Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Slow Motion 4

2e matras
HALVE
PRIJS*

Slow Motion 4

Met gepatenteerde schokdempers voor extra heupondersteuning.

  • Gebruiksvriendelijke tijk
  • FleXnet Support® systeem
  • Gepatenteerde schokbrekers

M line Slow Motion 4 

De Slow Motion 4 heeft als basis een opencellig stevig HR-schuim, dat zorgt voor een goede basis van het matras. De toplaag bij beide matrassen bestaat uit een innovatief visco-elastisch schuim met iSM-Gel. Dit visco-elastisch M line schuim vormt zich exact naar de contouren van het lichaam. De Slow Motion 4 is 22 centimeter hoog met een optimale drukverdeling. Daarnaast biedt het matras hier bovenop ook nog extra ondersteuning ter hoogte van de heupen.

Toplaag

De hoogwaardige varianten visco-elastisch schuim in de nieuwe toplaag creëren een voortreffelijke drukverdeling. Door het gebruik van verschillende hardheden en verschillen in de dichtheid van het schuim is het onderscheid tussen zacht en hard goed waarneembaar. De Slow Motion 3 beschikt over een soft toplaag, deze is wat zachter dan de toplaag van de Slow Motion 4.

Geprofileerd schuim

De geprofileerde basislaag van hr-schuim is stevig gezoneerd, zodat uw hele lichaam uitstekend wordt ondersteund. Zo geniet u elke nacht van een optimaal slaapcomfort.

Eco-friendly Lyocell tijk

De revolutionaire eco-friendly Lyocell tijk is gemaakt van de vezel van de eucalyptusboom. Deze vezel verbruikt aanzienlijk minder water tijdens het productieproces, waardoor de tijk op een zeer milieuvriendelijke wijze wordt geproduceerd

Reviews
Gemiddelde uit 666 Reviews
8,5
8,6
8,5
8,5
Bekijk 666 Reviews

De Slow Motion 4 is de favoriet van… Ritchie De Laet

“Om optimaal te presteren moet je goed rusten!”

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten