Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Altijd een
verdeler bij u
in de buurt

Dichtsbijzijnde verdelers

Geen dealers gevonden

Verkooppunten van M line

Biedt uw huidige matras niet meer de nodige ondersteuning en slaapcomfort? Bent u geïnteresseerd in de andere producten uit het assortiment van M line? Ga dan eens langs een van de vele verkooppunten van M line. Daar kunt u op uw gemak bijvoorbeeld de diverse matrassen testen. Bovendien kunt u tevens andere producten uit het assortiment bij een van de vele verkooppunten van M line uitproberen. De verkooppunten van M line zijn verspreid over heel Nederland en België. Met de bovenstaande tool vindt u eenvoudig het dichtstbijzijnde verkooppunt.

Eenvoudig een verkooppunt vinden

Met de handige dealerfinder-tool van M line ontdekt u binnen een paar seconden waar u de dichtstbijzijnde verkooppunten van M line kunt vinden. Op de kaart ziet u in eerste instantie alle verkooppunten van M line. Voor het dichtstbijzijnde verkooppunt hoeft u enkel uw postcode of woonplaats in te vullen in het linkerscherm. Het is tevens mogelijk om “gebruik mijn locatie” te activeren. Vervolgens laat het systeem zien welke verkooppunten van M line in de buurt zijn. U selecteert daarna de meest geschikte dealer door op het M line logo in de kaart te klikken. Er verschijnt dan een klein scherm. Hier vult u uw postcode in. Vervolgens opent er een nieuw tabblad waar u de routebeschrijving naar het desbetreffend verkooppunt te zien krijgt. Zoals u ziet is het hierdoor erg eenvoudig om de dichtstbijzijnde dealer te vinden.

Uitzoeken van een goed matras

Wanneer uw huidige matras aan vervanging toe is, dan wilt u natuurlijk een aantal andere matrassen uitproberen voordat u een nieuwe aanschaft. Het uitzoeken van het meest geschikte matras voor uw slaaphouding kan erg lastig zijn. Bovendien komt het regelmatig voor dat u niet dezelfde wensen heeft voor een matras als uw partner. Het uitzoeken van een matras dat u uitstekende ondersteuning en optimaal slaapcomfort geeft, kan hierdoor een uitdaging zijn. Overweegt u om een matras van M line te kopen? Dan kunt u door middel van de matrassenwijzer van M line eenvoudig ontdekken welke matrassen u optimale ondersteuning kunnen geven. Daarnaast is het mogelijk om langs te gaan bij een van de vele verkooppunten van M line.

Het assortiment van M line bewonderen

Uiteraard hoeft u niet alleen een van de vele verkooppunten van M line te bezoeken wanneer u een nieuw matras wilt kopen. De dealers van M line hebben ook andere producten klaar liggen. Denk bijvoorbeeld aan de M line kussensboxsprings en toppers. Wanneer u het assortiment wilt bewonderen en testen in persoon, dan zit u goed bij een van de verkooppunten van M line. Dus wacht niet langer en ervaar zelf de optimale ondersteuning van bijvoorbeeld een M line matras bij een van de vele verkooppunten van M line.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer