Direct naar tekst

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Pillow You Roze Reviews

Gemiddelde uit 57 Reviews
8,4
8,4
Terug naar Pillow You Roze
Anonymous
10
10

Voldoende steun

Anonymous
8
8

Bij buikligging hoogte en zachtheid precies goed. Bij rugligging ietsjes laag.

Anonymous
8
8

Fijn kussen, wel even wennen van een hoog naar een wat vlakker kussen

Anonymous
9
9

Goede ondersteuning van nek en schouders. Geen pijn meer gehad sinds ik met dit kussen slaap.

Pauline Reims 22-05-2020
10
10

Fantastische kussens, slapen als een roosje.

Huub Vink 21-05-2020
10
10

Je hele lichaam heeft steun waardoor minder rugpijn

Stefan Hofman 18-04-2020
9
9

Perfect voor de zij-/buikslaper die ik ben. Kan gemakkelijk omdraaien en hoofd blijft netjes horizontaal met goede ontlasting van nek.

TLH van der Steen 12-03-2020
10
10

100% juiste productinformatie vooraf. Comfort is subliem.

Joke Roeleveld-Taal 29-04-2024
8
8

Zie toelichting bij dealer

Sanne Welte 23-04-2024
10
10

Onze zoon slaapt er goed op

JoNiek Beckman 15-04-2024
7
7

Kussen is wel wat warm

Anonymous
8
8

Niet te hoog en perfect voor mijn nek

Anonymous
9
9

Heerlijk zacht kussen wat meeveert.

J. Boelen 21-12-2023
9
9

kussen ligt prima.

Anonymous
10
10

Heerlijk kussen, absoluut een aanrader.

Cl Wijn 07-11-2023
9
9

Heerlijk kussen Ben een buik slaper.

Robert van der Meulen 07-11-2023
8
8

Zeer blij mee

Anonymous
5
5

Het hoofdkussen dat ik heb gekocht mag nog dunner zijn. M line heeft geen dunner kussen in het gamma, van mij mogen ze hun gamma nog uitbreiden met een dunner kussen.

Anonymous
6
6

Erg warm en kan kussen niet draaien, jammer

Anonymous
10
10

Echt een perfect kussen. Nekklachten zijn verdwenen

JaapH 09-03-2023
9
9

We slapen nu 3-4 weken op deze kussen. Het is best even wennen na jaren een traditioneel kussen gebruikt te hebben. Er hoeft geen hand onder het Mline kussen. Maar de gewoonte afleren na dit jaren met een traditioneel kussen wel gedaan te hebben duurt denk nog even.

Petra Berghouwer 27-02-2023
6
6

moet nog steeds erg wennen aan het kussen (soms voelt het als een plank) ik had mij er zoveel van voorgesteld en nu valt het toch tegen.

Ria Klerkx 14-12-2021
8
8

Was even wennen.

Anonymous
3
3

Te hard, krijg er pijn van in mijn nek. De winkelier heeft wel dit kussen aanbevolen. Ik gebruik het kussen voor andere doeleinden (yoga) en dat werkt prima.

Anonymous
9
9

Slaap zeer goed en geen lage rugpijn meer!

Annemarie van Dijke 09-06-2021
8
8

Het is even wennen. Heerlijk kussen voor zij-slapers. Ondersteund je nek en voorkomt druk op de schouder.

Margriet Kragten 29-04-2021
10
10

Een geweldig ondersteunend kussen.

Robbert van Rijswijk 24-04-2021
9
9

Prima combi met de nieuwe Cool Motion matrassen

Ruud Rijkse 29-03-2021
5
5

te plat, had achteraf toch een dikkere moeten nemen.

Pierre Van Vliet 22-02-2021
9
9

Heerlijk kussen, goede hoogte

G Snijders 06-11-2020
10
10

Een heerlijk stevig kussen wat heerlijk slaapt! Eigenlijk al vanaf de eerste minuut slapen we er heerlijk op!

Kelly Cornelissen 05-09-2020
10
10

Fijn kussen voor kinderen!

Marc Ramaekers 31-08-2020
7
7

Prima kussen op de juiste hoogte voor een buikslaper.

Martina Wijbenga 19-07-2020
7
7

In combinatie met matras is het een goed kussen maar niet bijzonder.

Arzu Bayram 17-06-2020
3
3

Kussen is te laag, totaal geen ondersteuning in mijn nek.

Anonymous
9
9

Vind mijn partner ideaal om op de buik te liggen.

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?