M line
 

Pillow You Roze Reviews

Gemiddelde uit 39 Reviews
8,2
8,2
Terug naar Pillow You Roze
Anonymous
8
8

Bij buikligging hoogte en zachtheid precies goed. Bij rugligging ietsjes laag.

Anonymous
8
8

Fijn kussen, wel even wennen van een hoog naar een wat vlakker kussen

Anonymous
9
9

Goede ondersteuning van nek en schouders. Geen pijn meer gehad sinds ik met dit kussen slaap.

Pauline Reims 22-05-2020
10
10

Fantastische kussens, slapen als een roosje.

Huub Vink 21-05-2020
10
10

Je hele lichaam heeft steun waardoor minder rugpijn

Stefan Hofman 18-04-2020
9
9

Perfect voor de zij-/buikslaper die ik ben. Kan gemakkelijk omdraaien en hoofd blijft netjes horizontaal met goede ontlasting van nek.

TLH van der Steen 12-03-2020
10
10

100% juiste productinformatie vooraf. Comfort is subliem.

Anonymous
1
1

Nekklachten

Ria Klerkx 14-12-2021
8
8

Was even wennen.

Anonymous
3
3

Te hard, krijg er pijn van in mijn nek. De winkelier heeft wel dit kussen aanbevolen. Ik gebruik het kussen voor andere doeleinden (yoga) en dat werkt prima.

Anonymous
9
9

Slaap zeer goed en geen lage rugpijn meer!

Annemarie van Dijke 09-06-2021
8
8

Het is even wennen. Heerlijk kussen voor zij-slapers. Ondersteund je nek en voorkomt druk op de schouder.

Margriet Kragten 29-04-2021
10
10

Een geweldig ondersteunend kussen.

Robbert van Rijswijk 24-04-2021
9
9

Prima combi met de nieuwe Cool Motion matrassen

Ruud Rijkse 29-03-2021
5
5

te plat, had achteraf toch een dikkere moeten nemen.

Pierre Van Vliet 22-02-2021
9
9

Heerlijk kussen, goede hoogte

G Snijders 06-11-2020
10
10

Een heerlijk stevig kussen wat heerlijk slaapt! Eigenlijk al vanaf de eerste minuut slapen we er heerlijk op!

Kelly Cornelissen 05-09-2020
10
10

Fijn kussen voor kinderen!

Marc Ramaekers 31-08-2020
7
7

Prima kussen op de juiste hoogte voor een buikslaper.

Martina Wijbenga 19-07-2020
7
7

In combinatie met matras is het een goed kussen maar niet bijzonder.

Arzu Bayram 17-06-2020
3
3

Kussen is te laag, totaal geen ondersteuning in mijn nek.

Anonymous
9
9

Vind mijn partner ideaal om op de buik te liggen.

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verdeler bij jou in de buurt?

Advies nodig? Bel ons op +32 380 835 09
x

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?