M line
 

Pillow You Groen Reviews

Gemiddelde uit 70 Reviews
8,2
8,2
Terug naar Pillow You Groen
Mark Verhagen 15-11-2022
10
10

Op maat gekocht op advies van de beddenverkoper. Echt perfect. Geen zere nek en hoofdpijn meer.

Will Bakker 13-12-2021
8
8

prima maat, licht goed vast en neemt minder ruimte in, dit komt de ruimte in lengte te goede

Anonymous
9
9

Direct comfortabel, ook na overschakeling van Tempur.

Anonymous
8
8

Goede ondersteuning, met name ook ivm schouderklachten

Nancy Sangers 11-06-2020
8
8

Een wat hoger kussen, ligt heerlijk

J.A.M. Steur 21-05-2020
8
8

Prima kussen, bevalt goed.

Jan Leysen 30-03-2020
8
8

geen nekpijn meer

Wim Desmet 11-03-2020
10
10

Nooit gedacht dat we zo goed slapen op het nieuwe kussen Was er wel heel bang van had jaren een heel ander kussen

Wim van de kraats 29-01-2023
10
10

Matras ligt perfekt

Anonymous
10
10

Heerlijk kussen.

chris cj schram 06-01-2023
2
2

hoofdpijn van kussen

chris cj schram 06-01-2023
2
2

hoofdpijn van kussen

Anonymous
10
10

fijn matras slaapt heerlijk

R Toes 19-12-2022
9
9

Ik lig heel comfortabel oo dit kussen. Je hoeft niets te vormen en het blijft 'gewoon' op één plek liggen. Echt een superkussen.

Anonymous
9
9

hartstikke fijn kussen, bied goede ondersteuning

Anonymous
8
8

Even wennen, daarna ligt geen enkel ander kussen meer zo lekker als deze

Leonie Hollemans 28-10-2022
10
10

Fijn stevig kussen. Het geeft veel meer rust ivm een goedkoper kussen, stabiel, goede ondersteuning, niet te warm.

Jan van Dijk 10-09-2022
9
9

Prima kussen

Anonymous
10
10

Goede ondersteuning

Anonymous
10
10

Kussen bevalt zeer goed

Anonymous
3
3

Kan er niet op liggen, heb mijn oude kussen weer gepakt.

Ralph de Visser 26-07-2022
9
9

Heel fijn kussen, goed advies gehad in de winkel over de verschillende mogelijkheden.

Anonymous
10
10

wij slapen stukken beter zo ideaal deze matras echt een aanrader

Anonymous
9
9

beiden dezelfde ervaring. getwijfeld of dit een goede keus was , maar overtreft echt onze verwachtingen . Goede ondersteuning , minder klachten van mijn nek

Anonymous
7
7

Het was heel erg wennen aan dit kussen, maar nu ligt het prima.

Anonymous
3
3

Dit kussen lag heerlijk in de winkel omdat het de nek ondersteunt. Maar na het gebruik thuis heb ik dagen last gehad van mijn nek en rug. Je kunt er niet lekker in wegzakken of vormen en het vraagt echt een andere manier van slapen die niet bij me past. Ik heb het een week de kans gegeven maar ben inmiddels terug bij mijn oude kussen en heb dus veel geld uitgegeven aan een

Melle Veenstra 08-01-2022
8
8

Prima kussen, maar is kleiner dan een standaard kussen waardoor kussenslopen te groot zijn.

Joke Westrik 22-12-2021
9
9

Mijn man deelt mijn mening

Anonymous
8
8

prima en neemt minder ruimte in beslag waardoor het bed in de lengte beter te benutten is

E.W.M. Canters 07-11-2021
9
9

Goede ondersteuning

M.A. van Wijk 06-10-2021
5
5

Als Orange. Moet misschien wat langer proberen

A.J.C. Bakker 05-10-2021
8
8

Ik vind het wat te hard liggen af en toe. Wel ideaal voor je nek.

Chris Hoogerwaard 27-09-2021
7
7

moet er nog steeds aan wennen, maar goed kussen met ondersteuning nek

Anita Wolsleger 20-09-2021
10
10

Ook super fijn

Stèphanie 06-09-2021
9
9

Ontzettend lekker hoofdkussen. Te gebruiken voor wanneer je op je rug slaapt, daarbij ondersteuning in de nek. Slaap je op je zij, draai het kussen bij en je hebt ruimte voor je schouder. Enig minpunt, de hoeken van de hoes verdraaien waardoor je op de uithoeken van het kussen op de naad ligt, niet lekker. Hoort dat?

Anonymous
10
10

Ligt prima, zakt niet in zoals een gewoon kussen.

Anonymous
9
9

Fijn kussen

Anonymous
9
9

Prima ondersteuning van nek en schouders

F.A. Korse 02-08-2021
7
7

Heerlijk kussen met een goede ondersteuning

L Feikes 13-06-2021
6
6

Moet erg wennen aan dit kkussen

Jessica Jung 12-04-2021
9
9

Heerlijk kussen om uitgerust wakker te worden

Anonymous
8
8

heerlijk kussen

Dave Vreeke 18-12-2020
8
8

Hij zou voor mij iets dikker mogen zijn

Linda Baron 14-11-2020
10
10

Alsof je hoofd op wolken ligt.

Johannes Anthonius van Vendeloo 25-09-2020
9
9

Slaapt lekker

Anonymous
9
9

had hem jaren eerder moeten nemen

J Aries 15-07-2020
8
8

Was erg huiverig om oude kussen aan de kant te gooien. Maar ik heb nog geen nacht spijt gehad!

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verdeler bij jou in de buurt?

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?