Direct naar tekst

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Pillow You Fuchsia Reviews

Gemiddelde uit 93 Reviews
8,5
8,5
Terug naar Pillow You Fuchsia
Anonymous
10
10

Prima kussen precies op hoogte van je schouders

Marijke Sterk 15-05-2024
9
9

Het kussen ligt prima onder mijn hoofd. Geen nekklachten meer.

Marion van Gorp 01-04-2023
10
10

Heerlijk kussen zowel voorzijd als rugslaper.

Anonymous
10
10

Een heel fijn kussen. Geen nekklachten meer. Er zat een knoop in mijn nek, ook die is inmiddels verdwenen.

Anonymous
8
8

Prima product, goede kwaliteit. Sliep eerst zonder kussen, maar deze bevalt gelijk goed

Anonymous
9
9

Erg fijn kussen , past erg goed bij matras Slow Motion 5

Anonymous
9
9

Na een tien verschillende type kussens eindelijk het goede kussen ontdekt

Meriam Meeuwenoord 26-05-2020
10
10

Een heerlijk kussen

Anonymous
10
10

Licht lekker , prima ondersteuning

Anonymous
10
10

Ligt fantastisch. Goed steun gevend aan de nek

Denise Kuipers 25-04-2024
8
8

Heerlijk kussen. Moest er wel even aan wennen maar zou nu niet anders meer willen

Anonymous
9
9

Een hele verbetering voor mijn slaaphouding. Slaap er uitstekend op.

Anonymous
10
10

Heel fijn! Voel me echt uitgerust

Anonymous
10
10

Zeer goed hoofdkussen. Geeft goede steun. Zeer tevreden.

Anonymous
7
7

Het kussen lig fijn, maar ik wordt wakker met een doof gevoel in de armen en een stijven nek... misschien nog aan wennen.

Anonymous
8
8

Prima kussen maar nog wel even wennen.

Anonymous
8
8

Slaapcomfort is goed, alleen na drie maanden kreeg ik last van nek / schouder gedeelte.

Anonymous
10
10

Voor mijn kwetsbare nek een fantastisch kussen.

Anonymous
9
9

Nooit gedacht dat ik dit model fijn zou vinden maar het ligt prima.

Sjoukje Tolsma 28-01-2024
10
10

Het kussen geeft de juiste ondersteuning. Het formaat past helpt met het ontspannen in slaap vallen.

Mario Rondou 11-12-2023
3
3

Pijnlijk aan de oren als zijslaper.

Theo Prosch 11-11-2023
8
8

Fijn kussen

Anonymous
8
8

wel even wennen na een groot kussen maar inmiddels bevalt het kussen goed

Anonymous
9
9

Kussen is afgestemd op de matras, ligt heel comfortabel!

Gerry van de Vondervoort 22-06-2023
8
8

Vanaf de 1e nacht prima!

Anonymous
10
10

Heerlijk kussen, geen nekpijn meer en ik slaap Heerlijk.

Anonymous
9
9

Niet meer opschudden van het kussen . Altijd de juiste ondersteuning voor ons hoofd. Mijn vrouw heeft sindsdien geen last meer van tintelingen in haar armen!

JaapH 09-03-2023
9
9

We slapen nu 3-4 weken op deze kussen. Het is best even wennen na jaren een traditioneel kussen gebruikt te hebben. Er hoeft geen hand onder het Mline kussen. Maar de gewoonte afleren na dit jaren met een traditioneel kussen wel gedaan te hebben duurt denk nog even.

Nico Mommers 22-02-2023
10
10

Net zo comfortabel als onze vorige M line matrassen

Jess Janssen 19-02-2023
8
8

Zeer aangenaam kussen

Nico Klompenhouwer 05-02-2023
7
7

Moet er nog aanwennen

Anonymous
8
8

slaapt heerlijk

Anonymous
10
10

Eindelijk een goed kussen: zacht en toch stevig, de ideale dikte en goede nekondersteuning. Ik val sneller in slaap en word veel minder wakker tijdens de nacht. Resultaat: minder nekklachten en veel betere nachtrust, dus uitgeslapen!

Anonymous
10
10

Goede ondersteuning. Fijn.

Peter Stevens 11-12-2022
8
8

Zacht, meeverend, ondersteunend

D Lamme 06-12-2022
5
5

net niet goed voor mij icm nieuwe matras

D Lamme 06-12-2022
5
5

Net niet geschikt voor mij icm het nieuwe matras.

Reiny van den Elzen 17-07-2022
7
7

Het slaapt fijn, comfortabel, alleen een te hoog kussen gekocht. Bovendien had ik gehoopt dat het iets zachter zou liggen, dat je met je hoofd meer in het kussen ligt in plaats van op het kussen.

Ilse Minnebo 12-07-2022
10
10

Heel goed hoofdkussen, heel comfortabel en perfect van dikte voor een "normaal gebouwde" persoon.

Anonymous
10
10

Heerlijk kussen, geen nekklachten meer!

Paul van den Hogen 04-03-2022
2
2

Met mijn nekklachten geen goed resultaat. Was wel geadviseerd door Beter Bed

Anonymous
3
3

Mijn 3de kussen van M line gekocht binnen 3 jaar, en helaas alweer een miskoop ondanks het advies van de verkoopster. De kussens hebben allemaal 3 jaar garantie maar na een paar maanden is het kussen al helemaal plat en ingedeukt terwijl beloofd was dat hij in vorm zou blijven.

Hennie Kouwenberg 30-11-2021
8
8

fijn kussen, fijne hoogte, geen last meer van arm

Anonymous
6
6

Weet op dit moment nog niet zeker of deze de juiste is. In combinatie met motion 4.

Anonymous
8
8

Kussen biedt goede ondersteuning

Anonymous
8
8

Kussen biedt goede ondersteuning

Anja Berkhout 03-09-2021
9
9

Voelt goed voor de nek, zeker als zijslaper, heel tevreden

Anonymous
8
8

Even wennen maar daarna ligt het heerlijk

F.A. Korse 02-08-2021
8
8

Was even wennen maar eenmaal gewend prima kussen

Richard Korbee 01-08-2021
10
10

Deze kussen is verrassend comfortabel. Was altijd gewend op een hoge kussen te slapen. Maar omdat het matras je schouder opvang ( zijslaper) compenseert dat de lage kussen, zodat je toch recht licht op je zij.

Anonymous
9
9

Ligt perfect en geeft goede ondersteuning

Annemarie van Dijke 09-06-2021
8
8

Het is even wennen maar heerlijk voor buikslapers en goed voor je nek.

Anonymous
9
9

Super fijn kussen

Remco 13-05-2021
8
8

Biedt prettige ondersteuning

EV 07-04-2021
7
7

Hij ligt lekker, maar af en toe wel wat stijve nekspieren. Het is even de vraag of dit van het kussen komt. Dan ben ik aan het proberen.

Anonymous
9
9

Fijn kussen...

A Heuts 21-12-2020
10
10

geweldig product

Evelyn Douw 30-11-2020
8
8

In het begin wel even wennen omdat ik gewend was mijn kussens in allerlei vormen te "kneden". Ik heb nu minder schouder en nekklachten

Anonymous
9
9

In het begin even wennen aan het andere formaat. Slaapt goed, stevig en toch zacht. Mijn nekklachten zijn na 2 weken absoluut minder.

Anonymous
8
8

Even wennen.

G Snijders 06-11-2020
10
10

Een heerlijk dun kussen maar met zeker een goeie stevigheid! We hebben zoveel kussens geprobeerd en dat sliep nooit lekker en nu slapen we heerlijk!

Anonymous
7
7

Vind het onhandig dat er geen standaard kussensloop om het kussen past. Moet wennen aan de vorm. Dit omdat ik me hele leven op een donzen kussen heb geslapen. Slaapt prima.

Anonymous
10
10

Heerlijk kussen

Kelly Cornelissen 05-09-2020
10
10

Helpt een goede houding aan te nemen.

Leonie Krebbers 10-07-2020
6
6

Doordat ik op de Mline matras een andere houding aan ben gaan nemen. Ik was een buik slaper en slaap nu vaker op mijn zij. Het kussen is nu niet fluffy genoeg.

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?