Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

Overige vragen

Garantie
Op showroommodellen wordt 2 jaar garantie geboden, eveneens ingaande op de datum die vermeld staat op de factuur van de consument. Het verlengen van garantie door registratie is in dit geval niet mogelijk.

Gebruik
De M line Slow Motion matrassen zijn zo opgebouwd zodat ze eenzijdig beslaapbaar zijn. Hierdoor hoeft u het matras niet te keren van bovenzijde naar onderzijde. Het visco-elastische schuim dat in de bovenlaag van uw M line matras is verwerkt, vormt zich onder invloed van uw gewicht en lichaamswarmte naar de contouren van uw lichaam. Door de drukverdelende werking van het M line matras, kan het enige weken duren voordat uw lichaam volledig is gewend aan het nieuwe matras en andersom.
Om de levensduur van uw matras te verlengen adviseren wij u het matras circa eenmaal in de twee maanden te draaien van hoofdeinde naar voeteneinde. In de loop van de tijd zal uw matras zachter gaan aanvoelen, doordat het materiaal zich gaat vormen naar uw lichaam. Deze eigenschap zal de drukverdelende werking van het matras niet negatief beïnvloeden, eerder bevorderen.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers