Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

Bent u op zoek naar een boxspring?
M line heeft verschillende modellen boxsprings ontworpen, die stuk voor stuk uitblinken in kwaliteit en vormgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden, bekijk nu de boxspring en bedbodems collectie!

Lees ook de veelgestelde vragen, de slaaptips, over slapenkussens en matrassen!

Onze Boxsprings

De boxspring wordt door veel mensen als comfortabel en goed ventilerend ervaren. Boxsprings worden vaak gebruikt in hotels en daarom wordt een boxspring ook wel een hotelbed genoemd.

Wat is een boxspring?
Een boxspring is een gestoffeerde bedbodem, leverbaar in vele stofkleuren en vaak te combineren met bijpassende hoofd- en voetborden. De boxspring is standaard samengesteld met binnenveren. Dit zijn grote aan elkaar gevlochten veren die elkaar beïnvloeden. De luxere kwaliteit boxsprings zijn samengesteld met pocketvering. Dit zijn apart verpakte soepele veren die onafhankelijk van elkaar meebewegen. Bovendien kunnen de pocketveren in meerdere zones worden onderverdeeld. Zodat alle belangrijke lichaamszones(heup, rug, schouder) op de juiste wijze ondersteund worden.

Veelgestelde vragen:

Een boxspring van M line heeft standaard 2 jaar garantie op draad- en framebreuk. Na registratie wordt in totaal 5 jaar gegeven op voornoemde aspecten. Op motoren en elektronica wordt 2 jaar volledige garantie gegeven. Dit geldt ook voor M line bedbodems.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers