Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

M line boxsprings thuis met Augmented Reality

M line biedt consumenten nu de mogelijkheid boxsprings via een augmented reality app te stijlen en binnen no-time in hun eigen slaapkamer te plaatsen. Augmented Reality wordt steeds vaker in detailhandel gehanteerd om een beter beeld van de producten te krijgen. Zo hebben IKEA en Wehkamp de techniek ook omarmd om de klanten een goede impressie te geven. Plaats de gewenste boxspring in de ruimte en zie vervolgens direct waar je bij jou in de buurt de gewenste boxspring in het echt kunt bekijken. Zo kun je thuis al zien of de boxspring wel bij je slaapkamer past. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Door middel van de applicatie op je telefoon scan je de (slaap)kamer, vervolgens selecteer je één boxspring uit de M line serie (Intense of Superior) en volgt eerst het scherm waarin je het bed volledig naar eigen stijl kunt aanpassen. Van hoofdbord tot de pootjes, allerlei combinaties zijn mogelijk. Hierna wordt de boxspring virtueel in de ruimte geplaatst en kun je hem vanuit alle hoeken en standen bekijken. Deze AR technologie is vooralsnog alleen beschikbaar voor Iphone. Later zullen ook andere toestellen gebruik kunnen maken van de applicatie.

 

Naam app: Mline AR

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers