Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

M line viert succesvol WEURO2017 met korting!

M LINE VIERT EUROPEES KAMPIOENSCHAP MET ORANJEKORTING

 

Het is gelukt! We zijn de beste van Europa. De Oranje Leeuwinnen hebben van 16 juli t/m 6 augustus in eigen land gestreden voor iedere meter en dat resulteerde in de eerste plek. Na een zinderende finale in Enschede, met maar liefst zes doelpunten, was het feest compleet. De kersverse kampioen is gisteren in Utrecht gehuldigd.

 

Tijdens het gehele voetbaltoernooi heeft M line als official sleep supplier van de KNVB er voor gezorgd dat de kampioenen iedere nacht konden uitrusten op onze matrassen. Daarnaast gaven ze de meiden een steuntje in de rug met een inspirerende kussensloop. En dat was te merken! 

 

‘Go to bed with a dream, wake up with a purpose.’

 

Om deze geweldige prestatie te vieren, en onze klanten net zo goed te laten slapen als onze kampioenen, trakteert M line de consument op 10% extra korting bovenop de huidige lopende actie. De korting is alleen geldig op matrassen en kussens. De actie is geldig van 8 augustus 2017 tot en met 22 augustus 2017.

  

Wilt u nog eens nagenieten van het enerverende voetbalspektakel in Enschede? Kijk dan de samenvatting van de wedstrijd Nederland - Denemarken hieronder.

Samenvatting EK-finale Nederland - Denemarken

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten