Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

Team Jumbo-Visma

Nachtrust prioriteit voor Team Jumbo-Visma

Het Jumbo-Visma Team en M line werken intensief samen. M line voorziet het volledige team van advies, producten en de nieuwste technieken op het gebied van slaap. De Nederlandse wielerformatie laat hiermee niets aan het toeval over tijdens bekende koersen zoals de Giro d’Italia, Tour de France en vele andere koersen.
Wielrenners zijn vaak veel van huis, wat het slaapcomfort over het algemeen niet ten goede komt. Richard Plugge, managing director Team Jumbo-Visma: “Wij willen de beste faciliteiten voor onze renners. Daarbij kijken we nauwkeurig naar onze materialen, maar ook naar voeding, trainingsschema’s en rustperiodes. De uitwerking van rust wordt niet alleen bepaald door kwantiteit, maar ook door kwaliteit. De samenwerking met M line gaat ons op dit vlak naar een hoger niveau tillen.” Kopman Steven Kruijswijk vult aan: “Om te presteren moeten alle details kloppen. Slaap is een wezenlijk onderdeel van onze voorbereiding, dus ik ben blij dat ik tijdens alle koersen en trainingen op dezelfde matras kan slapen.”

M line over de samenwerking:

Wij zijn daarom verheugd dat Team Jumbo-Visma de nachtrust van haar renners aan ons toevertrouwt. We hopen en vertrouwen erop dat we de komende jaren – als Sleep Supplier van het team – een positieve bijdrage kunnen leveren aan de sportieve successen van het team en haar renners”, aldus Jaap Westland, Commercieel directeur M line.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers