Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Slow Motion 6

2e matras
HALVE
PRIJS*

Slow Motion 6

De Slow Motion 6 biedt dankzij het Flexnet-Supportsysteem® extra draagkracht bij de heupzone

  • Gebruikersvriendelijke tijk
  • Visco-elastisch schuim met iSM-Gel
  • Schokdempers
  • Air based tijk
  • Stevig matras

M line Slow Motion 6

De eerste hybride combinatie uit de Hybrid Series zijn de Slow Motion 5 en 6. Bij dit matras wordt een extra laag toegevoegd voor nog meer mobiliteit in bed. Dit verhoogt het comfort en zorgt ervoor dat u gemakkelijker draait in bed. De bovenste laag bestaat bij de matras uit een innovatief visco-elastisch schuim met iSM-Gel. Dit visco-elastisch M line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. De Slow Motion 6 heeft een hoogte van 26 cm met een optimale drukverdeling. Daarnaast biedt dit matras ook nog extra ondersteuning ter hoogte van de heupen.

7-zone pocketvering

De pocketveren zijn opgedeeld in zeven comfortzones. Deze zones ondersteunen uw lichaam op de juiste plaatsen, zodat u een optimale drukverdeling ervaart.

Body Adapt

Dankzij de betere zonering in de Body Adapt profilering zorgt de matras voor een beter herstel van spieren en gewrichten. Hierdoor presteert u overdag beter.

Clima support

Door de bijzondere Clima Support ventilatielaag onder de visco-elastische toplaag van de matrassen geniet u van een optimale ventilatie en een goede warmteafvoer.

Reviews
Gemiddelde uit 1597 Reviews
8,4
8,7
8,8
8,6
Bekijk 1597 Reviews

De Slow Motion 6 is de favoriet van… Marlou van Rhijn

“Ik heb in M line mijn vaste trainingsmaatje gevonden.”

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkoopunten