goede steun voor schouder en nek

Jolanda De Bruijn 27-12-2018
8
8

Ligt lekker. Je moet er wel even aan wennen. Nekklachten zijn echt verminderd.

chiel dekkers 21-12-2018
9
9

is niet nodig

Richard Rentinck 19-12-2018
9
9

Gewoon een lekker kussen

Theo KEES 27-11-2018
10
10

Prima!

Marijke Thomlinson 22-11-2018
8
8

Nellie van Kasteren 21-11-2018
9
9

De kussens zijn geweldig .We kunnen er heerlijk op slapen.

Marc K.P. Van Rompaey 15-11-2018
8
8

annemieke degen 12-11-2018
9
9

Het hoofdkussen voldoet hemaal ,ik slaap weer voortreffelijk en wordt uitgerust wakker

Robert Redder 10-11-2018
10
10

Mijn vrouw is ook tevreden.

Jeannette Van Heusden 02-11-2018
10
10

Mijn 2e M line kussen. Ligt zo lekker dat hij altijd mee gaat op vakantie. Kan niet meer slapen op een ander kussen.

Wessels 22-10-2018
4
4

Een heel vervelend hard kussen. Spijt van mijn aankoop. Bij een andere dealer een ander kussen gekocht wat je eerst 3 dagen mocht uitproberen.

Jaap Vijn 09-10-2018
9
9

Het is een heel fijn product

A Kuipers Hofman 01-10-2018
10
10

Hij bevalt heel goed, veel minder last van mijn nek

Marja Den Ouden 01-10-2018
8
8

-

msm rikken v Dodewaard 22-09-2018
8
8

ligt erg fijn in mijn nek

Sandra Geurtsen 21-09-2018
8
8

J.c.m. Mennink- van Poelwijk 19-09-2018
9
9

prima kussen voldoet aan mijn verwachtingen

Sandra Evers 16-09-2018
9
9

Gerard Platellplatell 09-09-2018
8
8

C. van de Braak 04-09-2018
10
10

Heerlijke kussens,dik tevreden!

Ashley Westbeek Bokhoven 04-09-2018
6
6

Niet wat ik ervan gehoopt had. Het kussen ondersteund de nek onvoldoende, waardoor tijdens de nacht ongemak en pijnklachten ontstaan. Ook neemt de stevigheid af terwijl ik het kussen pas enkele maanden in gebruik heb. Heel jammer, want het is een prijzig product. Ik had gehoopt dat de prijs kwaliteit verhouding beter was.

rob van grinsven 04-09-2018
10
10

heerlijk kussen met de juiste ondersteuning

Astrid Jacobs 31-08-2018
8
8

J. Smeets 27-08-2018
8
8

Heerlijk kussen, Ondersteuning daar waar nodig. Ook comfortabel bij buikslapen

J. Smeets 27-08-2018
8
8

Heerlijk kussen, Ondersteuning daar waar nodig. Ook comfortabel bij buikslapen

JW Middel 23-08-2018
9
9

Het was even wennen aan de hardheid van het kussen, maar dat was echt van korte duur. Het kussen ondersteunt mijn nek en hoofd op een fantastische manier. Ik slaap er heerlijk op en sta ‘s ochtends uitgerust weer op.

A.D. Moerman 19-08-2018
9
9

mijn vorige wave pillow was al een aantal jaar oud en dus niet zo stevig meer waardoor ik weer last van mijn nek kreeg. Op internet kon ik geen nieuw wave kussen (firm II) vinden. Een medewerker van een dealer in Zoetermeer is toen een rondje gaan bellen en hij heeft er gelukkig nog een voor mij gevonden.

R.J.M. Becks 18-08-2018
9
9

Monique Bruggeman 18-08-2018
6
6

Na twee weken heel erge last van mijn nek. Dus helaas ligt het kussen in de kast. Zonde van mijn aankoop.

Jeanine Janssens 12-08-2018
8
8

M.W. Denters-Christ 12-08-2018
2
2

Ik heb last van een pijnlijke nek en zocht een kussen met nekondersteuning. Maar de M line kussens zijn te veel van het goede. Voor mij te hard en te veel een voorgevormd model, waardoor mijn nek verkrampte. Helaas.

Antoinette Van Hoek-hoovers 11-08-2018
9
9

Juiste hoogte, heerlijk koel, juiste ondersteuning, niet te hard niet te zacht, mooi design

Marianne Stuvel 11-08-2018
10
10

Geen nekpijn meer, ligt heerlijk comfortabel, in alle houdingen.

Harm TEN CATE 07-08-2018
10
10

Fijne kussens

Hinne Riddersma 01-08-2018
10
10

Marcel Moerman 25-07-2018
10
10

Heel comfortabel en aangenaam

Peter Joris 19-07-2018
10
10

goed

Eva Mathys 18-07-2018
9
9

De eerste dagen leek het kussen me toch wat te hoog en hard maar na een kleine week werd het iets zachter waardoor het met de hoogte ook meteen goedkwam.

J.M. Smit-Roodhorst 11-07-2018
10
10

Ik ben heel tevreden met mijn hoofdkussen,slaap er goed op.

PJHM van der Burgt 05-07-2018
10
10

we gebruiken deze kussens al 20 jaar en willen geen andere meer. Om de 4 jaar kopen we nieuwe.

AJG Holten 29-06-2018
10
10

nekklachten zijn verminderd

M.R. Hölzel 15-06-2018
7
7

In de zomer periode is dit een totaal ander kussen dan in de zomer, het kussen word dat extreem zacht. Erg vervelend dat dit blijkbaar vooraf al bekend was bij jullie.

Carola Heikoop 09-06-2018
10
10

Perfect kussen, goed ligcomfort

Marion de Graaf 08-06-2018
8
8

Erg prettige verlichting in de schouder.

Wim Daamen 30-05-2018
6
6

Had verwacht dat het iets steviger zou blijven en niet zo diep zou inzakken als ik erop lig. Maar het kan ook aan mij liggen want ik slaap graag tegen de zijkant van het kussen om mijn neus vrij te laten. Ik ben een half buikslaper.

Evert Jongedijk 28-05-2018
9
9

Mijn 3 jaar oude Wave Pillow was aan vervanging toe en dan is een nieuwe wel heel erg wennen. Hij is dan veel harder en voor je gevoel hoger. Na een aantal dagen is het wel weer op en top genieten en dan vooral in de zijligging. Rug en buikslapers kunnen beter voor een andere Mline kussen kiezen.

Arno Verhoeven 26-05-2018
8
8

Prima kussen. Mijn tweede inmiddels :-)

Frans Burger 20-05-2018
8
8

Prima zoals altijd

Noor van Koll 13-05-2018
7
7

de eerste twee weken was het kussen goed. daarna veerde het niet meer teug naar de oorspronkelijke vorm. Ik heb het kussen terug gebracht. DIt was de tweede keer. Voor mij voldoet m-line niet aan de verwachtingen

Tamara Weikamp 10-05-2018
9
9

Elly van de Sande 09-05-2018
9
9

M. Suijker 29-04-2018
8
8

ideaal kussen bij het slapen in zijlig, niet aan te bevelen voor mensen, die in ruglig slapen. tenzij iemand een hoog thoracale ronde rug heeft of een anteropositie van de nek.

Yvonne Diekstra-Kokke 27-04-2018
8
8

In begin wennen aan de hardheid; nu inmiddels gewend eraan omdat het kussen ook aan mij gewend geraakt is.

Ceciel van Beek-Oomes 23-04-2018
10
10

Moest er even aan wennen maar bevalt nu prima!

Ceciel van Beek-Oomes 23-04-2018
10
10

Moest er even aan wennen maar bevalt nu prima!

Ceciel van Beek-Oomes 23-04-2018
10
10

Moest er even aan wennen maar bevalt nu prima!

Ceciel van Beek-Oomes 23-04-2018
10
10

Moest er even aan wennen maar bevalt nu prima!

Ceciel van Beek-Oomes 23-04-2018
10
10

Moest er even aan wennen maar bevalt nu prima!

Ceciel van Beek-Oomes 23-04-2018
10
10

Moest er even aan wennen maar bevalt nu prima!

Ceciel van Beek-Oomes 23-04-2018
10
10

Moest er even aan wennen maar bevalt nu prima!

Maria Noordman 16-04-2018
8
8

prima, we gaan er nog een bestellen

Thijs Bax 13-04-2018
7
7

Sjoukje Groenheide 05-04-2018
10
10

Hij voldoet goed

Tonio Vervoordeldonk 04-04-2018
8
8

Barry harmes 02-04-2018
8
8

heerlijk kussen voor te slapen. om tv te kijken en wat hoger te willen liggen, voldoet hij niet

Eva T. 29-03-2018
10
10

catharina Oletta 29-03-2018
5
5

Niks voor mij

Piet Bakkers 19-03-2018
10
10

Prima kussen. Neemt gemakkelijk de anatomie van hoofd en nek aan. Voelt toch zacht aan.

Angela Benschop 18-03-2018
8
8

P:rima kussen

Martijn Zuidema 18-03-2018
7
7

De kussen valt een beetje tegen.iets aan de harde kant.en vormt na 4week toch een model van je hoofd.

Jos van Kollenburg 16-03-2018
6
6

Duurt echt heel lang om eraan te wennen . Voelt nog vrij hard aan . Had last van oorschelp . Stabiliteit is prima, maar maakt ook dat kussen wat stug en compact ( weinig ademend) aanvoelt

Haiko Swieringa 13-03-2018
9
9

Nooit meer iets anders!

Noor van Koll (ik ben een vrouw) 13-03-2018
6
6

het kussen veert te laat terug. Wanneer ik er op heb gelegen duurt het een paar uur voordat het weer in de oude vorm terug is. Dit valt mij tegen omdat ik graag de wave in mijn nek heb wanneer ik op het kussen slaap. Bij de plek waar ik het meeste lig is het kussen permanent/helemaal "ingedeukt" . De kussenrand heeft als het ware een boogje.

Marianna Vrijhof 09-03-2018
7
7

Kristel Baetens 04-03-2018
8
8

Denk dat ik beter af zou zijn met koudschuim. Heb een fusie aan de ne op 3 niveaus. En dit kussen zakt iets te hard in.

Hannie Heijkoop 04-03-2018
8
8

Wel even wennen. Maar slaapt goed

Monique - Servranckx 25-02-2018
10
10

Zeer goed

Jos Daenen 24-02-2018
9
9

Fijne nekondersteuning, voldoende hard.

M. Queis 23-02-2018
4
4

De kussens wil ik nog eens graag vervangen hebben

Adriana Steenhoek 23-02-2018
8
8

Vera Corstjens 22-02-2018
7
7

prima kussen, wat hard in t begin, maar past zich aan

S Brouwer 20-02-2018
9
9

Jacqueline Voulon 18-02-2018
6
6

Henk Pape 16-02-2018
8
8

Wel extra kussenbeschermer gebruiken anders is het vrij warm

Peter Aldenhoven 15-02-2018
3
3

het was een kussen ome proberen en ik krijg er nekpijn van

F.F. Leeflang 09-02-2018
10
10

A. Werdekker 08-02-2018
7
7

Sjaak Pronk 04-02-2018
7
7

Christa Langenhuijsen 29-01-2018
8
8

Lon de Kleer 27-01-2018
10
10

Heerlijk kussen. Ik word weer zonder nek- en hoofdpijn wakker

Els Nelissen-Cox 26-01-2018
10
10

Dit is mijn derde kussen en nog steeds zeer tevreden!!

Antijneke Castermans 24-01-2018
2
2

Hier krijg ik nekpijn van. Ik gebruik hem niet (meer).

Andre Lebens 07-01-2018
10
10

Perfecte keuze gemaakt. Wat een heerlijk slaapcomfort!

J.M. Hartog 03-01-2018
1
1

Hoofdkussen bevalt goed! (Is nog ven oude serie.)

Peter de Regt 01-01-2018
9
9

Martin de Haan 30-12-2017
10
10

Martin de Haan 30-12-2017
10
10

Gertjan Van Kempen 28-12-2017
9
9

Fijn kussen

Koos Veenstra 27-12-2017
10
10

Top ondersteuning vooral voor de nekklachten

Henk van der Duin 23-12-2017
1
1

wij vinden het kussen te hard en krijgen beide pijn in de nek. Beslist geen aanrader.

Cees Buermans 19-12-2017
10
10

Mark Bentz 19-12-2017
9
9

Willy de Vos 11-12-2017
1
1

Redelijk stug kussen.

Ina de Vos 06-12-2017
8
8

Het is nog even wennen, maar het slaapt wel fijn.

JG Neven-Niezing 03-12-2017
5
5

De harde nekrand is fijn, het middenstuk veel te zacht in de praktijk. Veel klachten van nek en zelfs duizeligheid.

Henk Hendriksen 02-12-2017
6
6

De Wave Pillow bevalt op zich goed maar is als je er net op gaat liggen vrij hard. Er is na 1 maand gebruik al een vervorming zichtbaar bij de schouder die niet meer in de originele stand terugkomt. Er zijn nergens slopen voor dit type kussen te vinden dus moet er een vrij ruime sloop omheen die erg gaat plooien.

Barbara Burgers 01-12-2017
9
9

Ik kocht dit kussen vanwege nekartrose en moest even wennen maar ben er nu superblij mee. Voorheen pakte ik ‘m als ik klachten had maar inmiddels gebruik ik het kussen altijd. Ik ben zeer tevreden. Geeft mij genoeg steun en ik heb minder of zelfs geen pijn!

Ineke Particulier Vermeeren 17-11-2017
3
3

Ik moest erg wennen aan het kussen, vond het best hard

Eddy Kamphuis 12-11-2017
10
10

P. Krebbekx 03-11-2017
8
8

K van der Weide 30-10-2017
8
8

Rini Goos 28-10-2017
10
10

Hans Maliepaard 28-10-2017
9
9

AM van den Thillart 27-10-2017
7
7

Goed

Els Aerts 27-10-2017
8
8

Richarda Moll 25-10-2017
10
10

Harry van Dieen 23-10-2017
3
3

Pijn in de nek. Duurt heel lang voordat je gewend raakt aan het kussen. Had een veel minder harde rand verwacht.

Ronald van Boordt 21-10-2017
10
10

Geweldig eindelijk een hele nacht door d slapen

Afra Zwart 09-10-2017
8
8

Lekker zacht. En niet zweterig

Jan Smak 06-10-2017
10
10

Leo Koemans 28-09-2017
9
9

Het kussen geeft een goede ondersteuning

Ben Schoormans 27-09-2017
9
9

Annelies Bierling 20-09-2017
9
9

S. Huijser 16-09-2017
10
10

Marion Cornelis 11-09-2017
8
8

Madeleine Lodeweges 06-09-2017
9
9

We zijn aan onze tweede generatie matrassen begonnen. Even wennen daar de techniek niet stil heeft gestaan. Na een dag of twee willen we niet anders meer. Er gaat niets boven je eigen bed met een goed M Line matras (en kussen!)

Chris Vandergoten 30-08-2017
10
10

Rob Kortekaas 24-08-2017
8
8

we zijn zeer tevreden en slapen er lekker op nadat we eerst een ander kussen hebben mogen testen

W.J.M van der Hijden 12-08-2017
1
1

Vincent Versteeg 30-11--0001
8
8

9

Brian van westervoort 30-11--0001
10
10

Wat een fijne kussen.

John van Duren 30-11--0001
6
6

Is wennen, ligt nog niet zoals gehoopt/ verwacht

Vos Willy 30-11--0001
8
8

M. Muijzers 30-11--0001
10
10

Heel fijn kussen! Geweldig ligcomfort en goede ventilatie. Voldoet aan alle verwachtingen!

J..A. Hellburg 30-11--0001
6
6

Nog wennen had hiervoor Tempura

W.den Boer 30-11--0001
8
8

goed

Th.A.J. Enze 30-11--0001
10
10

Schaap 30-11--0001
8
8

Fijn kussen

J. van Veen 30-11--0001
8
8

Een heerlijk kussen!

J. van Dartel 30-11--0001
6
6

Moet wel aan wennen aan dit kussen, ondanks dat ik ook al wel zon soort kussen had. Deze vind ik vrij hard.

R v Turennout 30-11--0001
8
8

Prima

F. Buiter 30-11--0001
10
10

Ligt heerlijk, ondersteund goed de nek.

Gerrit Plantinga 30-11--0001
6
6

Uitstekend. Geen of nauwelijks meer last van mijn nek.

Buurman 30-11--0001
10
10

Mooi dat er twee kanten aan het kussen zijn. Meestal vind ik de hoge kant het prettigst, goed passend. Ik slaap altijd op mijn zij. Ik ben benieuwd hoe warm/zweterig het kussen van de zomer is. Tot nu toe zeer tevreden.

J.Janssen- Houtzager 30-11--0001
8
8

Slaapt prima.

W.Kos 30-11--0001
10
10

uitstekend

kruiver 30-11--0001
10
10

A. Schreuder 30-11--0001
8
8

L. van Grinsven 30-11--0001
8
8

de zachtheid is prima. Vooral fijn dat de hoogte in de hele breedte gelijk is.

mulder 30-11--0001
10
10

heeft de nekklachten verholpen

Steenbakkers 30-11--0001
10
10

Fijn kussen. Heb r totaal niet aan hoeven wennen, wat andere wel gezegd hadden.

Dijkstra 30-11--0001
2
2

W Oosters-Onstenk 30-11--0001
8
8

Lekker stevig kussen.

Kossen 30-11--0001
10
10

Aantal sterren zegt genoeg

j.engels 30-11--0001
4
4

weet nog niet zo goed of we deze kussen wel zo fijn vind, weet ook niet welke kant we moeten nemen de dikke of de dunne rand. geen last van pijnelijke schouder of nek. Maar voelt nog niet lekker je hoofd in het kussen liggen.

M Wolfs-de Vos 30-11--0001
10
10

Prima kussen.

Lonink 30-11--0001
10
10

Jo van der Avert-Dielens 30-11--0001
10
10

Goed steungevend kussen voor de nek, niet te hard enniet te zacht.

Rob Gouw 30-11--0001
8
8

R.J. de Graaf 30-11--0001
8
8

afke scholtens 30-11--0001
10
10

prima

Roijendijk F. 30-11--0001
10
10

Prima

Anton Bogers 30-11--0001
2
2

We hebben 2 kussens, mij bevalt het kussen, echter mijn vrouw vind het niets en slaapt helaas weer op haar oude kussen.

W. A.E. Brouwer 30-11--0001
6
6

Hoewel ik een soft versie heb, is zelfs dit kussen voor mij nog te hard en daarom niet comfortabel genoeg.Mij zou een supersoft uitvoering beter passen.

Verheggen 30-11--0001
8
8

Ik ben op zich zeer tevreden ermee. DE last van mijn nek is stukken minder geworden. Merk alleen dat hij iets dikker en steviger is als mijn vorige kussen en daar moet ik nog een beetje aan wennen. Maar zeker aanbevelingswaardig.

Bicker 30-11--0001
10
10

Heel goede kussen. Geweldig.

Versnel 30-11--0001
10
10

het kussen ligt heerlijk!

M.J. van Schöll 30-11--0001
10
10

heel tevreden

DebbyLuza 30-11--0001
6
6

Het is flink wennen dit kussen, het is weinig flexibel, heeft een vaste vorm, merk wel dat ik daardoor continue in een juiste houding lig met mijn nek. Maar moet nog steeds wennen. Jammer dat de winkel geen test periode mogelijkheid heeft. Want nu moest ik in de winkel echt kiezen en 109,- afrekenen. Ik wissel nog steeds af met mijn oude kussen. En dat is toch zonde van zon aanschaf...

Vanrompay 30-11--0001
8
8

Fijn kussen. wel nog wennen.

Leen de Waardt 30-11--0001
10
10

Ik heb dit kussen aangeschaft in de hoop dat mn hoge rugklachten zouden verminderen.En dat is inderdaad gebeurd!

E. Gjaltema 30-11--0001
8
8

Liesbeth Kleinjan 30-11--0001
10
10

Het slaapt fantastisch! De bolling is precies goed voor in de nek, hoofd lig voor je gevoel niet te ver naar achter. Met een Mline matras en een Mline kussen wordt je helemaal uitgerust wakker!

Winfred van boheemen 30-11--0001
8
8

J.C. van den Anker 30-11--0001
10
10

Erg fijn kussen.

J.C. Vader 30-11--0001
8
8

Prima kussen

P. van Deursen 30-11--0001
8
8

prima

wies de jonge 30-11--0001
10
10

Streur 30-11--0001
8
8

Schram 30-11--0001
8
8

Helene van der Kruijk 30-11--0001
10
10

Fantastisch kussen. In combi met m line matras helemaal perfect. Ruikt wel een beetje raar in begin maar dat gaat al snel over.

J. Beurskens 30-11--0001
8
8

I. Wilson 30-11--0001
10
10

Gokalp 30-11--0001
6
6

Paulusse 30-11--0001
8
8

Geeft goed steun aan de nek

J.Boven-Olthoff 30-11--0001
10
10

een top kussen

H.W.Glazenburg-Hokestra 30-11--0001
8
8

H. Gerritsen 30-11--0001
10
10

Nachtrust is ernorm verbeterd! Ik lig niet meer te draaien en het kussen in gewenste vorm te duwen.

Visser 30-11--0001
8
8

J.A.M.Jansen 30-11--0001
10
10

Helemaal tevreden

Steggerda 30-11--0001
8
8

Agnes van der Kamp 30-11--0001
6
6

ik heb wat van de inhoud verwijdert want het kussen was te dik voor mij

S.A. de Kam 30-11--0001
8
8

Ingels 30-11--0001
10
10

Ik slaap beter.

van der Heide 30-11--0001
8
8

Kussen is op zich prima, maar misschien toch niet helemaal juist voor mij.

F. de Vries 30-11--0001
10
10

Ligt heerlijk

A.R . Schweinsbergen -van Beek 30-11--0001
8
8

S.Grooteman-Dolfing 30-11--0001
10
10

J.F.J. Burghouts 30-11--0001
10
10

bevalt teven heel goed om , op voorschrift arts, te slapen met mijn voet iets omhoog.

L. van Reenen 30-11--0001
2
2

Kussen is te plat in het midden. Hierdoor ontstaan er nekklachten.

J. Bakker 30-11--0001
4
4

J.A. van Baaijen 30-11--0001
2
2

niet in gebruik daar ik meer nekklachten ervan krijgt, misschien is de matras te zacht

Gehring B.S.T. 30-11--0001
10
10

SLAAPT UITSTEKEND.

J G DESAUNOIS 30-11--0001
10
10

Geen nekpijn meer super.

Zweers 30-11--0001
10
10

van der Donk 30-11--0001
4
4

kussen schuift tijdens het slapen heel snel omhoog. is niet prettig want daardoor blijf ik niet goed op het wave gedeelte liggen en verlies ik daardoor het effect hiervan.

rita 30-11--0001
10
10

Zeer goed

anton korevaar 30-11--0001
8
8

In begin aan moeten wennen. Nu slaap ik een stuk beter.

N vandenBrink 30-11--0001
10
10

uitstekend

Jan Drenth 30-11--0001
8
8

Het slaap meer relax dan een gewone kussen!

Frits van Zijl 30-11--0001
8
8

Even wennen slaapt anders dan de oude veren zak maar ook hier geldt dat je in een betere houdin komt te liggen,

J.Dubbeld-Severing 30-11--0001
6
6

Ligvorm wel goed maar kreeg jeuk van het kussen. Teruggebracht.

Ben van Wylick 30-11--0001
8
8

Mijn vrouw is tevreden over het hoofdkussen

J. van den Broek 30-11--0001
8
8

Prima kussen. Ondersteuning is goed.

martens 30-11--0001
2
2

Voor mij niet fijn, had al snel schouderklachten

schook 30-11--0001
4
4

Krijg pijn in mijn nek

C.A.T. Blom-Strijbosch 30-11--0001
8
8

8

J. W. Katgert 30-11--0001
2
2

Helaas is de combinatie met de M-line matrassen voor mij niet geschikt. Kreeg nekproblemen.

van der Velden 30-11--0001
8
8

A. Kerstens 30-11--0001
6
6

Monique Dolleman 30-11--0001
10
10

Super kussen, goede ondersteuning

B. de Leeuw 30-11--0001
8
8

Kussen geeft goede ondersteuning

B. Bouman 30-11--0001
8
8

M van den Brink 30-11--0001
8
8

A.B. Nieuwenhuijse 30-11--0001
10
10

Lekker kussen

Webers 30-11--0001
10
10

De wave pillow geeft een perfecte ondersteuning van de nekwervels en past zich al snel door de lichaamswarmte aan de individuele behoefte. Zaak is dus wel het hoge deel aan de onder nek en hoofd te plaatsen.Had wat nekklachten deze zijn mede door de WP I binnen een week verdwenen.Een echte aanrader wat ons betreft

J.Baumgarte 30-11--0001
10
10

sinds ik dit kussen heb geen last meer van nekklachten

Nicole Maessen 30-11--0001
6
6

Heerlijk in het begin. Nu 2 weken later lijkt het alsof het kussen scheef is geworden en ook niet met zo stevig is.

Erwin Imbos 30-11--0001
8
8

A. ten Elzen 30-11--0001
8
8

goed

Tim Wubbe 30-11--0001
10
10

Ik vind het wel een goed liggend kussen, alleen had ik qua stevigheid er toch meer van verwacht. Vind het kussen toch zacht liggen.

R.J.Warnaar 30-11--0001
8
8

Ans Kingma 30-11--0001
8
8

Kussen is goed, maar ik moet er enorm aan wennen

selma simons 30-11--0001
10
10

betere slaaphouding voor mijn nek en hoofd! Uitstekende aankoop

R.de Vos 30-11--0001
8
8

Peter Willemsen 30-11--0001
2
2

Veel te hard. Is inmiddels retour.

WCJ Polle 30-11--0001
6
6

Janssen Mart 30-11--0001
8
8

het kussen ligt heel goed

Kums 30-11--0001
10
10

licht van gewicht en goed ondersteunend

R. van den Brink 30-11--0001
8
8

goede ondersteuning voor de nek.

wijnand van doorn 30-11--0001
8
8

soms mis je het vertrouwde kussen. Ook hier warmte van lichaam blijft in kussen, ook dit koelt onvoldoende naar onze mening

B. van den Brink 30-11--0001
10
10

zeer goed!!!

C. de Jonge 30-11--0001
8
8

prima kussen

D. van Smirren 30-11--0001
10
10

Ondersteunt nek heel goed en slaapt ook lekker

S van Zanten 30-11--0001
8
8

Goed kussen, heel blij mee

Inge Mensink 30-11--0001
10
10

H Meelker 30-11--0001
4
4

Veel te klein oppervlak

Vrancken Sven 30-11--0001
10
10

Gewoon geweldig product. Geen last meer van slapeloze nachten. Fris, hygiënisch en past in elke standaard kopkussensloop.

J.H. Haer 30-11--0001
6
6

van Weije 30-11--0001
10
10

Prima kussen , ben na bijna 2 weken gebruik van mijn nekklachten af!

K. van der Geest 30-11--0001
6
6

moet wennen aan het kussen

L. van Boxtel 30-11--0001
8
8

M.C. van der Knaap 30-11--0001
10
10

Goed kussen voor de zij en rug slaper. Voldoet aan de wens.Goede neksteun.

Wiemelink 30-11--0001
4
4

A. den Boer - ter Steeg 30-11--0001
8
8

Het kussen bevalt prima.

W.M. van Beek 30-11--0001
8
8

ik heb altijd al op dit soort kussen ge slapen, het lig geweldig

P. Ammerlaan 30-11--0001
8
8

Kussen ligt lekker, minder pijnin mijn nek, moet alleen nog passend kussensloop er omheenaanschaffen

C. Smits 30-11--0001
8
8

Slaap uiteindelijk heerlijk!!

Cor Veerman 30-11--0001
10
10

Bevalt uitstekend,goede nekondersteuning

JH de Heij 30-11--0001
8
8

Ik vind het kussen vooral voor mijn nek en schouders erg fijn. Wel vond ik het de eerste nachten wennen, omdat het toch heel anders ligt.

Fred Koorstra 30-11--0001
8
8

Beetje hard maar wellicht is dat nieuwigheid. Slaapt goed. Verder geen klachten

Margo de Wolff 30-11--0001
4
4

voldoet (nog) niet aan de verwachtingen

Faber O 30-11--0001
10
10

perfect

Han van Beijsterveld 30-11--0001
8
8

g.soomers 30-11--0001
8
8

ook een heerlijk kussen.

Faber O 30-11--0001
10
10

perfect

Christianne 30-11--0001
10
10

Geweldig!

Boon 30-11--0001
8
8

Roy 30-11--0001
8
8

Het was op het beginnen wennen, maar uiteindelijk ligt het kussen prima. De hoge kant van de 13 cm is toch echt te hoog dus ben op de lagere kant gaan liggen. Verder moet je niet al te brede schouders hebben aangezien het kussen recht is. Ik sta weer met een stuk minder nekpijn op. Had hiervoor een kussen met veren vulling maar die bleef niet in de goede vorm

Vrij 30-11--0001
8
8

Ligt comfortabel

K. van der weide 30-11--0001
10
10

J.Heppener 30-11--0001
10
10

Mijn nek klachten zijn aanzienlijk minder geworden

J. Zoutendijk 30-11--0001
10
10

Net zo goed als de matras!

Hans Voets 30-11--0001
10
10

Prima,dit is al mijn tweede kussen van dit merk. Er zullen er zeker meer volgen

Franny van den Berg 30-11--0001
2
2

Ik vind het erg onprettig liggen nadat ik het 2 nachten heb geprobeerd. Spijt van de aankoop.

X. Weezenaar 30-11--0001
8
8

Heerlijk uitgerust wakker worden zonder pijn aan het hoofd.

Lourens 30-11--0001
10
10

PJ ten Dam 30-11--0001
8
8

Dat is even wennen, Het gaat elke dag beter en ik denk dat het uiteindelijk resultaat heel positief wordt.

Anton Ribbens 30-11--0001
8
8

Je moet eraan wennen en niet ideaal als je op je buik slaapt

John Dijkman 30-11--0001
10
10

C.Wijten 30-11--0001
6
6

Slaapt heerlijk, sinds lange tijd geen nekpijn meer na het slapen.

VAN HOOF ROGER 30-11--0001
10
10

PRIMA KWALITEIT

M. Been 30-11--0001
10
10

Super fijn kussen. Ligt heerlijk.

Van Rijn 30-11--0001
10
10

Geralda de Man 30-11--0001
2
2

Het ligt niet lekker, het is een verkeerde keuze geweest. De dikkere versie was beter geweest, maar ik ben niet goed voorgelicht door de dealer. Die dacht toch echt dat de dunnere versie beter was voor mij. Nu gebruik ik mn oude kussen weer en ligt deze te verstoffen onder het bed.

H. Plekenpol 30-11--0001
8
8

de kerpel 30-11--0001
8
8

Slaap nu veel beter en heb minder last van mijn nek en schouders. Heb dikwijls geen zin om op te staan.

Arnouts 30-11--0001
8
8

8

AFJ Korste 30-11--0001
8
8

goed vorm past bij onze slaaphouding

J. Stringa 30-11--0001
10
10

heerlijk kussen!!!!

Dirk de Bruijn 30-11--0001
6
6

Ik heb het kussen nog niet gebruikt.

Stoop 30-11--0001
8
8

Carla Gerardu 30-11--0001
4
4

Kussen had achteraf nog wat zachter mogen zijn

romeijn 30-11--0001
8
8

Beetje stugger dan ik gewend was maar .toch wel lekker.

Heestermans 30-11--0001
10
10

Ik twijfel of het kussen te dun is.

A.J. Groen 30-11--0001
8
8

Heb even moeten wennen. Voor aanschafpijn in schouders maar dit is nu veel minder geworden met dit kussen.

Hustings 30-11--0001
10
10

Zeer goed ligcomfort, echte aanrader. De steun die dit kussen in de nek/hals holte geeft is perfect. Beste kussen ooit aangekocht.

Bijl-Lips 30-11--0001
10
10

Een heel fijn kussen. Geen nekklachten meer.

M. Schep 30-11--0001
8
8

Ligt goed, prettig materiaal. Alleen even weg vinden in juiste hoeveelheid vulling

Martijn Reijnen 30-11--0001
10
10

Landuyt Romain 30-11--0001
8
8

minder nekpijn,minder warm

buurstee 30-11--0001
10
10

moet nog wennen aan de vormgeving tijdens omdraaien even de ondersteuning zoeken

Piet van Duin 30-11--0001
6
6

T.G.M. Nissen 30-11--0001
10
10

Ligt erg lekker.

E.L.Kriebel 30-11--0001
10
10

Anne 30-11--0001
10
10

Super

Mary van de Weijer 30-11--0001
10
10

heerlijk kussen

J.van de Wetering 30-11--0001
10
10

eerst wennen maar nu heerlijk

TITUS Loopsport 30-11--0001
8
8

het enige wat ik niet echt weet welke kant van het kussen onder je nek moet...

Y Dekkers 30-11--0001
10
10

Goede steun voor nek en schouders !

Karlijn 30-11--0001
8
8

J. van Steenbergen 30-11--0001
10
10

Waren al gewend aan deze kussens.

M.L.E.P. Heerink 30-11--0001
10
10

E.I. de Ridder 30-11--0001
10
10

Ligt prima......

Kitty 30-11--0001
8
8

het kussen is iets te dun voor het goede maar heb nauwelijks last meer van mijn nek!

Miranda 30-11--0001
8
8

van leeuwen 30-11--0001
8
8

het was een paar dagen wennen. Nu vind ik het kussen prima voegen en heb ik goede steun aan mijn hoofd en schouder. Ik ben blij met de aankoop en vind het kussen de prijs waard.

H Voorend 30-11--0001
8
8

Goed product een heel goed kussen fijn om op te liggen een aanrader voor mensen met neklachten

L.J.M.op den Akker 30-11--0001
8
8

lekkere neksteun

Cristallo 30-11--0001
8
8

Goede steun

Meijer 30-11--0001
10
10

Een zeer goed kussen

Jaap van Dijk 30-11--0001
8
8

Een weldaad voor hoofd en nek. Vormt zich magisch om de fysieke contouren.

Wiwit 30-11--0001
8
8

M. Verhulst 30-11--0001
8
8

Past prima bij de stevigheid van de slowmotion VI, goede ondersteuning vanaf de schouder/ nek!

W. Lamme 30-11--0001
10
10

10

De koning 30-11--0001
10
10

Marieke Vandepitte 30-11--0001
8
8

Ik ben heel tevreden over de gepaste steun die ik ondervindbij het slapen op een Wave Pillow !. Het kussen past in mijn nek en mijn schouders kunnen zich ontspannen. De beste omschrijving die ik ervan kan geven is dat ik eigenlijk niet merk dat er een kussen onder mijn hoofd/nek ligt. Er ligt niets in de weg, niets hindert, en ik kan me ondersteund ontspannen.

Hans van den Buijs 30-11--0001
4
4

Ligt niet prettig en is vervangen voor ander Mline kussen

J.J. Wiersma 30-11--0001
8
8

Snel zacht geworden

C. van der Velden 30-11--0001
6
6

B.Leenders 30-11--0001
8
8

goed

Loek van Bokhoven 30-11--0001
10
10

Ligt prima. Wel een dun kussen eronder gelegd om wat meer hoogte te krijgen. Heb, na een testperiode, gekozen voor de stevige uitvoering.

Veltink 30-11--0001
10
10

RJW Michielse 30-11--0001
10
10

Ik heb epilepsie, gemiddeld 20 tot 35 aanvallen per maand. Maar daarvan zijn er ongeveer 10 tot 17 in de nacht. Ivm de aanvallen is het belangrijk dat ik toch adem kan halen, en toch nog goed en lekker kan slapen. U geeft mij deze kans. Met uw kussen lig ik voortreffelijk lekker en slaap goed. Tijdens en na de aanvallen blijf en kan ik nog adem halen, dus het verstikken hierin is niet meer mogelijk. Maar het hoofdkussen ondersteund mijn hoofd en nek zoals een hoofdkussen het gehoord te doen. Helaas heb ik door de vele aanvallen mijn rug zo belast dat ik er een dubbele hernia aan over heb gehouden. Wederom door uw hoofdkussen, wordt de pijnen daarvan vele malen minder door de ligging van.mijn hoofd en de belasting van mijn nek. Helaas ben ik door Beterbed geheel verkeerd geïnformeerd en zij hebben mij een dormea matras verkocht. Door mij epilepsie ben ik afgekeurd en moet 6 maanden sparen voor een goed matras. Op hun advies en mijn ziektebeelden hebben hun mij dat matras verkocht, nu ik ervaringen heb met uw hoofdkussen, had ik dolgraag, echt dolgraag een matras van u willen hebben. Ik kwam via uw website op een slow motion 6 of 8 uit. Mede door mijn rug en het zweten van de aanvallen. Kunt u mij alsnog een brochure hiervan sturen of mailen, met globaal wat de prijzen zijn. Ik moet er voor sparen maar ik wil, of beter ik moet er een hebben. Die ik nu heb, 3 maanden oud is een zwerfkatten en ondersteund niets, erg jammer van de bijna 650 euro en hun slechte advies. Kunt u mij evt hierin adviseren. Ik kom nu vermoeider mijn bed uit dan dat ik erin ga. Dit terwijl ik juist die rust zo hard nodig heb. Uw hoofdkussen maakt alles al stukken beter, maar ik wil dat laatste beetje wat mijn leven dan toch kan verbeteren toch ook hebben. Met vriendelijke groet, tekent, Ron Michielse. 0637545835

Beem-Iskes 30-11--0001
10
10

Op aanraden van mijn revalidatie-arts heb ik een aantal jaren geleden een Mline-kussen aan geschaft. Omdat deze zo goed bevalt heb ik voor ons vakantiehuisje ook een Mline kussen gekocht. Ik wil echt geen nacht slapen zonder mijn vertrouwde comfortabele kussen.

veerle heynssens 30-11--0001
6
6

Ik vind het kussen eigenlijk te hoog. Het duurde meerdere dagen tot zelfs weken vooraleer ik er mij comfortabel in voelde. Dezelfde vorm maar iets lager/platter zou ideaal zijn voor mij.

M.Straathof 30-11--0001
8
8

goed

F.H. Tolsma 30-11--0001
8
8

s.b. zantman 30-11--0001
8
8

Sonja Harinck 30-11--0001
10
10

Heerlijk kussen. Hoef niks meer op te schudden en blijft lekker stevig.

Annella Boon 30-11--0001
10
10

wendy König 30-11--0001
2
2

De eerste 5 minuten ligt het kussen zo als je verwacht dat zo een kussen ligt. Echter daarna verdwijnt door de lichaamswarmte de neksteun en voelt het kussen aan als een klomp ongebakken klei. Het kussen is retour naar de winkel gegaan.

dorrestijn 30-11--0001
2
2

Jammer dat dit product niet meer geruild kan worden na 2 nachtjes slapen

j.c.mSchram 30-11--0001
8
8

Gobbels 30-11--0001
8
8

Probleemloos kussen.

G Verkleij-Rietveld 30-11--0001
6
6

Kussen ligt fijn in de zijhouding, fijn bij de schouders.In de rugpositie ligt deze minder fijn.

w.pieters 30-11--0001
10
10

Boers 30-11--0001
10
10

Steutel A.L. 30-11--0001
10
10

heel tevreden

BC Bakker 30-11--0001
4
4

Kan moeilijk aan de bobbel wenen. Hopelijk went hij wel eraan!

adriana 30-11--0001
10
10

De eerste paar dagen was het even wennen. Ben nu zeer tevreden. Nek heeft echt goede steun. Het geeft een goed uitgerust gevoel. Minpuntje ik vind het jammer dat het kussen zon klein formaat heeft. Staat niet mooi met de prachtige kussenslopen die ik bij mijn dekbedden heb.

van Aken 30-11--0001
8
8

Zeer goed. Heb al veel hoofdkussens gehad maar deze is tot nu toe de beste.

Bremer 30-11--0001
10
10

Was de eerste nachten wennen, had last van mijn nek maar slaap hier nu prima op.

Sonia Van Hout 30-11--0001
10
10

Ligt comfortabel

Kerklaan 30-11--0001
8
8

w. tieben 30-11--0001
10
10

Heel goed

Mien van Sambeek 30-11--0001
8
8

goed

Suzanne van Campen 30-11--0001
10
10

helemaal happy met mijn kussen

HP Marketing, Henk Pijnappel 30-11--0001
10
10

Zelf gebruik ik de wave pillow af en toe draai ik deze ivm hoogte van de wave, maar zeer goed ondersteuning van de nek en daardoor zeer rustig nachtrust i.c.m. matras

pol 30-11--0001
8
8

Ook iin orde goed

J.Allen 30-11--0001
10
10

Prima

Charles Verbruggen 30-11--0001
10
10

het beste kussen dat ik al gehad heb.

R. van Leeuwen 30-11--0001
8
8

Goed en heel prettig. Sindsdien zijn mijn nekklachten minder geworden.

W. van Duijn 30-11--0001
10
10

Dit kussen was in eerste instantie voor mijn vrouw aangeschaft. Haar beviel dit kussen niet en mijn initieel aangeschafte kussen ook niet. Dit kussen bevalt mij goed! voor mijn vrouw kochten we de Athletic Pilow.

Rots 30-11--0001
8
8

Goed en fijn kussen,

bert.heitzer 30-11--0001
2
2

De miskoop van het jaar voor mij. Ik heb een Mline V matras gekocht ivm nek- en schouderklachten. Nu leek het me een prima combinatie om daar een M-line kussen bij te kopen. In de winkel voelde de ondersteuning van de nek goed aan. Echter nadat ik er een kleine twee weken thuis op had geslapen begon de ellende voor mij. Ik kreeg zoveel nekpijn dat ik nachten niet meer heb kunnen slapen. Ik moest mijn handen gebruiken om mijn hoofd te kunnen draaien. Ik heb gauw het oude kussen teruggelegd en nu 4 weken later en met tussenkomst van een fysiotherapeut heb ik in ieder geval geel last meer van mijn nek en schouders. Het kussen kan ik dus na twee weken gebruik geheel afschrijven. Ik had meer verwacht van dit dure kussen.

Hans Schoenmaker 30-11--0001
10
10

B. Gieze 30-11--0001
10
10

heerlijk kussen!

Esser 30-11--0001
2
2

Sorry, maar ik vind het geen prettig kussen. Ben een buikslaper, misschien hierdoor.

Brecht van Teeseling 30-11--0001
10
10

Ik slaap fantastisch en mijn nekklachten zijn al minder geworden

Mary Steenstra 30-11--0001
6
6

Zo comfortabel als het in de winkel leek , zo hard vind ik hem nu thuis , de ondersteuning voor mijn nek is prima maar het lijkt alsof ik op een plank ga liggen met met mijn hoofd , kortom hij valt wat tegen

Ilmere Kodraliu 30-11--0001
10
10

Voor mij - als een persoon die nekklachten heeft - is het een kwalitatief goed en goed ondersteunend voor de nek. Geeft je rust omdat het goed ondersteunt en ik weer de nacht kan doorslapen zonder wakker worden van nekklachten. Ziet en voelt compact, gewoon een goed en degelijk product. Ben tevreden met de beddenzaak dat zij mij deze kussen hebben geadviseerd, want heb wel vaker een miskoop gedaan wat betreft kussens maar dit is een goede en ondersteunende kussen. Fijn dat er twee verschillende maatsoorten zijn en dat je dus een kussen kunt kiezen die bij jouw maat, grootte en lichaamsbouw past en dat vind ik erg belangrijk.

A.Ketelaars 30-11--0001
6
6

Tot nu toe zijn we erg tevreden

I.W. van Dijke 30-11--0001
8
8

Thelen G 30-11--0001
10
10

Gardebroek 30-11--0001
6
6

Bert Klarus 30-11--0001
8
8

goed

R. Staphorsius 30-11--0001
8
8

goede steun voor de nek

M. Lubberrs 30-11--0001
8
8

Ook wennen na Tempur kussen

L Molenkamp 30-11--0001
4
4

Deze heb ik teruggebracht maar lag meer aan mij denk ik. Slaap weer opn eigen oude kussen.

Hulsman 30-11--0001
8
8

C.Struijlaart 30-11--0001
8
8

C.Melk 30-11--0001
10
10

Prima (nek)ondersteuning

J.H. van Keulen 30-11--0001
6
6

Robert claessens 30-11--0001
8
8

Het kussen bevalt prima alleen er zit in begin een stoorden stank aan naar een chemische stof. Na dit kussen ingeruild te hebben voor een wat al langer in de winkel lag en waar de stank niet zo overheersend meer bij is bij is,heb ikgeen klachten meer.

Melker 30-11--0001
8
8

Prima Kussen

Patrick Horstink 30-11--0001
10
10

Heerlijke ondersteuning en stabiel liggend tegen de schouder.

W.F.de Bruijn 30-11--0001
8
8

Iets te plat

Jan 30-11--0001
8
8

Goed

J.Borghoff 30-11--0001
10
10

Zeer goed

fjmc baks 30-11--0001
10
10

Na jaren een kussen waar ik nek klachten van had en na proberen van kussen heb ik nu het kussen voor me gevonden goede ondersteuning van nek. Als ik op sta sta ik op zonder stijve en pijn in mijn nek. Bovendien blijft het kussen goed in vorm en confertabel

n.de vries-vink 30-11--0001
8
8

erg tevreden over de wave pillow 1

A.W. Stodel 30-11--0001
10
10

Leeman 30-11--0001
2
2

het kussen bevalt me niet ik word wakker met nekklachten.

van Schijndel 30-11--0001
10
10

Super goed

Emmy Marijnissen 30-11--0001
10
10

MM.v.d.Heijden 30-11--0001
8
8

Pitlo 30-11--0001
10
10

Prima kussen.

M. de Wit 30-11--0001
10
10

Ligt en slaapt prima

G. Korsman 30-11--0001
8
8

A.C. Dullaart 30-11--0001
8
8

A.C. Hoencamp 30-11--0001
10
10

Ligt heerlijk! Ondersteunt de nek goed.

willy van gils 30-11--0001
4
4

prijs kwaliteit vind ik niet in verhouding staan.had meer verwacht

Irma van Assendelft 30-11--0001
10
10

Sinds de Wave Pillow l geen nekklachten en hoofdpijn meer bij het wakker worden.

Karin helder 30-11--0001
8
8

Een heel fijn zacht kussen wat zich vormt naar jou slaaphouding enwat toch voldoende ondersteuning geeft aan hoofd en nek.

zandvliet 30-11--0001
8
8

Schilder 30-11--0001
10
10

Geen ruzie meer met mn kussen, heb goede ondersteuning in mijn nek en heb minder nek en hoofdpijn klachten

Gina 30-11--0001
8
8

Marcel van Waveren 30-11--0001
6
6

Moet er nog erg aan wennen, had iets meer steun verwacht

kieft 30-11--0001
2
2

Heb het kussen 3 keer gebruikt maar voldeed niet.

G Paauw 30-11--0001
8
8

Goede koop

Jobse-Alkemade 30-11--0001
6
6

Een van de twee omgeruild voor Wave 2

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers