Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

Matrassen

Vocht
Tijdens het slapen verliest uw lichaam vocht. Hierdoor worden matras en dekbed gedurende de nacht vochtig. Hierdoor is het verstandig om uw bed overdag goed te luchten zodat er een aangenaam en fris slaapklimaat ontstaat. Dit kunt u het beste doen door het dekbed overdag terug te slaan zodat dit open ligt op de matras. Hierdoor wordt tegelijkertijd het matras gelucht waardoor deze overdag sneller droog en fris wordt.

Tijk
De tijken van alle M line matrassen zijn voorzien van een ventilerende onderzijde waardoor het matras tevens aan de onderzijde overdag en ’s nachts uitstekend ventileert. Daarnaast is de tijk van alle M line Slow Motion matrassen eenvoudig te verwijderen door de 4-zijdige rits aan de onderzijde of zijkant van het matras.

 

Antibacteriële behandeling
De tijken van alle M line Slow Motion matrassen zijn voorzien van een antibacteriële behandeling. Deze behandeling blijft de gehele levensduur van het matras werkzaam, zelfs als u de tijk regelmatig wast! Tevens is de kern van alle M line matrassen antibacterieel behandeld waardoor een hygiënisch slaapklimaat gegarandeerd is.

 

Wassen
Om een hygiënisch en fris slaapklimaat te behouden kunt u de tijk van alle Slow Motion matrassen op 60 graden wassen. De tijk van de M line Slow Motion matras kan gedroogd worden door hem uit te hangen. De tijk kan niet in de droger gedroogd worden.

 

Eenzijdig beslaapbaar
De M line Slow Motion matrassen zijn zo opgebouwd zodat ze eenzijdig beslaapbaar zijn. Hierdoor hoeft u het matras niet te keren van bovenzijde naar onderzijde.

 

Draaien
Om de levensduur van uw matras te verlengen adviseren wij u het matras circa eenmaal in de twee maanden te draaien van hoofdeinde naar voeteneinde.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers