• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Advies nodig?
Bel met M line of maak een afspraak met een verdeler.

Maak een afspraak

100 dagen omruilgarantie
In alle rust je matras uitproberen!

Pillow You Fuchsia Reviews

Gemiddelde uit 43 Reviews
8,2
8,2
Terug naar Pillow You Fuchsia
Anonymous
8
8

Prima product, goede kwaliteit. Sliep eerst zonder kussen, maar deze bevalt gelijk goed

Anonymous
9
9

Erg fijn kussen , past erg goed bij matras Slow Motion 5

Anonymous
9
9

Na een tien verschillende type kussens eindelijk het goede kussen ontdekt

Meriam Meeuwenoord 26-05-2020
10
10

Een heerlijk kussen

Anonymous
10
10

Heerlijk kussen, geen nekklachten meer!

Paul van den Hogen 04-03-2022
2
2

Met mijn nekklachten geen goed resultaat. Was wel geadviseerd door Beter Bed

Anonymous
3
3

Mijn 3de kussen van M line gekocht binnen 3 jaar, en helaas alweer een miskoop ondanks het advies van de verkoopster. De kussens hebben allemaal 3 jaar garantie maar na een paar maanden is het kussen al helemaal plat en ingedeukt terwijl beloofd was dat hij in vorm zou blijven.

Hennie Kouwenberg 30-11-2021
8
8

fijn kussen, fijne hoogte, geen last meer van arm

Anonymous
6
6

Weet op dit moment nog niet zeker of deze de juiste is. In combinatie met motion 4.

Anonymous
8
8

Kussen biedt goede ondersteuning

Anonymous
8
8

Kussen biedt goede ondersteuning

Anja Berkhout 03-09-2021
9
9

Voelt goed voor de nek, zeker als zijslaper, heel tevreden

Anonymous
8
8

Even wennen maar daarna ligt het heerlijk

F.A. Korse 02-08-2021
8
8

Was even wennen maar eenmaal gewend prima kussen

Richard Korbee 01-08-2021
10
10

Deze kussen is verrassend comfortabel. Was altijd gewend op een hoge kussen te slapen. Maar omdat het matras je schouder opvang ( zijslaper) compenseert dat de lage kussen, zodat je toch recht licht op je zij.

Anonymous
9
9

Ligt perfect en geeft goede ondersteuning

Annemarie van Dijke 09-06-2021
8
8

Het is even wennen maar heerlijk voor buikslapers en goed voor je nek.

Anonymous
9
9

Super fijn kussen

Remco 13-05-2021
8
8

Biedt prettige ondersteuning

EV 07-04-2021
7
7

Hij ligt lekker, maar af en toe wel wat stijve nekspieren. Het is even de vraag of dit van het kussen komt. Dan ben ik aan het proberen.

Anonymous
9
9

Fijn kussen...

A Heuts 21-12-2020
10
10

geweldig product

Evelyn Douw 30-11-2020
8
8

In het begin wel even wennen omdat ik gewend was mijn kussens in allerlei vormen te "kneden". Ik heb nu minder schouder en nekklachten

Anonymous
9
9

In het begin even wennen aan het andere formaat. Slaapt goed, stevig en toch zacht. Mijn nekklachten zijn na 2 weken absoluut minder.

Anonymous
8
8

Even wennen.

G Snijders 06-11-2020
10
10

Een heerlijk dun kussen maar met zeker een goeie stevigheid! We hebben zoveel kussens geprobeerd en dat sliep nooit lekker en nu slapen we heerlijk!

Anonymous
7
7

Vind het onhandig dat er geen standaard kussensloop om het kussen past. Moet wennen aan de vorm. Dit omdat ik me hele leven op een donzen kussen heb geslapen. Slaapt prima.

Anonymous
10
10

Heerlijk kussen

Kelly Cornelissen 05-09-2020
10
10

Helpt een goede houding aan te nemen.

Leonie Krebbers 10-07-2020
6
6

Doordat ik op de Mline matras een andere houding aan ben gaan nemen. Ik was een buik slaper en slaap nu vaker op mijn zij. Het kussen is nu niet fluffy genoeg.

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers
Advies nodig? Bel ons op +32 380 835 09
x

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?