Mline.be maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
  • Tot 10 jaar garantie
  • Duurzaamheid

Maak een afspraak bij de verdeler Maak een afspraak

Topper Luxe Intense firm Reviews

Gemiddelde uit 47 Reviews
8,2
8,2
Terug naar Topper Luxe Intense firm
Joost Hooijmeijer 11-06-2020
10
10

De eerste nachten even wennen maar nu willen we niet anders meer, het matras ligt stevig en toch heel zacht en heel veel ondersteuning.

Yvonne Otten IJsselstein 07-03-2020
9
9

Ik slaap fantastisch op dit matras. Veel minder last van mijn rug.

H Henk Veenstra 06-12-2019
9
9

Heerlijk matras, uitgerust 's morgens

Stef van den Beuken 19-11-2019
9
9

Topper Luxe Intense. Ligt erg fijn en geeft goede ondersteuning. Slaap er heerlijk op.

I. Kleefstra 28-10-2019
9
9

Hele fijne topper, ligt uitstekend! Kan het iedereen aanbevelen.

Marga Beekman 25-08-2019
10
10

Slaapt ontzettend goed. Heel veel steun in de rug. Hele fijne stevige topper. Fijn matriaal.

Johanna van der Steen 16-07-2020
6
6

Het is een fijne topper, hij ligt fijn, maar de hoes die er omheen zit, verschuift en de topper blijft niet stabiel op ons bed liggen, schuift heen en weer. Wij vinden de prijs/kwaliteit niet in verhouding.

Jan Sureveen 03-06-2020
9
9

Jan Sureveen 03-06-2020
9
9

Marc Baplue 30-03-2020
10
10

CHM Moens 15-03-2020
9
9

Voldoet geheel aan de verwachting bij ons beiden.

J.A.H. Slag 14-11-2019
10
10

john van der put 06-11-2019
9
9

H.j Landman 28-10-2019
2
2

Ik had deze topper aanbevolen gekregen door het filiaal van wegen rugproblemen maar na een maand erop geslapen te hebben heb ik nu meer pijn dan voorheen dus geen waar voor je geld

C.H.J. van der Kroon 12-10-2019
8
8

H.J.A. van Dijk 12-09-2019
8
8

Jeroen van den Berg 25-08-2019
5
5

Het is jammer dat de topper steeds verschuift. We moeten de topper iedere dag rechttrekken

M. Opsteegh 29-07-2019
7
7

Jeroen van den Berg 23-07-2019
9
9

Wil Trumpie 11-07-2019
10
10

Heel comfortabel Uitstekende kwaliteit

Ivo Nugter 29-06-2019
3
3

Zeer ontevreden. Het matras trekt zich samen in de hoeken en moet wekelijks weer worden uit-geplooid en verdeeld worden. Zeer teleurstellend voor een matras uit deze prijscategorie. Met recht is dit mijn slechtste aankoop ooit!

J Hoogduyn 25-06-2019
5
5

De hoes van de topper draait. Iedere morgen moet je de naden weer op zijn plek draaien. Echt waardeloos! Door het gesjor aan de hoes ben ik bang dat hij over een tijdje stuk is. Deze toppers zijn zeker geen aanrader!

H.R. van Slingerland 21-06-2019
9
9

De topper geeft een goed slaapcomfort, maar dat mag ook wel nu deze gloednieuw is. Hoe dat over een jaar is moet nog blijken. Hopelijk blijft het natuurlijk zo.

Jan Lautenbach 29-05-2019
9
9

jurgen de ruiter 22-05-2019
7
7

Slaapt goed maar nog steeds wakker worden met pijn in mijn rug

Leon van Lent 16-05-2019
9
9

Super fijne toppermatras ,ligt heerlijk

Ron van Dooren 15-05-2019
10
10

De topdek matrassen nemmen goed de vorm van je lichaam aan, je wordt heerlijk uitgerust wakker. Een echte aanrader.

Hein Siemons 29-04-2019
8
8

We zijn van een waterbed via een hele zachte topper van swisssense overgestapt op de Mline topper op de swisssense boxspring onderstel. Nog elke avond melden we de harde topper van Mline waar je na enige tijd in wegzakt. Het was erg wennen maar vanaf het begin super geslapen en uitgerust wakker geworden.

Dirk Engels 16-04-2019
9
9

We hebben een prima aankoop gedaan. We staan zonder rugklachten op en zijn goed uitgerust. Een aanrader!

Vanessa van Duijl 11-04-2019
10
10

Niet te warm, comfortabel..slaap heerlijk

jony snijders 09-04-2019
10
10

FCB 02-04-2019
9
9

Een vijf jaar geleden gekochte boxspring, inclusief latex toppers, heeft nooit echt het gewenste slaapcomfort geleverd. Op advies van familie, die slapen op M-line matrassen, zijn we ons eens gaan oriënteren op M-line toppers. Een geweldige upgrade van ons bed! Perfecte ondersteuning en prima ligcomfort. We worden iedere dag uitgerust wakker en rug- en schouderklachten zijn vrijwel verdwenen.

Nathasja Ouwerkerk 28-03-2019
9
9

Matras vormt perfect naar lichaam, waardoor je goed uitgerust wakker wordt

Katja Zambib-Otten 20-03-2019
9
9

Heerlijk ligt het, alsof je opgetild wordt! Enige minpuntje is de sterke geur, die zeker in het begin erg aanwezig is.

René Ravesloot 15-03-2019
8
8

goede keus gemaakt

A. Sterken 16-02-2019
9
9

Voldoet aan de verwachtingen en het product ziet er goed uit. Heeft naast goede eigen schappen als uitstraling. Prefect

Ron Toxopéus 12-12-2018
8
8

Diana 07-08-2018
9
9

Het is even wennen, in het begin gevoel van in een kuil liggen maar na 2 weken wel aan gewend. Bij het gebruik van de elektrische bodem verschuift de topper wel snel, maar is ook wel makkelijk terug op de plaats te schuiven. Temperatuur is goed, ook tijdens tropische zomerdagen geen hinder van extreme warmte door de topper

Inge van Kemenade 04-08-2018
1
1

Geen idee of het de topper of matrassen betreft maar wij slapen sinds onze M-Line, die we speciaal hebben aangeschaft vanwege rugklachten van mijn man, erg slecht. In februari zijn we met deze teleurstellende bevindingen naar Sonnemans gegaan. Zij hebben met ons meegedacht en een nieuw matras besteld. Helaas heeft dit niet het gewenste effect gehad. We hadden hoge verwachtingen van onze nieuwe M-Line maar slapen nog steeds beter in ons oude bed, dat op zolder staat en zijn zoekende hoe het komt dat we in ons nieuwe bed, beduidend slechter slapen. We overwegen een andere topper (een hardere topper) aan te schaffen om te ervaren of dit helpt.

Johannes Koole 30-03-2018
8
8

geen

Sander Kok 19-03-2018
9
9

FJW Charité 13-03-2018
2
2

Topper rolt zich op in de hoes wachten nog op nieuwe toppers ook voor zon bedrag slechte afwerking Moeten sparen voor zo'n duur bed dit doe je maar een keer in je leven

Edwin Janse 09-02-2018
9
9

Peter de Regt 01-01-2018
9
9

Ronic Keppel 27-12-2017
10
10

Dirk Tijsen 01-12-2017
9
9

Geen

Jan van der Elst 28-11-2017
10
10

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verdelers

Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers