Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt

Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk is in het voorjaar van 2015 een samenwerking aangegaan met M line. M line is trots dat de oud-voetbalster van het Nederlands elftal en AFC Ajax samen met andere topsporters het gezicht is van de sportieve campagne ‘Sleep well, move better’. Eind april 2017 liet ze via Twitter weten, samen met Daphne Koster, te stoppen bij AFC Ajax aan het einde van het seizoen.

“M line positioneert zich al jaren als hét slaapsysteem voor topsporters. Anouk Hoogendijk zal als één van onze ambassadeurs symbool staan voor de topsportcommunity die voor M line kiest. M line slaapsystemen kenmerken zich door de ultieme drukverlagende eigenschappen waardoor men rustiger slaapt en meer energie heeft voor de dag. Een uniek slaapconcept, bij uitstek geschikt voor topsporters”, aldus Jaap Westland, commercieel directeur M line.

Anouk Hoogendijk beaamt dit: “Ik ben een strever. Als ik iets doe, wil ik het goed doen en alles eruit halen. Ik houd altijd rekening met voetbal; met voeding, rust en mijn sociale leven. Het is super om dit jaar naar het WK te gaan. Tijdens het WK moet alles op z’n plek vallen. Je hebt er jarenlang naar toe gewerkt en dat moet je het gewoon in een hele korte tijd allemaal laten zien. Op zo’n moment moet alles perfect zijn; je moet zorgen dat je hoofd leeg is en dat je lichaam is uitgerust. Daarom is M line voor mij de perfecte trainingspartner.”

Anouk Hoogendijk zal deze zomer een vooraanstaande rol vervullen in de campagne van M line. Zij volgt hiermee het voorbeeld van Marlou van Rhijn, Eva de Goede, wielerploeg LottoNL-Jumbo en 300 andere topsporters, welke haar voor gingen als M line ambassadeur. Daarmee wordt de beddenfabrikant aanbevolen door topsporters.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers