Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt
Luxe Intense
Luxe Intense

Een topmatras met een royale dikte.

  • Visco-elastisch schuim met iSM-Gel
  • Goede ventilatie
  • Gebruiksvriendelijke tijk: gemakkelijk afritsbaar
Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs voor uw Luxe Intense soft & firm Prijs: €0,-

M line Luxe Intense topper

Wanneer u op zoek bent naar een manier om een extra comfort laag te creëren op uw huidige matras, dan is het een idee om te investeren in een topper van M line. Bovendien zijn de M line toppers uitermate geschikt om op een simpele manier uw huidige matras wat te verhogen. De Luxe Intense topper is namelijk een zeer dun matras van 8 centimeter. Een topper is geschikt als aanvulling bovenop een te hard matras. Een topper is vooral bedoeld als toplaag bij een gestoffeerd matras in combinatie met een boxspring. Aangezien niet ieder mens hetzelfde is, heeft M line diverse comfortabele toppers ontwikkeld. De M line Luxe Intense topper is daar een voorbeeld van.

 

Topper van zeer hoge kwaliteit

Wilt u optimaal genieten tijdens het slapen? Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om uw huidige matras even wat comfortabeler te maken? In dat geval is de M line Luxe Intense topper echt een aanrader. De Luxe Intense topper van M line is van een zeer hoge kwaliteit. In zijn geheel bestaat de topper voor maar liefst 8 centimeter uit visco-elastisch schuim, oftewel traagschuim. Hierdoor ervaart u optimaal comfort. De M line Luxe Intense topper is speciaal gemaakt om de stijlvolle gestoffeerde matrassen op een boxspring te complementeren met uitstekende comfort. Hierdoor kunt u op een makkelijke manier het comfort van de kern van de boxspring verbeteren. Bovendien vermindert u zo ook de hardheid van een te hard matras. Wanneer u op zoek bent naar een topper van zeer hoge kwaliteit, dan zoekt u een M line Luxe Intense topper.

 

Specificaties van de Luxe Intense

De M line Luxe Intense topper bestaat uit traagschuim. Dit bijzondere schuim staat bekend om de opmerkelijke eigenschap dat het materiaal zich naar de contouren van uw lichaam vormt. Dankzij de drukverlagende eigenschappen van het visco-elastisch schuim dat M line gebruikt voor de toppers, ervaart u uitstekende drukverdeling en comfort. Dat is echter niet het enige opmerkelijke aan deze topper van M line. Zo heeft de M line Luxe Intense ook een HHC hoes. Deze hoes zit om de topper heen. U kunt de hoes eenvoudig afritsen. Dat is wel zo handig wanneer u de hoes na veelvuldig gebruik wilt wassen. De hoes kunt u gerust op 60 graden Celsius wassen.

Daarnaast is de M line Luxe Intense topper in alle standaard maten leverbaar. Het is zelfs mogelijk om deze topper met een split (een inkeping in het hoofdeinde) te bestellen in tweepersoons maten. Heeft u bijvoorbeeld een tweepersoonsbed met verstelbare bodems? Dan kan zo’n topper compleet met split de oplossing zijn voor u. Alle toppers van M line izjn in twee soorten hardheid te bestellen, namelijk soft of firm. Vindt u de Luxe Intense topper van M line te hoog? Wilt u liever een topper die lager is dan 8 centimeter? In dat geval is de M line Start Intense topper een goed alternatief.

Reviews
Gemiddelde uit 38 Reviews
6,4
6,4
Bekijk 38 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers