Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

Goede nachtrust draagt bij aan wereldrecord

Topatleet Eliud Kipchoge heeft op 12 oktober in Wenen een succesvolle poging gedaan om het onmogelijke mogelijk te maken. Wat nog nooit is gebeurd in de marathonwereld, wist hij voor elkaar te krijgen. Een marathon lopen in minder dan twee uur, dat was zijn doel. Eliud is een Keniaanse langeafstandsloper met een specialisme op de marathon (42,2km). Op deze afstand won hij in 2016 de Olympische gouden medaille in Rio. Het wereldrecord stond al op zijn naam (2:01.39) en samen met INEOS heeft hij deze tijd verbeterd in de '1:59 Challenge'. Met behulp van 41 hazen liep Eliud naar een krankzinnig wereldrecord van 1 uur, 59 minuten en 40 seconden. Niets is onmogelijk.

Ter voorbereiding op deze wereldprestatie laat Eliud en het team niets aan het toeval over. De hardloper van het NN Running Team slaapt thuis, op trainingskamp én de nachten in Wenen op M line. Een goede nachtrust draagt bij aan zijn herstel. Want een marathon lopen is een uitputtingsslag. Om dan de volgende dag weer te kunnen werken aan nieuwe prestaties, is goed slapen van belang. 

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers