• 100 dagen omruilgarantie op matrassen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Duurzaamheid

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Active Pillow Reviews

Gemiddelde uit 19 Reviews
8,9
8,9
Terug naar Active Pillow
Anonymous
10
10

Geen nekpijn meer. Slaapt heerlijk

Alfons Verbiest 12-06-2020
10
10

Uitstekend kussen!

Herbertus Straten 22-04-2020
9
9

lekker stevig en toch comfortabel

Anonymous
9
9

Voegt zich perfect naar je lichaam waardoor je goed wordt ondersteund en uitgerust en pijnloos wakker wordt

Anonymous
10
10

Lekker stevig

Joke Folkerts 07-02-2021
8
8

Ligt heerlijk, maar voelt erg warm. Is niet Keerbaar voor een koele kant.

Anonymous
8
8

Edith De Ruijter 18-12-2020
10
10

Lichaam ontspant tijdens de nacht heerlijk. Alleen heeft hij een nare lucht die hopelijk verdwijnt. Dat is niet prettig

Anonymous
9
9

Heel fijn kussen minder nek klachten

Ruud Schrijvers 06-12-2020
8
8

Christian Benjaminsen 29-11-2020
8
8

Het kussen met z'n speciale vorm is even wennen.

N Zonneveld 18-09-2020
8
8

Anonymous
9
9

Anonymous
8
8

Een fijn koel kussen

Mirjam Costongs 10-07-2020
8
8

Is persoonsafhankelijk. Is vaste massa en iets harder. Echtgenoot bevalt het goed. Ikzelf kreeg last van nek.

Christian Augustijn 20-06-2020
10
10

De koele kant werkt echt fantastisch, ligt ook heerlijk het kussen

Bennie Evers 17-05-2020
9
9

Gino De Bruyne 16-05-2020
10
10

Gebruiken we niet wegens te stijve nek na het slapen.

Dick Haspels 09-03-2020
9
9

Ik weet het nog niet, pak nog wel eens mijn oude kussen omdat ik nekpijn hebt. hoeft ook niet door het kussen te komen. Voor mijn vriendin is de combinatie van het matras en kussen buiten gewoon, kan niet beter.

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers

Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?