Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

M line topmatras 70 x 200 cm 

Iedereen heeft een eigen slaaphouding. Het kan voorkomen dat u en uw partner andere voorkeuren hebben. Meestal wordt er dan voor gekozen om twee losse matrassen te kopen. Wanneer de slaapkamer niet al te ruim is, dan heeft u waarschijnlijk gekozen voor een kleiner of smaller formaat. Komt u er helaas achter dat de gekochte matrassen niet naar wens zijn? Is het toch te stevig voor uw slaaphouding? Met een topmatras van M line kunt u eenvoudig het comfort van uw bestaande matras verhogen. De topper van 5 of 8 centimeter vormt een extra laag op uw huidige matras. Hebben u en uw partner ieder een matras van 70 x 200? Dan kan een topmatras 70 x 200 de uitkomst zijn. Bij M line bent u aan het juiste adres voor een topper in elk formaat. Dus wilt u meer comfort gedurende de nacht? Overweeg dan een topmatras 70 x 200 van M line!

Specificaties van topmatras 70 x 200

Een topper wordt op een bestaand matras geplaatst met het doel het comfortniveau te verhogen. Om dit te realiseren is het belangrijk dat de topmatras goed aansluit op uw huidige matras. Een topmatras 70 x 200 is 70 centimeter breed en 200 centimeter lang. Wanneer u een matras heeft van 80 x 200, dan past een topper 70 x 200 niet goed. Een M line topmatras 70 x 200 plaatst u op een matras met hetzelfde formaat. Dan komt namelijk de kern van visco-elastisch schuim het beste tot zijn recht. Dankzij het traagschuim van een topmatras 70 x 200 geniet u van meer comfort gedurende de nacht. Bovendien bevat een M line topper aanvullende slaaptechnieken die de nachtrust verbeteren. Zo is er gedacht aan de drukverdeling, ventilatie en ondersteuning. De overige eigenschappen van een M line topmatras 70 x 200 wisselen per uitvoering. U kunt namelijk kiezen uit een M line Start Intense topper of een Luxe Intense topmatras.

Voordelen van topper 70 x 200

U profiteert van een aantal voordelen wanneer u kiest een topmatras van M line te plaatsen op uw huidige matras. Ten eerste draagt een topmatras 70 x 200 bij aan de levensduur van ieder bestaand matras. De topper functioneert namelijk als een extra beschermingslaag. Zo wordt onder andere uw zweet tijdens het slapen opgevangen door de topmatras. Dankzij een topper slijt uw matras met andere woorden minder snel en verlengt u vanzelfsprekend de levensduur. Verder bevat ieder M line topmatras een hoes die u gemakkelijk kunt afritsen. De hoes van uw topmatras 70 x 200 is tevens eenvoudig te wassen. Hierdoor draagt een M line topper tevens bij aan de hygiëne. Wanneer u dus een M line topmatras 70 x 200 koopt, dan verhoogt u niet alleen het comfort van uw matras. Wilt u zelf de voordelen van een topmatras 70 x 200 ervaren? Bezoek dan een van onze verkooppunten of bestel direct uw ideale M line topper!

 

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers