cookies.

Kijk hier voor een M line verdeler in de buurt
Slow Motion 7
Slow Motion 7

De Slow Motion 7 heeft schuimbollen voor een optimale mobiliteit.

  • Soft Visco-elastisch schuim
  • Soepele 7-zone Pocketvering
  • Body Adapt
  • Dynamic Support
  • Airrelease
  • Unieke insnijdingen
  • Clima Support

M line hanteert één prijs voor alle maten* * Op basis van 1-persoons, twijfelaar of 2-persoons maten. Vraag naar de voorwaarden
Vraag naar de voorwaarden

Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €1.549,-

M line Slow Motion 7

Wanneer u voor de Slow Motion HYBRID 7 of 8 kiest, dan gaat u voor de premium onder de M line Slow Motion matrassen. Ieder M line matras bestaat uit diverse schuimlagen. Elke laag heeft zijn eigen unieke eigenschappen. De eerste matrassen van M line uit de HYBRID Series zijn de Slow Motion 5 en de Slow Motion 6. In de Slow Motion 7 en 8 matrassen zijn de allernieuwste technieken op slaapgebied verwerkt. Hierdoor spannen de Slow Motion 7 en 8 de kroon op het gebied van optimaal slaapcomfort en ondersteuning. U ervaart ultiem slaapcomfort door de combinatie van innovatieve technieken in de Slow Motion HYBRID Premium 7 en 8.

 

Specificaties van de Slow Motion 7

In de Slow Motion 7 matrassen zijn de nieuwste technieken verwerkt. Een 7-zone pocketvering is de basis van elk M line HYBRID matras. Met deze speciale pocketvering wordt uw lichaam op de juiste plekken ondersteund. U geniet van een uitstekende drukverdeling dankzij deze pocketvering. Verder beschikt een Slow Motion 7 matras over Dynamic Support. Dit zijn schuimballen die ervoor zorgen dat u optimale mobiliteit ervaart tijdens uw nachtrust. Daarnaast bestaat de bovenste laag van dit matras uit innovatief visco-elastisch schuim. Dit bijzondere schuim vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. Door deze combinatie van innovatieve technieken ervaart u optimaal slaapcomfort.

 

Uniek aan de Slow Motion 7 en 8 is het Air Release Systeem. De combinatie van dit bijzondere systeem met de Clima Support laag resulteert in betere ventilatie. Het opencellige schuim voert snel en efficiënt vocht en warmte af. Hierdoor geniet u van een heerlijk slaapklimaat. Verder zorgt het Flexnet Supportsysteem ervoor dat de pocketveren en het schuim van de Slow Motion 7 perfect op elkaar zijn afgestemd. Het resultaat is goede ondersteuning. Met een Slow Motion 7 ervaart u een goede nachtrust en bent u overdag fit. Alle matrassen uit de HYBRID collectie zijn 26 centimeter hoog.

 

Soft visco-elastische toplaag

De Slow Motion 7 en de Slow Motion 8 lijken erg veel op elkaar. Veel van de aanwezige technieken zijn hetzelfde. Het verschil zit in de samenstelling van de toplaag. De toplagen van alle M line matrassen worden gemaakt met een voortreffelijke drukverdeling. Om dit te realiseren wordt er een unieke combinatie gecreëerd van verschillende hardheden, diverse inkepingen en variaties in de dichtheid van het schuim. Dit maakt het mogelijk om zachte of stevige toplagen te maken. De Slow Motion 7 matrassen beschikken over een soft visco-elastische toplaag en een soepele pocketvering. Daarentegen bestaat de Slow Motion 8 uit een stevige pocketvering compleet met firm toplaag. Hierdoor voelt de Slow Motion 7 wat zachter aan dan de Slow Motion 8.

Reviews
Gemiddelde uit 1409 Reviews
8,3
8,7
8,6
8,5
Bekijk 1409 Reviews

De Slow Motion 7 is de favoriet van… Sep van Marcke

“Slaap is misschien wel het meest onderschatte aspect van de training.”

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verdelers
Altijd een M line
verdeler in de buurt!

Vind verdelers