• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Advies nodig?
Bel met M line of maak een afspraak met een verdeler.

Maak een afspraak

100 dagen omruilgarantie
In alle rust je matras uitproberen!

Pillow You Groen Reviews

Gemiddelde uit 50 Reviews
8,2
8,2
Terug naar Pillow You Groen
Will Bakker 13-12-2021
8
8

prima maat, licht goed vast en neemt minder ruimte in, dit komt de ruimte in lengte te goede

Anonymous
9
9

Direct comfortabel, ook na overschakeling van Tempur.

Anonymous
8
8

Goede ondersteuning, met name ook ivm schouderklachten

Nancy Sangers 11-06-2020
8
8

Een wat hoger kussen, ligt heerlijk

J.A.M. Steur 21-05-2020
8
8

Prima kussen, bevalt goed.

Jan Leysen 30-03-2020
8
8

geen nekpijn meer

Wim Desmet 11-03-2020
10
10

Nooit gedacht dat we zo goed slapen op het nieuwe kussen Was er wel heel bang van had jaren een heel ander kussen

Anonymous
9
9

beiden dezelfde ervaring. getwijfeld of dit een goede keus was , maar overtreft echt onze verwachtingen . Goede ondersteuning , minder klachten van mijn nek

Anonymous
7
7

Het was heel erg wennen aan dit kussen, maar nu ligt het prima.

Anonymous
3
3

Dit kussen lag heerlijk in de winkel omdat het de nek ondersteunt. Maar na het gebruik thuis heb ik dagen last gehad van mijn nek en rug. Je kunt er niet lekker in wegzakken of vormen en het vraagt echt een andere manier van slapen die niet bij me past. Ik heb het een week de kans gegeven maar ben inmiddels terug bij mijn oude kussen en heb dus veel geld uitgegeven aan een

Melle Veenstra 08-01-2022
8
8

Prima kussen, maar is kleiner dan een standaard kussen waardoor kussenslopen te groot zijn.

Joke Westrik 22-12-2021
9
9

Mijn man deelt mijn mening

Anonymous
8
8

prima en neemt minder ruimte in beslag waardoor het bed in de lengte beter te benutten is

E.W.M. Canters 07-11-2021
9
9

Goede ondersteuning

M.A. van Wijk 06-10-2021
5
5

Als Orange. Moet misschien wat langer proberen

A.J.C. Bakker 05-10-2021
8
8

Ik vind het wat te hard liggen af en toe. Wel ideaal voor je nek.

Chris Hoogerwaard 27-09-2021
7
7

moet er nog steeds aan wennen, maar goed kussen met ondersteuning nek

Anita Wolsleger 20-09-2021
10
10

Ook super fijn

Stèphanie 06-09-2021
9
9

Ontzettend lekker hoofdkussen. Te gebruiken voor wanneer je op je rug slaapt, daarbij ondersteuning in de nek. Slaap je op je zij, draai het kussen bij en je hebt ruimte voor je schouder. Enig minpunt, de hoeken van de hoes verdraaien waardoor je op de uithoeken van het kussen op de naad ligt, niet lekker. Hoort dat?

Anonymous
10
10

Ligt prima, zakt niet in zoals een gewoon kussen.

Anonymous
9
9

Fijn kussen

Anonymous
9
9

Prima ondersteuning van nek en schouders

F.A. Korse 02-08-2021
7
7

Heerlijk kussen met een goede ondersteuning

L Feikes 13-06-2021
6
6

Moet erg wennen aan dit kkussen

Jessica Jung 12-04-2021
9
9

Heerlijk kussen om uitgerust wakker te worden

Anonymous
8
8

heerlijk kussen

Dave Vreeke 18-12-2020
8
8

Hij zou voor mij iets dikker mogen zijn

Linda Baron 14-11-2020
10
10

Alsof je hoofd op wolken ligt.

Johannes Anthonius van Vendeloo 25-09-2020
9
9

Slaapt lekker

Anonymous
9
9

had hem jaren eerder moeten nemen

J Aries 15-07-2020
8
8

Was erg huiverig om oude kussen aan de kant te gooien. Maar ik heb nog geen nacht spijt gehad!

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers
Advies nodig? Bel ons op +32 380 835 09
x

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?