• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen proefslapen op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Pillow You Fuchsia Reviews

Gemiddelde uit 31 Reviews
8,3
8,3
Terug naar Pillow You Fuchsia
Meriam Meeuwenoord 26-05-2020
10
10

Een heerlijk kussen

A Moen 12-10-2021
9
9

Anonymous
9
9

Na een tien verschillende type kussens eindelijk het goede kussen ontdekt

Anonymous
8
8

Anja Berkhout 03-09-2021
9
9

Voelt goed voor de nek, zeker als zijslaper, heel tevreden

Ivo Augustijn 23-08-2021
8
8

Anonymous
8
8

Even wennen maar daarna ligt het heerlijk

F.A. Korse 02-08-2021
8
8

Was even wennen maar eenmaal gewend prima kussen

Richard Korbee 01-08-2021
10
10

Deze kussen is verrassend comfortabel. Was altijd gewend op een hoge kussen te slapen. Maar omdat het matras je schouder opvang ( zijslaper) compenseert dat de lage kussen, zodat je toch recht licht op je zij.

Anonymous
9
9

Ligt perfect en geeft goede ondersteuning

Annemarie van Dijke 09-06-2021
8
8

Het is even wennen maar heerlijk voor buikslapers en goed voor je nek.

Marko Bramme 18-05-2021
9
9

Anonymous
9
9

Super fijn kussen

Remco 13-05-2021
8
8

Biedt prettige ondersteuning

EV 07-04-2021
7
7

Hij ligt lekker, maar af en toe wel wat stijve nekspieren. Het is even de vraag of dit van het kussen komt. Dan ben ik aan het proberen.

Anonymous
9
9

Fijn kussen...

A Heuts 21-12-2020
10
10

geweldig product

Anonymous
4
4

als je gaat verliggen duurt het te lang voordat matras zich corrigeert aan andere lighouding. prijs / kwaliteit verhouding

Evelyn Douw 30-11-2020
8
8

In het begin wel even wennen omdat ik gewend was mijn kussens in allerlei vormen te "kneden". Ik heb nu minder schouder en nekklachten

Anonymous
9
9

In het begin even wennen aan het andere formaat. Slaapt goed, stevig en toch zacht. Mijn nekklachten zijn na 2 weken absoluut minder.

Anonymous
8
8

Even wennen.

Jolanda Vermunt 09-11-2020
7
7

G Snijders 06-11-2020
10
10

Een heerlijk dun kussen maar met zeker een goeie stevigheid! We hebben zoveel kussens geprobeerd en dat sliep nooit lekker en nu slapen we heerlijk!

Anonymous
7
7

Vind het onhandig dat er geen standaard kussensloop om het kussen past. Moet wennen aan de vorm. Dit omdat ik me hele leven op een donzen kussen heb geslapen. Slaapt prima.

Anonymous
10
10

Heerlijk kussen

Kelly Cornelissen 05-09-2020
10
10

Helpt een goede houding aan te nemen.

Anonymous
7
7

Leonie Krebbers 10-07-2020
6
6

Doordat ik op de Mline matras een andere houding aan ben gaan nemen. Ik was een buik slaper en slaap nu vaker op mijn zij. Het kussen is nu niet fluffy genoeg.

Anonymous
8
8

Jan Leysen 30-03-2020
8
8

Marijanne Heuschkiel 09-03-2020
8
8

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?